Ποιες μάρκες διέπουν το Twitter;

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


τι-μάρκες-κανόνας-twitter

Αν μοιάζει σχεδόν με όλους στο Twitter αυτές τις μέρες, υπάρχει ένας καλός λόγος – ο megasite των κοινωνικών μέσων έχει λιγότερους από 650 εκατομμύρια χρήστες. Άτομα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να μοιράζονται μέσα ενημέρωσης, να μοιράζονται ενημερώσεις σχετικά με τη ζωή τους και, όλο και περισσότερο, να αλληλεπιδρούν με διασημότητες και εταιρείες.

Τα φιλοφρονήματα, οι κριτικές, τα αιτήματα και τα παράπονα που κάποτε έκαναν φωνή σε φίλους ή έστειλαν μια επιστολή μεταδίδονται τώρα σε ένα παγκόσμιο κοινό — άμεσα. Πάντα επιφυλακτικοί για τη δυσαρέσκεια των πελατών, μεγάλες και μικρές μάρκες έχουν λάβει υπόψη. Πολλές εταιρείες έχουν πλέον λογαριασμούς Twitter αποκλειστικά για εξυπηρέτηση πελατών.

Ο τεράστιος αριθμός χρηστών, σε συνδυασμό με τον πιθανό αντίκτυπο ενός αρνητικού tweet που θα γίνει viral στο Διαδίκτυο, οι εταιρείες γνωρίζουν πολύ τους πιθανούς πελάτες που διακυβεύονται. Και με περισσότερα από τα δύο τρίτα των χρηστών του Twitter να αναμένουν απάντηση στα tweets τους εντός 24 ωρών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 95% των επωνυμιών χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να αλληλεπιδρούν με τους σημερινούς και δυνητικούς πελάτες τους κάθε μέρα.

Ωστόσο, ακόμη και σε έναν κόσμο όπου τα tweets έχουν γίνει μέρος της εργαλειοθήκης μάρκετινγκ κάθε επιτυχημένης μάρκας, ορισμένα άτομα και εταιρείες έχουν καταφέρει να ανεβάσουν το Twitter σε κάτι τέχνης, αξιοποιώντας την εξυπηρέτηση πελατών, καταλαβαίνω το μάρκετινγκ και καλή ντεμοντέ προσωπικότητα για να κυριαρχήσουμε Twittersphere. Ορισμένα, όπως τα JetBlue (@JetBlue), American Airlines (@AmericanAir) και Rackspace (@Rackspace), κάνουν την εξυπηρέτηση πελατών προτεραιότητα και αφιερώνουν σημαντικούς πόρους για την αντιμετώπιση ερωτήσεων και προβληματισμών πελατών σε χρόνο ρεκόρ.

Άλλες μάρκες επικεντρώνονται περισσότερο στην ενίσχυση της κατώτατης γραμμής μέσω των πωλήσεων και του ηλεκτρονικού εμπορίου – συμπεριλαμβανομένου του διαδικτυακού καταστήματος μόδας ASOS (@ASOS), του οποίου η εκστρατεία #BestNightEver βοήθησε να αυξήσει τις πωλήσεις της εταιρείας σε 78 εκατομμύρια £ (127.413.000 $) μόνο τον Δεκέμβριο του 2012..

Στον μη κερδοσκοπικό τομέα, οργανισμοί όπως ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός (@RedCross) και ο Movember (@Movember) χρησιμοποίησαν στρατηγικές συνεργασίες και διαφημιστικά hashtag για να συγκεντρώσουν σοβαρά κεφάλαια για τις αντίστοιχες αιτίες τους.

Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι ειλικρινής, ενημερωτικός, αστείος και συναρπαστικός με μόλις 140 χαρακτήρες και λίγες σύγχρονες ροές πολυμέσων μπορούν να συγκριθούν με το Twitter όταν πρόκειται για την αξιοποίηση της δύναμης της ευσπλαχνίας. Όμως αυτοί οι πρωταθλητές του Twitter κατάφεραν να κάνουν ακριβώς αυτό, αναπτύσσοντας στρατηγικές νίκης για αλληλεπίδραση με τους οπαδούς τους, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών τους και κάνοντας τη διαφορά.

Ποιες μάρκες διέπουν το Twitter;

Contents

Οι πρωταθλητές του Reigning του Twitter

Μια πρόσφατη μελέτη Simply Measured αποκάλυψε ότι το 99% των εμπορικών σημάτων είναι στο Twitter. Παρόλο που οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί να έχουν ανοίξει το δρόμο για επιτυχία στο Twitter, οι μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου υιοθετούν την πλατφόρμα ως εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών και μάρκετινγκ με αυξανόμενο ρυθμό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ποιες εταιρείες – μεγάλες και μικρές – έχουν δει τη μεγαλύτερη επιτυχία με το Twitter.

Πρωταθλητές Εξυπηρέτησης Πελατών

Μια αναφορά από το Simply Measured αποκάλυψε ότι ο αριθμός των κορυφαίων 100 επωνυμιών της Interbrand (κορυφαίες μάρκες στον κόσμο) με έναν αποκλειστικό λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών στο Twitter αυξήθηκε 30% (από 23 σε 30) μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Μαΐου 2013.

 • Σύμφωνα με τη μελέτη, το μέσο ποσοστό απόκρισης σε όλες τις αναφορές εξυπηρέτησης πελατών ήταν 42%.
 • Η Ford πέτυχε το καλύτερο ποσοστό απόκρισης στο 75%.
 • Μόνο 5 από τους ειδικούς λογαριασμούς υποστήριξης διατήρησαν ποσοστά απόκρισης άνω του 60%.
 • Ο μέσος χρόνος απόκρισης για αναφορές υποστήριξης πελατών ήταν 5,1 ώρες, κάτι που μπορεί να είναι πολύ μεγάλο στο Twitter.
 • Κάθε μία από τις κορυφαίες 10 μάρκες αναφέρει μέση διάρκεια απόκρισης λιγότερο από 24 ώρες.
 • Η Microsoft, η American Express και η UPS ήταν οι ταχύτερες μάρκες που ανταποκρίθηκαν στους πελάτες, απαντώντας σε αναφορές σε λιγότερο από δύο ώρες.
  • Η Microsoft ήταν η γρηγορότερη σε μόλις 42 λεπτά.

Xbox 312.000 ακόλουθοι της Microsoft, περίπου. 160.000 καθημερινές αναφορές

Η ροή υποστήριξης Xbox (@XboxSupport) έχει κάνει tweet ένα εκπληκτικό 1,3 εκατομμύρια φορές.

 • Σύμφωνα με το βιογραφικό του, κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness ως το πιο ανταποκρινόμενο εμπορικό σήμα στο Twitter.
 • Ο λογαριασμός έχει έναν πολύ ανεπίσημο τόνο, που συχνά αναφέρεται στους πελάτες ως «σύντροφος» και είναι εξαιρετικά ενεργός για να διασφαλίσει την επίλυση των προβλημάτων, σύμφωνα με το econsultancy.com.

Nike 1,8 εκατομμύρια ακόλουθοι, περίπου. 78.000 καθημερινές αναφορές

Η Nike (@NikeStore) ανταποκρίνεται σε περισσότερα από 100 tweets ανά ημέρα σχετικά με ερωτήματα παραγγελιών, πληροφορίες αποθεμάτων και λεπτομέρειες προϊόντος.

 • Αντιμετωπίζουν έναν μεγάλο αριθμό αναφορών για την παροχή συμβουλών κατάρτισης, πληροφοριών προϊόντος και ενθάρρυνσης στους οπαδούς.
 • Η ροή @NikeSupport (100.200 ακόλουθοι, 390 αναφορές καθημερινά) επιλύει εκατοντάδες ερωτήσεις προϊόντων και τεχνικές ανάγκες ανά ημέρα.
 • Σύμφωνα με την έρευνα κοινωνικά αφοσιωμένων επωνυμιών της Socialbakers για το πρώτο τρίμηνο του 2013, η Nike κυριάρχησε στις 10 κορυφαίες εταιρείες στις ΗΠΑ με ποσοστό απόκρισης 79,5% και μια μέση απάντηση χρόνος 140 λεπτών.
 • Η Nike έκλεψε το επίκεντρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 μακριά από τον επίσημο χορηγό Adidas με τη χρήση διαφημιστικών πινακίδων και μια καμπάνια Twitter που επικεντρώθηκε σε καθημερινούς αθλητές.
 • Σύμφωνα με το CheerMeter της Socialbakers, υπήρχαν 72% περισσότερα tweets (16.000) που συσχετίζουν τη Nike με τη λέξη Olympic μεταξύ 27 Ιουλίου και 2 Αυγούστου από την Adidas (9.295).

Ο Νικητής: JetBlue 1,7 εκατομμύρια ακόλουθοι, περίπου. 450 καθημερινές αναφορές

Η JetBlue αναγνώρισε ότι χιλιάδες ταξιδιώτες έκαναν tweet για τις εμπειρίες τους κατά την πτήση, είτε στο JetBlue είτε σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, οπότε άρχισαν να ανταποκρίνονται σε κάθε δυσαρεστημένο ταξιδιώτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα-ένα.

 • Έχουν το μεγαλύτερο Twitter μετά από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μικρότερη επιχείρηση από τις ανταγωνιστές Delta και United.
 • Από τις 10 κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στην έρευνα Socialbakers, η JetBlue είχε το γρηγορότερος μέσος χρόνος απόκρισης στα 13 λεπτά και ένα ποσοστό απόκρισης 79,1%.

Πρωταθλητής Πωλήσεων

Το Twitter συνεργάστηκε με το Datalogix για να μετρήσει τον αντίκτυπο των προωθημένων και οργανικών tweets στις πωλήσεις εκτός σύνδεσης.

Οι δοκιμές από το Twitter έδειξαν ότι η αφοσίωση αυξάνει τις πωλήσεις στο κατάστημα κατά 12% πάνω από μια ομάδα ελέγχου και μάρκες τα οργανικά tweets αυξάνουν τις πωλήσεις κατά 8% πάνω από μια ομάδα ελέγχου.

Σύμφωνα με το Social Media Quickstarter, το 50% των χρηστών λένε ότι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μια μάρκα αφού τους ακολουθήσουν στο Twitter.

Το Namecheap.com σημείωσε αύξηση 30% στην επισκεψιμότητα όταν έτρεξαν μια προσφορά Super Bowl στο Twitter.

Classic Harbour Line 980 ακόλουθοι, 10 καθημερινές αναφορές

Ο επαγγελματίας δημοσίων σχέσεων Will Candis of Candis Communications βοήθησε τον ταξιδιωτικό πράκτορα της Νέας Υόρκης, Classic Harbour Line (@ClassicHarbor), να παράγει πάνω από 2.000 $ σε πωλήσεις ενεργώντας για λογαριασμό τους.

 • Η Candis δημοσίευσε σχετικά με τις τυπικές κρουαζιέρες που προσφέρονται, καθώς και μια κρουαζιέρα με γεύση μπύρας χρησιμοποιώντας το δημοφιλές hashtag # beer για να αναγνωρίσει μια μοναδική θέση στην αγορά και είδε μεγάλη επιτυχία.
 • Συμμετείχε και άλλες τοπικές επιχειρήσεις στην εκστρατεία Twitter του Classic Harbour.
 • Ο Καντίς έγραψε στο Twitter αποκλειστικές προσφορές περιήγησης με πλοίο σε θυρωρείο που γνώριζε σε τοπικά ξενοδοχεία που θα μπορούσαν να μεταδώσουν στους επισκέπτες τους.

Ο Νικητής: ASOS 532.400 ακόλουθοι, περίπου. 3.300 καθημερινές αναφορές

Ο διαδικτυακός λιανοπωλητής μόδας ASOS κέρδισε το 2013 Media Lion στις Κάννες για την παγκόσμια ψηφιακή Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία του.

 • Χρησιμοποιώντας το hashtag #BestNightEver, η καμπάνια βοήθησε Αυξήστε τις πωλήσεις αξίας άνω των 7,8 εκατομμυρίων δολαρίων (5 εκατομμύρια £) στις Η.Π.Α. και στο ΗΒ.
 • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η καμπάνια βοήθησε την επωνυμία να καταγράψει την υψηλότερη απόδοση επένδυσης μέχρι σήμερα.
 • Οι αναζητήσεις για ASOS στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 50%.
 • Με τους τραγουδιστές Ellie Goulding (@elliegoulding) και Azelia Banks (@Azealiabanks) και το μοντέλο Charlotte Free (@Charlotte_free), η καμπάνια σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στη δημιουργία μεγάλων εποχιακών πωλήσεων και στην ανάπτυξη της μάρκας σε νέες αγορές χωρίς να απαιτείται μεγάλος προϋπολογισμός.
 • Οι celebs που συμμετείχαν στην εκστρατεία χρησιμοποίησαν τα δικά τους κοινωνικά κανάλια και δίκτυα για να προωθήσουν τα βίντεο και η ASOS πρόσφερε στους θαυμαστές την ευκαιρία να κερδίσουν τα ρούχα που φορούσαν..

Πρωταθλητές Κοινωνικού Εμπορίου

Το κοινωνικό εμπόριο είναι η χρήση κοινωνικών δικτύων στο πλαίσιο συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα έσοδα για την αγορά κοινωνικού εμπορίου αναμένεται να φτάσουν 30 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2015.

Η πορεία προς το κοινωνικό εμπόριο είναι λογική επειδή περίπου το 81% των καταναλωτών λαμβάνουν συμβουλές από φίλους και συγγενείς σχετικά με την αγορά ενός προϊόντος μέσω ενός ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Η πλειοψηφία – περίπου το 74% – των καταναλωτών βασίζεται σε κοινωνικά δίκτυα για να καθοδηγήσει τις αγορές τους, σύμφωνα με τον Gartner.

Chirpify 3.100 ακόλουθοι, 16 καθημερινές αναφορές

Το Chirpify είναι μια πλατφόρμα κοινωνικού εμπορίου που μετατρέπει τα tweets σε συναλλαγές, επιτρέποντας στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να αγοράζουν, να πωλούν και να κάνουν δωρεές στο Twitter.

 • Ο Chirpify λέει ότι είναι προσθέτοντας περισσότερους από 300 χρήστες κάθε μέρα και περιφράζει α Ποσοστό μετατροπής 5%.
 • Τον Απρίλιο του 2013, η εταιρεία συγκέντρωσε έναν γύρο χρηματοδότησης 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Voyager Capital, έχοντας συγκεντρώσει τελευταία 1,2 εκατομμύρια δολάρια.
 • Πρόσθεσαν επίσης πρόσφατα 3 νέους πελάτες με εξαιρετική επιρροή: Σπορ μάρκα Puma και ράπερ Lil Wayne και Snoop Dogg.

Ο Νικητής: Dell 172.000 ακόλουθοι, 3.600 καθημερινές αναφορές και Dell Outlet 1,5 εκατομμύρια ακόλουθοι, 3 καθημερινές αναφορές

Το 2009, δημιουργήθηκε ο λογαριασμός @DellOutlet της Dell πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εντός των πρώτων 2 ετών λειτουργίας του.

 • Σύμφωνα με την Dell, οι δυνητικοί πελάτες από τον λογαριασμό @DellOutlet και οι επισκέψεις στο Dell.com/outlet οδήγησαν τελικά σε νέες αγορές από την Dell.com, αντιπροσωπεύοντας άλλα 1 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσω Twitter.
 • Η Dell είδε επίσης 34% ποσοστό μετατροπής για τη μετατροπή των “ranters” σε “ravers” έχοντας τους λογαριασμούς @DellCares και @DellCaresPRO στο Twitter, σύμφωνα με το KISSmetrics.

Πρωταθλητές συγκέντρωσης χρημάτων

Το 47% των Αμερικανών μαθαίνουν για τα αίτια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα διαδικτυακά κανάλια, σύμφωνα με έρευνα του Avectra.

Σύμφωνα με την MDG Advertising, η χρήση του Twitter κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων συγκέντρωσης χρημάτων μπορεί να οδηγήσει σε 10X περισσότερα χρήματα μεγάλωσε στο διαδίκτυο.

Το 74% των μη κερδοσκοπικών οργανισμών ανέφεραν ότι είναι στο Twitter.

Το μέσο κόστος ενός οπαδού του Twitter για ΜΚΟ είναι 2,05 $.

Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός 1 εκατομμύριο ακόλουθοι, περίπου. 1.000 καθημερινές αναφορές

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός (@RedCross) συνεργάστηκε με τον ιδρυτή της Craigslist, Craig Newmark (@CraigNewmark), συγκεντρώστε με επιτυχία 20.000 $.

 • Και οι δύο οργανισμοί χρησιμοποίησαν ένα προωθημένο Tweet ζητώντας από τους χρήστες του Twitter να απαντήσουν με την ιδέα τους για το τέλειο δώρο χρησιμοποιώντας το hashtag #PerfectGift και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο δωρεάς.
 • Η Newmark συμφώνησε να αντιστοιχίσει κάθε Retweet ή @reply με δωρεά 1 $, έως 10.000 $.
 • Η επιτυχία αυτής της καμπάνιας αποδόθηκε στην απλότητά της, στην πανίσχυρη συνεργασία, στο Tweet που προωθείται και στην πράξη που ζητά ένα retweet.
 • Κατά μέσο όρο, το @RedCross αναφέρεται 4.000 φορές στον κοινωνικό ιστό και το 60% αυτών των αναφορών είναι στο Twitter.

Ο Νικητής: Movember 41.000 ακόλουθοι, περίπου. 230 καθημερινές αναφορές (εκτός εποχής)

Οι Movember και Bros ανέκαμψαν με επιτυχία 19 εκατομμύρια δολάρια από συνολικά 209.000 δωρητές για να αλλάξετε το πρόσωπο της υγείας των ανδρών στις Η.Π.Α..

 • 3,6 εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως από 1,1 εκατομμύρια συνεισφέροντες.
 • Με αυτά τα κεφάλαια, το Ίδρυμα Movember, το Ίδρυμα Καρκίνου του Προστάτη και το LIVEΙΣΧΥΡΟΣ Το Ίδρυμα είναι σε θέση να αναπτύξει καινοτόμα προγράμματα παγκόσμιας κλάσης στους τομείς της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης, της επιβίωσης και της έρευνας.
 • Ο οργανισμός χρησιμοποίησε μια ποικιλία διαδικτυακών και κοινωνικών πλατφορμών, καθώς και στρατηγικές συνεργασίες για την προώθηση της εκστρατείας, συμπεριλαμβανομένου του Twitter.
 • Το @movember έχει μια ροή twitter γεμάτη αναγνώριση, ευχαριστίες και retweets.

Πρωταθλητές Αυθεντικότητας

MochaDad 12.000 ακόλουθοι, περίπου. 22 καθημερινές αναφορές

Οι σχέσεις Twitter του Frederick Goodall (@MochaDad) οδήγησαν σε αυξημένες ευκαιρίες ομιλίας, όπως το BBSummmit12 Conference, το Niche Mommy Conference και το National Latism Conference.

 • Πιστεύει επίσης τις επαγγελματικές του συμβουλευτικές σχέσεις με μεγάλες εθνικές μάρκες όπως οι Kellogg’s, Pepperidge Farm, Dove, Sears, Samsung και πολλά άλλα στις αρχικές αλληλεπιδράσεις στο Twitter.
 • Η ακεραιότητά του, η ειλικρίνειά του, η συμπόνια και η φυσική του επιθυμία να βοηθήσει άλλους μεταφέρει τον λογαριασμό του στο Twitter.
 • Ο Φρέντερικ λέει ότι μοιράζεται και δημοσιεύει τακτικά συνδέσμους άλλων ατόμων και προσφέρει «να βοηθήσει οποιονδήποτε και όλους χωρίς να ζητήσουν ποτέ επιστροφή».
 • Ο Frederick συμβουλεύει να είστε ο γνήσιος εαυτός σας στο Twitter και να επεκτείνετε τις σχέσεις που κάνουν πέρα ​​από το Twitter.
  • “Το Twitter είναι ένα καλό μέρος για να κάνετε αρχικές επαφές, αλλά οι πραγματικές σχέσεις πρέπει να αναπτυχθούν.”

Amanda Palmer 900.000 ακόλουθοι, περίπου. 750 αναφορές καθημερινά

Μουσική Amanda Palmer (@amandapalmer) κέρδισε 11.000 $ σε 2 ώρες μετά από ένα tweet που ώθησε μια επιχειρηματική ιδέα.

 • Όλα ξεκίνησαν με το tweet της για το πώς ήταν ξανά μόνη την Παρασκευή το βράδυ καθισμένος μπροστά από τον υπολογιστή της.
 • Άλλοι άρχισαν να χτυπούν και άρχισαν να ισχυρίζονται πως «είμαστε όλοι χαμένοι».
 • Ο διάλογος συνεχίστηκε και μεγάλωσε με γρήγορους ρυθμούς και ξεκίνησε μια faux οργάνωση, «Οι χαμένοι της Παρασκευής βράδυ στους υπολογιστές τους».
 • Η Amanda δημιούργησε το hashtag #LOFNOTC και χιλιάδες συμμετείχαν στη συζήτηση.
 • Αφού ένας οπαδός πρότεινε την ομάδα να δημιουργήσει ένα μπλουζάκι, η Amanda αποφάσισε γρήγορα να τρέξει μαζί της δημιουργώντας ένα σχέδιο μπλουζιού με μια ευκρίνεια.
 • Ένας ιστότοπος δημιουργήθηκε εκείνο το βράδυ με τα μπλουζάκια διαθέσιμα για $ 25 ανά τεμάχιο. 2 ώρες αργότερα … 11.000 $.

Ο Νικητής: Stacey Ferreira 1.400 ακόλουθοι, περίπου. 3 καθημερινές αναφορές

Το 2011, ο Stacey Ferreira (@StaceyFerreira) Ιδρυτής του MySocialCloud και στη συνέχεια οι πρόσφατοι μαθητές λυκείου προσγειώθηκαν σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια σε επιχειρηματικό κεφάλαιο για την εκκίνηση λόγω ενός tweet.

 • Ο αρχάριος του Twitter είδε ένα tweet από τον Sir Richard Branson που καλούσε οποιονδήποτε έδωσε 2.000 $ στη φιλανθρωπία του σε μια ιδιωτική εκδήλωση κοκτέιλ.
 • Του απάντησε ρωτώντας αν θα μπορούσε να παρευρεθεί αν και ήταν κάτω από την ηλικία, και συμφώνησε να τη συναντήσει αυτοπροσώπως.
 • Αυτή και ο συνιδρυτής της (και ο αδερφός της) δανείστηκαν τα χρήματα από τους γονείς τους και πέταξαν.
 • Η Branson και ένας επιχειρηματικός συνεργάτης εντυπωσιάστηκαν με το επιχειρηματικό της σχέδιο, οδηγώντας στην προσφορά επιχειρηματικών κεφαλαίων.
 • Πιστεύει την επιτυχία της στο Twitter για την προσοχή των επιρροών και τη δημιουργία λιστών.

Πηγές

 • Ιστορία επιτυχίας στο Twitter: Ο Mocha Dad προσγειώνεται περισσότερες συναυλίες με το Twitter – sproutsocial.com
 • Πέντε καλά και τέσσερα κακά παραδείγματα εμπορικών σημάτων που χρησιμοποιούν το Twitter – econsultancy.com
 • Το 30% των κορυφαίων εμπορικών σημάτων έχει αφιερώσει ροές Twitter για εξυπηρέτηση πελατών – econsultancy.com
 • Το 30% των κορυφαίων επωνυμιών επενδύουν στην εξυπηρέτηση πελατών στο Twitter [STUDY] – απλάmeasured.com
 • Κορυφαίες 5 πιο κοινωνικά αφοσιωμένες μάρκες στο Twitter [Έρευνα] – clickz.com
 • Ιστορία επιτυχίας Twitter: Candis Communications – sproutsocial.com
 • 4 Εκκινήσεις Επαναστατικό Κοινωνικό Εμπόριο – mashable.com
 • Η Chirpify κερδίζει 2 εκατομμύρια δολάρια για περαιτέρω ανάπτυξη στο κοινωνικό εμπόριο, προσθέτει οι Lil Wayne και Snoop Dogg ως πελάτες – thenextweb.com
 • Το @DellOutlet ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια δολάρια στο Twitter – en.community.dell.com
 • Τι μπορείτε να μάθετε από αυτές τις 6 εταιρείες που ευδοκιμούν στο Twitter; – blog.kissmetrics.com
 • Συνεργάτες Twitter για τη μέτρηση του αντίκτυπου των Tweets στις πωλήσεις εκτός σύνδεσης – marketingpilgrim.com
 • Μελέτες περιπτώσεων για επιτυχημένο διαδικτυακό μάρκετινγκ μουσικής – musicthinktank.com
 • The Power of One – blog.avectra.com
 • Ιστορίες επιτυχίας Twitter: Ο αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός – business.twitter.com
 • 2012: Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για το Social Giving [Infographic] – mdgadvertising.com
 • Κριτική Movember 2012 – us.movember.com
 • Ιστορία επιτυχίας Twitter: Η Stacey Ferreira προσγειώνεται ένα Tweet εκατομμυρίων δολαρίων – sproutsocial.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map