123-reg: Какви купони са налични за май 2020 г.?

Contents

Как да използвате нашия 123 Reg талон

1. Копирайте нашия изключителен 123 Reg code код
от полето по-горе.


2. Щракнете върху някоя 123 връзка Reg
на тази страница, за да отворите уебсайта 123 Reg в нов прозорец на браузъра.

123-рег-хостинг-купон-1

3. Превъртете надолу, за да намерите таблицата с цените на хостинг плановете. Всички планове включват неограничена честотна лента, но те се различават в зависимост от броя на уебсайтовете, които можете да хоствате, дисковото пространство, което сте предоставили и други функции.

123-рег-хостинг-купон-2

4. Внимателно прегледайте функциите, включени във всеки план, и кликнете върху зеленото „Купете сега“ под хостинг плана по ваш избор. За всички, освен план „Основни“, ще трябва също да изберете първоначалния си цикъл на таксуване (тримесечен или годишен).

123-рег-хостинг-купон-3

5. В изскачащия прозорец, който се показва, можете да изберете да регистрирате вашето име на домейн. Можете също да изберете да добавите бизнес имейл към профила си.

123-рег-хостинг-купон-4

6. На следващия екран можете да прегледате вашата кошница за пазаруване и да изберете да добавите някои допълнителни функции. Отгоре проверете дали имате нужда от поверителност на домейна.

123-рег-хостинг-купон-5

7. Под вашия домейн изберете дали имате нужда от Linux или Windows хостинг.

123-рег-хостинг-купон-6

8. След това проверете вашия хостинг пакет, план за плащане и цени.

123-рег-хостинг-купон-7

9. Под вашите домейни и опции за уеб хостинг можете да изберете да добавите Office 365 Business и / или облачно архивиране към вашата кошница за пазаруване.

123-рег-хостинг-купон-8

10. В долната част на страницата проверете цените си и кликнете върху бутона „Продължи“.

123-рег-хостинг-купон-9

11. На следващия екран или влезте (ако сте съществуващ клиент на 123 Reg), или създайте нов акаунт. Не забравяйте да прочетете общите условия и да отметнете квадратчето. След това щракнете върху „Регистрирайте се“, за да продължите.

123-рег-хостинг-купон-10

12. След това ще можете да изберете всички допълнителни услуги, които искате да добавите към акаунта си, като например 123 имейл или инструмент за създаване на уебсайт.

123-рег-хостинг-купон-11

13. След като прегледате информацията за пазарската си кошница и акаунта, можете да изберете начина си на плащане.

123-рег-хостинг-купон-12

След като плащането ви приключи, вие приключите и сте готови да настроите уебсайта си!

123 Reg Kupon Q&Като

Ето някои често задавани запитвания относно нашите 123 отстъпка
купон.

Кой 123 хостинг план трябва да избера?

123 Reg предлага четири различни планове за хостинг на облак: Essential, Business, Unlimited и Premium. Избраният от вас план зависи от вашите нужди за вашия уебсайт. Ако трябва да хоствате само един малък уебсайт, тогава планът на Essentials може да е достатъчен. Но ако имате нужда от повече от един уебсайт или повече от 10 GB дисково пространство, ще трябва да разгледате плановете на по-високо ниво.

Бизнес планът включва хостинг за 5 уебсайта и 100 GB пространство, докато неограниченият план включва хостинг за 10 уебсайта и неограничено пространство. Премиум планът включва хостинг за неограничен брой уебсайтове. Въпреки това, и за четирите плана размерът на базата данни е ограничен до 1 GB.

Плановете се различават и в бонусните функции и инструментите, които включват. Уверете се, че внимателно разгледате таблицата с цените, за да видите дали функциите, от които се нуждаете, са включени в избрания от вас план.

Имам ли нужда от Linux или Windows хостинг?

По-голямата част от уеб сайтовете използват уеб хостинг, базиран на Linux. Ако не сте сигурни, трябва да отидете с Linux. Единствената причина да получите хостинг на Windows е, ако трябва да стартирате специфичен за Windows софтуер като ASP.NET.

Мога ли да избирам месечно таксуване?

Не, 123 Reg предлага само тримесечно или годишно таксуване за нови уеб хостинг акаунти.

Безплатна регистрация на домейни?

Не, регистрацията на домейни е £ 11,99 на година.

Какви видове плащания приемат?

Можете да плащате чрез директен дебит от вашата чекова сметка, кредитна карта или PayPal.

Мога ли да използвам PayPal за закупуване на хостинг план?

Да, 123 Reg приема плащания чрез PayPal.

123 Reg предлага гаранция за връщане на пари?

Според техните условия на обслужване, таксите, платени предварително, не се възстановяват изцяло или частично, ако анулирате. Условията обаче се позовават на 14-дневен „период на охлаждане“, при който Потребителите могат да прекратят своята сметка в рамките на 14 дни без допълнителни разходи от датата на сключване на договора. 123 Reg определя потребителите като лица, които не купуват хостинг като част от бизнес или за финансова печалба (с някои допълнителни ограничения). Ако купувате хостинг за бизнес цели или за финансова печалба, тогава се считате за бизнес клиент и не отговаряте на условията за „период на охлаждане“.

Преди да закупите хостинг от 123 Reg, може да искате да изясните с тях дали няма да можете да получите възстановяване, ако отмените в рамките на 14 дни, тъй като условията им не са много прости.

Ще се покачи ли цената ми, когато планът ми за хостинг 123 Reg се поднови?

Ако изберете плана на Essentials, месечната ви цена за хостинг ще остане същата. Но плановете Business, Unlimited и Premium се рекламират с въвеждащи цени за първата година. Когато хостингът ви се поднови след първата година, той ще се увеличи до стандартните цени.

Какво е поверителност на домейна?

Всеки път, когато някой закупи домейн, тяхното име и информация за контакт се добавят към публичната база данни WHOIS.

Ако не искате вашето име, адрес, телефонен номер и имейл адрес да бъдат публикувани публично в мрежата, трябва да закупите поверителност на домейна, така че вместо него да бъде публикувано името на регистратора на вашия домейн.

Какво е 123-поща? Трябва ли да го закупя?

123-поща ви позволява да настроите свой собствен имейл адрес в домейн, който регистрирате с 123 Reg (например [имейл защитени]).

Повечето уеб хостинг компании предоставят тази услуга безплатно с всички свои хостинг планове. Ако искате да настроите свои собствени имейл адреси с домейна (ите), които регистрирате с 123 Reg, трябва да закупите 123 поща отделно.

Трябва ли да закупя Office 365 Business?

За £ 8.99 можете да добавите пакета на Microsoft Office с Word, Excel и др. С облачно хранилище към вашия хостинг акаунт. Ако вашият бизнес използва приложения на Microsoft, може да ви се стори полезен. Можете също да закупите персонализирани планове директно през уебсайта на Microsoft.

Трябва ли да получа услугата Cloud Backup?

При условията на услугата 123 Reg те не извършват никакви резервни копия на данни. Услугата Cloud Backup е услуга за архивиране на персонални компютри, задвижвана от доставчик на софтуер на трети страни, Acronis.

Лицензът обхваща само един персонален компютър (Windows или Mac). Трябва да инсталирате софтуера на вашия компютър и тогава локалните компютърни файлове ще бъдат архивирани за вас.

Изглежда няма начин да използвате тази услуга, за да архивирате действителния си уебсайт. Ако искате да архивирате уебсайта си, това не е инструментът за вас.

Освен това цените след 30-дневния безплатен пробен период изглежда не са посочени никъде на уебсайта 123 Reg. Ако се интересувате от закупуване на тази услуга, трябва да се свържете с 123 Reg, за да разберете техните цени.

Търсите най-добрата оферта за 123 Reg хостинг? Нашият код за отстъпка 123 Reg предлага най-високата предлагана отстъпка.

Просто щракнете върху някоя 123 връзка Reg
на тази страница
и вашата отстъпка ще бъде приложена автоматично.

[Нашият 123 код за отстъпка от рег
]

Трябва ли да избера 123 Reg?

123 Reg е a начинаещи „едно гише“ която осигурява всичко необходимо за създаване на уебсайт, стартиране на него онлайн и увеличаване на трафика.

Не са необходими технически познания. Научете повече, като прочетете нашия преглед и видите какво казват реалните потребители.

Около 123 Reg

Търсите бърз и лесен начин да получите уебсайта си онлайн на изгодни цени с доставчик, базиран във Великобритания? Ако е така, 123 Reg
може да бъде идеалното приспособяване за вашите уеб хостинг нужди.

123 Reg е водещ регистратор на домейни и уеб хостинг компания със седалище във Великобритания.

Тяхната цел е да помогнат на частни лица и фирми с бюджет за бързо и лесно създаване на основни уебсайтове и достигане до аудиторията си онлайн. Освен домейни и хостинг, те също предлагат маркетинг по имейл и инструменти за изграждане на уебсайтове.

В бизнеса от 1999 г., 123 Reg предлага както Linux, така и Windows, облачен хостинг.

И четирите нива на облачен хостинг са пълни с инструменти и функции, от които се нуждаете, за да създадете и популяризирате уебсайта си.

Те предоставят основен контролен панел, който е интуитивен за използване и е идеален за хостинг за начинаещи.

Те предлагат инсталиране с един клик на популярен софтуер като WordPress, Drupal и Joomla, или можете да използвате инструмента им за изграждане на уебсайт (предлага се срещу допълнителна месечна такса), за да създадете професионално изглеждащ уебсайт.

123 Reg използва център за данни в Обединеното кралство, а тяхната поддръжка на клиенти също се намира във Великобритания. Поддръжката е налична чрез билет, имейл, чат на живо или телефон по време на стандартно работно време.

123 Reg вече предлага хостинг на много ниски цени, но можете да получите още по-добра сделка с нашите изключителни кодове на купони.

Как да използвате нашия 123 Reg талон

1. Копирайте нашия изключителен 123 Reg code код
от полето по-горе.

2. Щракнете върху някоя 123 връзка Reg
на тази страница, за да отворите уебсайта 123 Reg в нов прозорец на браузъра.

123-рег-хостинг-купон-1

3. Превъртете надолу, за да намерите таблицата с цените на хостинг плановете. Всички планове включват неограничена честотна лента, но те се различават в зависимост от броя на уебсайтовете, които можете да хоствате, дисковото пространство, което сте предоставили и други функции.

123-рег-хостинг-купон-2

4. Внимателно прегледайте функциите, включени във всеки план, и кликнете върху зеленото „Купете сега“ под хостинг плана по ваш избор. За всички, освен план „Основни“, ще трябва също да изберете първоначалния си цикъл на таксуване (тримесечен или годишен).

123-рег-хостинг-купон-3

5. В изскачащия прозорец, който се показва, можете да изберете да регистрирате вашето име на домейн. Можете също да изберете да добавите бизнес имейл към профила си.

123-рег-хостинг-купон-4

6. На следващия екран можете да прегледате вашата кошница за пазаруване и да изберете да добавите някои допълнителни функции. Отгоре проверете дали имате нужда от поверителност на домейна.

123-рег-хостинг-купон-5

7. Под вашия домейн изберете дали имате нужда от Linux или Windows хостинг.

123-рег-хостинг-купон-6

8. След това проверете вашия хостинг пакет, план за плащане и цени.

123-рег-хостинг-купон-7

9. Под вашите домейни и опции за уеб хостинг можете да изберете да добавите Office 365 Business и / или облачно архивиране към вашата кошница за пазаруване.

123-рег-хостинг-купон-8

10. В долната част на страницата проверете цените си и кликнете върху бутона „Продължи“.

123-рег-хостинг-купон-9

11. На следващия екран или влезте (ако сте съществуващ клиент на 123 Reg), или създайте нов акаунт. Не забравяйте да прочетете общите условия и да отметнете квадратчето. След това щракнете върху „Регистрирайте се“, за да продължите.

123-рег-хостинг-купон-10

12. След това ще можете да изберете всички допълнителни услуги, които искате да добавите към акаунта си, като например 123 имейл или инструмент за създаване на уебсайт.

123-рег-хостинг-купон-11

13. След като прегледате информацията за пазарската си кошница и акаунта, можете да изберете начина си на плащане.

123-рег-хостинг-купон-12

След като плащането ви приключи, вие приключите и сте готови да настроите уебсайта си!

123 Reg Kupon Q&Като

Ето някои често задавани запитвания относно нашите 123 отстъпка
купон.

Кой 123 хостинг план трябва да избера?

123 Reg предлага четири различни планове за хостинг на облак: Essential, Business, Unlimited и Premium. Избраният от вас план зависи от вашите нужди за вашия уебсайт. Ако трябва да хоствате само един малък уебсайт, тогава планът на Essentials може да е достатъчен. Но ако имате нужда от повече от един уебсайт или повече от 10 GB дисково пространство, ще трябва да разгледате плановете на по-високо ниво.

Бизнес планът включва хостинг за 5 уебсайта и 100 GB пространство, докато неограниченият план включва хостинг за 10 уебсайта и неограничено пространство. Премиум планът включва хостинг за неограничен брой уебсайтове. Въпреки това, и за четирите плана размерът на базата данни е ограничен до 1 GB.

Плановете се различават и в бонусните функции и инструментите, които включват. Уверете се, че внимателно разгледате таблицата с цените, за да видите дали функциите, от които се нуждаете, са включени в избрания от вас план.

Имам ли нужда от Linux или Windows хостинг?

По-голямата част от уеб сайтовете използват уеб хостинг, базиран на Linux. Ако не сте сигурни, трябва да отидете с Linux. Единствената причина да получите хостинг на Windows е, ако трябва да стартирате специфичен за Windows софтуер като ASP.NET.

Мога ли да избирам месечно таксуване?

Не, 123 Reg предлага само тримесечно или годишно таксуване за нови уеб хостинг акаунти.

Безплатна регистрация на домейни?

Не, регистрацията на домейни е £ 11,99 на година.

Какви видове плащания приемат?

Можете да плащате чрез директен дебит от вашата чекова сметка, кредитна карта или PayPal.

Мога ли да използвам PayPal за закупуване на хостинг план?

Да, 123 Reg приема плащания чрез PayPal.

123 Reg предлага гаранция за връщане на пари?

Според техните условия на обслужване, таксите, платени предварително, не се възстановяват изцяло или частично, ако анулирате. Условията обаче се позовават на 14-дневен „период на охлаждане“, при който Потребителите могат да прекратят своята сметка в рамките на 14 дни без допълнителни разходи от датата на сключване на договора. 123 Reg определя потребителите като лица, които не купуват хостинг като част от бизнес или за финансова печалба (с някои допълнителни ограничения). Ако купувате хостинг за бизнес цели или за финансова печалба, тогава се считате за бизнес клиент и не отговаряте на условията за „период на охлаждане“.

Преди да закупите хостинг от 123 Reg, може да искате да изясните с тях дали няма да можете да получите възстановяване, ако отмените в рамките на 14 дни, тъй като условията им не са много прости.

Ще се покачи ли цената ми, когато моят 123 хостинг план се поднови?

Ако изберете плана на Essentials, месечната ви цена за хостинг ще остане същата. Но плановете Business, Unlimited и Premium се рекламират с въвеждащи цени за първата година. Когато хостингът ви се поднови след първата година, той ще се увеличи до стандартните цени.

Какво е поверителност на домейна?

Всеки път, когато някой закупи домейн, тяхното име и информация за контакт се добавят към публичната база данни WHOIS.

Ако не искате вашето име, адрес, телефонен номер и имейл адрес да бъдат публикувани публично в мрежата, трябва да закупите поверителност на домейна, така че вместо него да бъде публикувано името на регистратора на вашия домейн.

Какво е 123-поща? Трябва ли да го закупя?

123-поща ви позволява да настроите свой собствен имейл адрес в домейн, който регистрирате с 123 Reg (например [имейл защитени]).

Повечето уеб хостинг компании предоставят тази услуга безплатно с всички свои хостинг планове. Ако искате да настроите свои собствени имейл адреси с домейна (ите), които регистрирате с 123 Reg, трябва да закупите 123 поща отделно.

Трябва ли да закупя Office 365 Business?

За £ 8.99 можете да добавите пакета на Microsoft Office с Word, Excel и др. С облачно хранилище към вашия хостинг акаунт. Ако вашият бизнес използва приложения на Microsoft, може да ви се стори полезен. Можете също да закупите персонализирани планове директно през уебсайта на Microsoft.

Трябва ли да получа услугата Cloud Backup?

При условията на услугата 123 Reg те не извършват никакви резервни копия на данни. Услугата Cloud Backup е услуга за архивиране на персонални компютри, задвижвана от доставчик на софтуер на трети страни, Acronis.

Лицензът обхваща само един персонален компютър (Windows или Mac). Трябва да инсталирате софтуера на вашия компютър и тогава локалните компютърни файлове ще бъдат архивирани за вас.

Изглежда няма начин да използвате тази услуга, за да архивирате действителния си уебсайт. Ако искате да архивирате уебсайта си, това не е инструментът за вас.

Освен това цените след 30-дневния безплатен пробен период изглежда не са посочени никъде на уебсайта 123 Reg. Ако се интересувате от закупуване на тази услуга, трябва да се свържете с 123 Reg, за да разберете техните цени.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map