Οι καλύτερες λίστες αλληλογραφίας Φιλοξενία σχεδίων σε σύγκριση και βαθμολογία – Ένας οδηγός WIHT

Συγκρίνετε τη φιλοξενία λίστας αλληλογραφίας

Εάν η επιχείρησή σας θέλει να μετακινηθεί από το εσωτερικό email των πελατών σε μια μεγαλύτερη λειτουργία με εκατοντάδες πελάτες, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν οικοδεσπότη ιστού που μπορεί να χειριστεί το φορτίο. Διαβάστε παρακάτω για τις προτάσεις μας για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για λίστες αλληλογραφίας.


Σχεδόν όλα τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν κάποιο είδος λίστας αλληλογραφίας. Αλλά αυτά είναι συνήθως πολύ βασικά.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες λίστας email. Αυτό που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις ανάγκες σας.

Αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας δώσουμε μια πιο λεπτομερή ανάλυση για κάθε οικοδεσπότη, αλλά εδώ είναι μια προεπισκόπηση των 5 καλύτερων κεντρικών υπολογιστών για τη φιλοξενία λίστας αλληλογραφίας:

 1. Μπλε Χοστ
  – Απεριόριστο email με πολλούς πόρους
 2. Φιλοξενία Α2
 3. HostGator
 4. GreenGeeks
 5. HostMonster

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για φιλοξενία λίστας αλληλογραφίας?

Αρχικά, εξετάσαμε πάνω από 1.500 προγράμματα φιλοξενίας και επιλέξαμε αυτά που θα χειριστούν τη φιλοξενία λιστών αλληλογραφίας. Στη συνέχεια, επιλέξαμε σύντομα τους κεντρικούς υπολογιστές με βάση τους οποίους αυτοί προσφέρουν τη συνολική αξία για τα χρήματα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Τέλος, ζητήσαμε από πραγματικούς πελάτες να καθαρίσουν τη βάση δεδομένων μας με πάνω από 1 εκατομμύριο λέξεις από γνήσιες κριτικές πελατών για να προσδιορίσουμε τους 10 κορυφαίους οικοδεσπότες για φιλοξενία λίστας αλληλογραφίας.

Τι είναι η φιλοξενία λίστας αλληλογραφίας?

Λίστες αλληλογραφίας – Είμαστε όλοι σε αυτές. Είτε λαμβάνετε φυσικά μηνύματα στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού σας είτε λαμβάνετε τον ψηφιακό τύπο που έρχεται στα εισερχόμενά σας, η αποστολή αλληλογραφίας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη λήψη πληροφοριών.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Οι λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διευκολύνουν την επικοινωνία με τους πελάτες και την απόκτηση νέων χρησιμοποιώντας λίστες αλληλογραφίας που είναι ενσωματωμένες στη φιλοξενία σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην το παρακάνετε.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους όχι μόνο κέρδους αλλά και διατήρησης των πελατών είναι μέσω λιστών αλληλογραφίας.

Εντάξει, οι λίστες αλληλογραφίας μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε επαφή με τους πελάτες, να τους παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες και να αυξήσετε την κατώτατη γραμμή σας.

Θα βρείτε πολλές λίστες αλληλογραφίας και παρόχους μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, το καλύτερο στοίχημά σας μπορεί να είναι να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας που τον προσφέρει.

Ο λόγος είναι γιατί αυτές οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να στέλνουν email σε άτομα σε μια λίστα, σε αντίθεση με εκείνη ενός ή λίγων που προέρχονται από ένα μόνο γραμματοκιβώτιο.

Γιατί να πάτε με τη φιλοξενία?

Ακόμα και με ένα δικό σας κλιμακωτό σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο χειρισμός αυτού του είδους της λειτουργίας απαιτεί τεράστιο χώρο, διαμόρφωση και συντήρηση που ενδέχεται να μην επιστρέφουν ανταμοιβές και να έχουν περιορισμένο όφελος από πλευράς κόστους σε σχέση με το να το χειρίζεται ένας πάροχος φιλοξενίας.

Οι πάροχοι φιλοξενίας έχουν «αξιόπιστα» συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πράγμα που σημαίνει ότι επειδή διαχειρίζονται πολλά e-mail είναι πολύ λιγότερο πιθανό να «μαύρη λίστα», κάτι που είναι μια κατάσταση όπου τα συστήματα απαγορεύονται να ανταλλάσσουν αλληλογραφία βάσει καταχρηστικής συμπεριφοράς.

Αυτό σημαίνει ότι ο πάροχος φιλοξενίας που παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει την ικανότητα να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολύ περισσότερα άτομα από κάποιον που προσπάθησε να το κάνει αυτό μόνο του, με βάση το μέγεθος και το γεγονός ότι οι πάροχοι φιλοξενίας κάνουν τεράστια αυτο-αστυνόμευση για τους παραβάτες και τους κακοποιούς συστήματα email.

Δεν είναι πάντα κακόβουλο, αλλά είναι σίγουρα καταστροφικό και θα μπορούσε να έχει τη μορφή εσφαλμένης διαμόρφωσης, σφαλμάτων λογισμικού ή μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό.

Πρώτον, η λήψη της φιλοξενίας και της διαχείρισης λίστας αλληλογραφίας από την ίδια πηγή καθιστά τη διαχείριση και των δύο πολύ πιο εύκολη για εσάς. Ποιος δεν εκτιμά τις αγορές μιας στάσης?

Είναι μια λιγότερη σύνδεση που πρέπει να θυμάστε, αλλά το μεγαλύτερο όφελος είναι η απρόσκοπτη ενσωμάτωση.

Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το εάν η κωδικοποίηση της λίστας αλληλογραφίας ή οι λειτουργίες σας θα λειτουργούν στον ιστότοπό σας. Θα γνωρίζετε ότι όλα είναι ήδη συμβατά και έτοιμα για χρήση αμέσως.

Οι διαχειριστές λίστας αλληλογραφίας που είναι συνδεδεμένοι σε λογαριασμούς φιλοξενίας έχουν συχνά συντάκτες WYSIWYG, επομένως δεν χρειάζεται να μάθετε ένα νέο σύστημα σε λογισμικό εξωτερικής λίστας αλληλογραφίας.

Και αν έχετε επιλέξει έναν καλό πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να είστε ξεκούραστοι γνωρίζοντας ότι εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση της λίστας αλληλογραφίας σας ή εάν κάτι πάει στραβά με αυτήν, ο οικοδεσπότης σας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Βρείτε το σχέδιο για εσάς και κάντε το σχέδιό σας

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλές από τις βασικές έννοιες προέρχονται από διάφορα στοιχεία που είναι ατομικά σε κάθε οργανισμό, όπως το είδος του κοινού που έχετε στις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πόσο οργανωμένη είναι η λίστα και πώς αποκτήθηκαν οι επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Υπάρχουν επίσης αμέτρητα προγράμματα μάρκετινγκ που πρέπει να ενσωματωθούν στον σχεδιασμό των email.

Θα μπορούσατε απλά να μεταφέρετε το ενημερωτικό δελτίο σας εκεί έξω, να προωθήσετε κάποια προσφορά, κάνοντας μια νέα ανακοίνωση προϊόντος, προσπαθώντας να διατηρήσετε πελάτες και πολλά άλλα.

Υπάρχει μια τεράστια διακύμανση στη συχνότητα, τον τόνο και τη διάρκεια των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ πολλών άλλων παραγόντων.

Όταν πρόκειται για λίστες αλληλογραφίας οι ίδιοι, θα επωφεληθήκατε από μια μικρή ανάγνωση στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λειτουργήσει για εσάς και την επιχείρησή σας.

Μπορεί να χρειαστούν πολλά από αυτά που ονομάζονται «δοκιμές A / B» και παρακολούθηση, προκειμένου να παραχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να είναι χρήσιμα και χρήσιμα και μπορείτε ακόμη και να τα χρησιμοποιήσετε για να στείλετε κουπόνια και ειδικές προσφορές σε αξιόλογους πελάτες.

Εάν όμως το παρακάνετε και πλημμυρίσετε τα εισερχόμενα των πελατών σας με υπερβολικά μεγάλο email, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε την επιχείρησή τους.

Διατηρήστε την επικοινωνία σας πολύτιμη και σε ένα καλό πρόγραμμα, βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση λιστών αλληλογραφίας και θα έχετε ένα άλλο σταθερό κομμάτι της συνολικής στρατηγικής μάρκετινγκ σας.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία λίστας αλληλογραφίας?
Το Bluehost παρέχει εξαιρετική υποστήριξη λίστας αλληλογραφίας, καθώς και πλούσιο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Τα σχέδιά τους είναι εύκολο να δημιουργηθούν. Αυτήν τη στιγμή οι αναγνώστες μας μπορούν να εξοικονομήσουν έως 65% σχετικά με τα σχέδια Bluehost. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Άλλες λειτουργίες στο Email

 • Προώθηση email
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • λίστα php
 • Προσαρμοσμένες εγγραφές MX
 • Ταχυδρόμος
 • Σκίουρος

Λίστες αλληλογραφίας Συχνές ερωτήσεις

 • Υπάρχουν προγράμματα που μπορώ να εγκαταστήσω για να διαχειριστώ τη δική μου λίστα αλληλογραφίας?

  Απολύτως. Εάν θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της εγκατάστασης, της διαχείρισης και της συντήρησης, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας στον διακομιστή σας. Το Listserver, το OpenEMM και το phpList είναι μερικά μόνο διαθέσιμα προγράμματα. Ανάλογα με τις δυνατότητες που αναζητάτε και τον προϋπολογισμό της εταιρείας σας, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές εκεί έξω. Μια άλλη επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα λίστας αλληλογραφίας που παρέχεται μέσω άλλης υπηρεσίας. Για παράδειγμα, πολλές εφαρμογές helpdesk περιλαμβάνουν επίσης μια λίστα αλληλογραφίας.

 • Οι λίστες αλληλογραφίας παρέχουν επαφές ή πρέπει να τις αποκτήσω μόνες μου?

  Οι περισσότερες εφαρμογές λίστας αλληλογραφίας είναι ακριβώς αυτές, εφαρμογές για τη διαχείριση της μαζικής σας αλληλογραφίας. Η πραγματική λίστα των δυνητικών πελατών email προέρχεται συνήθως από εσάς, τον ιστότοπό σας ή από άλλη πηγή δυνητικών πελατών. Ο πάροχος φιλοξενίας σας, ωστόσο, μπορεί να περιλαμβάνει δυνητικούς πελάτες μάρκετινγκ ή να προσφέρει πακέτα δυνητικών πελατών. Λάβετε υπόψη ότι μια λίστα με εγχώριες εκδόσεις θα παρέχει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που αγοράζετε, καθώς οι επισκέπτες του ιστότοπου ήρθαν εκεί λόγω ενδιαφέροντος για τις υπηρεσίες σας και είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν.

 • Εάν παρέχεται από την εταιρεία φιλοξενίας μου, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προέρχονται από εμένα ή τον οικοδεσπότη μου?

  Το email θα προέρχεται από εσάς ή τον οργανισμό σας. Ο διακομιστής αλληλογραφίας που χρησιμοποιείται εξαρτάται από τις ρυθμίσεις σας και μπορείτε να καθορίσετε τη διεύθυνση απάντησης. Ορίστε τη δική σας διεύθυνση email ή στείλτε την σε ένα πλαίσιο απάντησης. Ή να το αλλάξετε ανάλογα με το email και το κοινό-στόχο.

 • Τι είναι η δοκιμή A / B?

  Ο έλεγχος A / B είναι η διαδικασία δημιουργίας 2 μοναδικών σεναρίων και εκτέλεσης αυτών είτε ταυτόχρονα ή το ένα μετά το άλλο, διατηρώντας ταυτόχρονα όλες τις άλλες μεταβλητές όσο το δυνατόν πιο παρόμοιες. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να προσδιορίσετε ποια καμπάνια μάρκετινγκ λειτουργεί καλύτερα, θα μπορούσατε να στείλετε ένα email στο μισό της λίστας αλληλογραφίας σας και ένα δεύτερο email στο άλλο μισό. Με βάση τα αποτελέσματα, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια καμπάνια είναι πιο αποτελεσματική.

 • Οι οικοδεσπότες παρέχουν την επιλογή για πολλές λίστες αλληλογραφίας που προέρχονται από πολλές πηγές?

  Αυτό θα εξαρτηθεί από τον πάροχο φιλοξενίας, αλλά σε γενικές γραμμές θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές λίστες και να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές καμπάνιες για καθεμία.

 • Υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πόσο μεγάλη μια λίστα μπορώ να έχω ή πόσο συχνά μπορώ να τις στείλω μέσω email?

  Αυτό θα εξαρτηθεί από τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας, το πρόγραμμα που έχετε αγοράσει και τους περιορισμούς που ενδέχεται να έχει ο οικοδεσπότης σας για να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας πριν εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας για να βεβαιωθείτε ότι παρέχουν το επίπεδο αλληλογραφίας που απαιτεί ο οργανισμός σας. Και αν υπερβαίνετε το όριό τους, αφιερώστε ένα λεπτό για να αναρωτηθείτε αν κάνετε έξυπνο, στοχευμένο μάρκετινγκ ή αν πλησιάζετε λίγο στο spam.

 • Μπορώ να συμπεριλάβω συνημμένα με λίστες αλληλογραφίας?

  Πολλοί θα το προσφέρουν, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου είναι απαράδεκτοι των συνημμένων, ειδικά όταν προέρχονται από μια λίστα αλληλογραφίας. Και πρέπει να είναι. Εάν σέβεστε τον καταναλωτή σας, μην τους ζητήσετε να ανοίξουν συνημμένα. Διότι αν το κάνουν για εσάς, πιθανότατα θα το κάνουν για κάποιον άλλο. Και το επόμενο άτομο μπορεί να μην είναι τόσο καλοπροαίρετο.

 • Μπορώ να φιλτράρω εισερχόμενα μηνύματα ή συνημμένα?

  Αυτό θα εξαρτηθεί από τον πελάτη που παρέχεται μέσω του κεντρικού υπολογιστή σας, αλλά οι περισσότεροι παρέχουν κάποιο επίπεδο φιλτραρίσματος, ειδικά για συνημμένα, τα οποία μπορεί να ενέχουν κίνδυνο υψηλής ασφάλειας.

 • Πόσο θα μπορώ να προσαρμόσω τα email?

  Οποιοσδήποτε καλός διακομιστής λίστας αλληλογραφίας θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε πλήρως τα email σας ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία του οργανισμού σας. Εάν δεν έχετε καθιερωμένη επωνυμία ή δεν χρειάζεται να την συμπεριλάβετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (θα πρέπει!), Πολλά παρέχουν επίσης ορισμένα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να αποθηκεύσετε μια ποικιλία προτύπων email για το χειρισμό διαφόρων ειδών επικοινωνιών. Για παράδειγμα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έντονη κόκκινη κεφαλίδα ενδέχεται να σηματοδοτούν στους παραλήπτες σας ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, ενώ η τυπική πράσινη κεφαλίδα σημαίνει ότι είναι μόνο τα μηνιαία κουπόνια τους.

 • Τι είδους αναλυτικά στοιχεία θα μπορέσω να εκτελέσω?

  Ένας καλός διακομιστής λίστας αλληλογραφίας θα σας παρέχει λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των email που αποστέλλονται, το ποσοστό ανάγνωσης, ακόμη και το ποσοστό των χρηστών που έκαναν κλικ σε συνδέσμους. Ανάλογα με τα δεδομένα που παρείχαν οι χρήστες σας, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία, την ηλικία, το φύλο, τα γενικά ενδιαφέροντα, τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν τον ιστότοπό σας κ.λπ. Εδώ πρέπει να κάνετε σοβαρό σχεδιασμό. Προσδιορίστε ποιες μεταβλητές θέλετε να παρακολουθείτε και βεβαιωθείτε ότι συλλέγετε αυτές τις πληροφορίες όταν οι επισκέπτες του ιστότοπου εγγράφονται για αλληλογραφία.

 • Είναι δυνατόν να ελέγξετε ένα μήνυμα πριν το στείλω, για να δείτε αν θα επισημανθεί ως ανεπιθύμητο?

  Ορισμένοι διακομιστές λίστας αλληλογραφίας προσφέρουν δυνατότητα ελέγχου ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτό που κάνουν είναι να ελέγξετε το περιεχόμενο του μηνύματός σας και να το αξιολογήσετε για να προσδιορίσετε την πιθανότητα να επισημανθεί ως ανεπιθύμητο από άλλο διακομιστή ή από παρόχους email όπως το Gmail ή το Outlook.com. Εάν ο οικοδεσπότης σας δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα, υπάρχουν διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορούν να σας παρέχουν την επιταγή. Λάβετε υπόψη ότι κανένα από αυτά τα εργαλεία δεν είναι εγγυημένο. Για να είστε ασφαλείς, αποφύγετε να αναφέρετε ότι είστε ξένος πρίγκιπας που θέλει να δώσει εκατομμύρια δολάρια.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν διακομιστή λίστας αλληλογραφίας για να δημιουργήσω μια διαδραστική λίστα αλληλογραφίας?

  Πολλά προγράμματα υποστηρίζουν τη δημιουργία πολλαπλών τύπων λιστών αλληλογραφίας, όπως ενημερωτικά δελτία, λίστες μάρκετινγκ, ανακοινώσεις και ομάδες συζήτησης. Οι ομάδες συζήτησης μπορούν συνήθως να ελεγχθούν, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μηνύματα πρέπει να ελεγχθούν πριν μεταβείτε στην υπόλοιπη ομάδα, ή χωρίς τροποποίηση, που σημαίνει ότι τα μέλη μπορούν απλώς να απαντήσουν σε ολόκληρη την ομάδα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map