Η καλύτερη φιλοξενία VB.NET: Ποιος είναι ο καλύτερος για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Contents

Συγκρίνετε το VB.NET και το C # Hosting

Το πλαίσιο .NET είναι το περιβάλλον ανάπτυξης της Microsoft για τη δημιουργία δυναμικών εφαρμογών ιστού στον διακομιστή IIS. Το VB.NET μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε αριθμό γλωσσών. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το C # – μια αντικειμενοστρεφής γλώσσα που βγήκε από την οικογένεια C.


Δεδομένου ότι το C # είναι τόσο δημοφιλές, οι περισσότεροι οικοδεσπότες των Windows θα το προσφέρουν. Αλλά είναι καλύτερο να αποκτήσετε φιλοξενία που περιλαμβάνει επίσης εργαλεία ανάπτυξης όπως έλεγχος αναθεώρησης και παρακολούθηση σφαλμάτων.

Θα δώσουμε μια λεπτομερή ανάλυση κάθε κεντρικού υπολογιστή αργότερα σε αυτό το άρθρο. Εάν βιάζεστε, ωστόσο, εδώ είναι οι καλύτεροι 5 οικοδεσπότες για VB.NET και C #:

 1. Φιλοξενία Α2
 2. Πάμε μπαμπά
 3. Υγρός Ιστός
 4. Διακομιστής
 5. Hostwinds

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για VB.NET και C #?

Από τη βάση δεδομένων μας με περισσότερα από 1.500 προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, επιλέξαμε αυτά που προσφέρουν φιλοξενία Windows με .NET, C # και άλλα εργαλεία ανάπτυξης. Στη συνέχεια τα κατατάξαμε με τις χιλιάδες πραγματικές κριτικές χρηστών για να βρούμε τις κορυφαίες φιλοξενίες VB.NET και C #.

Τι είναι το VB.NET; Τι είναι το C #?

Η Visual Basic .NET και C #, και οι δύο είναι πλέον μέρος του περιβάλλοντος .NET, είναι δύο από τις κορυφαίες γλώσσες προγραμματισμού της Microsoft. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία διαδραστικών ιστότοπων καθώς και για μια ποικιλία εφαρμογών για χρήση εντός και εκτός του Διαδικτύου.

Τι είναι το .NET Framework?

Με απλά λόγια, το .NET Framework είναι η πλατφόρμα ανάπτυξης λογισμικού της Microsoft. Εκτελείται σε πλατφόρμες που βασίζονται σε Windows, το .NET Framework παρέχει τα εργαλεία και τις βιβλιοθήκες που χρειάζονται οι προγραμματιστές για τη δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να εφαρμόσετε μια υπηρεσία Windows Communication Foundation (WCF) που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ εφαρμογών σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από απλά HTTP με τις παραδοσιακές υπηρεσίες ιστού σας.

VB.NET; ΝΤΟ#? Ποιά είναι η διαφορά?

Ενώ το C # και η Visual Basic .NET (VB.NET) είναι οι δύο κύριες γλώσσες που χρησιμοποιούνται για εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το .NET Framework, υπάρχουν μερικές κρίσιμες διαφορές μεταξύ των δύο (αν και οι μεγαλύτερες σχετίζονται με τη σύνταξη, με το κενό να κλείνει περισσότερο και πολλά άλλα με κάθε μέρα που περνά).

Αυτές οι γλώσσες .NET είναι παρόμοιες σε λειτουργία αλλά διαφέρουν σημαντικά στην εκτέλεση. Συχνά υποτίθεται (λανθασμένα) ότι το C # .NET έχει δυνατότητες που υπερβαίνουν αυτήν της Visual Basic, αλλά το γεγονός είναι ότι και οι δύο γλώσσες μπορούν να δημιουργήσουν ισχυρό περιεχόμενο και εφαρμογές.

Σχετικά με τη Visual Basic .NET (VB.NET)

Ξεκίνησε το 2002, το VB.NET (το οποίο επηρεάζεται έντονα από τη γλώσσα προγραμματισμού BASIC της δεκαετίας του 1960) είναι ο διάδοχος της αρχικής γλώσσας της Visual Basic.

Είναι μια αντικειμενοστρεφής, έντονα δακτυλογραφημένη γλώσσα προγραμματισμού που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές για περιβάλλοντα Windows.

Στιγμιότυπο οθόνης οπτικών βασικών

Οφέλη της Visual Basic .NET

Visual Basic. Το NET (βασισμένο αποκλειστικά στην τρέχουσα έκδοση της γλώσσας Visual Basic, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1991), έχει σχεδιαστεί για ευκολία στη χρήση.

Το VB.NET χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό στοιχείων (οπτικά αντικείμενα που έχουν χειριστεί σε περιβάλλον μεταφοράς και απόθεσης) και κωδικοποίηση χειρός για να δημιουργήσει τα πάντα, από απλές εφαρμογές γραφικών διεπαφών χρήστη (GUI) έως πολύπλοκες εφαρμογές, στοιχεία ελέγχου ActiveX ή διεπαφές για συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων.

Με την πάροδο του χρόνου, θα δείτε όλο και λιγότερες επιδράσεις που σχετίζονται με το BASIC και σύγκλιση προς το C # (και άλλες πιο σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού).

Σχετικά με το C #

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το C # βασίζεται στη γλώσσα προγραμματισμού C, η οποία αναπτύχθηκε από τον Dennis Ritchie στο Bell Labs (ή AT&Τ) στη δεκαετία του 1970.

Το C # (κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001) είναι περισσότερο προσανατολισμένο στον κώδικα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ισχυρών εφαρμογών με μέγιστη οικονομία πόρων.

γ-αιχμηρή γλώσσα

Ενώ το VB.NET χρησιμοποιείται γενικά για τη δημιουργία μεγάλων εφαρμογών στην ηλεκτρονική αρένα, το C # .NET είναι πολύτιμο για προγραμματιστές Ιστού που πρέπει να αστυνομεύσουν τον κώδικα τους και να βελτιώσουν τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς τους.

Χαρακτηριστικά του C #

Το C # είναι μια εξαιρετικά εκφραστική, γενικού σκοπού, αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού.

Εάν έχετε εμπειρία με C, C ++ ή Java, θα βρείτε το C # πολύ οικείο.

Εν συντομία, η σύνταξη του C # απλοποιεί την πολυπλοκότητα του C ++ παρέχοντας παράλληλα ισχυρές δυνατότητες όπως:

 • Μηδενικοί τύποι τιμών
 • Απαριθμήσεις
 • Εκπρόσωποι, οι οποίοι ενεργοποιούν ειδοποιήσεις συμβάντων ασφαλούς τύπου
 • Εκφράσεις Lambda (ή ανώνυμες συναρτήσεις που μπορούν να περάσουν ως ορίσματα ή να επιστραφούν από κλήσεις συνάρτησης)
 • Άμεση πρόσβαση στη μνήμη

Οφέλη του C #

Επειδή το C # υποστηρίζει γενικές μεθόδους και τύπους, έχετε αυξημένη ασφάλεια τύπου και καλύτερη απόδοση.

Για παράδειγμα, οι εκφράσεις Language-Integrated Query (LINQ) σημαίνουν ότι το ερώτημα ισχυρού τύπου είναι μια κατασκευή γλώσσας πρώτης κατηγορίας (σε αντίθεση με την πιο παραδοσιακά χρησιμοποιούμενη μέθοδο όπου τα απλά ερωτήματα συμβολοσειράς έναντι δεδομένων δεν ελέγχθηκαν για ζητήματα που σχετίζονται με τον τύπο).

Διασκεδαστικό γεγονός: Το όνομα, C #, περιλαμβάνει το σύμβολο της λίρας, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως σύνδεσμος τεσσάρων συν συμβόλων σε ένα πλέγμα δύο προς δύο.

Αυτό αποτίει φόρο τιμής στο γεγονός ότι το C # είναι, κατά κάποιο τρόπο, μια αύξηση του C ++, μιας άλλης κοινώς χρησιμοποιούμενης γλώσσας προγραμματισμού.

Ποια γλώσσα πρέπει να χρησιμοποιήσω?

Ενώ υπάρχουν σίγουρα τεχνικές διαφορές μεταξύ του C # και του VB.NET, ποιο θα επιλέξετε πιθανότατα θα έρθει στους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας.

Συνήθως θα ακούτε προγραμματιστές να λένε πράγματα όπως, “Ω, χρησιμοποιώ το C # αφού ήμουν από φόντο C” ή “Χρησιμοποιώ το VB.NET επειδή έχω φόντο Visual Basic / Basic”.

Υπάρχουν σίγουρα διαφορές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι δύο γλώσσες, αλλά υπάρχουν μερικές περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να μπείτε σε μια τόσο χάλια όταν πρόκειται να προσδιορίσετε ποια γλώσσα είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας.

Οι δύο γλώσσες είναι συντακτικά διαφορετικές, αλλά σε γενικές γραμμές, υπάρχει αντιστοιχία 1 προς 1 μεταξύ του τι μπορείτε να κάνετε στα C # και VB.NET (και αντίστροφα).

asp-net

Πού μπαίνει το ASP.NET?

Το ASP.NET είναι το μοντέλο ανάπτυξης ιστού που περιέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για τη δημιουργία εφαρμογών ιστού όταν εργάζεστε με το πλαίσιο .NET.

Αυτό το μοντέλο σας επιτρέπει να κωδικοποιήσετε τις εφαρμογές σας .NET σε οποιεσδήποτε συμβατές γλώσσες .NET, συμπεριλαμβανομένων των VB.NET και C #.

Το μοντέλο ASP.NET αποτελείται από τρία πλαίσια για τη δημιουργία εφαρμογών ιστού:

 1. Φόρμες Ιστού ASP.NET
 2. ASP.NET MVC
 3. Ιστοσελίδες ASP.NET

Ποια θα πρέπει να επιλέξετε?

Η επιλογή που επιλέγετε εξαρτάται από το κοινό σας και τον τύπο της εφαρμογής σας.

Σε γενικές γραμμές, οι φόρμες ιστού ASP.NET είναι μια καλή επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών.

Το ASP.NET MVC απευθύνεται σε προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να διαχωρίσουν το επιχειρησιακό επίπεδο λογικής μιας εφαρμογής ιστού από το επίπεδο παρουσίασης (και ακολουθούν πρότυπα και αρχές όπως η δοκιμαστική ανάπτυξη, ο διαχωρισμός των ανησυχιών, η αντιστροφή του ελέγχου ή η έγχυση εξάρτησης).

Και, τέλος, οι ιστοσελίδες ASP.NET είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν απλοποιημένη ανάπτυξη ιστού a la PHP.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι τα τρία πλαίσια δεν είναι 100% ανεξάρτητα, οπότε η επιλογή ενός δεν αποκλείει αυτόματα την επιλογή άλλου επίσης.

οπτικό στούντιο

Visual Studio

Όταν εργάζεστε με VB.NET και C #, πιθανότατα θα το κάνετε χρησιμοποιώντας το Visual Studio, το ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης της Microsoft (IDE).

στιγμιότυπο οθόνης οπτικού στούντιο

Τι είναι το Visual Studio?

Το Visual Studio είναι ένα πλήρες χαρακτηριστικό IDE που σας επιτρέπει να αναπτύξετε εύκολα εφαρμογές για οποιοδήποτε περιβάλλον Windows.

Λάβετε λειτουργίες επεξεργασίας κώδικα, ενσωματωμένο πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων, προγραμματιστής κώδικα, σχεδιασμός φορμών (χρήσιμο όταν δημιουργείτε εφαρμογές GUI) και σχεδιαστές σχήματος ιστού, κλάσης και βάσης δεδομένων.

Το Visual Studio είναι ένα επεκτάσιμο IDE, οπότε μπορείτε να προσθέσετε προσθήκες που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα σχεδόν σε κάθε επίπεδο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε υποστήριξη για το σύστημα ελέγχου εκδόσεων (όπως το Subversion ή το Git) που χρησιμοποιείτε ή νέα σύνολα εργαλείων, όπως οπτικοί σχεδιαστές.

Εκτός από την υποστήριξη C # και VB.NET, το Visual Studio υποστηρίζει 36 διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού, οπότε είναι πιθανό να βρείτε υποστήριξη για όλες τις ανάγκες σας μόνο με αυτό το IDE.

Λήψη Visual Studio

Το Visual Studio είναι ένα ιδιόκτητο προϊόν (υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις, καθεμία με ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών σε διάφορα σημεία τιμών) που μπορείτε να αγοράσετε, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση της Κοινότητας δωρεάν.

Η έκδοση κοινότητας δεν συνοδεύεται από τους περιορισμούς που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις του Visual Studio Express (τις οποίες η Microsoft χρησιμοποίησε ως δοκιμαστική).

Κωδικός Visual Studio

Το 2015, η Microsoft κυκλοφόρησε το Visual Studio Code, έναν ανοιχτό κώδικα, επεκτάσιμο πρόγραμμα επεξεργασίας πηγαίου κώδικα. Αυτή δεν είναι μια παραλλαγή του προϊόντος Visual Studio επί πληρωμή.

Γιατί χρειάζεστε .NET Hosting

Επειδή το .NET Framework και όλα τα σχετικά στοιχεία του είναι ιδιόκτητα προϊόντα της Microsoft, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει περιβάλλον Windows (ή, εάν έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή, την επιλογή εγκατάστασης των Windows).

Ουσιαστικά, θέλετε αυτό που οι οικοδεσπότες Ιστού αποκαλούν “ASP.NET Hosting”.

Για όσους επιλέγουν περιβάλλον Windows για το διακομιστή Web και τη φιλοξενία τους, το περιβάλλον ASP.NET της Microsoft είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία επαγγελματικών, ελκυστικών ιστότοπων και εφαρμογών που βασίζονται στο Web.

Σχεδιάστε να κάνετε προσαρμοσμένο προγραμματισμό?

Και εάν αναπτύξετε τις δικές σας εφαρμογές .NET / εφαρμογές ASP.NET ή κάνετε κάποιον δικό σας προσαρμοσμένο προγραμματισμό στο περιβάλλον ASP.NET, πιθανότατα θα θέλετε να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που υποστηρίζει δύο από τις πιο σημαντικές γλώσσες της Microsoft: Visual Basic .NET (επίσης γνωστό ως VB.NET) και C #.

Το C # θα πρέπει να είναι προεπιλεγμένο εάν εργάζεστε σε μια πλατφόρμα Windows, αλλά επικοινωνήστε με τον κεντρικό υπολογιστή σας για να είστε σίγουροι).

Η φιλοξενία των Windows μπορεί να είναι πιο ακριβή

Η υποστήριξη τόσο για το C # .NET όσο και για το VB.NET απαιτεί λειτουργικό σύστημα Windows (OS), επομένως θα χρειαστείτε ένα πακέτο φιλοξενίας των Windows για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητές τους (όπως έχουμε ήδη αναφέρει).

Η φιλοξενία των Windows είναι, γενικά, ελαφρώς πιο ακριβή από την αντίστοιχη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux, οπότε ίσως θελήσετε να πραγματοποιήσετε ανάλογο προϋπολογισμό.

Χρειάζεστε άδεια?

Επίσης, ο κεντρικός υπολογιστής σας μπορεί να περιλαμβάνει εγγενή υποστήριξη για εφαρμογές και στοιχεία ASP.NET ως μέρος του πακέτου φιλοξενίας σας, αλλά πιθανότατα θα είστε υπεύθυνοι για την αγορά και τη λήψη των αδειών που απαιτούνται για τη χρήση της τελευταίας έκδοσης του VB.NET ή C #.

Εάν χρησιμοποιείτε το Visual Studio, μπορεί να θέλετε μια πρόσθετη άδεια για την εκτέλεση αυτής της σουίτας στον διακομιστή σας για σκοπούς γρήγορης κωδικοποίησης και εντοπισμού σφαλμάτων.

Με αυτό είπε, ποια είναι μερικά πιο συγκεκριμένα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση ενός προγράμματος φιλοξενίας?

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Κατανομή των πόρων

Υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες ιστού που προσφέρουν φιλοξενία ASP.NET σε κοινόχρηστο επίπεδο, οπότε αν μόλις ξεκινήσετε ή έχετε πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ωστόσο, διαβάστε προσεκτικά τους όρους παροχής υπηρεσιών που παρέχονται από τον οικοδεσπότη Ιστού σας, ειδικά εάν επιλέγετε ένα πρόγραμμα βάσει του οποίου προσφέρει πράγματα όπως απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο.

Γενικά, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρθρωτό όριο, όχι ότι υπάρχει απεριόριστη κατανομή πόρων για να χρησιμοποιήσετε.

Αυτό είναι ανησυχητικό δεδομένου ότι το .NET Framework και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αυτό που έχετε δημιουργήσει μπορούν να καταλάβουν αρκετό χώρο αποθήκευσης.

Επιπλέον, ανάλογα με τον τύπο της εφαρμογής ιστού ή του ιστότοπου που αποστέλλετε, ο οικοδεσπότης Ιστού σας μπορεί να θεωρήσει τα προϊόντα σας πιο κατάλληλα για υψηλότερο επίπεδο υπηρεσίας, όπως φιλοξενία VPS ή αποκλειστικό διακομιστή.

Εάν επιλέξετε VPS ή Dedicated Server?

Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή, θα πρέπει να λάβετε αποφάσεις σχετικά με το τι να αγοράσετε – θα πρέπει να διατυπώσετε ρητά τους πόρους που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας (ειδικά εάν αγοράζετε φιλοξενία από περισσότερους παραδοσιακός πάροχος, όπως GoDaddy, BlueHost ή InMotion, καθώς οι περιορισμοί σας επηρεάζονται από τη φυσική υποδομή του web host).

Χαρακτηριστικό γνώρισμα / όψη
GoDaddyBlueHostInMotion
Κόστος Ξεκινά από 2,99 $Ξεκινά από 3,95 $Ξεκινά από 5,99 $
ΥποστήριξηΝαί; 24/7Ναι, 24/7Ναι, 24/7
Ενημέρωση99,9% εγγύηση99,99 εγγύηση99.97 εγγύηση
VPS? ΝαίΝαίΝαί
Βασισμένο σε σύννεφο?ΟχιΝαίΟχι
Ειδικά χαρακτηριστικάδωρεάν τομέας με ετήσιο πρόγραμμααπεριόριστη αποθήκευση δίσκουαπεριόριστο email

Η φιλοξενία βάσει cloud είναι επίσης μια επιλογή

Ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτής της ανάγκης για τον προσδιορισμό των αναγκών πόρων προτού να γνωρίζετε πραγματικά πώς είναι τα επίπεδα επισκεψιμότητάς σας είναι να επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που βασίζεται σε σύννεφο.

Επειδή τα προγράμματα που βασίζονται σε σύννεφο προσφέρουν κατανεμημένα συστήματα, γενικά έχετε τη δυνατότητα να κλιμακώσετε και να κατεβάσετε ανάλογα με τις ανάγκες.

Τέτοιες αλλαγές μπορεί μερικές φορές να κάνετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο πίνακα ελέγχου και να μεταδοθείτε αμέσως.

Επιπλέον, πληρώνετε μόνο για ό, τι χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την πληρωμή πάρα πολύ ή πολύ για το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Βάσεις δεδομένων

Κατά τη δημιουργία εφαρμογών ASP.NET ή .NET, πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε τους διακομιστές SQL της Microsoft.

Εξαιτίας αυτού, όπως τα περισσότερα από τα προϊόντα της Microsoft, είναι μια ιδιόκτητη προσφορά, η χρήση των SQL Servers μπορεί να σας επαναφέρει όταν πρόκειται για κόστος.

Με τη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux, η MySQL, ένα περιβάλλον SQL ανοιχτού κώδικα τείνει να είναι η προεπιλεγμένη διαθέσιμη επιλογή.

Μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε το MySQL με τις εφαρμογές σας, αλλά αν θέλετε να παραμείνετε σε ένα περιβάλλον με όλη τη Microsoft, επικοινωνήστε με τους κεντρικούς υπολογιστές στους οποίους σας ενδιαφέρει ποιες είναι οι πολιτικές και ποιο θα είναι το κόστος εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε διακομιστές SQL.

Επιπλέον δυνατότητες φιλοξενίας

Ανάλογα με τον τύπο της εφαρμογής που αποστέλλετε, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε έναν κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει δυνατότητες και λειτουργίες που υποστηρίζουν την εφαρμογή σας.

Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να ελέγξετε αν ο οικοδεσπότης Ιστού σας προσφέρει πράγματα όπως ιδιωτικά πιστοποιητικά SSL, αποκλειστικές διευθύνσεις IP και ενσωματωμένες σουίτες λογισμικού διαχείρισης καταστήματος.

Εάν χρειάζεστε email, ελέγξτε για να δείτε ότι έχετε τέτοια προνόμια. Εάν το κάνετε, ρωτήστε τον οικοδεσπότη σας για λεπτομέρειες σχετικά με τον διακομιστή SMTP και τυχόν περιορισμούς που ενδέχεται να επιτύχετε όταν πρόκειται για τη χρήση email.

Υποστήριξη

Ενώ το ASP.NET (και όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το .NET Framework) είναι ιδιόκτητες προσφορές της Microsoft, έχετε τη διαβεβαίωση ότι τα εργαλεία και οι λύσεις που χρησιμοποιείτε έχουν δοκιμαστεί αυστηρά.

Αυτό είναι το ανάποδο σε σύγκριση με τη χρήση εργαλείων δωρεάν ή ανοιχτού κώδικα – πληρώνετε για αυτό που χρησιμοποιείτε, αλλά σίγουρα παίρνετε αυτό που πληρώνετε (αν όχι περισσότερο).

24/7 Υποστήριξη = Ειρήνη του μυαλού

Τα εργαλεία ανάπτυξής σας υποστηρίζονται από τη Microsoft, αλλά ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε ποιο επίπεδο υποστήριξης προσφέρει ο οικοδεσπότης Ιστού σας όσον αφορά το πακέτο φιλοξενίας σας και την υποδομή στην οποία φιλοξενούνται οι ιστότοποι και οι εφαρμογές ιστού.

Όταν προκύψουν προβλήματα, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθεια τόσο της Microsoft όσο και του οικοδεσπότη ιστού σας, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει ποιοτική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών.

Αν και δεν είναι καθόλου απαραίτητο, μπορείτε να σκεφτείτε να προτιμάτε τους οικοδεσπότες Ιστού που προσφέρουν υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον, ακόμα κι αν δείτε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σε ακατάλληλη στιγμή.

best-vb-net-c-sharp-hosting

Λίγες προτάσεις για VB.NET Hosting

Τα προϊόντα της Microsoft χρησιμοποιούνται συνήθως, επομένως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε έναν κεντρικό υπολογιστή που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ωστόσο, ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού είναι σίγουρα καλύτεροι από άλλους.

Ακολουθεί μια λίστα με εταιρείες που σας προτείνω να αναζητήσετε καθώς αναζητάτε το καλύτερο σχέδιο για τις ανάγκες σας.

Φιλοξενία Α2

Όσον αφορά τη φιλοξενία για τους ιστοτόπους και τις εφαρμογές ιστού σας .NET και ASP.NET, δίνω ένα νεύμα Φιλοξενία Α2.

Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας, η οποία προσπαθεί να βάλει προϊόντα φιλικά για προγραμματιστές, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να λειτουργείτε σε πολύ λογικές τιμές.

Οι επιλογές φιλοξενίας των Windows της A2 Hosting είναι διαθέσιμες σε κοινόχρηστο, μεταπωλητή και επίπεδο VPS (και προφανώς, εάν επιλέξετε έναν αποκλειστικό διακομιστή, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον Windows Server ως λειτουργικό σας σύστημα).

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε διακομιστές Turbo υψηλού επιπέδου της A2, οι οποίοι θα σας προσφέρουν επιπλέον πόρους για να διασφαλίσετε ότι οι εφαρμογές ιστού και οι ιστότοποί σας αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα..

a2 φιλοξενία vb-net

Ωστόσο, με τις πιο premium επιλογές, όπως VPS και αποκλειστικούς διακομιστές, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε το περιβάλλον που χρειάζεστε για όλα τα έργα .NET.

Ανάλογα με το τεχνικό επίπεδο της ομάδας σας (ή το εύρος ζώνης που έχουν για τη διαχείριση των έργων σας), μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον συμβουλευτικές υπηρεσίες από την ομάδα A2.

Ωστόσο, ακόμη και αν δεν το κάνετε, η ομάδα υποστήριξης A2 είναι εξαιρετική και θα βρείτε ένα χρήσιμο άτομο έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας ή να σας βοηθήσει με μια εργασία 24/7.

Υπηρεσίες Web Amazon (AWS)

Η Amazon, κοινώς γνωστή ως το Κατάστημα Όλα, διαθέτει επίσης μια ακμάζουσα επιχείρηση που προσφέρει λύσεις που σχετίζονται με τον Ιστό.

Ενώ τα προϊόντα που προσφέρει απευθύνονται σε σκληροπυρηνικούς προγραμματιστές και επομένως έρχονται με απότομες καμπύλες μάθησης όταν πρόκειται να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τις διάφορες προσφορές, πρέπει να δώσουμε στην εταιρεία ένα νεύμα όταν πρόκειται για .NET hosting.

Η Amazon προσφέρει στους νέους λογαριασμούς AWS την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της δωρεάν για το πρώτο έτος (αν και θα πρέπει να ελέγξετε αν ισχύουν για εσάς οι λίγοι περιορισμοί που θέτει σε αυτούς τους δοκιμαστικούς λογαριασμούς).

Μόλις μετακινήσετε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές ιστού σας σε ένα περιβάλλον παραγωγής, βρίσκεστε σε ένα μοντέλο pay-as-you-go.

aws vb-net

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε φιλοξενία μέσω cloud σε πολύ οικονομική τιμή.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για πόρους που δεν χρησιμοποιείτε, αλλά αν δείτε ποτέ αύξηση της κυκλοφορίας ή της χρήσης πόρων, μπορείτε εύκολα να κλιμακώσετε για να καλύψετε τη ζήτηση. Επειδή η AWS είναι μια τόσο μεγάλη εταιρεία, είναι απίθανο να χτυπήσετε ποτέ τους μέγιστους πόρους που είναι εγγενείς σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Εκτός από τις δυνατότητες φιλοξενίας που περιμένατε, η Amazon προσφέρει πολλές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις διαδικασίες εγκατάστασης, διαμόρφωσης και διαχείρισης.

Για παράδειγμα, έχουμε συζητήσει προηγουμένως την επεκτασιμότητα του Visual Studio – το AWS προσφέρει μια Visual Studio Toolkit την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε.

Η Amazon είναι επίσης παγκόσμιος ηγέτης στην εξυπηρέτηση πελατών, οπότε αν αντιμετωπίσετε ποτέ ζητήματα ή έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να επικοινωνήσετε με έναν μηχανικό υποστήριξης.

Επιπλέον, το AWS διαθέτει μερικά από τα καλύτερα τεχνικά έγγραφα στο Διαδίκτυο, οπότε πιθανότατα θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε ήδη γραμμένα.

Hostek

Το Hostek είναι μια μικρότερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει τις παραδοσιακές σας επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως κοινόχρηστο, μεταπωλητή, VPS και ειδικά σχέδια. Όπου η εταιρεία λάμπει είναι οι εξειδικευμένες επιλογές φιλοξενίας της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι γνωστή για το ColdFusion (περιβάλλον ανάπτυξης ιστοσελίδων που βασίζεται σε Java) και το ASP.NET Hosting.

Όταν πρόκειται για φιλοξενία που βασίζεται σε Windows ή ASP.NET, το Hostek προσφέρει επιλογές σε κοινόχρηστα, μεταπωλητές, VPS και ειδικά επίπεδα.

Σε κάθε τύπο φιλοξενίας, έχετε πολλά σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Σε γενικές γραμμές, δεν έχετε τόσο ευελιξία όσον αφορά την κλιμάκωση ή την κλιμάκωση όσο θα κάνατε με τις Amazon Web Services, αλλά έχετε μια απλούστερη, πιο φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

hostek vb-net

Επιπλέον, η Hostek είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων σε στιλ μπουτίκ. Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με την Amazon – ενώ το AWS προσφέρει κορυφαία υπηρεσία, είναι πιο πιθανό να λάβετε εξατομικευμένη υπηρεσία με το Hostek.

Τέτοιες προσφορές περιλαμβάνουν βοήθεια εγκατάστασης, βοήθεια μετανάστευσης και ούτω καθεξής.

Η πρόσβαση στο περιβάλλον Hostek και η διαχείριση του ιστότοπού σας είναι αρκετά απλή, καθώς η εταιρεία προσφέρει πρόσβαση σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας σε όλους τους συνδρομητές της (και από εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PowerShell ή τη γραμμή εντολών για περαιτέρω έλεγχο).

Επιπλέον, εάν ενδιαφέρεστε για συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο υποστήριξης, είναι πιο πιθανό να βρείτε μια επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας σε τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά με το Hostek παρά με το AWS.

Εάν ανακαλύψετε αφού έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά φιλοξενίας ότι το Hostek δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς, το Hostek προσφέρει μερική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Έτσι, οι ακυρώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημαίνουν ότι θα λάβετε πίσω το τέλος ρύθμισης του λογαριασμού σας και τυχόν αχρησιμοποίητα πιστωτικά στοιχεία φιλοξενίας.

Κυανός

Τέλος, δεν μπορούμε να αναφέρουμε την πλατφόρμα φιλοξενίας cloud της Microsoft, Azure.

Είναι πολύ παρόμοιο με το AWS, οπότε αν το AWS φαίνεται ενδιαφέρον για εσάς, αλλά δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να δείτε την πλατφόρμα Azure.

Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν και, στη συνέχεια, να αναβαθμίσετε καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

Πλεονεκτήματα του VB.NET και C # Υποστηριζόμενη φιλοξενία

 • Επειδή όλα τα προϊόντα, τα εργαλεία και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε είναι ιδιόκτητες προσφορές της Microsoft, έχετε την κορυφαία υποστήριξη των παρόχων της Microsoft.
 • Θα ξέρετε τι χρησιμοποιείτε έχουν δοκιμαστεί αυστηρά από μια ομάδα μηχανικών αφιερωμένων σε τέτοιες εργασίες.
 • Το .NET Framework είναι ισχυρό, ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σχεδόν όλων των τύπων ιστότοπων ή εφαρμογών ιστού που θέλετε
 • Το .NET Framework (μαζί με σχεδόν όλα τα προϊόντα της Microsoft) χρησιμοποιούνται πολύ συχνά, επομένως οι πολλοί πόροι, τα έγγραφα και οι κοινότητες που διατίθενται
 • Η φιλοξενία ASP.NET είναι μια κοινή προσφορά. Ενώ οι επιλογές που βασίζονται στο Linux είναι σίγουρα πιο άφθονες, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε πολλές επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα του VB.NET και C # Υποστηριζόμενη φιλοξενία

 • Η φιλοξενία ASP.NET τείνει να κοστίζει περισσότερο από τη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux, ακόμα και όταν όλα τα άλλα είναι ίδια (υλικό, κατανομή πόρων και ούτω καθεξής)
 • Το .NET Framework μπορεί να είναι περίπλοκο – εκτός από δύο γλώσσες υψηλού επιπέδου, έχετε τρία διαφορετικά ASP.NET Frameworks, καθώς και πρόσβαση σε πολλούς πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές σας

Περίληψη

Το Microsoft .NET Framework σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ισχυρές, στιβαρές εφαρμογές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια και χρησιμοποιώντας το ASP.NET, μπορείτε να μετατρέψετε την εργασία σας σε ιστότοπους και εφαρμογές ιστού με ευκολία. Όσον αφορά τη φιλοξενία, θα ψάχνετε για μια επιλογή που υποστηρίζει ASP.NET και δεδομένης της φύσης των έργων σας που απαιτούν πολλούς πόρους, πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα σχέδιο VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή.

Ευτυχώς, η φιλοξενία που βασίζεται στα Windows προσφέρεται συνήθως, οπότε έχετε πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Πόροι

 • Το επίσημο σπίτι του .NET Framework στο Διαδίκτυο, περιλαμβάνει πλήρη τεκμηρίωση
 • Η Microsoft προσφέρει έναν οδηγό .NET στο πρόγραμμα περιήγησης
 • Το Dot Net Perls είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για άρθρα αναφοράς που σχετίζονται με τη γλώσσα

Άλλα χαρακτηριστικά στις γλώσσες και τα πλαίσια

 • ASP.NET
 • .Πλαίσιο δικτύου
 • Λάραβελ
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Τζάνγκο
 • Πύθων
 • Περιλαμβάνει πλευρά διακομιστή
 • Ιάβα
 • ColdFusion
 • ΑΣΠΙΔΑ
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Συμφωνία
 • PHP 5
 • PHP 7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map