Φιλοξενία MySQL: 10 από τα καλύτερα συγκριτικά και κατατάσσονται για εσάς

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία MySQL

Οι δυναμικοί ιστότοποι που βασίζονται σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το WordPress και το Drupal χρησιμοποιούν συνήθως βάσεις δεδομένων MySQL. Ενώ η πλειονότητα των οικοδεσποτών Ιστού υποστηρίζουν τη MySQL, υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητηθούν.


Για να αποφύγετε αργή ταχύτητα ή σφάλματα στη βάση δεδομένων, επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή που χρησιμοποιεί SSD (μονάδες στερεάς κατάστασης). Αναζητήστε επίσης σχέδια που περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να προστατεύονται.

Σε αυτήν την κριτική, συζητάμε σε βάθος τους κεντρικούς υπολογιστές MySQL. Αρον άρον? Ακολουθούν οι επιλογές των ειδικών μας για τους 5 κορυφαίους οικοδεσπότες:

 1. SiteGround
  – Ειδική υποστήριξη WordPress, SSD, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 2. Μπλε Χοστ
  – Φιλικό για αρχάριους, σχέδια WordPress, υποστήριξη 24/7
 3. Φιλοξενία Α2
  – Γρήγοροι διακομιστές, SSD, δωρεάν μετεγκατάσταση
 4. Φιλοξενία InMotion
  – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, SSD
 5. HostPapa
  – Δωρεάν μετεγκατάσταση, SSD, 24/7 υποστήριξη

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες MySQL?

Αναλύσαμε εκατοντάδες σχέδια φιλοξενίας για να βρούμε αυτά που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση των δίσκων PHP και στερεάς κατάστασης και προσφέρουμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και υποστήριξη από ειδικούς για CMS όπως το WordPress. Για να κάνει τη λίστα, ο κεντρικός υπολογιστής έπρεπε επίσης να παρέχει εύκολους τρόπους για τη δημιουργία και διαχείριση βάσεων δεδομένων και να προσφέρει εξαιρετική αξία.

Στη συνέχεια, παραπέμψαμε τα ευρήματά μας με αξιολογήσεις καταναλωτών από τη βάση δεδομένων μας με χιλιάδες κριτικές χρηστών.

Τι είναι η MySQL?

Η MySQL είναι ένας διακομιστής διαχείρισης βάσεων δεδομένων που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και διαχείριση πολλαπλών βάσεων δεδομένων για ιστότοπους, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και εφαρμογές καταγραφής.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις – μια δωρεάν, έκδοση ανοιχτού κώδικα και ο MySQL Enterprise Server, ο οποίος διαθέτει πρόσθετα πρόσθετα και επεκτάσεις.

Τι είναι το MySQL Hosting; Πώς μπορώ να βρω τους καλύτερους κεντρικούς υπολογιστές MySQL?

συγκρίνετε τη φιλοξενία mysql

Εάν δημιουργήσετε έναν δυναμικό ιστότοπο, θα χρειαστείτε μια βάση δεδομένων για να διατηρήσετε όλο το περιεχόμενο που δημιουργείτε. Η MySQL έχει γίνει γνωστή επειδή είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.

Τα περισσότερα από τα πακέτα φιλοξενίας που εξετάσαμε και αξιολογήσαμε προσφέρουν υποστήριξη MySQL και τα περισσότερα σενάρια και εφαρμογές που παρέχουν οι οικοδεσπότες είναι συμβατά με αυτό το δημοφιλές σχεσιακό σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων (RDBMS).

Τι θα μάθετε

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι το MySQL και λίγο για την ιστορία του. Θα μάθετε γιατί αυτή η πλατφόρμα βάσης δεδομένων είναι τόσο δημοφιλής και πώς να επιλέξετε έναν καλό κεντρικό υπολογιστή MySQL.

Θα μοιραστώ επίσης τις κορυφαίες προτάσεις μου για τους κεντρικούς υπολογιστές MySQL.

γιατί το mysql

Γιατί MySQL?

Όταν ψωνίζετε για φιλοξενία ιστού, θα δείτε μια ποικιλία τύπων βάσεων δεδομένων που αναφέρονται στις προδιαγραφές. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων είναι:

 • MySQL, το αντικείμενο αυτού του άρθρου
 • MS SQL, η Microsoft χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων δομημένης γλώσσας ερωτημάτων
 • MS Access, αν και αυτό είναι κατάλληλο μόνο για πολύ περιορισμένα σενάρια
 • Oracle, το οποίο είναι ένα μακροχρόνιο προϊόν. έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το 1979
 • PostgreSQL, ένα σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων Unix και Windows

Μια γρήγορη σύγκριση

Υποστήριξη EnvironmentAvailabilityOS
MySQL Ανοιχτή πηγή Windows, Linux, Solaris, macOS, FreeBSD
Πρόσβαση MS Ιδιόκτητος Παράθυρα
MS SQL Ιδιόκτητος Linux, Windows
Μαντείο Ιδιόκτητος Windows, Linux
PostgreSQL Ανοιχτή πηγή Τα περισσότερα συστήματα τύπου Unix, Windows

Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών

Η MySQL έχει το πλεονέκτημα της συμβατότητας μεταξύ πλατφορμών. Τρέχει στην πλειονότητα των λογαριασμών φιλοξενίας ιστού και των επιτραπέζιων υπολογιστών, σε αντίθεση με το MS SQL και το MS Access, και είναι γνωστό για τις εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας του.

Αρχική σελίδα mysql

Είναι MySQL εύχρηστο?

Η MySQL είναι αρκετά ισχυρή για να χειριστεί μεγάλα σύνολα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων για οργανισμούς σε επίπεδο επιχειρήσεων, αλλά είναι αρκετά εύκολο για έναν αρχάριο να πάρει.

Εκτέλεση

Είναι επίσης πολύ γρήγορο λόγω του τρόπου με τον οποίο αποθηκεύει τα δεδομένα του. Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων και άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας, όπου μετράται κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου χρόνου φόρτωσης.

Συμβατότητα και χρήση

Όσον αφορά τους καθαρούς αριθμούς, η κύρια ώθηση της MySQL προήλθε από τη συμβατότητά της με PHP (και άλλες γλώσσες), Linux και Apache.

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων Linux προσφέρουν MySQL με αυτά τα τρία στοιχεία.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το MySQL έχει ληφθεί ή διανεμηθεί περισσότερες από 100 εκατομμύρια φορές και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων έρχονται σε επαφή μαζί του.

mysql ιστορία

Τι είναι το Ιστορικό της MySQL?

Η MySQL κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 1995. Αναπτύχθηκε από τους David Axmark, Allan Larsson και Michael Widenius. Ο τελευταίος έχει μια κόρη που ονομάζεται My, και έτσι πήρε το όνομά του το έργο.

MySQL και Oracle

Η τεχνολογία βάσης δεδομένων είναι ανοιχτού κώδικα και ανήκει στην MySQL AB. Η MySQL AB είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στη Σουηδία, αλλά αγοράστηκε από τη Sun το 2008 έναντι 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Η Sun εξαγοράστηκε από την Oracle δύο χρόνια αργότερα, έτσι δημιουργήθηκε η MySQL με την επωνυμία Oracle.

MySQL: Δωρεάν ή επί πληρωμή έκδοση?

Η πλειονότητα των χρηστών κατεβάζει τη MySQL δωρεάν ή το χρησιμοποιεί ως μέρος ενός πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Είναι ανοιχτού κώδικα. Εάν η δωρεάν άδεια δεν ταιριάζει με την προβλεπόμενη χρήση σας, μπορείτε να αγοράσετε μια διαφορετική άδεια απευθείας από τη μητρική της εταιρεία.

Για τους περισσότερους πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η δωρεάν έκδοση θα είναι αρκετή.

λειτουργικότητα mysql

Λειτουργικότητα MySQL

Η MySQL προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων για διαχείριση βάσεων δεδομένων, ερωτήματα και βελτιστοποίηση.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τα δεδομένα τους, να επιλέξουν από μια σειρά μηχανών αποθήκευσης και να δουν ένα σχήμα πληροφοριών που περιγράφει τη δομή των δεδομένων.

Αποθήκευση δεδομένων

Εάν θέλετε απλώς να ρυθμίσετε μια εφαρμογή και να την ξεχάσετε, πρέπει να δημιουργήσετε μόνο τη βάση δεδομένων, τον χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Συνήθως, το σενάριό σας θα χειριστεί τα υπόλοιπα και η MySQL θα σημειωθεί χωρίς υποβοήθηση στο παρασκήνιο.

SSD και απόδοση μεγάλων βάσεων δεδομένων

Για πολύ μεγάλες βάσεις δεδομένων, αναζητήστε έναν κεντρικό υπολογιστή Ιστού που παρέχει μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD). Οι σκληροί δίσκοι δημιουργούν το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη MySQL, οπότε η άμεση πρόσβαση σε χώρο αποθήκευσης στερεάς κατάστασης αφαιρεί τις πιθανότητες επιβράδυνσης και διακοπής λειτουργίας.

Η φιλοξενία SSD τείνει να είναι ελαφρώς ακριβότερη. Πάντα σιγουρευτείτε ότι έχετε ρουτίνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στη θέση.

MySQL και η γραμμή εντολών

Όταν συνδέεστε στο MySQL στον λογαριασμό σας φιλοξενίας ιστού, σχεδόν σίγουρα θα χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή γραμμής εντολών (CLI). Για αρχάριους, η εργασία με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι εκφοβιστική.

Υπάρχουν διάφορες γραφικές διεπαφές χρήστη για MySQL που διευκολύνουν την εργασία. Αυτά περιλαμβάνουν MySQL Workbench, phpMyAdmin, HeidiSQL, Navicat και Aqua Data Studio.

Κρυπτογράφηση δίσκου

Η κρυπτογράφηση βάσης δεδομένων είναι διαθέσιμη για την εταιρική έκδοση του MySQL. Τα δεδομένα μπορούν να κρυπτογραφηθούν χρησιμοποιώντας αλγόριθμους RSA, DSA ή DH και μπορείτε να δημιουργήσετε ασύμμετρα κλειδιά.

Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να κρυπτογραφούν και να αποκρυπτογραφούν εύκολα δεδομένα, αυξάνοντας την ασφάλεια των δεδομένων.

Πρόσθετο βάσης δεδομένων & Υποστήριξη επέκτασης

Χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση προσθηκών ή επεκτάσεων; Η MySQL παρέχει ένα ηλεκτρονικό εγχειρίδιο αναφοράς για την προσθήκη βάσεων δεδομένων και την υποστήριξη επέκτασης.

Η προσθήκη ή η επέκταση που επιλέγετε μπορεί επίσης να προσφέρει υποστήριξη ή ο οικοδεσπότης σας μπορεί να βοηθήσει, ανάλογα με το πρόβλημα.

GUI για MySQL

Εάν σκοπεύετε να εργαστείτε με βάσεις δεδομένων για κάτι περισσότερο από τα βασικά και δεν χρησιμοποιείτε συχνά τη γραμμή εντολών, μια γραφική διεπαφή είναι η καλύτερη επιλογή.

Η Oracle παράγει τη δική της εφαρμογή, Πάγκος εργασίας MySQL, και η έκδοση ανοιχτού κώδικα είναι δωρεάν.

πάγκος εργασίας mysqlΤο MySQL Workbench παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για εργασία με SQL και περιλαμβάνει στοιχεία ελέγχου κατάστασης διακομιστών και οθόνες (ένθετα).

Χρειάζομαι μια άδεια χρήσης της MySQL?

Για πρόσθετες δυνατότητες στη MySQL, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν για μια άδεια.

Η δωρεάν έκδοση του MySQL είναι κατάλληλη για τους περισσότερους πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων και υποστηρίζει τη συντριπτική πλειονότητα των εφαρμογών και των σεναρίων που χρησιμοποιούνται συνήθως.

απαιτήσεις mysql

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για το MySQL?

Η MySQL έχει διαφορετικές απαιτήσεις ανάλογα με την πλατφόρμα στην οποία είναι εγκατεστημένο. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι:

 1. Χρησιμοποιείτε υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα
 2. Έχεις αρκετά επεξεργαστικη ΙΣΧΥΣ
 3. Πληροίτε την ελάχιστη μνήμη (ΕΜΒΟΛΟ) απαιτήσεις
 4. Πληροίτε το ελάχιστο αποθήκευση απαιτήσεις
 5. Τα δικα σου δίκτυο μπορεί να χειριστεί την εισερχόμενη / εξερχόμενη κίνηση που σχετίζεται με τις κλήσεις βάσης δεδομένων που περιμένετε

Για επίσημη καθοδήγηση, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο MySQL για την έκδοσή σας.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για μια καταπληκτική συμφωνία για τη φιλοξενία MySQL?
Το SiteGround – με βαθμολογία # 1 από τους αναγνώστες μας – παρέχει γρήγορη φιλοξενία MySQL και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 67% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

φιλοξενία ιστοσελίδων mysql

Πώς να βρείτε έναν οικοδεσπότη Ιστού MySQL

Η αναζήτηση ενός παρόχου φιλοξενίας που διαθέτει υποστήριξη βάσης δεδομένων MySQL δεν πρέπει να είναι δύσκολη.

Τα περισσότερα κοινά σχέδια φιλοξενίας από κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων θα προσφέρουν έναν αριθμό από αυτές τις βάσεις δεδομένων.

Όταν επιλέγετε τη φιλοξενία MySQL, πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι απαιτήσεις αποθήκευσης και απόδοσης.

Χρειάζομαι πολλές βάσεις δεδομένων?

Οι περισσότεροι χρήστες δεν χρειάζονται περισσότερες από μία βάσεις δεδομένων MySQL με το πακέτο φιλοξενίας τους. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ότι η εκτέλεση του WordPress απαιτεί μόνο ένα.

Ορισμένα έργα ιστού ενδέχεται να απαιτούν από τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν περισσότερες από μία βάσεις δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε έναν πάροχο φιλοξενίας που σας παρέχει απεριόριστες βάσεις δεδομένων.

Απαιτείται PHP

Δεδομένου ότι η γλώσσα προγραμματισμού PHP χρησιμοποιείται για τη σύνδεση και τον χειρισμό βάσεων δεδομένων, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος φιλοξενίας σας υποστηρίζει αυτήν τη γλώσσα. Και πάλι, οι περισσότερες κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

cPanel

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να διαγράψετε βάσεις δεδομένων MySQL από τον πίνακα ελέγχου cPanel. Εάν το κάνετε αυτό, ίσως είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε τον Οδηγό βάσεων δεδομένων MySQL που παρέχεται από το cPanel.

phpMyAdmin

Το phpMyAdmin είναι μια διεπαφή που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε τη βάση δεδομένων MySQL σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Είναι ένα δημοφιλές εργαλείο και οι περισσότεροι οικοδεσπότες το υποστηρίζουν. Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Προτείνω να το υποστηρίξετε ο οικοδεσπότης σας.

WordPress και MySQL

Το WordPress χρησιμοποιεί το MySQL για την αποθήκευση και ανάκτηση πληροφοριών για τους ιστότοπούς του.

Δεν υπάρχουν ειδικές εκτιμήσεις σχετικά με τη MySQL που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress.

Εξετάστε τους τύπους φιλοξενίας: VPS εναντίον Dedicated

Κατά τη σύγκριση των κεντρικών υπολογιστών, σκεφτείτε τον τύπο φιλοξενίας, όπως αποκλειστικό ή VPS.

Οι αποκλειστικοί διακομιστές, για παράδειγμα, σημαίνει ότι δεν μοιράζεστε φυσικό ή ψηφιακό χώρο με άλλους ιστότοπους. Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας είναι επίσης πιο ακριβά από τα προγράμματα VPS.

Η φιλοξενία VPS διατηρεί τα αρχεία σας ξεχωριστά από άλλους ιστότοπους, αν και ενδέχεται να μοιράζεστε υλικό με άλλους ιστότοπους.

Πρόσθετα θέματα φιλοξενίας

Υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα φιλοξενίας που πρέπει να θυμάστε κατά τη σύγκριση των κεντρικών υπολογιστών. Για παράδειγμα:

 • Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων τους?
 • Ο οικοδεσπότης προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας / διακοπής λειτουργίας?
 • Περιλαμβάνονται ονόματα τομέα ή πιστοποιητικό SSL στο τέλος φιλοξενίας ή υπάρχει επιπλέον κόστος για αυτά?

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες: Amazon Hosting και RDS

Άτομα που έχουν λιγότερη τεχνική τάση μπορεί να θέλουν να παρέχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στον διακομιστή MySQL σε έναν προγραμματιστή που μπορεί να το διαχειριστεί για αυτούς.

Αυτό είναι συνήθως εύκολο να γίνει από τον πίνακα ελέγχου του κεντρικού υπολογιστή σας και θα σας ζητήσει να γνωρίζετε τη διεύθυνση IP του προγραμματιστή σας.

Πολλοί προγραμματιστές βασίζονται στο Amazon Web Services (AWS) για τη φιλοξενία βάσεων δεδομένων.

Το AWS διαθέτει μια υπηρεσία σχεσιακής βάσης δεδομένων Amazon (Amazon RDS) που την καθιστά απλή λειτουργούν και κλιμακώνουν σχεσιακές βάσεις δεδομένων, όπως η MySQL, χρησιμοποιώντας το σύννεφο.

Το Amazon RDS είναι γρήγορο επειδή υποστηρίζεται από Διακομιστές SSD. Και, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές cloud, μπορείτε εύκολα να απομονώσετε παρουσίες βάσης δεδομένων.

Σκάρνοντας

Το Amazon RDS χρησιμοποιεί επίσης sharding, μια τεχνική αποθήκευσης δεδομένων που χωρίζει τα δεδομένα σε μικρότερα σύνολα και στη συνέχεια τα διανέμει σε διάφορους διακομιστές βάσεων δεδομένων, που ονομάζονται θραύσματα.

Κάθε διακομιστής (γνωστός και ως shard) πρέπει να έχει παρόμοιες δυνατότητες υλικού και απόδοσης, αλλά να είναι φυσικά ξεχωριστός. Το Sharding χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ανοχή σφαλμάτων και να διευκολύνει την κλιμάκωση καθώς αυξάνεται ο ιστότοπος ή ο όγκος των δεδομένων.

Το AWS παρέχει δωρεάν web hosting για 12 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσετε μόνο τα τέλη χρήσης για το πρώτο έτος.

καλύτεροι οικοδεσπότες mysql

Οι επιλογές μου: Κορυφαίοι τρεις κεντρικοί υπολογιστές MySQL

Δεδομένης της πανταχού παρουσίας της MySQL, ο τεράστιος αριθμός web host που είναι επιλογές για εσάς είναι μεγάλος. Ακολουθούν μερικές καλές επιλογές με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Φιλοξενία InMotion

Η πρώτη μου επιλογή για τη φιλοξενία MySQL είναι η InMotion Hosting.

Ειδικεύονται στη φιλοξενία για επιχειρήσεις και παρέχουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο ακόμη και στο φθηνότερο πακέτο τους
.

Επιλογές φιλοξενίας κίνησης

Μπορείτε επίσης να πάρετε απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL αν πληρώσετε λίγο περισσότερο. Και, το InMotion έχει μια από τις καλύτερες γνώσεις.

Αυτό θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε βάσεις δεδομένων MySQL από το cPanel.

Φιλοξενία SiteGround

Ένας άλλος καλός οικοδεσπότης MySQL είναι το SiteGround. Για απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, αυτό θα είναι δικό σας φθηνότερη επιλογή
.

Επιλογές φιλοξενίας SiteGround

Το SiteGround περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με όλα τα σχέδια.

Αλλά σε αντίθεση με το InMotion, το SiteGround περιορίζει το χώρο στο δίσκο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ποσότητα των βάσεων δεδομένων MySQL που μπορεί να χειριστεί ο κεντρικός διακομιστής.

Φιλοξενία Α2

Για εξαιρετικά φιλικό προς τους προγραμματιστές
υπηρεσίες φιλοξενίας, προτείνω το A2 Hosting.

Σου δίνουν πολλά εργαλεία, μερικά από τα οποία είναι σημαντικά για τη φιλοξενία MySQL όπως το phpMyAdmin.

Αυτό σας επιτρέπει να διαχειριστείτε βάσεις δεδομένων MySQL μέσω του διαδικτύου.

Επιλογές φιλοξενίας Α2

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP στο σχέδιό σας για ένα μικρό ποσό επιπλέον ανά μήνα.

Πίνακας σύγκρισης: Κορυφαίοι κεντρικοί υπολογιστές MySQL

Πλήθος
Το φθηνότερο σχέδιο
Απαιτήσεις
Μηνιαία τιμή ανανέωσης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?
SiteGround 3,95 $Ισχύει μόνο για τον αρχικό όρο (επιλογή πελάτη)11,99 $30 ημέρες για κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας
Φιλοξενία Α2 3,92 $Απαιτείται δέσμευση 3 ετών7,99 $30 ημέρες για πλήρη επιστροφή χρημάτων, “Οποιαδήποτε στιγμή” προ-βαθμολογημένη επιστροφή χρημάτων
Φιλοξενία InMotion 2,95 $Απαιτείται δέσμευση 2 ετών7,99 $90 ημέρες

μειονεκτήματα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της MySQL?

 • Η MySQL είναι η πιο δημοφιλής βάση δεδομένων και θα υποστηρίζεται από πολλούς οικοδεσπότες Ιστού
 • Συχνά ενημερώνεται με βελτιώσεις ασφαλείας και πρόσθετες λειτουργίες
 • Δωρεάν αλλά επί πληρωμή εκδόσεις είναι διαθέσιμες για εμπορική χρήση
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές διαφορετικές διεπαφές χρήστη.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της MySQL?

 • Οι προγραμματιστές μπορεί να αισθάνονται περιορισμένοι από το τι μπορούν να κάνουν με τη βάση δεδομένων
 • Η MySQL δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι επεκτάσιμη, καθιστώντας την λιγότερο ιδανική επιλογή για εφαρμογές που αναμένεται να αυξηθούν σε μέγεθος.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία MySQL?
Η A2 Hosting σημείωσε το # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Οι αναγνώστες μας μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% σε αυτά τα εξαιρετικά γρήγορα σχέδια MySQL. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Άλλες δυνατότητες στο SQL

 • PostgreSQL
 • Πρόσβαση MS
 • MSSQL
 • MariaDB
 • SQLite

Συχνές ερωτήσεις MySQL

 • Ποιοι είναι μερικοί καλοί λόγοι για τη χρήση της MySQL?

  Η MySQL είναι μια βάση δεδομένων που λειτουργεί σε μια μεγάλη πλειονότητα διακομιστών ιστού και ο κύριος σκοπός της είναι να φιλοξενήσει όλο το προσαρμοσμένο περιεχόμενο που δημιουργείτε στον ιστότοπό σας. Στη σημερινή σύγχρονη εποχή ανάπτυξης και φιλοξενίας ιστότοπων, είναι πολύ δύσκολο να συλλάβουμε ένα σενάριο όπου δεν θα χρειαστείτε σχεσιακή βάση δεδομένων.

  Η MySQL είναι ευέλικτη, ασφαλής και μπορεί να χειριστεί σύνολα βάσεων δεδομένων όλων των μεγεθών. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες βάσεις δεδομένων με διακομιστές Linux, Apache και PHP, η MySQL είναι η πιο κοινή βάση δεδομένων που θα βρείτε σε συνδυασμό με αυτό το λογισμικό διακομιστή.

 • Υπάρχουν λόγοι για να μην χρησιμοποιήσετε το MySQL?

  Ναί. Ενώ η πλειονότητα των διακομιστών φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν δημιουργηθεί με χρήση Linux και μπορούν να εκτελέσουν MySQL, υπάρχουν ορισμένοι τύποι διακομιστών που παίζουν καλύτερα με άλλες λύσεις βάσης δεδομένων.

  Παρόλο που η MySQL είναι συμβατή σε διακομιστές που βασίζονται σε Windows, συχνά θα βρείτε το MS SQL ως βάση δεδομένων επιλογής σε αυτούς τους διακομιστές, καθώς είναι μια λύση βάσης δεδομένων που έχει κατασκευαστεί από τη Microsoft.

  Εκτός από ζητήματα συμβατότητας, ωστόσο, θα πιεστείτε σκληρά για να βρείτε λόγους ΔΕΝ να χρησιμοποιήσετε μια βάση δεδομένων MySQL στον ιστότοπό σας.

 • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τη MySQL?

  Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για το MySQL στην αγορά βάσεων δεδομένων, αλλά καμία δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο η MySQL.

  Σε διακομιστές που βασίζονται σε Windows, θα εξακολουθείτε να βρίσκετε το MS SQL που χρησιμοποιείται κατά καιρούς – η εναλλακτική λύση της Microsoft στη MySQL. Ορισμένοι διακομιστές Unix και Windows θα χρησιμοποιήσουν επίσης το PostgreSQL ως πλατφόρμα βάσης δεδομένων μέσω του MySQL για να χειριστούν πολλά προσαρμοσμένα σύνολα δεδομένων και προσαρμοσμένα αιτήματα προγραμματισμού.

  Η MySQL εξακολουθεί να είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σύστημα βάσεων δεδομένων στο Διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες.

 • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη φιλοξενία MySQL?

  Η MySQL αναπτύσσεται συνήθως με ένα λειτουργικό σύστημα Linux που τροφοδοτεί Apache webservers και PHP scripting γλώσσες. Παρόλο που η MySQL μπορεί να αναπτυχθεί άμεσα σε πλατφόρμες που βασίζονται σε Windows και Unix, οι υπολογιστές που τροφοδοτούν τη βάση δεδομένων έχουν ελάχιστες απαιτήσεις υλικού 2 πυρήνων CPU, 2 GB μνήμης RAM και εγγράψιμης βάσης δεδομένων.

  Θα χρειαστείτε επίσης τουλάχιστον 2 GB ελάχιστου χώρου στο δίσκο για να μπορείτε να εκτελέσετε τον διαχειριστή υπηρεσιών της MySQL και τον πράκτορα παρακολούθησης. Στα εικονικά περιβάλλοντα φιλοξενίας ιστοσελίδων σήμερα, καμία από αυτές τις απαιτήσεις δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη.

 • Πρέπει να ανησυχώ για την εγκατάσταση?

  Πιθανώς όχι. Παρόλο που δεν μπορούμε να σας παρέχουμε βήμα-προς-βήμα πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες κάθε παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων που αναφέρεται στον ιστότοπό μας, μπορούμε να πούμε ότι οι περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν MySQL ως λύση βάσης δεδομένων «έξω από το κουτί» – που σημαίνει με το σχέδιό σας.

  Εάν δεν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα διακομιστή Windows ή Unix με MS SQL ή PostgreSQL, οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλές η βάση δεδομένων σας είναι η MySQL.

  Εάν χρειάζεστε κάποια προσαρμοσμένη τροποποίηση στη βάση δεδομένων MySQL – τότε η εγκατάσταση μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε. Διαφορετικά, θα πρέπει να είναι ήδη λειτουργικό όταν συνδέεστε στον λογαριασμό φιλοξενίας σας για πρώτη φορά.

 • Τι σημαίνει αυτο-φιλοξενείται; Δεν χρειάζεται να τρέχω έναν διακομιστή μόνοι μου?

  Οι αυτο-φιλοξενούμενοι διακομιστές και οι σχετικές πλατφόρμες τους δεν απαιτούν από εσάς να αποκτήσετε προσωπικά τον διακομιστή και να τον διαχειριστείτε για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας. Αντίθετα, η αυτο-φιλοξενία σημαίνει απλώς ότι η φιλοξενία δεν παρέχεται απευθείας από την ομάδα ανάπτυξης που δημιούργησε το λογισμικό και τα συστήματα που χρησιμοποιείτε για την εκτέλεση της βάσης δεδομένων MySQL.

  Εάν χρησιμοποιείτε το MySQL ως μέρος της φιλοξενίας του ιστότοπού σας, πιθανότατα θα είναι ήδη εγκατεστημένο όταν έχετε πρόσβαση στον διακομιστή σας.

 • Χρειάζομαι διαχειριζόμενη φιλοξενία για να χρησιμοποιήσω τη MySQL ως βάση δεδομένων μου?

  Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από την απάντησή σας στην ερώτηση, “πόση ευθύνη είστε διατεθειμένοι να αποδεχτείτε για τη συντήρηση του ιστότοπού σας;”

  Όσο πιο περίπλοκο γίνεται το περιβάλλον φιλοξενίας σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη σας για επαγγελματικά διαχειριζόμενες υπηρεσίες.

  Η κοινόχρηστη φιλοξενία συχνά συνοδεύεται από ορισμένες διαχειριζόμενες υπηρεσίες – και επειδή είναι πολύ πιθανό ότι το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας σας περιλαμβάνει μια βάση δεδομένων MySQL, ενδέχεται να μην ανησυχείτε για την κοινή χρήση φιλοξενίας.

  Εάν έχετε μια αποκλειστική λύση φιλοξενίας, ωστόσο, το πρόγραμμά σας ενδέχεται (ή όχι) να περιλαμβάνει διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Εξετάστε το ενδεχόμενο να το προσθέσετε στο πακέτο σας εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο διαχείρισης μιας βάσης δεδομένων MySQL. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό ισχύει για οποιαδήποτε πλατφόρμα αυτο-φιλοξενούμενων βάσεων δεδομένων – όχι μόνο για τη MySQL.

 • Μπορώ να φιλοξενήσω μια βάση δεδομένων MySQL σε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας?

  Ναί. Η πλειονότητα των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Linux με διακομιστές ιστού Apache και γλώσσες σεναρίων PHP. Η MySQL είναι η προτιμώμενη λύση βάσης δεδομένων για ομαδοποίηση με αυτήν τη διαμόρφωση διακομιστή.

  Εάν δεν γνωρίζετε τι τύπο βάσης δεδομένων χρησιμοποιείτε για την τροφοδοσία του προσαρμοσμένου περιεχομένου του ιστότοπού σας, οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες ότι χρησιμοποιείτε τη MySQL.

  Παρόλο που μπορεί να έχετε πιο αυστηρά όρια σε πράγματα όπως ο χώρος αποθήκευσης σε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας λόγω του τρόπου με τον οποίο αυτοί οι διακομιστές συγκεντρώνουν πόρους, πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε τη MySQL ως βάση δεδομένων.

 • Πρέπει να ξέρω πώς να προγραμματίζω τη χρήση της MySQL?

  Σίγουρα θα βοηθούσε.

  Μπορείτε να ρυθμίσετε μια βάση δεδομένων MySQL ως μέρος σχεδόν οποιασδήποτε εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου ή ενός σεναρίου. Υπάρχουν καταστάσεις όπου η δυνατότητα προγραμματισμού θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στη βάση δεδομένων MySQL, αλλά σίγουρα δεν απαιτείται η χρήση της βάσης δεδομένων.

  Πολλοί πίνακες ελέγχου διαθέτουν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για τις βάσεις δεδομένων σας. Εάν έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε διαφορετικές λύσεις CMS με αυτοπεποίθηση, δεν θα πρέπει να είστε πολύ πίσω στην τεχνογνωσία διαχείρισης των βάσεων δεδομένων MySQL.

 • Πώς συγκρίνεται το MySQL με το MSSQL ως σχεσιακή βάση δεδομένων?

  Εάν έχετε ακόμη την επιλογή μεταξύ MySQL και MS SQL ως βάση δεδομένων, τότε είναι ασφαλές να υποθέσετε ότι χρησιμοποιείτε διακομιστή Windows. Αυτή η υπόθεση μπορεί να γίνει επειδή το MySQL αναπτύχθηκε ως λύση ανοιχτού κώδικα και το MS SQL αναπτύχθηκε ως λύση βάσης δεδομένων για Microsoft.

  Λόγω αυτών των δύο βασικών διαφορών, οι δύο βάσεις δεδομένων έχουν διαφορετικά σύνολα χαρακτηριστικών:

  Η MySQL είναι πιο ευέλικτη, φθηνότερη και χρησιμοποιεί αρκετούς κινητήρες αποθήκευσης και το MS SQL είναι πιο ασφαλές και πλήρως εξοπλισμένο για συστήματα Windows.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map