The Best memcached Hosting: Ποιο είναι το καλύτερο για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία Memcached

Memcached σε ένα σύστημα προσωρινής αποθήκευσης ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδων δυναμικών εφαρμογών ιστού όπως το Drupal και το WordPress. Χρησιμοποιώντας τη μνήμη με πιο αποτελεσματικούς τρόπους, αποθηκεύει προσωρινά τα ερωτήματα βάσης δεδομένων για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.


Το Memcached συνδυάζεται καλύτερα με έναν κεντρικό υπολογιστή του οποίου η υποδομή υποστηρίζει γρήγορες ταχύτητες. Εάν έχετε έναν ιστότοπο με περίπου 3.000 σελίδες ή περισσότερες, ή ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Memcached.

Εδώ είναι οι κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες για ποιοτική φιλοξενία Memcached:

 1. SiteGround
  – Γρήγοροι διακομιστές, cPanel, εξαιρετική τεχνική υποστήριξη
 2. Φιλοξενία Α2
 3. HostPapa
 4. HostGator
 5. GreenGeeks

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους κεντρικούς υπολογιστές με μνήμη?

Ελέγξαμε εκατοντάδες οικοδεσπότες για την ποιότητα της υποδομής και τη χρήση τεχνολογιών ταχύτητας όπως SSD (μονάδες στερεάς κατάστασης) και Nginx. Ψάξαμε επίσης για οικοδεσπότες που παρέχουν Varnish, έναν επιταχυντή εφαρμογών ιστού που, όταν συνδυάζεται με το Memcached, παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα.

Καταγράψαμε σύντομα αυτούς που παρέχουν έναν εύκολο τρόπο για να “ενεργοποιήσετε” το Memcached. Στη συνέχεια συγκρίναμε τα ευρήματά μας με χιλιάδες κριτικές χρηστών στη βάση δεδομένων μας.

Φιλοξενία μέσω μνήμης

Συγκρίνετε τη φιλοξενία Memcached

Τι θα μάθετε

Είναι ιδανικό για ιστότοπους με μεγάλο φορτίο και αναπτύσσεται σε κορυφαίους ιστότοπους όπως η Wikipedia και το YouTube.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι το Memcached και πώς μπορεί να ωφελήσει τον ιστότοπό σας.

Θα κοιτάξουμε κάτω από την κουκούλα του Memcached για να ανακαλύψουμε πώς λειτουργεί. Και θα καλύψουμε τον τρόπο εγκατάστασης του Memcached.

Θα εξηγήσω τι πρέπει να αναζητήσω σε έναν οικοδεσπότη. Και θα προσφέρω μερικές προτάσεις φιλοξενίας, με βάση την εμπειρία μου ως μηχανικός λογισμικού.

τι είναι memcached

Τι είναι το Memcached?

Το Memcached είναι ένα ανοιχτού κώδικα, σύστημα προσωρινής αποθήκευσης αντικειμένων για γενική διαχείριση μνήμης.

Έχει σχεδιαστεί για να μετριάσει το φορτίο της βάσης δεδομένων και να επιταχύνει δυναμικές εφαρμογές Web.

Το πρόγραμμα λειτουργεί όπως βραχυπρόθεσμη μνήμη για τις εφαρμογές σας. Το Memcached εκτελείται σε Unix, Linux, Mac OS X και Windows.

Cache μνήμης Memcached

Τα συστήματα προσωρινής αποθήκευσης μνήμης αποθηκεύουν δεδομένα με διαφανή τρόπο με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτηση μελλοντικών αιτημάτων.

Τα αποθηκευμένα δεδομένα μπορεί να προέρχονται από προηγούμενους υπολογισμούς ή αντίγραφα μιας αρχικής τιμής από άλλη τοποθεσία αποθήκευσης.

Η ανάγνωση μιας προσωρινής μνήμης για ζητούμενα, αποθηκευμένα δεδομένα είναι γρηγορότερα παρά να το αποκτήσετε από την αρχική του θέση.

Η αποτελεσματική προσωρινή αποθήκευση είναι κλειδί

Τελικά, οι υπολογιστές και τα δίκτυα λειτουργούν πολύ πιο αποτελεσματικά με μια καλή προσωρινή μνήμη.

Με το Memcached, μπορείτε να πάρετε μνήμη από περιοχές του συστήματός σας όπου έχετε πλεόνασμα και να τη χρησιμοποιήσετε σε μέρη όπου το χρειάζεστε.

Επιπλέον, το Memcached σας βοηθά να φτιάξετε καλύτερη χρήση της μνήμης σας, συνδυάζοντας πόρους για περισσότερο χώρο.

Κλιμάκωση μνήμης

Όλοι οι διακομιστές Memcached αναζητούν μια εικονική ομάδα μνήμης. Αυτό σημαίνει ότι τα αποθηκευμένα αντικείμενά σας διατηρούνται και ανακτώνται πάντα από μια σταθερή τοποθεσία εντός του συμπλέγματος Ιστού σας.

Όταν αντιμετωπίζετε ανάπτυξη, το Memcached συνεχίζει να κλιμακώσει τις πτυχές του συστήματός σας μαζί, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση αυξανόμενες ποσότητες δεδομένων χωρίς να επιτύχετε επιτυχία.

Μην συγχέετε το Memcached με το “Memcache”, το οποίο είναι ένα όνομα που χρησιμοποιείται για μια ποικιλία μεθόδων προσωρινής αποθήκευσης.

Υπάρχουν είδη Caching?

Το όνομα “Memcached” είναι κάτι παραπλανητικό. Είναι μια προσωρινή μνήμη διακομιστή και όχι να βρίσκεται πάντα στη μνήμη του αιτούντος υπολογιστή.

Μπορούμε διάκριση μεταξύ διαφόρων τύπων προσωρινής μνήμης, συμπεριλαμβανομένου:

 • Προσωρινή μνήμη υλικού
 • Προσωρινή μνήμη που βασίζεται σε διακομιστή
 • Προσωρινή μνήμη εφαρμογής.

Προσωρινή αποθήκευση υλικού, λογισμικού και εφαρμογών

Η προσωρινή μνήμη υλικού είναι μια γρήγορη αποθήκευση που σχετίζεται με μια πιο αργή συσκευή. ΕΝΑ Η προσωρινή μνήμη που βασίζεται σε διακομιστή διατηρεί τα δεδομένα στη μνήμη ενός υπολογιστή, αλλά απαιτεί ένα αίτημα δικτύου.

Μια προσωρινή μνήμη εφαρμογής χρησιμοποιεί τη μνήμη που έχει εκχωρηθεί στην εφαρμογή που υποβάλλει το αίτημα. Το Memcached είναι μια προσωρινή μνήμη που βασίζεται σε διακομιστή και εφαρμόζεται ως χώρος αποθήκευσης κλειδιών-τιμών.

Ο διακομιστής Memcached δεν είναι τόσο γρήγορος όσο η προσωρινή αποθήκευση εφαρμογών, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερους πόρους.

Μπορεί να είναι διανέμονται σε πολλές περιπτώσεις και να είναι διαθέσιμο σε πολλούς πελάτες.

Πώς λειτουργεί το Memcached?

Πώς λειτουργεί το memcached

Το Memcached είναι πολύ απλό στην καρδιά του.

Ένας πελάτης αποθηκεύει δεδομένα καθορίζοντας ένα μοναδικό κλειδί και την τιμή των δεδομένων. Εάν υπάρχουν πολλοί διακομιστές, a Ο αλγόριθμος κατακερματισμού καθορίζει ποιο διακομιστή θα χρησιμοποιήσει.

Ένα στοιχείο δεδομένων μπορεί να έχει χρόνο λήξης και ένας πελάτης μπορεί να διαγράψει ένα στοιχείο όταν δεν είναι πλέον έγκυρο.

ASCII εναντίον δυαδικού

Ένας διακομιστής προσωρινής αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρωτόκολλο ASCII ή Binary. Το πρωτόκολλο ASCII είναι απλούστερο να εργαστεί, αλλά το Binary είναι πιο αποτελεσματικό.

Διαδικασία / Χαρακτηριστικό ASCIIBinary
Κωδικοποίηση και εντοπισμός σφαλμάτωνΕυκολότερηΠιο δυνατα
ΑποδοτικότηταΑναποτελεσματικό για δεδομένα εκτός ASCIIΠιο αποτελεσματικό
Υποστηρίζονται εντολέςΒασικό σετΠολλές εντολές
Κωδικοποίηση δεδομένωνΟ πελάτης πρέπει να κωδικοποιεί και να αποκωδικοποιεί δεδομένα που δεν είναι ASCIIΥποστηρίζονται δυαδικά δεδομένα

Γιατί να επιλέξετε το Memcached Hosting?

Παρόλο που το Memcached συνήθως αναπτύσσεται σε αξιόπιστα δίκτυα, ορισμένοι διαχειριστές ενδέχεται να επιθυμούν να λάβουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας όπου θα ήθελαν να διατηρήσουν τον έλεγχο των πελατών που συνδέονται.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Memcached μπορεί να μεταγλωττιστεί με το Simple Authentication and Security Layer (SASL).

Υποστήριξη SASL

ο Η υποστήριξη SASL χρειάζεται το δυαδικό πρωτόκολλο.

Το Memcached είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τις ανάγκες cache εταιρειών όπως η Wikipedia, το Twitter, το YouTube και πολλά άλλα.

Υποστήριξη διακομιστή Memcached

Το Memcached είναι ιδανικό για μεγαλύτερους ιστότοπους με μεγάλα φορτία.

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας θα υποστηρίξουν τη χρήση του Memcached, αν και είναι πιο πιθανό να βρείτε σχέδια που το υποστηρίζουν αν αναζητάτε εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS) ή αποκλειστικό διακομιστή.

Το Memcached είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση μεγαλύτερων cache που αλλάζουν συχνά.

Φροντίστε να αυξάνετε την κυκλοφορία με το Memcached

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο και έχετε αυξημένη επισκεψιμότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φιλοξενία Memcached για την κάλυψη της φόρτωσης ιστότοπου.

Πιθανότατα θα πάρει ιστοσελίδες φόρτωση γρηγορότερα για τους επισκέπτες.

Ταυτόχρονα, ένας διακομιστής Memcached θα μεταφέρει τα δεδομένα σας σε μόνιμο χώρο αποθήκευσης χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του ιστότοπου.

RAM διακομιστή για Memcached

Στα προεπιλεγμένα πακέτα, ένας πάροχος φιλοξενίας μπορεί να αφήσει ένα μικρό ποσό μνήμης RAM για την προσωρινή μνήμη, ανάλογα με τη διανομή Linux ή το λειτουργικό σύστημα.

Διαφέρει μεταξύ 64 MB – 512 MB.

Με τη φιλοξενία Memcached, μπορείτε να δώσετε περισσότερη μνήμη στο Memcached ανάλογα με το μέγεθος της ανάπτυξης.

Η απλότητα του Memcached προωθεί την ευκολία ανάπτυξης και επιλύει πολλά προβλήματα για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που αντιμετωπίζουν μεγάλες κρυφές μνήμες δεδομένων.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για μια καταπληκτική προσφορά στο Memcached hosting?
Το SiteGround – με βαθμολογία # 1 από τους αναγνώστες μας – παρέχει γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου με το Memcached. Έχουμε κανονίσει να εξοικονομούν έως και οι αναγνώστες μας 67% στα σχέδια SiteGround. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αποκλειστικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

μειονεκτήματα υπέρ μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Memcached

Ακολουθεί μια σύνοψη ορισμένων βασικών πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Memcached.

Πλεονεκτήματα του Memcached

 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσωρινή αποθήκευση πληροφοριών που είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν
 • Οι ιστοσελίδες φορτώνονται γρηγορότερα
 • Εύκολη κλίμακα
 • Απλό στην ανάπτυξη
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες πλατφόρμες CMS.

Μερικά μειονεκτήματα

 • Δύσκολο να διαγράψετε καταχωρήσεις Memcached
 • Για την κοινή χρήση πόρων απαιτείται επαναδιαμόρφωση του διακομιστή
 • Μεταβλητότητα (η συντριβή της παρουσίας διακομιστή σβήνει τυχόν δεδομένα που είναι αποθηκευμένα εντός της περιόδου σύνδεσης)
 • Δεν υπάρχει άλλη τιμή εκτός από το ότι είναι ένα κλειδί αποθήκευσης / μνήμης
 • Δεν υποστηρίζεται πολύ τεκμηρίωση.

Πόσο κοστίζει η Memcached Hosting?

Το Memcached είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι το ίδιο Ελεύθερος, και προσφέρεται μαζί με άλλες δυνατότητες όπως MySQL, cPanel και PHP.

Οι επιχειρήσεις πρέπει απλώς να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με έναν οικοδεσπότη Ιστού που προσφέρει το Memcached στο πακέτο του, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψουν μια δεκάρα.

Όπως κάθε φιλοξενία, οι ανάγκες πόρων σας με τη φιλοξενία Memcached θα αυξηθούν καθώς ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει περισσότερη κρυφή μνήμη, πολυμέσα και περιεχόμενο.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας σας πρέπει ικανοποιούν αυτές τις πρόσθετες απαιτήσεις χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

πώς να εγκαταστήσετε το memcached

Πώς να εγκαταστήσετε το Memcached

Το λογισμικό πρέπει να χρησιμοποιεί ένα API πελάτη Memcached για να το εκμεταλλευτεί.

Οι εφαρμογές που έχουν μεγάλες ανάγκες βάσης δεδομένων θα ωφεληθούν περισσότερο.

Οι εφαρμογές που κάνουν τη δική τους αποθήκευση δεδομένων δεν θα λαμβάνουν πάντα μεγάλη ώθηση από το Memcached, αλλά το πιθανώς μεγαλύτερο κατάστημα μπορεί να τους βοηθήσει.

Τα περισσότερα προγράμματα CMS δεν παρέχουν υποστήριξη Memcached από προεπιλογή. Για παράδειγμα στο WordPress, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια προσθήκη τρίτου μέρους και μετά ενεργοποιήστε το Memcached από το cPanel.

Εάν η υπηρεσία Memcached ενεργοποιηθεί σωστά από τον πάροχο φιλοξενίας, η προσθήκη θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για την αποθήκευση ερωτημάτων που εκτελούνται συχνά.

Περίληψη του Memcached

Το Memcached θα εξυπηρετεί τα περισσότερα αιτήματα δεδομένων που δημιουργούνται από τον ιστότοπό σας. Για να επιτευχθεί αυτό, το συλλογικό μέγεθος του κλειδιού / καταστήματος πρέπει να επαρκεί για την προσωρινή αποθήκευση των περισσότερων από τα ζητούμενα αντικείμενα δεδομένων από τον ιστότοπο για την επίτευξη αποδεκτού ρυθμού απόδοσης.

Ελέγξτε τη χωρητικότητα του Memcached με τον πάροχο φιλοξενίας σας.

Κύρια χαρακτηριστικά Memcached

 1. Σύστημα που βασίζεται σε διακομιστή
 2. Κατανεμημένη προσωρινή μνήμη
 3. Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα
 4. Μπορεί να αποθηκεύσει οποιονδήποτε τύπο δεδομένων
 5. Ελάχιστη ασφάλεια; ανάπτυξη μόνο σε προστατευμένα τοπικά δίκτυα

καλύτεροι κεντρικοί υπολογιστές με μνήμη

Οι τρεις κορυφαίοι κεντρικοί υπολογιστές με μνήμη

Εδώ είναι τρεις πάροχοι που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη κατά την ανάπτυξη ενός ιστότοπου που βασίζεται στο Memcached.

SiteGround and Memcached: Εξαιρετική καθοδήγηση και υποστήριξη πελατών, Plus CDN

Το SiteGround παρέχει εκτενείς οδηγίες στον ιστότοπό του για τη χρήση Memcached με διάφορες εφαρμογές ιστού.

Το ιδιόκτητο SuperCacher του
μπορεί να χρησιμοποιήσει Memcached ή αρκετές άλλες μηχανές προσωρινής αποθήκευσης για να επιταχύνει την απόδοση του διακομιστή ιστού Apache.

SiteGround

Στιγμιότυπο οθόνης SiteGround μέσω WhoIsHostingThis

Η υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετική και διατίθεται όλο το 24ωρο.

Πολλαπλά κέντρα δεδομένων και το Cloudflare CDN προσθέτουν στην ταχύτητα παράδοσης σελίδας, και αυτό εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Liquid Web and Memcached: Managed VPS και Dedicated Solutions

Το LiquidWeb υποστηρίζει το Memcached στα σχέδιά του VPS
και αποκλειστικά σχέδια διακομιστή.

Οι πελάτες πρέπει να το εγκαταστήσουν οι ίδιοι, αλλά οι οδηγίες για όλους τους υποστηριζόμενους διακομιστές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο.

LiquidWeb

Στιγμιότυπο οθόνης LiquidWeb μέσω WhoIsHostingThis

Το LiquidWeb διαχειρίζεται φιλοξενία περιλαμβάνει 24/7 υποστήριξη με εγγυημένους χρόνους αρχικής απόκρισης και εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας.

Δεν είναι η λιγότερο ακριβή επιλογή, αλλά δίνει καλή αξία
.

WebFaction: Memcached Hosting για προγραμματιστές

Το WebFaction διαθέτει «φιλοξενία για προγραμματιστές» και παρέχει λεπτομερείς τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Memcached.

Το παρέχει πρόσβαση SSH, και μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε εργαλεία πλαισίων της επιλογής σας, σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού.

WebFaction

WebFaction
για Memcached

Το κύριο μειονέκτημα είναι το έλλειψη ζωντανής υποστήριξης μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας. Χρησιμοποιεί κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για τον σωστό κεντρικό υπολογιστή Memcached?
Η A2 Hosting σημείωσε το # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 50% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Άλλα χαρακτηριστικά στις Τεχνολογίες

 • Πρόσβαση CGI
 • Podcast
 • SAAS
 • το δικό σας Cloud
 • PaaS
 • Λιμενεργάτης
 • OpenStack
 • Αϊάς
 • μπούκλα
 • ImageMagick
 • FFmpeg
 • ΛΑΜΠΑ

Συχνές ερωτήσεις memcached

 • Τι είναι το Memcached?

  Το Memcached είναι ένα πρόγραμμα προσωρινής αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί το φορτίο της βάσης δεδομένων.

 • Ποιος ανέπτυξε το Memcached?

  Ο Brad Fitzpatrick ανέπτυξε το Memcached για το LiveJournal το 2003. Η Anatoly Vorobey ξαναγράφησε αργότερα το πρόγραμμα από το αρχικό Perl σε C. Ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα, συνεχίζει να αναπτύσσεται από μια ομάδα συνεργατών..

 • Πρέπει να χρησιμοποιήσω τον χώρο του διακομιστή μου για προσωρινή αποθήκευση?

  Όχι. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό μηχάνημα για χρήση ως διακομιστής Memcached. Πριν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον οικοδεσπότη σας για να δείτε εάν έχουν διαμορφωθεί για αυτό και για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

 • Ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την εκτέλεση του Memcached?

  Το Memcached μπορεί να εκτελεστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε υλικό, επειδή έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί πολύ λίγους πόρους. Φυσικά, όσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα του επεξεργαστή και περισσότερη διαθέσιμη μνήμη RAM, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η απόδοση.

  Η απόδοση θα διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των ενεργών πελατών, των διαθέσιμων διακομιστών και ούτω καθεξής. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το Memcached Wiki για συγκεκριμένες στρατηγικές βελτιστοποίησης της απόδοσης.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Memcached για τη βάση δεδομένων μου?

  Το Memcached δεν συνιστά τη χρήση του σε κεντρικό υπολογιστή βάσης δεδομένων. Αντ ‘αυτού, συμβουλεύουν να δώσετε στη βάση δεδομένων σας όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη RAM. Με αυτόν τον τρόπο, εάν συμβεί απώλεια προσωρινής μνήμης, τα ευρετήρια και τα δεδομένα σας είναι ήδη στη μνήμη.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω ανταλλαγή μνήμης με Memcached?

  Δεν συνιστάται, καθώς η ανταλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα κακή απόδοση.

  Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να εκχωρήσετε ένα συγκεκριμένο ποσοστό φυσικής μνήμης (συνήθως μερικά τοις εκατό περισσότερο από ό, τι αναμένεται να χρειαστείτε), σε έναν διακομιστή Memcached. Για βέλτιστη απόδοση θα πρέπει να παρακολουθείτε τον διακομιστή σας εάν χρησιμοποιεί ανταλλαγή και να κάνετε προσαρμογές στις κατανομές σας, όπως απαιτείται.

 • Πώς μπορώ να ρυθμίσω το Memcached?

  Το Memcached είναι μια εφαρμογή γραμμής εντολών, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε την τεκμηρίωση που είναι διαθέσιμη με την εγκατάσταση και στον ιστότοπό τους για μια ενημερωμένη λίστα με ορίσματα Memcached.

  Θα χρειαστείτε επίσης πρόσβαση SSH στον διακομιστή σας.

 • Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Memcached στον δικό μου διακομιστή?

  Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Memcached χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά προ-μεταγλωττισμένα πακέτα που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπό τους ή μπορείτε να κατεβάσετε τον πηγαίο κώδικα και να τον μεταγλωττίσετε μόνοι σας.

  Συνιστούν τη χρήση ενός πακέτου όποτε είναι διαθέσιμο, καθώς αυτά έχουν δοκιμαστεί. Ανατρέξτε στον ιστότοπο της Memcached για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σας σύστημα.

 • Μόλις εγκατασταθεί το Memcached, πώς μπορώ να το παρακολουθώ?

  Το Memcached περιέχει έναν αριθμό στατιστικών μετρητών για την παρακολούθηση της απόδοσης και της υγείας του συστήματος.

  Υπάρχουν επίσης εργαλεία παρακολούθησης τρίτων διαθέσιμων στον ιστότοπο Memcached Wiki. Μερικά από αυτά διαθέτουν μια διεπαφή γραμμής εντολών, όπως το Memcached, ενώ άλλα παρέχουν μια γραφική διεπαφή χρήστη για την απλοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.

 • Πώς μπορώ να συνεισφέρω στο Memcached?

  Το Memcached είναι μια ενεργά αναπτυγμένη εφαρμογή, οπότε υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτήν.

  Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με άλλα μέλη της κοινότητας και προγραμματιστές μέσω της λίστας αλληλογραφίας τους ή του καναλιού IRC.

  Υπάρχουν πολλά τεχνικά συνέδρια διαθέσιμα για προγραμματιστές και χρήστες.

  Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε στον ιστότοπο Memcached Wiki στέλνοντας email στις προτάσεις σας ή ζητώντας πρόσβαση επεξεργασίας μέσω της λίστας αλληλογραφίας.

 • Τι πρέπει να εξετάσω πριν από την αναβάθμιση σε μια νέα έκδοση του Memcached?

  Ενώ κάθε έκδοση του Memcached έχει δοκιμαστεί διεξοδικά, είναι σημαντικό να εκτελέσετε πρώτα μια νέα κυκλοφορία σε περιβάλλον QA ή dev και, στη συνέχεια, να το δοκιμάσετε σε έναν διακομιστή στην παραγωγή. Εάν όλα λειτουργούν καλά, μεταβείτε στους υπόλοιπους διακομιστές σας κάθε φορά.

 • Τι είδους φορτίο μπορεί να χειριστεί το Memcached?

  Αυτό θα εξαρτηθεί από το σύστημα στο οποίο λειτουργεί.

  Για ένα γρήγορο μηχάνημα με δίκτυο υψηλής ταχύτητας, θα πρέπει να χειρίζεται εύκολα πάνω από 200.000 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο. Με κάποιες ρυθμίσεις ή γρηγορότερο υλικό, μπορεί να χειριστεί πολύ περισσότερα από αυτό.

  Ακόμα και σε πιο αργά μηχανήματα, θα πρέπει εύκολα να μπορεί να ικανοποιεί μερικές εκατοντάδες αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο.

 • Πόσους πελάτες μπορούν να υποστηρίξουν μια τοποθεσία Memcached?

  Το Memcached χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική βάσει συμβάντων, οπότε υψηλός αριθμός πελατών δεν πρέπει να το επιβραδύνει. Λειτουργεί με επιτυχία για εταιρείες με εκατοντάδες χιλιάδες συνδεδεμένους πελάτες.

  Φυσικά, το Memcached μπορεί να λειτουργήσει τόσο σκληρά όσο θα επιτρέπει το υλικό σας. Χρειάζεστε αρκετή εφεδρική μνήμη RAM για κάθε συνδεδεμένο πελάτη, οπότε παρόλο που ένας μεμονωμένος πελάτης απαιτεί μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα μνήμης RAM, εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες θα απαιτούν πολλή μνήμη RAM.

  Άλλοι παράγοντες, όπως περιορισμοί νημάτων και τοπικές θύρες, μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητά σας να χειρίζεστε μεγάλο αριθμό πελατών. Ο συντονισμός του συστήματος και οι πρόσθετες ρυθμίσεις μπορούν να βοηθήσουν.

 • Πώς λειτουργούν οι κύκλοι απελευθέρωσης?

  Τρεις εβδομάδες μετά από κάθε σταθερή κυκλοφορία, το Memcached κυκλοφορεί ένα –rc1 για την επόμενη κυκλοφορία. Το πρόσθετο –rc ακολουθείται συνήθως μία ή δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τον αριθμό των διορθώσεων.

  Μετά από τρεις ημέρες, εκτός και αν εξακολουθούν να αναφέρονται επιπλέον σφάλματα, κυκλοφορεί μια νέα σταθερή έκδοση. Αυτό συνήθως οδηγεί σε μια νέα σταθερή έκδοση περίπου κάθε μήνα.

  Ενώ οποιοσδήποτε από τους βασικούς προγραμματιστές μπορεί να συνεισφέρει αλλαγές, ο συνεισφέρων δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στη διαδικασία ελέγχου για τις δικές του αλλαγές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map