Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας email 2020

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Contents

Βρείτε φιλοξενία με αυτές τις δυνατότητες στο Email

 • Προώθηση email
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 • Λίστες αλληλογραφίας
 • λίστα php
 • Προσαρμοσμένες εγγραφές MX
 • Ταχυδρόμος
 • Σκίουρος

Συγκρίνετε τη φιλοξενία email

Συγκρίνετε την επιλεγμένη εικόνα φιλοξενίας email

Αν σας αρέσουν οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων επιχείρησης, σας ενδιαφέρει να ρυθμίσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για συγκεκριμένο τομέα που είναι συνδεδεμένη στον τομέα του ιστότοπού σας.

Το να έχετε τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη στον τομέα της επιχείρησής σας είναι ένα σημαντικό στοιχείο επωνυμίας για οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση.

Φαίνεται πιο επαγγελματικό και μεταδίδει μια σοβαρότητα του σκοπού ότι οι δωρεάν διευθύνσεις λογαριασμού email όπως “[email protected]” απλά δεν.

Γιατί έχει σημασία ένα επιχειρηματικό email

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποδίδει μερίσματα για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με τη φιλοξενία email και τις λειτουργίες email τώρα όταν είστε στη διαδικασία έρευνας της φιλοξενίας για τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα σχέδια φιλοξενίας μπορεί να διαφέρουν έντονα όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι κρίσιμα για καλά επιχειρηματικά συστήματα, ακόμη και όταν τα σχέδια προσφέρουν σχεδόν πανομοιότυπες δυνατότητες φιλοξενίας ιστότοπων.

Πριν εξετάσουμε τις δυνατότητες και τα εργαλεία φιλοξενίας email, πρέπει πρώτα να εξετάσουμε τις βασικές απαιτήσεις για το email, τον τρόπο λειτουργίας των διακομιστών email και τους διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης σε υπηρεσίες email.

εξέταση φιλοξενίας email

Οι βασικές απαιτήσεις για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Στην απλούστερη, μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχει πέντε βασικές μεμονωμένες υπηρεσίες:

 1. Ένα εργαλείο σύνθεσης email
 2. Ένα εργαλείο συνημμένων αρχείων
 3. Ένα εργαλείο που στέλνει το email, μαζί με τυχόν συνημμένα
 4. Ένα εργαλείο που λαμβάνει εισερχόμενα μηνύματα email και συνημμένα
 5. Ένα σύστημα αποθήκευσης, αρχειοθέτησης και ανάκτησης μηνυμάτων email που αποστέλλονται και λαμβάνονται

Οι βασικές διαφορές μεταξύ διαφόρων παρόχων υπηρεσιών email βασίζονται σε διαφορετικά επίπεδα υπηρεσίας, ευελιξία, έκταση και περιορισμούς για καθεμία από αυτές τις τέσσερις βασικές απαιτήσεις.

πώς λειτουργούν οι διακομιστές email.

Πώς λειτουργεί ένας διακομιστής email

Για να λειτουργήσει σωστά οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπηρεσία email, απαιτεί αρκετές τεχνολογίες να συνεργάζονται αποτελεσματικά και απρόσκοπτα.

Υπάρχει η τεχνολογία που σας επιτρέπει να εισάγετε κείμενο. η τεχνολογία που επιτρέπει την προσθήκη συνημμένων αρχείων · και (προαιρετικά) την τεχνολογία που επιτρέπει τη μορφοποίηση εμπλουτισμένων κειμένων αντί για απλό κείμενο στο σώμα του email σας.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις τεχνολογίες δεν θα ισοδυναμούσε με τη βασική επεξεργασία κειμένου χωρίς τη βοήθεια ενός άλλου σημαντικού τεχνολογικού έργου: του διακομιστή email.

Πώς τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία χωρίζονται σε πακέτα

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε περιεχόμενο μεταδίδεται μέσω του Διαδικτύου, τα μηνύματα email σας χωρίζονται σε πολύ μικρότερα κομμάτια που ονομάζονται “πακέτα”.

Πατώντας το κουμπί αποστολής πακέτα όλα αυτά τα πακέτα μαζί και τα μεταδίδει στον διακομιστή email του παρόχου email σας – δηλαδή, έναν κεντρικό υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στον Ιστό με σκοπό τη διαχείριση μιας συγκεκριμένης πτυχής των στοιχείων του διαδικτύου, όπως ο τομέας / ο ιστότοπός σας ή το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

Διακομιστές εισερχόμενων και εξερχόμενων email

Έτσι, ένας διακομιστής email χειρίζεται μόνο μηνύματα email. Στην πραγματικότητα, έχετε δύο διακομιστές: έναν εξερχόμενο διακομιστή και έναν εισερχόμενο διακομιστή.

Όταν ο διακομιστής email “διαβάζει” τις διευθύνσεις του αποστολέα και του παραλήπτη στα πεδία email του, ο διακομιστής πραγματοποιεί σύνδεση με τον διακομιστή email του παραλήπτη.

Μεταδίδει τα πακέτα που περιέχουν την κεφαλίδα ή τα μεταδεδομένα (δηλαδή, τα διάφορα πεδία που μεταφέρουν δεδομένα σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο email) καθώς και τα πακέτα που περιέχουν το πραγματικό μήνυμα.

Η διεύθυνση IP και το μητρώο ονομάτων τομέα

Κάθε τομέας συνδέεται με μια μοναδική διεύθυνση (δηλαδή, τη διεύθυνση IP, όπου το “IP” σημαίνει “πρωτόκολλο Διαδικτύου”). Είναι σαν μια διεύθυνση δρόμου για ένα σπίτι ή ένα κτίριο. Το μητρώο ονομάτων τομέα αποθηκεύει τα δεδομένα που συνδέουν τα ονόματα τομέα με τις αντίστοιχες διευθύνσεις IP τους.

Στη διαδικασία μετάδοσης / λήψης email, ο διακομιστής email επικοινωνεί με τον διακομιστή DNS για αυτές τις πληροφορίες διεύθυνσης. Στη συνέχεια, αυτός ο εξερχόμενος διακομιστής παραδίδει το email στον διακομιστή εισερχόμενων αλληλογραφιών του παραλήπτη.

Ο διακομιστής εκτελεί έναν γρήγορο έλεγχο «ταυτότητας» για να βεβαιωθεί ότι θα πρέπει να δρομολογηθεί στον παραλήπτη που προορίζεται. Στη συνέχεια, το email παραδίδεται στα εισερχόμενα email του παραλήπτη.

διαμορφώσεις email

Οι τύποι διαμορφώσεων email

Υπάρχουν διαφορετικά πρωτόκολλα που έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται τα διάφορα μέρη της διαδικασίας συναλλαγής μέσω email. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται εξαρτάται από την πλευρά της συναλλαγής που χειρίζεται.

Ως μετάδοση δεδομένων και περιεχομένου μεταξύ δύο σημείων μέσω του Διαδικτύου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξαρτάται από τη σουίτα πρωτοκόλλου Διαδικτύου – δηλαδή, το σύνολο των πρωτοκόλλων επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται από δίκτυα υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου.

Τι είναι το TCP / IP?

Αυτή η σουίτα εργαλείων ονομάζεται TCP / IP, με βάση δύο από τα κρίσιμα πρωτόκολλα που χρησιμεύουν ως βάση για τη σειρά πρωτοκόλλων: το πρωτόκολλο ελέγχου μετάδοσης (TCP) και το πρωτόκολλο διαδικτύου (IP). Υπάρχουν τρία βασικά πρωτόκολλα TCP / IP για email:

 1. SMTP
 2. ΚΡΟΤΟΣ
 3. IMAP

SMTP

Το Simple Mail Transfer Protocol είναι το πρότυπο για την αποστολή και λήψη email μέσω του Διαδικτύου. Είναι παρόμοιο με το HTTP, το πρότυπο για την αποστολή εγγράφων μέσω του Διαδικτύου.

Ευτυχώς, οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας θεωρείτε ότι θα περιλαμβάνει πρόσβαση SMTP. Πρέπει να. Επομένως, δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε ότι οποιοδήποτε σχέδιο παρόχου φιλοξενίας προσφέρει SMTP. Θα είναι διαθέσιμο σε εσάς.

ΚΡΟΤΟΣ

Το Post Office Protocol είναι ένα από τα δύο διαθέσιμα πρωτόκολλα email-client-server. Το POP3 είναι η τρίτη και πιο δημοφιλής έκδοση αυτού του πρωτοκόλλου.

Υπάρχει επίσης ένα POP4 που παρέχει μερικές νέες εντολές στα υπάρχοντα πρότυπα του POP3 για ελαφρώς περισσότερη λειτουργικότητα.

Οι διαμορφώσεις POP εκχωρούν ουσιαστικά έναν ρόλο που μοιάζει με «ταχυδρομείο» στον διακομιστή email.

Με λίγα λόγια, μεταδίδει μηνύματα, αλλά δεν διατηρεί αντίγραφα αυτών των μηνυμάτων.

Έτσι, η διαχείριση των email σας πραγματοποιείται βασικά στον ίδιο τον πελάτη email, όχι στον διακομιστή email.

Αυτό σημαίνει μειωμένη εξάντληση των πόρων του διακομιστή email. Το μειονέκτημα είναι ότι χάνετε τη δυνατότητα συγχρονισμού των αρχείων ενός λογαριασμού email σε πολλές συσκευές.

IMAP

Το Internet Protocol Access Protocol είναι το άλλο από τα δύο πρωτόκολλα email-διακομιστή-πελάτη.

Σε αντίθεση με τη διαμόρφωση POP, η διαμόρφωση IMP σημαίνει ότι όλα τα μηνύματα του λογαριασμού παραμένουν αποθηκευμένα στον διακομιστή email, μαζί με τα μεταδεδομένα που σχετίζονται με κάθε μήνυμα και δεδομένα σχετικά με το αν το μήνυμα έχει διαβαστεί ή απαντηθεί.

Γιατί να επιλέξετε IMAP σε σχέση με άλλα πρωτόκολλα email

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το IMAP είναι η μόνη σας επιλογή, πραγματικά, εάν θέλετε οι υπάλληλοί σας (ή εσείς) να έχουν πρόσβαση, να εργάζονται και να ανακτούν μηνύματα email σε πολλές συσκευές αντί για μία μόνο.

Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε την αλληλογραφία σας στον φορητό υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να διαβάσετε ξανά τα μηνύματα σε αυτήν τη συνομιλία στο smartphone σας αργότερα, χωρίς να χάσετε δεδομένα ή να μην κάνετε λάθος ένα αναγνωσμένο email για ένα μη αναγνωσμένο.

IMAP έναντι POP

Οι διαφορές μεταξύ POP και IMAP

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ των ρυθμίσεων POP και IMAP, ώστε να μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για φιλοξενία email για την εταιρεία σας.

Η υπόθεση για POP Email

Οι διαμορφώσεις POP email λειτουργούν καλά για όποιον χρησιμοποιεί μόνο μία συσκευή για πρόσβαση και διαχείριση αυτής της συγκεκριμένης διεύθυνσης email. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, η ρύθμιση email POP θα πρέπει να είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε το βασικό χαρακτηριστικό της διαμόρφωσης POP: Κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε θα μεταφορτωθεί στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιλογής σας που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της επιλογής σας και στη συνέχεια θα αφαιρεθεί από τον διακομιστή σας.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του POP Email?

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να ελέγξετε την αλληλογραφία σας από οποιαδήποτε άλλη συσκευή και να δείτε οτιδήποτε άλλο εκτός από ολοκαίνουργια μηνύματα που έχουν φτάσει στον διακομιστή σας από την τελευταία φορά που ελέγξατε τον λογαριασμό σας στην κύρια συσκευή της επιλογής σας.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ η διαμόρφωση POP σάς παρέχει ως κάτοχο λογαριασμού να εξαιρεθείτε από τη διαγραφή email από τον διακομιστή σας.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα αρχειακό σύστημα γεμάτο με μηνύματα που δεν θέλετε να διατηρήσετε. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ο πελάτης email σας καταλήγει να κατεβάζει πολλά αντίγραφα των ίδιων μηνυμάτων email ξανά και ξανά.

Η υπόθεση για το IMAP

Το IMAP είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο πρωτοκόλλων και διαδικασιών. Κατά μία έννοια, είναι σαν μια υπηρεσία Dropbox για το email σας. Τα ληφθέντα μηνύματα στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας διατηρούνται επίσης σε διακομιστές, οι οποίοι συγχρονίζονται τακτικά με τον πελάτη σας.

Όταν προβάλλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη σας με διαμόρφωση IMAP, ο διακομιστής σας διατηρεί αυτό το μήνυμα, αλλά το επισημαίνει ως “αναγνωσμένο”.

Αυτό σημαίνει ότι δεν λαμβάνεται πολλές φορές στον πελάτη σας ως “μη αναγνωσμένο” που μπορεί να προκαλέσει σημαντική σύγχυση και διοικητικούς πονοκεφάλους. Στο ίδιο πνεύμα, εάν διαγράψετε ένα μήνυμα από τον πελάτη σας, διαγράφεται επίσης από τον διακομιστή σας.

Πλεονεκτήματα του IMAP

Η ισχύς αυτού του συστήματος είναι προφανής: Όπου και αν ελέγχετε και εργάζεστε με τα μηνύματα email σας και ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές χρησιμοποιείτε, τα μηνύματά σας οργανώνονται και συγχρονίζονται σε όλες αυτές τις συσκευές.

Τα μηνύματά σας παραμένουν αποθηκευμένα και επισημαίνονται ως αναγνωσμένα ή μη αναγνωσμένα, σύμφωνα με την τελευταία σας αλληλεπίδραση με κάθε email.

Τα πλεονεκτήματα του IMAP είναι αρκετά σαφή, ειδικά εάν έχετε μια εταιρεία με περισσότερους από έναν υπαλλήλους που δεν περιορίζονται συνεχώς και με συνέπεια σε μία μόνο συσκευή.

Εάν θέλετε οι υπάλληλοί σας να μπορούν να ελέγχουν και να απαντούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν κινήσει, καθώς και στο γραφείο ή στο σπίτι ή ενώ ταξιδεύετε, το IMAP είναι απαραίτητο.

Μειονεκτήματα του IMAP

Φυσικά, το μειονέκτημα είναι επίσης προφανές. Η διατήρηση αντιγράφων όλων αυτών των μηνυμάτων σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερο διαθέσιμο χώρο στο δίσκο και αυτός ο χώρος μπορεί να γεμίσει γρήγορα, ειδικά εάν υπάρχουν συνημμένα συχνά.

Ωστόσο, υπάρχουν εύκολες λύσεις για αυτό. Οι περισσότεροι πελάτες αλληλογραφίας προσφέρουν κάποια δυνατότητα αρχειοθέτησης ή σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αρχεία σε τοπικούς φακέλους, απελευθερώνοντας χώρο διακομιστή.

Κατά γενικό κανόνα, επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει IMAP ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιείτε τώρα. Οι πιθανότητες είναι, ίσως να θέλετε να μετεγκαταστήσετε στο IMAP κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πρόσβαση σε email

Τρόποι πρόσβασης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σε μεγάλο βαθμό, ο τρόπος πρόσβασης και αλληλεπίδρασης με το email σας είναι θέμα προτίμησης. Ωστόσο, οι επιλογές σας εξαρτώνται επίσης εν μέρει από τον τύπο του παρόχου email που επιλέγετε.

Πελάτης email

Οι πελάτες email είναι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στον τοπικό υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας και οι οποίες κατεβάζουν μηνύματα email από τον διακομιστή email σας στη μονάδα δίσκου σας.

Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους χρήστες να συνθέσουν, να στείλουν, να αποθηκεύσουν, να ανακτήσουν και να διαβάσουν μηνύματα email ανεξάρτητα από το εάν υπάρχει ή όχι ενεργή, τρέχουσα σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Φυσικά, οποιοσδήποτε πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εξακολουθεί να απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο κάποια στιγμή για να στείλει και να ανακτήσει αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσει με.

Παραδείγματα πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Παραδείγματα δημοφιλών πελατών email περιλαμβάνουν προγράμματα όπως το Apple’s Mail, το Microsoft Outlook και το Thunderbird.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το webmail είναι απλώς ένα σύστημα email που απαιτεί από τον χρήστη να συνδεθεί με το email του μέσω ιστότοπου που είναι φορτωμένος σε ένα πρόγραμμα περιήγησης που είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Παραδείγματα Webmail

Συνήθως, πολλές εταιρείες φιλοξενίας θα παρέχουν πρόσβαση σε μία ή περισσότερες εφαρμογές λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του cPanel του χρήστη ή άλλου τύπου πίνακα χρηστών. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται τα Horde, Roundcube και SquirrelMail.

Δωρεάν παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στον Ιστό

Μια άλλη μορφή webmail είναι ο πάροχος webmail, σε αντίθεση με την εφαρμογή λογισμικού webmail. Ο χρήστης απαιτεί απλώς ένα πρόγραμμα περιήγησης που είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο για να έχει πρόσβαση στο email του, σε αντίθεση με τους αυτόνομους πελάτες email που σας επιτρέπουν να εργάζεστε με email εκτός σύνδεσης.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία email?
Το SiteGround – με βαθμολογία # 1 από τους αναγνώστες μας – παρέχει εύκολη διαχείριση email και υποστήριξη 24/7. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 67% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Παράδειγμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στον Ιστό

Τα πιο γνωστά παραδείγματα παρόχων webmail είναι το Gmail και το Yahoo! Ταχυδρομείο.

δυνατότητες φιλοξενίας email

Βασικές δυνατότητες φιλοξενίας που σχετίζονται με email

Εξετάστε τις ακόλουθες βασικές δυνατότητες φιλοξενίας email πριν επιλέξετε έναν τελικό πάροχο φιλοξενίας.

 • Αριθμός λογαριασμών email
 • Διαθέσιμος χώρος
 • Προώθηση email
 • Αυτόματα ανταποκριτές
 • Αποστολή όλων των email
 • Παρακολούθηση ανεπιθύμητων

Αριθμός λογαριασμών email

Μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο σωστός αριθμός λογαριασμών email που θα χρειαστείτε. Ενώ ορισμένα σχέδια θα προσφέρουν απεριόριστο αριθμό, άλλα σχέδια σας περιορίζουν μόνο σε μια χούφτα – ή μερικές φορές μόνο σε έναν λογαριασμό!

Διαθέσιμος χώρος

Αν και τα μηνύματά σας ενδέχεται να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο ξεχωριστά, μπορούν να προσθέσουν γρήγορα.

Τα μεγάλα εξαρτήματα μπορούν να καταναλώσουν ακόμη περισσότερο χώρο. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας και σχέδια θα περιορίσουν τον διαθέσιμο χώρο, επομένως ελέγξτε αυτούς τους περιορισμούς, εάν υπάρχουν, πριν εγγραφείτε.

Ψευδώνυμα email και προώθηση email

Αυτές οι λειτουργίες σχετίζονται και σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι κάποιος στην επιχείρησή σας θα βλέπει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στον τομέα σας.

Το email aliasing σάς επιτρέπει να “τροφοδοτείτε” πολλές διευθύνσεις σε έναν λογαριασμό για απλοποιημένο χειρισμό.

Προώθηση μέσω email κυριολεκτικά «προώθηση» μηνυμάτων email από μία διεύθυνση σε άλλη διεύθυνση email της επιλογής σας.

Αυτόματα ανταποκριτές

Τα μηνύματα Autoresponder είναι τα σενάρια που επιτρέπουν στους κατόχους λογαριασμού email σας να δημιουργούν μηνύματα “εκτός γραφείου”, για παράδειγμα. Αυτά τα εργαλεία είναι απαραίτητα για λογαριασμούς email επιχειρήσεων.

Αποστολή όλων των email

Σε ορισμένα συστήματα, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στον σωστό τομέα, αλλά παρ ‘όλα αυτά είναι ορθογραφικά λάθος χάνεται ουσιαστικά.

Εναλλακτικά, μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα κρυφό αρχείο καταγραφής σε ένα μέρος όπου δεν θα βρεθεί έως ότου κάποιος το ψάξει.

Ένας λογαριασμός email catch-all κυριολεκτικά «συλλαμβάνει όλα» τα μηνύματα email, ακόμη και αυτά που αποστέλλονται σε μια διεύθυνση που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για επαγγελματικούς λογαριασμούς.

Παρακολούθηση και φιλτράρισμα Spam

Κάθε λογαριασμός email είναι ευαίσθητος σε ανεπιθύμητα μηνύματα. Αναζητήστε υπηρεσίες email που παρέχουν αποτελεσματικά φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων εισερχόμενων μηνυμάτων.

προηγμένες δυνατότητες φιλοξενίας email

Προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Επιπλέον, οι ακόλουθες πιο προηγμένες δυνατότητες μπορεί να είναι χρήσιμες.

Προσαρμοσμένες εγγραφές MX

Εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε το email σας με κάτι σαν το Google Apps, τότε θα πρέπει να μπορείτε να δρομολογήσετε τα μηνύματα email σας στους σωστούς διακομιστές που ανήκουν και λειτουργούν από αυτές τις υπηρεσίες.

Οι εγγραφές MX αποτελούν μέρος της εγγραφής DNS και είναι ο τρόπος με τον οποίο ανακατευθύνετε το email που απευθύνεται στον τομέα στα κατάλληλα μέρη.

Ενώ οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να τροποποιήσετε τις εγγραφές MX, ορισμένες δεν το κάνουν.

Η ίδια η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο καταχωρητής ονομάτων τομέα σας επιτρέπει δικαιώματα πρόσβασης και επεξεργασίας.

παράγοντας προστασίας

Η πλαστογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Έτσι επιτυγχάνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, φαίνεται ότι αποστέλλονται από νόμιμο αποστολέα. Εάν κάποιος είναι σε θέση να πλαστογραφήσει τους λογαριασμούς email του τομέα σας, μπορείτε να χάσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Το Sender Policy Framework λειτουργεί για την επικύρωση των μηνυμάτων email σας και έτσι ανιχνεύει πλαστογράφηση email εάν συμβεί.

Πώς λειτουργεί το SPF?

Το SPF βοηθά τους διακομιστές email που επεξεργάζονται τα ληφθέντα μηνύματα για να επαληθεύσουν ότι το μήνυμα προήλθε από έναν διακομιστή που έχει άδεια να στείλει μηνύματα σε αυτόν.

Αυτή η λίστα “εγκεκριμένων αποστολέων” ελέγχεται από τον εγγεγραμμένο κάτοχο του εν λόγω τομέα μέσω του καταχωρητή τομέα, χρησιμοποιώντας το σύστημα SPF.

Οφέλη του SPF

Η εφαρμογή SPF βοηθά την εταιρεία σας να αποφύγει αυτό που είναι γνωστό ως “backscatter” – δηλαδή, αναπηδούν πλαστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μοιάζουν να προέρχονται από τον τομέα σας, αλλά δεν είναι – καθώς και μαύρη λίστα για ανεπιθύμητα μηνύματα που πραγματικά δεν στείλατε.

επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή email

Σκέψεις κατά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή email

Εάν επιλέξετε έναν πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ιστού, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή email. Ωστόσο, εάν θέλετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει τομέα για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να βρείτε έναν κεντρικό υπολογιστή που να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν πολλές σκέψεις που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε έναν κεντρικό υπολογιστή για το email σας. Περιλαμβάνουν:

 • Ο αριθμός της διεύθυνσης email που θα χρειαστείτε
 • Τύποι αρχείων που σκοπεύετε να στείλετε
 • Πόσο σημαντικό είναι να αποφεύγετε να επισημαίνονται ως ανεπιθύμητα
 • Αρχειοθέτηση και αποθήκευση ανάγκες
 • Λειτουργία και υποστήριξη

Ο αριθμός των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζεστε

Δύο παράγοντες καθορίζουν το χώρο που χρειάζεστε: ο αριθμός των διευθύνσεων email που περιμένετε και το ποσό / μέγεθος των συνημμένων που αναμένετε να στείλετε.

Αν περιμένετε 30 διευθύνσεις email για τους υπαλλήλους σας, θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο από κάποιον που εργάζεται σόλο. Επιπλέον, τα είδη αρχείων που σκοπεύετε να στείλετε είναι σημαντικά.

Τι είδους αρχεία σκοπεύετε να στείλετε

Αρχεία όπως εικόνες (JPG, PNG κ.λπ.), αρχεία ήχου και PDF μπορούν να καταλάβουν αρκετό χώρο αποθήκευσης. Λάβετε υπόψη ότι, εάν η επιχείρησή σας στέλνει τακτικά μεγάλα αρχεία όπως αυτά, θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο αποθήκευσης

Αποφυγή φίλτρων ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Εάν είναι απολύτως κρίσιμο να παραδοθούν σωστά τα μηνύματα email σας, σκεφτείτε ένα VPS ή ένα ειδικό πρόγραμμα.

Να θυμάστε ότι Εάν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, εσείς και κάθε άλλο άτομο με αρχεία σε αυτόν τον διακομιστή έχετε την ίδια διεύθυνση IP.

Εάν κάποιος στον διακομιστή σας είναι δεσμευμένος spammer, όλοι οι διακομιστές μπορούν να καταλήξουν να προστεθούν σε μια μαύρη λίστα.

Αυτό δεν θα συμβεί αν χρησιμοποιείτε VPS ή αποκλειστικό διακομιστή. Θα σας δοθεί μια μοναδική διεύθυνση IP. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους, όπως το Google Apps.

Ανάγκες αρχειοθέτησης και αποθήκευσης

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το IMAP, ο διακομιστής σας θα διατηρεί αντίγραφα όλων των μηνυμάτων email που αποστέλλονται και λαμβάνονται. Αυτό θα επιφέρει επιπλέον φόρο στην κατανομή του χώρου αποθήκευσης του διακομιστή σας και θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή email.

Λειτουργία και υποστήριξη

Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε έναν κεντρικό υπολογιστή email που προσφέρει εύκολα προσβάσιμη υποστήριξη και μια σταθερή εγγύηση λειτουργίας.

τρεις κορυφαίοι οικοδεσπότες για email

Κορυφαίες 3 επιλογές για φιλοξενία μέσω email

Αναζητάτε τον καλύτερο οικοδεσπότη για το email σας; Ενώ οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν email, αυτοί οι τρεις ξεχωρίζουν.

SiteGround

Το SiteGround είναι ένας δημοφιλής οικοδεσπότης λόγω του υψηλού χρόνου λειτουργίας και της κορυφαίας υπηρεσίας. Μπορείτε να λάβετε email μέσω της φιλοξενίας του ιστότοπού σας ή να αγοράσετε αυτόνομη φιλοξενία email. Επίσης, διευκολύνουν την κλιμάκωση εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης αργότερα.

Στιγμιότυπο οθόνης SiteGround
Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας SiteGround

Μπλε Χοστ

Το BlueHost συνιστάται επίσημα από το WordPress, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για πολλές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το WordPress.

Από την πλευρά του email, προσφέρουν εξειδικευμένη υποστήριξη, τόσο για γενικά ζητήματα φιλοξενίας όσο και για email, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και συμβατότητα τρίτων.

Προσφέρουν επίσης απεριόριστους λογαριασμούς email, οι οποίοι μπορεί να είναι ένα τεράστιο μπόνους αν έχετε δεκάδες υπαλλήλους που όλοι χρειάζονται διευθύνσεις email.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας BlueHostΣτιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας BlueHost

iPage

Η τελική μου πρόταση για φιλοξενία email είναι το iPage. Είναι μια από τις πιο προσιτές επιλογές, αλλά έχει επίσης πολλές δυνατότητες να προσφέρει. Προσφέρει απεριόριστα εργαλεία email και κυκλοφορίας και μάρκετινγκ email.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρουν βασίζεται στον ιστό, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τους περισσότερους επιχειρηματικούς χρήστες. Η φιλοξενία VPS είναι διαθέσιμη, αν και αυτό δεν είναι το κύριο επίκεντρο.

Στιγμιότυπο οθόνης αρχικής σελίδας iPageΣτιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας iPage

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για τον σωστό οικοδεσπότη email?
Το Bluehost προσφέρει απεριόριστους λογαριασμούς email, φιλικά προς το χρήστη εργαλεία και υποστήριξη 24/7. Εάν εγγραφείτε τώρα μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 65% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Συχνές ερωτήσεις μέσω email

 • Χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο για την αποστολή μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?

  Τα περισσότερα προγράμματα κοινής χρήσης φιλοξενίας χαμηλού κόστους, δεν επιτρέπουν μαζική αποστολή ή περιορίζουν την αποστολή σε συγκεκριμένο αριθμό παραληπτών.

  Οι μαζικές αποστολές απαιτούν πόρους και μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση όλων σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή.

  Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές προσφέρουν ένα πακέτο μαζικής αναβάθμισης αλληλογραφίας ή παρέχουν υποστήριξη για μια υπηρεσία μαζικής αποστολής τρίτων.

  Τα VPS και τα ειδικά σχέδια συνήθως δεν έχουν όρια στον αριθμό των μηνυμάτων που στέλνουν και λαμβάνουν, αλλά ορισμένες οδηγίες συνήθως εφαρμόζονται για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

 • Υπάρχει όριο στο μέγεθος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς μπορώ να το μάθω? 

  Σχεδόν κάθε κεντρικός υπολογιστής θέτει ένα όριο στο μέγεθος των μεμονωμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων ορίων για το ίδιο το μήνυμα καθώς και για συνημμένα.

  Το ακριβές μέγεθος θα εξαρτηθεί από τον κεντρικό υπολογιστή και το σχέδιο (αναμένετε μικρότερα όρια μεγέθους με φθηνότερα πακέτα) και μπορεί να είναι διαφορετικό για τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα.

  Η εύρεση αυτών των ορίων δεν είναι πάντα εύκολη. Ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω των όρων υπηρεσίας του οικοδεσπότη ή της τεκμηρίωσης υποστήριξης ή να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία και να τους ρωτήσετε απευθείας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map