Кой хостинг прави най-доброто предаване ?: Нека сравним някои основни планове

Contents

Сравнете хостинг за видео и аудио потоци

Потокът на видео или аудио е трудоемък. Повечето домакини не предоставят необходимите ресурси и производителност за висококачествен резултат.


Най-добрите хост на потоци осигуряват щедро прехвърляне на данни и дисково пространство.

За плавна поточна и бърза скорост на реакция изберете хост, който използва SSD дискове (твърди дискове), CDN (мрежа за доставка на съдържание) и мащабируема архитектура.

Изисква се също така: отлично време за изпълнение, за предпочитане такова, подкрепено със споразумение за ниво на обслужване (SLA).

Бързам? Ето най-добрите решения на нашите експерти и читатели за уеб хостове, готови за поточно предаване:

 1. SiteGround
  – Управляван облачен хостинг, който е мащабируем и бърз
 2. Bluehost
  – Здрава сигурност и висока честотна лента
 3. A2 хостинг
  – оптимизирани за WordPress, 20x скоростни турбо сървъри
 4. InMotion хостинг
  – VPS хостинг с безплатно управление на сървъра
 5. HostPapa
  – Управление на VPS с подобрени SSD дискове

Как избрахме най-добрите домакини за стрийминг?

Анализирахме стотици хостинг компании и подбрахме тези с необходимата скорост, производителност, мащабируемост, време на работа и обща стойност.

Тогава ние взехме предвид оценките на потребителите от нашата голяма база данни с отзиви на потребители.

Станете Интернет излъчвател с поточен хостинг

Поток хостинг е може би най-взискателният вид хостинг. В резултат на това получаването на правилния вид хостинг може да отнеме много работа.

Тази статия ще обясни какво трябва да търсите в поточен хост. Надяваме се, че ще ви попречи да направите една от многото често срещани грешки и да започнете с правилния хост, към който можете да се придържате с години.

Какво е хостинг за поточно предаване?

Ако произвеждате аудио и видео съдържание, може да ви е необходим уеб хост, който поддържа поточни медии. Не всички го правят.

Освен това ще ви е необходим хост, който може да се справи с потенциалните скокове на трафика без престой и ще трябва да поддържа типа съдържание, което възнамерявате да публикувате или разпространявате.

Вашият уебсайт ли е следващият YouTube? Пандора? Spotify? Ако целта ви е да предоставите видео или аудио при поискване на потребителите на вашия сайт, имате нужда от поточно хостинг.

Добре, така че може би сайтът ви все още не е толкова голям. Независимо от това, ако планирате да предавате филми, музика или видео или аудио файлове от какъвто и да е вид, хостингът на потоци е това, което ще поддържа безпрепятственото функциониране на тази медия с по-малко парчета и прекъсвания.

Защо поточно търсене се нуждае от специален хостинг

Не всички хостинг планове могат да побират ресурсите, необходими за поточно предаване на аудио или видео файлове.

Поток хостинг е специализиран за споделяне на медии. Представете си колко разочароващо би било за вашите потребители да седят през видео, което постоянно спира и стартира.

Или за тях да се опитват да слушат музика само за да бъдат отрязани любимите им песни. Колко от тези посетители смятате, че ще се върнат на вашия сайт? прав.

Потокът хостинг облекчава тези видове проблеми. Някои хостове, които предлагат планове за стрийминг, ги предоставят чрез облачен хостинг, което отнема голяма част от тежестта на поточно предаване от локалния компютър, ускоряване на нещата и увеличаване на вярност и надеждност.

Повече от просто стрийминг: Други хостинг функции

Много доставчици на аудио / видео хостинг услуги предлагат и управляван хостинг, премахвайки голяма част от ежедневното управление и поддръжка от вашата чиния. Това ви позволява да правите повече с вашия уеб-стрийминг сайт.

Ако това, което планирате да предавате, е нещо по линия на уебинари, уроци или интервюта за лидери в бранша, може да искате да потърсите хост, който архивира вашите поточни медии.

По този начин, ако нещо се случи с вашия сайт, ще можете да възстановите тези данни и да продължите да предоставяте услуги на вашите клиенти и слушатели.

A2 Хостинг Софтуер за видео

Защо правите свой собствен поток?

През последното десетилетие стрийминг сайтовете се появиха в цялата мрежа. YouTube е може би най-известният, но има хиляди (много от тях с висок ранг на Quantcast).

В някои случаи наистина е най-добре да използвате един от тези сайтове, за да качите съдържание и просто да поставите вграден код на вашия уебсайт.

Но има някои причини да се заобиколи тези установени услуги. Така че защо трябва да създадете своя собствена услуга за стрийминг?

 • Потокът ви предоставя повече контрол върху начина, по който съдържанието се разпространява сред зрителите
 • Можете да хоствате съдържание за други потребители, използвайки система за членство, евентуално събиране на такса
 • Съдържанието ви не е необходимо да се свързва с марка или уебсайт на някой друг
 • По-лесно е (макар и безпроблемно) да хоствате съдържание, което други сайтове може да не публикуват
 • Можете да създадете своя собствена ниша.

Уверете се, че следвате закона

Имайте предвид, че публикуването на ваше собствено съдържание няма да ви защити от закона.

Ако сайт като YouTube няма да позволи нещо, тъй като е защитено с авторски права (или противоречиво), вашият уеб хост вероятно ще има същото мнение.

Някои хостове обаче имат по-спокойни правила за това, което е позволено за поточно предаване.

Функции за търсене в хостинг за поточно предаване

Изборът на правилния хост за поточно предаване е жизненоважен. Петте важни характеристики са: надеждност, честотна лента, съхранение, скорост и мощност на сървъра.

Преди да стигнем до подробностите, ето списък на функциите, какво означават те за собственика на уебсайта и каква е целта ви за посетителя на уебсайта.

Какво означават поточните функции за вас и вашите посетители
Особеност
Атрибут на собственика
Атрибут на посетителите
надеждностМаксимално време за изпълнениеМедиите винаги са налични
BandwidthГоляма способност за стриймингНепрекъснато възпроизвеждане
съхранениеАмт на голямо дисково пространствоНаличие на съдържание
скоростSSD и CDNНезабавен достъп до съдържание
Мощност на сървъраVPS, Dedicate, CloudНадежден стрийминг

надеждност

Ако целта ви е да осигурите поточна медия, вашият сървър трябва да бъде постоянно онлайн. Ако медиите изчезнат по средата на потока, това ще осуети хората и е малко вероятно потребителите да посетят сайта.

100% продължаване на времето не е често срещано в индустрията за уеб хостинг и когато го намерите, не е евтино.

Bandwidth

Ширина на лентата е количеството данни, което можете да предавате на клиентите си. Ако всяко предаване, което трябва да предавате, е гигабайт, ще ви е необходима голяма честотна лента, ако имате разумен брой посетители на сайта.

Въпреки че типичният споделен хостинг план може да бъде пуснат на пазара като „неограничен“, ще се сблъскате с проблеми доста бързо, тъй като използването ви ще бъде непропорционално и може да причини проблеми за други потребители.

Нуждаете се от достатъчна честотна лента, за да боравите с огромни количества данни, постъпващи от вашия хост към вашите потребители, и гъвкавостта, за да се справите с шиповете в търсенето.

съхранение

Преди аудио или видео да може да се предава поточно, то трябва да бъде прочетено от файл на диска. Въпреки че няма да се нуждаете от толкова място за съхранение, колкото честотната лента, все пак ще ви трябва доста голям размер.

След като разполагате с много съдържание, може да искате да поставите по-старото или по-малко популярно съдържание на друг сървър. Google и Dropbox предлагат много добри оферти за това.

Но все пак ще искате да имате голям капацитет за съхранение на вашия основен сървър.

скорост

Няма нищо по-разочароващо от видео или аудио запис, който непрекъснато спира и стартира. Уверете се, че имате скорост на ваша страна. Изберете местоположение на сървъра, близко до основните ви потребители.

За най-бърза скорост на диска, уверете се, че вашият хост използва държавни дискове (SSD).

Много хостове вече използват само SSD дискове, а много други го предлагат срещу сравнително малко допълнително заплащане. Сериозно си струва да се обмисли.

Какво трябва да направите, ако вашият потребител е разпространен по целия свят или просто искате да предоставите най-добрата услуга на малцинството от вашите потребители, които са разположени по-далеч?

В тези случаи трябва сериозно да помислите за мрежа за доставяне на съдържание (CDN).

Сървър

Потокът на аудио и видео изисква много повече от уеб сървър, отколкото просто изпращане на текст на няколко малки изображения. Така че, ако искате да поточно добре, ще ви е необходим мощен сървър.

Вид сървър: VPS, посветен или облак

A VPS е минимумът, който трябва да закупите за стрийминг сайт. Но сериозните сайтове използват специализирани сървъри, така че да изпълняват напълно изолирана среда.

Другата основна опция е облачният хостинг, тъй като вашият сайт ще се изпълнява от множество сървъри в клъстер, което би му помогнало да се справи с пиково търсене и престой.

Технологии за стрийминг: HTTP и други

Освен това, вашият сървър трябва конкретно да поддържа поточната технология, която искате да използвате.

Много хостове предлагат HTTP стрийминг на хостинг планове за входно или средно ниво, но това ви ограничава до по-стари технологии като RealPlayer и Windows Media Player.

За всичко по-сложно, като например стрийминг на видеоклипове, вместо това ще ви трябва нещо като FFMpeg.

Да поговорим за мащаба

Ако планирате да хоствате видеоклипове, които могат да станат популярни или да станат вирусни, ще трябва да можете да мащабирате бързо, особено ако хоствате HD видео файлове, които изискват голяма честотна лента.

Когато изберете хост, уверете се, че той е този, който ви позволява да увеличавате ресурсите си според нуждите. Повечето хостове, които предлагат VPS-и, ще могат да поместят зрителите ви.

“Неограничена” честотна лента и дисково пространство

Бъдете внимателни с планове, които предлагат „неограничена” честотна лента и дисково пространство на споделени хостинг планове.

Те предлагат само неограничени ресурси, докато това не се отрази на други клиенти.

Потокът на видео и дори аудиото в по-малка степен почти сигурно ще доведе до забавяне на съдържанието ви до неизползваема скорост.

Имайки това предвид, ето сравнение между ресурсите на споделен хостинг план и специален план на сървъра между избраните хостове на нашия редактор:

домакин
Тип план
съхранение
Bandwidth
Начална цена
Оценка на потребителя

SiteGroundСподелено10 GB SSDНеограничен *$ 3.95 / месец4.8 / 5.0
SiteGroundоблак40 GB SSD5 TB$ 80.00 / месец4.8 / 5.0
A2 хостингСподеленоНеограничен SSD *Неограничен *$ 3.92 / месец4.7 / 5.0
A2 хостингУправляван VPS45 GB SSD2 TB$ 25.00 / месец4.7 / 5.0
Течна мрежаУправляван VPS40 GB SSD10 TB$ 29.00 / месец4.8 / 5.0
* „Неограничен“ е обект на дефиницията на хоста за разумна консумация на ресурси на споделените сървъри.

Какво ще кажете за CDN?

В нашия блог посочихме CDN като технология за промяна на играта за хостинг.

Тъй като клиентите на уеб хостинг произвеждат повече съдържание, CDN наистина навлиза в своята собствена, а стрийминг медиите са една от многото му специалности.

С CDN вашето поточно съдържание се хоства на множество места (във вашия район и по целия свят), така че се обслужва по-бързо, независимо къде се намира потребителят.

Технологията е идеална за всеки уебсайт, който се нуждае от много висока продължителност на работа и добри скорости. Ето защо се използва от игралния гигант Steam.

A2 Хостинг Софтуер за видео

Ако получите CDN на трета страна?

Ако вашият доставчик на хостинг услуги не предлага поточно предаване на медии, можете да използвате CDN на трета страна, за да преодолеете разликата.

Това обаче означава, че трябва да се справите с двама доставчици, само за да публикувате вашите публикации или съдържание.

Какво излиза за ограниченията на CDN

Освен това, не всички доставчици на CDN ще ви позволят да предавате медия, затова внимателно проверете спецификациите. Също така ще трябва да претегляте плюсовете и минусите на тласък на CDN.

CDN е подходящ за вас?

CDN са много мощни, но добавят слой сложност и вторична цена. В заключение: дръжте го просто, ако можете.

Изберете хост, който предлага стабилна поточна услуга. Ако имате перфектния хост, но нямате поддръжка за поточно предаване, CDN може да бъде отговорът.

Плюсове и минуси на хостинг на собствени аудио и видео

Предаването на аудио и видео е сериозно начинание. Така че не е изненада, че има някои основни плюсове и минуси да се справите сами.

Страхотни причини да използвате поточен хостинг, за да стриймвате собствените си медии:

 • Вие имате пълен контрол върху съдържанието си
 • По-лесно е да редактирате съдържание
 • Можете да персонализирате опциите за медиите

Важни съображения, които могат да ви накарат да избягвате да правите свой собствен поток:

 • Скъпо е
 • Вие носите отговорност за всички формати и оптимизация
 • Не всички хостове могат да мащабират с трафик.

Повече за плюсовете на поточно предаване на собствени медии

Полезният контрол върху съдържанието е полезен. Когато качвате съдържание на сайт на трети страни като YouTube или Vimeo, вие се отказвате от някои права.

Освен това не можете да контролирате кой го вижда и имате малък контрол върху други аспекти (например, не можете да изберете конкретна реклама преди пускане).

Една от най-добрите характеристики на поточното съдържание е вашата способност да контролирате това съдържание.

Ако направите промени във видеоклип, можете просто да го замените на сайта си, ако сами го хоствате. Ако бяхте в YouTube, класирането на вашите видеоклипове, коментарите и статистическите данни ще бъдат заличени.

Персонализирането също е наистина важно. Можете да изберете точните формати, които да предложите на посетителите. Например, можете да предлагате изтегляния или дори стрийминг на живо.

Повече за минусите на поточно предаване на собствени медии

Цената е може би най-голямото нещо, което спира хората да правят своя стрийминг. Видео и (в по-малка степен) аудио изискват много място за съхранение и честотна лента. И хостингът, който предоставя, не е евтин.

Цената може да изглежда като най-големият проблем при поточното предаване, но по-важно е вашата отговорност да се уверите, че всичко работи правилно – особено ако продавате поточни ресурси.

Ако качите видео в YouTube (и след това го вградите), YouTube се грижи за всичко това автоматично. Това е удобството, на което е трудно да се сложи цена.

Повече, отколкото при повечето видове хостинг, стриймингът е място, където наистина трябва да бъдете внимателни.

Колкото повече трафик имате нужда, толкова повече данни трябва да прехвърлите. Някои домакини мащабни по-добре от други. Трябва да направите домашната си работа и да изберете правилния домакин.

Моите избори: Трите най-добри домакини за стрийминг

Към този момент трябва да е ясно, че изборът на правилния сървър за стрийминг не е лесна работа. Но не се отчайвайте!

Топ 3 домакини за стрийминг
домакин
Време за изпълнение (6 месеца)
Време за отговор (6 месеца)
Цена на месец
Оценка на потребителя
SiteGroundОтличен – 99,997%Отлично – 442 мс80,00 долара – 429,00 долара4.8 / 5.0
A2 хостингОтличен – 99,993%Добър – 830 мс$ 15,00 – $ 290,494.7 / 5.0
Течна мрежаN / A *Изключителен – 342 ms$ 59,00 – $ 269,004.8 / 5.0

* За съжаление не успяхме да съберем данни за продължаване на времето за Liquid Web, но времето им за реакция е извънредно през последните 6 месеца.

Разглеждайки всички основни домакини, измислих това, което смятам, че са трите най-добри.

Хостинг на поточно място в сайта

Ако търсите домакин, който осигурява страхотна инфраструктура, която може да расте с вас, много звънци и свирки и страхотен екип за поддръжка, SiteGround вероятно е ваш избор.

Те предлагат SSD дискове на всички планове, дори споделени хостинг планове
.

Освен това всички планове използват уеб сървъри на Nginx, които са персонализирани за скорост.

Те също така предлагат Cloudflare CDN без допълнително заплащане.

A2 хостинг поточен хостинг

A2 хостингът е един от малкото уеб хостове, който предлага хостинг планове
пригоден за сайтове за поточно видео и аудио.

Определени планове са изградени на поточния двигател Wowza, който е медиен сървър, специално проектиран за стрийминг услуги с ултра ниска латентност.

Wowza идва с лек HTML5 и Flash видео плейър, но поддържа и други.

Единствената уловка е, че се очаква да имате малко повече технически умения за развитие от повечето други домакини.

Течен хостинг на уеб потоци

И накрая, Liquid Web е солиден избор, ако търсите максимална надеждност и високоефективен хостинг
, и голяма подкрепа.

Той се предлага с високо обучена 24/7 поддръжка, както и 100% гаранция за продължаване на мощността.

Сървърите са първокласни, изградени за скорост със вградени SSD и CDN.

И имат много възможности за избор на хостинг, така че да могат да се развиват с вашия бизнес.

Заключителни мисли

Предаването на медии е бъдещето, а това бъдеще е сега.

Все повече и повече посетители на сайта очакват видео и аудио като част от вашия сайт. Така че не оставяйте назад.

Предоставете видео или аудио на аудиторията си, като се снабдите с надежден поточен хост днес.

купон за уеб хостинг

Търсите много за стрийминг хостинг?
SiteGround – класиран №1 от нашите читатели – осигурява високоефективен поточен хостинг, подкрепен от отлична поддръжка. В момента можете да спестите до 67% в SiteGround, като използвате тази връзка за отстъпки
.

Други функции в специалността

 • Офшорен
 • Бизнес
 • евтин
 • Хостинг с множество домейни
 • DDoS защита
 • Студент
 • Forex
 • Име на домейн
 • Secure
 • средства
 • Зелен хостинг
 • Неограничени сайтове
 • SEO
 • Изображение

Често задавани въпроси за аудио / видео

 • Какво е поточно?

  Потокът е начин за доставяне на мултимедийно съдържание при поискване през интернет. Потокът е форма на комуникация, чрез която можете да взаимодействате с жива аудитория с различни размери. Има различни видове потоци, които можете да хоствате с функции като взаимодействие на живо и споделяне на файлове, в зависимост от услугата, която използвате.

 • Какви са предимствата на поточното предаване?

  Едно от предимствата на поточното видео е, че дава възможност да се достигне до изцяло нова аудитория, която може да не е намерила предварително записани видеоклипове, нито да ангажира текстово съдържание. Потокът на видео позволява на отделни лица и фирми да се свързват с по-широка аудитория, да общуват на живо и да взаимодействат в реално време.

 • Защо да изберете уеб хостинг за стрийминг през стрийминг платформа?

  Потокът на видео е невероятно интензивен и изисква висока честотна лента. Докато платформите за стрийминг имат готов продукт, от който можете да поточите, те са скъпи.

  От друга страна, плановете за хостинг от среден клас предлагат щедри ресурси за подобна цена, без да се налага да жертвате качеството на потока на вашето съдържание.

 • Какъв типичен случай на употреба?

  С поточно предаване можете да сервирате съдържание на живо в реално време. Например, можете да хоствате радио шоу и да предавате аудио на живо на слушателите на вашия уебсайт.

  Някои собственици на уебсайтове също създават видео съдържание и обслужват поточни версии на своя уебсайт, заобикаляйки сайтове като YouTube.

 • Защо ще ми трябва поддръжка за стрийминг на моя хостинг акаунт?

  Предаването на аудио или видео може да се консумира след получаването му, така че е идеално, ако искате да доставяте аудио или видео без аудиторията си на или извън уебсайта си, всички без продължителни изтегляния.

  Повечето потребители предпочитат да предават поточно медийно съдържание, вместо да чакат цял ​​файл да се изтегли, преди да могат да го възпроизведат, и стриймингът предлага това удобство.

 • Поддържа ли се поточно видео или аудио от всички уеб хостинг компании?

  Не. Много домакини ще поискат да закупите VPS или специален сървър. Потокът се поддържа на някои споделени хостинг пакети, но това не е стандартна функция поради сървърните ресурси, които консумира. Не забравяйте да проверите внимателно техническите спецификации на хоста, за да разберете кои типове файлове за поточни медийни файлове се поддържат и какви са приемливите му правила за използване.

 • Хостинг пакетите с поточно предаване струват повече от обикновения хостинг?

  Не е задължително, но със сигурност ще откриете, че имате нужда от допълнителни ресурси. Поради тази причина може да се наложи да изберете VPS или Специализиран хостинг, като първият започва около $ 15,00 / месец.

  Видео и аудио медийните файлове са много по-големи от HTML файлове, изображения и скриптове, така че ще ви трябва много по-голям размер на дисковото пространство. Освен това видео и аудио използват много честотна лента и закупуването на план с висока честотна лента може да бъде скъпо.

 • Мога ли да бъда санкциониран за поточно съдържание в споделен хостинг акаунт?

  Малко споделени хостинг акаунти поддържат поточно предаване в истинския смисъл. Ако вашето го прави, вашият домакин ще очаква да го използвате умерено.

  Прекомерното потребление на ресурси ще повлияе на други потребители на вашия сървър и вероятно ще бъдете помолени да надстроите до VPS или специален сървър, ако това се случи. Вашият хост може да ви таксува или да закрие акаунта ви, ако използването на вашите ресурси е прекомерно.

 • Имам ли нужда от стрийминг, за да вграждам видео и аудио в моя уебсайт?

  Не. Можете просто да вградите файла във вашата уеб страница и той ще започне да се възпроизвежда след като бъде изтеглен. Това се нарича прогресивно изтегляне. Тя е по-малко гъвкава от поточната, но е достатъчна, ако трябва да предоставяте медии само от време на време.

 • Каква е разликата между поточно и прогресивно изтегляне?

  При поточно предаване данните не (обикновено) се записват на диск, а се възпроизвеждат, докато се изтеглят. Това означава, че можете да създавате потоци на живо (като радио предавания) и потребителят да може да слуша в почти реално време.

  С постепенното изтегляне компютърът на потребителя започва да изтегля медийния файл на диск и след това започва да го възпроизвежда веднага щом има достатъчно данни за стартиране на възпроизвеждането. Това е подобно преживяване, но може да доведе до повече буфериране и не може да се използва за излъчвания на живо.

 • Какво е буфериране?

  Буферирането се случва, когато скоростта на връзката на потребителя е твърде бавна, за да изтегли файла, докато се възпроизвежда. Когато файлът се буферира, възпроизвеждането се спира на пауза, за да позволи изтеглянето на следващия раздел от файла. След това възпроизвеждането автоматично се възобновява.

  Повечето медийни плейъри ще изтеглят част от файла, преди да започне поточното предаване. Това осигурява възглавничка срещу буфериране. Въпреки това, потребителите с бавни или прекъснати връзки могат да получат буфериране, независимо как обслужвате съдържанието.

 • Каква е разликата между стрийминг на живо и стрийминг при поискване?

  Обикновено вашият зрител / слушател не може да спре пауза, пренавиване или пренасочване при поточно предаване, тъй като файлът не е задължително първо да се съхранява на диска.

  Поток при поискване означава, че файлът вече е създаден и се записва на сървъра. Зрителят може да го отвори по всяко време и да използва времева линия, за да прескочи напред или назад.

 • Може ли човекът, предаващ съдържание, да го запише на диск?

  Технически, да, но обикновено не се случва по подразбиране. Потребителят ще трябва да има специален софтуер, като VLC Player, за да записва потока локално. Това зависи и от функциите, които предлага вашата поточна услуга.

 • Какъв софтуер ще трябва на крайния потребител, за да възпроизвежда поточно видео или аудио?

  Това зависи от типа на файла, който използвате. Повечето уеб браузъри имат вградени аудио и видео плейъри, така че при много стандартни медийни файлове за стрийминг аудиторията ви няма да се нуждае от допълнителен софтуер. В някои случаи може да се наложи да инсталират плъгин или кодек, които браузърът трябва да открие.

  Някои издатели на поточно съдържание ще създадат приложения за собствените си потоци, които са само общи плейъри на потоци, пакетирани с марков потребителски интерфейс и информация за излъчващия източник на потока.

 • Какво е кодек?

  Кодекът е специфичен формат, използван за кодиране и декодиране на поточен аудио или видео файл. Различни играчи поддържат различни кодеци и е възможно да изтеглите допълнителни кодеци за някои играчи.

  Като телевизионен оператор е най-добре да изберете кодек, който се поддържа в най-популярните браузъри и устройства.

 • Защо има толкова много кодечни формати?

  Няма единен индустриален стандарт и никой кодек не превъзхожда останалите. Някои хора предпочитат определени кодеци поради размера на файла, качеството, скоростта на обработка или оперативната съвместимост на устройството.

 • Има ли алтернативи за поточно предаване на моя собствен сървър?

  Ако имате собствен уебсайт за аудио или видео, вероятно се нуждаете от контрол върху собствените си файлове, откъдето е полезна поддръжката за поточно предаване. Никое друго решение не предлага този контрол.

  Но ако просто искате да вградите съдържание и не се нуждаете от този контрол, можете да качите съдържанието си в YouTube, Vimeo или Soundcloud. Използвате третата страна, за да хоствате медиите си, и след това динамично се свързвате към нея от вашия собствен уебсайт. Това осигурява намалени разходи за съхранение и честотна лента и по-голяма потенциална аудитория, както и автоматично преформатиране за различни скорости на връзката и размери на екрана.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map