Най-добрите уеб-домакини за Apple Mac Fanboys

Contents

Сравнете Mac хостинг

Уеб сървърите на Mac предлагат някои предимства за почитателите на Apple над сървърите на Linux или Windows, но рядко може да се намери хост, който предлага Mac хостинг. В тази статия направихме проучването за вас и ще ви дадем няколко добри възможности за планове за хостинг на Mac.


Въпреки че хостинг плановете се предлагат почти изключително с Linux или Windows платформи, е възможно да получите хостинг услуги, базирани на Mac. Хората често искат този тип уеб сървър заради приложението за отдалечен работен плот, но има и други интересни функции.

По-късно в тази публикация ще получите подробна разбивка на всеки хост, но ето бърз поглед към най-добрите 3 хоста за Mac:

 1. GreenGeeks
  – Високопроизводителни Mac сървъри на достъпна цена
 2. Interserver
  – Mac специалист хостинг план с щедро разпределение на ресурсите
 3. WebHostFace
  – Mac хостинг с неограничени бази данни

Как избрахме най-добрите хостове за Mac?

Прегледахме над 1500 хостинг планове и избрахме тези, които позволяват на уеб сървърите на Mac.

След това използвахме нашата масивна база данни от над 1 милион думи на истински отзиви на клиенти, за да идентифицираме топ 10 Mac хостове.

10-те най-добър хостинг на Mac за вас & Твоят уебсайт

оценка
Компания
Начална цена
връзка
SiteGround $ 3.95
(Фактурирани като $ 3.95 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
BlueHost $ 2.75
(Фактурирани като $ 2,75 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
A2 хостинг $ 3.92
(Фактурирани като $ 3.92 на месец) ⓘЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
InMotion хостинг $ 3.99
(Фактурирани като $ 3,99 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
WP двигател $ 30
(Фактурирани като $ 30 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
HostGator $ 2.75
(Фактурирани като $ 2,75 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
GreenGeeks $ 2.95
(Фактурирани като $ 2,95 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
HostPapa $ 2.95
(Фактурирани като $ 2,95 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
LiquidWeb $ 15.83
(Фактурирани като $ 15.83 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега
GoDaddy.com $ 1
(Фактурирани като $ 1 на месец) ricЦените са приблизителни въз основа на текущите валутни курсове. Домакинът вероятно ще ви таксува в щатски долари или по различен валутен курс.

Обичайна цена: – Махам се!

Посетете хост сега

Какво ще научите

Какво е Mac хостинг? Какви са неговите предимства и приложения? Как да стартирам уеб сървър от моя Mac?

Какво трябва да знам за хостинг на OS X и iOS приложения, които разработвам на моя Mac? Как да намеря добър Mac хостинг?

Ще научите това и още. Плюс това ще споделя моите лични препоръки за Mac хостинг. Нека се потопим в Mac хостинг и да видим за какво става въпрос!

Mac хостинг плюсове минуси

Плюсове и минуси на Mac хостинг

Ето предимствата и потенциалните клопки на хостинг на уебсайта ви на Mac.

Професионалисти

 • По-надеждни – На Mac OS сървър можете да стартирате всички един и същ софтуер, който използвате локално, без проблеми.
 • Можете да използвате програми като Mac Mail за управление на имейли.
 • По-лесен за използване като потребител на Mac, тъй като сте по-свикнали със софтуер за Mac.

Против

 • Хостовете, които предлагат Mac сървъри, са трудни за намиране.
 • Mac сървъри често струва повече защото са с по-малко търсене.
 • най-много софтуер може да се стартира отлично на Linux сървър.

какво е mac хостинг

Какво е Mac хостинг?

Докато повечето уеб хостинг доставчици носят само хостинг планове, проектирани за Linux или Windows операционни системи, много от тях също са отговорили на нарастващото търсене на планове, които работят и с операционни системи Mac..

За Mac хостинг

Докато изследвате общите хостинг планове, бихте искали да срещнете много категорични мнения относно това дали да изберете Windows или Linux за операционна система за вашия уеб сървър.

Възможно е обаче да се намери специализиран доставчик, който да предостави работещ уеб сървър OS X или IOS – операционните системи за устройства на Apple.

Първо – трябва да се отбележи на начинаещите уеб разработчици – операционната система за вашия уеб сайт не е необходимо да съответства на операционната система на вашия компютър.

Уебсайт, хостван на сървър на Microsoft IIS, ще работи на всяка операционна система. По подобен начин уебсайт, хостван на сървър на Linux, ще работи на всяка операционна система.

Работещи уеб сървъри на вашия Mac

nodejs за macИзвестно е, че Node.js винаги е актуален както за Mac, така и за Windows.

Също така е възможно да стартирате уеб сървър Node.js или Apache от вашия Mac, но можете също толкова лесно да стартирате подобен уеб сървър на уеб хост на Linux. Всъщност и Linux, и Mac са базирани на Unix операционни системи.

Терминалната подкана приема същите команди Unix. Много софтуерни пакети могат да работят със система Kernel – която интерпретира хардуера за използване от приложенията.

Сравнение на Mac, Linux и Windows

Различните „аромати“ на Linux използват различни ядра, докато OS X се основава на ядрото „Darwin“.

По принцип разработчиците избират да стартират уеб сървъри на Linux, защото те са базирани на Unix, но също така са безплатни – без да имат разходи за лиценз – какви OS X имат.

Допълнително, Linux може да работи без X сървър – който е контролерът на визуалния интерфейс, който позволява да се управлява компютър с монитор.

За да започнем нещата, нека разгледаме накратко Mac, Windows и Linux рамо до рамо:

платформа
Сървърни разходи
железария
Отворен код?
Сигурност
LinuxевтинНисък до висок класдаИзключително безопасен
WindowsумеренМинимални изисквания към процесора и оперативната паметНеУмерено безопасно
MacумеренApple самоНеИзключително безопасен

Mac хостинг за приложения

С това изяснено, опциите за хостинг на Mac съществуват. С цел обработка на специфични софтуерни приложения за платформата OS X, те могат да стартират отдалечена услуга iCloud или някои персонализирани проекти, които не могат да се изпълняват на никоя друга операционна система.

Ако използвате приложения, които изискват операционна система Apple OS X или разработвате съдържание за OS X или iOS на iPhone, тогава може да искате да разгледате намирането на Mac хост.

Много хостинг доставчици, специализирани в Macs, правят това, за да предоставят отдалечени компютърни среди, които заменят или допълват съществуващите.

Хостингът на вашия сървър и неговото стартиране отдалечено комбинира силата на (например) MacPro сървър с гаранциите за надеждност и продължителност, които идват с центъра за данни на вашия доставчик.

функции за хостинг на mac

6 Полезни функции на Mac хостинг

Mac хостингът обикновено включва център за данни, който има множество Mac компютри, подготвени и готови за отдаване под наем.

Mac компютър може също да бъде хостван на виртуална машина като част от споделен хостинг или виртуален частен сървър.

На високо ниво, среда за хостинг на Mac може да осигури начин да имате отдалечен работен плот под ръка – но има най-различни други популярни приложения:

 • Уеб хостинг и имейл
 • Интеграция на Дженкинс и Xcode Server
 • OS X автоматизирано тестване на софтуер
 • Daylite CRM хостинг
 • Хостинг на база данни на производители на файлове
 • Дистанционно изобразяване

Уеб хостинг и електронна поща

Общият уеб хостинг и електронната поща са стандартно очаквана функция.

Обикновено Mac хостинг средите удобен за потребителя, особено за услуги, свързани с електронна поща.

Интеграция на Дженкинс и Xcode Server

Xcode е Apple IDE, използван за разработване на приложения за Apple устройства. „Непрекъсната интеграция“ се отнася до процес на подобряване на софтуера – използване на Xcode и Xcode Server – който обхваща автоматизация, тестване и анализ.

Тя включва използването на вашия Mac за създаване на приложения в Xcode, избутване на кода в хранилище, след което го избутване от там към Xcode Server.

xcode непрекъсната интеграцияДиаграмата на Apple за работния процес на непрекъсната интеграция на Xcode. Обърнете внимание, че на вашия Mac ще създавате и разгръщате ботове към сървъра от Xcode.

Приставката на Jenkins за Xcode улеснява автоматизирането на този непрекъснат интеграционен работен процес.

OS X автоматизирано тестване на софтуер

Емулирането на Mac среда не винаги е същото като стартирането на приложение на предвидения хардуер.

За автоматизирано тестване в OS X, наемането на отдалечени сървъри е много по-евтино отколкото купуването на разнообразен хардуер & устройства.

Daylite CRM хостинг

Daylite е информация агрегатор за всички данни в екосистемата на Mac, с много бизнес функции, които включват споделена родна поддръжка за iCal, адресни книги, управление на задачи и креативни сървъри.

Хостинг на база данни на производители на файлове

Производителят на файлове е a релационна база данни който работи на устройства на Apple. Той има графичен интерфейс, позволява скриптове и съществува под някаква форма от 1992 г.!

Можете лесно да създавате и споделяте приложения, свързани с база данни, дори от шаблони.

Производител на файлове: не само приложението за база данни на баща ви!

Дистанционно изобразяване

С високо захранван отдалечен Mac компютър, който има Софтуер за 3D моделиране инсталиран – може да се използва масив от компютри, където всеки от тях представя сегмент от видео и след това резултатите се прехвърлят обратно локално.

Уебсайтове, хоствани на Mac за предприятия

Въпреки че уебсайтът, домакин на Mac, е добра концепция за управление на работния процес и базирани на екип решения, той не се използва често за уеб приложения на корпоративно ниво..

Когато избирате да закупите уеб хостинг с Mac OS – опитайте се да разберете предварително каква е целта на сървъра.

купон за уеб хостинг

Търсите много за хостинг на Mac?
SiteGround – класиран №1 от нашите читатели – предоставя персонализирани планове за Mac, които поддържат Mac Mail и RapidWeaver. Подредили сме нашите читатели да спестят до 67% в плановете на SiteGround. Използвайте тази изключителна връзка за отстъпки
за да получите сделката.

започнете mac хостинг

Първи стъпки с Mac хостинг

За да стартирате стартиране на приложения на вашия хостван Mac сървър или да настроите хостинг, управляван от Mac за вашия уебсайт, първо трябва да определите кои хостинг доставчици предлагат Mac сървъри.

Достатъчен ли е Mac OS X Server за вас?

След като събрате няколко топ претендента, просто сравнете техните планове, докато намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Не забравяйте предварително да изброите всичките си изисквания и се уверете, че Mac OS X сървърът е правилният инструмент за работата.

Когато вашият сървър е готов, ще трябва да се използва комбинация от отдалечен работен плот, SSH или друга платформа за отдалечена връзка – въз основа на каквито и да са тези изисквания.

Домакин на вашия собствен сървър с Mac Mini

mac miniКупуването на Mac Mini ще ви върне някакъв сериозен долар.

Mac Mini е просто настолен компютър, опакован в малък пакет. Mac Mini не е толкова мощен, колкото нормален Mac десктоп, но все пак ще има достатъчно мощност за захранване на повечето основни уеб сървъри.

Ако имате техническите умения, необходими за създаването на уеб сървър, това е потенциално решение за вас, вместо да се свържете с традиционна домакинска компания.

Ще има свой собствен Mac адрес и можете да инсталирате всяка Mac защитна стена, която искате.

Закупуването на Mac Mini само за да хоствате уебсайт е по-скъпа инвестиция отпред.

Ако имате правилните технически умения да го поддържате, все пак правите спестявайте пари от месечни хостинг разходи.

Активирайте споделянето на уеб на вашия Mac с 6 бързи стъпки

Освен това, всъщност можете да използвате своя Mac за персонализирано споделяне на уеб, тъй като Macs са оборудвани със софтуера за уеб сървър Apache. Ето как можете активирайте уеб споделянето с помощта на VirtualHostX:

 1. Изтеглете MAMP
 2. Инсталирайте MAMP
 3. Преместете виртуални хостове
 4. Задайте уеб сървър по подразбиране
 5. Стартирайте съветника за настройка
 6. Кандидатствайте и стартирайте

MAMP

Изтеглете MAMP

Изтеглете MAMP (MyApache, MySQL, PHP). MAMP няма отделен инсталатор за безплатната версия, но можем да заобиколим тази дупка в следващата стъпка.

Инсталирайте MAMP

След като изтеглите MAMP, продължете да го инсталирате. За да използвате безплатната версия, уверете се, че щракнете върху „персонализирайте“ и премахнете отметката от опцията за MAMP Pro.

Преместете виртуални хостове

След като успешно инсталирате MAMP, поставете вашите виртуални хостове в следната директория: “/ applications / MAMP / htdocs”

Задайте уеб сървър по подразбиране

Ако все още не сте го направили, отидете на предпочитанията си VirtualHostX и задайте MAMP като уеб сървър по подразбиране. Това се намира в секцията с общи настройки.

Стартирайте съветника за настройка

Отидете в менюто си VirtualHostX. Потърсете опция, наречена съветник за настройка на VirtualHostX. Пусни го.

Кандидатствайте и стартирайте

Преди да затворите този прозорец, не забравяйте да изберете „Приложи“, така че вашите настройки да бъдат запазени. Готови сте да стартирате MAMP!

Ако все още сте объркани, проверете онлайн видео уроците за това.

най-добрият mac хостинг

Моите 3 най-добри избор за Mac хостинг

В по-голямата си част можете да закупите всеки хостинг план и да го управлявате с вашия Mac, дори ако хостът ви не използва Mac сървъри. Въпреки че може да срещнете някои проблеми, изборът на правилния хост ще намаляване на вероятността от възникване на проблеми. Ето моите топ 3 домакини.

GreenGeeks

Ако търсите хост с ниски цени, който все още е доста приятелски настроен за потребителите на Mac, опитайте GreenGeeks.

Това е евтино, но все пак има уроци и поддръжка специално за потребители на Mac.

greengeeks mac хостинг

Освен това е домакин, посветен на подпомагането на околната среда, тъй като се захранва изцяло от възобновяема енергия.

Всеки хостинг план идва с SSH достъп до командния ред, което означава, че можете да взаимодействате с тях от вашия Mac терминал.

Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите
и 24/7 поддръжка чрез чат на живо, имейл или телефон.

Interserver

Interserver също така има изготвени по поръчка планове специално за потребители на Mac.

interserver mac хостинг

Всички тези планове ви позволяват да четете и управлявате своя имейл акаунт чрез Mac Mail, вместо стандартните приложения за уеб поща, които другите ви принуждават да използвате.

Планът на Mac на Interserver се предлага с безплатни ежедневни архиви, поддръжка 24/7 и поддръжка за всички Mac и iOS устройства.

Ценообразуването е изключително конкурентно и освен това получавате 99,99% гаранция за продължаване с вашия план.

WebHostFace

Следващата ми препоръка е WebHostFace които също имат евтини Mac планове.

webhostface mac хостинг

Те предлагат три различни нива, а най-евтиният вече идва с неограничена честотна лента, безплатни ежедневни резервни копия, премиум SSD сървъри и cPanel включени.

Най-голямата разлика между нивата на план за хостинг на Mac е количеството съхранение, което получавате, започвайки от 15 GB с най-ниския план на ниво.

WebHostFace има голямо разнообразие от други хостинг пакети, включително споделени, VPS, специализирани и специализирани рамкови хостинг планове.

Други функции в операционните системи

 • Linux
 • Windows
 • червена шапка
 • CentOS
 • Debian
 • Fedora
 • Ubuntu
 • CloudLinux

купон за уеб хостинг

Търсите сериозен Mac хостинг?
Liquid Web предлага високоефективни VPS и облачни планове и отлична поддръжка на клиенти. Те също така предоставят качествени уроци за Mac. В момента можете да получите специални цени на техните планове, като използвате тази връзка за отстъпки
.

Специализирани IP често задавани въпроси

 • Поддържа ли MacOS cpanel?

  MacOS не поддържа cPanel, но поддържа друг подобен на cPanel софтуер. Но в крайна сметка трябва да можете да разработите всеки уебсайт, който искате сравнително лесно, като използвате популярния софтуер с отворен код като WordPress, без проблеми със съвместимостта.

 • Мога ли да хоствам сайт за електронна търговия с хост на Mac?

  Можете да хоствате сайт за електронна търговия с хост на Mac. Ако вашият Mac хост работи с MacOS, тогава много php / MySQL функции все още ще работят, тъй като MacOS е Unix-базирана система. Какво’още повече, има много колички за пазаруване на Mac-OS, които можете да използвате, за да стартирате и работите на сайта си.

 • Мога ли да използвам хост на Mac от хардуер на Windows?

  Можете да използвате Mac хост с всеки хардуер, тъй като не’няма значение какъв работен плот’използвате отново, когато изберете сървър. Можете да стартирате Windows сървър с Macbook Pro също толкова добре, колкото можете да стартирате Mac сървър с Windows 95 Dell.

 • Как се конфигурират хостовете на Mac?

  Точно както има множество вкусове на хостове на Windows и Linux, хостовете на Mac също се предлагат в различни конфигурации. Някои хостове ще предлагат само софтуер за Mac, позволявайки например тестова среда за iOS. Те обаче’Ще се стартира на стандартен хардуер (често Dell или персонализирани сървъри).

  Други хостове предлагат цялостно решение за Mac, изпълняващо софтуер на Mac на Mac машини, обикновено Mac Mini или Mac Pro.

 • Какви операционни системи използват Mac хостове?

  Домакините на Mac често предлагат голям набор от потенциални операционни системи, включително обичайната гама от Unix-базирани системи като FreeBSD, Linux и тя’s производни като CentOS и Ubuntu, и разбира се MacOS и OS X. Много хостове, работещи с хардуер на Mac, дори ще предлагат хостинг софтуер за Windows. VMware е също често предлагана продуктова ОС на Mac хост.

 • Мога ли да направя всичко с Mac хост, който бих могъл да направя с Linux или Windows хост?

  Като цяло, да. Когато ти’Използвайки сървър, обикновено взаимодействате чрез базиран на уеб браузър интерфейс, отдалечен работен плот, SSH или FTP система. Всички те са до голяма степен независими от какъвто и да е софтуер’работи отново на самия сървър. Така че, докато резервния може да работи малко по-различно, вашето преживяване ще бъде същото, независимо дали вашият сървър е Mac, Windows или Linux.

 • Какви са предимствата на използването на Mac хостинг?

  Има няколко предимства от използването на Mac хостинг. Mac хостинг среди са предпочитани за тестване на нови приложения и програми в Mac среда. Ако ти’разработвате ново приложение за iOS, може да искате да направите своето тестване за разработка с Mac сървър, работещ под MacOS.

 • Какви са недостатъците на използването на споделен IP адрес?

  Действията, предприети от притежателите на споделени IP адреси, могат да доведат до последствия за други притежатели на IP от същия клъстер, като някои от тях са блокажи и санкции.

  Защитните стени често използват IP адреси за идентифициране на спам, а Google също така наказва лошо SEO на споделени IP адреси. В този случай други потребители на нарушителя на IP могат да понесат последствията.

 • Мога ли да използвам .NET и други специфични за ОС технологии с Mac хостинг?

  Има някои технологии, които вие’нямате достъп до софтуер с MacOS. Microsoft, по-специално, предлага на своите хостинг клиенти уникални ОС-специфични технологии в .NET и MSSQL. Въпреки това, за повечето уеб администратори има други инструменти на Mac и Linux, които могат да направят същото.

 • По-скъпи ли са домакините на Mac?

  Mac хостове не са по-скъпи от другите хостове, базирани на OS. Базираните на Linux операционни системи често са предпочитани от хостинг компаниите, защото те’отново отворен код, по този начин, безплатно. MacOS обаче изисква лицензионни споразумения. Хостингът на Windows обаче има подобни разходи за лицензиране, така че в сравнение с хостинг на Windows, Mac хостингът вероятно ще има сравнима цена.

 • Какво хостинг предлагат домакините на Mac?

  Mac хостът обикновено предлага по-малко от продуктовата гама, но можете да получите споделен, VPS, облачен или специализиран хостинг на хардуер или софтуер на Mac. Въпреки че Mac хостингът е по-рядък от хостинга на Linux и Windows, там има доста доставчици.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map