Най-добрият хостинг на CiviCRM: Кой е най-добрият за вашия сайт? [Актуализирано: 2020]

Contents

Сравнете хостинг на CiviCRM

CiviCRM е съставно приложение за управление на взаимоотношенията, насочено към нестопанските организации. Мислете за това като инструмент за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) за вашия НКО. Платформата CiviCRM има специфични хостинг изисквания, така че не всеки хост ще бъде подходящ.


Ще ви трябва PHP 7.1 или по-нова версия и MySQL 5.6 или по-нова. CiviCRM е по-широко внедрен в Linux – най-разпространената ОС за повечето уеб хостинг планове. Може да се мъчите да намерите подкрепа във форумите на CiviCRM, ако стартирате приложението на Windows сървър.

По-долу обсъждаме подробно хостинга на CiviCRM. Но ако бързате, ето нашите топ 5 избор за хостове за CiviCRM:

 1. SiteGround
  – Безплатна инсталация на CiviCRM, трансфер на сайт и 99,9% време за работа
 2. Bluehost
 3. A2 хостинг
 4. LiquidWeb
 5. Hostwinds

Как избрахме най-добрите хостове за CiviCRM?

Избрахме хостове, които улесняват инсталирането на CiviCRM или които го инсталират вместо вас. След това избрахме хостове, които предлагат силна продължителност на работа, денонощна поддръжка на клиенти и автоматични инсталации на CMS като WordPress.

От този списък класирахме домакините с най-добри оценки според нашата база данни за независими клиенти.

Сравнете хостинг на CiviCRM

изображение на civicrm

Какво ще научите

Наличието на подходяща система за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) е смяна на игри за повечето фирми. Има специфични видове CRM системи, CiviCRM е една от тях. На тази страница ще се запознаете с как работи CiviCRM и по-важното какво може да направи за вас.

Нека започнем с изясняване какво точно представлява CiviCRM и защо може да искате да го използвате за вашия бизнес или проект. Също така си струва да се отбележи как съкращението „CRM“ наистина може да бъде объркващо – поясняваме това по-нататък на страницата.

Какво е CiviCRM хостинг?

CiviCRM е съставно решение за управление на взаимоотношенията инструменти, създадени специално за организации с нестопанска цел и граждански организации.

Бързо и гъвкаво за гражданските организации

Финансирането на нестопански печалби често е циклично и необходимостта от инструмент за взаимоотношения може да бъде толкова голяма или дори по-голяма от тази на организациите в сектора на печалбата поради регулация, спазване и международния характер на много организации с нестопанска цел.

С други думи, няма време за губене за администратори, мениджъри, и координатори – решенията трябва да бъдат бързи, гъвкави и готови за работа.

Именно там CiviCRM свети като мощна система за управление на взаимоотношенията между конституциите. Когато го домакинствате, ще искате незабавна платформа с бързо внедряване. Нека да разгледаме какво представлява CiviCRM, как работи и как всички тези функции информират типа хост, който ще ви трябва.

гъвкави функции civicrm

Защо да изберете CiviCRM?

Управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) е чадър термин, който обхваща разнообразие от софтуер, фокусиран върху рационализиране на управлението на информацията за клиентите. Въпреки това, тези видове софтуер не предоставяйте всичко, което изисква нестопанска цел.

Някои CRM решения не са много повече от адресните книги. Но в случая на CiviCRM, името включва думата „civic“, защото този софтуер е създаден специално за се справят с уникалните нужди на организации с нестопанска цел и организации от гражданския сектор.

Кой може да използва CiviCRM?

Начална страница на CiviCRM

CiviCRM има компетентен уебсайт с много полезна информация.

CiviCRM е по-добър избор за организации, които се занимават с членове, дарения, заинтересовани страни и кампании. CiviCRM знае с нестопанска цел има нужди извън строго бизнес проблеми като управление на клиенти, клиенти, потенциални клиенти и продажби.

Подобно на CRM, но със специализирани функции

Малко е сложно, защото споделя съкращение със системите за управление на взаимоотношения с клиенти (CRM), но това инструмент всъщност е фокусиран върху нуждите на благотворителните организации, като се имат предвид нестопанските организации и организациите от публичния сектор, за разлика от търговските нужди.

С тази специалност за членове, дарения, заинтересовани страни и кампании, а не с клиенти, клиенти, клиенти и продажби, CiviCRM е чудесен начин да управлявате нестопанска организация.

Случаи за използване на CiviCRM

скрийншот на civicrm на статистиката

Няколко интересни статистически данни за употребата на CiviCRM.

Да, има много забележителни функции за обсъждане, но това е така по-добре да започнете със задачи, които елиминира или опростява. Наличието на добър CRM софтуер може драстично да намали времето, изразходвано за често изтощаване на администрацията и последващи действия.

CiviCRM помага на организациите с седем основни задачи:

 1. Управление на контакти
 2. Управление на членството
 3. Маркетинг по имейл
 4. Създаване на партньорски набиране на средства
 5. Управление на приноса
 6. Управление на случаи
 7. Организиране на събития

Управление на контакти

Няма повече гуморни папки, пълни с бележки и прашни хартиени визитки. Няма повече отлични листове, пълни с ръчно управляеми списъци с неподходящи данни. CiviCRM ви позволява да просто поддържайте връзката с контактите си и ги управлявайте както трябва.

Управление на членството

CiviCRM ви позволява като организация да задавате различни нива и нива на членство. Видовете членове трябва да бъдат създадени, за да може тази структура да работи, които по същество са различни планове за различни сметки.

Има множество опции, които могат да се конфигурират за потребителски типове членство, което го прави идеален инструмент за всякакъв вид структури.

Маркетинг по имейл

През последните десет години пазарът на електронна поща се наводни със софтуер и инструменти. Тези основни елементи улесняват бизнес доставчиците да контактуват директно или да предлагат пазара на своята потребителска база онлайн.

CiviCRM има вградена система за маркетинг на електронна поща, предназначена да създава персонализирани пътувания на потребители. Освен това условно могат да бъдат зададени различни задействания, сегментиращи потребители.

Създаване на партньорски набиране на средства

Членовете могат да провеждат свои лични кампании, с които способността на Peer-to-Peer (P2P) набиране на средства Всеки участник на фонда създава нов контакт, като алтернатива, той свързва транзакцията със съществуващ контакт.

Освен това тези дарения или плащания се извършват, като се използват същите процесори и такси.

Управление на приноса

Да имаш способността да проявяваш разпознаване е безценно. CiviCRM ви позволява да проследявате и обработвате приноси с удобен за потребителя поток. Участията могат лесно да бъдат намерени, проверени и след това обвързани със съответните записи за контакти.

Управление на случаи

Колко разочароващо може да бъде управлението на работните процеси с некомпетентна система? CiviCRM има персонализирано решение за управление на работния процес под формата на CiviCase. CiviCase действа като контейнер за дейности с зададени срокове и графици.

Това е може би най-големият проблем, който CiviCRM елиминира според мен. Няма много по-лоши неща от отслабването.

Организиране на събития

CiviEvent действа като инструмент за планиране на събития и инструмент за управление. Този персонализиран инструмент за управление на събития ви позволява да създавате различни критерии, указания и условия, които да отговаряте, когато хоствате събитие. Както знаем, колкото повече от тях са автоматизирани, толкова по-добре – тук идва CiviCRM.

CiviCRM е отворен код с много функции

CiviCRM е софтуер с отворен код, който е уникален, тъй като е проектиран да бъде инсталиран върху други системи за управление на съдържанието с отворен код (CMS), включително WordPress, Drupal и Joomla.

Софтуерът включва богат набор от функции. Включените инструменти ви позволяват да проследявате неща като:

 • Контакти
 • Вноски
 • комуникации
 • Набиране на средства за партньорство
 • Защитни кампании
 • Събития
 • Потребители
 • Доклади
 • Управление на случаи.

Ще разгледаме някои от тези функции по-подробно по-долу.

купон за уеб хостинг

Търсите правилния хост на CiviCRM?
SiteGround ще инсталира CiviCRM вместо вас или ще мигрира вашия сайт CiviCRM безплатно. В момента можете да спестите до 67% в планове на SiteGround, като използвате тази специална връзка за отстъпки
.
SiteGround е оценен №1 от нашите читатели.

Колко добре се интегрира CiviCRM?

civicrm има скрийншотНякои характеристики на CiviCRM

Хармонична интеграция означава a много функции пробиват път през платформите, осигурявайки предимствата на двете по уникален начин, което прави този софтуер мощен. С изключителна лекота една организация може да проследява набраните средства от своите съставители, да събира кампании и да проследява статистически данни.

CiviCRM също събира информация в мощни доклади, включващи обобщения за членство. Тези обобщения могат да бъдат разбити по:

 • Типът на членството
 • Броят на вноските
 • По месец
 • С пълна информация за плащане

Има още много полета за членство, с които да се справяме, горното е само да назовем няколко.

Функции за управление на събития

Демонстрация на CiviCRM

Демонстрацията на CiviCRM ви позволява да играете с различни функции в различни режими.

CiviCRM има и функции за управление на събития, които го отличават. Функциите за управление на събития включват:

 • Проследяване на участниците
 • Регистрация
 • Информация за посещение

Подобно на опциите за членство, инструментът за планиране и управление на събития има десетки персонализируеми полета.

Управление на приноса

CiviCRM ви позволява да приемате вноски (онлайн и извън), автоматично да генерирате касови бележки и благодарности и дори позволяват набиране на средства от равнопоставен размер. Доброто управление на вноските избягва объркване, организационни грешки и допълнителна административна работа.

Управление на имейл комуникации

Комуникацията по имейл включва всичко, което една организация би очаквала от CRM, а събитията могат да бъдат синхронизирани с iCal, споделяне на социални мрежи и Google Maps. Стабилните версии в момента са съвместими с Drupal, Joomla и WordPress и софтуерът е наличен на повече от 20 езика.

CiviCRM може също да разработва и разпространява благотворителни бюлетини за членове.

Лесно за използване, персонализирано табло за управление

Ще използвате уеб-базирано табло за персонализиране за достъп до всичко. Всяка функция има безброй опции. Например, членове могат да бъдат създадени за работа с множество организации, и на различни нива във всяко.

След създаване на формуляри за членство, подновяване на напомнящи писма, организиране на списъци за членство, можете да ги използвате, за да зададете разрешения за достъп до сайта.

Напомняне за някои страхотни функции

Така че, ясно е, че CiviCRM има някои страхотни функции:

 • Написано в PHP
 • Лесно се интегрира с популярни системи за управление на съдържанието (CMS) като Drupal, WordPress или Joomla
 • Позволява ви да притежавате своя собствена CMS
 • Това е CRM с отворен код, така че се поддържа от хиляди хора по целия свят
 • Напълно персонализируем и разширяващ се

инсталирате civicrm

Какво трябва да знаете за инсталацията на CiviCRM

Инсталацията на CiviCRM е доста проста. Можете да го инсталирате в WordPress, Drupal или Joomla, следвайки ръководство за инсталиране на уебсайта на CiviCRM.

Ще трябва да го направите уверете се, че вашият хост има следните функции.

Изисквания към сървъра за инсталиране на CiviCRM

Ето изискванията за сървъра за инсталирането на CiviCRM. Заслужава си да прочетете, алтернативно да направите повече копаене на официалния уебсайт преди да започнете. някои форумите имат съвети от първа ръка от опитни потребители и членове на екипа също.

CMS версииWordPress 3.4.x или по-нова (CiviCRM не е съвместима с по-ранните версии на WordPress)
Drupal 7.x (CiviCRM не е съвместим с Drupal 5)
Joomla 2.5.x или 3.x (CiviCRM не е съвместим с Joomla 1.0.x или 1.5.x)
PHPPHP 5.3.3+
MySQL база данниMySQL 5.1.x или по-нова версия
Други изискванияPCRE с поддръжка на свойства на Unicode
Несъвместимост на MAMP XCache
eAccelerator

Безплатен за използване и адаптиране

Като проект с отворен код, CiviCRM е свободен за използване и адаптиране. От декември 2013 г. стабилното издание е лицензирано съгласно GNU Affero General Public License 3 (GNU AGPL 3) и изключението за лицензиране на CiviCRM.

CiviCRM насърчава активно участие от вас по всякакъв начин, по който можете да управлявате, дори да не сте програмист. Преводите и даренията са два от най-популярните начини за не-разработчиците да подкрепят проект с отворен код като CiviCRM.

плюсове и минуси на използването на civicrm

Плюсовете и минусите на използването на CiviCRM

CiviCRM може да не е правилният избор за всяка организация, но е мощна помощ за тези на целевия пазар.

Ако търсите отворен код, приспособимо CRM решение с правилната комбинация от инструменти за набиране на средства и застъпничество, най-вероятно ще намерите трайна стойност в това приложение. Следващите списъци разбиват най-често срещаните плюсове и минуси на използването на CiviCRM.

Професионалисти

 • CiviCRM е технология с отворен код, което означава, че е свободна за използване от всяка организация
 • Интегрира се лесно със съществуващ CMS сайт като WordPress
 • Услугата е a много здрава система за управление на контактни взаимоотношения
 • Много функции са посветени на организации с нестопанска цел
 • Записите и информацията, съхранявани в CiviCRM, могат да бъдат достъпен отвсякъде защото е базиран на уеб

Против

 • CRM изисква редовни актуализации на защитата, за да се запази системата
 • Някои от Функциите на CiviCRM могат да бъдат трудни за настройка
 • Персонализирането на CiviCRM ще изисква да наемете програмист, ако нямате познания по програмиране

уеб хостинг оферти

Търсите сериозно хостинг изпълнение на CiviCRM?
Liquid Web се ​​представи изключително добре при нашите тестове за скорост. В момента можете да спестите до 50% от техните високопроизводителни VPS планове. Използвайте тази връзка за отстъпки
за да получите сделката.

домакин за civicrm

Топ 3 домакини за CiviCRM

Търсите домакин за CiviCRM? Ако искате да поставите вашия хостинг CiviCRM в добри ръце, помислете за следните хостове. Всеки от домакините отдолу предлагат 99,9% време за продължаване, подобно ценообразуване и страхотна поддръжка на клиенти. Нека разгледаме по-задълбочено функциите на всеки хост.

SiteGround

Хостинг на сайта за CiviCRM

Хостинг на сайта за CiviCRM.

Както обикновено, Siteground излиза на върха като най-добрият хостинг на CiviCRM на оптимизирани сървъри. Най-евтините им хостинг планове включват професионална инсталация на CiviCRM или безплатен трансфер на уебсайтове на CiviCRM.

В евтин за мръсотия споделен уеб хостинг план можете да получите WordPress и Joomla автоматично инсталирани, актуализирани и архивирани ежедневно. Още по-добре, те включват своите SuperCacher за оптимизиране на скоростта на CMS сайтове.

A2 хостинг

A2 хостинг за CiviCRM

A2 хостинг за CiviCRM.

За най-лесната инсталация отидете с A2 хостинг. Техният невероятен екип за поддръжка на клиенти ще щастливо инсталирайте CiviCRM на вашия уебсайт за вас, безплатно. Хостингът им е оптимизиран за WordPress, Joomla и Drupal, така че можете да изберете каквато и CMS да искате CiviCRM да бъде добавен към.

GreenGeeks

GreenGeeks хостинг за CiviCRM

GreenGeeks хостинг за CiviCRM.

GreenGeeks може да излезе на върха като най-евтината уеб хостинг компания CiviCRM. Услугата работи бързо на техните оптимизирани за CiviCRM сървъри. Подобно на SiteGround, те също включват персонализирана инсталация и безплатен трансфер на уебсайт. Верен на името си, GreenGeeks е захранвани от 300% възобновяема енергия.

Други функции в CRM

 • SugarCRM
 • Vtiger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map