Βρείτε δωρεάν εικόνες για τον ιστότοπό σας: Δωρεάν και φωτογραφίες Freemium

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Η τοποθέτηση φωτογραφιών ή διαγραμμάτων σε περιεχόμενο ιστότοπου το καθιστά πιο ελκυστικό. Πολλές φορές, μελέτες έχουν δείξει ότι οι εικόνες καλής ποιότητας βελτιώνουν την αφοσίωση και τα κλικ, και οι επαγγελματίες του ιστολογίου λένε ότι πρέπει να έχετε μία εικόνα για κάθε 350 λέξεις περιεχομένου.

Εάν πληρώνετε για όλες αυτές τις εικόνες, θα σας κοστίσει γρήγορα.

Οι νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν σχεδιαστεί για την προστασία κάθε είδους κλοπής περιεχομένου και η κλοπή εικόνων κάποιου άλλου – εν γνώσει ή άγνωστα – μπορεί να σας βάλει στο τέλος λήψης μιας ειδοποίησης κατάργησης DMCA (ή χειρότερα, μιας αγωγής).

Ευτυχώς, το Διαδίκτυο περιέχει πληθώρα πόρων για την εύρεση εξαιρετικών εικόνων.

Για να διευκολύνετε την εύρεση εικόνων που μπορείτε να αναπαραγάγετε νόμιμα, έχουμε συνδέσει απευθείας με τη λεπτή εκτύπωση, όπου είναι διαθέσιμη.

Blogs και εργαλεία για την εύρεση εικόνων

Ο εμπειρογνώμονας χρηστικότητας Jakob Nielsen διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πολύ για σχετικές εικόνες, αλλά δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ να δουν εικόνες “πλήρωσης” που δεν πρόσθεσαν στο μήνυμα.

Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχετε τη σωστή εικόνα και τη σωστή τοποθέτηση. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν πληροφορίες φωτογραφίας και σεμινάρια και εργαλεία για την εύρεση πολύ σχετικού οπτικού περιεχομένου.

 1. Αναζήτηση Creative Commons: Μια μετα-συλλογή εικόνων από όλο τον Ιστό, μαζί με πολύτιμες πληροφορίες για το Creative Commons. (Η ωραία εκτύπωση.)
 2. Wikimedia Commons: Αναζήτηση μέσω της τεράστιας συλλογής ποικίλων μέσων της Wikipedia, με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις άδειες. (Η ωραία εκτύπωση.)
 3. Flickr Creative Commons: Ρίξτε μια ματιά στις δωρεάν προσφορές με άδεια χρήσης στο Creative Commons στο Flickr. Φροντίστε πρώτα να ελέγξετε τους όρους άδειας. (Η ωραία εκτύπωση.)
 4. Φωτοαγορές: Μοιραστείτε και αναζητήστε φωτογραφίες από χιλιάδες σε αυτόν τον μακροχρόνιο ιστότοπο. Περιλαμβάνει μια επιλογή από κινούμενα gif. (Η ωραία εκτύπωση.)
 5. Εικόνες Google: Χιλιάδες εικόνες, που συλλέγονται από την Google. Μερικά είναι διαθέσιμα για γενική χρήση. Φροντίστε να κάνετε κλικ στα Εργαλεία αναζήτησης, Δικαιώματα χρήσης και, στη συνέχεια, με ετικέτα για επαναχρησιμοποίηση. (Η ωραία εκτύπωση.)

Γενικά Φωτογραφίες μετοχών

Ψάχνετε για δωρεάν φωτογραφίες; Ξεκινήστε εδώ. Ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους έχουν σχετικά μικρές δωρεάν συλλογές φωτογραφιών, αλλά θα πρέπει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε εάν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε αναζήτηση.

 1. MorgueFile: Ονομάστηκε από τους χώρους αποθήκευσης πολυμέσων της βιομηχανίας εφημερίδων, αυτός ο ιστότοπος έχει χιλιάδες εικόνες αναφοράς υψηλής ανάλυσης. (Η ωραία εκτύπωση.)
 2. Πεξέλ: Το Pexels είναι απίθανο να προσφέρει πλούσια αποτελέσματα για σύνθετα ερωτήματα, αλλά υπάρχουν μερικές όμορφες εικόνες που προσφέρονται. Φροντίστε να επιλέξετε τα δωρεάν αποτελέσματα εάν δεν θέλετε να πληρώσετε. (Η ωραία εκτύπωση.)
 3. StockSnap.io: Η κατηγοριοποίηση στο StockSnap δεν είναι τέλεια, αλλά υπάρχουν μερικές χρήσιμες εικόνες. Το πιο σημαντικό, οι εικόνες είναι δωρεάν. (Η ωραία εκτύπωση.)
 4. Δωρεάν εικόνες: Ένας μεγάλος κατάλογος εικόνων από την Getty. (Η ωραία εκτύπωση.)
 5. Στοκ Εικόνες Δωρεάν Εικόνες: Το σύνθημα αυτού του ιστότοπου είναι “δωρεάν και χαρούμενο” και υπάρχει κάτι για όλους στην τεράστια βιβλιοθήκη. (Η ωραία εκτύπωση.)
 6. Κάθε φωτογραφία αποθεμάτων: Χρεώνεται ως “η δωρεάν μηχανή αναζήτησης εικόνων”, αυτός ο ιστότοπος συγκεντρώνει εικόνες από όλο τον Ιστό και παρέχει λεπτομερείς άδειες. (Η ωραία εκτύπωση).
 7. Δωρεάν Φωτογραφίες Τράπεζας: Παρόμοια με τις Δωρεάν Εικόνες, το Free Photos Bank παρέχει άφθονο δωρεάν περιεχόμενο με έναν σύνδεσμο προς το Dreamstime για αγορές premium. (Η ωραία εκτύπωση.)
 8. PBase: Ένας δημοφιλής ιστότοπος περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, με έναν μεγάλο κατάλογο εικόνων. (Η ωραία εκτύπωση.)
 9. Δωρεάν απόθεμα εύρους: Αυτός ο ιστότοπος απαιτεί δωρεάν συνδρομή για πρόσβαση σε περιεχόμενο, αλλά γλυκαίνει τη συμφωνία με τόνους εικόνων που υποβάλλονται από χρήστες και μια σειρά από σεμινάρια για επιχειρηματικούς σχεδιαστές και φωτογράφους. (Η ωραία εκτύπωση.)
 10. Βάση εικόνας: Το Image Base έχει ένα ευέλικτο, ανοιχτό σχέδιο αδειοδότησης και μια ποικιλία αποθεμάτων αποθεμάτων για γενική χρήση. (Η ωραία εκτύπωση: 100% εντελώς δωρεάν.)
 11. Αβάσιμο: Δημιουργήθηκε από σχεδιαστή, αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται “φωτογραφίες για τις ιδέες σας”, χωρίς να απαιτείται εγγραφή για τη λήψη εικόνων. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο για κοινή χρήση. (Η ωραία εκτύπωση.)
 12. Απόθεμα RGB: Το σπίτι των εντελώς δωρεάν εικόνων, το RGB Stock έχει δωρεάν εγγραφή και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν lightbox για τις συλλογές τους. (Η ωραία εκτύπωση.)
 13. Δωρεάν Media Goo: Δωρεάν φόντο, εικόνες και υφές αφθονούν σε αυτόν τον ιστότοπο, σχεδιασμένο για προγραμματιστές, από προγραμματιστές. (Η ωραία εκτύπωση.)
 14. Σκεφτείτε το απόθεμα: Δωρεάν φόντο, εικόνες και υφές αφθονούν σε αυτόν τον ιστότοπο που έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές, από τον Getty. (Η ωραία εκτύπωση.)
 15. Δωρεάν ψηφιακές φωτογραφίες: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει χιλιάδες δωρεάν εικόνες, με την επιλογή αγοράς πιστώσεων έκδοσης για μεγαλύτερες εικόνες ή χρήση χωρίς απόδοση. (Η ωραία εκτύπωση.)
 16. Φότερ: Συνδεδεμένος με το Flickr, αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση με διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου του τύπου άδειας. (Η ωραία εκτύπωση.)
 17. Φωτογόνο: Επιλέξτε από χιλιάδες εικόνες σε μια μεγάλη ποικιλία κατηγοριών σε αυτόν τον ιστότοπο, ο οποίος έχει επίσης συνδέσμους για δωρεάν υφές και σεμινάρια γραφιστικής. (Η ωραία εκτύπωση.)
 18. Banco De Imagem: Αυτός ο ιστότοπος της Βραζιλίας διαθέτει μερικές χιλιάδες δωρεάν εικόνες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. (Η ωραία εκτύπωση.)
 19. Μεγάλη φωτογραφία: Αυτός ο ιστότοπος συγκεντρώνει υποβολές φωτογραφιών από ερασιτέχνες φωτογράφους σε όλο τον κόσμο και τις επιτρέπει για προσωπική και εμπορική χρήση. (Η ωραία εκτύπωση.)
 20. Δωρεάν pixel: Προσφέροντας ένα μείγμα εικόνων, αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης συνδέσμους σε εκπαιδευτικά προγράμματα και διανυσματικά γραφικά. (Η ωραία εκτύπωση.)
 21. Στούντιο 25: Με έδρα τη Ρουμανία, αυτός ο ιστότοπος έχει λεπτομερείς πληροφορίες αδειοδότησης στη σελίδα προεπισκόπησης κάθε δωρεάν εικόνας. (Η ωραία εκτύπωση.)
 22. DailyPhotoBlog: Ο φωτογράφος Christopher Nelson προσφέρει μια σειρά από ταπετσαρίες, υφές και άλλες εικόνες στον ιστότοπό του με έδρα το Κολοράντο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 23. Δωρεάν αρχεία εικόνας: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει περισσότερες από 1.000 δωρεάν εικόνες και ζητά μόνο ένα backlink ως αντάλλαγμα για χρήση. (Η ωραία εκτύπωση.)
 24. Απεμπλοκή: Ένα απλό blog Tumblr, το Unsplash προσφέρει δέκα νέες (και εντελώς δωρεάν) εικόνες κάθε δέκα ημέρες. (Η ωραία εκτύπωση.)
 25. Pixabay: Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν τις δικές τους φωτογραφίες και να τους αφήσουν άδεια χρήσης σε αυτόν τον δημοφιλή ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 26. Freepik: Αναζητήστε δωρεάν εικόνες, διανυσματική τέχνη, ακόμη και αρχεία Photoshop σε αυτόν τον ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 27. FreeStockPhotos.biz: 15.000 δωρεάν στοκ εικόνες διατίθενται από αυτόν τον ιστότοπο, μαζί με χορηγίες premium προσφορές από το Shutterstock. (Η ωραία εκτύπωση.)
 28. Αναπαραγωγή γραμματοσειράς: Μια ομάδα φίλων έχει τραβήξει περισσότερες από 10.000 δωρεάν εικόνες και τις μοιράστηκε σε αυτόν τον ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 29. TofZ: Αυτός ο ιστότοπος έχει δωρεάν εικόνες με σαφώς γαλλική συστροφή και υποστηρίζεται από συνεισφορές χρηστών.
 30. Φωτεινή φωτογραφία: Ο φωτογράφος Aaron Logan προσφέρει μια συλλογή δωρεάν εικόνων στον ιστότοπό του. (Η ωραία εκτύπωση.)
 31. Δημιουργικότητα 103: Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων θεματικών, “πακέτων σχεδιασμού” πολλαπλών εικόνων, αυτός ο ιστότοπος ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργούν, να κατεβάζουν, να κάνουν remix και να υποβάλλουν περιεχόμενο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 32. Ένας ψηφιακός ονειροπόλος: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει εντελώς δωρεάν εικόνες σε διάφορες κατηγορίες. (Η ωραία εκτύπωση.)
 33. Εικόνες Α έως Ω: Ένας μικρός αριθμός δωρεάν εικόνων, με μερικούς κρυμμένους πολύτιμους λίθους. (Η ωραία εκτύπωση.)
 34. Δωρεάν φωτογραφία: Περισσότερες από 100.000 εντελώς δωρεάν εικόνες είναι διαθέσιμες για λήψη σε αυτόν τον ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 35. Cepolina: Αυτός ο ευρωπαϊκός ιστότοπος διαθέτει περισσότερες από 20.000 δωρεάν εικόνες. (Η ωραία εκτύπωση.)
 36. Stockphotos.io: Οι φωτογράφοι έχουν μοιραστεί σχεδόν 17.000 δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε αυτόν τον ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 37. Φωτογραφία CJO: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει πολλές δωρεάν, φιλικές προς την οικογένεια εικόνες για λήψη και χρήση. (Η ωραία εκτύπωση.)
 38. Φωτογραφία ράφι: Θα βρείτε περισσότερες από 27.000 εικόνες σε 149 κατηγορίες σε αυτόν τον δωρεάν ιστότοπο με εικόνα. (Η ωραία εκτύπωση.)
 39. FlickRiver: Εξερευνήστε το Flickrsphere και βρείτε δωρεάν εικόνες με αυτόν τον ατμοσφαιρικό ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 40. Γκαλερί πολυμέσων DHD: Μια συλλογή από 35.000 δωρεάν εικόνες είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον εκλεκτικό ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 41. Άαρν Δωρεάν φωτογραφία: Μια μέτρια συλλογή δωρεάν εικόνων, με περισσότερο περιεχόμενο να προστίθεται τακτικά. (Η ωραία εκτύπωση.)

Ιστότοποι ειδικών εικόνων

Εάν ο ιστότοπός σας εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο κοινό ή έχει ένα ειδικό θέμα, ένας εξειδικευμένος ιστότοπος φωτογραφιών θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά χρήσιμος. Από τις φωτογραφίες του Χόλιγουντ έως τα σύγχρονα διανύσματα, αυτοί οι ιστότοποι περιλαμβάνουν ένα ορισμένο ποσό δωρεάν περιεχομένου.

 1. Περιβάλλον Περιβάλλον: Εικόνες της Χαβάης χλωρίδας και πανίδας προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο που διευθύνεται από ένα ζευγάρι παντρεμένων βιολόγων. (Η ωραία εκτύπωση.)
 2. Photo.net: Ένας ιστότοπος επικεντρωμένος στην κοινότητα των φωτογράφων. Λήψη, υποβολή και κριτική περιεχομένου. (Η ωραία εκτύπωση.)
 3. Γλυκό και ταλαντούχο: Φωτογραφίστε τα αστέρια – το είδος του Χόλιγουντ – με αυτό το αρχείο των πλούσιων και διάσημων. (Η ωραία εκτύπωση.)
 4. Άνοιγμα φωτογραφίας: Αυτός ο εξειδικευμένος ιστότοπος εξυπηρετεί καλλιτέχνες, καθηγητές, προγραμματιστές και μαθητές. (Η ωραία εκτύπωση.)
 5. Απόθεμα Kosher: Αυτός ο ιστότοπος εστιάζεται σε δωρεάν εικόνες που σχετίζονται με τον εβραϊκό πολιτισμό. (Η ωραία εκτύπωση.)
 6. Φωτογραφίες των Αγίων Τόπων: Θα βρείτε δωρεάν φωτογραφίες της Ιερουσαλήμ και άλλων θρησκευτικών τοποθεσιών σε αυτόν τον ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 7. VectorStock: Κατεβάστε δωρεάν διανύσματα και γραφήματα για να βελτιώσετε την ποιότητα του ιστότοπού σας. Πρόσθετα διανύσματα και γραφήματα είναι προσβάσιμα μέσω συνδρομής. (Η ωραία εκτύπωση.)
 8. GIFGIF: Τα κινούμενα GIF μπορεί να έχουν ξεπεράσει τη μόδα, αλλά εξακολουθούν να έχουν ελκυστικό χαρακτήρα. Ακολουθεί μια επιλογή GIF που είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. (Η ωραία εκτύπωση.)
 9. Τσιπ: Αυτή η «μηχανή κινουμένων σχεδίων αναζήτησης» σάς επιτρέπει να κατεβάσετε ταινίες GIF, meme και ταινίες μικρού μήκους που μπορείτε να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας ή στις σελίδες κοινωνικών μέσων. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας δημιουργίες. (Η ωραία εκτύπωση.)

Ιστότοποι υφής αποθεμάτων

Οι εικόνες υφής είναι χρήσιμες αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φόντο σελίδας ή απλώς θέλετε να προσθέσετε δομή σε άλλη εικόνα. Κατεβάστε ένα γραφικό υφής από έναν ιστότοπο υφής αποθεμάτων και δημιουργήστε ένα μοτίβο με πλακάκια που επαναλαμβάνεται όπως απαιτείται.

 1. Καταπληκτικές υφές: Αναζητάτε την τέλεια υφή για φόντο ή πινέλο; Το Amazing Textures σας καλύπτει – και την εικόνα σας -. (Η ωραία εκτύπωση.)
 2. Textures.com: Από ardvaarks έως ακτινογραφίες, αυτός ο ιστότοπος ξεχειλίζει από δωρεάν υφές. (Η ωραία εκτύπωση.)

Κυβερνητικοί και δημόσιοι ιστότοποι μετοχών

Πολλοί κυβερνητικοί οργανισμοί διατηρούν περιορισμένες συλλογές φωτογραφιών. Αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ χρήσιμες αν κάνετε blog σχετικά με την επιστήμη ή τις τρέχουσες υποθέσεις.

Έχουμε συμπεριλάβει επίσης αποθετήρια φωτογραφιών δημόσιου τομέα, καθώς υπάρχει κάποια διασταύρωση μεταξύ των δύο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους άδειας χρήσης: ορισμένες φορές οι εικόνες του δημόσιου τομέα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικούς ιστότοπους.

 1. Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου: μια τεράστια συλλογή εικόνων δημόσιου τομέα. (Η ωραία εκτύπωση.)
 2. Φωτογραφίες δημόσιου τομέα: Μια τεράστια συλλογή εικόνων δημόσιου τομέα και clipart. (Η ωραία εκτύπωση.)
 3. Εικόνες δημόσιου τομέα: Οι περισσότερες φωτογραφίες στο Δημόσιο Τομέα μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πληρωμή, αν και η εμπορική χρήση ενδέχεται να απαγορεύεται. Κάθε φωτογραφία έχει μια αποποίηση ευθυνών και έναν σύνδεσμο προς τη σχετική άδεια. (Η ωραία εκτύπωση.)
 4. Φωτογραφίες του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου: Χιλιάδες φωτογραφίες από το αρχείο Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι φωτογραφίες εκδίδονται με την άδεια Open Government. (Η ωραία εκτύπωση.)
 5. Το σύνδρομο: Αναζήτηση για εντελώς δωρεάν, φωτογραφίες δημόσιου τομέα σε αυτόν τον ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 6. Ιστορικές Φωτογραφίες Αρχείου: Βρείτε και κατεβάστε εικονικές ιστορικές εικόνες στο δημόσιο τομέα. (Η ωραία εκτύπωση.)
 7. Από παλιά βιβλία: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει χάρτες και άλλες εικόνες που λαμβάνονται από αντίκες κείμενα. (Η ωραία εκτύπωση.)
 8. Καίγοντας καλά: Ένας εκλεκτικός συνδυασμός εικόνων δημόσιου τομέα. (Η ωραία εκτύπωση.)
 9. Εικόνες προγόνων: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει πόρους για τους γενεαλογικούς λάτρεις, τους χαρτογράφους και όσους ενδιαφέρονται για δωρεάν εικόνες ιστορικών εγγράφων. (Η ωραία εκτύπωση.)
 10. Εθνική διοίκηση ωκεανών και ατμόσφαιρας: Βρείτε δωρεάν εικόνες ουρανού και θάλασσας σε αυτόν τον κυβερνητικό ιστότοπο. (Η ωραία εκτύπωση.)
 11. Δημόσια βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης: Εξερευνήστε και κατεβάστε περιεχόμενο από την τεράστια ψηφιακή συλλογή του NYPL. (Η ωραία εκτύπωση.)
 12. Ανταλλαγή εικόνων της NASA (NIX): Συλλέξτε εκθαμβωτικές (και δωρεάν) εικόνες των τελικών συνόρων από τη συλλογή της NASA. (Η ωραία εκτύπωση.)
 13. Αίθουσα ειδήσεων USDA: Λάβετε δωρεάν, υψηλής ποιότητας εικόνες από το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών. (Η ωραία εκτύπωση.)

Εμπορικοί και «Freemium» ιστότοποι μετοχών εικόνων

Μερικές φορές, οι δωρεάν φωτογραφίες δεν το κόβουν: πρέπει να πληρώσετε για κάτι καλύτερο. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν μερικές φορές μια πολύ περιορισμένη συλλογή δωρεάν εικόνων, αλλά θα σας ζητήσουν να πληρώσετε για τα υπόλοιπα.

Αξίζει να τα προσθέσετε σελιδοδείκτες σε ειδικές περιπτώσεις, όταν δεν θα υπάρχει κανονική δωρεάν φωτογραφία. Ορισμένα παρέχουν επίσης καθημερινή ή εβδομαδιαία επιλογή δωρεάν περιεχομένου που αξίζει να αρχειοθετηθεί για μελλοντική χρήση.

 1. Stockfresh: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει φωτογραφίες, διανύσματα και εικονίδια, αλλά δεν είναι δωρεάν. Μπορείτε να πληρώσετε για πακέτα ή να πληρώνετε ημερήσια ή μηνιαία συνδρομή. (Η ωραία εκτύπωση.)
 2. Φωτοκάση: Αυτός ο εμπορικός ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν και να χρησιμοποιούν δωρεάν αντίγραφα εικόνων για mock-up. (Η ωραία εκτύπωση.)
 3. Stockvault: Με περισσότερες από 41.000 δωρεάν εικόνες και έναν άμεσο σύνδεσμο προς τον κατάλογο του Shutterstock, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει έναν συμπαγή συνδυασμό περιεχομένου “freemium”. (Η ωραία εκτύπωση.)
 4. Δωρεάν μεγάλες φωτογραφίες: Αυτός ο ιστότοπος καθιστά το περιεχόμενό του διαθέσιμο δωρεάν για προσωπική χρήση, αλλά χρεώνει κατ ‘αποκοπή 50 $ για εμπορική χρήση. (Η ωραία εκτύπωση.)
 5. Μεγάλη φωτογραφία αποθεμάτων: Αυτός ο ιστότοπος ξεκινά τους χρήστες με μία δωρεάν εικόνα το μήνα και προσφέρει αναβαθμισμένα σχέδια για πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή. (Η ωραία εκτύπωση.)
 6. Εικόνες ανθρώπων: Αυτός ο εμπορικός ιστότοπος προσφέρει περισσότερες από διακόσιες δωρεάν εικόνες. (Η ωραία εκτύπωση.)
 7. Παραπλανητική τέχνη: Αυτή η ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα τέχνης είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε δωρεάν ή φθηνές φωτογραφίες και εικόνες, καθώς και πρωτότυπες εικόνες υψηλής ανάλυσης για αγορά. (Η ωραία εκτύπωση.)
 8. Εικόνες 123RF: Ένας τεράστιος κατάλογος με πάνω από 22 εκατομμύρια εικόνες (συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 30.000 δωρεάν εικόνων, γραφικών και αρχείων ήχου) είναι διαθέσιμος σε αυτόν τον ιστότοπο εικόνων συνδρομής. (Η ωραία εκτύπωση.)
 9. Turbo Φωτογραφία: Αυτός ο ιστότοπος εμπορικής εικόνας διαθέτει δωρεάν ενότητα που περιέχει 2.000 εικόνες σε 10 κατηγορίες.
 10. iStockPhoto: Αυτός ο δημοφιλής ιστότοπος σάς επιτρέπει να αγοράζετε εικόνες με πιστώσεις, καθώς και την περιστασιακή δωρεάν εικόνα. (Η ωραία εκτύπωση.)
 11. Dreamstime: Αυτός ο γίγαντας φωτογραφικών αποθεμάτων διαθέτει δωρεάν ενότητα με σχεδόν 10.000 εικόνες που δωρίζονται από φωτογράφους. (Η ωραία εκτύπωση.)
 12. Φολόλια: Οι χρήστες που συνδέονται σε αυτόν τον ιστότοπο της Adobe με τους λογαριασμούς τους στο Facebook αποκτούν πρόσβαση σε ένα δείγμα δωρεάν εικόνων υψηλής ανάλυσης. (Η ωραία εκτύπωση.)
 13. Σάττερκοκ: Η φωτογραφία μετοχών Ο juggernaut Shutterstock μοιράζεται μία δωρεάν εικόνα κάθε εβδομάδα και περιστασιακά παρέχει δωρεάν εικόνες μέσω του ιστολογίου της. (Η ωραία εκτύπωση.)
 14. Κατάθεση Φωτογραφίες: Αυτό το αποθετήριο φωτογραφιών έχει τις δικές του εφαρμογές iOS και Android. Πληρώστε ανά φωτογραφία ή πληρώστε μέσω συνδρομής. (Η ωραία εκτύπωση.)
 15. Alamy: Η Alamy περιλαμβάνει φωτογραφίες από 50.000 φωτογράφους που συνεργάζονται με 600 διαφορετικά πρακτορεία. Οι εικόνες είναι διαθέσιμες μέσω ενός απλού συστήματος: πληρώστε για την εικόνα που θέλετε. (Η ωραία εκτύπωση.)
 16. Κτηνοτροφία: Αυτός ο ιστότοπος μετοχών προσφέρει επίσης δωρεάν εικόνα της εβδομάδας, καθώς και απόθεμα permium σε μέτρια τιμή. (Η ωραία εκτύπωση.)

Περίληψη

Η χρήση εικόνων δίνει γραπτό περιεχόμενο οπτική γοητεία και μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία του περιεχομένου του άρθρου σας. Λίγοι bloggers έχουν τα μέσα να πληρώνουν για κάθε εικόνα που χρησιμοποιούν.

Αξίζει να εξοικειωθείτε με τα βασικά στοιχεία αδειοδότησης εικόνων, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε ιστότοπους που παρέχουν δωρεάν εικόνες αποθεμάτων υπό αποδεκτούς όρους αδειοδότησης.

Περαιτέρω ανάγνωση και πόροι

Έχουμε περισσότερους οδηγούς, σεμινάρια και γραφήματα που σχετίζονται με εικόνες και blogging:

 • Διακοπή κλοπής εικόνας στο Διαδίκτυο: μάθετε για το νόμο που σχετίζεται με εικόνες.
 • Φιλοξενία εικόνων: μάθετε πώς να φιλοξενείτε τις εικόνες σας στο διαδίκτυο.
 • Πώς να αφαιρέσετε τις κλεμμένες φωτογραφίες στο Διαδίκτυο: εάν δημιουργήσετε τις δικές σας εικόνες, μάθετε πώς να τις προστατεύετε.

Μυστικά μιας ανάρτησης ιστολογίου δολοφόνων: Εικόνες

Η μεγάλη γραφή είναι κρίσιμη για μια ανάρτηση ιστολογίου. Αλλά οι εικόνες μπορούν να κάνουν τις λέξεις σας να λάμπουν. Ρίξτε μια ματιά στο γράφημα μας, Τα μυστικά μιας ανάρτησης ιστολογίου δολοφόνων: Εικόνες.

Μυστικά μιας ανάρτησης ιστολογίου δολοφόνων: Εικόνες
Μυστικά μιας ανάρτησης ιστολογίου δολοφόνων: Εικόνες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map