SEO хостинг: Най-добрите хостинг опции за подобряване на вашия уеб сайт.

Contents

Сравнете SEO хостинг

Оптимизацията за търсачки (SEO) може да направи или да разруши живота ви в мрежата. Важно е да намерите хост, който ще помогне и не пречи на посетителите да търсят вашия уебсайт или бизнес. По-долу обсъждаме кои домакини са най-добрите.


Ако се притеснявате за това как вашият доставчик на хостинг услуги ще повлияе на работата на уебсайта ви в търсачката, трябва да изберете уеб хост, който оценява добре по въпроси като скоростта и продължителността на сървъра, и този, който се измъква максимално от вашия начин.

Ще се спрем подробно на всеки хост по-късно в тази статия, но ако бързате, ето бърз поглед към най-добрите 5 хоста за SEO:

 1. SiteGround
  – Постоянно голяма скорост & ъптайм с изключителна поддръжка на клиенти
 2. A2 хостинг
 3. GreenGeeks
 4. WordPress.com
 5. Метро домакин

Как избрахме най-добрите домакини за SEO?

Прегледахме над 1500 хостинг планове, предлагани от над 380 хостинг компании и избрахме тези, които отговарят на всички технически изисквания за създаване на SEO-зависим сайт.

След това ние включихме в списъка с домакините, които предлагат бързина, продължителност на работа и страхотна поддръжка на клиенти. Накрая попитахме истински потребители. Използвайки огромната ни база данни от над 1 милион думи на независими отзиви на клиенти, ние идентифицирахме топ 10 хостове за SEO.

Какво е SEO?

Оптимизация за търсачки (SEO), е процесът, чрез който собствениците на уебсайтове правят съдържанието си възможно най-привлекателно. Те искат съдържание да бъде високо класирано в подходящи търсения в търсачки като Google, Bing и Yahoo.

Милиарди уебсайтове и конкуренцията

Интернет е много, много голямо място. Всъщност той е толкова голям, че никой всъщност дори не знае колко е голям. Обхватът на оценките варира в широки граници, но се фокусира върху милиард. Милиард уебсайтове.

Това е 20 пъти повече книги като цялата колекция на Нюйоркската публична библиотека.

Колко умни са търсачките?

Търсачките използват автоматизирани програми (понякога наричани ботове или паяци), за да сърфират в интернет и след това да създават гигантски индекс на тяхното съдържание.

Тогава те използват редица техники, за да разберат кой от тези милиарди уебсайтове може да е най-много подходящи резултати от търсенето когато някой отвори уеб браузър и напише „Вегетариански рецепти за чили“ или „Най-добър уеб хостинг за WordPress.“

Можем да разделим SEO практиките в две общи категории: Съдържание на страница SEO и извън сайта SEO дейност.

На страница SEO

Как да имате добро SEO страница

На страница SEOПлановете за ключови думи за SEO страници улесняват оптимизирането на съдържанието.

Най-важният аспект на оптимизацията за търсачки е доброто съдържание на страница.

Търсачките искат да могат да преглеждат страница и да определят за какво става дума.

Това зависи преди всичко от това как висококачествено е това съдържание може да бъде.

 • Идеална дължина на артикула
 • Ретикулиращи
 • Използване на ключови думи
 • Оригиналност на текста
 • Структура и чиста маркировка
 • Изображения и медии.

Идеална дължина на артикула

Статии с една тема между 500 и 1000 думи, много от тях по свързани теми. Те помагат на уебсайт за повишаване на ангажираността на читателите и посетителите.

Ретикулиращи

Подходящо омрежване между статии, както и връзки извън сайта подходящо съдържание. Най-добрите страници и публикации имат както вътрешни, така и външни връзки – всички подходящи, разбира се.

Използване на ключови думи

Изчистете използването на ключовите думи в заглавието на страницата, в заглавията на секциите и в URL адреса. Съдържанието трябва също да съдържа основните ключови думи, в идеалния случай изброени в план за съдържание на ключови думи преди публикуването.

Оригиналност на текста

Свободно написан и оригинален текст. Търсачките имат уникални алгоритми за да откриете оригиналността на текста. Качеството на вашия текст може да бъде разпознато и като търсачки като Google стават по-интелигентни.

Структура и маркиране

Утвърждаваща структура на съдържанието Страхотният инструмент на Google ви позволява да валидирате съдържание, като просто поставите URL адрес.

Структурирани данни, когато е подходящо, като например протокола на Open Graph на Facebook или маркирането на schema.org. А чиста маркировка е от съществено значение за добрия SEO като цяло.

Изображения и медии

Изображения с подходящ алт текст, надписи и имена на файлове. Преместването на изображения и видеоклипове също е чудесен начин за добавяне интерактивно съдържание.

Лошо за SEO страници

Има редица качества, които могат повреди вашия SEO страница. Макар да изглеждат незначителни, те влияят върху резултата на страницата ви в дългосрочен план. Някои от тях са:

 • Счупена или непълна маркировка
 • Случайно скриване на съдържание
 • Умишлено скриване на съдържание
 • Остарели структури на страници.

Скриването на съдържание може да бъде случайно от Flash или AJAX, алтернативно умишлено от хората. Страничните структури също трябва да се актуализират за прилични SEO резултати.

Извън сайта SEO

SEO активност извън сайта

Търсачките анализират съдържанието на страницата ви, за да определят за какво става въпрос и дали е вероятно да е с високо качество. Как те определят, че е уместно? Първо, като погледнете кой друг го свързва, и как го правят.

Свързване на уебсайтове и надеждност

Проверка на връзки за SEOИма много безплатни инструменти за проверка на обратната връзка. Премиум инструментите предлагат повече.

Когато един уебсайт прави връзка към друг уебсайт, търсачките го считат за „вот“ в полза на този уебсайт. Считат го за малък знак, че поне един човек смята, че тази уеб страница си струва да се разгледа.

Колкото повече връзки има един сайт, толкова по-достоверно изглежда да бъде. На всичкото отгоре, колкото по-достоверна става сайт, толкова повече се броят гласовете (връзките).

Висококачествени връзки за по-добро класиране

Ако един много известен сайт препраща към вашия блог, това прави повече за вашия SEO, отколкото ако малко известен сайт го прави. Маркетингът на социалните медии също оказва влияние. Ако много хора споделят линк във Facebook, а след това много други хора харесват тази връзка.

Търсачките считат това за знак, че връзката се отнася до a високо качество сайт, който хората искат да видят. Висококачествените връзки естествено повишават „резултата“ на вашия сайт, подпомагайки вашето SEO оптимизиране на страницата. Това води до по-добро цялостно класиране в търсачките.

SEO съвети

SEO съвети

Въпреки статута си на мистериозна стратегия за маркетинг на уебсайт, оптимизацията на търсачките всъщност е не е толкова трудно да завършите сами – просто трябва да знаете правилните полета за редактиране и правилните ключови думи, които да въведете там.

По-долу са някои от най-важните области на вашия уебсайт, които трябва да редактирате, докато оптимизирате уебсайта си за успех в търсачките.

Оптимизирани заглавни етикети

SEO-приятелски заглавияYoast SEO е един от много плъгини за улесняване на процеса на управление на заглавията.

В оптимизацията за търсачки вашият маркер заглавие е една от най-важните области, за да настроите подобренията за класиране на вашия уебсайт. Общо правило за оптимизиране на тагове за заглавие е да стартирате маркера с най-важното.

Започнете с най-общата фраза за ключови думи, за която искате страницата да се класира („Уеб хостинг“ или „Смешни тениски“, например). След това добавете описателна фраза или серия за ключови думи („За уебсайтове на WordPress“ или „За възрастни и деца“), за да опишете допълнително темата на страницата.

Изисквания за етикет заглавие на търсачката

Не забравяйте да включите и името на вашата марка в заглавието маркер. Опитайте се да ограничите броя на знаците до 50 и 70 знака. Изискванията за тагове за заглавие варират, така че си струва да сте в крак с времето.

Съдържателни рубрики

В Интернет, заглавия и подзаглавия на съдържанието разбийте текста на уеб страница. За това има големи ползи за потребителите. Може да улесни текста върху очите и да помогне на потребителите да сканират страница с информация за ефективно четене.

Оптимизирането на заглавията на съдържанието с ключови думи също може да осигури предимства, за да помогнете на страниците ви да се класират по-добре в търсачките.

Ключово разположение на фрази в заглавия

Помислете дали да напишете заглавията на страниците и подзаглавията на съдържанието с вашия целеви ключови фрази. Уверете се, че фразите са възможно най-близо до предната част на заглавията.

Добър пример е: „Уеб хостинг за WordPress: Отзиви и класиране на най-добрите уеб-домакини“ или „Забавни тениски: Най-популярните смешни ризи за възрастни и деца!“

Вътрешно свързване

Вътрешни връзки за SEOДобър пример за вътрешна връзка в рамките на някое страхотно съдържание.

Повечето търсачки обхождат връзките, включени в съдържанието на вашия уебсайт и използват текста на връзките като начин за по-добро разбиране на темата на уебстраницата.

Ако вашият уебсайт е специфична тема (да речем уеб хостинг или тениски), е добра идея вашата SEO кампания да добавете връзки към страниците си за „Уеб хостинг на WordPress“ или „Забавни тениски“. Тези връзки трябва да се свързват към статии, публикации в блога, или други части от съдържанието, където говорите за „WordPress“ или „смешни“ елементи.

Как Уеб хостингът влияе на SEO

Търсачките искат да предоставят отлично, силно уместно съдържание, независимо къде се хоства. Не е магия, която хостинг компания може да направи, но има няколко начина, по които уеб хостинг услугите могат да повлияят на вашия SEO:

 • Скорост на зареждане на страницата
 • стабилност
 • Лекота на управление
 • Разнообразие от IP адреси
 • Приложения, които вече са оптимизирани.

Нека разбием тези фактори по-подробно.

Време за зареждане и потребителски опит

Време за зареждане за SEO Времето за зареждане е друг съществен елемент.

Google от години казва това скоростта на зареждане влияе на класирането. Има смисъл, никой посетител не иска да чака дълго, за да види страница – това е лошо потребителско изживяване.

Скоростта на зареждане на страницата може да бъде разделена главно на 2 области: съдържанието на уебсайта ви, и вашия хостинг сървър.

Можете директно да повлияете на скоростта на зареждане на страницата си, като оптимизирате съдържанието на уебсайта си. Малките страници с малко скриптове (т.е. javascript) ще се зареждат по-бързо от големите страници.

7 начина как сървърите влияят на скоростта и SEO

Но вашият хостинг сървър може да играе огромна роля в скоростта на страницата. Когато посетител дойде на вашия уебсайт, техният браузър отправя заявка до вашия сървър за страницата. Вашият сървър е отговорен за извличане на правилните данни и прехвърлянето им.

Ако сравните колко време отнема дадена страница, за да се зареди на лош хост и с горен хост, разликата може да бъде до няколко секунди. Това е лошо за SEO и всяка друга форма на маркетинг.

Има 7 основни начина, по които сървърите влияят директно върху скоростта:

 1. Тип сървър
 2. Скорост на сървъра
 3. кеширане
 4. скалируемост
 5. Налични ресурси
 6. Мрежа за разпространение на съдържание (CDN)
 7. WordPress оптимизация.

Тип сървър

Има 2 основни типа сървъри, Apache и Nginx. По-голямата част от хостинг услугите са базирани на Apache сървъри.

Apache е добър в някои неща, като гъвкавост и сила. Има огромна общност зад себе си. Той поддържа широк спектър от софтуер, като cPanel за хостинг.

Предимства на Nginx за SEO

Nginx демонстрацияДемо демонстрационното табло на Nginx е полезно да разгледате, ако обмисляте да го използвате.

Но Nginx е по-добър в други неща, най-важното е, че обикновено е по-бърз. Няма много голяма разлика при ниско ниво на трафик, но Nginx везни много по-добре отколкото Apache.

Най-добрият уеб хостинг за SEO използва и двата типа сървъри. Те предлагат планове, които са базирани на Apache, но след това използват Nginx като обратен прокси за да оптимизирате колко бързо се обработват заявките за страници.

Ако използвате споделен хостинг план, трафикът ви вероятно не е в момент, в който ще видите огромна разлика. Но ако сте на VPS или по-висока версия, изборът на хост, който включва Nginx, може да бъде значителна SEO печалба.

Скорост на сървъра

За всеки продукт можете да си купите евтина версия или скъпа. Скъпият обикновено печели. Сървърите не се различават. Някои хостове инвестират в най-новата върхова линия на сървърите, докато други хостове купуват по-стари, по-евтини сървъри с по-ниска производителност.

Освен това много хостове са започнали да предлагат SSD пространство за съхранение. SSD дисковете извършват определени често срещани сървърни операции няколко пъти по-бърз от стандартните твърди дискове, което допълнително увеличава скоростта на сървъра.

купон за уеб хостинг

Търсите много за SEO хостинг?
Скоростта е критичен фактор при класирането на SEO. A2 хостинг отбеляза №1 в последните ни тестове за скорост и производителност. В момента можете да спестите до 50% върху техните планове. Използвайте тази специална връзка за отстъпки
за да получите сделката.

кеширане

кеширанеСветът на плъгините също предлага много прости инструменти, за да се грижи за кеширането за вас. Този конкретен плъгин е WP Super Cache, той е безплатен!

Казано по-просто, кеширането на сървъри ви позволява съхранявайте версия на популярни парчета на съдържание за по-бързо извличане.

Това не позволява на вашия сървър да се налага да събира данните от нулата всеки път. Ползата, която ще ви донесе кеширането, зависи от сложността и популярността на страниците.

Водещите хостове, които наистина се грижат за скоростта на сървъра, изграждат свои собствени кеширани системи. Те винаги са на видно място в техните уебсайтове и подробности за плана, защото това е голяма инвестиция в края им.

скалируемост

Тъй като уебсайтът Ви получава повече трафик, проблемите с мащабируемостта могат да влязат в игра. Не искате скоростите ви на натоварване да се забавят да пълзят, след като започнете да получавате повече трафик за търсене (или да преминете вирусно). Колкото по-добре вашият сървър обработва допълнителния трафик, толкова по-мащабируем е той.

Мащабируемостта се влияе и от инфраструктурата на вашия хост за определени видове планове като виртуални частни сървъри (VPS). Някои хостове ще увеличат броя на ресурсите сайтът ви става по-щедър от другите. Това е трудно да се знае преди време, но бъдете наясно.

Налични ресурси

Всеки път, когато някой посети вашия сайт и зареди страница, тези данни трябва да бъдат прехвърлени от вашия сървър в браузъра му. Ето как се консумира честотната лента.

В зависимост от хостинг плана, който използвате, може да имате много ограничена честотна лента. След като достигнете тази граница, скоростта на вашия пренос на данни ще бъде или заглуши или изключи напълно.

Мрежа за разпространение на съдържание (CDN)

CDN се състои от центрове за данни и техните сървъри. В контекста на хостинга, CDN обикновено има центрове за данни по целия свят, на много места. Използване на CDN с вашия уебсайт ви позволява да съхранявате съдържание в тези центрове за данни (обикновено медия).

След това, когато някой посети вашия сайт и поиска това съдържание, CDN го доставя от най-близкия център за данни до този посетител. Това води до възможно най-бързото време за зареждане.

Можете да използвате CDN с всеки уебсайт, независимо от хоста. Някои домакини обаче предлагат безплатни CDN и се интегрират лесно с тях. Имайте това предвид, когато разглеждате хостинг планове.

Оптимизиран за WordPress

Често сървърите могат да бъдат оптимизирани за определени програмни езици и рамки.

Обикновено не си струва хостът да създава сървъри специално за една рамка. Това би могло да попречи на потенциалните клиенти, които не използват тази рамка за регистрация.

Конфигурация на платформата

Така че повечето сървъри обикновено са конфигурирани да работят прилично в повечето случаи. Една конкретна рамка обаче е толкова популярна, че домакините положиха допълнителни усилия да създадат специални конфигурации на сървъра за него. Този хост е WordPress.

Специфичните за WordPress хостинг пакети поставят вашия WordPress сайт на сървъри, които са специално оптимизирани за подобряване на производителността на WordPress.

Стабилност и SEO

Точно както това как бавното зареждане на страницата е лошо изживяване за търсещите, така е и кликването върху връзка и установяването, че уебсайтът е свален.

който и да е добрият уеб-домакин на SEO предлага гаранция за ъптайм. Колкото по-високо е това, толкова по-малко ще бъде свален сайтът ви.

Имайте предвид, че всяка допълнителна десетична помощ помага. Например, 99% продължаване на времето означава, че уебсайтът ви намалява за малко над 7 часа на месец, докато a 99,9% продължаване означава, че е надолу за около 44 минути.

Защо лесното управление ще повлияе на вашия SEO

cPanel DemoМожете да играете наоколо с безплатна демонстрация на cPanel.

Това е индиректен хостинг фактор, който може да повлияе на вашия SEO. Имате много неща, върху които можете да работите, за да подобрите сайта си и да подобрите SEO, но имате ограничено време.

Ако хостът ви постоянно се боли, това оставя по-малко време за работа, която всъщност е от полза за вашето SEO. Избор на хост, който ви предоставя a прост за използване контролен панел е важен. За щастие, повечето хостове предлагат cPanel в днешно време, но не всички го правят.

За да улесните административните си процеси, внимавайте за редица други фактори, когато избирате хост:

Качество на поддръжката

Основен фактор, колко лесно е да се подреждат проблемите, когато нещата се объркат?

Наличие на поддръжка

Има ли екип за поддръжка 24/7, който да помага? Ако не, какви други опции имате? Уверете се, че е достатъчно за вашето удовлетворение.

Тип на контролния панел

cPanel или Plesk? Кое предпочиташ? И двете са толкова добри, колкото и един друг, с брилянтни потребителски интерфейси и функции.

Поддръжка за инсталиране

Ако сте солов екип, предлага ли ви хост инсталационната поддръжка? Ако не, трябва да измислите други начини да преодолеете препятствията при инсталирането.

Данни на Guide-Bulgaria.com

Доброто управление на база данни може значително да улесни вашите SEO задачи. Какви опции за база данни предлага вашият хост?

По подобен начин, ако се разочаровате от това, че не можете да направите нещо като просто пренасочване, в крайна сметка ще го игнорирате, защото това не е критично. Все пак неща като пренасочванията могат да окажат влияние върху вашия SEO.

IP адреси и SEO уеб хостинг

Google обикновено групира сайтове на един и същ IP адрес. Това има няколко последствия за SEO.

Първо, ако хоствате множество сайтове в един хостинг план, който има един IP адрес, всички връзки между сайтовете ще имат сок с намалена връзка.

IP адреси на споделен хостинг

На второ място, споделянето на IP с досадни сайтове не е добра идея. Тъй като споделените хостинг планове, които са популярни при SEO, е възможно Google да асоциира вашите сайтове или сайтове с тези сенчести сайтове. Може да бъдете наказани по някакъв начин в резултат.

В идеалния случай искате вашия домейн на собствения му IP адрес. Има различни нива на IP разнообразие. За простота потърсете хостове, които предлагат множество специализирани IP адреси (за един домейн) или c-клас IP адреси (за няколко сайта в един план).

Кои хостинг приложения са най-добри за SEO?

Демонстрация на WordPressWordPress разполага с едни от най-големите SEO инструменти под формата на приставки.

Почти всички хостинг планове идват с някакъв вид създател на уебсайт или начин за инсталиране на приложения.

Почти всеки персонализиран cPanel, който хост дава на клиентите, ще може да инсталира най-популярните системи за управление на съдържанието (CMS):

 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal.

Както и системите за управление на електронната търговия:

 • Magento
 • PrestaShop
 • OpenCart
 • ZenCart.

Всички те имат свои собствени силни и слаби страни в SEO.

Хостинг план Безплатни

Някои хостове носят по-голяма стойност на своите пакети, като предоставят на клиентите безплатен достъп до премиум приставки за тези строители на сайтове, CMS или електронна търговия. Най-често срещаните, които съм виждал, са BoldGrid и W3 Total Cache Pro.

Много от тези плъгини помагат оптимизиране на съответния родителски софтуер за търсене. Това обикновено не е огромна сделка. Бихте могли да ги закупите отделно, но може да се окаже приятна безплатна за вас.

Кой тип план е най-подходящ за вашия SEO?

Повечето хостове предлагат разнообразни хостинг планове и ако не сте свикнали с техническата терминология за уеб разработка, това може да стане объркващо.

Правилният план за вас зависи много от вашия проект. Преди да разбием всеки тип хостинг по-подробно, бързо сравнение отстрани няма да боли.

производителностСигурностскалируемост
Споделен хостингСподелени ресурси, следователно по-ниска производителностнискоПоради ограничения ресурс, тази опция е за по-малки уебсайтове и предприятия
VPSРазделени ресурси, въпреки че все още са ограничения в производителносттаРазуменVPS хостингът може да подкрепи разрастващ се бизнес
Специализиран сървърСървър за себе си, най-високата производителност от тритеВисокоАко се очаква даден уебсайт или мрежа от уебсайтове да скочи с големи размери, специализирани сървъри могат да се справят

Основни видове SEO хостинг

SEO планове на BluehostBluehost предлага разнообразни планове, които са идеални за SEO оптимизация.

Има 3 основни типа планове което ще видите, въпреки че понякога имат странни имена.

Споделен хостинг за SEO

Ако просто започвате с една или повече малки сайтове, споделен хостинг план е добре. Това е най-основната и най-евтината форма на хостинг, насочена към малкия бизнес и любителите.

Когато чуете препоръка на SEO гуру Bluehost, те имат предвид евтиния си споделен хостинг
.

Споделени ресурси

Както подсказва името, споделяте ресурси с други клиенти, което означава, че ефективността на вашия сайт няма да бъде най-бързата.

Ако тези други клиенти използват много ресурси, това може да повлияе на бързото зареждане на сайта ви.

Много от тези планове твърдят, че предлагат неограничени ресурси, но в действителност те не са неограничени. След като използвате твърде много ресурси, те ще намалете скоростта си надолу до пълзене.

Ограничения на споделения хостинг

Ако се състезавате за класиране на ключови думи с висока конкуренция, скоростта и стабилността правят голяма промяна, и споделен хостинг няма да бъде достатъчно добър.

Освен това, споделен хостинг забавя по-нататък, ако имате високи нива на трафик. Накратко, споделеният хостинг е добре да се учи и тества, но не е идеален за всеки сериозен SEO проект.

Виртуален частен сървър (VPS) за SEO

Това е следващото ниво нагоре по отношение на производителността и разходите. С VPS технически все още споделяте сървъри с други клиенти.

Разликата е, че имате определено количество ресурси, предназначени за вашите сайтове, така че уебсайтът или съответно уебсайтовете ви няма да бъдат засегнати, дори ако други клиенти използват много ресурси.

Качества и преимущества на VPS плановете

Най- качеството на VPS може да варира значително между домакините. Сравнете конкретната ширина на честотната лента и дисковото пространство, налични за всеки план, за да получите приблизителна оценка за това колко трафик може удобно да поддържа.

Хубавото на VPS е, че обикновено е лесно да увеличите мащаба си. Някои домакини дори предлагат автоматично да мащабират ресурсите, налични за вашите сайтове, ако е необходимо (например, ако сайтът ви е вирусен).

Специализирани сървъри за SEO

Специализиран сървър е сървър всичко за себе си. Обикновено имате root достъп и можете да поставите на него толкова сайтове, колкото искате.

Отново качеството ще варира значително в зависимост от конкретния план и домакина.

Освен ако нямате стотици хиляди или милиони посетители месечно, специален сървър вероятно е прекалено голям. въпреки това, ако бюджетът не е проблем, най-добре е за SEO.

Топ домакини на SEO

3 победители в SEO хостинг – вашият най-добър избор

Има 3 основни SEO уеб хостинг услуги, които бих препоръчал, когато SEO е голяма грижа, в зависимост от вашата ситуация и нужди.

Разликата между тези хостове и хостинг доставчик като Bluehost е огромна.

SEOHosting.com

SEOHosting.comSEO-приятелски хостинг с SEOHosting.com.

Когато трябва да управлявам няколко сайта (независимо дали са лични или за клиенти) за някакъв вид SEO проект, услугата ми за уеб хост е SEOHosting.com. Всеки план се предлага с различен брой уникални c-клас IP адреси.

Това е много прост уебсайт за хостинг бизнес, лишен от повечето технически жаргони, с които са затрупани другите. Тя е ясно разработена специално за SEO.

Стойност за SEO-приятелски стоки

Всички планове са на разумни цени. Не евтино, но добро стойност за това, което получавате. Цената зависи от типа план, който искате (споделен, VPS, посветен) и колко сайтове планирате да хоствате.

Важното е, че всички планове идват със стандарт Cpanel и SSL криптиране. 24/7/365 включена е и поддръжка за чат на живо. И накрая, ако изберете годишен хостинг пакет, получавате безплатно име на домейн.

SiteGround

SiteGround SEO-приятелски хостинг с Siteground.

SiteGround е по-традиционна уеб хостинг компания, но има много функции, полезни за SEO.

Първо, това е може би най-добрият хост за въздействие Nginx с Apache.

Nginx е включен във всички споделени и облачни хостинг планове като обратен прокси сървър.

Той идва с определени добавки към специални планове.

Съхранение и безплатни

На следващо място, всички планове идват с a голямо количество SSD пространство за съхранение.

Освен това, техните планове за хостинг в облак
(по същество VPS) имат ресурси за автоматично мащабиране, за да се справят с шиповете на трафика.

И накрая, можете да получите безплатен домейн, SSL и специален IP адрес в повечето планове
.

Поддръжка и гаранция за връщане на пари

SiteGround проверява всички големи кутии, които трябва да търсите при SEO хостинг. Поддръжката също е невероятна, както подкрепата за чат на живо, така и пълната база от знания.

Това не е най-евтиният уеб хостинг, но е най-високото качество. Има 30 дневна гаранция за връщане на парите в споделени планове, ако искате да го изпробвате.

A2 хостинг

A2 хостинг SEO-приятелски хостинг с A2 хостинг.

Двете основни неща, върху които се фокусира A2 хостинг, са скоростта и цената
.

Те имат уникална опция за турбо сървър за определени планове (дори за някои споделени хостинг).

Те твърдят, че турбо сървърите имат 20x скоростта на нормалния сървър поради дизайна на сървъра.

Това се състои от няколко ощипвания и специфични за PHP конфигурационни настройки.

Перки и скорост

Всеки хостинг план също се предлага с безплатно SSL и SSD съхранение.

Има няколко плана за всеки тип хостинг, от който да изберете, така че ще намерите такъв, който е подходящ.

Като цяло ценообразуването е много добро
за това скорост на уеб хостинг.

От евтината страна в сравнение с други хостове, които се фокусират върху скоростта, получавате добра сделка.

SEO точки, които трябва да запомните

Важни точки за SEO хостинг

Основни неща, които трябва да запомните, когато търсите SEO уеб хостинг:

 • скорост – Интегрират ли Nginx? CDN? Висококачествени сървъри?
 • стабилност – Каква гаранция за ъптайм се предлага?
 • IP адреси – Получавате ли свой IP адрес (и)? Можете ли да купите повече, ако е необходимо?
 • поддържа – Колко лесно е бързо да получите помощ, за да предотвратите престой в спешни случаи?

купон за уеб хостинг

Търсите сериозен SEO хостинг?
Liquid Web осигурява хостинг с висока производителност с превъзходна техническа поддръжка. По-бързите скорости означават по-добро класиране. В момента можете да спестите до 50% от техните VPS планове. Използвайте тази специална връзка за отстъпки
и изберете по-добро SEO днес.

Други функции в специалността

 • Офшорен
 • Бизнес
 • евтин
 • Хостинг с множество домейни
 • DDoS защита
 • Студент
 • Forex
 • Име на домейн
 • Secure
 • средства
 • Поток аудио / видео
 • Зелен хостинг
 • Неограничени сайтове
 • Изображение

Често задавани въпроси за SEO

 • Какво е SEO?

  SEO означава „оптимизация на търсачките“. Това е процес, който да помогне на уеб страниците да се класират възможно най-високо в търсачките.

 • Какви са органичните резултати от търсенето?

  Органичните резултати от търсенето са списъци на страницата с резултати от търсачката, които се появяват единствено защото са свързани с думите за търсене – за разлика от платените резултати от търсенето, които по същество са платени реклами.

  SEO индустрията се върти около това да влияе върху видимостта на неплатените списъци в SERPs (страници с резултати от търсачките).

 • Къде мога да науча за SEO?

  Google не е единствената търсачка в мрежата, но тя е най-популярната и най-сложната. Добро място за стартиране е конзолата за търсене на Google.

  Има и много уебсайтове, посветени на SEO като Moz.

 • Какво представлява конзолата за търсене на Google?

  Google Инструменти за уеб администратори, пребрандиран като Google Search Console през 2015 г., е услуга, която ще ви помогне да оптимизирате уебсайт.

  Той ви дава достъп до данни, инструменти и диагностика, за да ви помогне да оптимизирате уебсайта си за уеб браузър на Google. Там можете да намерите безплатно SEO обучение, което включва технически съвети относно: хостинг, проучване на ключови думи, уеб разработка и много други.

 • Какво е Google Analytics?

  Google Analytics е най-популярният инструмент за анализи на пазара. Това е безплатен софтуер за проследяване, достъпен за всеки с профил в Google+. Можете да наблюдавате трафика на уебсайта си и да преглеждате статистически данни за неща като броя на ежедневните посетители на страница.

 • Лошо ли е партньорският маркетинг за SEO?

  Търсачките откриват партньорски връзки, но това не трябва да влияе на класирането на страниците ви, стига страницата ви да добавя стойност и да не е само партньорски връзки.

 • Различно ли е SEO за мобилни устройства?

  Техническите принципи за оптимизиране на уебсайт за мобилни устройства не се различават много от оптимизирането за настолни компютри.

  Две неща, които може да искате да помислите за оптимизирането, са латентността и потребителското изживяване (четимост, отзивчив дизайн).

  Можете да използвате теста на Google за удобство за мобилни устройства, за да видите дали уеб страницата е лесна за гледане на мобилни устройства.

 • Колко важно е изграждането на връзки?

  Роботите анализират връзки, за да намерят нови уеб страници и да определят ранга на уеб страницата. Търсачките в мрежата като GoogleBot поставят високо значение на връзките. Връзки от реномирани уебсайтове могат да ви помогнат, докато връзките към сайтове, които се считат за ненадеждни, могат да навредят на вашата класация.

 • Къде мога да тествам ефективността на сайта си?

  Можете да използвате PageSpeed ​​Tools на Google, за да видите колко добре се представя сайтът ви на мобилни устройства и на работния плот. Конзолата за търсене на Google също има редица инструменти за диагностика, които можете да използвате, за да определите кои области на вашия уебсайт можете да подобрите.

 • Има ли значение още PageRank на Google?

  Google PageRank Toolbar вече не е част от браузъра. Но алгоритъмът PageRank все още е изключително важен за класирането на страницата.

 • Трябва ли да кача карта на XML?

  Да, все още е добра практика да качвате XML карта на сайта в търсачката. Съвременните търсачки не изискват карта на сайта, за да индексират уеб страниците си, но това може да помогне на търсачките да индексират по-бързо страниците ви..

 • Трябва ли да изпратя сайта си в търсачка?

  Не, не е необходимо да изпращате сайта си в търсачка, но е добра практика да го направите – особено ако имате нов уебсайт, който не е добре свързан. Търсачките правят това лесно, всичко, което трябва да направите, е да въведете URL адреса във формуляр.

 • Колко време отнема да видите резултатите от SEO усилията?

  Вашите SEO усилия могат да отнемат от няколко дни до няколко седмици, за да се отразят в SERPs. Продължаващите SEO маркетингови кампании и маркови усилия могат да отнемат много повече време, за да се реализират.

 • Как се промени SEO през годините?

  SEO е станал по-сложен с развитието на уеб сканери. Индексирането е много по-бързо, по-точно и по-подробно. Качеството на връзките е по-важно, отколкото в миналото, както и значението на наличието на уебсайт, подходящ за мобилни устройства.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map