Τώρα 16.318+ Βρετανοί μπάτσοι, κοστούμια και Spooks μπορούν τώρα να δουν κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαρτίου 2017

16.318+ Βρετανοί μπάτσοι, κοστούμια και Spooks μπορούν τώρα να δουν κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε ...

Ο νόμος περί διερεύνησης δυνάμεων (IPA) είναι ένας νέος νόμος που καθιστά τη μαζική επιτήρηση νόμιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η χρήση του κινητού τηλεφώνου και του Διαδικτύου όλων των πολιτών θα καταγραφεί τώρα και ο νόμος επιτρέπει επίσης στην κυβέρνηση να παρακάμψει κρυφά κρυπτογράφηση, μεταξύ άλλων.

Ο νόμος καθορίζει έναν αριθμό ρόλων εργασίας που έχουν πρόσβαση στα αρχεία σύνδεσης στο Internet (ICR). Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το πόσοι άνθρωποι στην κυβέρνηση έχουν πρόσβαση σε αυτά. Και πρέπει να είναι!

Συνοπτικά: Ποιος έχει πρόσβαση?

WhoIsHostingΑυτό υπέβαλε σχεδόν 100 αιτήματα ελευθερίας πληροφοριών για να μάθει ακριβώς ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Μπορούμε τώρα να αποκαλύψουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 16.318 υπάλληλοι στο δημόσιο και δημόσιο τομέα που έχουν νόμιμη πρόσβαση στα ICR σας. Και αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει μόνο τα δύο τρίτα των οργανισμών που αναφέρονται στον Νόμο.

Το τρέχον σύνολο αντιπροσωπεύει ένα κατώτερο όριο – τον ελάχιστο αριθμό ατόμων που έχουν πρόσβαση σε αυτό που κάνετε στον υπολογιστή σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα μάθουμε αναμφίβολα περισσότερα και θα αναθεωρήσουμε αυτό το σύνολο. Εδώ είναι η τρέχουσα ανάλυση:

td {
επένδυση-αριστερά: 1em;
επένδυση-δεξιά: 1em;
}

ΟμάδαΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟΣύνολο
Αστυνομία10,578
  Αγγλία και Ουαλία8,716
  Υπουργείο Άμυνας138
  Βόρεια Ιρλανδία και Σκωτία1.724
  Στρατός?
Υπηρεσίες πληροφοριών?
  ΜΙ5?
  ΜΙ6?
  GCHQ?
HMRC2.967
Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης644
  Marine και Coastguard11
  Πυρκαγιά και ασθενοφόρο538
Διάφορα2.129
Σύνολο16.318

Εάν θέλετε, μπορείτε να ενσωματώσετε αυτόν τον πίνακα στη δική σας ιστοσελίδα αντιγράφοντας το κείμενο στο παρακάτω πλαίσιο. Συνδέεται με αυτήν τη σελίδα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δει τις λεπτομέρειες.

Πώς πήραμε αυτούς τους αριθμούς

Η Ενότητα 4 του Νόμου περί Ερευνών αναφέρει τους ρόλους που απαιτούνται για την πρόσβαση στα αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν δύο επίπεδα πρόσβασης: Πλήρης ή Οντότητες. Οι οντότητες είναι περιορισμένη προβολή.

Όλοι οι ρόλοι στην Πράξη είναι ο ελάχιστος απαιτούμενος για την πρόσβαση στο Internet Connection Records. Στα αιτήματά μας για ελευθερία πληροφοριών, ζητήσαμε τα ονόματα όλων των ρόλων που είναι ανώτεροι από τον ελάχιστο απαιτούμενο ρόλο, καθώς και έναν αριθμό για κάθε ρόλο. Δεν το παρείχαν όλοι οι οργανισμοί, αλλά πολλοί το έκαναν.

Ο σκοπός μας

Ο σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να «ονομάστε και ντροπιάζετε» τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Σε τελική ανάλυση, πολλοί από αυτούς δεν ζήτησαν ποτέ πρόσβαση, μπορεί να μην το θέλουν και μπορεί να αντιταχθούν ιδιωτικά στον νόμο περί εξουσίας έρευνας.

Αλλά είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε την τεράστια κλίμακα του ζητήματος. Υπάρχει ένας ζαλισμένος αριθμός ατόμων με πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Όλοι έχουν άδεια να δουν τι παίρνετε στο φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Και, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι σαφές πώς η δουλειά τους έχει καμία σχέση με τους υποτιθέμενους λόγους για τους οποίους το IPA πέρασε αρχικά.

Για παράδειγμα, το Υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων και η Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων δεν φαίνεται να έχουν καμία σχέση με την τρομοκρατία ή την εμπορία ανθρώπων.

Οι αριθμοί αναλυτικά

Οι αριθμοί που παρουσιάζουμε εδώ προέρχονται από τα αιτήματά μας για ελευθερία πληροφοριών και πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι οργανισμοί δεν απάντησαν στον καθορισμένο χρόνο, κάποιοι ζήτησαν περαιτέρω πληροφορίες από εμάς και άλλοι εξαιρούνται από την παροχή αυτών των πληροφοριών. Για αυτούς τους λόγους και τις επιπλοκές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται η κατανομή θέσεων εργασίας, αυτά τα στοιχεία πρέπει να θεωρούνται ελάχιστα.

Αριθμός αστυνομίας με πρόσβαση

Ο νόμος περί διερεύνησης δυνάμεων επιτρέπει στους επιθεωρητές της αστυνομίας να βλέπουν μια περικομμένη έκδοση των εγγραφών σύνδεσης στο Διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων οντοτήτων στα αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο και συνδέσμων μεταξύ αυτών των οντοτήτων). Επειδή τα δεδομένα έχουν πρόσβαση σε ανώτερους ρόλους, γνωρίζουμε ότι οι επικεφαλής επιθεωρητές θα βλέπουν επίσης αυτά τα δεδομένα οντοτήτων.

Αγγλία και Ουαλία

Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015, υπήρχαν 7.358 επιθεωρητές και επικεφαλής επιθεωρητές στη δύναμη στην Αγγλία και την Ουαλία.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πλήρη αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο από οποιονδήποτε έχει την τάξη του Επιθεωρητή ή του Αρχηγού και κάθε μέλους του προσωπικού που είναι ανώτερος σε αυτούς τους ρόλους. Με βάση τα δεδομένα του 2015, δηλαδή 7.358 αξιωματικοί σε αυτές τις τάξεις και 1.358 αξιωματικοί παραπάνω. Αυτό κάνει 8.716 αξιωματικούς στην αστυνομική δύναμη στην Αγγλία και την Ουαλία με πρόσβαση σε ICR.

Υπουργείο Άμυνας

Το Υπουργείο Άμυνας (Υπουργείο Άμυνας) λέει ότι έχει συνολικά 119 στις τάξεις του Επιθεωρητή ή του Αρχηγού Επιθεωρητή. Υπάρχουν 19 αξιωματικοί πάνω από αυτό το βαθμό, για συνολικά 138 με πρόσβαση στο ICR.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον ένας αστυνομικός του Υπουργείου Υγείας έχει διερευνηθεί και απαλλαγεί από καθήκοντα για κατάχρηση δεδομένων τα τελευταία χρόνια. Διακόπηκε αφού έψαχνε αρχεία καταγραφής της αστυνομίας για προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον πρώην ποδοσφαιριστή Paul “Gazza” Gascoigne, αποδεικνύοντας ότι η κατάχρηση μπορεί και συμβεί.

Βόρεια Ιρλανδία και Σκωτία

Στην αστυνομική δύναμη της Βόρειας Ιρλανδίας, υπάρχουν τουλάχιστον 436 υπαλλήλους με ρόλο επιθεωρητή ή υψηλότερο, και 21 άτομα σε επιθεωρητή ή ανώτερο.

Η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε τα στοιχεία για τη δύναμή της μετά την επεξεργασία του αιτήματος ελευθερίας πληροφοριών. Υπάρχουν 861 επιθεωρητές αστυνομίας, 240 επιθεωρητές, 117 επιθεωρητές, 38 επικεφαλής επιθεωρητές, 7 βοηθοί αρχηγοί αστυνομικών, 3 αναπληρωτές αρχηγός αστυνομικών και 1 αρχηγός αστυνομικού, προσθέτοντας 1.267 στο σύνολο.

Αυτό κάνει συνολικά 1.724 αξιωματικούς στη Βόρεια Ιρλανδία και τη Σκωτία με πρόσβαση σε ICR.

Στρατός, Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία

Η αστυνομία της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού και του Στρατού δεν απάντησε στο αίτημά μας για ελευθερία πληροφοριών εντός του επιτρεπόμενου χρόνου.

Βρήκαμε μια αναφορά του 2013 σχετικά με το (PDF) gov.uk ότι υπάρχουν 5,294 άτομα στον βαθμό Διοικητής (Royal Navy Police), υπολοχαγός συνταγματάρχης (Royal Military Police) και Wing Commander (Royal Air Force Police). Αλλά αυτό αντιπροσωπεύει ολόκληρο τον στρατό. Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε πόσους στρατιωτικούς αστυνομικούς έχουν αυτή την τάξη. Εξίσου σημαντικό, δεν γνωρίζουμε εάν θα έχει πρόσβαση γενικό στρατιωτικό προσωπικό πάνω από αυτόν τον βαθμό.

Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να παρέχουμε εκτίμηση για αυτήν την κατηγορία αυτήν τη στιγμή.

Συνολικά αστυνομίας

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα άτομα με πρόσβαση σε όλα αυτά τα δεδομένα, είναι σημαντικό ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Σκωτίας δέχθηκε κριτική τον Αύγουστο του 2016 επειδή δεν εξασφάλισε τη δική του προσωπική σελίδα στο Facebook. Εάν ο επικεφαλής της αστυνομίας της Σκωτίας δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη δική του ιδιωτική ζωή στο Διαδίκτυο, 58 εκατομμύρια πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει σίγουρα να ανησυχούν ότι και αυτός είναι υπεύθυνος για τα δεδομένα τους.

Σύνολο αστυνομίας μέχρι στιγμής: 10,578. Θυμηθείτε: αυτό βασίζεται σε ελλιπή δεδομένα, οπότε είναι χαμηλή εκτίμηση.

Δεν γνωρίζουμε για την πρόσβαση στα MI5, MI6 και GCHQ

Οι υπηρεσίες πληροφοριών παρουσίασαν ένα ιδιαίτερο πρόβλημα για την έρευνά μας.

ΜΙ5

Το MI5 σημαίνει Στρατιωτική Νοημοσύνη, Τμήμα 5, και είναι υπεύθυνο για την εγχώρια αντι-νοημοσύνη και ασφάλεια. Επί του παρόντος, απασχολεί περίπου 4.000 άτομα.

Ο νόμος επιτρέπει στο προσωπικό των γενικών καθηκόντων 3 (ή πιο ανώτερο) να έχει πρόσβαση σε πλήρη αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο και στα γενικά καθήκοντα 4 πρόσβαση μόνο σε οντότητες. Ζητήσαμε από τον MI5 τον αριθμό του προσωπικού σε αυτούς τους ρόλους, αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν στοιχεία.

ΜΙ6

Το MI6 σημαίνει Στρατιωτική Νοημοσύνη, Ενότητα 6 και είναι υπεύθυνο για τη συλλογή πληροφοριών από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου για την υποστήριξη συγκεκριμένων κυβερνητικών δραστηριοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου. Πλήρη ICR θα είναι επίσης διαθέσιμα στο προσωπικό του MI6 Βαθμού 6 ή παραπάνω. Γνωρίζουμε ότι το MI6 είχε 2.479 υπαλλήλους τον Μάρτιο του 2015 και σκοπεύει να προσλάβει 1.000 ακόμη άτομα έως το 2020. Δεν γνωρίζουμε πόσα είναι στο βαθμό 6 ή παραπάνω και το MI6 δεν απάντησε σε ερωτήσεις.

Το 2016, οι MI6 και MI5 βρέθηκαν ότι παραβίασαν τη νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα συλλέγοντας δεδομένα μαζικών επικοινωνιών χωρίς συγκατάθεση. Αυτό είναι το είδος της δραστηριότητας που σχεδιάστηκε για να νομιμοποιήσει ο νόμος για τις εξουσίες έρευνας.

GCHQ

Το προσωπικό του GCHQ που έχει ρόλο GC8 ή παραπάνω έχει επίσης πρόσβαση σε ICR. Ωστόσο, η GCHQ δεν απάντησε στα ερωτήματά μας.

Καθώς δεν έχουμε επιβεβαιωμένους αριθμούς για αυτήν την ενότητα, δεν έχουμε προσθέσει τίποτα. Αλλά είναι βέβαιο ότι τα MI5, MI6 και GCHQ θα αυξήσουν το σύνολο μας κατά ένα σημαντικό ποσό.

Αριθμός ατόμων στο HMRC με πρόσβαση

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα έσοδα και τα τελωνεία της Αυτού Μεγαλειότητας (HMRC) σαρώνουν λογαριασμούς κοινωνικών μέσων για να βρουν δεδομένα σχετικά με τους φορολογούμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα δεδομένα τροφοδοτούνται στην πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων, το Connect και συγχωνεύονται με πληροφορίες σχετικά με τους μισθούς, τις συντάξεις, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις επενδύσεις και τις συνήθειες αγορών στο Διαδίκτυο. Τώρα που το σύνολο δεδομένων θα αυξηθεί με τη διαδικτυακή δραστηριότητα των απλών κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα πλήρη αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι ορατά στους ανώτερους υπαλλήλους στο HMRC, ενώ οι οντότητες είναι διαθέσιμες στους ανώτερους υπαλλήλους. Σε μια περίληψη των κατώτερων θέσεων του 2016, υπήρχαν 2.123 ανώτεροι υπάλληλοι και 844 ανώτεροι υπάλληλοι. Όλοι οι άνθρωποι πάνω από αυτούς τους ρόλους έχουν επίσης πρόσβαση, αλλά το HMRC δεν ταξινομεί ακριβώς ποιοι ρόλοι θα εμπίπτουν σε αυτές τις ομάδες.

Μέχρι στιγμής, αυτό αντιπροσωπεύει 2.967 υπαλλήλους της HMRC, από την άποψή μας, καθιστώντας το τρέχον σύνολο μας 13,545 άνθρωποι – που είναι μια πολύ συντηρητική εκτίμηση.

Αριθμός ατόμων σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με πρόσβαση

Στην Υπηρεσία Ναυτιλιακών και Ακτοφυλακών, 4 άτομα μπορούν να δουν δεδομένα οντοτήτων και 7 άλλα άτομα έχουν πλήρη πρόσβαση στα αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Ο Διοικητής Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων είναι ανάμεσά τους, όπως και ο Αρχηγός Επιβολής. Η Υπηρεσία Ναυτιλίας και Ακτοφυλακής δεν αναγνώρισε ορισμένους από τους ρόλους εργασίας στη διατύπωση του Νόμου, επομένως αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι υψηλότερος.

Ακόμα και αυτό το σχετικά μικρό σχήμα πρέπει να σας απασχολεί. Σύμφωνα με ένα αίτημα ελευθερίας πληροφόρησης του 2016, ο έλεγχος ασφάλειας της Υπηρεσίας Πληροφορικής της Ναυτιλίας και της Ακτοφυλακής αποκάλυψε 16 «σημαντικούς» κινδύνους ασφαλείας. Ωστόσο, δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με τη φύση αυτών των κινδύνων.

Στις υπηρεσίες πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρων, τα Διαδικτυακά αρχεία σύνδεσης είναι διαθέσιμα στους Διαχειριστές παρακολούθησης και τους Διευθυντές καθηκόντων στις αίθουσες ελέγχου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την καθοδήγηση της απάντησης σε περιστατικά. Όλοι οι ρόλοι που είναι ανώτεροι σε αυτά τα άτομα έχουν επίσης πλήρη πρόσβαση σε ICR, συμπεριλαμβανομένων των Ταξιαρχικών Διευθυντών, των Διευθυντών Περιοχής, των Διαχειριστών Επιχειρήσεων και άλλων.

Υποβάλαμε αιτήματα ελευθερίας πληροφοριών σε κάθε μεμονωμένη αρχή πυρκαγιάς ή ασθενοφόρου και επιβεβαιώσαμε τουλάχιστον 644 άτομα με πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες πυρκαγιάς και ασθενοφόρων που απάντησαν.

Αυτό φέρνει το σύνολο μας 14,189 που είναι γνωστά.

Αριθμός ατόμων με πρόσβαση αλλού

Ακολουθούν οι απαντήσεις στα αιτήματά μας για FOI, μαζί με τα στοιχεία που μας δόθηκαν:

 • 279 άτομα στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών
 • 326 στο Ρυθμιστικό Γραφείο του Υπουργείου Υγείας και Προϊόντων Υγείας
 • 10 στη Μονάδα Υγείας κατά της Απάτης
 • 59 στο Τμήμα Εργασίας και Συντάξεων
 • 3 στον Κοινό Οργανισμό Υπηρεσιών για την Υπηρεσία Υγείας της Σκωτίας
 • 13 στην Επιτροπή Αναθεώρησης Ποινικών Υποθέσεων
 • 537 στο Τμήμα Κοινοτήτων της Βόρειας Ιρλανδίας
 • 5 στο Τμήμα Οικονομίας της Βόρειας Ιρλανδίας
 • 11 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Βόρειας Ιρλανδίας
 • 13 στην Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς
 • 45 στο Food Standards Agency
 • 5 στο Food Standards Scotland
 • 56 στην Επιτροπή Τζόγου
 • 45 στο Εκτελεστικό Υγείας και Ασφάλειας (HSE)
 • 10 στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας (IPCC)
 • 75 στο Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO)
 • 13 στην Εθνική Υπηρεσία Υπηρεσιών Υπηρεσιών Υγείας
 • 3 στον Οργανισμό Περιφερειακών Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας της Βόρειας Ιρλανδίας
 • 548 άτομα στο Γραφείο Επικοινωνιών
 • 16 στο Γραφείο του Διαμεσολαβητή της Αστυνομίας για τη Βόρεια Ιρλανδία
 • 2 στον Επίτροπο Αστυνομικών Ερευνών και Επισκόπησης
 • 49 στο Γραφείο Σοβαρής Απάτης
 • 6 στο συμβούλιο πυρκαγιάς και διάσωσης της Βόρειας Ιρλανδίας.

Αυτό δημιουργεί συνολικά 2.129 περισσότερους ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στο Internet Connection Records, αυξάνοντας το σύνολο μας 16.318.

Υπάρχουν αναμφίβολα πολλά περισσότερα – βασίζονται μόνο στην έλλειψη πληροφοριών για τα MI5, MI6 και GCHQ. Ωστόσο, υπάρχουν δυνητικά χιλιάδες ακόμη που δεν μέτρησαν.

Γιατί αυτό έχει σημασία

Και πάλι: δεν πρόκειται για μια προσπάθεια ντροπής των ατόμων με την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Αλλά είναι μια προσπάθεια να σας σοκάρει να αναγνωρίσετε πόσο ανοιχτή είναι η πρόσβαση.

Οι παραβιάσεις προστασίας δεδομένων μικρής κλίμακας συμβαίνουν συνεχώς. οι μεγάλης κλίμακας παραβιάσεις δεν είναι τόσο σπάνιες. Και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει μακρόχρονο ιστορικό απώλειας προσωπικών δεδομένων κατά λάθος.

Τα συμβούλια του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν επίσης ένα αμφίβολο ρεκόρ όσον αφορά την κατάχρηση παρακολούθησης στο παρελθόν. Για παράδειγμα:

 • Το RIPA, ένας παρόμοιος, αλλά λιγότερο ενοχλητικός νόμος από το 2000, φέρεται να κακοποιήθηκε για την παρακολούθηση των πολιτών από 186 διαφορετικά συμβούλια στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με έκθεση του 2016. Μερικές από τις χρήσεις του φέρεται να είναι τόσο ασήμαντες όσο «κατασκοπεία σε ανθρώπους που περπατούν σκύλους, που ταΐζουν περιστέρια και που φέρουν μύγες [παράνομη απόρριψη αποβλήτων]».
 • Μια προηγούμενη έκθεση από το 2010 αναφέρει ότι το RIPA χρησιμοποιείται για την επιτήρηση, συμπεριλαμβανομένων από τοπικά συμβούλια που κατασκοπεύουν τους δικούς τους υπαλλήλους.
 • Ορισμένα τοπικά συμβούλια στη Σκωτία έχουν επικριθεί για το ότι έχουν «επικίνδυνα χαλαρή στάση» απέναντι στις πολιτικές ελευθερίες.

Κάποια κατάχρηση μπορεί να είναι σκόπιμη, ενώ κάποια μπορεί να είναι αποτέλεσμα απλής άγνοιας. Τουλάχιστον ένας από τους οργανισμούς στους οποίους προσεγγίσαμε δεν παρείχε απάντηση στις ερωτήσεις μας, επειδή ο ερωτώμενος δεν ήξερε τι είναι τα αρχεία σύνδεσης στο Διαδίκτυο, ακόμη και μετά την παροχή ενός συνδέσμου προς τον νόμο.

Όσο περισσότερα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα, τόσο περισσότερες δυνατότητες υπάρχει για παράνομη πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα ή να χρησιμοποιούνται ανήθικα. Και αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας και την ελευθερία σας.

παράρτημα

Πάνω από εκατό αιτήματα FOI υποβλήθηκαν για αυτό το άρθρο. Από αυτά, 76 ολοκληρώθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στην τελική έκδοση αυτού του άρθρου. Καθώς συλλέγουμε περισσότερα δεδομένα, θα προσθέσουμε σε αυτό το άρθρο. Εδώ είναι τα PDF που περιέχουν κάθε έγγραφο FOI που έχουμε χρησιμοποιήσει:

 1. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Avon
 2. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Bedfordshire and Luton
 3. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Buckinghamshire
 4. Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης Cambridgeshire
 5. Cheshire Fire and Rescue
 6. Πυροσβεστική Κλίβελαντ
 7. Κοινός οργανισμός υπηρεσιών για την υπηρεσία υγείας της Σκωτίας
 8. Αρχή ανταγωνισμού και αγορών
 9. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης της Κορνουάλης
 10. County Durham and Darlington Fire and Rescue Service
 11. Επιτροπή αναθεώρησης ποινικών υποθέσεων
 12. Τμήμα Κοινοτήτων Βόρεια Ιρλανδία
 13. Τμήμα Οικονομίας στο NI
 14. Τμήμα Εργασίας και Συντάξεων
 15. Τμήμα Υγείας Μονάδα Καταπολέμησης της Απάτης
 16. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Derbyshire
 17. Dorset and Wiltshire Fire and Rescue Service
 18. Υπηρεσία ασθενοφόρων East Midlands NHS Trust
 19. Ανατολική Αγγλία Υπηρεσία Ασθενοφόρων NHS Trust
 20. Υπηρεσία Πυρκαγιάς και Διάσωσης East Sussex
 21. Πυροσβεστική υπηρεσία Essex County
 22. Αρχή οικονομικής συμπεριφοράς
 23. Πρότυπα τροφίμων Σκωτία
 24. Επιτροπή τζόγου
 25. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Gloucestershire
 26. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Hampshire
 27. Υπεύθυνος Υγείας και Ασφάλειας
 28. HMRC
 29. Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας
 30. Επίτροπος πληροφοριών
 31. Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης Isle of Wight
 32. Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης Νήσων Scilly
 33. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης του Κεντ
 34. Lancashire Πυροσβεστική και Διάσωση Υπηρεσία
 35. Leicestershire Πυροσβεστική και Διάσωση Υπηρεσία
 36. Lincolnshire Πυροσβεστική και Διάσωση Υπηρεσία
 37. Υπηρεσία Ασθενοφόρων Λονδίνου NHS Trust
 38. Πυροσβεστική Λονδίνο
 39. Οργανισμός Ναυτιλίας και Ακτοφυλακής
 40. Ρυθμιστικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας
 41. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Merseyside
 42. ΜΙ5
 43. Υπουργείο Άμυνας Αστυνομίας
 44. Εθνική Υπηρεσία Υπηρεσιών Υπηρεσιών Υγείας
 45. Norfolk Πυροσβεστική και Διάσωση Υπηρεσία
 46. Northamptonshire County Council Πυροσβεστική και Διάσωση Υπηρεσία
 47. North East Ambulance Service NHS Foundation Trust
 48. Υπηρεσία ασθενοφόρων της Βόρειας Ιρλανδίας
 49. Οργανισμός Περιφερειακών Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας Βόρειας Ιρλανδίας
 50. Υπηρεσία φυλακών της Βόρειας Ιρλανδίας
 51. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Northumberland
 52. North West Ambulance Service NHS Trust
 53. Αρχή Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Βόρειου Γιορκσάιρ
 54. Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης Nottinghamshire
 55. Γραφείο Επικοινωνιών OFCOM
 56. Oxfordshire Fire and Rescue
 57. Αστυνομικές έρευνες και Επίτροπος επιθεώρησης
 58. Διαμεσολαβητής της Αστυνομίας της Βόρειας Ιρλανδίας
 59. Royal Berkshire Fire and Rescue Service
 60. Υπηρεσία ασθενοφόρων της Σκωτίας
 61. Επιτροπή αναθεώρησης ποινικών υποθέσεων της Σκωτίας
 62. Γραφείο σοβαρής απάτης
 63. Υπηρεσία πυροσβεστικής και διάσωσης Shropshire
 64. Υπηρεσία Ασθενοφόρων Νότου
 65. Υπηρεσία ασθενοφόρων νοτιοανατολικής ακτής NHS Foundation Trust
 66. Southwest Ambulance Service NHS Foundation Trust
  • Λειτουργική δομή
 67. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Staffordshire
 68. Υπηρεσίες Πυροσβεστικής και Διάσωσης Suffolk
 69. Surrey Fire και Διάσωση
 70. Tyne and Wear Fire and Rescue Service
 71. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Warwickshire
 72. Welsh Ambulance Services NHS Trust
 73. West Midlands Ambulance Service NHS Foundation Trust
 74. Δυτικό Σάσεξ Πυρκαγιά και Διάσωση
 75. Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης West Yorkshire
 76. Υπηρεσία ασθενοφόρων Yorkshire
 77. Norther Ireland Fire and Rescue
 78. Πυρκαγιά και διάσωση του Greater Manchester
 79. Hertfordshire Fire and Rescue
 80. Αστυνομία Σκωτία

Οργανισμοί που δεν απάντησαν

Ορισμένοι οργανισμοί απέτυχαν να παράσχουν τις πληροφορίες που ζητήσαμε μέχρι τη νόμιμη προθεσμία. Σημειώστε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό – δεν είναι απαραίτητα το σφάλμα του εν λόγω οργανισμού. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη λήψη δεδομένων από αυτούς τους οργανισμούς:

 1. Cumbria Πυροσβεστική και Διάσωση Υπηρεσία
 2. Αρχή συμμοριών και κατάχρησης εργασίας
 3. GCHQ
 4. Γραφείο στο σπίτι
 5. Υπηρεσία πυρκαγιάς και διάσωσης Humberside
 6. ΜΙ6
 7. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 8. Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος
 9. Αστυνομική Υπηρεσία της Σκωτίας
 10. Βασιλική Αστυνομία Πολεμικής Αεροπορίας
 11. Βασιλική στρατιωτική αστυνομία
 12. Βασιλική Αστυνομία
 13. Επιτροπή αναθεώρησης ποινικών υποθέσεων της Σκωτίας
 14. Πυροσβεστική Υπηρεσία West Midlands

Εκτός από αυτά, το Υπουργείο Άμυνας απάντησε στην έρευνά μας (PDF) μέσω παραδοσιακού ταχυδρομείου. Ως αποτέλεσμα, το λάβαμε λίγο πριν από τη δημοσίευση. Το πιο σημαντικό, δεν παρείχε πληροφορίες, αλλά μάλλον ζήτησε πρόσθετες λεπτομέρειες. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε αυτό το ζήτημα.

Ενημέρωση (25 Μαρτίου 2017)

Εξαλείψαμε το σύνολο μας για τη στρατιωτική αστυνομία επειδή δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό από δημόσια αρχεία και δεν έχουμε λάβει απαντήσεις από τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, το Ναυτικό και το Στρατό. Αυξήσαμε τον αριθμό μας λόγω καθυστερημένων απαντήσεων στο FOI. Αυξήσαμε τους αριθμούς για την Αστυνομία Σκωτία σε 1.267, την Πυρκαγιά και τη Διάσωση του Μάντσεστερ σε 83, την Πυροσβεστική και Διάσωση Hertfordshire σε 12, και την Πυροσβεστική και Διάσωση Βόρειας Ιρλανδίας σε 6.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map