Θέσεις εργασίας στο WhoIsHostingThis.com

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Αυτή είναι μια κλήση σε όλους τους υπερήφανους geeks Ιστού! Καλώς ήρθατε στη σελίδα εργασίας WhoIsHostingThis.com και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε μαζί μας. Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που βρίσκουμε νέο ταλέντο για να γίνουμε μέλος της ομάδας μας. Όταν εργάζεστε για εμάς, θα συμμετέχετε σε μια διαφορετική ομάδα επαγγελματιών από όλα τα κοινωνικά στρώματα, που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Όλες οι θέσεις μας είναι 100% απομακρυσμένες (εργασία από το σπίτι). Προς το παρόν, αναζητούμε και τους δύο ελεύθερους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να έχουν μια μακροχρόνια σχέση. Αυτή δεν είναι μια μοναδική ευκαιρία – αλλά η δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας για χρόνια.

Σχετικά με εσένα

Τρώτε και πίνετε τεχνολογία για πρωινό; Ή ίσως διαβάζετε για την τεχνολογία κάθε πρωί ενώ τρώτε πρωινό. Ίσως παραλείπετε ακόμη και το πρωινό επειδή είστε πολύ απασχολημένοι με την ανάγνωση και τη γραφή για την τεχνολογία. Αν θέλετε, σας θέλουμε! Το WhoIsHostingThis.com ψάχνει για ταλαντούχα άτομα με γνώσεις τεχνολογίας, όπως εσείς. Αν έχετε δίψα για όλα τα πράγματα στο Διαδίκτυο και τον πολιτισμό geek – δεν θα βαρεθείτε να δουλεύετε για εμάς. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

 • Εμπειρία με δημιουργία ιστοσελίδων και φιλοξενία ιστοσελίδων.
 • Ένα έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία και το Διαδίκτυο. Είναι ένα πλεονέκτημα εάν είστε εξοικειωμένοι με τις βασικές τεχνολογίες ιστού (HTML, CSS, PHP, JavaScript).
 • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας. Θα πρέπει να είστε βολικοί με διαδικτυακά εργαλεία όπως WordPress, Gmail, Έγγραφα Google, Trello, Asana, Dropbox και Skype. Ή μπορείτε να τα μάθετε γρήγορα.
 • Ισχυρή ηθική εργασίας. Πρέπει να είστε αυτο-εκκινητής που μπορεί να χειριστεί γρήγορες εναλλαγές. Είσαι υπερήφανος που κάνεις το καλύτερο.
 • Δημιουργικότητα. Μπορείτε να βρείτε δημιουργικές λύσεις σε ένα δεδομένο σύνολο οδηγιών.

Εάν έχετε αυτές τις ιδιότητες, θέλουμε να συνδεθούμε μαζί σας! Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους έχουν ιστορικό ανάπτυξης ιστοσελίδων ή σχεδιασμού ιστοσελίδων που θέλουν να κάνουν περισσότερα γραπτά.

Διαθέσιμες θέσεις

Εδώ στο WhoIsHostingThis.com, γνωρίζουμε ότι τα μέλη του προσωπικού μας είναι τα αστέρια αυτής της λειτουργίας. Σε τελική ανάλυση, ο ιστότοπος δεν είναι τίποτα χωρίς εξαιρετικό περιεχόμενο. Εκτός από όλη τη συντήρηση που σχετίζεται με τη συντήρηση ενός ιστότοπου υψηλής κυκλοφορίας, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο ποσό γραπτού περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές, ενημερωτικό και χρήσιμο. Έτσι, η εύρεση των καλύτερων ανθρώπων για τη δημιουργία και τη συντήρηση του ιστότοπου αποτελεί σημαντικό μέρος της λειτουργίας μας.

Ο τρέχων φόρτος εργασίας μας αυξάνεται και αναζητούμε άτομα που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε περιεχόμενο. Ψάχνουμε για συγγραφείς, συντάκτες και webmasters που μπορούν να παράγουν με συνέπεια υψηλή ποιότητα εργασίας. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ουσιαστικές επιχειρηματικές σχέσεις και ελπίζουμε να βρούμε ανθρώπους σε αυτό για μεγάλες αποστάσεις. Προς το παρόν, προσλαμβάνουμε ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να δεσμεύσουν τουλάχιστον 4.000 λέξεις την εβδομάδα (περίπου, δύο ημέρες εργασίας). Αλλά αν μπορείτε να χειριστείτε περισσότερα από, ακόμη καλύτερα.

Δείτε τις τρέχουσες θέσεις εργασίας και μάθετε πώς να κάνετε αίτηση εδώ

Οι συγκεκριμένες θέσεις έχουν πρόσθετες απαιτήσεις και οδηγίες «Πώς να εφαρμόσετε». Επομένως, διαβάστε την περιγραφή για τον ρόλο που σας ενδιαφέρει και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας!

Σχετικά με την ομάδα / τον πολιτισμό μας

Η ομάδα μας συνεχίζει να αναπτύσσεται με έναν συναρπαστικό, αλλά ζαλιστικό ρυθμό. Το WhoIsHostingThis.com διευθύνεται από έναν πυρήνα αφοσιωμένων επαγγελματιών. Όμως, όπως πολλές εταιρείες, τα μέλη της ομάδας και οι συνεργάτες μας βρίσκονται σε πολλές διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν συναντήθηκαν ποτέ αυτοπροσώπως, αλλά καταφέρνουν να δημιουργήσουν στενές εργασιακές σχέσεις.

Το WhoIsHostingThis.com αποτελείται από επαγγελματίες προγραμματιστές, webmasters, σχεδιαστές και συγγραφείς. Η διαφορετική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας περιλαμβάνει παλιούς χρονομετρητές που μεγάλωσαν την κωδικοποίηση πριν από την ύπαρξη του διαδικτύου σε σχετικά νεότερους ανθρώπους που βοήθησαν να γράψουν το βιβλίο για τις τεχνολογίες web 2.0.

Ο ατρόμητος ηγέτης μας είναι ο Richard Kershaw, ο ιδιοκτήτης του WhoIsHostingThis.com και η μητρική της εταιρεία, Quality Nonsense Ltd..

Ελευθερία

Πολλοί από τους ελεύθερους επαγγελματίες μας αγαπούν την ελευθερία που τους προσφέρει η απομακρυσμένη εργασία. Σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε με τους δικούς σας όρους. Μπορείτε να υπαγορεύσετε τον τρόπο ρύθμισης του χώρου εργασίας σας, όπου εργάζεστε και να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα. Δεδομένου ότι μπορείτε να εργαστείτε από οπουδήποτε, δεν περιορίζεστε από ένα παραδοσιακό πρόγραμμα 9-5. Η εργασία από το σπίτι (γνωστό και ως το όνειρο) μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία εργασίας / ζωής.

Μάθετε και μεγαλώστε

Πληρωθείτε ενώ μαθαίνετε εμπορεύσιμες δεξιότητες. Μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία όταν εργάζεστε για έναν ιστότοπο υψηλής επισκεψιμότητας που έχει μέσο όρο πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές σελίδας το μήνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να μάθουν και να μεγαλώσουν. Βελτιώστε τις δεξιότητες δημοσιογραφίας, γραφής, επεξεργασίας ή webmaster σε μια ατμόσφαιρα όπου εκτιμάται η ποιότητα.

Θετικό εργασιακό περιβάλλον

Χρειάζεται μια ειδική φυλή ανθρώπων για να είναι μέλος μιας απομακρυσμένης ομάδας εργασίας. Ένα από τα καλύτερα μέρη για την εργασία μας είναι ότι είστε μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου ευφυών, πολιτισμένων ανθρώπων που μοιράζονται το πάθος σας. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Η εταιρεία μας είναι γεμάτη με ικανές, φιλικές προσωπικότητες από τη διοίκηση από κάτω.

Αποζημίωση

Το WhoIsHostingThis.com προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στους ελεύθερους επαγγελματίες μας, επειδή η ευτυχία τους είναι κεντρική για την επιτυχία μας. Υπολογίζουμε εάν πληρώνεστε ό, τι αξίζετε από την αρχή, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εκτιμούμε την ποιότητα εδώ και σας ενημερώνουμε.

Σταθερότητα

Η βιομηχανία φιλοξενίας ιστού δεν είναι απλώς σταθερή, αλλά ευδοκιμεί. Η εταιρεία μας αναπτύσσεται σταθερά και ο ρυθμός αυξάνεται. Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας ομάδας που έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης και επιτυχίας. Το WhoIsHostingThis.com καθώς και η μητρική του εταιρεία, Quality Nonsense Ltd., εξελίχθηκε παράλληλα με τον σύγχρονο ιστό.

Σχετικά με εμάς

Η πρωταρχική μας αποστολή είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να κάνουν τις σωστές τεχνολογικές επιλογές για τον εαυτό τους. Δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο για άτομα που ήθελαν έναν εύκολο τρόπο σύγκρισης της φιλοξενίας. Υπάρχει ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός οικοδεσποτών Ιστού, όλα με διαφορετικές επιλογές. Το WhoIsHostingThis.com διευκολύνει τη λήψη τεκμηριωμένης απόφασης.

Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς πόρους φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο, έχουμε εμφανιστεί στους The New York Times, Time, Mashable, Daily Mail, Forbes και σε πολλές άλλες κορυφαίες δημοσιεύσεις εντός και εκτός του Διαδικτύου.

Από τότε που δημιουργήθηκε αυτός ο ιστότοπος το 2007, έχει γίνει πηγή πηγής φιλοξενίας στο Διαδίκτυο. Το WhoIsHostingThis.com αποκτήθηκε από την Quality Nonsense Ltd. με έδρα το Λονδίνο το καλοκαίρι του 2008. Έκτοτε, έχουμε βρει πολλούς τρόπους για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να βοηθήσουμε εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν φιλοξενία. Οι υπηρεσίες μας σε αυτόν τον ιστότοπο περιλαμβάνουν:

 • Κριτικές φιλοξενίας: δημοσιεύουμε ειλικρινείς κριτικές από πραγματικούς πελάτες και δίνουμε στους επισκέπτες μας χρήσιμες πληροφορίες. Χωρίς αστεία δουλειά! Είμαστε αφοσιωμένοι στην προάσπιση της ακεραιότητας της μάρκας μας. Αυτό το ήθος οδήγησε στη μακροπρόθεσμη επιτυχία μας και είναι ενσωματωμένο στο επιχειρηματικό μας μοντέλο.
 • Βρείτε έναν οικοδεσπότη: αυτή είναι η απλή υπηρεσία που ξεκίνησε τα πάντα. Είναι ένα πλαίσιο αναζήτησης που σας επιτρέπει να μάθετε τι φιλοξενεί ο ιστότοπος που χρησιμοποιεί. Υπάρχουν επίσης επιλογές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους οικοδεσπότες Ιστού.
 • Κουπόνια: βρισκόμαστε σε αυτήν την επιχείρηση εδώ και πολύ καιρό. Ως αποτέλεσμα, έχουμε μερικές εξαιρετικές σχέσεις με παρόχους φιλοξενίας. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε δεκάδες κουπόνια από ορισμένους από τους αγαπημένους σας οικοδεσπότες.
 • Πόροι για Webmasters: Αυτή η ενότητα του ιστότοπου είναι γεμάτη με ένα τεράστιο περιεχόμενο για κατόχους ιστότοπων. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες εδώ. Μπορείτε να βρείτε εύληπτες εξηγήσεις σε περίπλοκα θέματα που σχετίζονται με την φιλοξενία ιστοσελίδων, τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη ιστού. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται μέσω άρθρων, βίντεο, γραφημάτων, ακόμη και ολόκληρων ebook.
 • Ιστολόγιο: το ιστολόγιό μας είναι όπου δημοσιεύουμε τακτικά πρωτότυπο, ενημερωτικό και ελκυστικό περιεχόμενο για το κοινό μας. Οι δημοσιεύσεις μας καλύπτουν τη γκάμα θεμάτων που σχετίζονται με τον Ιστό και την τεχνολογία πληροφοριών. Μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις για τα πάντα, από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και τη διαδικτυακή λογοκρισία έως τις λίστες με δωρεάν πόρους έως το περίεργο διαδίκτυο στη Βόρεια Κορέα. Υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Στο WhoIsHostingThis.com, πιστεύουμε ότι η ποικιλομορφία ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα γεμάτη με ένα διαφορετικό σύνολο ανθρώπων με διαφορετικές προσωπικότητες και εμπειρίες. Συνεργαζόμαστε με μια μοναδική ομάδα επαγγελματιών που προέρχονται από πολλά διαφορετικά υπόβαθρα. Και δείχνει τόσο την ποιότητα του περιεχομένου που παράγουμε όσο και τις φωνές πίσω από τις λέξεις.

Ακούγεται σαν μέρος που θέλετε να εργαστείτε; Ακολουθήστε τις οδηγίες εφαρμογής που συνδέονται στην κορυφή αυτού του άρθρου. Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς.

Δείτε τις τρέχουσες θέσεις εργασίας και μάθετε πώς να κάνετε αίτηση εδώ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map