Най-добрият хостинг за изпращане на имейл: кой е най-добрият за вашия сайт? [Актуализирано: 2020]

Сравнете хостинг за изпращане по имейл

Препращането по имейл е популярно и удобно. Почти всеки уеб хост, който предлага имейл, поддържа пренасочване. Но плановете варират в зависимост от предоставените функции за пренасочване и колко лесно се използват.


Определете първо вашите нужди. Например, ще трябва ли да препратите входящия имейл на множество адреси на получател до един имейл адрес? Искате ли да препратите входяща поща на един домейн до имейл адрес, свързан с втори домейн?

Ето нашите най-препоръчани хостове за препращане по имейл:

 1. SiteGround
  – Като цяло нашата препоръка за хостинг №1
 2. BlueHost
 3. A2 хостинг
 4. InMotion хостинг
 5. HostPapa

Как избрахме най-добрите хостове за изпращане на имейл?

Ние включихме в списъка на хостинг плановете, които идват с лесна настройка за изпращане на имейл и множество видове опции за пренасочване. Приоритизирахме хостовете със солиден хостинг на имейли като цяло, който включва контроли за спам.

След това потърсихме компании с високи оценки за обслужване на клиенти, обръщайки се към хиляди реални потребители за истинската им обратна връзка.

Какво е препращане по имейл?

Препращането по имейл е актът за повторно изпращане на имейл, получен от един адрес на друг адрес. При уеб хостинг се отнася до автоматизирането на това повторно изпращане съгласно правилата, зададени от хостинг администратора.

Ако имате име на домейн за вашия бизнес (което би трябвало), ще искате да настроите имейл адреси, използвайки това име на домейн.

Можете да използвате тези имейл адреси, като проверите пощата от пощенския сървър на хостинг плана, ако искате – или чрез клиента на уеб пощата на хоста, или като настроите свой собствен локален клиент, като Outlook. А

различен вариант би бил да възложите работата си с имейл на друг имейл сървър, базиран на абонамент, например Google Apps.

И накрая, понякога най-простото решение е просто да използвате препращане по имейл. Препращането по имейл може да се използва по няколко различни причини.

Причини за използване на сървърно-базирано препращане на имейл

Съберете няколко адреса в един акаунт

Ако стартирате много различни проекти за различни имена на домейни, може би няма смисъл действително да използвате различен имейл адрес за всяко име на домейн. Но все пак може да е желателно да има публичен адрес за всяка от тях.

Можете просто да изпратите всички имейли до някой от псевдонимите си към основния си имейл адрес. Това може да е адрес, който е един от вашите собствени домейни, или може да е личен имейл акаунт при добре уважавана лична електронна услуга.

(Забележка: Изглежда, че понастоящем @ gmail.com е единственият приемлив тип адрес за този вид употреба. И наистина има смисъл, ако разностранният бизнес се свърже с вас и вашите собствени умения и личност. Това работи добре за писатели, консултанти и на свободна практика. Той работи по-малко за повече „корпоративни“ или институционални начинания.)

Ако използвате Gmail (и няколко други търговски услуги за уеб поща), можете да настроите свой собствен имейл акаунт, за да изпращате поща като друг адрес.

С тази функция можете да препращате целия си имейл до вашия Gmail акаунт и да отговаряте от него там, като същевременно запазвате имейл адреса на вашия марков домейн..

Ако все пак ще отидете толкова далеч, може също така просто да настроите услугата да действа като пълномащабен пощенски клиент.

Ролеви или функционални имейл адреси, базирани на роли

Ако искате да използвате имейл адреси като [имейл защитени] или [защитени по имейл], обикновено е по-добре да ги зададете като адрес за пренасочване от самото начало.

Можете да направите вашата организация с едно лице да изглежда малко по-голяма, ако имате всички тези „ведомствени“ имейл адреси, но управлявайте всичко, като тези имейли препращате директно към основния си акаунт.

Другата полза от създаването им като спедитори е, че можете лесно да добавяте хора към тях. Тъй като вашата организация расте или се променя, можете просто да добавите адреси в списъка за пренасочване или да ги премахнете, както е необходимо.

Ако искате да имате тези базирани на рота имейли, много по-добре е да ги настроите по този начин, отколкото да ги настройвате като индивидуални акаунти, които трябва да бъдат проверявани самостоятелно.

Хората, които вършат тези задачи, може да свършат няколко задачи и не искате да трябва да проверяват поотделно няколко имейл адреса.

Освен това искате да можете бързо да започнете или спрете препращането на имейл до определен адрес, в случай че има някакви проблеми.

Резервен приемник

Някой, когото сте били част от вашата организация, но вече не е, щеше да има имейл адрес, когато тя беше наета с вас. Други хора може би са получили този имейл адрес и все още могат да му изпращат съобщения.

Добре е, когато всеки имейл адрес бъде отменен, стария имейл адрес да бъде настроен, за да препраща всички съобщения до човека или хората, които ще поемат задълженията на този потребител..

Проблемът с използването на препращане по имейл

Има два проблема с използването на препращането като ваш начин за работа с имейл с марков домейн.

Първият проблем е, че може да не стигне до вас. Ако използвате пощенския сървър в споделен хостинг акаунт, за да препратите вашия бизнес имейл към личния си имейл адрес, възможно е имейлът ви да бъде маркиран като спам и никога да не достигне до вашата пощенска кутия. Може дори да не знаете, че се е случило.

В зависимост от вашия доставчик на пощенски услуги, може да успеете да отстраните този проблем чрез бял списък с IP адреса на вашия хостинг акаунт или с марковия си имейл адрес.

Другите проблеми идват в обичайната практика за използване на функция „изпрати поща като“ за отговор на имейл.

Ако подправяте имейл адреса, от който изпращате (вместо да се свързвате обратно към сървъра, за да изпратите поща от там), това може да се разбере от някои филтри за спам като лошо поведение.

В зависимост от съдържанието на вашето съобщение и други фактори, това може да доведе до маркиране на изходящите ви съобщения.

купон за уеб хостинг

Търсите много за хостинг на имейли?
SiteGround rated – оценен №1 от нашите читатели ⁠ – осигурява качествено хостинг по имейл и разнообразни функции за изпращане на имейл. В момента можете да спестите до 67% по тези планове. Използвайте тази специална връзка за отстъпки
за да получите сделката.

Използване на препращане по имейл

Повечето уеб хостинг компании предлагат управление на препращане на поща от хостинг контролния панел. Обикновено е много лесно да се настрои.

Други функции в имейл

 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Webmail
 • Списъци за изпращане по пощата
 • phpList
 • Персонализирани записи MX
 • пощенски раздавач
 • SquirrelMail
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map