Φιλοξενία IIS 7.0

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία IIS 7.0

Το Internet Information Services (IIS) είναι το κορυφαίο προϊόν διακομιστή ιστού της Microsoft. Με το IIS 7.0, επανασχεδιάστηκε εντελώς και παρόλο που υπήρξαν αρκετές εκδόσεις από τότε, το πρόγραμμα δεν είναι ριζικά διαφορετικό τώρα. Είναι διαθέσιμο από μια μειοψηφία κεντρικών υπολογιστών.


Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το IIS 7.0, βρείτε έναν κεντρικό υπολογιστή που εκτελεί Windows Server 2008. Δεν εκτελεί αυτό το λειτουργικό σύστημα κάθε πάροχος φιλοξενίας Windows, επομένως πρέπει να επαληθεύσετε την έκδοση που χρησιμοποιεί ο κεντρικός υπολογιστής σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη συζήτησή μας παρακάτω. Εδώ είναι οι κορυφαίοι 5 κεντρικοί υπολογιστές IIS 7.0:

 1. Πάμε μπαμπά
  – Φιλοξενία Windows χαμηλού κόστους από έναν αξιόπιστο κεντρικό υπολογιστή
 2. LiquidWeb
 3. Hostwinds
 4. WinHost
 5. MochaHost

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για το IIS 7.0?

Ξεκινώντας με αξιόπιστους οικοδεσπότες των Windows που προσφέρουν IIS 7.0, παραθέτουμε σύντομα αυτούς με εξαιρετική τεχνική υποστήριξη, προηγμένη ταχύτητα και ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Στη συνέχεια, αντλήσαμε πληροφορίες από χιλιάδες κριτικές χρηστών για να φτάσουμε στις τελικές μας επιλογές.

Τι είναι το IIS 7.0?

συγκρίνετε τη φιλοξενία iis7

Τι είναι το IIS 7?

Οι υπηρεσίες πληροφοριών διαδικτύου (IIS) είναι η τεχνολογία διακομιστή Ιστού Microsoft ASP.NET και είναι ο ακρογωνιαίος λίθος σχεδόν όλων των εφαρμογών ιστού που εκτελούνται στο περιβάλλον .NET.

Η έκδοση 7 του IIS ήταν η έκδοση που εκσυγχρονίζει την πλατφόρμα για νεότερα λειτουργικά συστήματα.

Προς το παρόν, τα IIS είναι στην έκδοση 10 (παραλείποντας το 9), αλλά οι αλλαγές από την έκδοση 7 ήταν σχετικά μικρές και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το “IIS 7” ως συντομογραφία για ολόκληρη την ομάδα. Οι παλαιότερες εκδόσεις είναι ουσιαστικά ξεπερασμένες.

7 φόντο

Ιστορία των IIS 7

Το ακρωνύμιο IIS σημαίνει “Internet Information Services”, αλλά στο παρελθόν σημαίνει “Internet Information Server”.

Η τρέχουσα έκδοση των IIS είναι 10.0. Περιλαμβάνεται στα Windows 10 και Windows Server 2016.

Η έκδοση IIS 7.0 κυκλοφόρησε το 2008 ως μέρος μιας μαζικής αναθεώρησης από την έκδοση 6.

Οι ειδικοί της βιομηχανίας χαρακτήρισαν την κυκλοφορία των IIS 7 μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις της αρχιτεκτονικής ιστού της Microsoft.

Πώς διαφέρει το IIS 7 από το IIS 6?

Το όραμα πίσω από την αναθεώρηση ήταν να πάρει το αποδεδειγμένο Ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια της υπάρχουσας βάσης κώδικα IIS 6.0 και μετατρέψτε την σε μια εξαιρετικά επεκτάσιμη και διαχειρίσιμη πλατφόρμα.

Αυτή η αναθεώρηση ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του προϊόντος και έκανε τα IIS εύχρηστα και εύκολο στην προσαρμογή για μεμονωμένες ανάγκες έργου.

Καινοτομίες των IIS 7

Πριν από την έκδοση 7, είχαν γίνει μικρές αλλαγές από την αρχική κυκλοφορία, αλλά με τον Windows Web server 2008, α Δημιουργήθηκε πλήρης στοίβα ολοκλήρωσης βάσης δεδομένων και διακομιστή FTP.

Επιπλέον, το IIS 7 κυκλοφόρησε με ένα γραφικό εργαλείο που ονομάζεται Διευθυντής IIS, που επιτρέπει τοπική και απομακρυσμένη διαχείριση και θα μπορούσε να εκτελεστεί σε όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα της Microsoft.

Για εκδόσεις λειτουργικού συστήματος νεότερες από τα Windows 7 ή Server 2008, ενδέχεται να απαιτείται λειτουργία αντίστροφης συμβατότητας για ορισμένες λειτουργικές μονάδες IIS.

7 χαρακτηριστικά

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του IIS 7?

Οι υπηρεσίες IIS 7 και οι νεότερες εκδόσεις προσφέρουν μια σειρά από λειτουργίες εφαρμογών και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους χρήστες του ιστότοπου με βάση την πλοήγηση του ιστότοπου μέσω της δρομολόγησης σελίδων.

Το IIS 7 επιτρέπει τόσο εφαρμογές στατικής όσο και ελεγχόμενης από MVC και μπορεί να ενσωματωθεί στο Visual Studio για γρήγορη ανάπτυξη προτύπων εφαρμογών για ιστότοπους.

Σε υψηλό επίπεδο, οι εκδόσεις IIS 7 και νεότερες εκδόσεις προσφέρουν απαράμιλλη υποστήριξη πλήρους στοίβας, δημιουργώντας ένα ελεγχόμενο αλλά άνετο περιβάλλον για τους προγραμματιστές που δημιουργούν ασφαλείς εφαρμογές.

 • Το IIS έχει ένα απλό διαμόρφωση βάσει κειμένου που μπορούν να εισαχθούν και να εξαχθούν.
 • Ο “Διευθυντής IISΤο εργαλείο επιτρέπει τη διαχείριση του διακομιστή Ιστού τοπικά ή απομακρυσμένα.
 • Οι προγραμματιστές και οι επαγγελματίες IT μπορούν να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία ελέγχου γραμμής εντολών, WMI και .NET framework API.
 • Οι διαχειριστές του IIS 7 μπορούν αντιπρόσωπος εργασίες διαμόρφωσης σε χαμηλότερους προνομιούχους κατόχους ιστότοπων ή προγραμματιστές.
 • Η λειτουργία κοινής διαμόρφωσης επιτρέπει τον παγκόσμιο έλεγχο των λειτουργιών σε ολόκληρο το σύμπλεγμα διακομιστών.
 • Τα εργαλεία διάγνωσης και αντιμετώπισης προβλημάτων δημιουργούν εντοπισμός σφαλμάτων και ανίχνευση σφαλμάτων εύκολο και καθαρό.
 • ο αρθρωτό, επεκτάσιμη αρχιτεκτονική του IIS7 το εκσυγχρονίζει από την έκδοση 6 και διευκολύνει την προσθήκη χαρακτηριστικών .NET μέσω ενός API.
 • Το IIS 7 λειτουργεί πλήρως ενσωματωμένο Επεξεργασία HTTP αγωγός, που επιτρέπει στις πιο ισχυρές εφαρμογές να τρέχουν και να παραδίδουν περιεχόμενο γρήγορα.
 • Πρόσθετη υποστήριξη για FastCGI πλαίσια όπως η PHP και άλλες ανεξάρτητες γλώσσες ιστού.

Ποιες είναι οι τρέχουσες διαθέσιμες εκδόσεις των υπηρεσιών IIS?

Οι τρέχουσες διαθέσιμες εκδόσεις των IIS, από 7.0 και μετά, είναι:

Εκδοχή

Συμπεριλαμβάνεται με διακομιστή

Σημειώσεις

7.0 Vista, Windows Server 2008
7.5 Windows 7, Windows Server 2008 R2 Υποστηρίζει TLS 1.1 και 1.2
8.0 Windows 8, Windows Server 2012 Βελτιωμένος χειρισμός πιστοποιητικών SSL
8.5 Windows 8.1, Windows Server 2012 R2
10.0 Windows 10, Windows Server 2016 Υποστηρίζει HTTP / 2

Δεν υπάρχει IIS 9, πιθανώς για τον ίδιο λόγο που δεν υπάρχει Windows 9.

Ενότητες iis7

Τι είναι τα IIS 7 Modules?

Οι ενότητες είναι ανεξάρτητα «δομικά στοιχεία» που μπορείτε να προσθέσετε στον διακομιστή σας για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα στις εφαρμογές σας. Το IIS 7 έρχεται με πάνω από 30 από αυτές τις ενότητες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με το σύστημα που βασίζεται σε λειτουργικές μονάδες στο IIS 7.0 – είναι δυνατή μια ποικιλία από εξαιρετικά διαμορφώσιμες δυνατότητες.

Παραδείγματα των ενοτήτων IIS 7

Ενότητες ασφαλείας μπορεί να ενισχύσει συστηματικούς ελέγχους για τη διεκπεραίωση του αιτήματος, την εξουσιοδότηση διεύθυνσης URL και τον έλεγχο ταυτότητας.

→ Ενότητες συμπίεσης Αυξήστε τη δυνατότητα επεξεργασίας αιτημάτων για στατικά αρχεία και διευκολύνετε τη λίστα περιεχομένων ενός καταλόγου ιστότοπων.

Πρόοδος προόδου στο IIS 7.5: Το σύγχρονο .NET Framework

Έκδοση 7.5 – επεκτείνει την έκδοση 7 και περιλαμβάνεται στα Windows 7 και Windows Server 2008 R2.

Έρχεται επίσης με βελτιωμένη υποστήριξη για το μεταφορά αρχείων ενότητες χρησιμοποιώντας είτε FTP είτε WebDAV.

Επιτρέπει επίσης γραμμή εντολών έλεγχος από το Windows PowerShell και εισάγει υποστήριξη ασφαλείας με TLS 1.1 και 1.2.

Αυτό επιτρέπει την αύξηση:

 • Αντιστοίχιση πιστοποιητικού πελάτη
 • Ασφάλεια IP
 • Αίτημα φιλτραρίσματος

Οι παλαιότερες εκδόσεις SSL και TLS έχουν γνωστά προβλήματα ασφαλείας, επομένως η χρήση τουλάχιστον της έκδοσης 7.5 συνιστάται ιδιαίτερα.

είναι 7 SSL Η τεκμηρίωση της Microsoft παρέχει αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης πιστοποιητικού SSL, τη δημιουργία και την επαλήθευση μιας δέσμευσης και τη διαμόρφωση ρυθμίσεων. Εικόνα μέσω WhoIsHostingThis.com.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για το σωστό οικοδεσπότη IIS7?
Το GoDaddy παρέχει προγράμματα IIS 7 Windows που υποστηρίζονται από ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Αυτήν τη στιγμή οι αναγνώστες μας μπορούν να εξοικονομήσουν αυτά τα σχέδια χρησιμοποιώντας αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
.

Προηγμένες ενότητες στο IIS 8 – IIS 10: SSL και HTTP / 2

Συνολικά, οι IIS 7.0 και 7.5 δημιούργησαν το σύγχρονο πλαίσιο .NET, οι εκδόσεις 8 και 8.5 υπάρχουν με επιπλέον υποστήριξη για SSL και νεότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων Windows (Windows Server 2012 R2 και Windows 8.1).

Η έκδοση 7.0 έθεσε τα θεμέλια μιας πιο αρθρωτής πλατφόρμας με αυστηρότερη ασφάλεια και αυξημένη υποστήριξη για το οικοσύστημα ASP.NET.

Αν και δεν συνιστάται η χρήση της έκδοσης 7.5 για έργα με παλαιότερα συστήματα λειτουργικού διακομιστή, μερικές φορές το κόστος αναβάθμισης διακομιστών μπορεί να σημαίνει αποφυγή αυτών των αναβαθμίσεων. Για το λόγο αυτό, πολλές εφαρμογές ιστού εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτές τις παλαιότερες εκδόσεις των IIS, οι οποίες είναι αποδεδειγμένες αξιόπιστος και βαθιά ασφαλής.

IIS 10: Υποστήριξη για HTTP / 2

Η πιο προφανής πρόοδος στο IIS 10 είναι η υποστήριξη για HTTP / 2.

Αυτή η αναθεώρηση του πρωτοκόλλου HTTP:

 • Συμπιέζει τις κεφαλίδες
 • Επαναχρησιμοποιεί τις συνδέσεις
 • Επιτρέπει την απόκριση ώθησης

Τα πρόσφατα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζουν αυτές τις δυνατότητες, οι οποίες βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της πρόσβασης στον Ιστό.

τεχνολογίες Ιστού iis7

Τι Web Technologies υποστηρίζει το IIS 7?

Ενώ το κύριο χαρακτηριστικό των IIS είναι η υποστήριξή του σε τεχνολογίες Microsoft όπως το Γ # γλώσσα, ASP.NET, και Διακομιστής SQL, Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις περισσότερες τεχνολογίες ιστού που υποστηρίζουν άλλα γνωστά προγράμματα περιήγησης, όπως:

 • PHP5 και PHP7
 • Java (Apache Tomcat)
 • Ruby on Rails
 • Πύθων
 • Perl
 • MySQL
 • PostgreSQL
 • MongoDB

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εγκατάσταση των IIS είναι πιο περίπλοκη από ό, τι με το Apache, αλλά όλα είναι εφικτά.

εγκατάσταση φιλοξενίας iis 7

Εγκατάσταση και φιλοξενία IIS 7

Ενώ οι περισσότερες εκδόσεις των Windows μπορούν να εκτελούν μια ποικιλία διακομιστών ιστού, μόνο οι υπηρεσίες IIS και Node.js έχουν ισχυρή ενσωματωμένη υποστήριξη για Πλαίσιο οντοτήτων και ASP.NET περιβάλλον.

Η υποστήριξη IIS7 είναι αυτόματη στο οικοσύστημα .NET, αλλά το Node.js και οποιεσδήποτε εφαρμογές IIS μπορούν να αποκτηθούν μέσω της χρήσης της διαχείρισης πακέτων “NuGet” από τη Visual Basic.

Το “Windows hosting” δεν είναι το ίδιο με το IIS hosting.

Οι διακομιστές των Windows μπορούν να εκτελέσουν επίσης Apache, Nginx και άλλο λογισμικό διακομιστή ιστού.

Αν ψάχνετε για φιλοξενία Windows, ωστόσο, είναι πιθανό να επωφεληθείτε από τα εγγενή πλαίσια της Microsoft και θέλετε τα IIS για αυτό. Ίσως χρειαστεί να ρωτήσετε ποιο λογισμικό διακομιστή χρησιμοποιεί ο ιστότοπος φιλοξενίας και ποια έκδοση.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τα IIS 7?

Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει από μια τοποθεσία με δυνατότητα λήψης ή ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος, το IIS Express μπορεί να ενεργοποιηθεί απευθείας μέσω των ρυθμίσεων του πίνακα ελέγχου.

Τα ίδια τα IIS είναι δωρεάν, αλλά ο διακομιστής που τρέχει κοστίζει χρήματα για την άδεια χρήσης του λειτουργικού συστήματος.

Για αυτόν τον λόγο, η φιλοξενία σε ένα ειδικό μπορεί να είναι πιο δαπανηρή, αλλά ανάλογα με τον οικοδεσπότη, το κόστος αδειοδότησης μπορεί να καλυφθεί.

Πολλοί κεντρικοί υπολογιστές σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των IIS με το Πλέσκ Πίνακας Ελέγχου. Ίσως θέλετε να κάνετε μερικά από αυτά τα πράγματα κατά τη ρύθμιση:

 1. Αναγκαστική χρήση SSL
 2. Ρύθμιση προσαρμοσμένων σελίδων σφαλμάτων
 3. Περιορίστε την πρόσβαση με διεύθυνση IP ή κωδικούς πρόσβασης

Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι πάροχοι και μεταπωλητές φιλοξενίας που μπορούν να εκτελέσουν τη φιλοξενία κοινόχρηστων Windows (με διακομιστές IIS) – οι οποίες συνήθως κοστίζουν πολύ λίγο, αλλά ενδέχεται να υποστούν προβλήματα απόδοσης σε σύγκριση με έναν ειδικό υπολογιστή.

Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα, ωστόσο, ένα κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας στο Linux είναι επίσης φθηνότερο αλλά έχει λιγότερο έλεγχο στην απόδοση.

Πραγματικά, αυτό που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το μέγεθος του έργου, ο αριθμός των πιθανών χρηστών και το επίπεδο ασφάλειας που απαιτείται.

είναι 7 οικοδεσπότης

Πώς να βρείτε έναν καλό οικοδεσπότη IIS 7

Τι πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εύρεση ενός κεντρικού υπολογιστή για μια εφαρμογή IIS 7 ή 7.5?

Ποια έκδοση του διακομιστή των Windows χρησιμοποιείται?

Το μεγαλύτερο τεχνικό ζήτημα πρέπει να είναι αν ο πάροχος έχει ή όχι Windows Server 2008 R2 ή νεότερα.

Σχεδόν όλοι οι κεντρικοί υπολογιστές του Microsoft OS πρέπει να έχουν αυτήν την πιστοποίηση.

Πρωτόκολλα ασφαλείας και εξειδίκευση της Microsoft

Πέρα από αυτό, κατανοώντας το πρωτόκολλα ασφαλείας που χρησιμοποιείται από τον κεντρικό υπολογιστή σας θα είναι ζωτικής σημασίας και η επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή που ειδικεύεται απευθείας στο Φιλοξενία της Microsoft έναντι πολλαπλών πλατφορμών – μπορεί να σημαίνει καλύτερη υποστήριξη αντιμετώπισης προβλημάτων.

Φροντίστε να συγκρίνετε κριτικές φιλοξενίας για υποστήριξη και επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή με μεγάλη τεχνογνωσία.

καλύτεροι οικοδεσπότες iis7

Οι κορυφαίες 3 επιλογές φιλοξενίας μου για το IIS 7

Τα προγράμματα Windows VPS του GoDaddy χρησιμοποιούν τα Windows 2008 ή 2012. Περιλαμβάνουν τα IIS 7.5 με τα Windows Web Hosting και 8.0 με το Plesk (VPS).

Godady iis7

Η υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email είναι διαθέσιμη, με διαφορετικές ώρες. Οι τιμές είναι λογικές και το GoDaddy διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

Είναι πιο γνωστός ως ιστότοπος εγγραφής τομέα, αλλά η GoDaddy έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην φιλοξενία ιστοσελίδων της τα τελευταία χρόνια.

Το A2 Hosting περιλαμβάνει την «καλύτερη έκδοση» των IIS με τα προγράμματα φιλοξενίας των Windows. Οι διακομιστές του χρησιμοποιούν Windows Server 2012, οπότε αυτό πιθανώς σημαίνει IIS 8.5.

a2 φιλοξενία 7

Η εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας 99,9% και η τεχνική υποστήριξη 24/7 το καθιστούν έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας.

Τα διαχειριζόμενα και μη διαχειριζόμενα προγράμματα VPS σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη φιλοξενία σας στο επίπεδο εμπειρίας διακομιστή.

Το BigRock διαθέτει προγράμματα φιλοξενίας και μεταπωλητή των Windows, χρησιμοποιώντας τα Windows 2008, Plesk και ASP.NET, σε λογικές τιμές.

bigrock iis7

Παρέχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και email. Όλα τα σχέδια υπόσχονται 99,9% χρόνο λειτουργίας και μη μετρημένο εύρος ζώνης. Ταιριάζει καλύτερα σε επίπεδο εισόδου μέσω μικρών επιχειρήσεων.

περίληψη 7

Περίληψη: IIS 7

 • Υποστηριζόμενος διακομιστής ιστού της Microsoft
 • Λειτουργεί με τεχνολογίες της Microsoft όπως το ASP.NET
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες τεχνολογίες ιστού τρίτων
 • Εκτελείται μόνο σε Windows

Συνιστώμενη ανάγνωση

Τεκμηρίωση της Microsoft σχετικά με την εγκατάσταση των IIS 7

Καλύτερη φιλοξενία ASP.NET

Άλλες δυνατότητες στους Διακομιστές Web

 • Απάχης
 • LiteSpeed
 • Tomcat JSP
 • Νίνγκ

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αναποφάσιστος για έναν κεντρικό υπολογιστή IIS?
Εάν χρειάζεστε φιλοξενία IIS 7, προτείνουμε το GoDaddy’Τα σχέδια των Windows
. Εάν κάνετε αναβάθμιση σε IIS 8.5 ή 10, εξερευνήστε το A2 Hosting
– Μόλις σημείωσαν το # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης.

IIS 7.0 Συχνές ερωτήσεις

 • Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το IIS?

  Οι υπηρεσίες IIS είναι ο διακομιστής ιστού της Microsoft. Είναι παρόμοιο με τον διακομιστή web Apache, αλλά υποστηρίζει προϊόντα της Microsoft όπως το .NET framework. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Apache. Αλλά αν ο ιστότοπός σας εξαρτάται από το .NET ή μία από τις βάσεις δεδομένων της Microsoft, οι υπηρεσίες IIS είναι σχεδόν σίγουρα μια καλύτερη επιλογή.

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το IIS 7.0 ή 7.5 αντί για νεότερη έκδοση?

  Το IIS 7 εξακολουθεί να έχει υποστήριξη από τη Microsoft, πολλοί εμπορικοί πελάτες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να βασίζονται σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows για την εκτέλεση ιστότοπων εταιρικής κλίμακας. Η αναβάθμιση κοστίζει χρήματα και η μετανάστευση τεχνολογίας μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητική.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map