Φιλοξενία βίντεο: Αυτοί οι οικοδεσπότες είναι τα καλύτερα μέρη για να φιλοξενήσετε Vids το 2020.

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία βίντεο

Ορισμένες επιχειρήσεις χρειάζονται μεγαλύτερο έλεγχο της διανομής βίντεο από ό, τι παρέχεται από το YouTube και άλλους ειδικούς ιστότοπους. Αλλά η φιλοξενία των δικών σας βίντεο είναι περίπλοκη και πρέπει να γίνεται μόνο με ένα ισχυρό σχέδιο φιλοξενίας που ανταποκρίνεται στην πρόκληση.


Δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα φτηνό απεριόριστο πρόγραμμα φιλοξενίας και να μεταδώσετε τα δικά σας βίντεο: ο οικοδεσπότης θα σας κλείσει αν προσπαθήσετε και απλά δεν θα έχετε τους απαραίτητους πόρους.

Για τη σωστή ροή βίντεο, χρειάζεστε τεράστιους πόρους όσον αφορά το εύρος ζώνης, τον αποθηκευτικό χώρο και την ισχύ υπολογισμού – καθώς και ένα ασφαλές κέντρο δεδομένων και ένα κορυφαίο CDN.

Παρέχουμε μια λεπτομερή ανάλυση των καλύτερων φιλοξενουμένων βίντεο παρακάτω. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε, εδώ είναι πέντε από τα η επιλογή των συντακτών:

 1. SiteGround
  – Ισχυρά προγράμματα διακομιστή Cloud και Dedicated
 2. GreenGeeks
  – Κλιμακούμενη φιλοξενία φιλική προς το περιβάλλον
 3. iPage
  – Φιλοξενία WordPress με μη περιορισμένο εύρος ζώνης
 4. Υγρός Ιστός
  – Premium Cloud, VPS και αποκλειστική φιλοξενία
 5. Cloudways
  – Φιλοξενία Cloud Pay-as-you-go

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες βίντεο?

Εξετάσαμε εκατοντάδες από τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές για να βρούμε αυτούς με cloud, VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών που προσφέρουν γενναιόδωρη κατανομή πόρων. Στη συνέχεια, επιλέξαμε τους κεντρικούς υπολογιστές που προσέφεραν εύκολη ενσωμάτωση CDN.

Τα συνδυάσαμε με τις ειδικές μας κριτικές και τις χιλιάδες κριτικές πελατών που έχουμε συγκεντρώσει για να δημιουργήσουμε τις κορυφαίες 10 επιλογές φιλοξενίας βίντεο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φιλοξενίας βίντεο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της φιλοξενίας βίντεο

Η φιλοξενία του δικού σας βίντεο είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο.

Δεν είναι τόσο απλό όσο η επιλογή ενός οικοδεσπότη και η μεταφόρτωση βίντεο στην επιθυμία της καρδιάς σας. Αυτό οφείλεται κυρίως στους περιορισμούς εύρους ζώνης φιλοξενίας και στον χώρο αποθήκευσης που απαιτούν τα περισσότερα βίντεο.

Εάν συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τον κεντρικό υπολογιστή βίντεο ή να κάνετε streaming των δικών σας βίντεο, ελπίζουμε ότι η παρακάτω λίστα θα σας δώσει λίγη σαφήνεια.

Πλεονεκτήματα

 • Πλήρης έλεγχος του περιεχομένου στα βίντεό σας και δεν υπάρχουν κανόνες ή περιορισμοί
 • Δυνατότητα να προσφέρετε στους θεατές σας διάφορες επιλογές για να αλληλεπιδράσουν με τα βίντεό σας, όπως διαφορετικές μορφές
 • Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο βίντεό σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να πρέπει να κατεβάσετε το βίντεο και να το ανεβάσετε ξανά.
 • Ελευθερία να προσαρμόζετε τις δυνατότητές σας χωρίς να στηρίζεστε σε μια πλατφόρμα

Μειονεκτήματα

 • Η φιλοξενία βίντεο μπορεί να είναι ακριβή
 • Εάν αυξηθεί η κίνηση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης σας μπορεί να κλιμακώσει μαζί σας
 • Θα είστε υπεύθυνοι για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του βίντεο, τις ετικέτες και άλλες λειτουργίες

Συγκρίνετε τη φιλοξενία βίντεο

συγκρίνετε τη φιλοξενία βίντεο

Τι είναι η φιλοξενία βίντεο?

Η φιλοξενία βίντεο υπάρχει εδώ και χρόνια και το διαδικτυακό βίντεο συνδέεται συνήθως με μεγάλες πλατφόρμες ροής όπως το YouTube, το Vimeo ή το Dailymotion.

Ωστόσο, η ροή δεν είναι η μόνη επιλογή – καθώς ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να απαιτούν λήψεις.

Ορισμένες εταιρείες θα μπορούσαν επίσης να απαιτούν μια εσωτερική πλατφόρμα κοινής χρήσης περιεχομένου ή ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που ταιριάζει με μια επωνυμία ή μια υπηρεσία.

Οι δημιουργικοί επαγγελματίες και οι λάτρεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φιλοξενούμενο βίντεο σε ασυμπίεστη μορφή για προεπισκοπήσεις ή συνεργασία.

Για παράδειγμα, μια διαφήμιση που γυρίστηκε στο Caymans θα μπορούσε να μεταφορτωθεί σε ακατέργαστη μορφή, αδύνατη η ροή, στη συνέχεια να επεξεργαστεί στη Βρετανία, να υποβληθεί σε μεταποίηση στην Καλιφόρνια και να μεταγλωττιστεί στην Ιαπωνία.

Θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ:

 • Ειδικές υπηρεσίες ροής
 • Ιστότοποι βίντεο βάσει περιεχομένου
 • Παραδοσιακοί οικοδεσπότες με υποστήριξη βίντεο
 • Λύσεις φιλοξενίας ειδικά για βίντεο

Απαιτήσεις φιλοξενίας βίντεο

Το βίντεο είναι πλούσιο σε πόρους σε περισσότερα μέτωπα από ένα. Καθώς η ποιότητα των 4k γίνεται κανόνας, οι μέσες απαιτήσεις εύρους ζώνης και οι αναλύσεις για βίντεο στο διαδίκτυο έχουν περάσει από την οροφή τα τελευταία χρόνια.

Σημείωση: Τα περισσότερα τυπικά προγράμματα φιλοξενίας δεν διαθέτουν τους πόρους για να αντιμετωπίσουν το περιεχόμενο βίντεο.

Τι να ψάξετε σε έναν κεντρικό υπολογιστή βίντεο

Αυτές είναι οι πιο προφανείς εκτιμήσεις φιλοξενίας βίντεο:

 • Επαρκές εύρος ζώνης
 • Άφθονη χωρητικότητα αποθήκευσης
 • Υποστήριξη για διαφορετικά βιομηχανικά πρότυπα και κωδικοποιητές
 • Πολιτικές περιεχομένου και περιορισμοί
 • Υποστήριξη για εμπορικό περιεχόμενο και μοντέλο δημιουργίας εσόδων
 • Ευελιξία και επεκτασιμότητα

Λόγοι για την εκκίνηση ενός φιλοξενούμενου ιστότοπου βίντεο

Αλλά γιατί θα ενοχλούσατε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο βίντεο με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό στο χώρο, για να μην αναφέρουμε τις απαιτήσεις υλικού που αναμένεται να αυξήσουν ένα ή δύο φρύδια στην επόμενη συνάντηση της εταιρείας?

Αυτοί οι λόγοι περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 1. Δημιουργία εμπορικών σημάτων
 2. Αποφυγή περιορισμών περιεχομένου
 3. Έσοδα από διαφημίσεις
 4. Χρήση διαφορετικών κωδικοποιητών
 5. Απομακρυσμένη παραγωγή βίντεο

Επιλογές φιλοξενίας βίντεο με δυνατότητα φιλοξενίας

Αν ο στόχος σας είναι να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας με έναν τυπικό πάροχο φιλοξενίας, τότε οι πιθανότητες να χρησιμοποιήσετε ένα απλό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας δεν θα είναι αρκετό, καθώς το εύρος ζώνης και οι επιλογές καταστήματος θα είναι περιορισμένες.

Παρακάτω εξετάζουμε τους τύπους προγραμμάτων φιλοξενίας που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να φιλοξενήσετε τα δικά σας βίντεο:

 1. Φιλοξενία cloud για βίντεο: πολλαπλές συστάδες διακομιστών συμβάλλουν στην υπέρβαση των παραδοσιακών ορίων διακομιστή γύρω από την απόδοση και την αξιοπιστία.
 2. Φιλοξενία VPS για βίντεο: κατάλληλη επιλογή αν δεν έχετε τόνους περιεχομένου βίντεο.
 3. Αφιερωμένη φιλοξενία για βίντεο: ο δικός σας ασφαλής διακομιστής, συνήθως προσαρμόσιμος για να ταιριάζει στο εύρος ζώνης και στις ανάγκες αποθήκευσης.

Οι απαιτήσεις για τη φιλοξενία βίντεο εξαρτώνται από τον τύπο έργου

Ο τύπος του κεντρικού υπολογιστή βίντεο που καταλήγετε να χρησιμοποιείτε εξαρτάται από τον τύπο του ιστότοπου βίντεο που δημιουργείτε. Οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι:

 • Επιθυμητά χαρακτηριστικά: αν θέλετε λειτουργίες παρόμοιες με το YouTube, θα χρειαστείτε ένα σενάριο κοινής χρήσης βίντεο. Το ίδιο ισχύει και για προσαρμοσμένες λειτουργίες που μπορεί να θέλετε, όπως τα κανονικά συμβάντα ροής.
 • Κόστος και υλικό: αυτά θα εξαρτηθούν από τις προτιμήσεις του όγκου περιεχομένου, της ποιότητας και της επισκεψιμότητας.
 • Πρόσθετα: η αποθήκευση στο cloud και το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα, για να μην αναφέρουμε επιπλέον μνήμη RAM για την αντιμετώπιση των κυμάτων κυκλοφορίας.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας βίντεο

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας βίντεο

Εάν γνωρίζετε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν κεντρικό υπολογιστή βίντεο, τότε υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που θα θέλατε να αναζητήσετε.

Επιλέξτε το λάθος είδος κεντρικού υπολογιστή βίντεο και τα βίντεό σας θα φορτώνονται αργά ή καθόλου και θα πιέζετε αρκετά γρήγορα το όριο εύρους ζώνης και αποθήκευσης του κεντρικού υπολογιστή σας.

Πιθανότατα θέλετε:

 • Ροκ στερεό χρόνο λειτουργίας: δεν θέλετε διακοπή λειτουργίας όταν ένα κοινό βασίζεται στο περιεχόμενό σας.
 • Άφθονοι και επεκτάσιμοι πόροι διακομιστή: αξιοπρεπής αποθήκευση SSD και άφθονη μνήμη RAM. Τα βίντεο είναι μεγάλα και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να συμπληρώσετε το όριο μεγέθους αρχείου του διακομιστή σας.
 • Διακομιστής υψηλής απόδοσης: ιδανικά ένας κεντρικός υπολογιστής με βελτιστοποιημένους διακομιστές για περιεχόμενο βίντεο και άλλα πολυμέσα δεδομένων.
 • Επιλογές προσαρμογής βίντεο: αυτό θα σας εξοικονομήσει τον κωδικό, ή, χειρότερα, να πληρώσετε για έναν προγραμματιστή για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες, όπως ροή βίντεο ή την επιλογή προεκφόρτωσης βίντεο για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης.
 • Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN): Εάν ο πάροχος φιλοξενίας σας δεν περιλαμβάνει ενσωμάτωση CDN ή CDN, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία CDN σας επιτρέπει περιεχόμενο βίντεο και ροή.
 • FFmpeg: ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε, να μετατρέπετε και να μεταδίδετε περιεχόμενο βίντεο.

Φιλοξενία μελλοντικών αποδείξεων

Πώς να φιλοξενήσετε βίντεο μελλοντικής απόδειξης

Το βίντεο περνά λίγο αναγεννησιακά.

Ακριβώς όπως οι χρήστες είχαν συνηθίσει τα 1080p βίντεο, η βιομηχανία ξεκίνησε με υψηλή ταχύτητα, μεταβαίνοντας σε 4K / UHD.

Το υλικό UHD έρχεται γρήγορα, παρέχοντας ευκρινή ανάλυση 3840 × 2160, 8,3 megapixel σε προσιτή τιμή, για την οποία υλικό από εταιρείες όπως η Nvidia, η AMD και η Intel είναι έτοιμα για.

Αυτό το κβαντικό άλμα στην ανάλυση πρέπει να συνδυάζεται με υπηρεσίες φιλοξενίας βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας.

Ενώ οι προηγμένοι κωδικοποιητές συμπίεσης όπως η κωδικοποίηση βίντεο υψηλής απόδοσης (HEVC ή H.265) μπορούν σε κάποιο βαθμό να αντισταθμίσουν την αναπόφευκτη αύξηση του εύρους ζώνης, δεν μπορούν να λύσουν πλήρως το πρόβλημα.

Για παράδειγμα, το Netflix άρχισε να πειραματίζεται με ροή UHD 15,6Mbps τον Απρίλιο του 2014, μόνο για να λάβει παράπονα σχετικά με την κακή ποιότητα της ροής. Είναι πλέον διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές.

Χρήση βίντεο για κινητά

Για καλύτερα ή για χειρότερα, η έλλειψη περιεχομένου UHD δεσμεύεται να διατηρήσει τη μετάβαση σταδιακή όπως:

Η επισκεψιμότητα σε πιο παραδοσιακές πλατφόρμες σταματά ενώ η κυκλοφορία βίντεο για κινητά αυξάνεται.

Ως εκ τούτου επεκτασιμότητα και ευελιξία πρέπει να είναι ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας.

Ο κεντρικός υπολογιστής βίντεο πρέπει όχι μόνο να επιτρέπει ροή βίντεο υψηλής ποιότητας και απόδοση, αλλά αυτό πρέπει να επεκτείνεται και στην κινητή συσκευή ενός χρήστη.

Έτσι, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να προσφέρετε βίντεο σε συμβατή μορφή.

Οι 3 κορυφαίοι οικοδεσπότες βίντεο

Top3 Φιλοξενία βίντεο

Υπάρχουν δεκάδες άλλες δυνατότητες που θα θέλατε σε έναν κεντρικό υπολογιστή βίντεο και έχετε πολλούς κεντρικούς υπολογιστές για να διαλέξετε.

Ακολουθούν τρεις από τους κορυφαίους οικοδεσπότες μας για τη φιλοξενία βίντεο:

Φιλοξενία A2: Γρήγοροι διακομιστές, χαμηλό κόστος

Α2 Φιλοξενία Φιλοξενία βίντεο

Το A2 Hosting σάς προσφέρει απίστευτα υψηλής απόδοσης φιλοξενία βίντεο, τόσο σε περιβάλλοντα VPS όσο και σε διακομιστές flex.

Είναι στο φθηνότερο άκρο
, Το Plus σάς προσφέρει μια ποικιλία πακέτων λογισμικού βίντεο όπως ClipBucket, CumulusClips και phpMotion, τα οποία μπορούν να διευκολύνουν τη ροή και τη φιλοξενία των βίντεό σας.

SiteGround: Υποστήριξη και ασφάλεια παγκόσμιας κλάσης

Φιλοξενία βίντεο στο Siteground

Εάν θέλετε μια κορυφαία ομάδα υποστήριξης
πίσω σας, τότε το SiteGround είναι μια σταθερή επιλογή.

Θα βρείτε μια πολύ χρήσιμη ομάδα υποστήριξης που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ανησυχίες και ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία των βίντεό σας.

Τα ειδικά προγράμματα διακομιστή του SiteGround είναι πλήρως εξοπλισμένα για τη διαχείριση βίντεο και σας προσφέρουν την ευελιξία να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό ροής βίντεο χρειάζεστε.

Υγρός Ιστός: Φιλοξενία υψηλής απόδοσης

Φιλοξενία βίντεο LiquidWeb

Εάν ο χρόνος λειτουργίας του βίντεο είναι μεγάλη ανησυχία, τότε σκεφτείτε να φιλοξενήσετε με το LiquidWeb.

Προσφέρει εγγύηση 100% uptime και φιλοξενία υψηλής απόδοσης
. Προσφέρει λύσεις VPS και εξειδικευμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες φιλοξενίας βίντεο.

Εναλλακτικές λύσεις για το YouTube και τη φιλοξενία βίντεο

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο, όπως το YouTube, για να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τον στον ιστότοπό σας με έναν ξεχωριστό κώδικα ενσωμάτωσης, τότε θα έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε.

Δεδομένου ότι η φιλοξενία βίντεο YouTube ενδέχεται να μην είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε κάτοχο ιστότοπου, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας παρακάτω.

1. Wistia

Η Wistia προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων που απευθύνονται σε χρήστες που θέλουν απλώς να φιλοξενήσουν μερικά βίντεο σε αυτούς που χρειάζονται χώρο για 50 TB μηνιαίου εύρους ζώνης.

Πέρα από την απλή προσφορά ενός μέρους για τη φιλοξενία των βίντεό σας, η Wistia προσφέρει πολλά ευεργετικά εργαλεία ανάλυσης που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα βίντεό σας, όπως χάρτες θερμότητας, τάσεις θεατών και γραφήματα αφοσίωσης θεατών. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε διαδραστικές μεταγραφές με δυνατότητα κλικ.

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η Wistia δημιουργεί αυτόματα χάρτες ιστότοπου βίντεο για εσάς. Πράγματι, η πλατφόρμα έχει πολύ ισχυρές δυνατότητες SEO.

2. Dailymotion

Το Dailymotion σάς προσφέρει ένα παρόμοιο περιβάλλον φιλοξενίας βίντεο με το YouTube. Έχει μια μικρότερη κοινότητα θεατών από το YouTube, αλλά υπερέχει στην ευκολία χρήσης, την ταχύτητα μεταφόρτωσης βίντεο και τις δυνατότητες διαχείρισης λογαριασμού.

Επιπλέον, εάν αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο αναλυτικές δυνατότητες δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων.

3. Vimeo

Το Vimeo σας προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μεταξύ ιστότοπου σε στυλ YouTube και επαγγελματικής πλατφόρμας φιλοξενίας βίντεο. Το βασικό σχέδιο σάς επιτρέπει να ανεβάζετε μια μικρή συλλογή βίντεο, αλλά όπου πραγματικά λάμπει βρίσκεται στα σχέδια υψηλότερου επιπέδου.

Τα σχέδια υψηλότερου επιπέδου έχουν τεράστιες δυνατότητες αποθήκευσης και σας προσφέρουν επιλογές απορρήτου, καλύτερη υποστήριξη, βελτιωμένες επιλογές προσαρμογής, και στατιστικά βίντεο.

4. Sproutvideo

Το Sproutvideo είναι ένας οικοδεσπότης βίντεο με πολλές δυνατότητες με πολλά προγράμματα επί πληρωμή που ταιριάζουν στις ανάγκες φιλοξενίας βίντεο. Θα βρείτε λειτουργίες που κυμαίνονται από την ασφάλεια βίντεο έως λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία, έως την αφοσίωση και την παρακολούθηση θεατών, έως την προσαρμογή του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο, καθώς και πρόσθετα ενσωματωμένα εργαλεία μάρκετινγκ βίντεο.

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν επιλογές προγράμματος, αλλά η υπηρεσία είναι απίστευτα γρήγορη, τόσο με μεταφόρτωση όσο και απόδοση βίντεο και είναι αρκετά πλούσια σε χαρακτηριστικά.

5. 23 βίντεο

23 Το βίντεο είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας βίντεο που στοχεύει να είναι η λύση all-in-one για τη διαχείριση του περιεχομένου βίντεο. Απευθύνεται περισσότερο σε άτομα που προωθούν έναν τόνο περιεχομένου βίντεο και είναι συγκλονισμένοι με τη χρήση πολλαπλών πλατφορμών και κοινωνικών καναλιών.

Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, να ενσωματώσετε βίντεο στον δικό σας ιστότοπο, να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία βίντεο και να δημοσιεύσετε αυτόματα βίντεο σε υπάρχουσες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

5. Brightcove

Το Brightcove έχει σχεδιαστεί ρητά για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, εκδότες βίντεο και ταινίες. Λειτουργίες όπως η λύση δημιουργίας εσόδων, η ζωντανή ροή, η βελτιστοποίηση περιεχομένου και άλλες λειτουργίες ειδικά για βίντεο συμπεριλαμβανομένης της λύσης.

Και πάλι, έχετε περιορισμένο έλεγχο των δυνατοτήτων και των οδηγιών περιεχομένου, όπως και με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ροής τρίτων.

Ενσωμάτωση βίντεο

Η ενσωμάτωση βίντεο στον δικό σας ιστότοπο μπορεί να είναι μια ευκολότερη επιλογή για ορισμένους χρήστες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε το βίντεό σας σε έναν ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο, να λάβετε τον κώδικα ενσωμάτωσης και να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κώδικα στον ιστότοπό σας. Ολοκληρώθηκε.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και πιθανώς ταιριάζει στους περισσότερους χρήστες. Έτσι, ναι συνολικά η διαδικασία μπορεί να είναι απλούστερη και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη μακρά διαδικασία επιλογής του σωστού κεντρικού υπολογιστή βίντεο.

Ωστόσο, αυτή η επιλογή μπορεί να μην είναι η καλύτερη για κάθε είδος χρήστη. Η μεταφόρτωση σε ιστότοπους κοινής χρήσης μπορεί να είναι απλούστερη, αλλά υπάρχουν θυσίες όπως η εξωτερική ανάθεση του χώρου αποθήκευσης και της εμφάνισης των βίντεό σας σε μια πλατφόρμα τρίτου μέρους που έχετε λίγο έλεγχο.

Άλλες δυνατότητες στη Διαχείριση διακομιστή

 • Πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής
 • Αρχείο
 • Ανώνυμο FTP
 • Εργασίες Cron
 • Πρόσβαση SSH
 • FTPS

Συχνές ερωτήσεις βίντεο

 • Τι είναι η φιλοξενία βίντεο?

  Η φιλοξενία βίντεο είναι η διαδικασία αποθήκευσης βίντεο σε ισχυρούς και πλούσιους σε πόρους διακομιστές φιλοξενίας υψηλής απόδοσης, συχνά με σκοπό την παράδοση αυτών των βίντεο στο κοινό. Η φιλοξενία βίντεο χρησιμοποιείται για παρουσίαση υλικού βίντεο με δυνατότητα ροής ή λήψης, καθώς και ζωντανών ροών.

 • Πού μπορώ να φιλοξενήσω βίντεο εκτός από το YouTube?

  Πολλοί άνθρωποι συμπαθούν το Vimeo επειδή πιστεύεται ότι έχει μια πιο ευχάριστη διεπαφή. Αλλά αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε πολύ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επί πληρωμή. Το Dailymotion είναι επίσης δημοφιλές και προσφέρει ποιότητα βίντεο 4k. Άλλες υπηρεσίες είναι περιορισμένες όσον αφορά την υποστήριξη αρχείων βίντεο και τους περιορισμούς εύρους ζώνης. Αλλά όπως το YouTube, τα περισσότερα έχουν παρόμοια μειονεκτήματα όπως η διαφήμιση.

 • Τι είναι η ζωντανή ροή βίντεο?

  Η ζωντανή ροή σάς επιτρέπει να στέλνετε βίντεο απευθείας από μια φωτογραφική μηχανή (ή ανάμειξη) σε διαδικτυακούς θεατές σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει τα πάντα, από ροές συναυλιών σε εκατομμύρια ανθρώπους έως ροή πάρτι γενεθλίων έως μακρινά μέλη της οικογένειας. Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας βίντεο προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με ένα μεγαλύτερο ζωντανό κοινό.

 • Ποια είναι η καλύτερη μορφή αρχείου για ροή βίντεο?

  Οι πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο περιλαμβάνουν MP4, AVI, MOV, MKV, AVCHD, FLV και SWF. Σε ποια μορφή είναι η καλύτερη για ροή των βίντεό σας, θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τη ρύθμιση και τις απαιτήσεις σας. Η επιλογή της καλύτερης μορφής εξαρτάται από διαφορετικούς παράγοντες, όπως η υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο ή η πλατφόρμα ροής.

 • Τι είναι η συμπίεση βίντεο?

  Υπάρχουν περίπου δύο τύποι συμπίεσης που χρησιμοποιούνται: ατομικό καρέ και συμπίεση καρέ βίντεο. Η ατομική συμπίεση καρέ λειτουργεί τόσο πολύ με τα μεμονωμένα αρχεία εικόνων όπως το jpg.

  Η συμπίεση του καρέ βίντεο επιτυγχάνεται στέλνοντας επιλεγμένα καρέ εικόνας και γεμίζοντας τα χαμένα καρέ με μερικά μέρη της εικόνας που άλλαξαν, ανακυκλώνοντας βασικά επαναλαμβανόμενα δεδομένα.

 • Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο?

  Από το 2020, οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες βίντεο περιλαμβάνουν το YouTube, το Vimeo, το Dailymotion, το Hulu, το Twitch και το Metacafe. Υπάρχουν πολλές άλλες πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο που ειδικεύονται σε ζωντανές ροές, όπως το Twitch. Πολλοί οργανισμοί φιλοξενούν τώρα τα δικά τους βίντεο, ένα από αυτά είναι το TED.

 • Ποιες είναι οι επιλογές μου για την προβολή βίντεο στον ιστότοπό μου?

  Μπορείτε να εμφανίσετε βίντεο στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία τρίτου μέρους που φιλοξενεί τα βίντεό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να φιλοξενήσετε τα δικά σας βίντεο με μια λύση φιλοξενίας βίντεο. Υπάρχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες τρίτων για φιλοξενία βίντεο, όπως και εξειδικευμένες λύσεις φιλοξενίας με γενναιόδωρα δικαιώματα πόρων σχεδιασμένα για σκοπούς όπως η φιλοξενία βίντεο.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ φιλοξενίας βίντεο και ενσωμάτωσης βίντεο?

  Η φιλοξενία βίντεο στον ιστότοπό σας συνεπάγεται την αποθήκευση των αρχείων βίντεο στον διακομιστή σας και τη διανομή τους στους χρήστες σε κατάλληλες μορφές. Όταν ενσωματώνετε ένα βίντεο, το περιεχόμενο αποθηκεύεται σε άλλον διακομιστή και όχι στο δικό σας.

  Ανεξάρτητα από τη φιλοξενία ή την ενσωμάτωση των βίντεό σας, η προοπτική του χρήστη για τον ιστότοπό σας που προβάλλει το βίντεο δεν αλλάζει.

 • Γιατί δεν πρέπει να φιλοξενώ τα δικά μου βίντεο?

  Εάν δεν διαθέτετε αποκλειστικό διακομιστή, απλά δεν θα έχετε χώρο για να αποθηκεύσετε τα βίντεό σας και δεν θα έχετε το εύρος ζώνης για να τα μεταδώσετε σε ροή. Εάν διαθέτετε αποκλειστικό διακομιστή, θα πρέπει να ασχοληθείτε με το εύρος ζώνης, το οποίο ενδέχεται να απαιτεί την αγορά περισσότερων από ό, τι σχεδιάσατε. Μπορεί να υπάρχουν αμέτρητα διοικητικά προβλήματα με την προβολή βίντεο σε διάφορες μορφές. Μπορεί να γίνει, αλλά απαιτεί σημαντικούς φυσικούς και ανθρώπινους πόρους.

 • Γιατί να μην φιλοξενώ τα βίντεό μου στο YouTube?

  Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα στη φιλοξενία με το YouTube είναι ότι βάζει διαφημίσεις τόσο πριν όσο και πάνω από τα βίντεό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα εάν επιδεικνύετε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής σας σε δυνητικούς πελάτες, καθώς η διαφήμιση του YouTube από μια ανταγωνιστική εταιρεία ενδέχεται να προσπεράσει το βίντεό σας. Άλλα πιθανά προβλήματα περιλαμβάνουν την έλλειψη επωνυμίας, τα όρια SEO και την τάση να αποσπά την προσοχή των χρηστών από τον ιστότοπό σας.

 • Πρέπει να φιλοξενήσω τα βίντεό μου στο YouTube?

  Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τη φιλοξενία στο YouTube. Σύμφωνα με το Hootsuite, οι άνθρωποι ανεβάζουν 500 ώρες βίντεο στο YouTube κάθε λεπτό, ενώ κάθε επισκέπτης ξοδεύει περισσότερα από 11 λεπτά παρακολουθώντας βίντεο κάθε μέρα. Είναι εύκολο στη χρήση. Έχει πόρους, σπάνια έχει προβλήματα ροής και είναι μακράν το πιο δημοφιλές σύστημα φιλοξενίας βίντεο. Έχοντας τα βίντεό σας στο YouTube σημαίνει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να καταλήξουν ψηλά στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

 • Ποια είναι τα οφέλη της φιλοξενίας βίντεο επί πληρωμή?

  Η κατοχή μιας υπηρεσίας επί πληρωμή σάς επιτρέπει πολύ μεγαλύτερο έλεγχο και εξαλείφει τις διαφημίσεις πριν από την κυκλοφορία και τις αναδυόμενες διαφημίσεις. Και γενικά, η σύνδεση με το βίντεό σας δίνει στον ιστότοπό σας περισσότερη ορατότητα και όχι, για παράδειγμα, το YouTube, το οποίο λαμβάνει την Κατάταξη σελίδας Google από τα βίντεο που δημοσιεύετε σε αυτό. Η πληρωμένη φιλοξενία βίντεο καταργεί επίσης πολλούς μαζικούς περιορισμούς σε ό, τι μπορείτε και δεν μπορείτε να ανεβάσετε.

 • Τι γίνεται με τη χρήση βίντεο για την προώθηση της κυκλοφορίας στον ιστότοπό μου?

  Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος λόγος για να πάτε με μια υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο επί πληρωμή. Ο αριθμός των χρηστών του YouTube που κάνουν κλικ από ένα βίντεο στον ιστότοπο που αντιπροσωπεύει το βίντεο είναι εξαιρετικά μικρός: συνήθως λιγότερο από 1%. Επομένως, εάν ένας χρήστης φτάσει στο βίντεό σας στο YouTube μέσω ενός αποτελέσματος αναζήτησης, είναι πολύ απίθανο να τελειώσει με τον επισκέπτη του ιστότοπού σας.

 • Η φιλοξενία βίντεο χρησιμοποιείται μόνο για ροή βίντεο σε πελάτες?

  Καθόλου. Το Wistia, για παράδειγμα, ξεκίνησε ειδικά για να επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να συνεργάζονται σε έργα. Η φιλοξενία βίντεο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης εφαρμογών που σχετίζονται με βίντεο. Υπάρχουν επίσης εταιρείες φιλοξενίας βίντεο που μεταδίδουν ήχο, κάτι που μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για ορισμένους ιστότοπους.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός βίντεο και μιας ροής βίντεο?

  Ένα βίντεο είναι μια σειρά εικόνων, καθεμία από τις οποίες εμφανίζεται για μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά για να στείλετε ένα βίντεο μέσω του δικτύου, αυτό θα χρησιμοποιούσε πάρα πολύ εύρος ζώνης. Έτσι, ένας κωδικοποιητής βίντεο χρησιμοποιείται για τη μετατροπή (συμπίεση και αποσυμπίεση) του αρχικού βίντεο σε ροή βίντεο.

 • Πώς λειτουργεί ο κωδικοποιητής βίντεο?

  Ο κωδικοποιητής βίντεο είναι ένα σύστημα κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης. Ο κωδικοποιητής κρυπτογραφεί το βίντεο για ροή και, στη συνέχεια, το σύστημα του χρήστη έχει τον δικό του κωδικοποιητή που το αποκρυπτογραφεί σε μια απώλεια έκδοση του αρχικού βίντεο. Αυτό ελαχιστοποιεί το μέγεθος των δεδομένων που μεταφέρονται.

 • Τι είναι τα H.265 και H.264?

  Αυτά είναι τα ονόματα διαφορετικών μορφών κωδικοποίησης βίντεο. Διαφορετικοί κωδικοποιητές χρησιμοποιούν αυτά τα πρότυπα για να γνωρίζουν πώς να κρυπτογραφούν και να αποκρυπτογραφούν αρχεία βίντεο που μεταδίδουν. Το H.265 είναι επίσης γνωστό ως HEVC (κωδικοποίηση βίντεο υψηλής απόδοσης), ενώ το H.264 είναι γνωστό ως AVC (Advanced video coding).

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ H.265 και H.264?

  Το H.265 είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το H.264, εξ ου και είναι το όνομα HEVC (κωδικοποίηση βίντεο υψηλής απόδοσης). Μειώνει το μέγεθος του αρχείου περισσότερο από το H.264 και συνεπώς απαιτεί μικρότερο εύρος ζώνης για μεταφορά δεδομένων. Το H.265 επεξεργάζεται πληροφορίες μέσω Coding Tree Units (CTU) που επιτρέπει τη μεγαλύτερη συμπίεση.

 • Μπορώ να φιλοξενήσω βίντεο στο WordPress?

  Ναι, μπορείτε να φιλοξενήσετε βίντεο στο WordPress. Δεδομένου ότι είναι CMS, σας επιτρέπει να αποθηκεύετε περιεχόμενο και αυτό περιλαμβάνει βίντεο. Το WordPress σας επιτρέπει επίσης να κάνετε streaming βίντεο εγκαθιστώντας και ρυθμίζοντας τις σωστές προσθήκες. Ωστόσο, το WordPress CMS δεν έχει σχεδιαστεί για περιεχόμενο με βαρύ βίντεο, οπότε το CDN είναι ένα χρήσιμο υποστηρικτικό χαρακτηριστικό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map