Πληρωμές Web Hosting – Εδώ πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Βρείτε τη φιλοξενία με αυτές τις δυνατότητες στις Πληρωμές

 • PayPal
 • Bitcoin
 • Ελεύθερος

Φιλοξενία Ιστού και Πληρωμές

Συμβατικές πληρωμές

Συμβατικές πληρωμές που γίνονται δεκτές από τους οικοδεσπότες Ιστού

Είτε ψάχνετε για κοινόχρηστη φιλοξενία με έκπτωση είτε για διαχειριζόμενο λογαριασμό υψηλού επιπέδου σε έναν αποκλειστικό διακομιστή, η φιλοξενία θα κοστίσει χρήματα. Ευτυχώς, έχετε πολλές επιλογές σχετικά με τον τρόπο πληρωμής.

Εδώ είναι το λίστα πληρωμών που θα καλύψουμε σε αυτήν τη σελίδα, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε και να ξεπεράσετε τα πλεονεκτήματα / αδυναμίες τους:

 • Πιστωτικές κάρτες
 • Επιταγή πληρωμών
 • Παραγγελίες χρημάτων
 • PayPal
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Bitcoin

Πιστωτικές κάρτες

Στο Διαδίκτυο, οι πιστωτικές κάρτες έχουν γίνει «το νόμισμα της σφαίρας. Θα ήταν ευκολότερο να δημιουργήσετε μια λίστα εταιρειών φιλοξενίας που δεν λαμβάνουν πιστωτικές κάρτες από μια λίστα εταιρειών φιλοξενίας που κάνουν.

Αν και, αν ψάχνετε για έναν οικοδεσπότη Ιστού που μπορεί θα σας βοηθήσουν να αποδεχτείτε πληρωμές με πιστωτική κάρτα; δείτε τη σελίδα μας σχετικά με τις πύλες πιστωτικών καρτών.

Επιταγή πληρωμών

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσπαθούν να διατηρήσουν το κόστος τους όσο το δυνατόν χαμηλότερο, πράγμα που σημαίνει γενικά τη διατήρηση εγγράφων και επεξεργασία εντατικής εργασίας στο ελάχιστο.

Για αυτόν τον λόγο, δεν δέχονται όλες οι εταιρείες φιλοξενίας πληρωμές με επιταγή.

Μερικοί δεν χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες

Δυστυχώς, ορισμένοι οργανισμοί εκδίδουν μόνο επιταγές και δεν χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Συχνά, ανεξάρτητοι προγραμματιστές ιστοσελίδων και μικρά καταστήματα σχεδιασμού αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα με αυτούς τους μικρούς πελάτες – ξαφνικά το η απαίτηση για επιταγή εμφανίζεται κοντά στο χρόνο παράδοσης χωρίς να αναφερθεί νωρίτερα.

Ευτυχώς, ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας, πράγματι, ελέγχουν.

Παραγγελίες χρημάτων

Οι εντολές χρημάτων είναι οχήματα πληρωμής που εκδίδονται από μεγάλους, αξιόπιστους οργανισμούς όπως η Western Union ή η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτοί είναι χρησιμοποιείται συχνά αντί για ελέγχους χαρτιού, για παρόμοιους λόγους. Δεν δέχονται πάρα πολλές εταιρείες φιλοξενίας παραγγελίες χρημάτων για πληρωμή, αλλά κάποιες.

PayPal

Το PayPal είναι μια μορφή ηλεκτρονικής πληρωμής που γίνεται αποδεκτή σχεδόν καθολικά στο Διαδίκτυο.

Λειτουργεί επίσης ένα είδος μέσου πληρωμής, επιτρέποντας στους πωλητές αποδεχτείτε πιστωτικές κάρτες και άλλες μεθόδους πληρωμής χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς εμπόρων.

Συνήθως, το Οι χρεώσεις για το Paypal είναι ελαφρώς υψηλότερες παρά με πιστωτικές κάρτες, επειδή η υπηρεσία ευκολίας χρήσης που παρέχεται από το PayPal προστίθεται επιπλέον των χρεώσεων της πιστωτικής κάρτας που καταβάλλονται από τον λογαριασμό εμπόρου.

Για αυτόν τον λόγο, δεν πληρώνουν όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας για να δέχονται πληρωμές μέσω PayPal, αλλά πολλοί το κάνουν.

Πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Wire Transfer – Ο μεγάλος σκύλος

Το έμβασμα ή η τραπεζική μεταφορά είναι μια μέθοδος αποστολής χρημάτων απευθείας από έναν τραπεζικό λογαριασμό στον άλλο.

Χρησιμοποιείται συχνά για μεταφέρθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά μεταξύ θεσμικών λογαριασμών.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα στις ενσύρματες μεταφορές?

Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα για την αποδοχή τραπεζικών πληρωμών και άλλων τύπων χρηματικών μεταφορών για παρόχους φιλοξενίας.

ο η πλειοψηφία των πληρωμών πραγματοποιούνται στο Διαδίκτυο γίνονται με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή απευθείας από τραπεζικό λογαριασμό.

Δυστυχώς, τυχόν πλεονεκτήματα που αποκτά ένας πάροχος φιλοξενίας ή ένας κάτοχος ιστότοπου με την αποδοχή τραπεζικών πληρωμών συχνά υπερτερούν.

Αυτό οφείλεται στο πρόσθετο κόστος επεξεργασίας των πληρωμών και άλλων χρονοβόρων προβλημάτων παρακολούθησης.

Υπάρχουν αξιοσημείωτοι κίνδυνοι?

Οι τραπεζικές μεταφορές ενέχουν πολύ υψηλότερους κινδύνους, επίσης, διότι η πλειονότητα των συναλλαγών αφορά τη μεταφορά χρημάτων σε ξένους (ειδικά σε διεθνές επίπεδο, και ιδίως σε γραφεία μετρητών).

Οι τραπεζικές μεταφορές και άλλες επιλογές απευθείας πληρωμής σε λογαριασμό απαιτούν επίσης από τον πάροχο φιλοξενίας μοιραστείτε πολλές πληροφορίες λογαριασμού με τους πελάτες τους.

Τι είναι τα μειονεκτήματα?

Η ταχύτητα (ή η έλλειψη αυτής) είναι ένα άλλο πρόβλημα με τις τραπεζικές μεταφορές και άλλες μεθόδους συναλλαγών βάσει λογαριασμού.

ο ζήτημα ταχύτητας ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για διεθνείς μεταφορές. Οι διεθνείς πληρωμές δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία γρήγορα.

Οι τράπεζες που συμμετέχουν στη διαδικασία πρέπει να ασκούν τις δραστηριότητές τους σύμφωνα με Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC) και Αντι νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) πλαίσια Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται συνήθως λίγες μέρες για τη μεταφορά των χρημάτων.

Η πρακτικότητα είναι ένα άλλο πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες για τις διαδικτυακές τους ανάγκες πληρωμής.

Πολλοί απλώς δεν βλέπουν τις τραπεζικές μεταφορές ως εναλλακτική λύση για διάφορους λόγους – η ευκολία είναι η πιο προφανής.

Πληρωμές Bitcoin

Πληρωμές Bitcoin

Το Bitcoin είναι ένα cryptocurrency, μια μορφή ψηφιακού χρήματος που δημιουργήθηκε από ένα σύστημα διανομής λογισμικού peer-to-peer.

Εκτός από το νόμισμα, το Bitcoin είναι πραγματικά ένα σύστημα πληρωμών. Η καινοτομία πίσω από το Bitcoin είναι ότι το δημόσιο καθολικό – το ίδιο το σύστημα πληρωμών – είναι και τα δύο μέσα συναλλαγή και επίσης το αρχείο όλων των διακρατούμενων αξιών.

Αντί να αποθηκεύετε νομίσματα σε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία, ο πλούτος του Bitcoin είναι καθορίζεται από τις λογιστικές μονάδες εντός του blockchain στο οποίο ένα άτομο έχει άμεσο έλεγχο.

Ο έλεγχος ενός συγκεκριμένου ποσού Bitcoin πραγματοποιείται με ιδιωτικά κλειδιά κρυπτογράφησης.

Τι είναι το Blockchain και πώς λειτουργεί?

Εν τω μεταξύ, το blockchain – το δημόσιο καθολικό – διανέμεται. Δεν υπάρχει σε έναν μόνο δίσκο ή βάση δεδομένων, αλλά έχει αντιγραφεί ξανά και ξανά από πολλά διαφορετικά άτομα.

Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει, γιατί η αλλαγή φαίνεται ως ασυνέπεια.

Μια συναλλαγή συμβαίνει όταν μια τιμή μεταφέρεται από το κλειδί κρυπτογράφησης ενός ατόμου σε άλλο.

Αυτό προστίθεται στο τέλος ενός τοπικού blockchain και διαδίδεται στο υπόλοιπο δίκτυο.

Γιατί το Bitcoin είναι τόσο βολικό όσο το Hosting Hosting?

Για όλους αυτούς τους λόγους – ανωνυμία, ευκολία, κόστος – πολλοί πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων θα ήθελαν να πληρώσουν για τη φιλοξενία τους με το Bitcoin.

Ευτυχώς, ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας αρχίζουν να δέχονται αυτήν τη δυνατότητα.

Αν ανωνυμία και απόρρητο είναι βασικές ανησυχίες, η πληρωμή για φιλοξενία με Bitcoin δεν είναι αρκετή. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, ίσως χρειαστεί επίσης να εξετάσετε την υπεράκτια φιλοξενία.

Τιμολόγηση πληρωμών

Τιμολόγηση και ποικιλία σχεδίων

Εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων διαφημίστε όλα τα υπέροχα οφέλη θα πάρετε από τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Βιντεοσκοπούν τηλεοπτικές διαφημίσεις από ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν νέες πωλήσεις σε έναν όμορφο νέο ιστότοπο που φιλοξενείται στην πλατφόρμα τους.

Εναλλακτικά, πωλούν τιμή; πιστεύουν ότι η φιλοξενία είναι ένα εμπόρευμα και η χαμηλότερη τιμή θα κερδίσει.

Τα προβλήματα με την αγορά βασίζονται μόνο στην τιμή

Οι πελάτες φιλοξενίας Ιστού συνήθως σκέφτονται ένα από αυτά τα δύο πράγματα. Είτε αγοράζουν με βάση τη λεπτή διαφήμιση που τους κάνει να νιώθουν καλά για τον νέο ιστότοπό τους, είτε αγοράζουν με βάση την τιμή.

Αυτή είναι η αδυναμία να δούμε πώς είναι διαφορετικό.

Αυτό που ξεχνάμε σε όλα αυτά είναι το πραγματική αποστολή της διαχείρισης του ιστότοπου – μια εργασία που θα πρέπει να αναλάβετε μόλις αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας και δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού είναι πραγματικά διαφορετικά?

Εάν έχετε την αίσθηση ότι τα περισσότερα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι βασικά τα ίδια, αυτό συμβαίνει κυρίως.

Υπάρχουν μερικά ξεχωριστές εταιρείες που κάνουν πραγματικά μοναδικά ή καταπληκτικά πράγματα – ειδικά στον διαχειριζόμενο κόσμο φιλοξενίας.

Οι περισσότεροι πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν χρειάζονται ιδιαίτερα μοναδικές ή καταπληκτικές υπηρεσίες. Αυτό πιθανότατα σας περιλαμβάνει.

Δεν χρειάζεστε μια εξελιγμένη πλατφόρμα φιλοξενίας 99 $ / μήνα με τεχνικές βελτιστοποίησης WordPress (εκτός εάν το κάνετε).

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα σταθερή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με αξιοπρεπές σχέδιο σε καλή τιμή.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εταιρείες που παρέχουν ακριβώς αυτό.

Είτε χρειάζεστε ένα πρόγραμμα VPS είτε μπορείτε να το αποκτήσετε με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας, υπάρχουν πολλές πολύ καλές επιλογές διαθέσιμες.

Δωρεάν φιλοξενία και εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Δωρεάν φιλοξενία και εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Η δωρεάν φιλοξενία είναι συνήθως πιο ακριβή από ό, τι αξίζει. Η φιλοξενία κοστίζει πάντα κάτι – οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι μη κερδοσκοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις (τις περισσότερες φορές) – και δεν παραδίδουν τη φιλοξενία εκτός εάν μπορούν να βγάλουν χρήματα από αυτήν κάπως.

5 λόγοι για να αποφύγετε τη δωρεάν φιλοξενία

Υπάρχουν 5 βασικοί λόγοι για να αποφύγετε τα περισσότερα δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας, τα έχετε κατά νου. Οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να κάνει την εμπειρία φιλοξενίας σας μια δυστυχία.

 1. Διαφημίσεις κλικ-δόλωμα
 2. Διαφημίσεις banner
 3. Πρόσθετα για ακόμη και βασικές δυνατότητες
 4. Τρομερή απόδοση
 5. Υποστήριξη χαμηλής ποιότητας

Υπάρχουν πολλές δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας βάσει διαφημίσεων, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν μικρό ιστότοπο με περιορισμένο αριθμό λειτουργιών και σελίδων, γεμάτο διαφημίσεις banner και άλλα ενοχλητικά πρόσθετα.

Αυτή είναι σχεδόν πάντα μια κακή ιδέα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές καλές πολύ φθηνές ή δωρεάν επιλογές φιλοξενίας χωρίς διαφήμιση.

Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων

Ανεξάρτητα από το πόση έρευνα κάνετε, ή πόσες λειτουργίες συγκρίνετε ή πόσες κριτικές φιλοξενίας διαβάζετε, μπορείτε απλά να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη που δεν καταλήγει να δουλεύει για εσάς.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για ποιοτική φιλοξενία με μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων?
Εξερευνήστε τη φιλοξενία InMotion
, που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Ή φιλοξενία Α2
, που παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων «Οποτεδήποτε».

Αν εσύ επιλέξτε έναν οικοδεσπότη που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας χωρίς να χάνετε χρήματα σε αυτό.

Θα πρέπει να συγκρίνετε τους κεντρικούς υπολογιστές που αποδέχονται τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής ή / και να προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map