Хостинг на най-доброто време за гарантиране на времето: Кой е най-добрият за вашия сайт? [Актуализирано: 2020]

Contents

Сравнете хостинг на гаранция за неоптимизиране

Щедрата гаранция за продължаване на времето, подкрепена от разумни условия на обслужване, е добър показател за хостинг доставчик, който ще работи усилено, за да поддържа уебсайта ви онлайн. Въпреки че гаранциите за продължаване на времето са често срещани, те не са универсални.


Когато преглеждате гаранцията на хоста на хоста, не забравяйте да обърнете внимание на гарантирания процент на продължаване (99,9% трябва да е минималният), сумите за възстановяване, свързани с излишък от време на престой и инциденти, които са изключени от отчитането до престой..

Ще разгледаме по-подробно по-долу, но ако бързате, ето 5-те най-добри хоста на гаранция за ъптайм:

 1. SiteGround
  – Чудесна производителност и бързи сървъри
 2. Bluehost
 3. A2 хостинг
 4. InMotion хостинг
 5. WP двигател

Как избрахме най-добрите домакини за гаранция за безвремие?

Съставихме списък на домакините, които предлагат солидни гаранции за продължаване, подкрепени от силен SLA. След това класирахме този списък, за да намерим топ-10 домакини с гаранция за ъптайм.

Хостинг за гаранция за ненавременна работа

Сравнете хостинг на безсрочни гаранции

Какво ще научите

„Гаранции за ненавременна работа“ са представени в много маркетингови сайтове на уеб хоста. Не всяка „гаранция“ обаче е равна.

В тази статия, ще научиш:

 • Как да оцените нуждите си за ъптайм?
 • Как да се ориентирате в клопките на скритите договорни условия?
 • Колко ъптайм всъщност се нуждаете?
 • Как трябва да се отразяват гаранциите за продължаване на избора на уеб хост?

Аз също ще препоръчам някои уеб хостове, въз основа на моя опит технологичен рецензент, за да ви помогна да започнете с хостинг търсенето.

защо важен ъптайм

Защо Uptime е важен?

Имате нужда от вашия хост, за да поддържате уебсайта си достъпен за посетителите 24/7. Ето защо е наложително да изберете хост с най-добрата способност поддържайте и работи уебсайта си с минимален престой.

Повечето домакини предлагат някаква гаранция за продължаване на времето на своите клиенти, но тези обещания може да не са успокояващи, че се появяват да бъде.

Времето е критично за успеха на вашия сайт

Уеб хостингът е конкурентен пазар, и домакините предлагат много предимства и обещания, за да се откроят от пакета, от неограничена честотна лента до безплатни домейни. Много от тези бонуси са полезни, но малко от тях всъщност са необходими.

Но има едно общо обещание, че може да направи или да наруши вашия уебсайт: гаранцията за ъптайм.

Какво е гаранция за ненавременна работа?

Гаранцията за продължителен работен ден е залог, който Вашият уебсайт ще бъде готов и достъпен онлайн за определен процент от времето. Ако не, имате право на a възстановяване. Много уеб хостове гарантират 99%, 99,99%, 99,999% или дори 100% продължаване.

Времетраене и рентабилност на вашия сайт

Ако разчитате на вашия уебсайт за вашия бизнес, независимо дали чрез продажба на продукти или услуги или печелене на пари чрез партньорски продажби или приходи от реклама, гаранцията за продължаване на времето е една от характеристиките, които биха могли да имат пряко въздействие върху долната ви линия.

Уебсайт, до който няма достъп, е уебсайт, който е струва ви пари за всяка минута е надолу Надежден домакин с високо време на работа е съществен част от изграждането на вашето онлайн присъствие и надеждна марка.

От какви видове престой се страхуват ИТ специалистите?

В проучване на ИТ професионалисти, направено от Quorum, те идентифицираха най-големите си страхове и ето резултатите.

 1. Заплаха за сигурността (вирус, зловреден софтуер, извличане на софтуер) – 53%
 2. Провал на хардуера – 20%
 3. Повреда на резервния диск – 11%
 4. Природно бедствие – 10%
 5. Човешка грешка – 4%
 6. Прекъсване на захранването – 2%

Не всички гаранции за ненавременна работа са равни

Повечето домакини предлагат известна степен на гарантирана продължителност като част от хостинг пакета си като примамка за потенциални клиенти. Независимо дали трябва или не доверете се на тази гаранция, и да го използвате, за да изберете вашия уеб хост, е за дебат.

Най-големи случаи на престой

Когато Twitter или Facebook се понижат, това се отразява на милиони потребители. Въпреки че вашият сайт може да не е в този мащаб (все още!), Винаги има поуки от случаите на престой, които се появяват в пресата.

Бизнес / AppкаузапрестойДата
WhatsAppВътрешен проблемНяколко часа2017
Националната здравна служба на Обединеното кралствоИзкупител за WannaCry4 дни2017
СтарбъксАктуализация на технологията за нощувкаПоловин ден2017
Облак на Amazon AWSЧовешка грешка4+ часа2017
ASOSПрекъсване на тока20 часа2016
PokemonGoНеочаквано търсенеСтарт уикенд2016

ъптаймът гарантира по-внимателен поглед

По-внимателен поглед към гарантираното време за изпълнение

Най-често срещаното ниво на гарантирана продължителност на работа, споменато в промоционалните материали, е, 99%.

Това може да звучи като почти безпроблемно ниво на време за работа на вашия уебсайт, но след като го направите смачкайте числата картината не е толкова розова.

Математически, 99% Uptime може да означава много престой

Помислете за това:

 • Седем дни в седмицата се разгражда до 10,080 минути.
 • Дори само при 1% престой, вие гледате 108 минути потенциално мъртво време на уебсайта – почти два часа седмично.

В течение на една година може да загубите дни

И имайте предвид, че някои компании определят гаранциите си за продължаване, въз основа на годишните суми, а не по седмица или месец.

Това означава, че трябва да имате повече от 3 дни престой след година, преди да можете да предявите иск.

С Uptime „Close“ не го реже

Както можете да видите, въпреки че 99% до 99,9% продължителността на хоста може да изглежда като почти перфектна степен, все още има значителна част от престоят е спасен за това обещание.

Плюс това процентът не включва неща като планирана поддръжка, която се случва, когато вашият хост трябва да надстрои сървърите или да изпълни безброй тестове за поддръжка.

Прочетете финия печат на вашия SLA

Вашето споразумение за ниво на услуга (SLA) ще определи точно какво всъщност гарантира отчетената гаранция за актуализация на сървъра.

В някои случаи рекламата на хоста ще споменава 99,9% гаранция за продължаване, но в тънкия печат всъщност няма да се уточни какво включва тази гаранция.

Видове прекъсвания, които обикновено не са покрити от SLAs за ъптайм:

 • Планирана поддръжка
 • Наказателен престой при нарушения на условията на обслужване
 • Природни бедствия като земетресения или наводнения
 • Военни актове, ембарго, безредици или саботажи
 • Трудови спорове или правителствени актове
 • Провал в Интернет
 • Инфраструктурни атаки, включително отказ на услуга (DDoS) или хакване.

Понякога осребряване на гаранцията не се изплаща

Други хостове ще предлагат кредит за акаунт за определено количество продължителност, но обикновено паричната стойност е толкова ограничена, че едва ли си струва да се налага да се свържете с поддръжката на клиенти.

„Времето за престой“ може да не означава какво мислите

Дори и след тези три дни престой, подаването на иск може да бъде по-трудно отколкото си представяте Много хостинг компании поставят строги ограничения за това, което представлява „време на престой“.

Какви видове престой не се броят?

Като правило престой поради потребителска грешка, като лош код от възложител на външен изпълнител, не се брои. И обикновено вашият домакин няма да ви дължи нищо по график престой поради поддръжка.

„До 50% от времето на престой на сървъра е причинено от лошо внедрени кръпки.“ Пол Бърнс, Group of Technology Services Group, в интервю за TechRadar.

Проверете вашия договор

Когато става въпрос за гаранции за продължаване, винаги се плаща прочетете финия отпечатък.

Погледнете внимателно условията си на договор и ще забележите език, който обикновено е свързан повече със застрахователни търговци, отколкото от хостовете на уебсайта ви.

Например стандартните клаузи като „непреодолима сила“ ще ограничат отговорността на вашия домакин за всичко, което се случва извън техния контрол, като тези земетресения и наводнения..

Pingdom е популярен инструмент за наблюдение на продължителността на работа.

Има ли вид хостинг значение?

Естествено, някои видове хостинг ще имат по-малко време на престой от други. По-често това се дължи на настройката на хардуера и общото търсене на сървърите, отколкото всичко друго.

Специализиран или VPS хостинг

Например, ако сте на специализиран сървър или VPS план, ще има много по-малко от ресурс щам, поставен на сървърите.

Все още ще сте подложени на прекъсване, което се случва по време на планирана поддръжка, но шансовете на вашия сайт да отидат офлайн поради грешка на потребителя ще бъде много по-малко вероятно.

Облачен хостинг

Друга хостинг опция, която ще бъде намалява вероятността от престой е облачен хостинг.

Облачният хостинг е подобен на VPS хостинг по това, че вземате назаем сървърните ресурси на множество физически сървъри. Но тъй като не сте зависим от нито един физически сървър, рискът от престой може да бъде намален в цялата мрежа.

препродажба

И накрая, ако планирате да бъдете хост на дистрибутор, получаване на опит в реалния живот със средното време на работа на вашия домакин е важно.

Ще искате да сте сигурни, че предлагате хостинг с висока продължителност на работа, в противен случай бъдете готови да се справите с много гневни клиентски заявки, чудейки се защо техните сайтове са прекарали толкова време офлайн.

Трябва ли да изберете домакин въз основа на гаранцията им за необичайно време?

Всеки уеб администратор би се радвал да намери хост с действително гарантирано 100% продължаване, но истината е, че няма начин да се обещае. Дори най-амбициозната гаранция е лек щит срещу ефектите на закона на Мърфи.

Гаранциите за неуспешно изпълнение не могат да заменят загубения бизнес

Но това е малко удобство, когато се сблъскате с последствия от престой за вашия собствен сайт.

Докато гаранцията за продължителен работен ден ще ви възстанови разходите за хостинг, когато хостът ви не успее да поддържа уебсайта си на живо, той все още продължава не може да компенсира загубените възможности и доходи, които са резултат от този престой.

Рецензии на потенциални домакини от проучвания от клиентите

Вместо да разчитате на искания за ъптайм в мрежата, най-добрият ви залог е открийте сами данните за ъптайм чрез прегледи на хост и рекламации на клиенти.

Това не е най-безопасният вариант, но може да нарисува по-точна картина, която можете да използвате в хостинг търсенето.

PROTIP: Редовно следете актуалността на сайта си с инструмент като Pingdom или UptimeRobot.

Uptime не трябва да бъде вашият единствен решаващ фактор

Ето защо избора на хост въз основа единствено на гаранцията им за продължаване не е чудесна идея.

Вместо това потърсете хост с a солидна репутация за обслужване на клиенти, поддръжка за функциите, от които се нуждае вашият уебсайт, включително предлагане на щедра гаранция за продължаване. Това е най-добрият начин да гарантирате, че няма да останете във въздуха, когато сайтът ви се понижи.

най-добрите домакини гаранция за ъптайм

Моите снимки за хостинг доставчици с най-добри гаранции за необичайно време

Може да е мъчно да се опитате да разберете кои хостове имат най-добрите гаранции за продължаване, защото финият шрифт е понякога трудно да се намери на техните уебсайтове. И така, аз включих в този списък тези три хоста, които могат да ви помогнат да стесните бързо възможностите си.

InMotion хостинг

InMotion предлага 99,99% продължаване и е известен със своя авангарден хардуерен сървър и супер надежден екип за поддръжка. Тази гаранция за ъптайм се разширява още по-далеч до 99,999% със специалния хостинг пакет и неговата интелигентна технология за маршрутизиране.

По отношение на стойността, която получавате за парите си, хостингът InMotion е един от най-добрите. Освен това, ако прехвърляте сайта си в InMotion, неговият екип ще прехвърли вашия сайт на един от собствените му сървъри по време на превключването, на избягвайте излишните престоя.

С капацитет-непрекъсната работа Гаранция за ъптайм на InMotion

HostGator

Ако сте на пазара за благоприятен домакин, който може да се похвали със солидна продължителност на работа, тогава помислете за HostGator. Гаранцията за ходене на HostGator е 99,99%, плюс това е архивирано в условията на услугата. Така че, ако вашият сървър падне под 99,9% продължителност, можете получавате едномесечен кредит в акаунта ви.

Плюс това, HostGator е страхотен с това, че може лесно да мащабира с вас, докато вашият сайт расте, лесно ви премества от споделен план до специален хостинг пакет.

Hostgator-непрекъсната работа CPanel табло за управление на HostGator

DreamHost

Ако търсите домакин, който може да се похвали светият граал със 100% ъптайм на достъпна цена, тогава DreamHost може да е подходящ за вас. Сървърите на Dreamhost са напълно оптимизирани, за да осигурят възможно най-високото време на работа, с вградени функции за охлаждане, генератори на резервни енергии и 24/7 мониторинг на сървъра.

Ако сайтът ви не работи офлайн поради грешка в сървърите на Dreamhost, тогава ще бъдете компенсиран за един безплатен ден на хостинг за всеки час вашият сайт е офлайн.

DreamHost-непрекъсната работа Помощта на DreamHost за наблюдение на времето за работа на вашия сайт

Защо хостингът на прекъсвания се случва изобщо?

В перфектен свят, уебсайтът ви ще бъде на живо 100% от времето. За съжаление, въпреки че има много добри уеб хостове там, никой от тях не е перфектен.

Когато уебмайсторите мислят за това, което причинява престой, най-лошото често идва на ум. Но хакери въоръжени с DDoS атаки не са единственото нещо, за което трябва да внимавате.

Кои са основните причини за престой?

Времето на престой може да бъде причинено и от четири основни фактора:

 1. Неизправност на оборудването: дефектен хардуер, дефекти в софтуера
 2. Грешка на оператора: лош код, случайно изтриване на файл, необезпечено експериментиране
 3. Бедствия: земетресения, наводнения, пожари
 4. Планиран престой: за поддръжка, надстройки и т.н..

При всички тези рискове и възможности, въпросът не е дали уебсайтът ви ще има престой, а кога.

За щастие, повечето хостове имат резервен генератор или два на място, за да предотвратят прекомерния престой при катастрофа. От вас зависи да следите актуалността на уебсайта си, но това е трудно се подготвят за всяко събитие което може да доведе сървър офлайн.

Други функции в поддръжката

 • Поддръжка по телефона

Гаранция за ненавременна работа Често задавани въпроси

 • Какво е гаранция за ъптайм?

  В конкурентната индустрия за уеб хостинг много уеб хостинг компании предлагат допълнителни предимства, функции и гаранции за привличане на нови клиенти да се регистрират.

  Стандартна гаранция, която предлагат много уеб хостове, е гаранцията за продължаване на времето, която обещава, че уебсайтът ви ще се предава определен период от време (обикновено между 99% и 99,99%). Ако не е, може да имате право да получите възстановяване за времето, когато уебсайтът ви е бил прекъснат.

 • Дали гаранция за ъптайм означава, че уебсайтът ми никога няма да бъде прекъснат?

  Не. Често срещано погрешно схващане, че гаранцията за продължаване на времето е обещание, че уебсайтът ви ще бъде изпълнен независимо от процента от времето, което е обещано. В действителност обещание ще ви върнем сумата, ако уебсайтът ви е прекъснат за повече от посочения период от време.

  Само защото уеб хостинг компания предлага гаранция за продължаване на времето, това не означава, че уебсайтът ви никога няма да преживее престой извън това.

 • Какво може да причини престой на уебсайта?

  В един перфектен свят уебсайтовете винаги ще бъдат на живо и достъпни, независимо какво. За съжаление, има много възможни обстоятелства, които могат да доведат до престой на вашия уебсайт.

  Има широк спектър от възможни причини за прекъсване на уебсайта, включително злонамерени хакерски или DDoS атаки, софтуерни грешки или хардуерни дефекти, грешка на оператора от страна на хоста или собственика на уебсайта, планиран престой за актуализации или поддръжка или дори природни бедствия, които увреждат вашия сървър като земетресения, пожари или наводнения.

 • Кой предлага гаранции за ъптайм?

  Вече е стандартна практика за повечето уеб хостинг компании да предлагат гаранции за продължаване, вариращи от 99% до 99,99% време за продължаване. Много малко домакини предлагат 100% гаранция за продължаване, а някои не предлагат никаква официална гаранция.

 • Каква гаранция за ъптайм е стандартна?

  Повечето уеб хостинг компании, които предлагат гаранции за продължаване, ще детайлизират гаранцията в техните условия за обслужване (TOS) или документи за споразумение за ниво на обслужване (SLA)..

  Той обикновено определя точно какво означават под време на престой и може да изключи престоя, причинен от случайни събития или неизбежни аварии, като наводнение, земетресение или терористична атака (да, някои хостинг компании споменават това в своите условия).

  Подробностите също така уточняват как те измерват продължителността на работа, как ще бъде изчислено възстановяването на сумата за престой извън гаранцията и как и кога трябва да поискате възстановяването на сумата..

 • Трябва ли да се доверя на гаранцията на моят уеб хост за ъптайм?

  Може да искате да проучите историята на времето и времето на престой на вашия уеб хост, преди да закупите план, за да се уверите, че тяхната хостинг услуга е надеждна.

  Също така не забравяйте да проверите подробностите за техните условия и споразумение за ниво на обслужване, за да знаете как точно работи гаранцията за продължаване и как да поискате възстановяване на сумата, ако уебсайтът ви е намален.

 • Как да проследя работата на уебсайта си и времето на престой?

  Има много инструменти, достъпни онлайн за проследяване и наблюдение на времето на уебсайта Ви. Важно е да проследите престоя си, за да знаете дали и кога да поискате възстановяване на разходите за хостинг.

  Въпреки това, много гаранции за актуализация предвиждат, че мониторингът на ъптайм за целите на гаранцията за ъптайм ще се извършва вътрешно само от уеб хостинг компания, така че може да не получите възстановяване, ако техните проследяващи инструменти противоречат на вашите.

 • Какви са общи изключения и условия за гаранции за продължаване?

  Гаранциите за ненавременна работа често изключват прекъсвания, причинени от грешка на потребителя, планирана поддръжка на сървъра от хостинг компания или неизбежни и случайни причини извън контрола на уеб хостинг компанията.

  Много гаранции за актуализиране предвиждат, че уеб хостинг компанията е отговорна за проследяването на време за престой и престой в рамките на целите на гаранцията, така че проследяването на престоя ви може да не е достатъчно, за да поискате възстановяване на средствата.

  И накрая, гаранциите за продължаване на работното време обикновено включват точния процес и срок, за да поискате възстановяване на сумата за престой. Някои от вас изискват да поискате възстановяване на сумата в рамките на 30 дни след престоя. Ако чакате по-дълго от 30 дни, вече нямате право на възстановяване.

 • Как да получа възстановяване на пари за престой?

  Вашата уеб хостинг компания най-вероятно ще опише подробно как точно трябва да поискате възстановяване на суми в рамките на техните условия или споразумение за ниво на обслужване.

  Обикновено трябва да се свържете с тяхната поддръжка по имейл или билет за поддръжка в рамките на определен период от време. Не забравяйте да проверите за подробности преди да поискате възстановяването на сумата и за предпочитане преди да се регистрирате за хостинг план.

 • Колко ще ми бъде възстановено?

  Размерът на възстановяването Ви за престой може да варира значително от хост до хост. Мнозина ще предложат възстановяване на хостинг такси само за времето, в което уебсайтът ви действително е бил намален. Обикновено ще получите възстановяването като кредит на вашия акаунт, който ще бъде приложен към следващата ви фактура.

 • Трябва ли да избера моя уеб хостинг компания въз основа на тяхната гаранция за ъптайм?

  Въпреки че гаранцията за продължаване на времето не е лошо да се предлага, това не трябва да е единствената ви причина да изберете вашия уеб хост.

  Гаранцията за продължителен работен ден не предоставя действително доказателство по отношение на записа на вашия уеб хост, така че си струва да направите някои проучвания на техните отзиви и оценки, за да видите дали наистина могат да изпълнят гаранцията.

  Дори и да получите възстановяване за престой, щетите на вашия уебсайт (като загубени приходи или абонати) вече са направени. Добрият опит е по-смислен от гаранция за продължаване.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map