Χρησιμοποιήστε αυτές τις 50 προσθήκες για να υπερφορτίσετε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Η εκτέλεση ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να είναι δύσκολη. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διευκολύνετε τους πελάτες σας να βρίσκουν αυτό που αναζητούν και να πραγματοποιούν αγορές.

Παρόλο που υπάρχουν διάφοροι πάροχοι ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω, η δημιουργία ενός καταστήματος στο WordPress σας δίνει πρόσβαση στα αμέτρητα θέματα και προσθήκες, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος καταστήματος θέλετε.

Οι προσθήκες WordPress e-commerce έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του διαδικτυακού σας καταστήματος, διευκολύνοντας την πλοήγηση των πελατών και τη διαχείρισή σας.

Πολλές από αυτές τις προσθήκες μπορούν να σας προσφέρουν μια ολόκληρη πλατφόρμα καταστήματος. Άλλοι έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν μόνο ένα πράγμα, όπως η τοποθέτηση ενός σεναρίου SSL στον ιστότοπό σας

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με 50 χρήσιμα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου και σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον μία νέα προσθήκη στον ιστότοπό σας WordPress.

Πλήρεις προσθήκες στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Αυτά τα πρόσθετα WordPress δημιουργούν μια ολόκληρη πλατφόρμα καταστήματος στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Περιλαμβάνουν βασικές ανάγκες όπως καταλόγους προϊόντων, κάρρα αγορών και ενοποίηση πληρωμών. Πολλά από αυτά προσφέρουν επίσης πρόσθετες δυνατότητες για τη βελτίωση του καταστήματός σας.

Γενικά πρόσθετα καταστήματος

 1. Το WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές πρόσθετο WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου. Η προσθήκη σάς προσφέρει ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, με επιπλέον επεκτάσεις και θέματα για να προσαρμόσετε το σχεδιασμό και τη διάταξή σας. Το κατάστημα μπορεί να πουλήσει ψηφιακά και φυσικά προϊόντα. Το WooCommerce υποστηρίζει διαχείριση αποθέματος, καθώς και επιλογές αποστολής και πληρωμής. Για άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά για τη διαχείριση ενός διαδικτυακού καταστήματος, το WooCommerce παρέχει μια γνώση, καλή τεκμηρίωση και φόρουμ κοινότητας για υποστήριξη.
 2. Το Jigoshop διευκολύνει τη δημιουργία ενός ολόκληρου διαδικτυακού καταστήματος σε λίγα λεπτά. Δημιουργήστε πολλούς τύπους προϊόντων και εφαρμόστε χαρακτηριστικά, ώστε οι πελάτες να μπορούν να ταξινομήσουν τον κατάλογό σας για να βρουν αυτό που ψάχνουν. Η Jigoshop έχει πάνω από 100 δωρεάν και πληρωμένες επεκτάσεις όπως συγκεκριμένες πύλες πληρωμής ή προαιρετικές μεθόδους αποστολής.
 3. Το Cart66 είναι ένα πρόσθετο επί πληρωμή που σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Σας δίνει πρόσβαση σε 100+ ενσωματωμένες πύλες πληρωμής που είναι ασφαλείς και συμβατές με PCI. Το Cart66 περιλαμβάνει επίσης ασφάλεια SSL, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να εισάγουν στοιχεία πληρωμής στον ιστότοπό σας. Πουλήστε σχεδόν οτιδήποτε, όπως πακέτα προϊόντων, μουσική ή συνδρομές σε περιοδικά.
 4. Το MarketPress διαθέτει έναν εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών, για μια εντελώς δωρεάν επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου. Η προσθήκη έρχεται με 15 πύλες πληρωμής, 120 διαφορετικά νομίσματα, πολλούς τύπους προϊόντων και μία σελίδα. Το MarketPress σάς επιτρέπει επίσης να προσφέρετε κουπόνια, εκπτώσεις και προϊόντα συνεργατών στο κατάστημά σας.
 5. Το δωρεάν πρόγραμμα του Selz WordPress Ecommerce σας επιτρέπει να έχετε μόνο 5 είδη στο κατάστημά σας. Τα προγράμματα επί πληρωμή θα επιτρέπουν περισσότερα στοιχεία και θα ανοίξουν τις επιλογές σας σε προηγμένες δυνατότητες καταστήματος. Η προσθήκη Selz λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress και περιλαμβάνει δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Διαχειριστείτε και ελέγξτε εύκολα προϊόντα, πωλήσεις και πελάτες μέσω του πίνακα ελέγχου Selz.
 6. Το Exchange WP είναι μια απλή προσθήκη για λιγότερο προχωρημένους χρήστες. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα γρήγορα και να προσθέσετε προϊόντα χωρίς δυσκολία. Για άτομα που έχουν λιγότερη τεχνική κλίση, το iThemes Exchange διαθέτει έναν εύκολο οδηγό ρύθμισης. Το Exchange WP προσφέρει την πύλη πληρωμής Stripe ως δωρεάν πρόσθετο. Αυτή η προσθήκη θα παρέχει όλα όσα χρειάζεστε χωρίς να περιπλέξετε υπερβολικά το κατάστημά σας.

Εξειδικευμένες προσθήκες καταστήματος

 1. Το Easy Digital Downloads είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να πουλάτε ψηφιακές λήψεις online. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει πολλές ισχυρές δυνατότητες. Δεδομένου ότι η προσθήκη είναι βελτιστοποιημένη για ψηφιακές πωλήσεις, όποιος δημιουργεί ένα κατάστημα για λήψεις μουσικής ή eBook θα πρέπει να το δοκιμάσει. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επεκτάσεις για πύλες πληρωμής ή άλλες υπηρεσίες.
 2. Το Shopp επιτρέπει προϊόντα βάσει συνδρομής, καθώς και πολλαπλούς τύπους προϊόντων σε ένα κατάστημα. Το πρόσθετο σχεδιάστηκε για να είναι συμβατό με το PCI και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των επισκεπτών του καταστήματός σας. Λάβετε υπόψη ότι το Shopp προσφέρει περιορισμένα θέματα μόνο για τη σχεδίαση του καταστήματός σας.
 3. Το WP eCommerce διευκολύνει τους προχωρημένους χρήστες να προσαρμόσουν την εμφάνιση του καταστήματός τους με προσαρμογές CSS και HTML. Οι λιγότερο προηγμένοι χρήστες θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από τους συμβούλους του WP eCommerce. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ και αποστολής, καθώς και ασφαλή ταμεία SSL.
 4. Το ηλεκτρονικό εμπόριο σάς παρέχει πρόσβαση είτε στο PayPal είτε στο Stripe, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις γκαλερί σας και ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές. Αφού οι πελάτες ολοκληρώσουν την πληρωμή στο κατάστημά σας, ανακατευθύνονται στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την περιήγησή τους. Οι κωδικοί έκπτωσης, το Lightbox και περισσότερες επιλογές πληρωμής μπορούν να προσεγγιστούν πληρώνοντας για premium χαρακτηριστικά.
 5. Το Dokan Multivendor Marketplace είναι ένα πρόσθετο για τη δημιουργία μιας αγοράς πολλαπλών προμηθευτών στο WordPress. Σας επιτρέπει να κερδίσετε μέσω των προμηθειών των προμηθευτών σας. Το Dokan είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους αγορά όπως το eBay ή το Amazon.

Εκπλήρωση: Καλάθι αγορών, Check-out και πρόσθετα αποστολήςΕκπλήρωση ηλεκτρονικού εμπορίου (εικόνα μέσω iStockPhoto).

Καλάθι αγορών, check-out και πρόσθετα αποστολής

Μόλις λειτουργήσει το κατάστημά σας, πιθανότατα θα θελήσετε να το προσθέσετε για να διευκολύνετε τη διαδικασία αγορών για τους πελάτες σας παρέχοντας καλύτερα καροτσάκια αγορών και ευκολότερα συστήματα check-out. Στη συνέχεια, όταν πραγματοποιείται μια πώληση, χρειάζεστε έναν εύκολο τρόπο για να εκπληρώσετε την παραγγελία. Όλα αυτά τα πρόσθετα θα βοηθήσουν.

Αποστολή

 1. Το καλάθι αγορών Ecwid E-Commerce ενσωματώνεται σε μεγάλους μεταφορείς όπως η UPS, η FedX και η Canada Post για τον υπολογισμό των τιμών αποστολής. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για άτομα με κατάστημα στο Facebook, επειδή συγχρονίζει τα προϊόντα, τους πελάτες, τις παραγγελίες και το απόθεμά σας στο Facebook με τον ιστότοπό σας στο WordPress.
 2. Το eCommerce WD σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικές μεθόδους αποστολής και φορολογικούς κανόνες για μεμονωμένα προϊόντα ή ομάδες. Εκχωρήστε τιμές και παραμέτρους για προϊόντα και αλλάξτε τιμές ανάλογα με αυτές τις τιμές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρεώσετε διαφορετικές τιμές για πολλά πακέτα ειδών. Ωστόσο, η προσθήκη χρησιμοποιεί μόνο το PayPal για επεξεργασία πληρωμών.
 3. Η αποστολή βάσει βάρους WooCommerce υπολογίζει τα έξοδα αποστολής με βάση το βάρος παραγγελίας. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε κανόνες αποστολής για διαφορετικούς προορισμούς παραγγελιών ή ευελιξία τιμών.

Καλάθια αγορών

 1. Η καρτέλα καλαθιού WooCommerce βάζει μια καρτέλα στον ιστότοπό σας που εμφανίζει τον αριθμό των στοιχείων που έχει ένας πελάτης στο καλάθι του. Αυτό διευκολύνει τους πελάτες να βρουν το καλάθι τους όταν θέλουν να δουν αντικείμενα που έχουν προσθέσει ή να προχωρήσουν στο ταμείο.
 2. Το WooCommerce Menu Cart κάνει το ίδιο με το πρόσθετο που αναφέρεται παραπάνω, αλλά προσθέτει μερικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε το εικονίδιο του καλαθιού σας, πόσα αντικείμενα έχει ο πελάτης σε αυτό ή τη συνολική τιμή. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το CSS αυτής της προσθήκης για να εμφανίζεται έτσι όπως θέλετε.
 3. Το WP EasyCart είναι ένα πλήρες καλάθι αγορών WordPress για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Σας επιτρέπει να πουλάτε πολλούς τύπους προϊόντων και να περιλαμβάνει κάρτες δώρων ή κωδικούς προσφοράς. Θα πρέπει να πληρώσετε για αναβαθμισμένες εκδόσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες δυνατότητες, όπως ζωντανές πύλες και αριθμομηχανές αποστολής.

Check-Out και Διάφορα

 1. Το κουμπί PayPal Buy Now σάς επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω PayPal με ένα απλό κουμπί που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική προσθήκη για άτομα που δεν θέλουν να δημιουργήσουν έναν ολόκληρο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά έχουν μόνο μερικά προϊόντα για πώληση.
 2. Το WooCommerce Pay for Payment σας επιτρέπει να χρεώνετε διαφορετικά τέλη για πελάτες χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε οι πελάτες σας να καλύψουν τις χρεώσεις που σχετίζονται με τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες.
 3. Το WooCommerce Checkout Manager σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα πεδία αγοράς WooCommerce. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναδιατάξετε και να μετονομάσετε ενότητες στα πλαίσια χρέωσης και αποστολής αντί να κολλήσετε με το προεπιλεγμένο σύστημα πληρωμής WooCommerce.
 4. Το WP Simple Pay σάς επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές με το Stripe, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν πληρωμές με τις πιστωτικές τους κάρτες.
 5. Το Razorpay για WooCommerce είναι μια προσθήκη πύλης πληρωμής που δέχεται πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες και άλλους τρόπους πληρωμής στο κατάστημα WooCommerce. Η προσθήκη δεν θα ανακατευθύνει τους πελάτες μακριά από το κατάστημά σας για πληρωμή, μειώνοντας την πιθανότητα εγκατάλειψης του καλαθιού αγορών.

Κατάλογος ντεμοντέ (εικόνα μέσω Pixabay).

Πρόσθετα καταλόγου προϊόντων

Οι προσθήκες σε αυτήν την κατηγορία διευκολύνουν την προβολή των εμπορευμάτων σας – είτε ως πλήρης κατάλογος είτε ως διαφορετικοί τρόποι για να διευκολύνετε τις αγορές.

Πλήρεις κατάλογοι

 1. Η προσθήκη καταλόγου προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress δημιουργεί έναν όμορφο, ευαίσθητο κατάλογο προϊόντων για προβολή οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Προσαρμόστε τον κατάλογό σας με τα αρχεία προτύπων ή το CSS και αφήστε τους πελάτες σας να ζητήσουν προσφορές για τις υπηρεσίες σας.
 2. Ο Κατάλογος προϊόντων για WordPress περιλαμβάνει λειτουργίες ζουμ, εμφανίσεις τιμών με έκπτωση και μπλοκ σχολίων. Προσθέστε απεριόριστα προϊόντα στο κατάστημά σας και κάντε μεταφορά και απόθεση για αναδιάταξη. Επιπλέον, η προσθήκη θα εμφανίζει σχετικά προϊόντα όταν ένας πελάτης επιλέγει ένα για προβολή.
 3. Το Gallery eCommerce δημιουργεί γκαλερί προσθέτοντας εικόνες, τίτλους, περιγραφές και ετικέτες για τα προϊόντα σας. Προσθέστε παραμέτρους για καθένα από τα προϊόντα σας, όπως χρώματα ή μεγέθη για να επιλέξουν οι πελάτες.

Άλλες δυνατότητες καταλόγου

 1. Το RFQ-ToolKit για WooCommerce δημιουργήθηκε για να μετατρέψει ένα καλάθι αγορών WooCommerce σε ένα σύστημα που επιτρέπει στους πελάτες να ζητούν προσφορές αντί να πραγματοποιούν άμεσες αγορές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν προσφέρετε πολύπλοκες υπηρεσίες και όχι προϊόντα.
 2. Το WooCommerce Grid / List Toggle επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ λιστών και πλεγμάτων κατά την προβολή των προϊόντων σας.
 3. Η γρήγορη αγορά Woocommerce προσθέτει ένα κουμπί γρήγορης αγοράς στο κατάστημά σας WooCommerce. Όταν ένας πελάτης κάνει κλικ στο κουμπί ενός προϊόντος, μεταφέρεται απευθείας στο ταμείο σας.
 4. Το WooCommerce Product Image Flipper αποκαλύπτει μια δεύτερη εικόνα στη συλλογή προϊόντων σας όταν κάποιος αιωρείται πάνω από ένα αντικείμενο. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση τόσο του μπροστινού όσο και του πίσω μέρους των ειδών ένδυσης στους αγοραστές.

Μάρκετινγκ (εικόνα του Nick Youngson με άδεια CC BY-SA 3.0).

Πρόσθετα μάρκετινγκ

Μόλις κάποιος επισκεφθεί τον ιστότοπό σας, μην χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία μάρκετινγκ. Ακόμα κι αν δεν αγοράσουν τίποτα, μπορεί να θέλουν να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας ή να μοιραστούν το κατάστημά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα πρόσθετα θα σας βοηθήσουν με διάφορους τρόπους.

Αναδυόμενα παράθυρα και κουμπιά

 1. Το Popup Maker ™ δημιουργεί οποιονδήποτε τύπο αναδυόμενου παραθύρου για τοποθέτηση στον ιστότοπό του καταστήματός σας. Για παράδειγμα, προσθέστε αναδυόμενες φόρμες περιεχομένου, πρόθεση αποχώρησης αναδυόμενων παραθύρων, συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφάνειες, συμμετοχή σε ενημερωτικά δελτία, ανακοινώσεις ή αναδυόμενα παράθυρα καλωσορίσματος. Τα αναδυόμενα παράθυρα μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των μετατροπών στο κατάστημά σας και να δημιουργήσουν λίστες email για σκοπούς μάρκετινγκ.
 2. Το Holler Box σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αναδυόμενα παράθυρα και πανό, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να αυξήσετε τις μετατροπές για το κατάστημά σας. Η προσθήκη συνδέεται με WooCommerce ή Easy Digital Downloads. Τα αναδυόμενα παράθυρα μπορούν να προωθήσουν εκπτώσεις ή να συλλέξουν διευθύνσεις email. Να εμφανιστούν σύμφωνα με μια χρονική καθυστέρηση, τη σκανδάλη κύλισης ή τη συμπεριφορά του χρήστη.
 3. Τα κουμπιά κοινής χρήσης AddToAny προσθέτουν κουμπιά κοινής χρήσης οπουδήποτε στο κατάστημά σας, ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να μοιράζονται τα προϊόντα και τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 4. Το Refer a Friend for WooCommerce δημιουργεί ένα σύστημα παραπομπής στον ιστότοπό σας, το οποίο σας επιτρέπει να δώσετε στους πελάτες κουπόνια για την πρόσκληση άλλων ατόμων στον ιστότοπό σας. Ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να ενημερώσουν το κατάστημά σας.

Άλλα εργαλεία

 1. Το MailChimp για WordPress σας επιτρέπει να προσθέσετε μεθόδους εγγραφής στον ιστότοπό σας στο WordPress για να δημιουργήσετε τη λίστα email MailChimp. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MailChimp για να πραγματοποιήσετε πολύτιμο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άτομα που έχουν προηγουμένως εγγραφεί στον ιστότοπό σας.
 2. Το YITH WooCommerce Wishlist δίνει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να δημιουργούν λίστες επιθυμιών που μπορούν να μοιραστούν με φίλους και συγγενείς σε κοινωνικά δίκτυα. Αυτό μπορεί να είναι επωφελές για την αύξηση των πωλήσεων προϊόντων κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Πρόσθετα για ασφάλεια

Εάν το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι ασφαλές, δεν θα πετύχετε ποτέ. Είτε θα αποκοιμηθείτε είτε οι πελάτες σας θα είναι – και και οι δύο είναι θάνατος για οποιοδήποτε κατάστημα. Αυτά τα πρόσθετα θα προστατεύσουν εσάς και τους πελάτες σας.

 1. Το FraudLabs Pro για το WooCommerce προστατεύει το κατάστημά σας από απάτες εξετάζοντας τις συναλλαγές παραγγελιών στον ιστότοπό σας για μοτίβα απάτης. Η προσθήκη σάς παρέχει επίσης μια λεπτομερή αναφορά όλων των παραγγελιών που πραγματοποιούνται στο κατάστημά σας.
 2. Το McAfee SECURE σαρώνει τον ιστότοπό σας για κακόβουλο λογισμικό και ιούς και, στη συνέχεια, δείχνει στους επισκέπτες σας ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής με το σήμα αξιοπιστίας McAfee SECURE. Αυτή η προσθήκη θα εμφανίζει μόνο το σήμα αξιοπιστίας για έως και 500 επισκέπτες ανά μήνα.
 3. Το Really Simple SSL σάς επιτρέπει να τοποθετείτε εύκολα ένα πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε το δικό σας πιστοποιητικό SSL αλλού, καθώς η προσθήκη δεν παρέχει κανένα.

Προσθήκες για το Analytics

Αυτά τα 5 πρόσθετα ενσωματώνουν όλα τα αναλυτικά στοιχεία στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις τάσεις των επισκεπτών και των πωλήσεών σας.

Αυτά μπορούν να σας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες, όπως ποια προϊόντα αγοράζουν οι επισκέπτες σας, πόσο καλά μετατρέπονται οι διαφημίσεις σας και από πού προέρχονται οι περισσότεροι αγοραστές σας.

 1. Βελτιωμένη προσθήκη Google Analytics για ηλεκτρονικό εμπόριο για το WooCommerce
 2. Google Analytics για WordPress από MonsterInsights
 3. Ενσωμάτωση του WooCommerce Enhanced Ecommerce Analytics με παρακολούθηση μετατροπών
 4. Google Analytics WD
 5. Παρακολούθηση μετατροπών WooCommerce.

Analytics ιστότοπου σε υπολογιστή (εικόνα μέσω Snappa).

Άλλες χρήσιμες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου

Ακολουθεί μια τσάντα με προσθήκες που θα σας βοηθήσουν με τα πάντα, από τη συσκευασία δώρων έως τη διεξαγωγή φιλανθρωπικών εκστρατειών. Ανάλογα με την επιχείρησή σας, αυτά τα πρόσθετα θα μπορούσαν να είναι απαραίτητα.

 1. Το Woocommerce Gift Wrapper σάς επιτρέπει να προσθέτετε επιλογές αναδίπλωσης δώρων στα προϊόντα σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μπορείτε να χρεώσετε επιπλέον για είδη συσκευασίας δώρων για τους πελάτες σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλειο πρόσθετο για εφαρμογή πριν από την περίοδο των διακοπών.
 2. Η επαλήθευση email χρήστη Woocommerce έχει σχεδιαστεί για να επαληθεύει τις διευθύνσεις email των ατόμων που εγγράφονται στον ιστότοπό σας. Στέλνει έναν σύνδεσμο επαλήθευσης στα εισερχόμενά τους στον οποίο πρέπει να κάνουν κλικ για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Αυτό μπορεί να είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο για άτομα που προσφέρουν συνδρομητικές υπηρεσίες ή ηλεκτρονικό εμπόριο βάσει ιδιότητας μέλους.
 3. Το Smart Manager σάς προσφέρει υπολογιστικά φύλλα τύπου Excel για τη διαχείριση προϊόντων, πελατών, κουπονιών και παραγγελιών στο κατάστημά σας στο WooCommerce WordPress. Το σύστημά τους σάς επιτρέπει να βρίσκετε προϊόντα εύκολα για επεξεργασία ή διαγραφή και να εκτελείτε διοικητικές εργασίες, όπως έλεγχο παραγγελιών ή ενημέρωση τιμών.
 4. Το WooCommerce Multilingual συνδέει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το WPML, το πολύγλωσσο plugin για το WordPress. Η προσθήκη θα μεταφράσει όλα τα προϊόντα καταστήματος, τα χαρακτηριστικά και τις κατηγορίες. Σας επιτρέπει επίσης να προσφέρετε τιμολόγηση προϊόντων σε πολλά νομίσματα.
 5. Το Give είναι ένα πρόσθετο δωρεάς για το WordPress που επιτρέπει στους επισκέπτες ιστότοπων να δίνουν φιλανθρωπικά δώρα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φόρμες δωρεάς, να προσθέσετε στόχους, να προβάλετε στατιστικά στοιχεία και να την ενσωματώσετε σε μια ποικιλία από πύλες πληρωμής.
 6. Το PayPal Donations προσθέτει μια πλαϊνή γραμμή δωρεάς PayPal στον ιστότοπό σας WordPress.
 7. Το Paid Memberships Pro σάς επιτρέπει να προσφέρετε απεριόριστα επίπεδα ευέλικτης τιμής μέλους, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες ή συνδρομές προϊόντων σε διάφορα επίπεδα συνδρομής. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να προσφέρετε διαδικτυακά μαθήματα ή τακτική παράδοση περιεχομένου βίντεο και podcast. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν σε ποιο επίπεδο τιμολόγησης θέλουν να εγγραφούν.

Περίληψη

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι εξαιρετικό, καθώς είναι πολύ φθηνό να ξεκινήσετε ένα κατάστημα. Αλλά για να είναι επιτυχής, θα πρέπει να κάνετε πολλή δουλειά. Αυτά τα πρόσθετα θα κάνουν πολύ πιο εύκολο να δουλέψουν. Μην κάνετε χειροκίνητα αυτό που μπορείτε να αυτοματοποιήσετε, γιατί θα υπάρχει πάντα άλλη εργασία που πρέπει να γίνει. Επομένως, διαβάστε αυτήν τη λίστα και βρείτε τα πρόσθετα που χρειάζεστε.

Θα σας βοηθήσουν να κάνετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας επιτυχημένο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map