Minecraft Hosting: Βρήκαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για τις περιπέτειες τυχερών παιχνιδιών σας το 2020.

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία Minecraft

Το Minecraft είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι με ζωντανούς, μπλοκ χαρακτήρες και σκηνές. Το παιχνίδι για πολλούς παίκτες απαιτεί έναν ασφαλή, αποκλειστικό διακομιστή και υποστήριξη για mods και plugins.


Η απόδοση της CPU είναι σημαντική: αναζητήστε επεξεργαστές με υψηλούς ρυθμούς ρολογιού. Η χαμηλή καθυστέρηση είναι το κλειδί, όπως και η αποθήκευση SSD (μονάδα στερεάς κατάστασης) και η προστασία DDoS.

Ελέγξαμε εκατοντάδες οικοδεσπότες Ιστού για να βρούμε αυτούς που προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη και αξία. Ακολουθούν οι επιλογές των ειδικών μας για τους 5 κορυφαίους οικοδεσπότες του Minecraft:

 1. Hostinger
  – Φιλοξενία ειδικών για Minecraft με εφαρμογή για κινητά
 2. HostGator
  – Προσιτοί, αποκλειστικοί διακομιστές υψηλής απόδοσης
 3. Μπλε Χοστ
  – Υψηλής ισχύος, φθηνή ειδική φιλοξενία με μονάδες RAID
 4. Hostwinds – Υψηλός πόρος VPS, Cloud και Dedicated server
 5. Υγρός Ιστός
  – Ισχυροί αφιερωμένοι και διακομιστές cloud για φιλοξενία Minecraft

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες του Minecraft?

Ελέγξαμε εκατοντάδες οικοδεσπότες έναντι των δεκάδων παραγόντων που απαιτούνται για την ποιοτική φιλοξενία Minecraft. Αυτά περιελάμβαναν επεξεργαστές με υψηλές ταχύτητες ρολογιού. Αποθήκευση SSD; ενημερώσεις με ένα κλικ για mods και plugins. και εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση.

Στη συνέχεια συνυπογράψαμε χιλιάδες κριτικές χρηστών από τη βάση δεδομένων μας για να φτάσουμε στη λίστα των προτεινόμενων κεντρικών υπολογιστών.

Φιλοξενία Minecraft

συγκρίνετε τη φιλοξενία minecraft

Τι θα μάθετε

Σε αυτήν τη σελίδα, θα μάθετε πώς να επιλέξετε το καλύτερο περιβάλλον φιλοξενίας ως συνήγορος του Minecraft.

Υπάρχουν δεκάδες παράγοντες που επηρεάζουν την εμπειρία παιχνιδιού σας, ανάλογα με τον πάροχο φιλοξενίας που αναζητάτε.

Δεν είναι μόνο αυτή η σελίδα ένας οδηγός για τους θαυμαστές του Minecraft, αλλά και όποιος θέλει αρκετά παιχνίδια ξεκινήσουν τον δικό τους διακομιστή.

Ας βυθίσουμε αμέσως.

Σύγκριση κεντρικών υπολογιστών Minecraft

Χωρίς τους περιορισμούς ενός παραδοσιακού βιντεοπαιχνιδιού, το Minecraft προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες. Αυτά περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση προκλήσεων και τη δημιουργικότητα, ανάλογα με τη λειτουργία που επιλέγουν οι παίκτες.

Στον πυρήνα του, το παιχνίδι αποτελείται από κατασκευή με κύβους με υφή εντός τρισδιάστατου χώρου – μοιάζει λίγο με το Lego για μια νέα γενιά.

Παιχνίδι Minecraft

Το σύμπαν Minecraft δημιουργείται διαδικαστικά, που σημαίνει ότι δημιουργεί περιεχόμενο μέσω ενός αλγορίθμου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα ρύθμιση για πολλούς παίκτες εάν ένας από αυτούς έχει έναν αρκετά ισχυρό φιλοξενούμενο διακομιστή.

Θεωρείται το «ψηφιακό lego» της εποχής μας, η Minecraft έχει τραβήξει την προσοχή και τη δέσμευση της περισσότερα από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι σε πολλές πλατφόρμες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παιχνιδιού, τους οποίους θα καλύψουμε τώρα.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κερδηθεί από τον ξεχωριστό, ζωντανό, μπλοκ κόσμο του Minecraft.

Λειτουργίες παιχνιδιών Minecraft

Οι παίκτες επιλέγουν έναν από τους δύο τρόπους παιχνιδιού: Επιβίωση ή Δημιουργικός.

Μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο ταυτόχρονα σε μια ρύθμιση για πολλούς παίκτες.

Λειτουργία επιβίωσης Minecraft

Η λειτουργία Survival βάζει τους παίκτες σε έναν επικίνδυνο κόσμο όπου η οικοδόμηση με τους κύβους είναι απαραίτητη για να παραμείνει ζωντανός.

Συμμορίες τεράτων και άλλων πλασμάτων απειλούν και επιτίθενται, απαιτώντας προσοχή, ειδικά τη νύχτα.

Η υγεία και η πείνα πρέπει επίσης να παρακολουθούνται.

Δημιουργική λειτουργία Minecraft

Η λειτουργία δημιουργικού σάς επιτρέπει δημιουργήστε τη δική σας εμπειρία, κτίριο με απεριόριστους πόρους, χωρίς προβλήματα υγείας και πείνας, και χωρίς τέρατα.

Τα μπλοκ στη λειτουργία δημιουργίας απλώς τραβούνται από τον αέρα, λαμβάνοντας οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος που επιθυμούν οι παίκτες.

Λειτουργίες Extreme Game

Μια πιο ακραία έκδοση του Survival mode είναι Λειτουργία Hardcore.

Σε αντίθεση με τη λειτουργία Survival, όπου μπορείτε να “αποκρύψετε” και να απολαύσετε απατεώνες και μπόνους, η λειτουργία Hardcore δεν επιτρέπει την αλλαγή του επιπέδου δυσκολίας ή τον κόσμο που διατηρείται μετά το “θάνατο”.

Ωστόσο, ορισμένα εργαλεία τρίτων είναι διαθέσιμα για την αποθήκευση δημιουργημένων κόσμων στο Hardcore.

Δεν έχετε την επιλογή να ανανεώσετε ή να συνεχίσετε μια προηγούμενη περίσταση προσθέτει έναν τεράστιο παράγοντα πίεσης για παίκτες.

Αυτή η πίεση είναι η ουσία της συγκλονιστικής φύσης του Minecraft ως κόσμου και παιχνιδιού.

Λειτουργία τάξης MinecraftΥπάρχει ακόμη και λειτουργία τάξης στον ιστότοπο του Minecraft. Πόσο φοβερό!

Η διαφορά στις λειτουργίες παιχνιδιού

Για να συνοψίσουμε και να ολοκληρώσουμε τα πράγματα, ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές στις λειτουργίες παιχνιδιού.

Η κατοχή τους δίπλα-δίπλα καθιστά απλούστερο να κάνει τους αρχάριους να κατανοήσουν πώς λειτουργούν όλα.

Λειτουργία επιβίωσηςΔημιουργική λειτουργίαΛειτουργία Hardcore
Τα υλικά πρέπει να συγκεντρωθούν για την κατασκευή και την κατασκευή, ώστε να αποκτήσετε εμπειρία.Άπειρη πρόσβαση σε όλα τα μπλοκ και τα υλικά στον κόσμο του παιχνιδιού. Μπορούν επίσης να καταστραφούν.Ουσιαστικά παρόμοια με τη λειτουργία Survival, αλλά συνεχώς σε μια «σκληρή» ρύθμιση, με μία μόνο ζωή.
Υγεία, πείνα και πανοπλίες υπάρχουν.Χωρίς μπαρ υγείας, πανοπλίας ή πείνας. Μπορείτε επίσης να πετάξετε!Μια ζωή, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μπαρ υγείας, πείνας και πανοπλίες.
Υπάρχει απογραφή.Πρόσβαση σε αυγά αναπαραγωγής, τα οποία δεν υπάρχουν στη λειτουργία Survival.Υπάρχει απογραφή.
Εάν πεθάνετε, επιστρέφετε στο σημείο αναπαραγωγής.Πρέπει να δημιουργήσετε μπλοκ εντολών.Εάν πεθάνετε, είτε πηγαίνετε στη λειτουργία θεατή για πάντα είτε διαγράφετε τον χάρτη.

απαιτήσεις διακομιστή φιλοξενία minecraft

Απαιτήσεις υλικού Minecraft Server

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ειδικεύονται στη φιλοξενία Minecraft, με σχέδια και δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού (συμπεριλαμβανομένου πρόσθετου περιεχομένου και προσαρμοσμένες διαμορφώσεις).

Ενοικίαση ή φιλοξενία του δικού σας διακομιστή

Αν θέλεις ενεργοποιήστε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες Minecraft, πρέπει να νοικιάσετε ή να φιλοξενήσετε τον δικό σας διακομιστή.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει το παιχνίδι και προσφέρει επαρκείς πόρους για την υποστήριξη της ομάδας παιχνιδιών σας (πολλά βασικά προγράμματα φιλοξενίας στον συνολικό αριθμό των υποστηριζόμενων παικτών).

Η έναρξη είναι τόσο εύκολη όσο η λήψη του αρχείου και η σύνδεση με τον διακομιστή, αλλά φροντίστε να συζητήσετε τα διαθέσιμα πακέτα με τον παροχέα σας προτού δεσμεύσετε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο – και λάβετε υπόψη την επεκτασιμότητα.

Απαιτήσεις πόρων

Λάβετε υπόψη ότι οι απαιτήσεις πόρων δεν αλλάζουν πολύ με βάση τον τρόπο παιχνιδιού ή τον τύπο που επιλέγετε, είτε πρόκειται για επιβίωση, PVP ή μόνο βανίλια Minecraft.

Ακόμα και οι χομπίστες μπορούν να δημιουργήσουν διακομιστές Minecraft ικανά να χειριστούν αρκετές εκατοντάδες παίκτες, με εξαρτήματα εκτός του ράφι. Οι μικρότεροι διακομιστές Minecraft μπορούν να ρυθμιστούν σε ξεπερασμένους υπολογιστές.

Δεδομένου ότι το διαβάζετε, θα υποθέσουμε ότι οι ανάγκες σας έχουν ήδη ξεπεράσει τέτοιες ρυθμίσεις.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα σχέδια διακομιστή Minecraft σε επίπεδο εισόδου δεν είναι πολύ καλύτερα από τις αυτοσχέδιες λύσεις – και δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι καθόλου καλύτερα.

παράγοντες φιλοξενίας minecraft

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός προγράμματος φιλοξενίας Minecraft

Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας αποκλειστικά για τη φιλοξενία Minecraft, υπάρχουν πολλά συστατικά που πρέπει να θυμάστε. Μερικά από αυτά είναι:

 • Αφάνεια: Όσον αφορά την καθυστέρηση, η τοποθεσία του διακομιστή μπορεί να είναι υψίστης σημασίας. Όχι μόνο η θέση του διακομιστή θα επηρεάσει τη γενική ταχύτητα του διακομιστή, αλλά και τον χρόνο ταξιδιού των δεδομένων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε έναν διακομιστή με στόχευση παγκοσμίως.
 • Επεξεργαστής: Ο επεξεργαστής και η ισχύς επεξεργασίας του διακομιστή είναι ένας επιπλέον παράγοντας που πρέπει να προσέξετε. Αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη δυνατότητα κλιμάκωσης μακροπρόθεσμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις προδιαγραφές για τον αριθμό των νημάτων καθώς και για τη δημιουργία του επεξεργαστή.
 • ΕΜΒΟΛΟ: Στόχος για έναν αποκλειστικό διακομιστή – όσο περισσότερη μνήμη RAM έχετε, τόσο καλύτερος είναι ο διακομιστής. Αξίζει να κάνετε κάποια έρευνα και να διαβάσετε πρώτα το φόρουμ, για να δείτε από πρώτο χέρι σχόλια από κεντρικούς υπολογιστές διακομιστών.
 • Αποθήκευση: Στην ιδανική περίπτωση, μια μονάδα στερεάς κατάστασης (SSD) είναι προτιμότερη. Αυτό οφείλεται κυρίως σε έναν πολύ υψηλό ρυθμό εσωτερικής μεταφοράς, καθιστώντας την την ταχύτερη μορφή αποθήκευσης. Σίγουρα μια ενίσχυση απόδοσης.
 • Ενημερώσεις Mod και Plugin: Οι ενημερώσεις με ένα κλικ είναι προτιμότερες για λόγους ευκολίας. Οι δωρεάν και απλές ενημερώσεις προσθηκών είναι επίσης ένα ιδανικό πλεονέκτημα για να λάβετε υπόψη. Δεν είναι όλα τα πρόσθετα δωρεάν, αλλά οι επιλογές εύκολης ενημέρωσης βοηθούν πάντα στην εξοικονόμηση χρόνου.
 • Εγκατάσταση και ρύθμιση Minecraft: Η επιλεγμένη υποστήριξη κεντρικών υπολογιστών για το Minecraft, η εγκατάσταση και η ρύθμιση θα καθορίσει πόσο χρόνο ξοδεύετε για να το κάνετε. Με κάθε ειλικρίνεια, αυτό πρέπει να είναι ένα βασικό πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας που θα επιλέξετε.

Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο, δείτε αν το πρόγραμμα φιλοξενίας σας συνοδεύεται από έναν πίνακα ελέγχου. Ένας πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να ανεβάζετε και να επεξεργάζεστε αρχεία χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών (εάν δεν σας ενοχλεί).

Απαιτήσεις φιλοξενίας Minecraft – Γκρο πλαν

Λίστα διακομιστών Minecraft

Δεδομένου ότι το Minecraft είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, οι απαιτήσεις υλικού εξαρτώνται από το μέγεθος του δημογραφικού σας.

Επί πλέον, Η τοποθεσία του διακομιστή παίζει σημαντικό ρόλο στην εξάλειψη της καθυστέρησης, ειδικά εάν θέλετε να επικεντρωθείτε στις περιφερειακές αγορές.

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε αρκετές περιφερειακές αγορές, βεβαιωθείτε ότι ο ίδιος οικοδεσπότης τους έχει καλύψει με χαμηλή καθυστέρηση πρόσβασης. Αποκτήστε τη γεωγραφία σωστά εάν στοχεύετε σε παγκόσμιο κοινό.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία Minecraft?
Το Bluehost παρέχει εύκολη ρύθμιση και ισχυρούς διακομιστές VPS για παιχνίδια. Το πρόγραμμα VPS αρχικού επιπέδου παρέχει 1 TB εύρους ζώνης. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 65% σε σχέδια Bluehost χρησιμοποιώντας αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
.

RAM, ισχύς επεξεργασίας και άδειες υποσχέσεις

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν ειδική μνήμη RAM και κοινόχρηστο επεξεργαστή σε σχέδια αρχικού επιπέδου. Το Disregard προσφέρει πολλά υποσχόμενη «απεριόριστη μνήμη RAM», καθώς πρόκειται για ψευδείς διαφημίσεις.

Οι υποσχέσεις για άφθονη αποθήκευση συνήθως δεν είναι καλό σημάδι. Υποδεικνύουν ότι ο κεντρικός υπολογιστής χρησιμοποιεί τη φθηνότερη δυνατή μηχανική αποθήκευση.

Η μνήμη RAM διαιρείται με τον αριθμό των διακομιστών που φιλοξενούνται σε κάθε υπολογιστή σε ειδικές παρτίδες.

Δεδομένου ότι είναι διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών σχεδίων, που κυμαίνονται από φθηνούς διακομιστές VPS έως υλικό εταιρικής κλάσης με χώρο αποθήκευσης στερεάς κατάστασης (SSD), θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τις προδιαγραφές.

Η αποθήκευση SSD συνιστάται ιδιαίτερα και για πολλούς χρήστες, οι σκληροί δίσκοι δεν αποτελούν απλώς επιλογή.

Τύπος φόρτωσης CPU με Minecraft

Η απόδοση της CPU είναι εξίσου σημαντική. Αξίζει να έχουμε κατά νου ότι το Minecraft μπορεί να έχει υψηλό μονό σπείρωμα. Ειδικά όταν είναι γεμάτο με πολλά mods και plugins.

Αυτό συνήθως σημαίνει Xeons σε σχετικά υψηλά ρολόγια (3,6GHz ή περισσότερο). Σας προτείνουμε να κάνετε την εργασία σας όταν πρόκειται για CPU.

Εκτός από το υλικό, φθηνότερα σχέδια συνοδεύονται από έναν αριθμό περιορισμοί σαν:

 • Μη αυτόματες προσθήκες και εγκατάσταση mod
 • Δεν υπάρχει προεγκατεστημένη MySQL
 • Δεν υπάρχουν αποκλειστικές θύρες για προσθήκες
 • Περιορισμένο ή χωρίς αντίγραφο ασφαλείας

Δωρεάν κεντρικοί υπολογιστές διακομιστή – Όχι

Δυστυχώς, δεν θα βρείτε έναν δωρεάν κεντρικό υπολογιστή διακομιστή Minecraft.

Ακόμα κι αν το κάνατε, η απόδοση θα ήταν τρομερή.

Ενώ πολλά από αυτά τα ζητήματα μπορούν να ξεπεραστούν, είναι συχνά ένας πολύ καλός τρόπος σπατάλης χρόνου και απώλειας χρηστών στη διαδικασία.

Εάν δεν σκοπεύετε να ξοδέψετε πολλή προσπάθεια για τη συντήρηση και να επενδύσετε χρόνο στην οικοδόμηση της κοινότητάς σας, μπορεί να είναι κακή επιλογή.

Η έλλειψη έγκαιρων ενημερώσεων θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ορισμένους χρήστες. Το αντίτιμο για αυτόματες ενημερώσεις ή με 1 κλικ είναι σχετικά μικρό σε αντάλλαγμα.

τρέχει δικό του διακομιστή minecraft

5 Πλεονεκτήματα της εκτέλεσης του δικού σας διακομιστή Minecraft

Ορισμένοι παίκτες δεν προσπαθούν ποτέ ούτε σκέφτονται να κατέχουν διακομιστή. Έχετε σαφώς, εξ ου και γιατί διαβάζετε αυτήν τη σελίδα. Ακόμα καλύτερα αν είστε ήδη στη διαδικασία ρύθμισης!

Εδώ είναι πέντε οφέλη να εκτελείτε τον δικό σας διακομιστή Minecraft:

 1. Κανόνες
 2. Κοινότητα
 3. Εγκατάσταση Mods
 4. Διδασκαλία
 5. Παρέχετε ένα περιβάλλον

Κανόνες

Ο διακομιστής σας, που σημαίνει ότι είναι το παιχνίδι σας – το μαντέψατε – οι κανόνες σας!

Δημιουργήστε ένα σύνολο κανόνων ή έναν νόμο εντός του παιχνιδιού για να ταιριάζει με την κοινότητά σας, να το κάνει ένα ευτυχισμένο μέρος για τους ανθρώπους να παίζουν και να χτίζουν.

Κοινότητα

Φόρουμ MinecraftΜπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας κοινότητα, αλλά υπάρχουν και λαμπρές υπάρχουσες ομάδες.

Ίσως το πιο επιβραβευτικό μέρος της δημιουργίας και της κατοχής ενός διακομιστή είναι να έχει μια κοινότητα.

Η δημιουργία και η διατήρηση μιας κοινότητας διακομιστή θα το κάνουν δημιουργήστε μια πλατφόρμα για νέες σχέσεις μέσω του Minecraft. Αυτές οι κοινότητες είναι συχνά οι ισχυρότερες στο gaming!

Εγκατάσταση Mods

Πόσο δροσερό είναι να μπορείτε να εγκαταστήσετε mods όλων των ειδών σε διακομιστή υπό τον έλεγχό σας?

Ομοίως με τους κανόνες, τα mods εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να διαθέσετε στην αγορά τον διακομιστή σας.

Διδασκαλία

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, το Minecraft μπορεί να λειτουργήσει ως λαμπρό εργαλείο διδασκαλίας.

Πολλά παιδιά έχουν παίξει το παιχνίδι για μερικά χρόνια, διδάσκοντάς τους βασική διαχείριση διακομιστή. Αυτό περιλαμβάνει βασικές ρυθμίσεις, διαχείριση Linux και εντολές.

Παρέχετε ένα περιβάλλον

Για κάθε διακομιστή, υπάρχει μια ομάδα με συγκεκριμένη προτίμηση. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία σας να δημιουργήσετε έναν διακομιστή για να παρέχετε σε μια κοινότητα ένα περιβάλλον για να παίξετε.

Μια άλλη ικανοποιητική πτυχή της κατοχής του δικού σας διακομιστή Minecraft.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε με το Minecraft Hosting

Ως ανακεφαλαίωση, ήθελα να επισημάνω μερικά πράγματα πριν ξεκινήσετε και αγοράσετε φιλοξενία που καθορίζεται για το Minecraft. Εδώ είναι:

 • Άφθονη μνήμη RAM – Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM για διακομιστή που προορίζεται για 7-8 παίκτες
 • Αξιοπιστία – Εάν ο διακομιστής σας πέσει, το παιχνίδι θα πέσει για όλους τους παίκτες. Βρείτε έναν οικοδεσπότη με υψηλή εγγύηση χρόνου λειτουργίας.
 • Οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα – Το Minecraft μπορεί να εκτελεστεί σε Linux ή Windows, απλώς επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Οι διακομιστές Linux είναι συνήθως φθηνότεροι.

οι καλύτεροι οικοδεσπότες του minecraft

Οι 3 κορυφαίοι πάροχοι φιλοξενίας Minecraft

Έχω επιλέξει τρεις παρόχους φιλοξενίας ως κορυφαίες επιλογές, αν θέλετε να έχετε διακομιστή Minecraft.

Ρίξτε μια ματιά στις σύντομες περιγραφές παρακάτω, εναλλακτικά ελέγξτε τις μεμονωμένες σελίδες τους.

Υγρός Ιστός

υγρός ιστός minecraft

Εάν το κόστος δεν είναι πρόβλημα και προσπαθείτε να κάνετε τον καλύτερο διακομιστή για να παίξετε το Minecraft όσο το δυνατόν περισσότερο, το Liquid Web θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

Ειδικεύονται σε διακομιστές υψηλής απόδοσης που είναι εξαιρετικά επεκτάσιμοι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να φιλοξενήσετε εισροές παικτών καθώς έρχονται.

Οι διακομιστές έρχονται με ένα 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, οπότε θα πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο για παίκτες. Το μεγάλο πράγμα που προσφέρει το Liquid Web είναι «ηρωική υποστήριξη», η οποία είναι διαθέσιμη 24/7/365.

Παρόλο που το Liquid Web δεν είναι οικοδεσπότης για συγκεκριμένο παιχνίδι, το προσωπικό υποστήριξής του είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένο (τουλάχιστον 300 ώρες εκπαίδευσης τουλάχιστον) και συνήθως καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βοηθήσει.

ServerMania

minecraft servermania

ServerMania
ειδικεύεται επίσης σε διακομιστές υψηλής απόδοσης, κυρίως διακομιστές cloud και αποκλειστικούς διακομιστές, αλλά είναι λίγο πιο προσιτός από το Liquid Web.

Επιπλέον, διαθέτουν κάποια συγκεκριμένη τεκμηρίωση του Minecraft για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα σχέδιο, να κατεβάσετε το Minecraft και να το εκτελέσετε.

Όλα τα πακέτα έρχονται με χώρο αποθήκευσης SSD και υπάρχουν άφθονη μνήμη RAM σε όλα τα ειδικά σχέδια. Υπάρχει επίσης ένα 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Σαρκτ

minarkraft του sharktech

Τέλος, το Sharktech είναι μια άλλη καλή επιλογή για τη φιλοξενία ενός διακομιστή Minecraft, αλλά ακόμη πιο προσιτή.

Το μεγάλο πλεονέκτημά τους έναντι άλλων οικοδεσποτών έχει προηγμένη προστασία DDOS, το οποίο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν ο διακομιστής σας είναι ποτέ στοχευμένος.

Μπορείτε να επιλέξετε από Linux ή Windows για ένα λειτουργικό σύστημα και όλα τα σχέδια συνοδεύονται από άφθονο χώρο αποθήκευσης SSD.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στα σχέδια στο Sharktech, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο που να πλησιάζει τις ακριβείς προδιαγραφές που θέλετε.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για σοβαρή φιλοξενία Minecraft?
Το Liquid Web – επιλεγμένο από το Disruptor Beam – παρέχει ένα περιβάλλον παιχνιδιών υψηλής απόδοσης και εξαιρετική τεχνική υποστήριξη. Λάβετε επεκτασιμότητα κατ ‘απαίτηση και ταχύτητες καψίματος. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να λάβετε ειδικές τιμές.

Συνιστώμενη ανάγνωση

Σε αυτό το άρθρο, πρότεινα αποθήκευση SSD (μονάδα στερεάς κατάστασης) για το Minecraft. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φιλοξενία SSD και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγετε εδώ: Συγκρίνετε τη φιλοξενία SSD.

Άλλες δυνατότητες στο Gaming

 • Διακομιστής Tekkit
 • Συντεχνία

Συχνές Ερωτήσεις του Minecraft

 • Τι είναι το Minecraft?

  Το Minecraft είναι ένα βιντεοπαιχνίδι ανοιχτού κόσμου που επιτρέπει στους παίκτες να κατασκευάζουν κατασκευές από τρισδιάστατα μπλοκ. Το Minecraft είναι επίσης γνωστό ως βιντεοπαιχνίδι “sandbox”. Δημιουργήθηκε από έναν Σουηδό προγραμματιστή και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009. Είναι το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία.

 • Ποιο είναι το νόημα του Minecraft?

  Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι και έχει νόημα να διασκεδάσει. Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετοί διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού. Σε μεμονωμένα παιχνίδια, μπορείτε να παίξετε όπως θέλετε. Στα παιχνίδια πολλαπλών παικτών, ο χειριστής του παιχνιδιού καθορίζει συνήθως τους «κανόνες».

  Το Minecraft μπορεί να παιχτεί ως παιχνίδι μάχης, ως παιχνίδι εξερεύνησης, ως παιχνίδι οικοδόμησης ή κάποιος συνδυασμός αυτών.

 • Πώς λειτουργεί το Minecraft?

  Ένα παιχνίδι Minecraft λαμβάνει χώρα σε έναν σχεδόν άπειρο τρισδιάστατο εικονικό κόσμο που αποτελείται από κύβους και άλλα αντικείμενα που μοιάζουν με μπλοκ. Οι χαρακτήρες μπορούν να κινούνται σε όλο τον κόσμο και να κινούνται μπλοκ για να χτίζουν πράγματα ή να ολοκληρώνουν άλλες εργασίες. Διαφορετικά μπλοκ έχουν διαφορετικές ιδιότητες, επομένως χρησιμοποιούνται διαφορετικά για διάφορους τύπους οικοδομικών έργων.

  Υπάρχουν επίσης οντότητες που δεν είναι παίκτες, όπως ζώα και τέρατα, στον κόσμο, τις οποίες οι παίκτες μπορούν να πολεμήσουν.

 • Είναι το Minecraft ένας μοναδικός εικονικός κόσμος στον οποίο υπάρχουν όλοι οι παίκτες?

  Όχι, το Minecraft είναι ένα παιχνίδι που ο καθένας μπορεί να εγκαταστήσει στον δικό του υπολογιστή ή διακομιστή. Υπάρχουν πολλοί κόσμοι Minecraft που εκτελούνται ταυτόχρονα. Στις κονσόλες, έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα, ενώ σε έναν κόσμο Minecraft, οκτώ παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί.

 • Πόσα άτομα παίζουν Minecraft?

  Στο τέλος του 2019, ο αριθμός των παικτών του Minecraft έφτασε τους 500 εκατομμύρια παίκτες στο διαδίκτυο.

  Αν φανταστούμε όλους αυτούς τους παίκτες online ταυτόχρονα και λέμε ότι κατά μέσο όρο τέσσερις παίκτες μοιράζονται έναν κόσμο, αυτό θα ήταν συνολικά 125.000.000 παιχνίδια για πολλούς παίκτες!

 • Έτσι μπορώ να δημιουργήσω τον δικό μου διακομιστή Minecraft?

  Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διακομιστή Minecraft και να παίξετε με άτομα από οπουδήποτε στον κόσμο. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί πόροι φιλικοί για αρχάριους στο διαδίκτυο, η δημιουργία ενός διακομιστή Minecraft είναι πολύ εφικτή. Πολλοί που δημιουργούν έναν διακομιστή αγοράζουν τη φιλοξενία Minecraft από εξειδικευμένους κεντρικούς υπολογιστές όπως το Hostinger.

 • Ποια λειτουργικά συστήματα μπορούν να εκτελέσουν το Minecraft?

  Το Minecraft μπορεί να εκτελεστεί σε Windows, Mac OSX και Linux. Υπάρχουν επίσης εκδόσεις του παιχνιδιού για πολλές κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και φορητές συσκευές. Το Minecraft Bedrock (έκδοση τσέπης για κινητά) λειτουργεί σε Android, iOS, Windows 10 Mobile, Xbox One, Fire OS και Nintendo Switch.

 • Χρειάζομαι λογαριασμό φιλοξενίας ιστού για να εκτελέσω έναν διακομιστή Minecraft?

  Αν θέλετε ένα μακροπρόθεσμο παιχνίδι με πολλούς εμπλεκόμενους, θα προτιμούσατε να εκτελέσετε το Minecraft σε έναν ισχυρό διακομιστή ή ένα πρόγραμμα φιλοξενίας Minecraft.

  Εξαρτάται από το εάν έχετε έναν ισχυρό και αρκετά γρήγορο επιτραπέζιο υπολογιστή και μια αρκετά γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

 • Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής διακομιστή Minecraft?

  Ναι, υπάρχουν πολλές εκδόσεις. Τα πιο δημοφιλή που ονομάζονται “Βανίλια” και “Bukkit”. Η έκδοση Bukkit υποστηρίζει πρόσθετα που έχουν δημιουργηθεί από την κοινότητα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση διακομιστή και στη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού.

  Υπάρχουν επίσης πιρούνια υπαρχόντων mods διακομιστή όπως το “Spigot”, ένα πιρούνι του Bukkit.

 • Υπάρχουν πίνακες ελέγχου για τη διαχείριση ενός ιστότοπου φιλοξενίας Minecraft?

  Ναι, το Multicraft είναι ο πιο δημοφιλής και πιο ισχυρός πίνακας ελέγχου φιλοξενίας Minecraft. Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας όπως το Hostinger προσφέρουν το Multicraft με το πρόγραμμα φιλοξενίας Minecraft, καθώς και δωρεάν προστασία DDoS, πλήρη πρόσβαση FTP, υλικό διπλού CPU και μια εφαρμογή για κινητά.

 • Μπορώ να εκτελέσω το Minecraft σε κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας?

  Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας γενικά δεν επιτρέπουν το μέγεθος του χώρου των αρχείων, το εύρος ζώνης και τη χρήση του επεξεργαστή που θα απαιτούνται για την εκτέλεση ενός διακομιστή Minecraft.

  Επιπλέον, τα περισσότερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας συνήθως απαγορεύουν τη χρήση των διακομιστών τους για τυχερά παιχνίδια, οπότε οι πιο εξειδικευμένοι διακομιστές και οι διακομιστές cloud είναι μια καλύτερη επιλογή.

 • Μπορώ να εκτελέσω το Minecraft σε λογαριασμό VPS?

  Ενδέχεται να μπορείτε να εκτελέσετε έναν διακομιστή Minecraft σε λογαριασμό VPS, αν και θα πρέπει να προσέχετε προσεκτικά τα όρια χρήσης και τη δομή των χρεώσεων.

  Επιπλέον, θα πρέπει να δείτε εάν επιτρέπεται το παιχνίδι σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του προγράμματος φιλοξενίας, δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι εντάσεως πόρων.

 • Υπάρχει εγκατάσταση με ένα κλικ για διακομιστές Minecraft?

  Όχι, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ρητές εγκαταστάσεις με ένα κλικ για διακομιστές Minecraft. Ωστόσο, πάροχοι όπως το Hostinger προσφέρουν επιλογές άμεσης εγκατάστασης με μια εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών που μπορεί να ενεργοποιήσει τον διακομιστή Minecraft αμέσως.

  Για αρχάριους, η εγκατάσταση ενός διακομιστή από το μηδέν μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά με τη σωστή βοήθεια, η διαδικασία δεν είναι πολύ πιο αργή από μια εγκατάσταση με ένα κλικ.

 • Τι είδους πρόγραμμα φιλοξενίας πρέπει να έχω για να τρέξω έναν διακομιστή Minecraft?

  Τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας για την εκτέλεση ενός διακομιστή Minecraft είναι αποκλειστικοί διακομιστές, καθώς είναι εντάσεως πόρων και δεν έχουν περιορισμούς που ισχύουν για τη χρήση διακομιστή που σχετίζεται με παιχνίδια.

  Διαφορετικά, εάν εκτελείτε τον δικό σας εξοπλισμό διακομιστή (αποκλειστικός διακομιστής, συνεγκατάσταση ή διακομιστής στο δικό σας κτίριο), πιθανότατα έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες για να εκτελέσετε τον δικό σας διακομιστή Minecraft.

 • Τι είναι η διαχείριση φιλοξενίας Minecraft?

  Οι εταιρείες που παρέχουν διαχειριζόμενη φιλοξενία Minecraft συνήθως προσφέρουν κάποια υποστήριξη εγκατάστασης και εγκατάστασης, καθώς και γενναιόδωρους πόρους που εξυπηρετούν διακομιστές τυχερών παιχνιδιών και μεγάλο αριθμό παικτών.

  Ορισμένα από αυτά έχουν αυτοματοποιημένη ρύθμιση, οπότε έχετε έναν διακομιστή Minecraft που εκτελείται μόλις πληρώσετε για τον λογαριασμό σας.

 • Ποιο είναι το μειονέκτημα μιας αυτόματης εγκατάστασης του Minecraft?

  Το πρόβλημα με τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες εγκατάστασης είναι ότι το Minecraft μπορεί να εκτελέσει διάφορες προσαρμογές. Μέρος του λόγου που πολλοί άνθρωποι θέλουν να τρέχουν τον δικό τους διακομιστή Minecraft είναι ότι θέλουν να μπορούν να το προσαρμόσουν με τον τρόπο που τους αρέσει.

  Ωστόσο, ορισμένες από τις διαχειριζόμενες λύσεις φιλοξενίας παρέχουν σε όλους την ίδια βασική εγκατάσταση που δημιουργείται αυτόματα.

 • Ποιες εναλλακτικές λύσεις για τη λειτουργία του δικού σας διακομιστή Minecraft?

  Το Minecraft Realms είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που έχει συσταθεί από την Mojang, την εταιρεία πίσω από το Minecraft, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Τα παιχνίδια φιλοξενούνται στους διακομιστές τους, στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε εσείς και οι φίλοι σας χωρίς καμία παρέμβαση από τον εξωτερικό κόσμο των παικτών.

 • Πρέπει να αγοράσω το Minecraft για να παίξω στον διακομιστή κάποιου άλλου?

  Το λογισμικό Minecraft λειτουργεί τόσο ως διακομιστής όσο και ως πελάτης, οπότε πρέπει να έχετε ένα νόμιμο αντίγραφο του Minecraft ανεξάρτητα από το εάν διαθέτετε διακομιστή ή παίζετε σε έναν. Χρησιμοποιείτε το ίδιο λογισμικό για να εκτελέσετε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπως και για να συνδεθείτε σε ένα.

 • Πώς μπορώ να συνδεθώ σε ένα παιχνίδι Minecraft για πολλούς παίκτες σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή?

  Για να συνδεθείτε σε ένα απομακρυσμένο παιχνίδι για πολλούς παίκτες, μεταβείτε στο μενού και επιλέξτε “Multiplayer”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη διακομιστή”.

  Πρέπει να γνωρίζετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή στον οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε – λίστες ενεργών διακομιστών Minecraft είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map