Топ 3 хостинг доставчици за избор на варианти на шлюз за плащане през 2020 г.

Contents

Сравнете хостинг на шлюз за плащания

Ако продавате продукти чрез уебсайта си, ще ви е необходим шлюз за плащания, за да може клиентите да плащат за своите покупки сигурно, без страх. Повечето доставчици на уеб хостинг с планове за електронна търговия предлагат някои шлюзове за плащане. Но какво трябва да търсите по-специално в хоста на електронната търговия?


Платежните шлюзи са стандартният метод за осигуряване на обработка на кредитни карти за вашите клиенти. Заедно с шлюзовете за плащания, ще искате да се уверите, че вашият хостинг план има SSL сертификат, както и PCI съответствие.

По-късно в тази публикация ще дадем подробна разбивка на всеки хост, който препоръчваме, но ако бързате, най-добрите 5 хоста на шлюза за плащания са:

 1. Bluehost
  – Лесно за начинаещи, с платежна сфера и WooCommerce
 2. A2 хостинг
 3. InMotion хостинг
 4. GreenGeeks
 5. Дебела крава

Как избрахме най-добрите хостове за хостинг на Gateway Gateway?

Прегледахме над 1500 хостинг планове и избрахме тези, които предлагат шлюзове за плащане с техните планове за електронна търговия. След това избрахме хостовете, които предлагат сигурност, избор на шлюзове и PCI съответствие.

И накрая, потърсихме обширната ни база данни от хиляди истински отзиви на клиенти, за да идентифицираме топ 10 на най-добрите хостове за шлюзове за плащане.

Какво е шлюз за плащане?

Вашият бизнес план включва предлагане на своите продукти и услуги за закупуване онлайн?

Освен ако не планирате да бъдете първата фирма в историята, която приема снимки и туитове за котки като плащане, Вашият сайт ще се нуждае от поддръжка и достъп до платежен шлюз.

Защо имате нужда от шлюз за плащане с кредитна карта?

Ако планирате да правите бизнес онлайн, важно е да можете да приемате плащания с кредитни карти.

Кредитните карти представляват 90% от онлайн продажбите, така че ако не ги приемете, вие губите от тези приходи.

Въпреки че решения като PayPal може да работят за случайни транзакции, отварянето на търговска сметка за обработка на плащанията с кредитни карти може да бъде по-ефективно и рентабилно решение за онлайн бизнес с по-голям обем..

Сигурност на транзакциите с шлюз

PayPal Demo CheckoutДемонстрация на касата с PayPal.

Порталите за плащане са онлайн еквивалент на лентата за касиране в местния магазин.

Те предоставят a сигурна и надеждна метод за обработка на онлайн транзакции чрез криптиране на информация за кредитна карта на клиента.

Най- криптирани данни пътува между клиента, тяхната финансова институция и търговеца, продаващ продукта или услугата.

Как работят шлюзовете за плащания

Как работят шлюзовете за плащания в 6 прости стъпки

Порталите за плащане са аналогични на брояча за каси в магазин за тухли и хоросани.

Няма повече колички за каране до гишета. Вместо това клиентите избират артикулите си, въвежда своите данни за плащане, последвани от a каса с едно кликване в софтуера за електронна търговия на вашия сайт.

Процедурата на шлюз за плащания е доста проста:

 1. Шифроване на браузъра
 2. Данни, изпратени на Gateway Server
 3. Данни, изпратени до Вашата банка
 4. Данни, препратени от вашата банка
 5. упълномощаване
 6. заверка

Всичко това отнема по-малко от пет секунди.

Шифроване на браузъра

Браузърът на клиента използва вграденото си криптиране (обикновено с протокол HTTPS [HyperText Transport Protocol Secure]).

Това защитава тяхната информация тъй като се изпраща от компютъра им до вашия сървър.

Данни, изпратени на Gateway Server

Демонстрация на RazorpayRazorpay е друг шлюз за плащания, който става все по-популярен.

Вашият сървърът изпраща информацията към вашия определен сървър за шлюз на плащания, защитавайки информацията с SSL (Secure Socket Layer) криптиране. Сървърът за шлюз на плащания трябва да получава тези данни.

Данни, изпратени до Вашата банка

Порталът за плащане препраща покупката към вашата банка, отново използвайки SSL. Маршрутът на данните през банката е ключова стъпка за получаване на разрешение за плащане.

Данни, препратени от вашата банка

Вашата банка препраща информацията, като все още използва SSL криптиране. Банката на клиента или агентът за обработка на плащания с кредитни карти получава това на проверете средствата.

упълномощаване

Платежният процесор връща или разрешение или неуспех към шлюза за плащания въз основа на наличния кредит или средства.

Ако бъде одобрен, разрешението се добавя към ежедневното ви „приемане“ за обработка от вашата банка в края на работния ден.

заверка

Порталът за плащания изпраща отговор обратно към вашия уеб сървър, където или вашият софтуер за електронна търговия приключва транзакцията или го отхвърля.

Онлайн решения за плащане с кредитна карта

2 Демонстрация на плащания с плащанияRazorpay е друг шлюз за плащания, който става все по-популярен.

Ако току-що започвате онлайн, много хостинг пакети включват поддръжка за електронна търговия. Всъщност почти се очаква от хостинг планове за покриване на стандартите за електронна търговия.

Търговски такси и такси за транзакция

Обикновено PayPal се използва като шлюз за плащане към приемайте основни кредитни карти. PayPal обаче начислява търговски такси за обработка на плащанията.

Както и да е, тези такси често са много по-ниски, отколкото при процесорите за плащане с по-голям обем.

PayPal може да изглежда като идеално решение. Те не таксуват никакви такси освен такса за транзакция.

Предимства на търговските сметки

PayPal общност
Докато някои имат притеснения относно спорове с PayPal, има силна общностна страница с много ресурси.

Съществуват обаче и други фактори, които бизнесът трябва да вземе предвид освен таксите. Търговските акаунти предоставят много функции липсват от PayPal, като разрешаване на спорове, защита от измами и сигурност.

С помощта на търговска сметка средствата се депозират директно във вашата банкова сметка.

Това не е така с PayPal, въпреки че тегленията са прости. С търговски акаунт използвате отдавна създадена система подкрепена от FDIC.

Изборът на начина на разрешаване на спорове се счита за стандартен.

Регулиране на PayPal

PayPal не е застрахована от FDIC банка и не се изисква да спазва федералните банкови разпоредби.

Те имат власт за замразяване на вашите средства и да отрежете достъпа до акаунта си, ако подозират измама. Няма начин да обжалвате решението им или да аргументирате вашия случай.

Освен това някои от вашите клиенти и клиенти може да не искат да използват PayPal. Заплаща се (буквално) да им се предлагат други опции.

Това, че можете да приемате плащания с кредитна карта директно на вашия уебсайт, вместо да изпращате клиентите си до PayPal, прави вашия уебсайт изглеждат по-професионални.

PayPal срещу кредитна карта като клиент

Важно е да гледате и на нещата от гледна точка на клиента. Нека видим рамо до рамо фактите на PayPal срещу директните плащания с кредитна карта:

УдобствоСтимуликонверсияуязвимост
Кредитна картаДетайлите вече могат да се съхраняват във вашия браузър, въпреки че не се счита за безопасенВъведени системи за награди с стимули за подаръциПреобразуването на валута се извършва от вашата банкаИзмамите с кредитни карти могат лесно да се окажат, макар и очевидни
PayPalПодробностите се пазят в акаунта ви в PayPal, защитен с паролаМножество системи за награди с кредитни карти могат да бъдат свързани с вашия PayPalPayPal конвертира вашите транзакции с неизгоден курс, ако валутата ви не бъде приетаPayPal измамите са често срещани чрез фишинг, фалшиви уебсайтове и по-крафт методи, поради комфорта на обикновения потребител

Специализирани решения за разрастващ се бизнес

Ако вашият бизнес е добре установен и обработва висока сума на плащания всеки месец, струва си да направите някои изследвания.

Може да искате да разгледате по-стабилни, специализирани решения като Authorize.net или Stripe.com.

Закупуването на уебсайт, хостинг директно от някои компании за шлюзови плащания, също е възможност да се създаде „едно гише“.

Месечни такси за по-големи обеми на продажбите

В зависимост от обема на продажбите ви, можете да очаквате специален шлюз за плащания, който да носи месечна такса, както и стандартна такса за транзакция.

Таксата за транзакция обикновено е a процент от всяка транзакция плюс предварително определена сума в долара.

Например може да ви таксуват 2,6% плюс 30 цента за всяка транзакция. Други такси могат да бъдат начислени за настройка на акаунта, поддръжка и добавки.

Получаване на шлюзове за плащания чрез вашия уеб-домакин

Информация за шлюза на HostgatorHostgator предоставят полезна информация за съвместими шлюзове и търговски акаунти.

Много уеб хостове ще предоставят възможност за обработка на плащания с кредитни карти като функция на техните уеб хостинг планове.

Това не се случва автоматично, когато отворите хостинг акаунта си. Трябва да го настроите и активирате, преди да можете да го използвате.

Те работят като други търговски сметки, така че често все още има такси за кандидатстване, месечни такси, и такси за транзакция.

Избор на правилния шлюз за плащане

Не забравяйте винаги да получавате пълна информация, преди да закупите план от вашия хостинг доставчик или шлюз. Вашата цел при избора на шлюз за плащания трябва да бъде да направите лесно за вашите клиенти да ти платя.

Когато избирате шлюз за плащане, за да сте сигурни имайте предвид нуждите на клиента си.

Вероятно ще искате възможността вашите клиенти да плащат чрез повечето основни карти. Освен това вероятно ще искате и плащане с дебитна карта, което обикновено е свързано.

Интеграция и потребителски опит

Друго съображение, което трябва да се вземе предвид, е как протича процесът на плащане се интегрира с вашия уебсайт.

Ако интеграцията на шлюза за плащания, която използвате, не предлага най-доброто потребителско изживяване, тогава това всъщност може да намали вашите продажби.

Изберете разумно доставчика си. Изберете доставчика, който е не само най-добър за вашите нужди, но и за вашите клиенти.

купон за уеб хостинг

Търсите много за хостинг на шлюз за плащания?
Bluehost улеснява настройването на шлюзове за плащане и магазините на WooCommerce. В момента можете да спестите до 65% в планове Bluehost, като използвате тази специална връзка за отстъпки
.

Функции на шлюза за плащане

5 основни характеристики, които трябва да забележите с шлюзовете за плащане

Всичко по всичко, което искате да следите 5 важни точки при избора на шлюз за плащане:

 • Сигурност;
 • Отговорност;
 • Удобство;
 • такси;
 • Лесен.

Нека разширим тези функции, за да добием по-добра представа за това, което трябва да търсите.

Сигурност

Sagepay ресурсиSagepay е добър пример за шлюз с прилични ресурси.

Реално, колко безопасни са данните на клиента ви? След като данните на посетителя са във вашите ръце, ваша част от отговорност е да ги защитите. Това не изгражда само доверие, а цялостен респектиращ имидж за вашия бизнес.

отговорност

Кой отговаря за тези данни? Вие носите пълна отговорност или услугата е шлюз за плащане?

Трябва да знаете отговорите на тези въпроси както по правни, така и по етични причини.

Удобство

Избраният шлюз удобен ли е за използване? Поставете се в обувките на клиента си и бъдете истински.

Колко караница трябва да търпя, за да стигна до края на касата си? просто тествайте всяка услуга за да решите какво е подходящо за вашите купувачи.

Такси

Разумни ли са ви таксите? Какво ще кажете за вашите клиенти? Тук очевидно можете да бъдете егоисти, но тогава рискувате да загубите някои ценни клиенти.

Ако ги поддържате щастливи, ще ви останат щастливи в дългосрочен план. Потърсете тези по-ниски такси и за двете страни.

Лесен за използване

Колко проста е интеграцията или вашият хост може вече да е готов за вас?

Със сигурност си струва да се обърнете към вашия време като инвестиция с интеграция и настройка, като изключим общата употреба. Времето е ценно.

Алтернативи за кредитни карти

Алтернативи на шлюза за плащане с кредитна карта

Планирате да създадете магазин за електронна търговия от първия ден? След това ще ви е необходим шлюз за плащания за електронна търговия, който се интегрира с вашия съществуващ сайт и пазарска количка.

Повечето уеб хостове, които предлагат интегрирани шлюзове за плащане и създатели на електронна търговия, са склонни да обединят двете.

Значение на SSL сертификатите

SSL сертификат
Наличието на SSL сертификат е задължително – не само за доверие, но и за сигурност.

В крайна сметка каква полза е сайтът за електронна търговия, ако всъщност не можете да извършвате плащания? Също така, имайте предвид това ще ви трябва SSL сертификат за обработка на сигурни онлайн плащания.

Така че, консултирайте се с вашия хост, за да видите дали SSL сертификат е включен във вашия хостинг.

Някои хостове също са специализирани в шлюзовете за плащания WooCommerce. Използвате ли WooCommerce за изграждане на вашия онлайн магазин?

След това проверете дали специфичните шлюзови шлюзове за WooCommerce са включени в цената на вашия хост.

Друга алтернатива на хоствания платежен шлюз

Хостваните шлюзове за плащания вероятно са най-професионалният начин за приемане на плащания чрез уебсайтове днес.

Те обаче не са необходими, за да приемат плащания онлайн.

Споделени шлюзове за плащане

Възможно е да не искате да управлявате шлюз за хостинг плащания на вашия уебсайт и все още да извършвате плащания онлайн за вашите продукти и услуги.

В този случай основната алтернатива е шлюз за плащане с споделена кредитна карта.

Споделените шлюзове за плащания отвеждат посетителите на вашия уебсайт до доставчик на плащания като PayPal или 2CO, който след това взема информацията за вашата кредитна карта, обработва транзакцията и след това изпраща посетителя си обратно в магазина ви след като транзакцията е завършена.

Плащания по телефона

Трета алтернатива и силно непопулярна алтернатива с повечето онлайн купувачи днес е да направите поръчка с не се изисква кредитна карта. Това изисква a проследяване по телефона за да завършите транзакцията.

В сценария на електронната търговия обработката на плащанията по този начин е много неефективен. В сферата на услугите това може да е по-практично. Освен това използването на споделен шлюз за плащане винаги се предпочита пред това да няма шлюз за плащане.

Най-добри хостове на шлюз за плащане

3 най-добри хостове за разнообразие на шлюзове за плащания

Сега, когато покрихме по-голямата част от избора на шлюз за плащане, е време за първите три.

Тези три хоста са избрани единствено въз основа на удобството и доверителните фактори на поддръжката им на шлюза за плащания – вижте.

SiteGround

SiteGround

Площадка на сайтове за шлюзове за плащане.

SiteGround е не само звезден хост за начинаещи, но те предлагат няколко различни опции за добавяне на шлюзове за плащане към вашия нов уебсайт.

В момента Siteground препоръчва и се интегрира с 2Checkout, MerchantExpress и WorldPay.

Ако създавате магазин за електронна търговия с включения PrestaShop, ще имате дори повече шлюзове за плащане, от които да избирате. Те включват Stripe, Amazon Pay, CloudSwipe и Skrill Official.

Bluehost

Bluehost

Bluehost за шлюзове за плащания.

Ако търсите друг удобен за начинаещи хост, който ще ви позволи да обработвате плащания от клиентите си, след това проверете Bluehost.

Bluehost предлага разнообразни шлюзове за плащане.

Най-лесният вариант ще бъде интегрираната търговска услуга, наречена Payment Sphere.

Съществува и специфичен хостинг пакет за WooCommerce, за тези, които искат да хостват, изграждат и приемат плащания чрез WooCommerce.

Ipage

iPage хостинг

iPage хостинг за шлюзове за плащане.

Ipage е друг чудесен избор за хостинг на кредитни карти.

iPage е много удобен за начинаещи. Ще можете лесно да приемате плащания с кредитни карти чрез PayPal и AcceptSafe.

Можеш настройте вашия шлюз за плащания с няколко кликвания и ще може да приема плащания с Visa, American Express, Discover и MasterCard.

Портал за хоствани или споделени плащания

Как един хостван шлюз се сравнява с споделен шлюз?

Както беше разгледано накратко по-горе, има два вида шлюз за плащане с кредитни карти. Единият е a хостван шлюз за плащания, където имате платежна услуга, вградена директно във вашия уебсайт. Другото е a споделен шлюз за плащания, където плащанията се приемат чрез PayPal.

Хостван шлюз за плащане

Първият и най-често използван е портал за хоствани плащания. Обикновено идват хоствани шлюзове за плащания включени във вашия хостинг пакет. Те помагат ефективно и сигурно да обработват кредитни карти за онлайн търговци.

Ако сте съществуващ търговец на тухли и хоросани, вероятно вече имате акаунт в платежен процесор. Вероятно те имат решение за нуждите на вашия хостван шлюз за плащания директно се свържете към тяхната система.

Преди да се втурнете да използвате нов шлюз за плащания, предлаган от вашата хостинг компания, препоръчително е да започнете със съществуващия доставчик.

Gateway за споделено плащане

За сравнение, шлюзът за плащане с споделена кредитна карта е използван от множество онлайн магазини. Най-масовото решение за споделен шлюз за плащания е PayPal. Освен това на пазара има няколко други, които заслужават внимание, включително:

 • 2CO
 • WorldPay
 • Google Wallet
 • Authorize.net.

Много онлайн магазини (особено нови за пазара) започват да използват споделен шлюз и след това се развиват до хостван шлюз с течение на времето.

Търговски сметки за хоствани или споделени шлюзови плащания

Някои шлюзове за плащания в стари училища изискват да имате отделна банкова сметка, известна като търговска сметка. Това ви позволява да приемате плащания както с кредитна, така и с дебитна карта.

В зависимост от шлюза за онлайн плащания, който използвате, това може да е изискване. Повечето по-нови доставчици на шлюз за плащания изискват само съществуваща банкова сметка.

Много е вероятно вашият хостинг доставчик да ви предложи някаква форма на шлюз за плащане. Консултирайте се с тях, ако имате въпроси преди да вземете решение за шлюз за плащане за вашия бизнес.

уеб хостинг оферти

Търсите страхотен хост шлюз на плащания?
A2 хостинг отбеляза №1 в последните ни тестове за скорост и производителност. Те поддържат многобройни шлюзове за плащания. В момента можете да спестите до 50% по техните планове. Използвайте тази връзка за отстъпки
за да получите сделката.

Други функции в електронната търговия

 • WooCommerce
 • PCI съвместим
 • Безплатна количка за пазаруване
 • Дзен количка
 • Magento
 • PrestaShop
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map