WordPress Chatbots: Δείτε πώς μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να πετύχει το 2020.

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα. chatbots wordpress


Ονειρεύεστε έναν τρόπο αυτοματοποίησης αλληλεπιδράσεων με τους επισκέπτες και τους πελάτες του ιστότοπού σας; Γεια σας στα chatbots. Και μην εκπλαγείτε όταν μιλούν πίσω.

Το chatbot είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή ή υπηρεσία που στέλνει αυτόματες απαντήσεις σε μηνύματα ή ερωτήσεις ατόμων. Τα Chatbots μπορούν να τροφοδοτηθούν από ένα σύνολο προκαθορισμένων κανόνων για την παροχή απαντήσεων στους χρήστες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να μάθουν πώς πρέπει να αλληλεπιδρούν.

Μπορούν να συνομιλήσουν με ανθρώπους μέσω ενός παραθύρου συνομιλίας που τοποθετείται σε έναν ιστότοπο ή μπορούν να ενσωματωθούν σε υπάρχοντα συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook Messenger.

Τα Chatbots γίνονται ευρέως δημοφιλή, εμφανίζονται σε διάφορους ιστότοπους επιχειρήσεων και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορούν να παρέχουν ζωντανή υποστήριξη πελατών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, να απαντούν αυτόματα σε ερωτήσεις πελατών, να συλλέγουν διευθύνσεις email, να επηρεάζουν τις αποφάσεις των πελατών, να κατευθύνουν τους ανθρώπους σε άρθρα βοήθειας ή απλά να παρέχουν φιλική συνομιλία για τους επισκέπτες του ιστότοπου.

Υπάρχουν διάφορα πρόσθετα chatbot διαθέσιμα για άτομα που χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο στο WordPress. Πολλά από αυτά έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένους σκοπούς όπως συλλέγοντας σχόλια ή καθοδήγηση πελατών σε συγκεκριμένα προϊόντα. Άλλοι μπορεί να είναι δημιουργήθηκε και επεξεργάστηκε από εσάς να κάνεις και να πεις ό, τι σου αρέσει.

Πρόσθετα Chatbot για Ζωντανή υποστήριξη πελατών

Το Chatbots επιτρέπει στις εταιρείες να προσφέρουν υπηρεσίες ζωντανής συνομιλίας σε επισκέπτες ιστότοπων χωρίς να απαιτείται το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών ανά πάσα στιγμή. Η δυνατότητα παροχής 24/7 υποστήριξης πελατών μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις και να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών με την επωνυμία σας. Τα chatbots εξυπηρέτησης πελατών δίνουν στους ανθρώπους άμεσες απαντήσεις στις ερωτήσεις που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν μια αγορά από το κατάστημά σας.

1. Δωρεάν ζωντανή συνομιλία + 24/7 Αυτόματο Bot

Αυτή η δωρεάν προσθήκη λειτουργεί καλύτερα σε συνδυασμό με έναν πράκτορα ζωντανής υποστήριξης. Για να μάθετε, αυτό το chatbot απαιτεί πρώτα να απαντήσετε μόνοι σας σε ερωτήσεις πελατών. Με βάση τις απαντήσεις σας, το chatbot αναπτύσσει σύνολα απόκρισης και μαθαίνει να αντιστοιχίζει τις ερωτήσεις των χρηστών με τις σχετικές λέξεις-κλειδιά που παρείχατε σε προηγούμενες αλληλεπιδράσεις.

Μετά από αυτό, το chatbot μπορεί να απαντήσει μόνο του σε ερωτήσεις χρηστών. Ως αποτέλεσμα, σας επιτρέπει να προσφέρετε 24/7 υποστήριξη πελατών στους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε στη ζωντανή υποστήριξη με ένα κλικ όποτε θέλετε. Αυτό είναι χρήσιμο εάν θέλετε να βοηθήσετε έναν πελάτη με ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα. Το bot θα παρέχει επίσης συντομεύσεις απόκρισης που έχει αναπτύξει, δίνοντας σε ζωντανές υπηρεσίες επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να απαντήσουν γρήγορα σε ερωτήσεις πελατών. Επιπλέον, το bot θα μεταφέρει αυτόματα μια ερώτηση σε ζωντανή υποστήριξη εάν δεν καταλαβαίνει κάτι.

Αυτό το δημοφιλές plug-in σάς επιτρέπει να εκτελείτε ένα υβριδικό σύστημα υποστήριξης πελατών livebot ή live agent ή να το διατηρείτε πλήρως αυτοματοποιημένο.

2. Συνομιλία IBM Watson

Το Watson Conversation είναι μια υπηρεσία chatbot που προσφέρεται ως μία από τις πολλές υπηρεσίες AI της IBM. Σας επιτρέπει δημιουργήστε τα δικά σας chatbots για τοποθέτηση στον ιστότοπό σας WordPress. Από τη σελίδα ρυθμίσεων προσθήκης, μπορείτε να επιλέξετε σε ποιες σελίδες και αναρτήσεις θέλετε να εμφανίζεται το chatbot. Θα μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του chatbot.

ibm watsonΣε αυτό το παράδειγμα ζητήσαμε από τον Watson να προτείνει ένα εστιατόριο.

Αυτό το chatbot έχει σχεδιαστεί για να μιλά με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας για οτιδήποτε θέλετε. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για:

 • χαιρετισμό πελατών
 • βοηθώντας τους να περιηγηθούν στον ιστότοπό σας
 • βοηθήστε τους να βρουν προϊόντα, ή
 • απαντώντας στις απλές ερωτήσεις τους.

Ορίζετε τους κανόνες για τις απαντήσεις στο chatbot όταν δημιουργείτε το bot.

ibm watsonΑκολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να «διδάξετε» τον Watson να έχει περισσότερες από μία απαντήσεις σε μια κατάσταση.

Αυτή η προσθήκη θα απαιτήσει να δημιουργήσετε τα δικά σας chatbots στο IBM Cloud (παλαιότερα ονομαζόταν IBM Bluemix) χρησιμοποιώντας την υπηρεσία συνομιλίας Watson. Παρόλο που δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε για αυτό, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε μερικές ελαφρώς τεχνικές οδηγίες. Για αυτόν τον λόγο, ίσως δεν είναι το πρόσθετο για άτομα με λίγες τεχνικές γνώσεις.

3. VirtualSpirits Chatbot

Το VirtualSpirits είναι ένα επί πληρωμή chatbot αλλά μπορούν να δοκιμαστούν δωρεάν με τη δοκιμή των 30 ημερών. Η εταιρεία προσφέρει διαφορετικά σχέδια ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας και τον αριθμό των επισκεπτών του ιστότοπου που λαμβάνετε.

Αυτό το chatbot παρέχει αυτόματη υποστήριξη σε πελάτες στο πολλές γλώσσες – Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιονδήποτε μη αγγλικό ιστότοπο. Οι προσθήκες Chatbot σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά είναι σπάνιες.

Το VirtualSpirits σας δίνει πολλά πρότυπα για να διαλέξετε ώστε να ταιριάζει στον συγκεκριμένο στόχο σας. Για παράδειγμα, έχουν πρότυπα για:

 • παραγωγή μολύβδου
 • εξυπηρέτηση πελατών
 • βελτιστοποίηση μετατροπής
 • βοήθεια ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα chatbots δημιουργίας δυνητικών πελατών θα συλλέγουν αριθμούς τηλεφώνου και δεδομένα email από τους επισκέπτες σας, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παρακολούθηση με πιθανούς πελάτες. Το πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου τους θα βοηθήσει τους πελάτες να βρουν προϊόντα στο κατάστημά σας.

virtual-spirit-chatbotΤα Virtual Spirits, όπως και πολλά άλλα chatbots, προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν κλικ σε μια προ-γραπτή ερώτηση και λαμβάνουν μια προ-προγραμματισμένη απάντηση.

Μπορείτε να εξατομικεύσετε το chatbot με τα χρώματα, τις εικόνες και το λογότυπό σας. Κάντε το chatbot ταιριάζει στη φωνή της επωνυμίας σας με επεξεργασία των υπαρχόντων παρεχόμενων σεναρίων. Παρακολουθήστε το bot σας και μετάβαση σε ζωντανή συζήτηση όποτε θέλετε να παρέμβετε με τις αυτόματες απαντήσεις σας.

Συνολικά, το VirtualSpirits σας δίνει πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε το chatbot στην επωνυμία και τους στόχους σας.

Chatbots για τη συλλογή πληροφοριών

Τα chatbots που έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή δεδομένων μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε στους επισκέπτες σας ερωτήσεις σχετικά με τα είδη προϊόντων που θέλουν να δουν στο κατάστημά σας. Εναλλακτικά, εάν είστε blogger, ένα chatbot μπορεί να μιλήσει στους αναγνώστες σας σχετικά με το είδος των αναρτήσεων που τους αρέσουν περισσότερο. Τα Chatbots μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή διευθύνσεων email για τη δημιουργία μιας λίστας αλληλογραφίας.

4. Συλλογή. Συνομιλία

Το Collect.chat σχεδιάστηκε ειδικά για τη συλλογή δεδομένων από τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το chatbot, μπορείτε να συγκεντρώσετε σχόλια και απόψεις πελατών που θα σας επιτρέψουν να τους παρέχετε καλύτερα ό, τι θέλουν. Σχεδιάστε και δημιουργήστε το δικό σας chatbot χρησιμοποιώντας μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται όπως θέλετε και να πείτε αυτό που θέλετε.

Για παράδειγμα, ρωτήστε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας πώς τους αρέσει η πλοήγηση του ιστότοπού σας ή τι πιστεύουν για τις τιμές του καταστήματός σας. Στη συνέχεια, τα δεδομένα που έχετε συλλέξει εμφανίζονται οπτικά μέσω του Collect.chat’s iανάλυση βάθους n. Χρήση αυτών των δεδομένων, μπορείτε να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας για να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών σας.

Η εγκατάσταση του Collect.chat είναι Ανετα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε ένα απόσπασμα κώδικα στον ιστότοπό σας.

collect.chat botΜας άρεσαν οι επιλογές Collect.chat, όπως εμφανίζονται σε αυτό το demo.
Τα emoticon με δυνατότητα κλικ είναι ένα πλεονέκτημα.

Η βασική διεπαφή συνομιλίας είναι διαθέσιμη για Ελεύθερος. Ωστόσο, αυτό το δωρεάν πρόγραμμα θα περιορίσει τις απαντήσεις σας σε 30 ανά μήνα. Εάν φτάσετε αυτό το όριο ή θέλετε πιο ολοκληρωμένες λειτουργίες, όπως ειδοποιήσεις μέσω email όταν λαμβάνετε μια απάντηση, σκεφτείτε το Collect.chat’s πληρωμένα προγράμματα.

5. Gobot

Το Gobot είναι ένα chatbot που χρησιμοποιείται για την αυτόματη αναζήτηση διευθύνσεων email από τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιήστε το chatbot για να παρουσιάσετε στους επισκέπτες σας φόρμες, έρευνες ή δημοσκοπήσεις για τη συλλογή πολύτιμων πληροφοριών. Η προσθήκη chatbot λειτουργεί επίσης ως αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση πελατών και προγραμματιστής συσκέψεων. Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Gobot επί πληρωμή για να επωφεληθείτε από ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες.

gobot chatbot

Ο στόχος του Gobot είναι να κρατήσει τους επισκέπτες του ιστότοπου που διαφορετικά θα εγκατέλειπαν τον ιστότοπό σας και δεν θα επέστρεφαν ποτέ. Αντ ‘αυτού, σας επιτρέπει να συλλέγετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, ώστε να μπορείτε να τα καλλιεργείτε ώστε να πληρώνουν πελάτες μέσω καμπανιών μάρκετινγκ. Συνδέστε το Gobot στο MailChimp ή το AWeber για να δημιουργήσετε αυτόματα τη λίστα email σας.

Το Gobot σας δίνει επιλογές για τη χρήση τους προ-γραπτά πρότυπα ή μπορείτε γράψτε το δικό σας σενάριο chatbot. Δικα τους drag-and-drop bot builder διευκολύνει την ανάπτυξη έξυπνων σεναρίων για να ανταποκρίνεται στους πελάτες σας.

Μπορείτε ακόμη δημιουργήστε στοχευμένα μηνύματα για να εμφανιστεί στο chatbot με βάση τις σελίδες που βλέπουν οι επισκέπτες σας ή το σημείο σε μια σελίδα στην οποία έχουν πραγματοποιήσει κύλιση. Ενεργοποιήστε το Gobot σας για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν πελάτη αφού βρεθεί στον ιστότοπό σας για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συλλέξετε μια τμηματοποιημένη λίστα email με βάση τις αλληλεπιδράσεις ατόμων με τον ιστότοπό σας, επιτρέποντας στοχευμένο μάρκετινγκ email.

Chatbots για το Facebook Messenger και το WooCommerce

Τα chatbots του Facebook Messenger ενσωματώνονται στο υπάρχον σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων αντί να εμφανίζονται στον δικό σας ιστότοπο. Αυτά είναι χρήσιμα εάν έχετε μια σελίδα Facebook για την επιχείρησή σας. Τα chatbots που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με το WooCommerce θα βελτιστοποιηθούν ώστε να λειτουργούν με αυτά τα καταστήματα WordPress.

6. WP Chatbot για το Facebook Messenger

Το WP Chatbot για το Facebook Messenger είναι μια προσθήκη WordPress που στέλνει νέα και ενημερώσεις αυτόματα στους συνδρομητές μέσω του Facebook Messenger. Τα μηνύματα Facebook απολαμβάνουν ανοιχτό ποσοστό 84%, ξεπερνώντας τα email σε αυτό το τμήμα. Αυτό καθιστά το Chatbot για Messenger μια χρήσιμη προσθήκη για bloggers που το θέλουν ενημερώνουν τους συνδρομητές τους με πρόσφατες δημοσιεύσεις.

Κάτω από τις ρυθμίσεις για αυτήν την προσθήκη chatbot, μπορείτε να επιλέξετε τους τύπους ανάρτησης WordPress που θέλετε να στείλετε στους συνδρομητές. Μπορείτε να στείλετε πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου, νέα προϊόντα που δημοσιεύονται στο κατάστημά σας ή νέες σελίδες ιστότοπου στους θεατές σας.

Για 0-10 συνδρομητές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το chatbot messenger δωρεάν. Ωστόσο, για να προσεγγίσετε περισσότερους συνδρομητές, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή από το NewsBooster.

chatbots wordpress

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την προσθήκη, πρέπει να λάβετε ένα δωρεάν κλειδί API από τον ιστότοπο του NewsBooster και να το εισαγάγετε στις ρυθμίσεις προσθηκών. Στη συνέχεια, θα πρέπει απλώς να επιλέξετε τη σελίδα Facebook από την οποία θέλετε να στέλνετε μηνύματα. Θα πρέπει επίσης να διαμορφώσετε πού να τοποθετήσετε το widget εγγραφής στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπου να μπορούν να εγγραφούν για να λαμβάνουν τα αυτόματα μηνύματά σας.

7. ChatX.ai

Αυτό το πρόσθετο chatbot, διαθέσιμο στα Αγγλικά και τα Ρουμανικά, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στο κατάστημα WooCommerce ανακτήστε τα εγκαταλελειμμένα καροτσάκια. Ένα «εγκαταλειμμένο καλάθι» αναφέρεται σε μια διαδικτυακή συναλλαγή την οποία ο αγοραστής απέτυχε να ολοκληρώσει. Η “Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού” αναφέρεται σε τακτικές μάρκετινγκ και τεχνολογία σχεδιασμένη να προσεγγίζει και να πείσει το άτομο να ολοκληρώσει την ολοκλήρωση της αγοράς του. Το πρόσθετο ChatX.ai συλλέγει πληροφορίες Facebook από άτομα όταν προσθέτουν ένα στοιχείο στο καλάθι τους και στη συνέχεια τους στέλνει ένα μήνυμα Facebook εάν δεν ολοκληρώσουν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Έξι ώρες αφότου ένας πελάτης εγκαταλείψει ένα καλάθι αγορών στο κατάστημά σας, λαμβάνει ένα μήνυμα μέσω του Facebook Messenger για να του υπενθυμίσει τα αντικείμενα στο καλάθι του. Αυτό το μήνυμα συγχαίρει τον πελάτη σας για τις επιλογές των αντικειμένων του και τους ενθαρρύνει να προχωρήσουν στο check-out.

Το ChatX είναι δωρεάν μόνο μέχρι να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο ποσό πωλήσεων. Μόλις τελειώσει αυτή η δοκιμή, το ChatX σας χρεώνει το 2% της αξίας από τα καλάθια αγορών που ανακτούν για εσάς. Δεδομένου ότι θα έχετε χάσει αυτά τα έσοδα χωρίς την υπηρεσία τους, αυτό είναι ένα λογικό τίμημα.

Σημείωση: Το ChatX.ai είναι σε έκδοση beta για χρήση στο Shopify με επιπλέον δροσερά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, ένας πελάτης μπορεί να στείλει στο bot μια φωτογραφία ενός προϊόντος που θέλει και το bot μπορεί να απαντήσει με ένα από τα προϊόντα σας που είναι η πιο κοντινή αντιστοίχιση. Ελπίζουμε ότι το πλήρες σύνολο λειτουργιών θα είναι διαθέσιμο στο WordPress μετά τη λήξη του beta.

8. WooWBot WooCommerce Chatbot

Το WooWBot είναι ένα chatbot για να βοηθήσει τους πελάτες στο κατάστημά σας στο WooCommerce βρείτε τα προϊόντα που αναζητούν. Λειτουργεί ως αυτόματος βοηθός στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Όταν είναι ενεργοποιημένη η προσθήκη, το WooWBot θα τοποθετηθεί στην κάτω δεξιά γωνία ή στον ιστότοπό σας. Οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν το bot για τα προϊόντα του καταστήματός σας και θα κατευθυνθούν προς το πού μπορούν να τα βρουν.

Ας υποθέσουμε ότι διευθύνετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που πωλεί προμήθειες κηπουρικής. Οι πελάτες θα μπορούσαν να ρωτήσουν το WooWBot εάν πουλάτε σπόρους λαχανικών. Εάν το κάνετε, το bot θα δείξει στον πελάτη τα προϊόντα σπόρου σας.

Το WooWBot ρωτάει τους πελάτες τι αναζητούν και, στη συνέχεια, εμφανίζει εικόνες με δυνατότητα κλικ που ταιριάζουν με το ερώτημα. Αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό των chatbots. Σε αυτήν την επίδειξη, πληκτρολογούμε ότι αναζητούμε μια “κάμερα Canon” και το WooWBot εμφανίζει 3 επιλογές για εμάς.

Εισαγάγετε τα δικά σας σενάρια σε πεδία κειμένου στις ρυθμίσεις της προσθήκης προσαρμόστε τι θα πει το bot στους πελάτες.

Περαιτέρω δυνατότητες για αυτό το πρόσθετο διερευνούνται επί του παρόντος από τους προγραμματιστές bot.

9. Giga Messenger – Express

Τέλος, το Giga Messenger είναι ένα δημοφιλές, προσαρμόσιμο chatbot plug-in για το Facebook Messenger. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας chatbot και επίσης σας δίνει εργαλεία για τη διαχείριση δυνητικών πελατών και σχεδίων μάρκετινγκ. Δημιουργήστε τα δικά σας σενάρια chatbot και μηνύματα για αυτόματη αποστολή στους συνδρομητές μέσω του Facebook Messenger.

Όταν ένας πελάτης συμμετέχει σε μια συνομιλία, το Giga Messenger τραβά τα στοιχεία επικοινωνίας του στην ενσωματωμένη διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM). Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα δυνητικούς δυνητικούς πελάτες.

Το Giga Messenger υποστηρίζει πολλούς τύπους μηνυμάτων, όπως κείμενο, εικόνες, βίντεο και κουμπιά. Έτσι, για παράδειγμα, θα μπορούσατε να στείλετε ένα μήνυμα Facebook στους συνδρομητές σας που περιέχει ένα κουμπί “αγορά τώρα”. Το Giga Messenger μπορεί επίσης να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο WooCommerce.

Δοκιμάστε τους!

Τα πρόσθετα Chatbot μπορούν να προσθέσουν ένα άλλο επίπεδο επαγγελματισμού στον ιστότοπό σας. Είτε χρησιμοποιείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, μια βιτρίνα επιχείρησης ή ένα απλό blog, τα chatbots μπορούν να πάρουν κάποια δουλειά από τα χέρια σας. Αυτοματοποιούν την εξυπηρέτηση πελατών, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο απαντώντας σε απλές ερωτήσεις. Οι μπλόγκερ μπορεί να τους φανούν χρήσιμοι για τη συλλογή διευθύνσεων email για τη δημιουργία λίστας αλληλογραφίας ή για την ενημέρωση ατόμων σχετικά με νέες αναρτήσεις μέσω του Facebook Messenger. Κάθε άτομο ή εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει chatbots για να ζητήσει πολύτιμα σχόλια από τους επισκέπτες του ιστότοπού του. Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις προσθήκες chatbot και δείτε πώς μπορούν να βελτιώσουν τον ιστότοπό σας στο WordPress. Και επιτρέψτε μου να ξέρω πώς κάνετε τις περιπέτειες σας στο chatbot! Θα ήθελα πολύ να ακούσω πώς προχωράς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map