Η καλύτερη φιλοξενία .NET Framework: Ποιος είναι ο καλύτερος για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Συγκρίνετε .NET Framework Hosting

Το πλαίσιο .NET είναι ένα περιβάλλον προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων γρήγορα και εύκολα. Τρέχει σε διακομιστές Microsoft Windows και είναι μια προφανής επιλογή για άτομα που έχουν ήδη εμπειρία με αυτήν την πλατφόρμα.


Αναζητήστε έναν οικοδεσπότη Ιστού που ειδικεύεται στα Windows, υποστηρίζει την τελευταία έκδοση του .NET και παρέχει υπηρεσίες μετεγκατάστασης ειδικών. Επίσης, αναζητήστε απόδειξη γρήγορων χρόνων απόκρισης διακομιστή.

Ακολουθούν οι 3 κορυφαίες επιλογές των ειδικών μας για την καλύτερη φιλοξενία πλαισίου .NET:

 1. Φιλοξενία Α2
  – Εμπειρία στα Windows, γρήγοροι διακομιστές, εξαιρετική υποστήριξη
 2. Υγρός Ιστός
  – Επαγγελματική υποστήριξη, εξαιρετικά αξιόπιστη
 3. HostGator
  – Ευέλικτα σχέδια

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους κεντρικούς υπολογιστές .NET Framework?

Αναζητήσαμε κεντρικούς υπολογιστές που παρέχουν υπηρεσίες μετεγκατάστασης, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, αξιοσημείωτη τεχνογνωσία στα Windows και γρήγορους χρόνους απόκρισης διακομιστή. Καταγράψαμε σύντομα αυτούς με εξαιρετική τεχνική υποστήριξη.

Στη συνέχεια, συνυπολογίσαμε το συναίσθημα των καταναλωτών και τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από χιλιάδες κριτικές χρηστών στη βάση δεδομένων μας.

Τι είναι το .NET Framework?

.Το NET είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης λογισμικού και προγραμματισμού που δημιουργήθηκε από τη Microsoft Corporation.

Αυτό το πλαίσιο επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές πιο εύκολα.

.Το NET τελικά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ελεγχόμενο περιβάλλον προγραμματισμού όπου το λογισμικό μπορεί να αναπτυχθεί, να εγκατασταθεί και να εκτελεστεί σε λειτουργικά συστήματα που βασίζονται σε Windows.

Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει το .NET Framework είναι ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπαίνουν σε ένα αναπτυξιακό έργο.

Η αλήθεια είναι ότι διάφορες εφαρμογές, λόγω έλλειψης πόρων, δεν ενσωματώνονται ακριβώς και συνδυάζονται πολύ καλά.

Με το πλαίσιο .NET, η αλληλεπίδραση των εφαρμογών είναι πολύ απλούστερη, καθιστώντας συνεκτική λειτουργικότητα και ακεραιότητα εφαρμογών σε όλους τους τομείς.

Ως τεχνολογία, το .NET Framework υποστηρίζει την κατασκευή αιχμής και την εκτέλεση υπηρεσιών και εφαρμογών Ιστού XML.

Παρέχοντας αυτήν την ισχυρή πλατφόρμα, οι στόχοι του πλαισίου περιλαμβάνουν την παροχή ενός περιβάλλοντος όπου η εκτέλεση κώδικα μπορεί να αναπτυχθεί για την ελαχιστοποίηση της ανάπτυξης λογισμικού και τυχόν συγκρούσεις στην έκδοση.

Παρέχει επίσης ένα συνεπές αντικειμενοστρεφή περιβάλλον προγραμματισμού εάν ο αντικειμενικός κώδικας αποθηκεύεται και εκτελείται τοπικά, εκτελείται τοπικά αλλά διανέμεται στο Διαδίκτυο ή εκτελείται εξ αποστάσεως.

.Το NET παρέχει ένα περιβάλλον που προάγει την ασφαλή εκτέλεση κώδικα, ακόμη και με κώδικα που παρέχεται από άγνωστα και ημι-αξιόπιστα τρίτα μέρη.

Πολλά άλλα περιβάλλοντα με σενάριο ή ερμηνεία προκαλούν προβλήματα απόδοσης και το .NET έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη αυτών των τύπων ζητημάτων.

.Το πλαίσιο NET στοχεύει επίσης να κάνει την εμπειρία του προγραμματιστή συνεπή σε πολλούς διαφορετικούς τύπους εφαρμογών, όπως εφαρμογές που βασίζονται σε Windows και εφαρμογές που βασίζονται στο Web.

Με βάση τα πρότυπα της βιομηχανίας, το .NET επικεντρώνεται στη διασφάλιση ότι οποιοσδήποτε κώδικας που παράγεται εντός του πλαισίου μπορεί να ενσωματωθεί με οποιονδήποτε άλλο κώδικα βιομηχανικού προτύπου.

.NET – Linchpin ανάπτυξης της Microsoft

.Το NET είναι το κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής ανάπτυξης της Microsoft και ξεκίνησε για πρώτη φορά ως απάντηση της εταιρείας στην Java.

.Το NET διαθέτει πολλά στοιχεία που το καθιστούν αρκετά ελκυστικό και είναι αλήθεια για την αποστολή της πλατφόρμας συνολικά.

 • .Το NET επικεντρώνεται στη διαλειτουργικότητα, επιτρέποντας σε προγράμματα που έχουν αναπτυχθεί .NET να έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες σε προγράμματα που αναπτύσσονται εκτός του .NET.
 • .Το NET χρησιμοποιεί ένα Common Runtime Engine (CRE). Αυτή η δομή, επίσης γνωστή ως ο κοινός χρόνος εκτέλεσης γλώσσας, επιτρέπει σε προγράμματα που αναπτύχθηκαν στο .NET να παρουσιάζουν κοινές συμπεριφορές στη χρήση μνήμης, τον χειρισμό εξαιρέσεων και την ασφάλεια.
 • .Το NET διαθέτει δυνατότητες ανεξαρτησίας γλώσσας και έχει σχεδιαστεί με τη δυνατότητα ανταλλαγής δύο ξεχωριστών τύπων δεδομένων μεταξύ δύο προγραμμάτων που αναπτύχθηκαν σε διαφορετικές γλώσσες και ενεργοποιήθηκαν από την κοινή υποδομή γλώσσας (CLI).
 • .Το NET διαθέτει μια βιβλιοθήκη κοινού κωδικού λειτουργίας σε μια βιβλιοθήκη γνωστή ως Βασική Βιβλιοθήκη κατηγορίας. Με τη χρήση αυτής της βιβλιοθήκης, ένας προγραμματιστής μπορεί να αποφύγει την επαναλαμβανόμενη επανεγγραφή κώδικα.
 • .Το NET είναι εύκολο να αναπτυχθεί. Όπως με πολλά πράγματα της Microsoft, η ευκολία ανάπτυξης αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας .NET. Με μια άκρη χειρός για εγκατάσταση σε εγγενή λειτουργικά συστήματα της Microsoft, το .NET εγκαθίσταται εύκολα και προκαλεί ελάχιστες διενέξεις έξω από το κουτί.
 • .Το NET έχει ενσωματωμένη ασφάλεια. Τα προγράμματα που αναπτύσσονται στο .NET βασίζονται σε ένα κοινό μοντέλο ασφάλειας.

Καλύπτει μια Ανάπτυξη Ανάγκη

Η ανάπτυξη πριν από το .NET στα Windows ήταν μια διασκορπισμένη υπόθεση για το λιγότερο.

Δεν ήταν δύσκολο να βρεις καταστάσεις όπου ένας προγραμματιστής θα ξεκινούσε τα προγράμματά του με έναν πίνακα ή ένα κενό φύλλο χαρτιού.

Ένας προγραμματιστής μπορεί να έχει στο χέρι μια ρουτίνα ή δύο με τα οποία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν.

Τα πράγματα ήταν σχετικά επώδυνα σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού και χρειάστηκαν πολύς χρόνος επειδή απαιτούσαν πολλές μη αυτόματες δοκιμές.

Τα πράγματα ήταν αναποτελεσματικά και αν κάποιος μπήκε στη μέση μιας διαδικασίας απαιτούσε πολλά να καλυφθούν.

Ήταν ανάγκη να δημιουργηθούν προ-γραπτές και προ-δοκιμασμένες κατασκευές στη διαδικασία που θα μπορούσαν να επιταχύνουν τα πράγματα.

Οι λειτουργικές βιβλιοθήκες ήρθαν στη σκηνή, οι οποίες ακολουθήθηκαν από βιβλιοθήκες τάξεων, μέχρι που τελικά, τα πλαίσια Foundation Class.

Το πλαίσιο .NET είναι η ισχυρή εφαρμογή αυτής της Microsoft και συμβάλλει σε τάξεις, μεθόδους, αντικείμενα, ασφάλεια και άλλα με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά στην ανάπτυξη.

Με τους προγραμματιστές να μπορούν να εστιάζουν πολύ περισσότερο στις εφαρμογές τους, η εστίαση είναι στην ταχύτερη ανάπτυξη και στους στόχους του έργου από την αρχή.

Επιπλέον, οι συνεισφέροντες του έργου μπορούν να εργαστούν και να εστιάσουν τα συγκεκριμένα στοιχεία στα οποία τους ανατίθεται και όχι σε ολόκληρο το σώμα του κώδικα, την ανάπτυξη και τη δοκιμή.

Φιλοξενία

Υπάρχουν πολλές επιλογές φιλοξενίας για ένα περιβάλλον ανάπτυξης .NET, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα σε περιβάλλον φιλοξενίας, βεβαιωθείτε ότι είναι η έκδοση του .NET που χρειάζεστε εκ των προτέρων, καθώς η πλατφόρμα έχει εξελιχθεί σημαντικά με την πάροδο των ετών.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για την τέλεια προσφορά στο .NET hosting?
Η A2 Hosting σημείωσε μόλις # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Τα σχέδια .Net διαθέτουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς. Εξοικονομήστε έως 50% στα σχέδια του A2 χρησιμοποιώντας αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
.

Άλλα χαρακτηριστικά στις γλώσσες και τα πλαίσια

 • ASP.NET
 • VB.NET
 • Λάραβελ
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Τζάνγκο
 • Πύθων
 • Περιλαμβάνει πλευρά διακομιστή
 • Ιάβα
 • ColdFusion
 • ΑΣΠΙΔΑ
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Συμφωνία
 • PHP 5
 • PHP 7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map