Η καλύτερη φιλοξενία PayPal: Ποιος είναι ο καλύτερος για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία PayPal

Εάν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλετε να παρέχετε στους πελάτες σας την επιλογή να πληρώνουν για τις αγορές τους με το PayPal, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος φιλοξενίας σας είναι κορυφαίος. Διαβάστε παρακάτω και θα εξηγήσουμε τη φιλοξενία PayPal και θα σας προτείνουμε κάποιους εξαιρετικούς παρόχους φιλοξενίας για εσάς.


Το PayPal μπορεί να ενσωματωθεί σε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας HTML, το κουμπί PayPal και ως μέρος λογισμικού καλαθιού αγορών ή πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου. Οποιοσδήποτε πάροχος φιλοξενίας θα υποστηρίζει την ενσωμάτωση PayPal, υπό την προϋπόθεση ότι η πλατφόρμα που τροφοδοτεί τον ιστότοπο είναι συμβατή με τους διακομιστές του κεντρικού υπολογιστή.

Παρακάτω παρέχουμε μια λεπτομερή ανάλυση των προτεινόμενων κεντρικών υπολογιστών, αλλά εδώ είναι μια προεπισκόπηση των 5 καλύτερων κεντρικών υπολογιστών για το PayPal:

 1. SiteGround
  – Ο συνολικός # 1 οικοδεσπότης μας
 2. Μπλε Χοστ
 3. Φιλοξενία Α2
 4. HostPapa
 5. HostGator

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για το PayPal?

Ελέγξαμε 1.500+ πακέτα φιλοξενίας και επιλέξαμε αυτά που επιτρέπουν συναλλαγές στο PayPal. Στη συνέχεια, επιλέξαμε τους κεντρικούς υπολογιστές για συνολική απόδοση, δυνατότητες, τιμή και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Τέλος, χρησιμοποιήσαμε τη μαζική βάση δεδομένων μας με πάνω από 1 εκατομμύριο λέξεις γνήσιων αξιολογήσεων πελατών για τον προσδιορισμό των 10 κορυφαίων κεντρικών υπολογιστών για το PayPal.

Τι θα μάθετε

Θέλετε να πληρώσετε για φιλοξενία ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας το PayPal; Ή θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για την ενεργοποίηση συναλλαγών στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ποιες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια εμπειρία αγορών PayPal? Τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού? Ποια είναι τα επόμενα σας βήματα?

Θα μάθετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και ποιες είναι οι επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου PayPal.

Θέλετε να παρακολουθείτε γρήγορα την απόφασή σας; Θα λάβετε επίσης τις 3 κορυφαίες προτάσεις φιλοξενίας.

web hosting paypal

Φιλοξενίες που δέχονται PayPal

Ορισμένοι κάτοχοι ιστότοπων προτιμούν να πληρώνουν για online αγορές με το PayPal. Ενώ πολλοί οικοδεσπότες δέχονται πληρωμές από τον λογαριασμό σας στο PayPal, δεν το κάνουν όλοι. Οι εταιρείες φιλοξενίας που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα επιτρέπουν ευχαρίστως πληρωμές μέσω PayPal.

Τι γίνεται με τους κεντρικούς υπολογιστές που σας επιτρέπουν να αποδεχτείτε πληρωμές λογαριασμού PayPal?

Σύντομη απάντηση: Οι περισσότεροι οικοδεσπότες σας επιτρέπουν να αποδεχτείτε το PayPal – καθώς αυτό γίνεται μέσω απλών κωδικών μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στον HTML σας, αν και υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί υποστήριξης για προηγμένες λειτουργίες.

Χρειάζομαι έναν λογαριασμό εμπόρου?

Προγραμματισμός πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών στο Διαδίκτυο? Θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό εμπόρου εάν θέλετε να αποδεχτείτε πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Οι παραδοσιακοί λογαριασμοί εμπόρων μπορεί να είναι δαπανηροί τόσο από την άποψη της εκκίνησης όσο και της συντήρησης.

Γι ‘αυτό πολλές επιχειρήσεις επιβάλλουν ένα ελάχιστο ποσό αγοράς για χρήστες πιστωτικών καρτών—είναι να καλύψει τα τέλη Πρέπει να πληρώσουν για να διατηρήσουν τους εμπορικούς λογαριασμούς τους με τους παρόχους πιστωτικών καρτών. Η χρήση του PayPal σάς επιτρέπει να παραλείψετε την ταλαιπωρία ενός λογαριασμού εμπόρου επειδή Το PayPal είναι ο λογαριασμός εμπόρου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του PayPal ως της κύριας υπηρεσίας Gateway πληρωμής?

Επίδειξη πληρωμής στο PayPalΟ ιστότοπος PayPal διαθέτει μια διαδραστική επίδειξη που μπορείτε να δοκιμάσετε. Θα σας δείξει ακριβώς πώς είναι η εμπειρία ενός πελάτη όταν ολοκληρώνει μια διαδικτυακή συναλλαγή χρησιμοποιώντας το PayPal.

Το PayPal είναι ένα υπηρεσία πύλης πληρωμής και είναι μακράν η πιο χρησιμοποιημένη επιλογή στο διαδίκτυο. Μόλις συλλέξετε την πληρωμή, μπορείτε αργότερα να τη μεταφέρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, το PayPal έχει εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε τέλη πληρωμής.

Το PayPal σάς επιτρέπει να συλλέγετε στοιχεία πληρωμής ιστότοπου για επεξεργασία σε μεταγενέστερη ημερομηνία, να παρέχετε πρόσβαση λογαριασμού σε πολλούς υπαλλήλους, να προσαρμόζετε τη σελίδα πληρωμών για να ταιριάζει με την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας και πολλά άλλα.

Ως πρόσθετο μπόνους, οι πελάτες έχουν τόνους κινήτρων για χρήση του PayPal, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πληρωμές με πιστωτική κάρτα:

ΜυστικότηταΑσφάλειαΑποδοτικότηταΚόστος
PayPalΟι έμποροι δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες των πελατώνΟι πληροφορίες είναι αυστηρά ιδιωτικές, τα στοιχεία του πελάτη είναι ασφαλήΆμεσες πληρωμές, αποθηκευμένες λεπτομέρειεςΕλεύθερος
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑΟι έμποροι έχουν άμεση πρόσβαση στις λεπτομέρειες των πελατώνΛόγω του ότι ο έμπορος έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των πελατών, η έκθεση σε κλοπή δημιουργεί κίνδυνοΧρειάζεται χρόνος, πρέπει να εισαγάγετε ξανά πληροφορίεςΟι έμποροι χρεώνουν συχνά τέλη

Επιλογές για την ενοποίηση του PayPal στον ιστότοπό σας

Ενσωμάτωση κουμπιού PayPalΥπάρχουν διάφορα κουμπιά και λειτουργίες για να διαλέξετε κατά την ενσωμάτωση του PayPal.

Διατίθεται σε πολλές χώρες, Τα τέλη PayPal ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και τον όγκο των πωλήσεων. Όπως συμβαίνει με έναν παραδοσιακό λογαριασμό εμπόρου, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για να επωφεληθείτε από τη φιλοξενούμενη λύση του ιστότοπου. Οι αιτήσεις εξετάζονται και εγκρίνονται εντός πέντε έως επτά εργάσιμων ημερών.

Το PayPal μπορεί να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας με HTML, με το κουμπί API, ή μέσω καλαθιών αγορών ή πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν δεν γνωρίζετε HTML ή κώδικα, ο καλύτερος τρόπος ενσωμάτωσης είναι μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ελέγξτε τις απαιτήσεις του οικοδεσπότη σας πριν εγγραφείτε για να εξασφαλίσετε συμβατότητα.

χρησιμοποιώντας paypal

Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για τη συλλογή πληρωμών μέσω PayPal

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι αποδοχής πληρωμής μέσω PayPal, και συνήθως έχετε τουλάχιστον μερικές επιλογές σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού.

Εκτός από την κατασκευή του δικού σας ιστότοπου από το μηδέν, οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν 1 ή 2 βασικούς τρόπους για να προσθέσετε τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας και να αποδεχτείτε πληρωμές από πελάτες με PayPal.

PayPal με κάρτες ηλεκτρονικού εμπορίου και δημιουργούς ιστότοπων

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι να σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε ένα καλάθι αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα. Αυτό γίνεται συνήθως μέσω ενός πίνακα ελέγχου cPanel που περιλαμβάνει ένα σενάριο εγκατάστασης που σας επιτρέπει να διαλέξετε αυτό που θέλετε.

Η άλλη επιλογή για τους κεντρικούς υπολογιστές είναι να προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο μέσω μιας διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης. Αυτό δεν είναι τόσο συνηθισμένο, αλλά ορισμένοι οικοδεσπότες το προσφέρουν ως επιλογή. Συνήθως, έρχονται με μια πύλη πληρωμής PayPal, αν και διαφέρει μεταξύ των κεντρικών υπολογιστών.

Πλεονεκτήματα πελατών από τη χρήση PayPal για αγορές

Επιπλέον, η απόκτηση ενός φιλικού οικοδεσπότη PayPal δεν είναι μόνο για τον εαυτό σας. Οι πελάτες έχουν βασικά κίνητρα να χρησιμοποιούν διαδικτυακά καταστήματα με υποστήριξη PayPal. Εάν τα φροντίσετε, ο παράγοντας εμπιστοσύνης της επιχείρησής σας θα βελτιωθεί.

Εκτός από την εμπιστοσύνη μιας ευκολίας, οι επιχειρήσεις που δεν υποστηρίζουν το PayPal θα πρέπει να είναι έτοιμες να χάσουν πελάτες. Εδώ είναι μερικοί πελάτες 6 οφέλη από τη χρήση του PayPal:

 1. Ευκαμψία
 2. Ευκολία μεταφοράς
 3. Ασφάλεια καρτών και δεδομένων
 4. Εκπτώσεις
 5. Δικαστικά έξοδα
 6. Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές

Ευκαμψία

Αποστολή χρημάτων με PayPalΔεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό να στέλνετε χρήματα από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο – οι πελάτες σας το εκτιμούν αυτό.

Οι πελάτες μπορούν να έχουν πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς συνδεδεμένους με λογαριασμό PayPal. Με αυτόν τον τρόπο, είναι ελεύθεροι να διαλέξουν πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής, με έναν μόνο λογαριασμό. Το PayPal αποθηκεύει επίσης με ασφάλεια δεδομένα πληρωμής, εξοικονομώντας χρόνο.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία PayPal?
Το SiteGround – βαθμολογείται # 1 από τους αναγνώστες μας – παρέχει εξαιρετική υποστήριξη PayPal και προηγμένη ασφάλεια. Αυτήν τη στιγμή οι αναγνώστες μας μπορούν να εξοικονομήσουν έως 67% για αυτά τα δημοφιλή σχέδια. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Ευκολία μεταφοράς

Οι πελάτες θα μπορούσαν να αγωνίζονται για χρήματα. Το PayPal το κάνει γρήγορη και απλή μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό στον άλλο. Οι χρήστες είναι απλώς υποχρεωμένοι να εισάγουν τη διεύθυνση e-mail του παραλήπτη και τα χρήματα είναι τελείως!

Ασφάλεια καρτών και δεδομένων

PayPal αποθηκεύει με ασφάλεια δεδομένα πιστωτικής κάρτας και λογαριασμού. Αυτό εξαλείφει την ταλαιπωρία των πελατών που πρέπει να εισάγουν ξανά τις λεπτομέρειες σε κάθε αγορά. Οι ώρες παραγγελίας είναι συχνά κάτω από 1 λεπτό.

Εκπτώσεις

Πολλοί χρήστες του PayPal έχουν κίνητρα από τα προγράμματα χορηγιών του PayPal. Δεδομένου ότι είναι συχνά επιλέξιμες για κουπόνια και εκπτώσεις, Το PayPal έχει γίνει η κύρια πηγή πληρωμής.

Δικαστικά έξοδα

Είναι δωρεάν! Χρειάζεται να πω περισσοτερα? Οι πελάτες σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το PayPal για αγορά από τον ιστότοπό σας, χωρίς επιπλέον κόστος.

Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές

Υπάρχουν επίσημες εφαρμογές για κινητά και για συσκευές iOS και Android. Το PayPal είναι επομένως, συμβατό με πολλές πλατφόρμες και εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε.

paypal ηλεκτρονικού εμπορίου

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου για τη φιλοξενία PayPal

Έχετε αρκετές επιλογές για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που πρέπει να δέχεται πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μέσω PayPal.

Πολλά από αυτά ενσωματώνουν το PayPal Payment Pro (παλαιότερα ονομαζόταν «ιστότοπος πληρωμής pro»), το οποίο επιτρέπει στους πελάτες σας να πληρώνουν χωρίς καν να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας.

Εδώ είναι τα 5 πιο δημοφιλή μέχρι σήμερα:

 • Ματζέντο
 • PrestaShop
 • OpenCart
 • Καλάθι Zen
 • Αγοράστε

Όταν εγγραφείτε στα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας, θα έχετε πρόσβαση σε έναν πίνακα ελέγχου. Ο πιο δημοφιλής πίνακας ελέγχου είναι το cPanel.

Ματζέντο

Μία από τις πιο ισχυρές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει αρκετά καμπύλη μάθησης, αλλά μπορεί να διαμορφωθεί για σχεδόν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Το PayPal είναι ένας σημαντικός συνεργάτης και είναι εύκολο να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας.

PrestaShop

Ένας σύγχρονος, απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κατάστημά σας θα είναι φιλικό προς κινητά αυτόματα, και μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές από πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το PayPal μπορεί να ενσωματωθεί με ένα απλό πρόσθετο.

OpenCart

Λειτουργεί και μοιάζει πολύ με το WordPress από το backend (αλλά ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι λογισμικού) και έρχεται με πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας μέσω θέματα και επεκτάσεις. Η ενεργοποίηση του PayPal είναι απλή.

Καλάθι Zen

Όχι τόσο μοντέρνο όσο οι άλλες επιλογές, αλλά μπορεί να προστεθεί σε προσαρμοσμένους ιστότοπους για να επιτρέψει τη λειτουργικότητα του καλαθιού αγορών. Μια σταθερή επιλογή που υπάρχει εδώ και χρόνια και υποστηρίζει το PayPal.

Αγοράστε

Επίδειξη ShopifyΜια σύντομη επίδειξη μιας επίδειξης Shopify στο διαδίκτυο.

Το PayPal είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή πληρωμής για το Shopify. Ως εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με υποστήριξη PayPal και a καθαρή διεπαφή χρήστη, είναι μια συνιστώμενη επιλογή.

Εγκατάσταση του επιλεγμένου λογισμικού σας

Στο cPanel, ο οικοδεσπότης σας πιθανότατα έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης αυτόματου σεναρίου όπως το Softaculous. Αυτοί οι εγκαταστάτες σάς επιτρέπουν να κάνετε αναζήτηση και να επιλέξετε από εκατοντάδες προϊόντα λογισμικού ανοιχτού κώδικα.

Οι συγκεκριμένες επιλογές εξαρτώνται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκατάστασης που χρησιμοποιείται, αλλά οι περισσότεροι θα το κάνουν υποστηρίξτε και τις 5 από τις παραπάνω επιλογές.

καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού paypal

Οι 3 αγαπημένοι πάροχοι φιλοξενίας φιλικών προς το PayPal

Υγρός Ιστός

Για σοβαρά διαδικτυακά καταστήματα, Υγρός Ιστός είναι η εταιρεία υποδοχής που θα νικήσει.

Τα σχέδιά τους προσανατολίζονται σε υψηλή απόδοση, η οποία μεταφράζεται σε μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία για τους πελάτες σας.

Το Liquid Web διαθέτει επίσης 24/7 ομάδα υποστήριξης, όπου όλα τα μέλη έχουν εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης.

υγρό διαδικτυακό paypal

Με τα σχέδια Liquid Web, έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρως εφοδιασμένο cPanel, το οποίο θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε όλες τις δημοφιλείς λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που ενσωματώνονται στο PayPal.

Επιπλέον, τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress
είναι τέλεια αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα WooCommerce υψηλής απόδοσης.

Φιλοξενία Yahoo

Στο άλλο άκρο του φάσματος, η φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων της Yahoo είναι ιδανική για μια μικρή ή αρχική επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Υπάρχουν μόνο μερικά απλά, φθηνά, κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας
να επιλέξεις απο.

Όλοι τους υποστηρίζουν το WordPress, αλλά έρχονται επίσης με ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

yahoo φιλοξενεί paypal

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να ενεργοποιήσετε τις πληρωμές PayPal χωρίς κωδικοποίηση.

Όλα τα σχέδια του Yahoo συνοδεύονται από υποστήριξη 24/7 και μια ισχυρή βάση γνώσεων.

Τέλος, λαμβάνετε δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις, ένα δωρεάν όνομα τομέα
, και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Μπλε Χοστ

BlueHost είναι μια άλλη επιλογή αν ψάχνετε για φτηνή φιλοξενία
για πολλούς ιστότοπους, αλλά προσφέρει περισσότερη επεκτασιμότητα με την επιλογή αναβάθμισης σε VPS ή αποκλειστική φιλοξενία>.

paypal bluehost

Η Bluehost προσφέρει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας προσαρμοσμένο ειδικά για το WooCommerce, αλλά όλα τα άλλα σχέδια έρχονται με το cPanel και ένα πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίου για άλλο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου.

Υπάρχει μια Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
σε όλα τα σχέδια της Bluehost αν θέλετε να το δοκιμάσετε.

web hosting paypal

Σημαντικές δυνατότητες Web Hosting για ιδιοκτήτες διαδικτυακών επιχειρήσεων

Ένα καλάθι αγορών PayPal για αποδοχή πληρωμής αποτελεί σημαντικό μέρος της λειτουργίας ενός επιτυχημένου ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα πακέτο φιλοξενίας.

Εδώ είναι τα άλλα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού:

 • Κόστος ονόματος τομέα – Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα στους πελάτες. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές προσφέρουν βολική εγγραφή τομέα, ενώ άλλοι δεν το κάνουν.
 • Πίνακας Ελέγχου – Ο λογαριασμός σας συνοδεύεται από cPanel; Εάν είναι ένας λιγότερο γνωστός πίνακας ελέγχου, ενδέχεται να μην έχει πολλές επιλογές φιλικές προς το PayPal.
 • Πιστοποιητικά SSL – Ορισμένοι οικοδεσπότες σας χρεώνουν πολύ για ένα πιστοποιητικό SSL, το οποίο είναι απαραίτητο για διαδικτυακά καταστήματα.
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για μια διεύθυνση email; Οι περισσότεροι οικοδεσπότες θα σας δώσουν έναν περιορισμένο αριθμό δωρεάν.

Τέλος, λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού έχουν ισχυρές ομάδες υποστήριξης που θα σας βοηθήσουν εάν έχετε πρόβλημα να ενσωματώσετε το PayPal, ενώ άλλοι δεν.

Άλλες δυνατότητες στις Πληρωμές

 • Bitcoin
 • Ελεύθερος

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία PayPal?
Το Bluehost διευκολύνει τη ρύθμιση του PayPal. Και παρέχουν 24/7 υποστήριξη πελατών. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 65% στα φιλικά προς το χρήστη πακέτα τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να λάβετε τη συμφωνία και ξεκινήστε να λαμβάνετε πληρωμές στο διαδίκτυο σήμερα.

Συχνές ερωτήσεις PayPal

 • Τι είναι το PayPal?

  Το PayPal είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε πληρωμές μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας διευθύνσεις email. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών πληρωμών στον κόσμο. Το PayPal είναι ιδιωτική εταιρεία και δεν κατατάσσεται νομικά ως τράπεζα σε όλες τις χώρες, αλλά ως διαμεσολαβητής πληρωμών, επομένως οι κανονισμοί εφαρμόζονται κάπως διαφορετικά στο PayPal από ό, τι στις παραδοσιακές τράπεζες.

  Μπορείτε επίσης να στείλετε τιμολόγια χρησιμοποιώντας το PayPal, να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες αυτόματες πληρωμές συνδρομών, να επεξεργάζεστε πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω τηλεφώνου και να ενσωματώσετε το PayPal στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας εύκολη ενσωμάτωση καλαθιού αγορών και API.

 • Τι είδους σχέδια προσφέρει το PayPal?

  Το PayPal προσφέρει τρία είδη λογαριασμών:

  1. Οι προσωπικοί λογαριασμοί προορίζονται για καταναλωτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το PayPal για αγορές μέσω διαδικτύου και δεν χρεώνονται τέλη για την πλειονότητα των συναλλαγών.
  2. Οι λογαριασμοί Premier προορίζονται για μέλη του PayPal με μεγάλο όγκο συναλλαγών ή που πρέπει να μπορούν να δέχονται πληρωμές με πιστωτική κάρτα.
  3. Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί περιλαμβάνουν πολλές ακόμη δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα χρήσης ονόματος εταιρείας ή ομίλου για τον λογαριασμό σας, χαμηλότερες χρεώσεις για συναλλαγές υψηλότερου όγκου και δυνατότητα αποδοχής πληρωμών από άτομα χωρίς λογαριασμούς PayPal.

  Τόσο οι πρώτοι όσο και οι επαγγελματικοί λογαριασμοί διαθέτουν επιπλέον δυνατότητες όπως απεριόριστες πληρωμές με πιστωτική κάρτα, δυνατότητα αποδοχής αυτόματων πληρωμών συνδρομής, πολλαπλές συνδέσεις και τηλεφωνική υποστήριξη.

 • Τι είδους χρεώσεις χρεώνει το PayPal?

  Το PayPal δεν χρεώνει καμία αμοιβή για αγοραστές και οι πωλητές χρεώνονται συνήθως ένα ποσοστό συν μια κατ ‘αποκοπή χρέωση ανά συναλλαγή, αλλά όχι μηνιαίες χρεώσεις για βασικά προγράμματα. Το ποσοστό μπορεί να ποικίλει για διεθνείς πωλήσεις, εκπτώσεις υψηλού όγκου, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλους παράγοντες. Για προσωπικούς λογαριασμούς, το PayPal δεν χρεώνει τέλη εγκατάστασης, μηνιαίες χρεώσεις ή τέλη τερματισμού, σε αντίθεση με πολλούς παραδοσιακούς λογαριασμούς εμπόρων. Ορισμένα από τα σχέδια του PayPal, ωστόσο, χρεώνουν μηνιαία χρέωση.

 • Τι είναι το PayPal Payments Advanced?

  Το PayPal Payments Advanced είναι ένα πρόγραμμα διαθέσιμο με μια μικρή μηνιαία χρέωση που περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες για εμπόρους. Με το PayPal Payments Advanced, λαμβάνετε τα ηλεκτρονικά τιμολόγια και τα εργαλεία πληρωμής για κινητά του PayPal και οι πελάτες σας μπορούν να ελέγξουν και να επεξεργαστούν τις πληρωμές τους χωρίς να εγκαταλείψουν ποτέ τον ιστότοπό σας. Λαμβάνετε επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών για την επεξεργασία πληρωμών αυτοπροσώπως χρησιμοποιώντας το smartphone σας και μπορείτε να προσφέρετε χρηματοδότηση χωρίς τόκους για τους πελάτες σας.

 • Γιατί οι χρήστες χρησιμοποιούν το PayPal για να δέχονται πληρωμές αντί να το κάνουν απευθείας?

  Για να αποδεχτούν πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, οι επιχειρήσεις πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμούς εμπόρων. Οι λογαριασμοί εμπόρων χρεώνουν συνήθως μηνιαίες χρεώσεις εκτός από τις χρεώσεις ανά συναλλαγή και μπορεί να είναι απαγορευτικά δαπανηρές για τις μικρές επιχειρήσεις. Ένας μεγάλος λόγος για τη δημοτικότητα του PayPal είναι ότι δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις για την αποδοχή πληρωμών, μόνο χρεώσεις ανά συναλλαγή.

 • Υπάρχουν μειονεκτήματα στη χρήση του PayPal?

  Το νομικό καθεστώς του PayPal είναι κάπως περίπλοκο. Κατατάσσεται νομικά ως τράπεζα σε ορισμένες χώρες, αλλά όχι σε άλλες.

  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το PayPal δεν θεωρείται τράπεζα, αλλά μεσάζων πληρωμών. Ως αποτέλεσμα, τα υπόλοιπα λογαριασμών PayPal στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν επωφελούνται από την ασφάλιση FDIC και μόνο οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες προστατεύονται από απάτη πωλητή, όχι χρεωστικές κάρτες ή τραπεζικές συναλλαγές.

  Ορισμένοι παραπονούνται ότι το PayPal παρακρατεί χρήματα ή καθυστερεί συναλλαγές, με αποτέλεσμα οι πωλητές να μην μπορούν να αποσύρουν χρήματα που έχουν σταλεί από πελάτες.

 • Ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν στο PayPal για τη λήψη πληρωμών?

  Μερικές δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις για το PayPal για επεξεργαστές πληρωμών και τραπεζικούς λογαριασμούς εμπόρων περιλαμβάνουν το Stripe, το Amazon Payments, το 2Checkout και το E-Junkie.

 • Πώς συγκρίνεται το PayPal με το Stripe?

  Η Stripe είναι ένας επεξεργαστής πληρωμών για επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ και τον Καναδά, με προμήθειες ανάλογες με αυτές του PayPal. Το Stripe είναι διαθέσιμο για ενσωμάτωση με υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify, το BigCommerce και το WooCommerce και μπορεί να ενσωματωθεί σε ιστότοπους WordPress με προσθήκες.

  Σε αντίθεση με το PayPal, τα έντυπα πληρωμής της Stripe φιλοξενούνται αυτόματα και εκτελούνται όλα στον ιστότοπό σας και καταθέτουν πληρωμές στον τραπεζικό λογαριασμό σας αυτόματα, ενώ οι πληρωμές PayPal καταλήγουν στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας στο PayPal και πρέπει να αποσυρθούν χειροκίνητα. Ωστόσο, η Stripe έχει περίοδο αναμονής επτά ημερών πριν λάβετε τα χρήματά σας.

 • Πώς συγκρίνεται το PayPal με το Amazon Payments?

  Το Amazon Payments είναι ένας επεξεργαστής πληρωμών και ένας τραπεζικός λογαριασμός εμπόρου με τέλη συγκρίσιμα με το PayPal. Χρησιμοποιώντας το Amazon Payments, μπορείτε να ρυθμίσετε απλά κουμπιά “αγορά τώρα” για τον ιστότοπό σας ή να δημιουργήσετε ένα πλήρως ενσωματωμένο καλάθι αγορών χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως το CoreCommerce, το 3dcart ή το ShopSite.

  Το Amazon Payments έχει περίοδο αναμονής 3-5 ημερών για συναλλαγές. Καταθέτει αυτόματα τα χρήματά σας στον επιλεγμένο τραπεζικό λογαριασμό σας. Ωστόσο, απαιτεί λίγη τεχνική γνώση για τη ρύθμιση της ολοκλήρωσης. και συγκρατούν επίσης ένα μέρος των κερδών σας ως απορρόφηση των αντιστροφών χρέωσης.

 • Πώς συγκρίνεται το PayPal με το 2Checkout?

  Το 2Checkout είναι ένας επεξεργαστής πληρωμών και ένας τραπεζικός λογαριασμός εμπόρου που διατίθεται σε οποιαδήποτε χώρα. Οι χρεώσεις της στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι συγκρίσιμες με τις PayPal, αλλά υψηλότερες σε άλλες χώρες. Τα χρήματά σας σας χορηγούνται κάθε Πέμπτη.

  Το κύριο πλεονέκτημα του 2Checkout είναι ότι διατίθενται σε πολλές χώρες όπου δεν είναι το PayPal.

 • Πώς συγκρίνεται το PayPal με το E-Junkie?

  Το E-Junkie είναι μια δημοφιλής επιλογή για την πώληση ψηφιακών προϊόντων, καθώς μπορούν να στείλουν αυτόματα ψηφιακά προϊόντα στον αγοραστή αμέσως μετά την αγορά τους. Οι σύνδεσμοι λήψης λήγουν μετά από λίγες λήψεις ή καθορισμένο χρονικό όριο, προστατεύοντας τα ψηφιακά προϊόντα σας από πειρατεία ή κοινή χρήση με άλλους.

  Σε αντίθεση με το PayPal, η E-Junkie δεν χρεώνει καθόλου τέλη συναλλαγής. απλώς μια σταθερή μηνιαία χρέωση με βάση τον αριθμό των προϊόντων που πουλάτε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map