Най-доброто Visual Studio .NET хостинг: кой е най-добрият за вашия сайт? [Актуализирано: 2020]

Сравнете Visual Studio .NET хостинг

Ако сте разработчик или бизнес, изграждащ уебсайт с Visual Studio .NET, ще ви е необходим доставчик на уеб хостинг, който може да предостави техническото ноу-хау на Windows сървъра, за да го поддържа. Прочетете нашите препоръки за най-добрите хостинг компании на Visual Studio .NET.


Уебсайтовете ASP.NET, създадени с Visual Studio, са предимно ограничени до работа на уеб сървъри на Windows. Но това осигурява редица ползи, включително стабилност, поддръжка и много дългосрочна съвместимост назад.

Ето преглед на най-добрите 5 хоста за Visual Studio .NET (повече информация за всеки хост по-късно в тази статия):

 1. A2 хостинг
  – Благоприятни за бюджета споделени планове за Windows и скорост на зареждане с 20 пъти по-голяма скорост
 2. LiquidWeb
 3. 1&1 IONOS
 4. Interserver
 5. Hostwinds

Как избрахме най-добрите хостове за Visual Studio .NET?

Прегледахме над 1500 хостинг планове и избрахме тези, които предлагат хостинг планове за Windows и отговарят на всички технически изисквания за работа с Visual Studio .NET. След това включихме в списъка на домакините, които предлагат като цяло страхотна стойност за цената и над средното ниво на обслужване на клиентите.

И накрая, ние взехме предвид отзивите, написани от хиляди реални хостинг клиенти на нашия сайт, за да идентифицираме топ 10 хостове за Visual Studio .NET.

Какво ще научите

Може да сте чували или да не сте чували за Visual Studio .NET – вероятно е тук да изберете вашия последен хостинг доставчик за услугата. Но първо, нека научим за предимствата, предимствата и предпазливите мерки на VS .NET.

На тази страница ще получите а по-ясно разбиране на какво да внимаваме, при избора на хостинг план въз основа на инструмента за развитие.

Защо Visual Studio .NET

Защо да използвате Visual Studio .NET?

Използвайте Visual Studio .NET (или всяка друга версия) за изграждане и персонализиране на пълнофункционални сайтове с добра използваемост. Тази интегрирана среда за разработка (IDE) се използва за разработване на компютърни програми за Microsoft Windows, уеб приложения, уебсайтове и уеб услуги.

Тъй като идва от Microsoft, няколко от платформите на компанията са интегрирани в среди. Те включват Microsoft Silverlight, Windows API, Windows Store, Windows Forms и Windows Presentation Foundation.

Какво е Visual Studio .NET?

Редактор на визуален код

Редакторът на кодове има страхотни функции, за да стартирате вас и вашия екип.

Създаден за разработчици, той предлага единичен цялостен инструмент за развитие за създаване на авангардни приложения. Visual Studio .NET позволява на разработчиците платформата, от която се нуждаят за изграждане на интернет от следващо поколение.

Тези педя всяко устройство, множество платформи и създавайте приложения бързо. Той е изключително мощен и може да произвежда както собствени кодове, така и управляван код.

Използване на Visual Studio .NET

 • Създаване на софтуер за Windows
 • Разработване на XML уеб услуги
 • Изграждане на уеб приложения
 • Създаване на мобилни приложения
 • Изграждане на уебсайтове

Visual Studio .NET е среда за визуално програмиране, предоставена от Microsoft. Целта му е за което позволява на разработчиците да създават уеб услуги използване на XML (Extensible Markup Language). Използва се от разработчиците за създаване на софтуер и приложения за компютри с Windows.

Използва се и за създаване на уеб приложения, уеб услуги, мобилни приложения и уебсайтове.

Допълнителни приложения и функции на Visual Studio

Visual Studio .Net се предлага с набор от продукти, които работят заедно, за да предоставят на потребителите визуален интерфейс. Продуктовият пакет включва формуляри за изграждане на потребителски интерфейс за приложения. Това са функциите, които позволяват данни за приложенията да бъдат интегрирани в софтуера. Visual Studio включва и редактор на кодове с полезни функции за отстраняване на грешки.

Допълнителни приложения

Visual Studio .NET по същество помага на разработчиците да създават настолни, мобилни и уеб приложения. Тези приложения може да работи на различни устройства, сървъри и операционни системи. Разработчиците използват езици за програмиране на C # и Visual Basic за създаване на приложения, които работят на .NET рамката.

Visual Studio .NET за разработчици

Visual Studio .NET предложения

Функции на Visual Studio .NET.

Насочена към разработчиците, Visual Studio .NET е набор от инструменти за разработка, които могат да се използват за изграждане на ASP уеб приложения, мобилни приложения, настолни приложения, XML уеб услуги и други.

Няколко езика за програмиране, включително Visual C ++ .NET, Visual Basic .NET и други, използващи този IDE за споделяне на инструменти. Това позволява по-лесно създаване на решения написани на смесени езици.

Microsoft Windows, Windows CE, Windows Mobile и други програми стартирайте с управляван код и естествен код написано с Visual Studio.

Visual Studio .NET инструменти за развитиеКакво е ASP.NET

Какво е ASP.NET

ASP.NET е рамка за уеб приложения. Разработчиците го използват за създаване на уеб страници и приложения. Целта на ASP.NET е да позволи на разработчиците да изграждат тези уеб приложения минимално кодиране се изисква.

Какво е уеб формуляр?

И така, какво представлява уеб форма? Уеб формуляр е име за уеб страници, създадени с помощта на ASP.NET. Това е страница, която интернет потребител иска чрез своя браузър. Те могат да поискат това, като въведат URL адрес в адресната си лента или като кликнат върху връзка от друга уеб страница, като например резултати от търсенето с Google.

Уеб формите са написани на различни езици, включително HTML и сървърния код.

Когато някой поиска уеб страница, ASP.NET рамката на сървъра изпълнява кода и генерира HTML файла, който браузърът чете. В резултат на това страницата на уеб формите ASP.NET ще представи на потребителя информацията на уеб страницата. По същество ASP.NET Уеб формуляр е уеб страница, създадена като част от ASP.NET приложение.

ASP.NET MVC

Освен ASP.NET Web Forms, друг модул за създаване на уеб приложение ASP.NET е ASP.NET MVC. „MVC“ в това име означава „Model-View-Controller“. Това е основно архитектурен модел, който разделя процеса на изграждане на уеб приложения в три компонента.

ASP.NET MVC функции

Безплатна версия

VS .NET има безплатна версия, която можете да използвате.

Тези три части са модела, изгледа и контролера. Компонентът на модела се справя с логиката за приложението, извличайки и съхранявайки състоянието на модела в базата данни. Изгледите са компонентите, които са отговорни за показването на потребителския интерфейс на приложението.

Контролерите са компоненти, които се занимават с взаимодействието на потребителя в приложението. Това се справя как приложението реагира на въвеждането от потребителя.

Компонентфункциябележки
МоделРаботи с логиката за приложениетоДиректно управлява данни и правила
изгледПоказва потребителския интерфейс на приложениетоВъзможни са множество изгледи на информация
контрольорОбработва реакциите на потребителското взаимодействиеПреобразува входовете в команди

Лесно с MVC модула

Разработчиците може да намерят по-лесно да създават уеб приложения, използвайки модула MVC поради това разделяне. За разработване на крос-платформа, разработчиците могат да използват .NET Core. Това е платформа за разработка, която се предоставя както от Microsoft, така и от .NET общността, която поддържа Windows, Linux и MacOS.

Какво представлява интернет информационните услуги на Microsoft (IIS)?

Microsoft Internet Information Services (IIS) е софтуер за уеб сървър за Windows. Може би сте запознати с Apache, базиран на Linux уеб сървър. Това е IIS, но вместо Windows. Тъй като това е уеб сървър, IIS се използва за хостинг на уебсайтове и приложения в интернет.

IIS идва с a графичен потребителски интерфейс, който улеснява управлението на уебсайтове. Уеб администраторите могат да използват инструмента за конфигуриране и публикуване на техните уебсайтове. ISS се използва за обслужване на ASP.NET приложения и уебсайтове. Но сървърът също може да хоства основни HTML уеб страници също.

IIS функции

Подобно на други уеб сървъри, IIS поддържа интегрирането на модули които добавят персонализирана функционалност към сървъра. Например, можете да добавите модул, който кешира PHP процесите, за да помогнете на PHP скриптите да стартират по-бързо.

Съществуват различни други модули, които могат да бъдат инсталирани на IIS сървъра въз основа на това, което разработчиците искат да постигнат. Като модули, които поддържат работата на мултимедийни файлове на уебсайт.

IIS Лицензиране

Един недостатък на IIS е, че той не е свободен за използване. От друга страна, уеб сървърът Apache е напълно безплатен, тъй като е с отворен код. Вместо, използването на IIS изисква търговски лиценз. Потребителите ще открият също, че ще трябва да плащат повече, тъй като броят на потребителите на сървъра се увеличава.

Това е една от причините хостингът на Windows, предлаган от уеб хостинг компании, обикновено да е по-скъп от хостинг на Linux. разработчиците могат да инсталират IIS на собствените си компютри, за да тестват проекти на уебсайтове или да ги хоствате самостоятелно, без да използвате хостинг услуга.

Visual Studio .NET хостинг

Разработчиците на Microsoft харесват хостинг на Visual Studio .NET, тъй като им дава посветена производителност и стабилност в техните платформи за разработка. Независимо дали е разработка или тестване, хостингът на Visual Studio .NET е a мощна платформа което обикновено идва с гаранции за безпроблемно време и безпроблемна работа.

Освен това, изправянето на самостоятелни специализирани сървъри за едно и също нещо е отнемащо време, което е разточително и потенциално рисковано..

Софтуер за управление на версиите (VCS)

Конструкцията обикновено е подредени с известен аромат на софтуер за управление на версиите (VCS), който е софтуерен метод за контрол на версии, които влизат в разработка. В хоствана среда, версията на компонентите, реверсиите и всички неща лесно се прокарват през URL адрес на уеб браузър или интерфейс за разработка.

Самото Visual Studio разполага с редица инструменти, които правят развитие възможно най-лесно и популярен избор за разработчиците. Съветниците за надстройка позволяват лесно да се импортира код от други източници в .NET рамката.

Microsoft винаги подобрява платформата за подкрепа на най-новото в XML Web Services и най-новите в стандартите за уеб услуги.

.NET Framework

Въпреки че новите издания на този софтуер вече не включват “.NET” в техните имена, всички продукти на Visual Studio все още работят основно на .NET Framework. Проверете параметрите на вашия хостинг план, за да проверите дали той може да побере Visual Studio .NET.

Едно от най-добрите неща за хостинга на Visual Studio .NET е колко е гъвкаво, като позволява много езици, стилове на програмиране, стилове на работа, множество възможности за платформа, и на възможност за заключване на ключов компонент за развитие на екип.

Често се отбелязва колко мощно и мощно може да бъде разработчиците да могат да използват своите уеб браузъри, за да се свържат и синхронизират до хоствано копие на тази платформа и да започнат да се развиват за кратко време.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map