Το καλύτερο Webmail Hosting: Ποιο είναι το καλύτερο για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Contents

Συγκρίνετε το Webmail Hosting

Σήμερα, τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας προσφέρουν μια επιλογή πελατών webmail και τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας λογαριασμών. Αλλά υπάρχει μεγάλη μεταβλητότητα όσον αφορά τη δύναμη του webmail που συνοδεύεται από διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας.


Μόνο ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όσες διευθύνσεις email χρειάζεστε. Και πολλοί κεντρικοί υπολογιστές περιορίζουν το μέγεθος των συνημμένων αρχείων, κάτι που μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα εάν χρειαστεί να στείλετε email σε μεγάλα αρχεία πολυμέσων. Τέλος, χρειάζεστε άφθονο χώρο αποθήκευσης email.

Θα συζητήσουμε αργότερα τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές για webmail, αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει οι λεπτομέρειες, ακολουθούν οι επιλογές μας για τους 5 καλύτερους οικοδεσπότες webmail:

 1. SiteGround
  – Απεριόριστοι λογαριασμοί, εξαιρετική φιλοξενία και υποστήριξη σε καλές τιμές
 2. Μπλε Χοστ
 3. Φιλοξενία Α2
 4. Φιλοξενία InMotion
 5. HostPapa

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για το Webmail?

Καλύπτουμε τη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων για πάνω από μια δεκαετία. Εκείνη την εποχή, έχουμε ελέγξει πάνω από 1.500 σχέδια και δημοσιεύσαμε κριτικές χιλιάδων πραγματικών πελατών.

Χρησιμοποιήσαμε αυτήν την κριτική για να κατατάξουμε τους κεντρικούς υπολογιστές που προσέφεραν τους περισσότερους λογαριασμούς email, μεγέθη συνημμένων και αποθηκευτικό χώρο.

Φιλοξενία Webmail

Φιλοξενία Webmail

Τι είναι το Webmail?

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας περιλαμβάνουν υποστήριξη για έναν ή περισσότερους λογαριασμούς email με τα πακέτα φιλοξενίας τους.

Σημασία του Webmail

Η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο γίνεται μέσω ενός διαδικτυακού πελάτη μόνο. Ήταν ένα σημαντικό εργαλείο για τους πολυάσχολους επαγγελματίες καθώς γίνεται μια επιχείρηση στον Ιστό όλο και πιο κινητό.

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας περιλαμβάνουν υποστήριξη για email ως μέρος των τυπικών πακέτων τους. Ως μία από τις κορυφαίες μορφές του σήμερα διαπροσωπική επικοινωνία, Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποτελεί ουσιαστικό μέρος της λειτουργίας μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας και επιχείρησης. Ένα σημαντικό μέρος κάθε σύγχρονης υπηρεσίας email είναι το webmail.

Πώς διαφέρει το Webmail από τους παραδοσιακούς πελάτες?

Σύνδεση μέσω email στο Web Έτσι φαίνεται η οθόνη σύνδεσης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Οι παραδοσιακοί πελάτες email εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας ή εκτελούνται από τον τοπικό σας διακομιστή. Η ηλεκτρονική αλληλογραφία στο Web, από την άλλη πλευρά, (όπως υποδηλώνει το όνομα) είναι προσβάσιμη απευθείας από τον Ιστό μέσω του προγράμματος περιήγησης στη συσκευή σας.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διευκολύνει τη λήψη της αλληλογραφίας σας “εν κινήσει” χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Δεν απαιτείται παιχνίδι με ρυθμίσεις αλληλογραφίας στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας. Απλώς πληκτρολογείτε τη διεύθυνση Ιστού που παρέχεται από τον οικοδεσπότη σας, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του email σας και είστε!

Λειτουργικότητα του Webmail

Κατά κανόνα, το webmail έχει πολλές από τις ίδιες λειτουργίες με το τυπικό email, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης, της απάντησης, της προώθησης και της υποστήριξης για συνημμένα. Προσφέρονται επίσης πιο προηγμένοι πελάτες webmail συγχρονισμένη αρχειοθέτηση με τον υπολογιστή-πελάτη της επιφάνειας εργασίας σας. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο τοπικό σας αρχείο από την κινητή συσκευή σας.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι email προσπελάστηκε μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού. Χάρη σε υπηρεσίες όπως το Gmail και το Hotmail, οι περισσότεροι χρήστες ιστού θα καταλάβουν πώς λειτουργεί αυτό. Οι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν επίσης υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω web, έτσι ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς email τους χωρίς να χρησιμοποιούν λογισμικό email. Όμως το webmail δεν είναι ίσο με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας.

Περιορισμοί και πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης

Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες webmail, απαιτούν μια συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Οι λήψεις ή η αρχειοθέτηση μηνυμάτων εκτός σύνδεσης είναι επομένως εκτός εικόνας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μην μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα εκτός σύνδεσης ή ακόμη και να συνθέσετε ένα νέο μήνυμα, καθώς το πρόγραμμα περιήγησης δεν μπορεί να φορτώσει το περιβάλλον αλληλογραφίας σας για να το κάνει.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Webmail?

Οι περισσότεροι από εμάς μεταφέρουν ένα τηλέφωνο ή tablet που συνδέεται συχνά με τον διακομιστή email μας. Σε καθορισμένα διαστήματα, η συσκευή ενδέχεται να συνδεθεί στο γραμματοκιβώτιό σας, να αναζητήσει νέα μηνύματα και να τα κατεβάσει στη συσκευή σας.

Μπορεί να προτιμάτε το Push email. Εδώ είναι ένα νέο μήνυμα κατεβάζω μόλις φτάσει. Με το IMAP, μπορείτε συγχρονίζω η άποψή σας σε πολλές συσκευές.

Πρόσβαση και εργαλεία προγράμματος περιήγησης στο Web

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι λίγο διαφορετικό. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό email σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν εργαλεία webmail. Μπορείς πρόσβαση σε οποιοδήποτε γραμματοκιβώτιο χωρίς λήψη ή εγκατάσταση οτιδήποτε.

Συνήθως, θα βρείτε επιλογές webmail στο λογισμικό του πίνακα ελέγχου του κεντρικού υπολογιστή σας. Για πολλούς οικοδεσπότες, αυτό είναι cPanel, αλλά μπορεί επίσης να είναι Πλέσκ, ή τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου του κεντρικού υπολογιστή σας. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο το φιλοξενεί ο διακομιστής σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Webmail

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης Πελατών Webmail

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω Web είναι εύχρηστο στο λογαριασμό σας για διάφορους λόγους. Πρώτον, συνδέεστε χρησιμοποιώντας ένα απλός φόρμα: απλώς πατήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σάς επιτρέπει επίσης να ελέγχετε μηνύματα από οπουδήποτε. Δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα μειονεκτήματα της χρήσης webmail, σε αντίθεση με τους σύγχρονους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 • Τυποποιημένα χαρακτηριστικά;
 • Ασφάλεια;
 • Διεπαφή χρήστη;
 • Σύγχρονα χαρακτηριστικά
 • Διευθύνσεις URL
 • Τρωτό.

Τυποποιημένα χαρακτηριστικά

Ή μάλλον το έλλειψη αυτών. Εάν διαθέτετε λογαριασμό Gmail, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο λίγες επιλογές σας παρέχει το λογισμικό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του οικοδεσπότη σας.

Ασφάλεια

Και πάλι, ή έλλειψη αυτού. Ο λογαριασμός σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιστού πιθανότατα δεν παρέχεται μέσω ασφαλούς διακομιστή, εκτός εάν το έχετε ρυθμίσει με τον κεντρικό υπολογιστή σας. Απαιτείται επιπλέον προσοχή στο webmail όταν ασχολείστε με την ασφάλεια.

Διεπαφή χρήστη

Διεπαφή e-mail Web Η διεπαφή χρήστη είναι εξαιρετικά ήπια, αν και το RoundCube είναι ένα καλύτερο παράδειγμα

Σε γενικές γραμμές, οι διεπαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω web είναι γνωστό ότι είναι χρονολογημένος, ήπια και όχι απαραίτητα ελκυστική. Ενώ η λειτουργικότητα είναι προφανώς κλειδί, το να έχεις ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη εξακολουθεί να είναι ένας ευχάριστος παράγοντας.

Σύγχρονα χαρακτηριστικά

Οι περισσότεροι πελάτες webmail δεν διαθέτουν σύγχρονες δυνατότητες, όπως μορφοποίηση HTML. Λείπουν επίσης αυτόματες απαντήσεις, ρυθμίσεις πρόληψης και χρονοδιακόπτες.

Αν θέλετε να μεταβείτε στο webmail από σύγχρονους πελάτες, εσείς θα μπορούσε να εκπλαγεί!

Διευθύνσεις URL

Διεύθυνση URL πρόσβασης στο Webmail Τα Clunky URLs είναι ένας πόνος για αντιγραφή, αποθήκευση ή πρόσβαση

Μακρύ, βρώμικο και clunky διευθύνσεις URL κατά την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Αυτό δεν είναι ακριβώς βολικό για κανέναν.

Τρωτό

Οι ταχύτητες μπορεί να είναι αργές, ανάλογα με τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό φυσικά δεν είναι ένα γενικευμένο γεγονός, αλλά θα μπορούσε να προκύψει ως ζήτημα.

Κανένα από αυτά τα μειονεκτήματα δεν είναι διαλυτές, αλλά κάνουν το webmail λίγο λιγότερο ευχάριστο στη χρήση.

Τύποι Webmail

Τύποι Webmail

Οι επιλογές σας θα διαφέρουν από οικοδεσπότη σε κεντρικό υπολογιστή. Εδώ είναι τέσσερα από τα πιο συνηθισμένα:

 1. Σκίουρος
 2. RoundCube
 3. Ορδή
 4. SmarterMail
 5. RainLoop
 6. MailPile

Πολλοί οικοδεσπότες έχουν και τους δικούς τους προσαρμοσμένους πελάτες. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στους 6 πελάτες webmail που αναφέρονται παραπάνω.

Σκίουρος

Webmail - Πελάτης σκίουρου Ο σκίουρος είναι ένας από τους πιο ενημερωμένους πελάτες webmail. Ο σχεδιασμός είναι σχεδόν από τη δεκαετία του ’90

Το Squirrelmail έχει μια πολύ βασική διεπαφή χρήστη. Λειτουργεί πολύ καλά σε αργές συνδέσεις αλλά δεν είναι πολύ εύκολο στο μάτι. Από την θετική πλευρά, έχει βιομηχανική πλοήγηση, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

RoundCube

Ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοιχτού κώδικα. Η πρώτη σταθερή κυκλοφορία ήταν δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2014 μετά από οκτώ χρόνια ανάπτυξης.

Ορδή

Webmail - Horde Client Το Horde έχει σχετικά τυπική και λειτουργική διεπαφή. Ένας σφιχτός ανταγωνιστής της RoundCube

Ένας καλά-στρογγυλός πελάτης webmail που έχει διάφορα χαρακτηριστικά που δεν θα ταιριάζει καλά με όλους. Λειτουργεί καλά, αλλά απαιτεί λίγη υπομονή ενώ μαθαίνετε το δρόμο σας.

SmarterMail

Μια εφαρμογή μόνο για Windows που μπορεί να είναι πρόσβαση μέσω του Plesk Πίνακας Ελέγχου. Όχι το πιο λαμπερό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά αρκούν οι βασικές λειτουργίες.

RainLoop

Ένας πελάτης webmail που δεν απαιτεί καμία βάση δεδομένων για εκτέλεση – έχει ενσωματωμένο 2FA, μαζί με έλεγχο ταυτότητας κοινωνικών μέσων. Η ασφάλεια είναι λιγότερο θέμα εδώ.

MailPile

Ένας σχετικά νέος πελάτης webmail που εστιάζει στο απόρρητο. Αυτά τα παιδιά δίνουν προτεραιότητα στην κρυπτογράφηση και την εμπειρία του χρήστη με ένα ανοιχτού κώδικα. Και πάλι, εάν η ασφάλεια είναι ο φόβος σας, το MailPile είναι μια καλή επιλογή.

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Πρόσβαση στο Webmail μέσω του cPanel Είναι απίστευτα απλό να έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μέσω του cPanel – με ένα μόνο κλικ

Όταν έρθει η ώρα να συνδεθείτε στον λογαριασμό email σας στο webmail θα έχετε μερικές διαφορετικές επιλογές. Αυτές οι επιλογές εξαρτώνται από τον πάροχο φιλοξενίας email που επιλέγετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλήγουν να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στο webmail ως κύρια λύση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αντ ‘αυτού, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καταλήγει ως αντίγραφο ασφαλείας ή ως εργαλείο προώθησης email.

Πρόσβαση στο Webmail μέσω cPanel

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε συνήθως να αποκτήσετε πρόσβαση στον πελάτη webmail μέσω του cPanel του κεντρικού υπολογιστή σας ή οποιουδήποτε πίνακα ελέγχου που έχει εγκαταστήσει.

Θα βρείτε μια λειτουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εργαλείο επιλογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιστού (προφίλ παραπάνω). Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον πελάτη webmail μέσω του ονόματος τομέα του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, το http://mysite.com/webmail θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα σύνδεσης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας.

Webmail ή Desktop

Πελάτες Webmail εναντίον Πελάτες επιφάνειας εργασίας – Απλή σύγκριση

Η πλειοψηφία των χρηστών e-mail έχει λογαριασμούς e-mail με σύγχρονους πελάτες email. Αυτά είναι τα Gmail, Hotmail και Yahoo, για να αναφέρουμε μερικά. Ενώ αυτοί οι πελάτες εξακολουθούν να ταξινομούνται ως Webmail, διαφέρουν από τους παραδοσιακούς διαδικτυακούς πελάτες email σας, παρέχονται από οικοδεσπότες.

Webmail και Desktop – Δίπλα-δίπλα

Ίσως η δεύτερη πιο δημοφιλής επιλογή για χρήση e-mail είναι ένας υπολογιστής-πελάτης. Τα δημοφιλή περιλαμβάνουν το Microsoft Outlook, το Mozilla Thunderbird ή το Opera Mail. Ας ρίξουμε μια ματιά πώς συγκρίνεται ένας υπολογιστής-πελάτης με έναν πελάτη webmail.

ΑσφάλειαΠροσαρμοσμένοι τομείςΠολλαπλοί λογαριασμοίΣυγχρονισμόςΠρόσβασηΑποθήκευση
Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστήΟι υπολογιστές-πελάτες είναι γενικά ασφαλείς, παρόλο που βασίζονται και στην ασφάλεια του μηχανήματός σας.Η προσθήκη προσαρμοσμένων τομέων υποστηρίζεται δωρεάν στις περισσότερες περιπτώσεις.Οι υπολογιστές-πελάτες υποστηρίζουν πολλαπλή διαχείριση λογαριασμού.Κυρίως διαθέσιμο, αν και η διαδικασία συγχρονισμού διαρκεί σημαντικά περισσότερο.Η λειτουργία εκτός σύνδεσης είναι άμεσα διαθέσιμη, για σύνθεση ή αρχειοθέτηση.Μεγάλη ποσότητα αποθήκευσης.
Host WebmailΠρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων, μπορεί να είναι περιορισμένα.Η προσθήκη προσαρμοσμένων τομέων μπορεί να κοστίσει επιπλέον, ανάλογα με τον πάροχο φιλοξενίας και το σχέδιό σας.Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα, ακόμα κι αν βρίσκονται στον ίδιο προσαρμοσμένο τομέα ή πρόγραμμα φιλοξενίας.Οι περισσότεροι υπολογιστές-πελάτες webmail έχουν υποστήριξη για κινητά, επομένως η πρόσβαση στον λογαριασμό σας είναι απλή.Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε δυνατότητες.Περιορισμένος χώρος αποθήκευσης, ανάλογα με τη ρύθμιση και το πρόγραμμα με τον κεντρικό υπολογιστή σας.

Και οι δύο επιλογές έχουν το πάνω χέρι σε ορισμένες πτυχές. Επιπλέον, οι χρήστες που θέλουν να κάνουν το καλύτερο και των δύο κόσμων τείνουν να προσανατολίζονται προς τους διαδικτυακούς πελάτες όπως το Gmail ή το Hotmail.

Πώς συνεργάζονται το Hosting και το Webmail

Επιλογή πελατών Ορισμένοι οικοδεσπότες σας προσφέρουν επιλογές μεταξύ πελατών webmail, τόσο πριν όσο και μετά τη σύνδεση

Όταν εγγραφείτε σε έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα δημιουργήστε μια διεύθυνση email για συγκεκριμένο τομέα. Επίσης γνωστό ως διεύθυνση email επιχείρησης.

Δημιουργία διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ο αριθμός των λογαριασμών email και των σχετικών διευθύνσεων email που μπορείτε να δημιουργήσετε εξαρτάται από το πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Ορισμένα προγράμματα επιτρέπουν απεριόριστους λογαριασμούς email, ενώ άλλα περιορίζονται με βάση το πρόγραμμά σας.

Συνήθως, οι περισσότεροι αρχάριοι πάροχοι φιλοξενίας θα περιλαμβάνουν πράγματα όπως ένα δωρεάν όνομα τομέα και έναν σχετικό λογαριασμό email.

Πρόσβαση από τον λογαριασμό φιλοξενίας σας

Έτσι, ο λογαριασμός φιλοξενίας σας θα σας παρέχει πρόσβαση στον πελάτη webmail.

Θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένος με τον τομέα σας και: αξιοπρεπή αποθηκευτικό χώρο και το ικανότητα δημιουργίας αποστολής και λήψης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακούγεται σαν μια πολύ καλή συμφωνία.

Χρειάζομαι υποστήριξη μέσω Webmail?

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οποίο μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση – όπως έναν εφεδρικό λογαριασμό Gmail – και μπορούμε να βγάλουμε ένα γρήγορο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δευτερόλεπτα.

Αλλά θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κρίσιμα email της επιχείρησης σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο; Είναι ακόμα βολικό για πρόσβαση στο webmail στους λογαριασμούς email του κεντρικού υπολογιστή σας, ακόμα κι αν είναι βασικοί και λίγο ελκυστικοί.

Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα ξεχάσετε το τηλέφωνό σας ή θα πρέπει να εκτυπώσετε κάτι από ένα διαδικτυακό καφέ στο τρέξιμο.

Άλλοι τρόποι πρόσβασης στο Webmail

Υπάρχουν άλλοι τρόποι πρόσβασης στο email σας μέσω υπηρεσίας τρίτου μέρους και μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε διάφορους κανόνες προώθησης. Αλλά καθώς πηγαίνουν οι λύσεις, καμία από αυτές δεν είναι τόσο τακτοποιημένη. Για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή ταχύτητα, αξίζει να ελέγξετε ότι το webmail περιλαμβάνεται στην υπηρεσία φιλοξενίας ιστού.

Αγαπημένοι οικοδεσπότες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Web

Οι 3 αγαπημένοι μου κεντρικοί υπολογιστές με υποστήριξη μέσω email στο Web

Φιλοξενία InMotion

Φιλοξενία InMotion Webmail με InMotion Hosting

Σε κίνηση είναι μια απίστευτη επιλογή για έναν οικοδεσπότη webmail. Όχι μόνο έχουν την καλύτερη υποστήριξη στο παιχνίδι, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες διευθύνσεις email και να έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης email.

Επιπλέον, είναι πολύ οικοδεσπότης υψηλής απόδοσης, ακόμη και στα φθηνότερα σχέδιά της.

SiteGround

Φιλοξενία Siteground Webmail με Siteground Hosting

Εάν γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι χρειάζεστε μόνο φιλοξενία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ιστού για έναν μόνο τομέα, τότε SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή. Του πολύ φιλικός για αρχάριους, παρέχει κορυφαία υποστήριξη και έχει πολύ υψηλή απόδοση σε όλους τους τομείς.

Τώρα, ένα βασικό σχέδιο θα είναι εξοπλισμένο μόνο με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης εισερχομένων email, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους λογαριασμούς email.

iPage

Φιλοξενία iPage Webmail με iPage Hosting

Αν ψάχνετε για ένα από τα φθηνότερα σημεία εισόδου στο webmail hosting, τότε ρίξτε μια ματιά iPage. Με το iPage, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες διευθύνσεις email, ενώ θα λάβετε ακόμη και ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά την εγγραφή σας.

Επιπλέον, υπάρχουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως δημιουργία αυτόματων απαντήσεων και προώθηση email για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον νέο λογαριασμό email σας.

Τι να ψάξετε σε έναν κεντρικό υπολογιστή Webmail

Οι περισσότεροι αρχάριοι οικοδεσπότες είναι εξοπλισμένοι με πρόσβαση στο webmail. Ανάλογα με τον κεντρικό υπολογιστή που θα επιλέξετε, θα έχετε πρόσβαση σε μια διαφορετική σουίτα λειτουργιών. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις κύριες φιλοξενίες μέσω webmail λειτουργίες που θα θέλατε να προσέξετε:

 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρόσβαση μέσω cPanel ή URL
 • Διατίθενται πολλοί πελάτες webmail όπως Squirrelmail, Horde, Roundcube ή Smartermail
 • Δυνατότητα προσθήκης anti-spam και προστασία από ιούς στον λογαριασμό email σας
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ προώθηση μέσω IMAP ή POP3 για αποστολή email email στο web στα κύρια εισερχόμενά σας
 • Δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών διευθύνσεων email επιχειρήσεων χωρίς επιπλέον χρέωση
 • Ικανότητα να δημιουργήστε απεριόριστες διευθύνσεις email συγκεκριμένου τομέα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης email

Άλλες λειτουργίες στο Email

 • Προώθηση email
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Λίστες αλληλογραφίας
 • λίστα php
 • Προσαρμοσμένες εγγραφές MX
 • Ταχυδρόμος
 • Σκίουρος

Συχνές Ερωτήσεις μέσω Webmail

 • Τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο?

  Το webmail είναι ένας τρόπος πρόσβασης στο email σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, και όχι μέσω μιας εφαρμογής email στον υπολογιστή σας. Ιστότοποι όπως το Gmail και το Hotmail χρησιμοποιούν μια διεπαφή αλληλογραφίας ιστού, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια διεπαφή αλληλογραφίας ιστού που παρέχεται από έναν πάροχο φιλοξενίας.

 • Γιατί οι χρήστες χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο?

  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο email σας από οπουδήποτε.

 • Παρέχεται πάντα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο?

  Όχι. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας δεν παρέχουν καθόλου υπηρεσίες email. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και δημιουργού ιστότοπων, όταν μπορείτε απλά να αποκτήσετε σύνδεση στο διαδίκτυο και χώρο αποθήκευσης αρχείων.

 • Τι χαρακτηριστικά μπορώ να περιμένω να λάβω από το webmail?

  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι εγγενώς πιο βασικό από μια πλήρη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να περιμένετε να είστε σε θέση να διαβάσετε, να απαντήσετε, να προωθήσετε email και να επισυνάψετε αρχεία σε ένα μήνυμα. Θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή και να υποβάλετε email σε φακέλους.

  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Web συνήθως δεν έχει πολύπλοκο φιλτράρισμα, ετικέτες, αυτόματες αποκρίσεις ή αντίγραφα ασφαλείας.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω webmail σε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας?

  Κανονικά, το webmail παρέχεται εάν ο οικοδεσπότης σας προσφέρει cPanel. Αναζητήστε τη λεπτή εκτύπωση για το πακέτο που σας ενδιαφέρει.

 • Είναι ασφαλές το webmail?

  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι πάντα τόσο ασφαλές όσο ο διακομιστής φιλοξενίας ιστού. Εάν δεν αγοράσετε πιστοποιητικό SSL, η ασφάλεια πιθανότατα θα είναι αρκετά βασική.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εκτός σύνδεσης?

  Όχι. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο για να συνδεθείτε στον λογαριασμό email σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης.

 • Ποιες εφαρμογές webmail θα παρέχονται από τον οικοδεσπότη μου?

  Εάν έχετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας Linux με το cPanel, πιθανότατα θα σας προσφερθεί Squirrelmail, RoundCube ή / και Horde. Δεν υπάρχει πραγματική διαφορά μεταξύ αυτών, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν που προτιμάτε.

  Εάν δεν έχετε Linux ή cPanel, επικοινωνήστε με τον κεντρικό υπολογιστή σας για να δείτε τι παρέχουν.

 • Ποια είναι τα μειονεκτήματα της χρήσης webmail που παρέχεται από μια εταιρεία φιλοξενίας?

  Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι οι διεπαφές webmail είναι πιο βασικές από τις εφαρμογές email. Εάν χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση email σας για επιχειρήσεις, αυτό μπορεί να είναι περιοριστικό.

  Η φιλοξενία του email σας στον ίδιο διακομιστή με τον ιστότοπό σας μπορεί επίσης να είναι προβληματική εάν υπάρχει διακοπή λειτουργίας στον κεντρικό υπολογιστή σας. Σε αυτό το σενάριο, μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους θα παρέχει καλύτερη συνέχεια.

  Και ίσως χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας μέσω του πίνακα ελέγχου φιλοξενίας, ο οποίος μπορεί να είναι ενοχλητικός.

 • Πρέπει να ξέρω πώς να προγραμματίζω να χρησιμοποιώ webmail?

  Όχι. Ο οικοδεσπότης σας θα ρυθμίζει συνήθως το webmail όταν εγκαθιστά τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας.

 • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη φιλοξενία webmail?

  Πρέπει να έχετε αρκετό χώρο διακομιστή για να αποθηκεύσετε τα αρχεία φιλοξενίας και τα email σας. Εάν το γραμματοκιβώτιό σας μεγαλώσει πολύ, αυτό μπορεί να επηρεάσει τον χώρο στο δίσκο του ιστότοπού σας.

 • Χρειάζομαι διαχειριζόμενη φιλοξενία για να χρησιμοποιήσω webmail?

  Όχι. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Web παρέχεται συνήθως ως στάνταρ, αν και είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τον οικοδεσπότη σας για να βεβαιωθείτε.

 • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις στο webmail?

  Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα προώθησης email, το οποίο προωθεί μηνύματα σε άλλη διεύθυνση email. Θα μπορούσατε επίσης να ανακτήσετε email μέσω POP3 ή IMAP, αντί της διεπαφής webmail. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι το φιλοξενούμενο email, όπως το Gmail ή το Hotmail.

 • Είναι το webmail τόσο καλό όσο το Gmail ή το Hotmail?

  Το Gmail προσφέρει μεγάλο αριθμό δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και μπορεί να αναβαθμιστεί για να χρησιμοποιεί έναν επιχειρηματικό τομέα. Το Gmail είναι επίσης πολύ πιο πλούσιο σε λειτουργίες και η διεπαφή μπορεί να είναι ευκολότερη στη χρήση ανάλογα με την προσωπική σας εμπειρία.

 • Πώς συγκρίνεται το webmail με το Microsoft Exchange ως πλατφόρμα email?

  Το Microsoft Exchange είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εταιρικής κλάσης, η οποία συνήθως διαθέτει προσβάσιμη πρόσβαση στον ιστό. Το Exchange έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες από απλώς email, και είναι το καλύτερο για εταιρείες που έχουν επενδύσει πλήρως στο οικοσύστημα της Microsoft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map