Η καλύτερη φιλοξενία CodeIgniter: Ποιος είναι ο καλύτερος για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία CodeIgniter

Το CodeIgniter είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης PHP που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη γρήγορη δημιουργία δυναμικών ιστότοπων. Διευκολύνει σημαντικά την ανάπτυξη και τη συντήρηση του κώδικα. Αλλά δεν θα λειτουργήσει σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας.


Οι περισσότεροι διακομιστές που θα λειτουργούν για ανάπτυξη PHP θα πρέπει να υποστηρίζουν CodeIgniter. Και επειδή έχει μικρό αποτύπωμα, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση κοινόχρηστου κεντρικού υπολογιστή. Αλλά για οποιαδήποτε ανάπτυξη ιστού, θα χρειαστείτε ένα γρήγορο, ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας.

Θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, αλλά προς το παρόν, εδώ είναι οι πέντε πρώτοι κεντρικοί υπολογιστές CodeIgniter:

 1. SiteGround
  – Μεγάλη φιλοξενία Linux με PHP 7 και εξαιρετική υποστήριξη
 2. Μπλε Χοστ
 3. Φιλοξενία Α2
 4. GreenGeeks
 5. LiquidWeb

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για CodeIgniter?

Αναπτύξαμε μια λίστα σχεδίων φιλοξενίας που συνοδεύουν το PHP 7 και ένα σταθερό περιβάλλον ανάπτυξης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσαμε τις χιλιάδες κριτικές εμπειρογνωμόνων και χρηστών για να κατατάξουμε τη λίστα. Με βάση αυτό, προσδιορίσαμε τους κορυφαίους 10 CodeIgniter κεντρικούς υπολογιστές.

Φιλοξενία CodeIgniter

Φιλοξενία CodeIgniter

Τι θα μάθετε

Γνωρίζετε πλαίσια εφαρμογών ιστού (WAF)? Λοιπόν, αν όχι, θα έχετε τουλάχιστον ένα από αυτά στο τέλος αυτής της σελίδας. Τα WAF υποστηρίζουν ουσιαστικά την ανάπτυξη ορισμένων διαδικτυακών εφαρμογών.

Αυτά τα πλαίσια παρέχουν συχνά χρήσιμες βιβλιοθήκες, βάσεις δεδομένων και πρότυπα για εργασία. Μερικές φορές ενθαρρύνονται οι προγραμματιστές επαναχρησιμοποιήστε καλά κομμάτια κώδικα, για να εξοικονομήσετε χρόνο. Ας δούμε και να μάθουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι πάροχοι για αυτά τα κριτήρια.

Τι είναι το CodeIgniter?

Το CodeIgniter είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή πλαίσιο για την PHP Κωδικοποιητές Hypertext Preprocessor (PHP). Επιτρέπει στους προγραμματιστές Ιστού να προωθούν έργα πιο γρήγορα από ό, τι θα μπορούσαν εάν γράφουν κώδικα από το μηδέν. Ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα, το CodeIgniter είναι προμηθευτός, προσαρμόσιμος, και προσιτός.

Ιστορικό του CodeIgniter

Το CodeIgniter είναι ένα πλαίσιο εφαρμογής ανάπτυξης ιστοσελίδων PHP που βασίζεται στο πρότυπο Model-View-Controller (MVC). EllisLab κυκλοφόρησε την πρώτη δημόσια έκδοση το 2006. Από το 2014, είναι ένα έργο που συντηρείται από την κοινότητα του Βρετανικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Βρετανικής Κολομβίας, το οποίο διατίθεται με την άδεια ανοιχτού κώδικα του MIT.

Ένα πλαίσιο ανάπτυξης εφαρμογών Ιστού είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία δυναμικών ιστότοπων, εφαρμογών που βασίζονται στον Ιστό και υπηρεσιών Ιστού. Αυτό παρέχει μια δομή στη συνολική εφαρμογή, τις ενότητες ή τις βιβλιοθήκες για την εκτέλεση κοινών εργασιών ανάπτυξης.

Χρήση βιβλιοθηκών και ενοτήτων για την ανάπτυξη ταχύτητας

Βιβλιοθήκες και ενότητες εξαλείψτε την ανάγκη για έναν προγραμματιστή να λύσει ένα πρόβλημα ότι άλλοι προγραμματιστές έχουν ήδη λύσει. Βασικές λειτουργίες και λειτουργίες όπως σύνδεση χρήστη, διαχείριση συνεδρίας, πρόσβαση σε βάση δεδομένων και επικύρωση φόρμας.

Δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε ξανά το τιμόνι και ένα καλό πλαίσιο εφαρμογής παρέχει αυτές τις λειτουργίες, έτσι ώστε ένας προγραμματιστής να μπορεί να επικεντρωθεί στο σημαντικό έργο της δημιουργίας νέων και πολύτιμων δυνατοτήτων.

Παροχή δομής για εφαρμογές Ιστού

Το CodeIgniter παρέχει επίσης μια δομή σε μια εφαρμογή ιστού, προτείνοντας ένα γενικό πρότυπο για τον τρόπο οργάνωσης κώδικα και καταλόγων.

Λαμβάνοντας μερικές βασικές αρχιτεκτονικές αποφάσεις για το πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους διάφορα συστατικά, επιτυγχάνεται δομική υποστήριξη.

Η σωστή δομή κατά την ανάπτυξη μιας εφαρμογής μπορεί να μειώσει σημαντικά τις μελλοντικές παγίδες. Όταν κάτι κατασκευάζεται καλά, τα μεμονωμένα επίπεδα μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς την κατάρρευση ολόκληρου του λειτουργικού συστήματος.

Μοντέλο-View-Controller

Επίδειξη CodeIgniter Επίδειξη CodeIgniter με συνδέσεις.

Ένα σημαντικό πράγμα που παρέχει ο CodeIgniter είναι ένα περίγραμμα Model-View-Controller (MVC) για τη δομή της εφαρμογής.

Τι είναι το Model-View-Controller?

Το Model-View-Controller θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη πρακτική στην ανάπτυξη εφαρμογών και αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του πλαισίου CodeIgniter. Το MVC είναι ουσιαστικά ένας τρόπος οργάνωσης των στοιχείων μιας εφαρμογής.

Αυτό γίνεται με τρόπο που διαχωρίζει το υποκείμενα δεδομένα (το μοντέλο), το εφαρμογή ή επιχειρηματική λογική (ο Ελεγκτής), και η τελική παρουσίαση στο οθόνη ή δημόσιο API (η θέα).

Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβετε πώς λειτουργεί το MVC είναι να σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί σε μια εφαρμογή ιστού που βασίζεται σε CodeIgniter μεταξύ ενός χρήστη που κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο και του ίδιου χρήστη που βλέπει το περιεχόμενο στη σελίδα λίγο αργότερα.

Η διαδικασία του MVC

Το πρόγραμμα περιήγησης στέλνει ένα αίτημα στον διακομιστή ιστού, ο οποίος το δρομολογεί σε ένα σύνολο σεναρίων που ονομάζεται Controller. Ο Ελεγκτής στέλνει ένα αίτημα στα σενάρια Μοντέλου, όπου λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή δεδομένων και είναι γραμμένη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων. Το Μοντέλο περιλαμβάνει κώδικα που ανακτά περιεχόμενο από τη βάση δεδομένων και στη συνέχεια επιστρέφει το περιεχόμενο στον Ελεγκτή.

Ο ελεγκτής τότε στέλνει αυτό το περιεχόμενο στην Προβολή, που περιλαμβάνει πληροφορίες προτύπου HTML. Η προβολή σπρώχνει τη σελίδα που αποδίδεται στον χρήστη μέσω του διακομιστή ιστού.

Περαιτέρω εργασίες που χειρίζονται το MVC

Αυτή είναι μια κάπως απλοποιημένη εξήγηση και παραλείπει σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η προσωρινή αποθήκευση σελίδας (η οποία διαχειρίζεται η Προβολή και η οποία επιταχύνει τη συνολική απόδοση). Επιπλέον, η λειτουργικότητα της εφαρμογής, όπως η επεξεργασία πιστωτικών καρτών (χειρίζεται έμμεσα από τον Ελεγκτή) και η ενημέρωση της βάσης δεδομένων (γίνεται από το Μοντέλο).

Μετά από αυτόν τον γενικό διαχωρισμό των ανησυχιών, βοηθά στη διασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου οργάνωσης κώδικα. Εκτιμάται επίσης η καλή λήψη αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής νέων δυνατοτήτων κατά τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής ιστού.

Το CodeIgniter παρέχει σενάρια Μοντέλου, Προβολή και Ελεγκτή, καθώς και βιβλιοθήκες και υποδομές εφαρμογών. Αυτό επιτρέπει συστατικά που αλληλεπιδρούν με ουσιαστικό τρόπο.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για τη σωστή φιλοξενία CodeIgniter?
Η A2 Hosting σημείωσε το # 1 στις δοκιμές ταχύτητας. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα πακέτα φιλοξενίας φιλικά για προγραμματιστές. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Απαιτήσεις συστήματος για CodeIgniter

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για CodeIgniter?

Οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει PHP πρέπει να μπορεί να φιλοξενεί CodeIgniter.

Μπορεί να εκτελεστεί σε εκδόσεις PHP τόσο παλιά όσο 5.3.7, αλλά συνιστάται 5.6 ή νεότερη.

Το υποστηρίζει πολλούς διακομιστές βάσεων δεδομένων:

Οδηγοί βάσης δεδομένων
MySQLmysqli, pdo
Μαντείοoci8, pdo
PostgreSQLpostgre, pdo
MS SQLmssql, sqlsrv, pdo
SQLitesqlite, sqlite3, pdo
CUBRIDcubrid, pdo
Interbase / Firebirdibase, pdo

Με άλλα λόγια, το CodeIgniter δεν έχει απαιτήσεις εκτός κόσμου. Με το κατάλληλο αντίστοιχο πρόγραμμα οδήγησης στην επιλεγμένη βάση δεδομένων, δεν θα έχετε προβλήματα με την εκτέλεση της.

Σημαντικά χαρακτηριστικά CodeIgniter

Φόρουμ CodeIgniter Ιστοσελίδα και φόρουμ CodeIgniter.

Υπάρχουν αριθμός χαρακτηριστικών της ειδικής σημείωσης στο CodeIgniter. Αυτά θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, καθώς και οι ομάδες και οι προγραμματιστές σας. Αυτά είναι:

 • Ελαφρύ
 • Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών
 • Ευκαμψία
 • Ταχύτητα και απόδοση
 • Έντυπο και επικύρωση δεδομένων
 • Διαχείριση συνεδρίας

Πυγμάχος ελαφρού βάρους

Το CodeIgniter παρέχει μόνο τα σενάρια που απαιτούνται και τίποτα άλλο. Οι περισσότερες λειτουργίες έχουν τη μορφή α σειρά προσθηκών και διαλειτουργικών βιβλιοθηκών, οπότε δεν καταλήγετε με κώδικα για πολλές λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα.

Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών

Τα μαθήματα αλληλεπίδρασης με τη βάση δεδομένων παρέχουν ένα επίπεδο αφαίρεσης, που σας απαλλάσσει από το να πρέπει να γράφετε ερωτήματα SQL boilerplate και σας επιτρέπουν να αλλαγή λογισμικού βάσης δεδομένων χωρίς να ξαναγράψετε την αίτησή σας. Υποστηρίζονται πολλές δημοφιλείς βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των MySQL, SQLite και PostgreSQL.

Ευκαμψία

Η φιλοσοφία του CodeIgniter είναι να διευκολύνει την ανάπτυξη της PHP και όχι πιο δύσκολη.

Για το σκοπό αυτό, το πλαίσιο παρέχει μεγάλη ευελιξία και δεν σας αναγκάζει να αναπτυχθείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Για παράδειγμα, ενώ το μοντέλο MVC που περιγράφεται παραπάνω υποστηρίζεται πλήρως, το πλαίσιο εξακολουθεί να λειτουργεί απουσία μοντέλων, το οποίο είναι τέλειο εάν δεν δημιουργείτε μια εφαρμογή βάσει βάσης δεδομένων.

Ταχύτητα και απόδοση

Το CodeIgniter ενδιαφέρεται για την ταχύτητα και έχει λάβει μια βασική απόφαση για να εξασφαλίσει την ταχύτερη δυνατή απόδοση των σελίδων. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το αυτόματη αποθήκευση προσωρινών αποθηκευμένων σελίδων, το οποίο επιτρέπει την προβολή σελίδων με συχνά πρόσβαση χωρίς την πλήρη διαδικασία ανάκτησης και απόδοσης.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η έλλειψη εξειδικευμένης γλώσσας προτύπου για τη δημιουργία προβολών HTML / PHP.

Ενώ ένα σύστημα σήμανσης προτύπου απαιτεί λίγο λιγότερη πληκτρολόγηση και εμφανίζεται λίγο πιο καθαρό στον πηγαίο κώδικα, είναι ένα τεράστια επιτυχία στην απόδοση επειδή το αρχείο ουσιαστικά πρέπει να αποδίδεται δύο φορές (μία φορά από τη σήμανση προτύπου σε PHP και στη συνέχεια μια δεύτερη φορά σε HTML).

Έντυπο και επικύρωση δεδομένων

Σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή μορφή και δεδομένα, η επικύρωση εξοικονομεί χρόνο. Όχι μόνο διασφαλίζετε ότι δεν υποβάλλονται λανθασμένα δεδομένα, αλλά δεν χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να κάνετε λάθος κυνήγι ατελείωτα. Επικυρωτής δεδομένων CodeIgniter επαληθεύει εάν τα δεδομένα είναι ο σωστός τύπος, πληρούν τα σωστά κριτήρια.

Διαχείριση συνεδρίας

Είτε δημιουργείτε έναν ιστότοπο είτε μια εφαρμογή, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα ενός χρήστη όπου είναι δυνατόν. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λαμβάνετε από πρώτο χέρι, ειλικρινείς πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές δομικές ατέλειες του προϊόντος σας.

Η διαχείριση συνεδρίας του CodeIgniter σάς επιτρέπει να το κάνετε ακριβώς αυτό, έχοντας έναν απλό τρόπο προσθήκης, εξαγωγής και διαχείρισης δεδομένων περιόδου σύνδεσης.

Οδηγός εγκατάστασης CodeIgniter

Εγκατάσταση και χρήση του CodeIgniter

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας θα εγκαταστήσουν το CodeIgniter για εσάς ή θα προσφέρουν εγκατάσταση με ένα κλικ. Εάν πρέπει να το εγκαταστήσετε μόνοι σας, η διαδικασία δεν είναι δύσκολη:

 1. Κατεβάστε το CodeIgniter και αποσυμπιέστε το.
 2. Μετακινήστε τα αρχεία στο διακομιστή σας.
 3. Επεξεργαστείτε την εφαρμογή αρχείου / config / config.php για να ορίσετε τη βασική διεύθυνση URL.
 4. Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις της βάσης δεδομένων στο application / config / database.php.
 5. Μετονομάστε τους φακέλους συστήματος και εφαρμογής εάν θέλετε περισσότερη ασφάλεια (απλώς μια συμβουλή)
 6. Είστε έτοιμοι να κυλήσετε!

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει CodeIgniter?

Οι προγραμματιστές PHP που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα πλαίσιο έχουν πολλές επιλογές. Απευθύνονται σε διαφορετικά στυλ κωδικοποίησης και ανάγκες ανάπτυξης.

Ο CodeIgniter Το πλαίσιο PHP ξεχωρίζει ως ένα λιτό πλαίσιο που παράγει γρήγορες εφαρμογές με χαμηλή επιβάρυνση. Ωστόσο, η κατασκευή πολύπλοκων έργων CodeIgniter μπορεί να είναι περισσότερη δουλειά από ό, τι με κάποια άλλα πλαίσια.

Αρθρωτή βοήθεια από το CodeIgniter

Το στυλ εφαρμογής που ονομάζεται REST, όπου οι διαδρομές URL προσδιορίζουν υπηρεσίες και παραμέτρους αντί για διαδρομές αρχείων είναι δημοφιλείς στις σύγχρονες εφαρμογές ιστού. CodeIgniter περιλαμβάνει αρθρωτούς βοηθούς που κάνουν τη δημιουργία μιας υπηρεσίας RESTful εύκολη.

Η δημιουργία και η επικύρωση φορμών είναι ένας άλλος τομέας όπου ο CodeIgniter κάνει τη ζωή απλή. Τα μαθήματα για τη μεταφόρτωση και την επικύρωση τάξεων επιτρέπουν τη δημιουργία φιλικών προς τον χρήστη φορμών με ελάχιστη προσπάθεια.

Δεν υπάρχει επίσημη πληρωμένη υποστήριξη για το CodeIgniter. Ωστόσο, πληροφορίες και βοήθεια είναι εύχρηστες.

 • Ο Οδηγός χρήσης, ο οποίος περιλαμβάνει έναν οδηγό CodeIgniter.
 • Φόρουμ κοινότητας;
 • Η ετικέτα “CodeIgniter” στο Stack Overflow.

Φιλοξενία CodeIgniter

Οι κεντρικοί υπολογιστές που υποστηρίζουν PHP θα πρέπει γενικά να υποστηρίζουν CodeIgniter. Υπάρχουν περιστασιακά προβλήματα με τη διαμόρφωση περιβάλλοντος για συγκεκριμένες ενότητες, όπως τάξεις email που έχουν πρόσβαση σε διακομιστή αλληλογραφίας.

Πριν ξεκινήσετε ένα νέο έργο με το CodeIgniter, θα πρέπει να βεβαιωθείτε για το συγκεκριμένο Υποστηρίζονται λειτουργικές μονάδες και δυνατότητες που χρειάζεστε από τον οικοδεσπότη Ιστού σας.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι ο κεντρικός υπολογιστής σας υποστηρίζει την έκδοση της PHP που απαιτείται για την εκτέλεση του CodeIgniter και τυχόν απαιτούμενων βιβλιοθηκών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του CodeIgniter

Περίληψη του CodeIgniter – Πάνω και κάτω

Όπως με οποιαδήποτε υπηρεσία, δυνατότητα ή κατάσταση, υπάρχουν πάντα δύο άκρα του φάσματος. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του CodeIgniter.

Πλεονεκτήματα:

 • Άπαχο και ελαφρύ
 • Δεν επιβάλλει συγκεκριμένο στυλ κωδικοποίησης
 • Καλό για τη δημιουργία RESTful API
 • Ισχυρή υποστήριξη για τη δημιουργία και επικύρωση φόρμας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επίσημη πληρωμένη υποστήριξη
 • Λιγότερο κατάλληλο για σύνθετες εφαρμογές

Καλύτεροι οικοδεσπότες με CodeIgniter

Επιλογή κορυφαίων κεντρικών υπολογιστών για CodeIgniter

Ακολουθούν οι 3 αγαπημένοι μου κεντρικοί υπολογιστές που δίνουν προτεραιότητα στο CodeIgniter ως λογισμικό πλαίσιο.

Όλες αυτές οι επιλογές είναι περιζήτητες μάρκες εντός του χώρου φιλοξενίας.

Φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Α2 CodeIgniter με φιλοξενία A2.

Το A2 Hosting ορίζει το CodeIgniter ως “λογισμικό πλαισίου”. Η εγκατάσταση απαιτεί το Softaculous Premium με το cPanel. Οι διακομιστές υποστηρίζουν PHP έως την έκδοση 7 και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την έκδοση PHP μέσω του cPanel ή με την επεξεργασία .htaccess.

Πολλαπλά κέντρα δεδομένων και α 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας σημαίνει αξιόπιστη διαθεσιμότητα. Η υποστήριξη είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο μέσω τηλεφώνου, εισιτηρίου και ζωντανής συνομιλίας.

Siteground

Φιλοξενία Siteground CodeIgniter με Siteground Hosting.

Το Siteground είναι μια αξιόπιστη επιλογή για προγραμματιστές PHP. Προσφέρει επτά εκδόσεις PHP, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους με διαφορετικές εκδόσεις. Δεν υπάρχει ειδική υποστήριξη για το CodeIgniter, αλλά όλα όσα χρειάζεστε για να το εγκαταστήσετε είναι εκεί.

Η πρόσβαση SSH είναι μια τυπική λειτουργία και το Cloudflare CDN και SSD storage βοηθούν στην ταχεία δημιουργία ιστότοπων. Η υποστήριξη είναι ενεργή 24/7, και οι απαντήσεις είναι γρήγορες.

Cloudways

Φιλοξενία Cloudways
CodeIgniter με Cloudways Hosting.

Η Cloudways είναι μια νέα εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξυπηρετεί προγραμματιστές PHP. Υπόσχεται ρύθμιση με ένα κλικ και γρήγορη ανάπτυξη. Έχει καλυφθεί η PHP έως το 7.1 και οι λογαριασμοί περιλαμβάνουν πιστοποιητικά SSH, SFTP, SSL και δωρεάν περιβάλλον σταδιοποίησης.

Το μοντέλο τιμολόγησης είναι περίπλοκο, αλλά θα μπορούσε να είναι ελκυστικό για τους προγραμματιστές με περιορισμένο προϋπολογισμό, ειδικά επειδή δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7, με τηλεφωνική υποστήριξη κοστίζει επιπλέον.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για μια συμφωνία στη φιλοξενία CodeIgniter?
Προς το παρόν, μπορείτε να πάρετε μια εξαιρετική τιμή στα σχέδια φιλοξενίας της GreenGeeks. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Άλλα χαρακτηριστικά στις γλώσσες και τα πλαίσια

 • ASP.NET
 • .Πλαίσιο δικτύου
 • VB.NET
 • Λάραβελ
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Τζάνγκο
 • Πύθων
 • Περιλαμβάνει πλευρά διακομιστή
 • Ιάβα
 • ColdFusion
 • ΑΣΠΙΔΑ
 • CakePHP
 • node.js
 • Συμφωνία
 • PHP 5
 • PHP 7

CodeIgniter Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι κάνει το CodeIgniter?

  Το CodeIgniter είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης που βασίζεται στο πρότυπο ανάπτυξης του MVC. Βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργούν ιστότοπους στην PHP γρήγορα και αποτελεσματικά.

 • Γιατί είναι δημοφιλές το CodeIgniter?

  Το CodeIgniter παρέχει καλή απόδοση και συμβατότητα και είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Βοηθά τους αρχάριους χρήστες να κωδικοποιούν PHP πιο αποτελεσματικά.

  Οι προγραμματιστές δηλώνουν επίσης ότι το CodeIgniter είναι πολύ πιο ελαφρύ από ένα κανονικό πλαίσιο.

 • Είναι CodeIgniter δωρεάν?

  Ναί. Το CodeIgniter κυκλοφορεί με άδεια MIT.

 • Ποιοι οικοδεσπότες υποστηρίζουν CodeIgniter?

  Το CodeIgniter υποστηρίζεται ευρέως σε κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε μόνοι σας εάν δεν είναι προεπιλεγμένο.

 • Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το CodeIgniter?

  Πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν CodeIgniter προεγκατεστημένο. Θα πρέπει να μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας εάν διαθέτετε VPS ή αποκλειστικό διακομιστή.

  Η εγκατάσταση περιλαμβάνει την αποστολή των αρχείων στον διακομιστή σας και στη συνέχεια τον καθορισμό της διαδρομής συστήματος, του ονόματος της βάσης δεδομένων και άλλων μεταβλητών.

 • Τι είναι το MVC?

  Το Model-View-Controller (MVC) είναι ένα μοτίβο που βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν καλύτερο κώδικα.

  Με πολύ απλούς όρους, αντιμετωπίζει τα δεδομένα στην εφαρμογή (το μοντέλο) και την αλληλεπίδραση του χρήστη με αυτήν (την προβολή και τον ελεγκτή), ως ξεχωριστές οντότητες.

  Στην ιδανική περίπτωση, το μοντέλο δεν πρέπει να περιέχει κώδικα για τον έλεγχο της διεπαφής χρήστη και η προβολή / ελεγκτής δεν πρέπει να περιέχει κώδικα που ελέγχει τα δεδομένα.

 • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τη γραμμή εντολών για να χρησιμοποιήσω το CodeIgniter?

  Όχι, αν και είναι διαθέσιμα εργαλεία γραμμής εντολών.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ CodeIgniter 3.x και CodeIgniter 2.x?

  Το CodeIgniter 3.0 εισήγαγε μια σειρά βελτιώσεων στις συνεδρίες, κρυπτογράφηση και βιβλιοθήκες βάσεων δεδομένων. Η έκδοση 3 συνιστάται για βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία σε σχέση με την έκδοση 2.

 • Τι είναι οι βιβλιοθήκες?

  Οι βιβλιοθήκες είναι μικρές δέσμες κώδικα που σας επιτρέπουν να επιτύχετε μια κοινή εργασία. Για παράδειγμα, το CodeIgniter αποστέλλει βιβλιοθήκες που σας βοηθούν να εξαγάγετε γρήγορα δεδομένα από μια βάση δεδομένων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας.

 • Τι είναι τα προγράμματα οδήγησης?

  Τα προγράμματα οδήγησης στο CodeIgniter είναι ένας τύπος βιβλιοθήκης που αποτελείται από τουλάχιστον δύο κατηγορίες. Σας βοηθούν να αναλύσετε τον κώδικα με λογικό τρόπο χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο σχέσης γονέα-παιδιού.

 • Χρησιμοποιεί το CodeIgniter μια μηχανή προτύπου?

  Το CodeIgniter έρχεται με ένα απλό πρόγραμμα ανάλυσης προτύπου, αλλά είναι προαιρετικό.

 • Πώς δημιουργούνται οι διευθύνσεις URL στο CodeIgniter?

  Το CodeIgniter δημιουργεί διευθύνσεις URL που είναι ευανάγνωστες στις μηχανές αναζήτησης και στους ανθρώπους. Το CodeIgniter τμηματοποιεί τη διεύθυνση URL στην κλάση ελεγκτή, στη λειτουργία κλάσης ή στη μέθοδο και στο αναγνωριστικό με οποιεσδήποτε μεταβλητές.

 • Τι είδους μέτρα ασφαλείας παρέχει το CodeIgniter?

  Το CodeIgniter περιορίζει τους χαρακτήρες που επιτρέπει στις διευθύνσεις URL για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ένεσης.

  Η αναφορά σφαλμάτων PHP μπορεί να απενεργοποιηθεί κατά την παραγωγή, εμποδίζοντας την εμφάνιση ευαίσθητων πληροφοριών σε σφάλματα. Περιλαμβάνει ένα φίλτρο που εντοπίζει κακόβουλο κώδικα, cookie πειρατείας ή άλλη κακόβουλη δραστηριότητα.

  Παρέχει προστασία πλαστογραφίας αιτήσεων για πλαστογράφηση και περιλαμβάνει μια σειρά βέλτιστων πρακτικών για τους προγραμματιστές για τη βελτίωση της ασφάλειας του κώδικα τους.

 • Ποιες εναλλακτικές λύσεις πρέπει να εξετάσω?

  Εάν ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για το CodeIgniter, δοκιμάστε το Laravel ή το Symfony.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map