Η καλύτερη φιλοξενία POP3: Ποιο είναι το καλύτερο για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Συγκρίνετε τη φιλοξενία POP3

Το POP3 είναι το πιο δημοφιλές πρωτόκολλο email. Είναι διαθέσιμο από σχεδόν όλους τους κεντρικούς υπολογιστές που παρέχουν υποστήριξη μέσω email. Αλλά δεν είναι όλοι οι κεντρικοί υπολογιστές ίσοι όταν πρόκειται για φιλοξενία POP3.


Εκτός από την παροχή POP3, ένας καλός κεντρικός υπολογιστής θα πρέπει επίσης να διαθέτει ισχυρούς πελάτες webmail, γενναιόδωρα ποσά αποθήκευσης email και μεγάλα όρια συνημμένων. Επιπλέον, αναζητήστε έναν κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει μεγάλο (ή απεριόριστο) αριθμό θυρίδων email.

Θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για την καλύτερη φιλοξενία POP3 παρακάτω, αλλά προς το παρόν, εδώ είναι οι κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες:

 1. SiteGround
  – Υπέροχη φιλοξενία με απεριόριστο email
 2. Μπλε Χοστ
 3. Φιλοξενία Α2
 4. Φιλοξενία InMotion
 5. HostPapa

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για το POP3?

Εξετάσαμε τη βάση δεδομένων μας για περισσότερα από 1.500 προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων και πάρουμε όλα αυτά που προσέφεραν POP3 μαζί με σημαντικά κιβώτια email, γενναιόδωρο χώρο αποθήκευσης και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τη χρήση email.

Στη συνέχεια, τα κατατάξαμε με χιλιάδες ειδικούς και κριτικές χρηστών για να βρούμε τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές POP3.

Τι είναι το POP3 Hosting?

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει τομέα προσδίδουν επαγγελματισμό στις επαγγελματικές σας επικοινωνίες και είναι εύκολο να ρυθμιστούν και να χρησιμοποιηθούν εάν η υπηρεσία φιλοξενίας σας υποστηρίζει επικοινωνία POP3.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες email, όπως το Gmail και το Yahoo !, που έχουν αποκτήσει δημοτικότητα και χρησιμοποιούνται τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς. Λόγω του όγκου των χρηστών, ωστόσο, μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να κρατήσετε τη διεύθυνση που θέλετε, ειδικά σε μια καλά εδραιωμένη, δημοφιλή υπηρεσία.

Εκεί έρχεται το Post Office Protocol έκδοση 3 (POP3). Αντί να έχετε μη επαγγελματικό Gmail ή Yahoo! διεύθυνση, πλήρης με αριθμούς ή ψευδώνυμα, μπορείτε να έχετε [email προστατευμένη]

Πως δουλεύει

Όταν το POP3 προτάθηκε αρχικά, ήταν ένα πολύ απλό πρωτόκολλο που περιελάμβανε τη σύνδεση σε έναν διακομιστή, την ανάκτηση μιας λίστας email, τη λήψη και στη συνέχεια τη διαγραφή τους αμέσως..

Καθώς το email έγινε πιο διαδεδομένο, ήταν απαραίτητο να βελτιωθεί το βασικό πρωτόκολλο POP3 και, ως αποτέλεσμα, προστέθηκαν πολλές πρόσθετες λειτουργίες μέσω επεκτάσεων. Το πιο σημαντικό μεταξύ αυτών ήταν η δυνατότητα κρυπτογράφησης της διαδικασίας σύνδεσης.

Μια άλλη σημαντική επέκταση ήταν η δυνατότητα ανάκτησης μηνυμάτων χωρίς αυτόματη διαγραφή τους, στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τον διακομιστή POP3 ως ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας όλων των email. Αποκτήστε έναν νέο υπολογιστή ή αλλάξτε πελάτες email και μπορείτε αμέσως να κάνετε ξανά λήψη κάθε προηγούμενου email. Για να διευκολυνθεί αυτή η λειτουργικότητα, το POP3 επεκτάθηκε ώστε να επιτρέπει σε κάθε email να αναγνωρίζεται με ένα μοναδικό αναγνωριστικό (UID). Αυτά τα UID μπορούν στη συνέχεια να συγκριθούν με μια λίστα UID που διατηρεί το πρόγραμμα email σας, καθιστώντας δυνατή την αναγνώριση νέων email, σε αντίθεση με τα παλιά email που απομένουν στον διακομιστή.

Η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παλαιότερων από μια καθορισμένη περίοδο ήταν μια ακόμη επέκταση στο αρχικό πρωτόκολλο POP3 που είχε πρακτικά οφέλη για τον τελικό χρήστη.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι διάφορες επεκτάσεις βελτίωσαν σημαντικά το POP3 σε σχέση με τη βασική μεθοδολογία σύνδεσης-ανάκτησης-διαγραφής που αρχικά οραματίστηκε από τους εφευρέτες της. Παρά αυτές τις βελτιώσεις, το POP3 εξακολουθεί να περιέχει ορισμένους σημαντικούς περιορισμούς.

Περιορισμοί POP3

Παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση της λειτουργικότητας του POP3, η εγγενής απλότητά του οδηγεί σε ορισμένες σημαντικές ελλείψεις.

Ένα από τα πιο σημαντικά μειονεκτήματα του POP3 είναι η έλλειψη τυποποίησης των πρόσθετων λειτουργιών και επεκτάσεων που υποστηρίζονται σε διάφορους διακομιστές. Επειδή το πρωτόκολλο πυρήνα είναι τόσο απλό και μεγάλο μέρος της πρόσθετης λειτουργικότητας παρέχεται μέσω προαιρετικών επεκτάσεων, οποιοδήποτε λογισμικό διακομιστή POP3 μπορεί να υποστηρίξει ή να αγνοήσει οποιονδήποτε συνδυασμό δυνατοτήτων, αρκεί να υποστηρίζονται οι πιο βασικές, βασικές λειτουργίες.

Ένα άλλο εμφανές μειονέκτημα είναι η έλλειψη ενημερώσεων κατάστασης του POP3 σε όλες τις συσκευές. Για παράδειγμα, εάν κατεβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαντήσετε σε αυτό από το τηλέφωνο ή το tablet σας, θα εμφανίζεται ως μη αναγνωσμένο όταν κάνετε λήψη του ίδιου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας ή σε άλλες συσκευές. Όποια ενέργεια κι αν έχετε κάνει με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανίζεται μόνο στη συσκευή που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε αυτήν την ενέργεια. Αυτό κάνει το POP3 λιγότερο από το ιδανικό για κάποιον του οποίου η ροή εργασίας βασίζεται σε πολλές συσκευές.

Το ίδιο ισχύει εάν αγοράσετε νέο υπολογιστή ή αλλάξετε πελάτες email. Εάν επιλέξετε να κάνετε ξανά λήψη του email σας, αντί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς, κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα ληφθεί και θα εμφανιστεί ως νέο, μη αναγνωσμένο μήνυμα – ανεξάρτητα από το πόσα μπορεί να έχετε προωθήσει ή να απαντήσετε.

Η αρχική μεθοδολογία σύνδεσης-ανάκτησης-διαγραφής του POP3 είναι επίσης εμφανής στην έλλειψη οργανωτικής ικανότητας από διακομιστή. Εάν θέλετε να φιλτράρετε και να οργανώσετε το email σας, πρέπει να το κάνετε στον πελάτη email σας. Εάν έχετε πρόσβαση στο email σας σε πολλές συσκευές, αυτό είναι ένα άλλο βήμα που πρέπει να αναδημιουργηθεί σε όλες τις συσκευές.

Εναλλακτικές

Λόγω των περιορισμών του POP3, προτάθηκε και αναπτύχθηκε ένα ανταγωνιστικό πρωτόκολλο. Αυτό το πρωτόκολλο ήταν IMAP. Από την αρχή, το IMAP σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες του POP3, δίνοντας έμφαση στην αμφίδρομη επικοινωνία με τον διακομιστή, αντί της φιλοσοφίας σύνδεσης-ανάκτησης-διαγραφής που διαπέρασε το POP3.

Το IMAP περιελάμβανε τη λειτουργικότητα που εμβολιάστηκε στο POP3, αλλά ως μέρος του βασικού πρωτοκόλλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ πιο ομοιόμορφη εφαρμογή του λογισμικού IMAP.

Το πρωτόκολλο IMAP και το λογισμικό διακομιστή αντιμετωπίζουν επίσης τα γραμματοκιβώτια IMAP ως ιεραρχία που πρέπει να αντιγραφούν σε οποιαδήποτε και σε όλες τις συσκευές που συνδέονται σε αυτόν τον λογαριασμό. Ρυθμίστε τον λογαριασμό σας IMAP στο τηλέφωνο ή το tablet σας και θα δείτε τα ίδια ακριβώς γραμματοκιβώτια με τον υπολογιστή σας.

Το IMAP αντιμετωπίζει επίσης το ζήτημα ενημέρωσης κατάστασης συμπεριλαμβάνοντας διάφορες σημαίες μηνυμάτων ως αναπόσπαστο μέρος του πρωτοκόλλου. Απαντήστε, προωθήστε ή μετακινήστε ένα email και αυτή η αλλαγή διαδίδεται σε όλες τις συσκευές σας.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία, ωστόσο, μπορεί να είναι πιο εντατική σε πόρους σε σύγκριση με το POP3, τόσο για τον διακομιστή όσο και για τον πελάτη.

Διαθεσιμότητα και τιμολόγηση

Το POP3 είναι, ίσως, το πιο υποστηριζόμενο πρωτόκολλο email στον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν κάθε εταιρεία και υπηρεσία φιλοξενίας προσφέρει δωρεάν υποστήριξη POP3.

Πλεονεκτήματα POP3:

 • Υποστηρίζεται ευρέως
 • Μικρό αποτύπωμα πόρων
 • Συνήθως δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη λειτουργικότητα
 • Δεν είναι ιδανικό για χρήση με πολλές συσκευές
 • Ανεπαρκής εφαρμογή από τον ένα διακομιστή στον άλλο

Σημεία που πρέπει να θυμάστε

Το POP3 έχει ευρεία χρήση λόγω της απλότητας, της αξιοπιστίας και της ευχρηστίας του. Παρά την άνοδο του IMAP, το POP3 εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλά άτομα.

Εάν, ωστόσο, η ροή εργασίας σας βασίζεται σε πολλές συσκευές, ενδέχεται να βρείτε το IMAP ως καλύτερη επιλογή.

Άλλες λειτουργίες στο Email

 • Προώθηση email
 • IMAP
 • SMTP
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • Λίστες αλληλογραφίας
 • λίστα php
 • Προσαρμοσμένες εγγραφές MX
 • Ταχυδρόμος
 • Σκίουρος
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map