SEO Hosting: Οι καλύτερες επιλογές φιλοξενίας για ενίσχυση του ιστότοπού σας.

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να κάνει ή να σπάσει τη ζωή σας στον ιστό. Είναι σημαντικό να βρείτε έναν οικοδεσπότη που θα βοηθήσει και δεν θα εμποδίσει τους επισκέπτες να αναζητούν τον ιστότοπο ή την επιχείρησή σας. Παρακάτω συζητάμε ποιοι οικοδεσπότες είναι οι καλύτεροι.


Εάν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο ο πάροχος φιλοξενίας σας θα επηρεάσει την απόδοση της μηχανής αναζήτησης του ιστότοπού σας, θα πρέπει να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη ιστού που έχει καλή βαθμολογία σε ζητήματα όπως η ταχύτητα του διακομιστή και ο χρόνος λειτουργίας και ένας που ξεφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θα αντιμετωπίσουμε λεπτομερώς κάθε οικοδεσπότη αργότερα σε αυτό το άρθρο, αλλά αν βιάζεστε, δείτε μια γρήγορη ματιά στους 5 καλύτερους οικοδεσπότες για SEO:

 1. SiteGround
  – Σταθερά μεγάλη ταχύτητα & uptime με εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 2. Φιλοξενία Α2
 3. GreenGeeks
 4. WordPress.com
 5. Host Metro

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για SEO?

Ελέγξαμε περισσότερα από 1.500 προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρονται από περισσότερες από 380 εταιρείες φιλοξενίας και επιλέξαμε αυτά που πληρούν όλες τις τεχνικές απαιτήσεις για τη λειτουργία ενός ιστότοπου που εξαρτάται από SEO.

Στη συνέχεια επιλέξαμε τους κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν ταχύτητα, χρόνο λειτουργίας και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Τέλος, ρωτήσαμε πραγματικούς χρήστες. Χρησιμοποιώντας την τεράστια βάση δεδομένων μας με πάνω από 1 εκατομμύριο λέξεις ανεξάρτητων κριτικών πελατών, εντοπίσαμε τους 10 κορυφαίους οικοδεσπότες για SEO.

Τι είναι το SEO?

Search Engine Optimization (SEO), είναι η διαδικασία με την οποία οι κάτοχοι ιστότοπων κάνουν το περιεχόμενό τους όσο πιο ελκυστικό γίνεται. Θέλουν το περιεχόμενο να κατατάσσεται ιδιαίτερα στις σχετικές αναζητήσεις σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo.

Δισεκατομμύρια ιστότοποι και ο διαγωνισμός

Το Διαδίκτυο είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο μεγάλο που κανείς δεν ξέρει καν πόσο μεγάλο είναι. Το εύρος των εκτιμήσεων ποικίλλει ευρέως, αλλά εστιάζουν σε ένα δισεκατομμύριο. Ένα δισεκατομμύριο ιστότοποι.

Αυτό είναι 20 φορές περισσότερα βιβλία ως ολόκληρη η συλλογή της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Νέας Υόρκης.

Πόσο έξυπνες είναι οι μηχανές αναζήτησης?

Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα προγράμματα (μερικές φορές ονομάζονται Bots ή Spiders) για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια να δημιουργήσουν ένα γιγαντιαίο ευρετήριο του περιεχομένου τους.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν πολλές τεχνικές για να καταλάβουν ποιοι από αυτούς τους δισεκατομμύρια ιστότοπους ενδέχεται να είναι οι περισσότεροι σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης όταν κάποιος ανοίγει ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογεί «Συνταγές για χορτοφάγους» ή «Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για WordPress».

Μπορούμε να χωρίσουμε τις πρακτικές SEO σε δύο γενικές κατηγορίες: Περιεχόμενο SEO στη σελίδα και εκτός ιστότοπου SEO δραστηριότητα.

SEO στη σελίδα

Πώς να έχετε καλό SEO στη σελίδα

SEO στη σελίδαΤα σχέδια λέξεων-κλειδιών για on-page SEO διευκολύνουν τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου.

Η πιο σημαντική πτυχή της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι το καλό περιεχόμενο στη σελίδα.

Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να μπορούν να δουν μια σελίδα και να προσδιορίσουν ποια είναι η σελίδα.

Αυτό εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο υψηλής ποιότητας που είναι το περιεχόμενο είναι πιθανό να είναι.

 • Ιδανικό μήκος άρθρου
 • Διασύνδεση
 • Χρήση λέξεων-κλειδιών
 • Πρωτότυπο κείμενο
 • Δομή και καθαρή σήμανση
 • Εικόνες και πολυμέσα.

Ιδανικό μήκος άρθρου

Άρθρα ενός θέματος μεταξύ 500 και 1000 λέξεις, πολλά από αυτά, σε σχετικά θέματα. Αυτά βοηθούν έναν ιστότοπο στην ενίσχυση της αφοσίωσης των αναγνωστών και των επισκεπτών.

Διασύνδεση

Σχετική διασύνδεση μεταξύ άρθρων, καθώς και συνδέσμους εκτός ιστότοπου προς σχετικό περιεχόμενο. Οι καλύτερες σελίδες και αναρτήσεις έχουν εσωτερικούς και εξωτερικούς συνδέσμους – όλοι σχετικοί φυσικά.

Χρήση λέξεων-κλειδιών

Εκκαθάριση χρήσης λέξεων-κλειδιών στον τίτλο της σελίδας, στις επικεφαλίδες ενοτήτων και στη διεύθυνση URL. Το περιεχόμενο θα πρέπει επίσης να περιέχει τις κύριες λέξεις-κλειδιά, ιδανικά αναφέρονται στο σχέδιο περιεχομένου λέξεων-κλειδιών πριν από τη δημοσίευση.

Πρωτότυπο κείμενο

Γραπτό και πρωτότυπο κείμενο. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν μοναδικοί αλγόριθμοι για να εντοπίσετε την πρωτοτυπία του κειμένου. Η ποιότητα του κειμένου σας μπορεί επίσης να αναγνωριστεί καθώς οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google γίνονται πιο έξυπνες.

Δομή και σήμανση

Επικύρωση δομής περιεχομένου Το εκπληκτικό εργαλείο της Google σάς επιτρέπει να επικυρώνετε περιεχόμενο απλώς επικολλώντας μια διεύθυνση URL.

Δομημένα δεδομένα όταν χρειάζεται, όπως το πρωτόκολλο Open Graph του Facebook ή η σήμανση του schema.org. ΕΝΑ καθαρή σήμανση είναι απαραίτητο για το καλό SEO συνολικά.

Εικόνες και πολυμέσα

Εικόνες με σχετικό alt κείμενο, λεζάντες και ονόματα αρχείων. Η μετακίνηση εικόνων και βίντεο είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος προσθήκης διαδραστικό περιεχόμενο.

Κακό για SEO στη σελίδα

Υπάρχουν πολλές ιδιότητες που μπορούν καταστρέψτε το SEO σας στη σελίδα. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται μικρές, επηρεάζουν μακροπρόθεσμα τη βαθμολογία της σελίδας σας. Μερικά από αυτά είναι:

 • Σπασμένη ή ατελής σήμανση
 • Απόκρυψη τυχαίου περιεχομένου
 • Απόκρυψη σκόπιμου περιεχομένου
 • Ξεπερασμένες δομές σελίδων.

Η απόκρυψη περιεχομένου μπορεί να είναι τυχαία από το Flash ή το AJAX, εναλλακτικά σκόπιμο από ανθρώπους. Οι δομές σελίδων πρέπει επίσης να ενημερώνονται για αξιοπρεπείς βαθμολογίες SEO.

SEO εκτός ιστότοπου

Δραστηριότητα SEO εκτός ιστότοπου

Οι μηχανές αναζήτησης αναλύουν το περιεχόμενό σας στη σελίδα για να προσδιορίσουν τι είναι και αν είναι πιθανό να είναι υψηλής ποιότητας. Πώς αποφασίζουν ότι είναι σχετικό; Κυρίως, κοιτάζοντας ποιος άλλος συνδέεται με αυτό, και πώς το κάνουν.

Σύνδεση και αξιοπιστία ιστότοπου

Έλεγχος επιστροφής για SEOΥπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία ελέγχου backlink. Τα premium εργαλεία προσφέρουν περισσότερα.

Όταν ένας ιστότοπος συνδέεται με έναν άλλο ιστότοπο, οι μηχανές αναζήτησης το θεωρούν «ψήφο» υπέρ αυτού του ιστότοπου. Θεωρούν ότι είναι ένα μικρό σημάδι ότι τουλάχιστον ένα άτομο πιστεύει ότι αξίζει να εξεταστεί αυτή η ιστοσελίδα.

Όσο περισσότεροι σύνδεσμοι λαμβάνει ένας ιστότοπος, το πιο αξιόπιστο εμφανίζεται να είναι. Επιπλέον, όσο πιο αξιόπιστο παίρνει ένας ιστότοπος, τόσο περισσότερες μετράνε οι ψήφοι (σύνδεσμοι).

Σύνδεσμοι υψηλής ποιότητας για καλύτερη κατάταξη

Εάν ένας πολύ διάσημος ιστότοπος συνδέεται με το ιστολόγιό σας, αυτό κάνει περισσότερα για το SEO σας από ό, τι αν ένας γνωστός ιστότοπος το κάνει. Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων έχει επίσης αντίκτυπο. Εάν πολλοί άνθρωποι μοιράζονται έναν σύνδεσμο στο Facebook, και στη συνέχεια πολλοί άλλοι αρέσει σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι μηχανές αναζήτησης θεωρούν αυτό ένα σημάδι ότι ο σύνδεσμος αναφέρεται σε ένα υψηλή ποιότητα ιστότοπο που θέλουν οι χρήστες να δουν. Οι σύνδεσμοι υψηλής ποιότητας ενισχύουν φυσικά τη «βαθμολογία» του ιστότοπού σας, βοηθώντας το SEO σας στη σελίδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη συνολική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Συμβουλές SEO

Συμβουλές SEO

Παρά την ιδιότητά του ως μυστηριώδους στρατηγικής για την εμπορία ενός ιστότοπου, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δύσκολο να ολοκληρωθεί μόνος σας – απλά πρέπει να γνωρίζετε τα σωστά πεδία για επεξεργασία και τις σωστές λέξεις-κλειδιά για να τα βάλετε εκεί.

Ακολουθούν ορισμένες από τις πιο σημαντικές περιοχές του ιστότοπού σας για επεξεργασία καθώς βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας για επιτυχία στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποιημένες ετικέτες τίτλου

Τίτλοι φιλικοί προς το SEOΤο Yoast SEO είναι ένα από τα πολλά πρόσθετα που διευκολύνουν τη διαδικασία διαχείρισης τίτλου.

Στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, η ετικέτα τίτλου σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς που πρέπει να τροποποιήσετε για την κατάταξη βελτιώσεων του ιστότοπού σας. Ένας γενικός κανόνας για τη βελτιστοποίηση ετικετών τίτλου είναι να ξεκινήσετε την ετικέτα με το πιο σημαντικό.

Ξεκινήστε με την πιο γενική φράση λέξεων-κλειδιών για την οποία θέλετε να κατατάσσεται η σελίδα (για παράδειγμα “Φιλοξενία Ιστού” ή “Αστεία μπλουζάκια”). Μετά από αυτό, προσθέστε μια περιγραφική φράση ή σειρά για λέξεις-κλειδιά (“Για ιστότοπους WordPress” ή “Για ενήλικες και παιδιά”) για να περιγράψετε περαιτέρω το θέμα της σελίδας.

Απαιτήσεις ετικέτας τίτλου μηχανής αναζήτησης

Φροντίστε να συμπεριλάβετε και την επωνυμία σας στην ετικέτα τίτλου. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον αριθμό των χαρακτήρων σε μήκος μεταξύ 50 και 70 χαρακτήρων. Οι απαιτήσεις ετικέτας τίτλου ποικίλλουν, επομένως αξίζει να ενημερώνεστε.

Επικεφαλίδες περιεχομένου

Στο Διαδίκτυο, επικεφαλίδες περιεχομένου και υπότιτλοι χωρίστε το κείμενο σε μια ιστοσελίδα. Υπάρχουν εξαιρετικά οφέλη από τον χρήστη σε αυτό. Μπορεί να διευκολύνει το κείμενο στα μάτια και να βοηθήσει τους χρήστες να σαρώσουν μια σελίδα πληροφοριών για αποτελεσματική ανάγνωση.

Ωστόσο, η βελτιστοποίηση των επικεφαλίδων περιεχομένου σας με λέξεις-κλειδιά μπορεί επίσης να προσφέρει οφέλη για να βοηθήσετε τις σελίδες σας να κατατάσσονται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης.

Τοποθέτηση φράσης-κλειδιού στις επικεφαλίδες

Εξετάστε το ενδεχόμενο να γράψετε τις επικεφαλίδες της σελίδας σας και τους υπότιτλους περιεχομένου στοχευμένες φράσεις λέξεων-κλειδιών. Βεβαιωθείτε ότι οι φράσεις είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μπροστινό μέρος των επικεφαλίδων.

Ένα καλό παράδειγμα είναι: “Φιλοξενία Ιστού για WordPress: Κριτικές και κατάταξη των καλύτερων οικοδεσποτών Ιστού” ή “Αστεία μπλουζάκια: Τα πιο δημοφιλή αστεία πουκάμισα για ενήλικες και παιδιά!”

Εσωτερική σύνδεση

Εσωτερικοί σύνδεσμοι για SEOΈνα καλό παράδειγμα εσωτερικού συνδέσμου εντός κάποιου εξαιρετικού περιεχομένου.

Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης ανιχνεύουν τους συνδέσμους που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας και χρησιμοποιούν το κείμενο των συνδέσμων ως τρόπο για την καλύτερη κατανόηση του θέματος μιας ιστοσελίδας.

Εάν ο ιστότοπός σας είναι ένα συγκεκριμένο θέμα (ας πούμε φιλοξενία ιστοσελίδων ή μπλουζάκια), είναι καλή ιδέα για την εκστρατεία SEO σας προσθέστε συνδέσμους στις σελίδες σας σχετικά με το “WordPress Web Hosting” ή “Αστεία μπλουζάκια”. Αυτοί οι σύνδεσμοι πρέπει να συνδέονται με άρθρα, δημοσιεύσεις ιστολογίου, ή άλλα κομμάτια περιεχομένου όπου μιλάτε για “WordPress” ή “αστεία” αντικείμενα.

Πώς το Web Hosting επηρεάζει το SEO

Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να προσφέρουν εξαιρετική, εξαιρετικά σχετικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από το πού φιλοξενείται. Δεν υπάρχει μαγεία που μπορεί να κάνει μια εταιρεία φιλοξενίας, αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού μπορούν να επηρεάσουν το SEO σας:

 • Ταχύτητα φόρτωσης σελίδας
 • Σταθερότητα
 • Ευκολία διαχείρισης
 • Ποικιλία διευθύνσεων IP
 • Εφαρμογές που έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί.

Ας αναλύσουμε αυτούς τους παράγοντες με περισσότερες λεπτομέρειες.

Φόρτωση χρόνου και εμπειρίας χρήστη

Φόρτωση χρόνων για SEO Οι χρόνοι φόρτωσης είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο.

Η Google το είπε εδώ και χρόνια Η ταχύτητα φόρτωσης επηρεάζει την κατάταξη. Είναι λογικό, κανένας επισκέπτης δεν θέλει να περιμένει πολύ καιρό για να δει μια σελίδα – είναι μια κακή εμπειρία χρήστη.

Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας μπορεί να χωριστεί κυρίως σε 2 περιοχές: το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, και τον διακομιστή φιλοξενίας σας.

Μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας βελτιστοποιώντας το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Μικρές σελίδες με λίγα σενάρια (δηλ. Javascript) θα φορτώνονται γρηγορότερα από τις μεγάλες σελίδες.

7 τρόποι με τον οποίο οι διακομιστές επηρεάζουν την ταχύτητα και το SEO

Αλλά ο διακομιστής φιλοξενίας σας μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στην ταχύτητα της σελίδας. Όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, το πρόγραμμα περιήγησής του υποβάλλει ένα αίτημα στον διακομιστή σας για τη σελίδα. Ο διακομιστής σας είναι υπεύθυνος για ανάκτηση των σωστών δεδομένων και μεταφορά τους.

Εάν συγκρίνετε πόσο χρόνο χρειάζεται μια σελίδα για να φορτώσει έναν κακό κεντρικό υπολογιστή σε έναν κορυφαίο κεντρικό υπολογιστή, η διαφορά μπορεί να είναι έως και αρκετά δευτερόλεπτα. Αυτό είναι κακό για SEO και οποιαδήποτε άλλη μορφή μάρκετινγκ.

Υπάρχουν 7 κύριοι τρόποι με τους οποίους οι διακομιστές επηρεάζουν άμεσα την ταχύτητα:

 1. Τύπος διακομιστή
 2. Ταχύτητα διακομιστή
 3. Προσωρινή αποθήκευση
 4. Επεκτασιμότητα
 5. Διαθέσιμοι πόροι
 6. Δίκτυο διανομής περιεχομένου (CDN)
 7. Βελτιστοποίηση WordPress.

Τύπος διακομιστή

Υπάρχουν 2 κύριοι τύποι διακομιστών, Απάχης και Νίνγκ. Η συντριπτική πλειονότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας βασίζεται σε διακομιστές Apache.

Ο Apache είναι καλός σε ορισμένα πράγματα, όπως η ευελιξία και η δύναμη. Έχει μια τεράστια κοινότητα πίσω από αυτό. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λογισμικού, όπως το cPanel για φιλοξενία.

Πλεονεκτήματα Nginx για SEO

Επίδειξη NginxΤο Nginx Dashboard Demo είναι χρήσιμο να το δείτε, αν σκέφτεστε να το χρησιμοποιήσετε.

Αλλά το Nginx είναι καλύτερο σε άλλα πράγματα, το πιο σημαντικό, είναι συνήθως πιο γρήγορο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε χαμηλό επίπεδο κυκλοφορίας, αλλά το Nginx κλίμακες πολύ καλύτερα από τον Apache.

Η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων SEO αξιοποιεί και τους δύο τύπους διακομιστών. Προσφέρουν σχέδια που βασίζονται στο Apache, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιούν το Nginx ως αντίστροφος διακομιστής μεσολάβησης για βελτιστοποίηση του γρήγορου χειρισμού των αιτημάτων σελίδας.

Εάν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, η επισκεψιμότητά σας πιθανότατα δεν είναι σε σημείο όπου θα δείτε τεράστια διαφορά. Αλλά αν χρησιμοποιείτε VPS ή παραπάνω, η επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή που ενσωματώνει το Nginx μπορεί να είναι σημαντική νίκη SEO.

Ταχύτητα διακομιστή

Για οποιοδήποτε προϊόν, μπορείτε να αγοράσετε μια φτηνή ή ακριβή. Το ακριβό κερδίζει συνήθως. Οι διακομιστές δεν διαφέρουν. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές επενδύουν στους τελευταίους διακομιστές κορυφαίας γραμμής, ενώ άλλοι κεντρικοί υπολογιστές αγοράζουν παλαιότερους, φθηνότερους διακομιστές χαμηλότερης απόδοσης.

Επιπλέον, πολλοί οικοδεσπότες έχουν αρχίσει να προσφέρουν χώρο αποθήκευσης SSD. Οι SSD εκτελούν ορισμένες κοινές λειτουργίες διακομιστή αρκετές φορές γρηγορότερα από τους τυπικούς σκληρούς δίσκους, που αυξάνει περαιτέρω την ταχύτητα του διακομιστή.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία SEO?
Η ταχύτητα είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στην κατάταξη SEO. Η A2 Hosting σημείωσε το # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Προσωρινή αποθήκευση

Προσωρινή αποθήκευσηΟ κόσμος των προσθηκών προσφέρει επίσης πολύ απλά εργαλεία για τη φροντίδα της προσωρινής αποθήκευσης για εσάς. Αυτή η συγκεκριμένη προσθήκη είναι WP Super Cache, είναι δωρεάν!

Με απλά λόγια, η προσωρινή αποθήκευση διακομιστή σάς επιτρέπει αποθηκεύστε μια έκδοση δημοφιλών κομματιών περιεχομένου για ταχύτερη ανάκτηση.

Αυτό εμποδίζει τον διακομιστή σας να χρειάζεται να συγκεντρώνει τα δεδομένα από το μηδέν κάθε φορά. Το όφελος που θα σας προσφέρει η προσωρινή αποθήκευση εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τη δημοτικότητα των σελίδων.

Οι κορυφαίοι οικοδεσπότες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ταχύτητα του διακομιστή δημιουργούν τα δικά τους ιδιόκτητα συστήματα προσωρινής αποθήκευσης. Αυτά προβάλλονται πάντα στον ιστότοπό τους και στις λεπτομέρειες του σχεδίου τους, επειδή είναι μια μεγάλη επένδυση στο τέλος τους.

Επεκτασιμότητα

Καθώς ο ιστότοπός σας λαμβάνει περισσότερη επισκεψιμότητα, ζητήματα επεκτασιμότητας μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή. Δεν θέλετε οι ταχύτητες φόρτωσής σας να επιβραδύνονται όταν αρχίσετε να λαμβάνετε περισσότερη επισκεψιμότητα αναζήτησης (ή να γίνετε viral). Όσο καλύτερα χειρίζεται ο διακομιστής σας την επιπλέον κίνηση, τόσο πιο επεκτάσιμη λέγεται.

Η επεκτασιμότητα επηρεάζεται επίσης από την υποδομή του κεντρικού υπολογιστή σας σε συγκεκριμένους τύπους σχεδίων, όπως εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS). Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές θα αυξήσουν τον αριθμό των πόρων ο ιστότοπός σας γίνεται πιο γενναιόδωρος από άλλους. Αυτό είναι δύσκολο να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων, αλλά να το γνωρίζετε.

Διαθέσιμοι πόροι

Κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας και φορτώνει μια σελίδα, αυτά τα δεδομένα πρέπει να μεταφέρονται από τον διακομιστή σας στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Έτσι καταναλώνεται το εύρος ζώνης.

Ανάλογα με το πρόγραμμα φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να έχετε πολύ περιορισμένο εύρος ζώνης. Μόλις φτάσετε αυτό το όριο, η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων θα είναι είτε γκάζι ή απενεργοποίηση εντελώς.

Δίκτυο διανομής περιεχομένου (CDN)

Ένα CDN αποτελείται από κέντρα δεδομένων και διακομιστές τους. Στο πλαίσιο της φιλοξενίας, ένα CDN έχει συνήθως κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, σε πολλές τοποθεσίες. Χρήση CDN με τον ιστότοπό σας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε περιεχόμενο σε αυτά τα κέντρα δεδομένων (συνήθως μέσα).

Στη συνέχεια, όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας και ζητάει αυτό το περιεχόμενο, το CDN το παραδίδει από το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων στον συγκεκριμένο επισκέπτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον ταχύτερο δυνατό χρόνο φόρτωσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα CDN με οποιονδήποτε ιστότοπο, ανεξάρτητα από τον κεντρικό υπολογιστή. Ωστόσο, ορισμένοι οικοδεσπότες προσφέρουν δωρεάν CDN και ενσωμάτωση εύκολα με αυτούς. Λάβετε υπόψη αυτό κατά την εξέταση των προγραμμάτων φιλοξενίας.

Βελτιστοποιημένο για WordPress

Οι διακομιστές μπορούν συχνά να βελτιστοποιηθούν για ορισμένες γλώσσες προγραμματισμού και πλαίσια.

Δεν αξίζει συνήθως ένας οικοδεσπότης να δημιουργεί διακομιστές ειδικά για ένα πλαίσιο. Θα μπορούσε να αποτρέψει δυνητικούς πελάτες που δεν χρησιμοποιούν αυτό το πλαίσιο για εγγραφή.

Διαμόρφωση πλατφόρμας

Έτσι, οι περισσότεροι διακομιστές είναι γενικά ρυθμισμένοι ώστε να εκτελούν αξιοπρεπή στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο πλαίσιο είναι τόσο δημοφιλές που οι οικοδεσπότες έχουν κάνει την επιπλέον προσπάθεια να δημιουργήσουν ειδικές διαμορφώσεις διακομιστή γι ‘αυτό. Αυτός ο οικοδεσπότης είναι το WordPress.

Τα πακέτα φιλοξενίας ειδικά για το WordPress τοποθετούν τον ιστότοπό σας WordPress σε διακομιστές που είναι ειδικά βελτιστοποιημένοι για τη βελτίωση της απόδοσης του WordPress.

Σταθερότητα και SEO

Ακριβώς όπως το πώς μια αργή φόρτωση σελίδας είναι μια κακή εμπειρία για τους ερευνητές, έτσι κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και διαπιστώνετε ότι ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας.

Οποιος Ο καλός οικοδεσπότης Ιστού SEO προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Όσο υψηλότερο είναι αυτό, τόσο λιγότερο θα λειτουργεί ο ιστότοπός σας.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε επιπλέον δεκαδικό βοηθά. Για παράδειγμα, ο χρόνος λειτουργίας 99% σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για λίγο περισσότερο από 7 ώρες το μήνα, ενώ a 99,9% χρόνος λειτουργίας σημαίνει ότι είναι περίπου για περίπου 44 λεπτά.

Γιατί η ευκολία διαχείρισης θα επηρεάσει το SEO σας

Επίδειξη cPanelΜπορείτε να παίξετε με μια δωρεάν επίδειξη του cPanel.

Αυτός είναι ένας έμμεσος παράγοντας φιλοξενίας που μπορεί να επηρεάσει το SEO σας. Έχετε πολλά πράγματα που μπορείτε να εργαστείτε για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας και να βελτιώσετε το SEO σας, αλλά έχετε περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Εάν ο οικοδεσπότης σας είναι συνεχώς πόνος στη χρήση, αυτό αφήνει λιγότερο χρόνο διαθέσιμο για την εργασία που πραγματικά ωφελεί το SEO σας. Επιλέγοντας έναν κεντρικό υπολογιστή που σας παρέχει ένα ο απλός στη χρήση πίνακας ελέγχου είναι σημαντικός. Ευτυχώς, οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν cPanel στις μέρες μας, αλλά δεν το κάνουν όλοι.

Για να διευκολύνετε τις διαχειριστικές σας διαδικασίες, προσέξτε για διάφορους άλλους παράγοντες κατά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή:

Ποιότητα Υποστήριξης

Ένας σημαντικός παράγοντας, πόσο εύκολο είναι να επιλύσετε ζητήματα όταν τα πράγματα πάνε στραβά?

Διαθεσιμότητα Υποστήριξης

Υπάρχει η ομάδα υποστήριξης 24/7 για βοήθεια; Εάν όχι, ποιες άλλες επιλογές έχετε; Βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετό για την ικανοποίησή σας.

Τύπος πίνακα ελέγχου

cPanel ή Plesk; Ποιο προτιμάς? Και τα δύο είναι τόσο καλά μεταξύ τους, με λαμπρές διεπαφές χρήστη και δυνατότητες.

Υποστήριξη εγκατάστασης

Εάν είστε σόλο ομάδα, ο οικοδεσπότης σας παρέχει υποστήριξη εγκατάστασης; Εάν όχι, πρέπει να σκεφτείτε άλλους τρόπους για να ξεπεράσετε τα εμπόδια εγκατάστασης.

Βάσεις δεδομένων

Η καλή διαχείριση βάσεων δεδομένων μπορεί να διευκολύνει πολύ τις εργασίες SEO. Τι είδους επιλογές βάσης δεδομένων προσφέρει ο οικοδεσπότης σας?

Παρομοίως, εάν απογοητευτείτε επειδή δεν μπορείτε να κάνετε κάτι σαν να κάνετε μια απλή ανακατεύθυνση, θα καταλήξετε να το αγνοήσετε επειδή δεν είναι κρίσιμο. Ωστόσο, πράγματα όπως ανακατευθύνσεις μπορούν να έχουν αντίκτυπο στο SEO σας.

Διευθύνσεις IP και φιλοξενία ιστοσελίδων SEO

Η Google τείνει να ομαδοποιεί ιστότοπους στην ίδια διεύθυνση IP μαζί. Αυτό έχει μερικές επιπτώσεις για το SEO.

Πρώτον, εάν φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους σε ένα μοναδικό πρόγραμμα φιλοξενίας που έχει μία μόνο διεύθυνση IP, θα έχουν τυχόν συνδέσμους μεταξύ των ιστότοπων μειωμένος χυμός συνδέσμου.

Διευθύνσεις IP σε Κοινόχρηστη φιλοξενία

Δεύτερον, δεν είναι καλή ιδέα να μοιράζεσαι ένα IP με δύσκολους ιστότοπους. Δεδομένου ότι τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που είναι δημοφιλή στο SEO, είναι πιθανό η Google να συσχετίσει τους ιστότοπούς σας με αυτούς τους σκιερούς ιστότοπους. Θα μπορούσατε να τιμωρηθείτε κατά κάποιο τρόπο ως αποτέλεσμα.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε τον τομέα σας στη δική του διεύθυνση IP. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ποικιλομορφίας IP. Για λόγους απλότητας, αναζητήστε οικοδεσπότες που προσφέρουν πολλές αποκλειστικές διευθύνσεις IP (για έναν μόνο τομέα) ή διευθύνσεις IP c-class (για πολλούς ιστότοπους σε ένα σχέδιο).

Ποιες εφαρμογές φιλοξενίας είναι καλύτερες για SEO?

Επίδειξη WordPressΤο WordPress διαθέτει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία SEO με τη μορφή προσθηκών.

Σχεδόν όλα τα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από κάποιο είδος δημιουργίας ιστότοπων ή τρόπου εγκατάστασης εφαρμογών.

Σχεδόν κάθε προσαρμοσμένο cPanel που παρέχει ένας κεντρικός υπολογιστής στους πελάτες θα μπορεί να εγκαταστήσει τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS):

 • WordPress
 • Τζούμλα
 • Drupal.

Καθώς και συστήματα διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • Ματζέντο
 • PrestaShop
 • OpenCart
 • ZenCart.

Όλοι αυτοί έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και αδυναμίες SEO.

Φιλοξενία δωρεάν προγραμμάτων

Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές προσφέρουν περισσότερη αξία στα πακέτα τους παρέχοντας στους πελάτες δωρεάν πρόσβαση σε premium plugins για αυτούς τους κατασκευαστές ιστότοπων, CMS ή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα πιο συνηθισμένα που έχω δει είναι τα BoldGrid και W3 Total Cache Pro.

Πολλές από αυτές τις προσθήκες βοηθούν βελτιστοποιήστε το αντίστοιχο μητρικό λογισμικό τους για αναζήτηση. Αυτά συνήθως δεν είναι τεράστια συμφωνία. Θα μπορούσατε να τα αγοράσετε ξεχωριστά, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο freebie για εσάς.

Ποιος τύπος προγράμματος είναι ο καλύτερος για το SEO σας?

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας και αν δεν είστε συνηθισμένοι στην τεχνική ορολογία ανάπτυξης ιστού, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

Το σωστό σχέδιο για εσάς εξαρτάται πολύ από το έργο σας. Πριν αναλύσουμε κάθε τύπο φιλοξενίας με περισσότερες λεπτομέρειες, γρήγορα σύγκριση μεταξύ τους δεν θα πληγωθεί.

ΕκτέλεσηΑσφάλειαΕπεκτασιμότητα
Κοινή φιλοξενίαΚοινόχρηστοι πόροι, επομένως χαμηλότερη απόδοσηΧαμηλόςΛόγω περιορισμένου πόρου, αυτή η επιλογή αφορά μικρότερους ιστότοπους και επιχειρήσεις
VPSΔιαχωρισμένοι πόροι, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν περιορισμοί στην απόδοσηΛογικόςΗ φιλοξενία VPS μπορεί να υποστηρίξει μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση
Αφιερωμένος διακομιστήςΔιακομιστής για τον εαυτό σας, η υψηλότερη απόδοση των τριώνΥψηλόςΕάν ένας ιστότοπος ή ένα δίκτυο ιστότοπων αναμένεται να ανεβεί στα ύψη, οι Dedicated Servers μπορούν να το χειριστούν

Κύριοι τύποι φιλοξενίας SEO

Σχέδια SEO BluehostΗ Bluehost προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων, τα οποία είναι ιδανικά για βελτιστοποίηση SEO.

Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι σχεδίων που θα δείτε, αν και μερικές φορές έχουν περίεργα ονόματα.

Κοινή φιλοξενία για SEO

Εάν ξεκινάτε μόνο με ένα ή περισσότερα μικρές τοποθεσίες, ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας είναι μια χαρά. Είναι η πιο βασική και φθηνότερη μορφή φιλοξενίας, που απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις και χομπίστες.

Όταν ακούτε έναν γκουρού SEO προτείνει Μπλε Χοστ, αναφέρονται στη φθηνή κοινόχρηστη φιλοξενία τους
.

Κοινοί πόροι

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μοιράζεστε πόρους με άλλους πελάτες, πράγμα που σημαίνει ότι η απόδοση του ιστότοπού σας δεν θα είναι η ταχύτερη.

Εάν αυτοί οι άλλοι πελάτες χρησιμοποιούν πολλούς πόρους, μπορεί να επηρεάσει πόσο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας.

Πολλά από αυτά τα σχέδια ισχυρίζονται ότι προσφέρουν απεριόριστους πόρους, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι απεριόριστα. Μόλις χρησιμοποιήσετε πάρα πολλούς πόρους, θα χρησιμοποιηθούν Πετάξτε την ταχύτητά σας προς τα κάτω σε ανίχνευση.

Περιορισμοί της κοινής φιλοξενίας

Αν ανταγωνίζεστε για να κατατάξετε λέξεις-κλειδιά με υψηλό ανταγωνισμό, η ταχύτητα και η σταθερότητα κάνουν τη μεγάλη διαφορά, και η κοινή φιλοξενία δεν θα είναι αρκετά καλή.

Επιπλέον, κοινόχρηστη φιλοξενία επιβραδύνει περαιτέρω αν έχετε υψηλά επίπεδα κυκλοφορίας. Εν ολίγοις, η κοινή φιλοξενία είναι ωραία για να μάθετε και να δοκιμάσετε, αλλά δεν είναι ιδανική για οποιοδήποτε σοβαρό έργο SEO.

Εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS) για SEO

Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο όσον αφορά την απόδοση και το κόστος. Με ένα VPS, τεχνικά εξακολουθείτε να μοιράζεστε διακομιστές με άλλους πελάτες.

Η διαφορά είναι ότι διαθέτετε ένα συγκεκριμένο πόρο αφιερωμένο στους ιστότοπούς σας, επομένως οι ιστότοποί σας δεν θα επηρεαστούν ακόμη και αν άλλοι πελάτες χρησιμοποιούν πολλούς πόρους.

Ποιότητες και προνόμια των σχεδίων VPS

ο η ποιότητα ενός VPS μπορεί να διαφέρει πολύ μεταξύ κεντρικών υπολογιστών. Συγκρίνετε το συγκεκριμένο εύρος ζώνης και το χώρο στο δίσκο που διατίθενται σε κάθε σχέδιο για να λάβετε μια εκτίμηση του πόσο κίνηση μπορεί να υποστηρίξει άνετα το σχέδιο.

Το ωραίο για ένα VPS είναι ότι είναι συνήθως εύκολο να κλιμακωθεί. Ορισμένοι οικοδεσπότες προσφέρουν ακόμη και την αυτόματη κλιμάκωση των πόρων που είναι διαθέσιμοι στους ιστότοπούς σας εάν χρειαστεί (όπως εάν ο ιστότοπός σας έγινε viral).

Ειδικοί διακομιστές για SEO

Ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι ένας διακομιστής όλα για τον εαυτό σας. Συνήθως έχετε πρόσβαση root και μπορείτε να τοποθετήσετε όσους ιστότοπους θέλετε.

Και πάλι, η ποιότητα θα ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τον οικοδεσπότη.

Εκτός αν έχετε εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι πιθανώς υπερβολικός. Ωστόσο, αν ο προϋπολογισμός δεν είναι πρόβλημα, είναι καλύτερο για SEO.

Κορυφαίοι οικοδεσπότες SEO

3 Νικητές του SEO Hosting – Οι καλύτερες επιλογές σας

Υπάρχουν 3 κύριες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων SEO που θα συνιστούσα όταν το SEO είναι μεγάλη ανησυχία, ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες σας.

Η διαφορά μεταξύ αυτών των κεντρικών υπολογιστών και ενός παρόχου φιλοξενίας όπως το Bluehost είναι τεράστια.

SEOHosting.com

SEOHosting.comΦιλική φιλοξενία SEO με το SEOHosting.com.

Όταν πρέπει να διαχειριστώ αρκετούς ιστότοπους (είτε προσωπικούς είτε για πελάτες) για κάποιο είδος έργου SEO, η υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων μου είναι το SEOHosting.com. Κάθε σχέδιο συνοδεύεται από διαφορετικό αριθμό μοναδικές διευθύνσεις IP κατηγορίας c.

Είναι ένας πολύ απλός ιστότοπος για μια επιχείρηση φιλοξενίας, χωρίς το μεγαλύτερο μέρος της τεχνικής ορολογίας με την οποία οι άλλοι είναι γεμάτοι. Είναι σαφώς σχεδιασμένο ειδικά για SEO.

Αξία για προϊόντα φιλικά προς το SEO

Όλα τα σχέδια διατίθενται σε λογικές τιμές. Όχι φθηνό, αλλά καλό αξία για ό, τι παίρνετε. Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του προγράμματος που θέλετε (κοινόχρηστο, VPS, αποκλειστικό) και από πόσους ιστότοπους σκοπεύετε να φιλοξενήσετε.

Είναι σημαντικό ότι όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ένα πρότυπο cPanel και κρυπτογράφηση SSL. 24/7/365 Περιλαμβάνεται επίσης υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Τέλος, εάν επιλέξετε ένα ετήσιο πακέτο φιλοξενίας, παίρνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα.

SiteGround

Siteground Φιλική φιλοξενία SEO με Siteground.

Το SiteGround είναι μια πιο παραδοσιακή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά έχει πολλές δυνατότητες χρήσιμες για SEO.

Πρώτον, είναι πιθανώς ο καλύτερος οικοδεσπότης για μόχλευση Nginx με Apache.

Το Nginx περιλαμβάνεται σε όλα τα κοινόχρηστα και cloud hosting πακέτα ως διακομιστής μεσολάβησης αντίστροφης.

Έρχεται με ορισμένα πρόσθετα σε ειδικά σχέδια.

Αποθήκευση και δωρεάν

Στη συνέχεια, όλα τα σχέδια συνοδεύονται από ένα πλούσιος χώρος αποθήκευσης SSD.

Επιπλέον, τα σχέδια φιλοξενίας cloud
(ουσιαστικά VPS) έχουν πόρους αυτόματης κλιμάκωσης για να διευκολύνουν τις αυξήσεις της κυκλοφορίας.

Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα, SSL και αποκλειστική διεύθυνση IP στα περισσότερα σχέδια
.

Υποστήριξη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το SiteGround ελέγχει όλα τα μεγάλα κουτιά που πρέπει να αναζητήσετε στο SEO hosting. Η υποστήριξη είναι απίστευτη επίσης, τόσο η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όσο και η πλήρης βάση γνώσεων.

Δεν είναι η φθηνότερη φιλοξενία Ιστού, αλλά της υψηλότερης ποιότητας, θα βρείτε. Υπάρχει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε κοινόχρηστα σχέδια εάν θέλετε να το δοκιμάσετε.

Φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Α2 Φιλική φιλοξενία SEO με φιλοξενία Α2.

Τα 2 βασικά πράγματα που εστιάζει η A2 Hosting είναι η ταχύτητα και η τιμή
.

Έχουν μια μοναδική επιλογή διακομιστή turbo για συγκεκριμένα σχέδια (ακόμη και σε κάποια κοινόχρηστη φιλοξενία).

Ισχυρίζονται ότι Οι διακομιστές turbo έχουν 20 φορές την ταχύτητα του κανονικού διακομιστή λόγω του σχεδιασμού του διακομιστή.

Αυτό αποτελείται από διάφορες ρυθμίσεις και συγκεκριμένες ρυθμίσεις διαμόρφωσης PHP.

Προνόμια και ταχύτητα

Κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας συνοδεύεται επίσης δωρεάν αποθήκευση SSL και SSD.

Υπάρχουν πολλά σχέδια για κάθε τύπο φιλοξενίας για επιλογή, οπότε θα βρείτε αυτό που ταιριάζει.

Συνολικά, η τιμολόγηση είναι πολύ καλή
για αυτό ταχύτητα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Από τη φτηνή πλευρά σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες που εστιάζουν στην ταχύτητα, έχετε πολλά.

Σημεία SEO που πρέπει να θυμάστε

Σημαντικά σημεία για το SEO Hosting

Βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για φιλοξενία ιστοσελίδων SEO:

 • Ταχύτητα – Ενσωματώνουν το Nginx; Ένα CDN; Διακομιστές υψηλής ποιότητας?
 • Σταθερότητα – Ποια εγγύηση χρόνου λειτουργίας προσφέρεται?
 • Διευθύνσεις IP – Λαμβάνετε τις δικές σας διευθύνσεις IP; Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα αν χρειαστεί?
 • Υποστήριξη – Πόσο εύκολο είναι να λάβετε βοήθεια γρήγορα για να αποφύγετε τη διακοπή λειτουργίας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης?

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για σοβαρή φιλοξενία SEO?
Το Liquid Web παρέχει φιλοξενία υψηλής απόδοσης με εξαιρετική τεχνική υποστήριξη. Οι ταχύτερες ταχύτητες σημαίνουν καλύτερη κατάταξη. Προς το παρόν, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα πακέτα VPS τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
και επιλέξτε καλύτερο SEO σήμερα.

Άλλα χαρακτηριστικά στην ειδικότητα

 • Κοντά στη στεριά
 • Επιχείρηση
 • Φτηνός
 • Πολλαπλή φιλοξενία τομέα
 • Προστασία DDoS
 • Μαθητης σχολειου
 • Forex
 • Ονομα τομέα
 • Ασφαλής
 • Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
 • Ροή ήχου / βίντεο
 • Πράσινη φιλοξενία
 • Απεριόριστοι ιστότοποι
 • Εικόνα

Συχνές ερωτήσεις SEO

 • Τι είναι το SEO?

  Το SEO σημαίνει «βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Είναι μια διαδικασία που βοηθά τις ιστοσελίδες να κατατάσσονται όσο το δυνατόν υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

 • Τι είναι τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης?

  Τα αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης είναι καταχωρίσεις στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης που εμφανίζονται αποκλειστικά επειδή σχετίζονται με τους όρους αναζήτησης – σε αντίθεση με τα αποτελέσματα αναζήτησης επί πληρωμή, οι οποίες είναι ουσιαστικά πληρωμένες διαφημίσεις.

  Η βιομηχανία SEO περιστρέφεται γύρω από το να επηρεάζει την ορατότητα των μη αμειβόμενων καταχωρίσεων στο SERPs (σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης).

 • Πού μπορώ να μάθω για το SEO?

  Το Google δεν είναι η μόνη μηχανή αναζήτησης στον ιστό, αλλά είναι η πιο δημοφιλής και η πιο εξελιγμένη. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι το Google Search Console.

  Υπάρχουν επίσης πολλοί ιστότοποι αφιερωμένοι στο SEO όπως το Moz.

 • Τι είναι το Google Search Console?

  Τα Εργαλεία για Webmasters Google, μετονομασία ως Google Search Console το 2015, είναι μια υπηρεσία που σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε έναν ιστότοπο.

  Σας δίνει πρόσβαση σε δεδομένα, εργαλεία και διαγνωστικά για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για το πρόγραμμα ανίχνευσης ιστού της Google. Εκεί μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκπαίδευση SEO, η οποία περιλαμβάνει τεχνικές συμβουλές σχετικά με: φιλοξενία, έρευνα λέξεων-κλειδιών, ανάπτυξη ιστού και πολλά άλλα.

 • Τι είναι το Google Analytics?

  Το Google Analytics είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο ανάλυσης στην αγορά. Είναι λογισμικό παρακολούθησης freemium διαθέσιμο σε οποιονδήποτε διαθέτει λογαριασμό Google+. Μπορείτε να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να βλέπετε στατιστικά στοιχεία για πράγματα όπως ο αριθμός των καθημερινών επισκεπτών σε μια σελίδα.

 • Είναι κακό μάρκετινγκ θυγατρικών για SEO?

  Οι μηχανές αναζήτησης εντοπίζουν συνδέσμους θυγατρικών, αλλά δεν πρέπει να επηρεάζουν την κατάταξη της σελίδας σας, αρκεί η σελίδα σας να προσθέτει αξία και όχι μόνο συνδέσμους συνεργατών.

 • Είναι το SEO για κινητά διαφορετικό?

  Οι τεχνικές αρχές βελτιστοποίησης ενός ιστότοπου για κινητές συσκευές δεν διαφέρουν πολύ από τη βελτιστοποίηση για επιτραπέζιους υπολογιστές.

  Δύο πράγματα που ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να βελτιστοποιήσετε είναι η καθυστέρηση και η εμπειρία χρήστη (αναγνωσιμότητα, σχεδιασμός απόκρισης).

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Δοκιμή φιλική προς κινητά της Google για να δείτε εάν μια ιστοσελίδα είναι εύκολη στην προβολή σε κινητές συσκευές.

 • Πόσο σημαντική είναι η δημιουργία συνδέσμων?

  Τα προγράμματα ανίχνευσης αναλύουν συνδέσμους για να βρουν νέες ιστοσελίδες και για να προσδιορίσουν την κατάταξη της ιστοσελίδας. Τα προγράμματα ανίχνευσης ιστού όπως το GoogleBot δίνουν μεγάλη σημασία στους συνδέσμους. Οι σύνδεσμοι από αξιόπιστους ιστότοπους μπορούν να σας βοηθήσουν, ενώ οι σύνδεσμοι προς ιστότοπους που θεωρούνται αναξιόπιστοι μπορούν να βλάψουν την κατάταξή σας.

 • Πού μπορώ να δοκιμάσω την απόδοση του ιστότοπού μου?

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Εργαλεία PageSpeed ​​της Google για να δείτε πόσο καλά αποδίδει ο ιστότοπός σας σε κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές. Το Google Search Console διαθέτει επίσης ορισμένα διαγνωστικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε ποιες περιοχές του ιστότοπού σας μπορείτε να βελτιώσετε.

 • Έχει σημασία το PageRank της Google?

  Η γραμμή εργαλείων Google PageRank δεν είναι πλέον μέρος του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, ο αλγόριθμος PageRank εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά σημαντικός για την κατάταξη μιας σελίδας.

 • Πρέπει να ανεβάσω ένα χάρτη ιστότοπου XML?

  Ναι, είναι ακόμη καλή πρακτική να ανεβάζετε έναν χάρτη ιστότοπου XML σε μια μηχανή αναζήτησης. Οι σύγχρονες μηχανές αναζήτησης δεν απαιτούν χάρτη ιστότοπου για την ευρετηρίαση των ιστοσελίδων σας, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης να ευρετηριάσουν τις σελίδες σας πιο γρήγορα.

 • Πρέπει να υποβάλω τον ιστότοπό μου σε μια μηχανή αναζήτησης?

  Όχι, δεν χρειάζεται να υποβάλετε τον ιστότοπό σας σε μια μηχανή αναζήτησης, αλλά είναι καλή πρακτική να το κάνετε – ειδικά εάν έχετε έναν νέο ιστότοπο που δεν είναι καλά συνδεδεμένος. Οι μηχανές αναζήτησης το καθιστούν εύκολο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL σε μια φόρμα.

 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών SEO?

  Οι προσπάθειές σας SEO μπορεί να διαρκέσουν οπουδήποτε από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες για να προβληματιστούν στα SERPs. Οι τρέχουσες εκστρατείες μάρκετινγκ SEO και οι προσπάθειες καθιέρωσης επωνυμίας μπορεί να χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο για να υλοποιηθούν.

 • Πώς άλλαξε το SEO με την πάροδο των ετών?

  Το SEO έχει γίνει πιο περίπλοκο καθώς εξελίχθηκαν τα προγράμματα ανίχνευσης ιστού. Η ευρετηρίαση είναι πολύ πιο γρήγορη, πιο ακριβής και πιο λεπτομερής. Η ποιότητα των συνδέσμων είναι πιο σημαντική από ό, τι στο παρελθόν, καθώς και η σημασία της ύπαρξης ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map