Cloudflare Hosting Συγκριτικά: Φιλική προς το CDN Hosting που θα εκτοξεύσει τις κάλτσες σας (Πιθανώς).

Contents

Συγκρίνετε το Cloudflare Hosting

Το Cloudflare είναι ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) που βελτιώνει την ταχύτητα και την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Οποιοσδήποτε διακομιστής ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Cloudflare, αλλά ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές συνεργάζονται με το Cloudflare για καλύτερη ενοποίηση.


Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές Cloudflare προσθέτουν αυτόματα το CDN στο λογαριασμό σας δωρεάν. Για καλύτερα αποτελέσματα, αναζητήστε οικοδεσπότες που παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη για ασφάλεια και ταχύτητα, όπως εγγυήσεις λειτουργίας και πιστοποιητικά SSL.

Θα παρέχουμε μια λεπτομερή ανάλυση κάθε προτεινόμενου κεντρικού υπολογιστή αργότερα σε αυτό το άρθρο. Εάν βιάζεστε, οι 5 καλύτεροι οικοδεσπότες για τη φιλοξενία Cloudflare είναι:

 1. SiteGround
  – Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από τη δωρεάν ενσωμάτωση Cloudflare
 2. BlueHost
 3. Φιλοξενία Α2
 4. HostPapa
 5. iPage

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για το Cloudflare?

Δεδομένου ότι οποιοσδήποτε διακομιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cloudflare CDN, επιλέξαμε σύντομα τους κεντρικούς υπολογιστές που ενσωματώνουν το Cloudflare στα προγράμματα φιλοξενίας τους. Δώσαμε προτεραιότητα στους κεντρικούς υπολογιστές που είχαν τις δικές τους δυνατότητες για τη βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας.

Στη συνέχεια, επικυρώσαμε τη λίστα μας με την τεράστια βάση δεδομένων μας με αυθεντικές κριτικές πελατών.

Τι είναι το CloudFlare Hosting?

συγκρίνετε τη φιλοξενία cloudflare

Τι θα μάθετε

Εάν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ή να πραγματοποιήσετε περισσότερες διαδικτυακές πωλήσεις, τότε η ταχύτητα και η απόδοση του ιστότοπου πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα.

Ένας από τους τρόπους για να βελτιώσετε δραματικά την ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπου ή της εφαρμογής σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN).

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα CDN πριν καταδυθείτε σε ένα από τα κορυφαία CDN στον κόσμο: Cloudflare. Θα μάθετε πόσο εύκολο είναι το Cloudflare στη χρήση και ποιες τεχνολογίες αντιπροσωπεύουν την εξαιρετική απόδοσή του. Επί πλέον, θα μάθετε τι να ψάξετε σε έναν κεντρικό υπολογιστή CDN.

Και θα μοιραστώ μερικές προσωπικές προτάσεις για τους κεντρικούς υπολογιστές Cloudflare για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

τι είναι το cloudflare

Τι είναι το Cloudflare?

Το Cloudflare είναι μια εταιρεία που παρέχει τις συνδυασμένες υπηρεσίες ενός δικτύου παράδοσης περιεχομένου και ενός διακομιστή ονομάτων τομέα (DNS).

Αυτές οι δύο τεχνολογίες που λειτουργούν παράλληλα παρέχουν αυξημένες Ταχύτητα και εκτέλεση σε ιστότοπους, καθώς και την προστασία τους από έναν αριθμό ασφάλεια κινδύνους όπως επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DOS)

Το Cloudflare CDN τιμολογείται ως «επόμενη γενιά» της παράδοσης περιεχομένου, λόγω του μοναδικού συνόλου χαρακτηριστικών του.

Πώς λειτουργεί ένα CDN?

Ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) είναι ένα δίκτυο διακομιστών που διανέμονται γεωγραφικά σε όλο το Διαδίκτυο.

Σκοπός του είναι να εξυπηρετεί στατικά στοιχεία ιστού (εικόνες, αρχεία σεναρίων, αποθηκευμένες σελίδες και μέσα) με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και διαθεσιμότητα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ στατικού και δυναμικού περιεχομένου?

Για να κατανοήσετε ένα CDN, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ στατικού και δυναμικού περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα.

Το στατικό περιεχόμενο είναι το περιεχόμενο ενός ιστότοπου που σπάνια αλλάζει. Παραδείγματα είναι η κεφαλίδα και η πλευρική γραμμή μιας ροής κοινωνικών μέσων.

Το δυναμικό περιεχόμενο είναι το περιεχόμενο που αλλάζει και κινείται. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να εμφανίζεται διαφορετικά σε κάθε άτομο που βλέπει την ιστοσελίδα ή μπορεί να αλλάξει με την ώρα της ημέρας.

Για παράδειγμα, οι αναρτήσεις από τους οπαδούς σας στη ροή Twitter θα θεωρούνται δυναμικό περιεχόμενο.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου?

Ένα CDN επιλύει το ζήτημα της καθυστέρησης. Αυτή είναι η καθυστέρηση που απαιτείται για τη φόρτωση μιας σελίδας όταν ζητηθεί.

Το υψηλότερο λειτουργικό κόστος, οι χαμηλότερες μετατροπές και η απώλεια εσόδων είναι μεταξύ των επιπτώσεων των καθυστερήσεων φόρτωσης ιστότοπων. Αυτό το βίντεο Cloudflare εξηγεί γιατί ακόμη και μια καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επιχείρησή σας.

Ο χρόνος φόρτωσης σελίδας ενός ιστότοπου είναι εξαιρετικά σημαντικός για τη συνολική του απόδοση. Πρώτον, η έρευνα δείχνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα το κάνουν αποχωρήστε από έναν ιστότοπο, εάν χρειάζονται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για τη φόρτωση.

Δεύτερον, ο γρηγορότερος χρόνος φόρτωσης θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται ευνοϊκότερα στο Google. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αλγόριθμος της Google λαμβάνει υπόψη το χρόνο φόρτωσης κατά την κατάταξη ιστότοπων στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπου?

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν το χρόνο φόρτωσης ενός ιστότοπου. Όπως, να φορτώσετε πολλές εικόνες ή αρχεία πολυμέσων ή να έχετε έναν ιστότοπο γεμάτο δυναμικό περιεχόμενο.

ο οι σχετικοί παράγοντες θα διαφέρουν από ιστότοπο σε ιστότοπο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που επηρεάζει το χρόνο φόρτωσης της σελίδας για όλους τους ιστότοπους.

Αυτή είναι η γεωγραφική απόσταση μεταξύ του χρήστη διαδικτύου που ζητά τον ιστότοπο και της θέσης του διακομιστή που φιλοξενεί τον ιστότοπο.

cloudflare cdn πόσο γρήγορα

Αυτό το γραφικό δείχνει την αύξηση της ταχύτητας που είναι δυνατή όταν ένας ιστότοπος εξυπηρετείται από μια τοποθεσία γεωγραφικά κοντά σε έναν χρήστη. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Cloudflare.

Εδώ μπαίνει το CDN. Ένα CDN έχει σημεία παρουσίας (PoP) σε όλο τον κόσμο. Αυτά είναι κέντρα δεδομένων που περιέχουν διακομιστές.

Όταν ενεργοποιείτε ένα CDN για τον ιστότοπό σας, το στατικό περιεχόμενο του ιστότοπού σας αποθηκεύεται προσωρινά σε αυτά τα PoP. Στη συνέχεια, όταν ένας χρήστης Ιστού ζητά τον ιστότοπό σας, λαμβάνει το στατικό περιεχόμενο από το PoP που είναι πιο κοντά σε αυτούς.

Αυτό επιταχύνει το χρόνο φόρτωσης σελίδας τόσο για στατικούς όσο και για δυναμικούς ιστότοπους.

απόδοση ταχύτητας cloudflare

Τεχνολογίες Cloudflare: Βελτιστοποίηση ταχύτητας και απόδοσης

Αρκετά παράγοντες επηρεάζουν το συνολική ταχύτητα και απόδοση ενός Δικτύου παράδοσης περιεχομένου και το Cloudflare έχει λάβει μέτρα για τη βελτιστοποίηση του καθενός.

 1. Δίκτυο Anycast
 2. Υλικό διακομιστή
 3. Λογισμικό διακομιστή
 4. SPDY
 5. Έξυπνη δρομολόγηση Argo
 6. Railgun

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία Cloudflare?
Αυτό το μήνα μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% σε προγράμματα φιλοξενίας A2. Ο Α2 κατατάχθηκε # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας.
Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

1. Δίκτυο Anycast

Οι διακομιστές Cloudflare edge, οι φυσικές μηχανές που αποθηκεύουν πραγματικά περιεχόμενο πριν το παραδώσουν στους χρήστες σας, διανέμονται σε ολόκληρο τον κόσμο, σε βασικές τοποθεσίες κοντά σε μεγάλους κόμβους διαδικτύου.

Αυτό το δίκτυο, που ονομάζεται δίκτυο Anycast, περιλαμβάνει επί του παρόντος 138 κέντρα δεδομένων που εκτείνονται σε 58 χώρες.

2. Υλικό διακομιστή

Το φυσικό υλικό διακομιστή του Cloudflare είναι ένα από τα πιο γρήγορα διαθέσιμα. Αντί να αγοράζουν υλικό διακομιστή εμπορευμάτων, σχεδίασαν τους δικούς τους διακομιστές από το μηδέν, επιλέγοντας κάθε στοιχείο – από μονάδες στερεάς κατάστασης έως μάρκες υψηλής απόδοσης – έχοντας κατά νου την ταχύτητα.

3. Λογισμικό διακομιστή

Δημιούργησαν επίσης το δικό τους λογισμικό διακομιστή ιστού, το οποίο επιτρέπει στους διακομιστές Cloudflare επεξεργαστείτε εκατομμύρια αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο.

4. SPDY

Το SPDY είναι μεταφορά στο Διαδίκτυο πρωτόκολλο που επιταχύνει σημαντικά το HTTP. Οι πελάτες Premium Cloudflare έχουν πρόσβαση στο SPDY χωρίς επιπλέον ρύθμιση ή διαμόρφωση.

5. Έξυπνη δρομολόγηση Argo

Η Argo είναι η αποκλειστική τεχνολογία CloudFlare για δρομολόγηση. Το χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για παρακολούθηση και λήψη αποφάσεων δρομολόγησης με βάση τις βέλτιστες διαθέσιμες διαδρομές.

6. Railgun

Αυτό είναι ένα ιδιόκτητο πρωτόκολλο Cloudflare, το οποίο υιοθετείται ευρέως από τους οικοδεσπότες Ιστού, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνικές που δανείζονται από τη συμπίεση βίντεο. Το Railgun μπορεί να συμπιέσει αντικείμενα μέχρι το επίπεδο byte. Όπως το θέτει το Cloudflare, η Railgun συμπιέζει “αντικείμενα ιστού που δεν μπορούσαν να αποθηκευτούν προηγουμένως έως και 99,6%”.

Παράδοση αποτελεσμάτων

Το Cloudflare αναφέρει ότι οι ιστότοποι που εξυπηρετούν φορτώνονται δύο φορές πιο γρήγορα μετά την εγγραφή στο Cloudflare CDN και ότι τα αιτήματα μειώνονται κατά 65% ενώ το εύρος ζώνης μειώνεται κατά 60%, κατά μέσο όρο.

Είναι εύκολο να ρυθμιστεί το Cloudflare?

Τα δίκτυα παράδοσης περιεχομένου χρησιμοποιούνται εδώ και περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια, αλλά μόνο μεταξύ μεγάλων ιστότοπων.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τους μικρούς και μεσαίους ιστότοπους ήταν τα ζητήματα που σχετίζονται με τη διαμόρφωση.

Το Cloudflare έλυσε αυτό το πρόβλημα μέσω της τεχνολογίας διακομιστή κατανεμημένου ονόματος τομέα.

Η χρήση του Cloudflare είναι εξαιρετικά εύκολη. Αυτό το βίντεο δείχνει πόσο εύκολο είναι να αναπτύξετε τις τεχνολογίες που έχουμε συζητήσει σε αυτό το άρθρο.

Η εγκατάσταση απαιτεί μόνο μια μικρή αλλαγή στο δικό σας DNS, το οποίο επιτρέπει στο Cloudflare να λειτουργεί ως αντίστροφος διακομιστής μεσολάβησης.

Αυτό διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά.

Μόλις ολοκληρωθούν, τα αιτήματα προς τον ιστότοπό σας αντιμετωπίζονται από το Cloudflare και το βελτιστοποιημένο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Cloudflare από το cPanel

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας θα περιλαμβάνουν ένα CDN με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Συχνά θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε μόνοι σας από τον πίνακα ελέγχου cPanel.

Εδώ είναι οδηγίες για τον τρόπο ενεργοποίησης του CDN από το cPanel:

 1. Συνδεθείτε στο cPanel: Μπορείτε να φτάσετε εδώ από τη σύνδεση στον λογαριασμό φιλοξενίας σας στον ιστότοπο του κεντρικού υπολογιστή σας. Μπορείς συνδεθείτε απευθείας στο cPanel ή μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσετε έναν σύνδεσμο προς αυτόν.
 2. Βρείτε την εφαρμογή CloudFlare στον πίνακα ελέγχου: Αυτό μπορεί να βρίσκεται στην ενότητα “λογισμικό”, “προσθήκες”, “υπηρεσίες” ή άλλη σχετική καρτέλα. Η τοποθεσία του εξαρτάται από την προσαρμογή cPanel του κεντρικού υπολογιστή σας.
 3. Κάντε κλικ στο CloudFlare και ενεργοποιήστε το: Κάθε μεμονωμένος πάροχος φιλοξενίας μπορεί να έχει διαφορετική μέθοδο για να το κάνει αυτό. Αλλά πιθανότατα θα το κάνουν πολύ απλό και διαισθητικό.
 4. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, επικοινωνήστε με έναν βοηθό υποστήριξης από τον κεντρικό υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, ελέγξτε τη βάση γνώσεων του κεντρικού υπολογιστή σας για ένα συγκεκριμένο άρθρο οδηγιών.

Πώς λειτουργούν οι κανόνες της σελίδας Cloudflare?

Οι πελάτες του CloudFlare μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Κανόνες σελίδας για να καθορίσουν, με εκπληκτική λεπτομέρεια, ποιο περιεχόμενο αποθηκεύεται στην κρυφή μνήμη, πώς και πότε.

Αυτό εξαλείφει το άβολο πρόβλημα “κατεψυγμένης προσωρινής μνήμης” που συμβαίνει μερικές φορές όταν τα στοιχεία τροποποιούνται ταχύτερα από την ενημέρωση της προσωρινής μνήμης.

εργαλείο βελτιστοποίησης cloudflare

Τι είναι το CloudFlare Optimizer?

Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου παίρνει τα στοιχεία ιστού στους επισκέπτες πιο γρήγορα. Ένα WCO ή Web Content Optimizer, βελτιώνει τα ίδια τα στοιχεία, καθώς και τον τρόπο φόρτωσής τους.

CloudFlare Optimizer βελτιώνει την ταχύτητα της σελίδας μέσω μιας σειράς αυτόματων προσαρμογών, συμπεριλαμβανομένου:

 1. Αυτόματη ελαχιστοποίηση
 2. Τοπική αποθήκευση προσωρινής αποθήκευσης
 3. Βελτιστοποίηση κεφαλίδας προσωρινής μνήμης
 4. Ασύγχρονη φόρτωση πόρων
 5. Ομαδοποίηση JavaScript
 6. Βελτιστοποίηση προγράμματος περιήγησης
 7. Συμπίεση Gzip

1. AutoMinify

Η αυτοματοποίηση αφαιρεί κενό διάστημα και περιττούς χαρακτήρες από αρχεία HTML, CSS και JavaScript.

Αυτό γίνεται on-the-fly, χωρίς κρυφή μνήμη, έτσι λειτουργεί δυναμικά δημιουργημένο περιεχόμενο επισης.

2. Τοπική αποθήκευση προσωρινής αποθήκευσης

Η τοπική αποθήκευση προσωρινής αποθήκευσης εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες τοπικής αποθήκευσης σύγχρονων προγραμμάτων περιήγησης και κινητών συσκευών.

3. Βελτιστοποίηση κεφαλίδας προσωρινής μνήμης

Αυτό επιτρέπει στα προγράμματα περιήγησης να γνωρίζουν ποιοι πόροι αποθηκεύονται προσωρινά, ελαχιστοποιώντας τα συνολικά αιτήματα.

4. Ασύγχρονη φόρτωση πόρων

Η ασύγχρονη φόρτωση επιτρέπει στις σελίδες να εμφανίζονται ταχύτερα, εξαλείφοντας την ανάγκη για τη σελίδα περιμένετε πιο αργά σενάρια πριν από την απόδοση HTML.

5. Ομαδοποίηση JavaScript

Συνδυάζει πολλά αρχεία JavaScript σε ένα αρχείο και ένα αίτημα, αποφεύγοντας τα περιττά δίκτυα.

6. Βελτιστοποίηση προγράμματος περιήγησης

Βελτιστοποίηση προγράμματος περιήγησης προσαρμόζει τον τρόπο παράδοσης του περιεχομένου σε συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης, για να επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερες δυνατότητες και δυνατότητες.

7. Συμπίεση Gzip

Το Gzip συμπιέζει τα περιουσιακά στοιχεία στο ήμισυ του μεγέθους τους χωρίς να χάνει δεδομένα.

ασφάλεια cloudflare

Πώς βελτιώνει το Cloudflare την ασφάλεια του ιστότοπου?

Το CloudFlare παρέχει προηγμένη ασφάλεια ενάντια σε μια σειρά επιθέσεων, όπως SQL-injection και κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DDOS).

Το σύστημα CloudFlare παρακολουθεί τα μοτίβα επισκεψιμότητας σε ένα μεγάλο δίκτυο και είναι σε θέση να το κάνει εντοπίστε και μάθετε από κάθε απόπειρα επίθεσης, βελτίωση της ασφάλειας με την πάροδο του χρόνου τόσο για τον ιστότοπό σας όσο και για ολόκληρο το δίκτυο CloudFlare.

Οι λειτουργίες CloudFlare Security είναι αρκετά εκτεταμένες, αλλά είναι επίσης πολύ εύκολο να διαμορφωθούν και να χρησιμοποιηθούν, χάρη στις απλές επιλογές ασφαλείας:

 • Δέχομαι επίθεση!
 • Υψηλός
 • Μεσαίο
 • Χαμηλός
 • Ουσιαστικά μακριά.

Το CloudFlare παρέχει επίσης λεπτομερείς αναφορές απειλών, που σας λένε ποιος επιτίθεται και πώς (και πώς σταμάτησαν).

Το Cloudflare προσφέρει πιστοποιητικά SSL?

Εκτός από ένα CDN, το CloudFlare περιλαμβάνει επίσης δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το HTTPS στον ιστότοπό σας με ένα κλικ από τον πίνακα ελέγχου.

Τα πιστοποιητικά SSL είναι απαραίτητα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και βελτιώνουν την κατάταξη της αναζήτησής σας ανεξάρτητα από το είδος του ιστότοπου που διαθέτετε.

Με ένα πιστοποιητικό SSL, η εμπιστοσύνη των επισκεπτών στην ασφάλεια του ιστότοπού σας θα αυξηθεί όταν βλέπουν την ασφαλή σφραγίδα στη γραμμή διευθύνσεων, καθιστώντας τους αισθανθείτε καλύτερα για την εισαγωγή στοιχείων πληρωμής στον ιστότοπό σας.

Ωστόσο, εάν θέλετε ιδιωτικό πιστοποιητικό SSL για πρόσθετη ασφάλεια, θα πρέπει να λάβετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP και να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό ξεχωριστά.

analytics cloudflare

Τι μετράει το Cloudflare Analytics?

Το CloudFlare Analytics συνεργάζεται με τον υπάρχοντα πάροχο αναλυτικών στοιχείων ιστού (για παράδειγμα, το Google Analytics) για την παροχή λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με την επισκεψιμότητά σας σε πραγματικό χρόνο.

Πληροφορίες διατίθεται μέσω του Cloudflare Analytics περιλαμβάνει:

 • Ανάλυση κυκλοφορίας ανά κατηγορία
  • Επισκέπτες
  • Μηχανές αναζήτησης
  • Απειλές και επιθέσεις
 • Λεπτομερής παρακολούθηση απειλών
 • Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία προγράμματος ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης
 • Τοποθεσία GeoIP
 • Δραστηριότητα εξερχόμενων συνδέσμων.

Τι είδους σχέδια προσφέρει το Cloudflare?

Το Cloudflare παρέχει βασική πρόσβαση στο Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και την Ασφάλεια τους δωρεάν.

Οι premium δυνατότητες διατίθενται μέσω των προγραμμάτων Pro, Business και Enterprise.

Αυτό το λογισμικό ως υπηρεσία (SaaS) δεν είναι ένας τύπος φιλοξενίας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας.

Φιλοξενίες που συνεργάζονται με το Cloudflare προσφέρουν ρύθμιση με ένα κλικ μέσω cPanel, Plesk και άλλων πινάκων ελέγχου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Cloudflare

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Το Cloudflare είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνεται στα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας. Μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού φιλοξενίας σας. ο Η υπηρεσία σας επιτρέπει ακόμη και να εξοικονομήσετε πόρους εύρους ζώνης λόγω προσωρινής αποθήκευσης.

Ιστότοποι που χρησιμοποιούν φορτίο CDN με μεγαλύτερη ταχύτητα για άτομα σε όλο τον κόσμο. Το Cloudflare μπορεί επίσης να αποκλείσει επιθέσεις DDoS. Και, οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν ένα δωρεάν κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL για τον ιστότοπό σας.

Οι αλλαγές που έγιναν στο στατικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας ενδέχεται να μην ενημερώνονται άμεσα, επειδή το Cloudflare θα συνεχίσει να παραδίδει τις παλαιότερες, προσωρινά αποθηκευμένες εκδόσεις στους επισκέπτες του ιστότοπου. Και, οι διακομιστές Cloudflare μπορεί να υπερφορτωθούν κατά καιρούς λόγω μεγάλου αριθμού χρηστών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, Το Cloudflare μπορεί να επιβραδύνει τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας αντί να τα επιταχύνει. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε το Cloudflare από τον πίνακα ελέγχου σας.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αναζητάτε τον σωστό κεντρικό υπολογιστή Cloudflare?
Οι αναγνώστες μας κατατάσσουν το SiteGround # 1 ανάμεσα σε όλους τους οικοδεσπότες Ιστού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 67% στα πακέτα φιλοξενίας τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

οι καλύτεροι οικοδεσπότες cloudflare

Οι κορυφαίες 3 επιλογές φιλοξενίας μου για το Cloudflare

Ας ρίξουμε μια ματιά στους αγαπημένους μου παρόχους φιλοξενίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για φιλοξενία Cloudflare.

SiteGround

Φιλοξενία Cloudflare με το SiteGround

Φιλοξενία Cloudflare με το Siteground.

SiteGround για την καλύτερη φιλοξενία Cloudflare.

Όλα τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν και CDN και χαρακτηριστικά ασφαλείας παρέχεται από το Cloudflare. Τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους είναι εξαιρετικά προσιτά και πολύ αξιόπιστα.

Οι λύσεις φιλοξενίας του SiteGround μπορούν να σας προσφέρουν 99,99% χρόνος λειτουργίας και όλοι οι διακομιστές τους χρησιμοποιούν αποθήκευση SSD για γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης.

Μπλε Χοστ

Φιλοξενία Cloudflare με το Bluehost

Φιλοξενία Cloudflare με το Bluehost.

Σε αντίθεση με το SiteGround, το Bluehost περιλαμβάνει ένα δωρεάν όνομα τομέα με τα σχέδιά τους. Η βασική κοινόχρηστη φιλοξενία τους είναι ακόμη φθηνότερη και παρέχει περισσότερο χώρο στο δίσκο ανά μήνα.

Παρέχουν επίσης το Cloudflare ενσωματωμένο απευθείας στον λογαριασμό σας. Μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως από τον πίνακα ελέγχου σας.

Ωστόσο, η Bluehost δεν παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας, επομένως δεν θα μπορείτε να λάβετε αποζημίωση για τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπου.

Φιλοξενία Α2

Cloudflare φιλοξενία με φιλοξενία A2

Cloudflare φιλοξενία με φιλοξενία A2.

Το A2 Hosting παρέχει μερικές από τις καλύτερες τιμές όταν πρόκειται για προσιτή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Περιλαμβάνουν την προσθήκη Cloudflare στον πίνακα ελέγχου για κάθε λογαριασμό φιλοξενίας.

Η κοινή φιλοξενία του A2 είναι φιλική προς το χρήστη για νέους δημιουργούς ιστότοπων.

Οι χρήστες μπορούν πληρώστε λίγο περισσότερο για να τοποθετήσετε τους 20x ταχύτερους διακομιστές turbo. Αυτοί οι διακομιστές διαθέτουν λιγότερους λογαριασμούς φιλοξενίας σε αυτούς, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης.

Άλλα χαρακτηριστικά σε CDN

 • CDN

Συνήθεις ερωτήσεις στο CloudFlare

 • Τι είναι το Cloudflare?

  Το Cloudflare είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες βελτιστοποίησης κίνησης και ασφάλειας σε ιστότοπους.

  Το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρονται από το Cloudflare περιλαμβάνει ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN), εργαλεία βελτιστοποίησης παράδοσης πόρων ιστότοπου, προστασία από επιθέσεις διανομής άρνησης υπηρεσίας (DDoS), πιστοποιητικά SSL, τείχη προστασίας, εντοπισμό και αποκλεισμό απειλών, υπηρεσίες DNS και πολλά άλλα.

 • Το Cloudflare θα επιταχύνει τον ιστότοπό μου?

  Ναί. Το Cloudflare θα αποθηκεύει στατικά αντίγραφα του ιστότοπού σας στο CDN τους – μια τεχνική που αναφέρεται ως προσωρινή αποθήκευση – η οποία θα επιταχύνει τον ιστότοπό σας με δύο τρόπους.

  Αρχικά, τα αποθηκευμένα αρχεία είναι στατικά, επομένως οι επισκέπτες σας δεν θα χρειαστεί να περιμένουν, ενώ ο διακομιστής ιστού τους δημιουργεί δυναμικά.

  Δεύτερον, τα αρχεία θα φιλοξενηθούν στο παγκόσμιο CDN του Cloudflare – που σημαίνει ότι οι πελάτες θα σταλούν τα αρχεία από την τοποθεσία του διακομιστή που βρίσκεται πλησιέστερα στη φυσική τους θέση.

 • Το Cloudflare είναι δωρεάν?

  Το Cloudflare προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα με περιορισμένη πρόσβαση στις πιο πολύτιμες δυνατότητές του. Για πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Cloudflare, θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν premium λογαριασμό.

 • Αξίζει να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα?

  Ναί. Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει πρόσβαση στο Cloudflare CDN, βασική προστασία DDoS και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη δωρεάν SSL στον ιστότοπό σας – όλες τις πολύτιμες υπηρεσίες που θα επιταχύνουν τον ιστότοπό σας, θα βελτιώσουν την ασφάλεια του ιστότοπου και θα βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών του ιστότοπού σας.

 • Τι είναι το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)?

  Χωρίς CDN, όταν ένας επισκέπτης φτάσει στον ιστότοπό σας, τα αρχεία ιστότοπου δημιουργούνται και παραδίδονται από τον διακομιστή ιστού σας στο πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη. Όσο πιο μακριά βρίσκεται ο επισκέπτης από τη φυσική τοποθεσία του διακομιστή ιστού σας, τόσο περισσότερο θα χρειαστεί να παραδοθούν τα αρχεία.

  Ένα CDN φιλοξενεί στατικά αντίγραφα του ιστότοπού σας σε πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, όταν ένας επισκέπτης φτάσει στον ιστότοπό σας, τα αρχεία παραδίδονται από τον πλησιέστερο διακομιστή CDN, πράγμα που σημαίνει ότι τα αρχεία παραδίδονται πιο γρήγορα.

 • Τι είναι η επίθεση DDoS και πώς το Cloudflare βοηθά να τα σταματήσει?

  Μια επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS) συμβαίνει όταν κάποιος στέλνει κακόβουλα πολλή ψεύτικη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας για να προσπαθήσει να κατακλύσει τον διακομιστή ιστού σας.

  Το Cloudflare το προστατεύει από τη διάδοση των αιτημάτων μεταξύ όλων των διακομιστών CDN και αποκλείοντας επίσης επισκέψεις από γνωστές πηγές κακόβουλης επισκεψιμότητας.

 • Πρέπει να χρησιμοποιήσω το Cloudflare?

  Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας και να παρακάμψετε την κακόβουλη επισκεψιμότητα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τη χρήση του Cloudflare. Για τους περισσότερους ιστότοπους, δεν υπάρχει απλώς μειονέκτημα για τη χρήση του Cloudflare.

 • Γιατί να μην θέλω να χρησιμοποιήσω το Cloudflare?

  Δεδομένου ότι το Cloudflare αποθηκεύει στατικά αντίγραφα του ιστότοπού σας, εάν ο ιστότοπός σας ενημερώνεται τακτικά (πολλές φορές την ημέρα), ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα όπου ορισμένοι επισκέπτες βλέπουν προσωρινά αποθηκευμένα (αποθηκευμένα) αντίγραφα του ιστότοπού σας που δεν περιέχουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

  Παρόλο που υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος και το Cloudflare έχει σχεδιαστεί για να το κάνει αυτό δυνατό, πιθανότατα θα χρειαστεί να προσλάβετε έναν προγραμματιστή και ενδεχομένως να αγοράσετε ένα premium σχέδιο για να ρυθμίσετε τα πράγματα σωστά..

  Οι δυναμικοί ιστότοποι που ενημερώνονται συνεχώς μπορεί να είναι πιο χρήσιμο να επενδύσουν σε premium hosting, υπηρεσίες DNS και εξειδικευμένη προστασία DDoS παρά σε μια υπηρεσία CDN catchall όπως το Cloudflare.

 • Πώς μπορώ να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Cloudflare?

  Το Cloudflare ενσωματώνεται στους πίνακες ελέγχου φιλοξενίας που προσφέρονται από πολλούς οικοδεσπότες Ιστού. Ο ευκολότερος τρόπος για να ρυθμίσετε το Cloudflare είναι να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ρύθμισης Cloudflare που περιλαμβάνεται στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού φιλοξενίας.

 • Το Cloudflare δεν είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα ελέγχου φιλοξενίας μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω?

  Ναί. Ωστόσο, θα πρέπει να εγγραφείτε μεταβαίνοντας απευθείας στο Cloudflare και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες ρύθμισης του ιστότοπού τους.

  Ενώ η μη αυτόματη ρύθμιση είναι λίγο πιο δύσκολη από την αυτόματη ρύθμιση μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού φιλοξενίας σας, αρκεί να έχετε βασική εμπειρία διαχείρισης ιστότοπου και τομέα, θα πρέπει να μπορείτε να ακολουθήσετε μια χαρά.

  Το τελευταίο βήμα στη διαδικασία θα είναι να τοποθετήσετε τον τομέα σας στους διακομιστές ονομάτων του Cloudflare. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας θα διοχετεύεται μέσω του CDN του Cloudflare.

 • Πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε πρόγραμμα premium?

  Εάν χρειάζεστε πρόσβαση σε λειτουργίες που δεν περιλαμβάνονται στο δωρεάν πακέτο, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη ένα premium πρόγραμμα.

  Για παράδειγμα, εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει ένα SSL στον ιστότοπό σας που θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε, τότε θα χρειαστείτε ένα premium σχέδιο για ενσωμάτωση με το υπάρχον SSL σας.

  Η πρόσβαση σε προηγμένη προστασία DDoS, premium υποστήριξη και τείχη προστασίας εφαρμογών ιστού είναι μερικές από τις δυνατότητες που θα λάβετε με ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Cloudflare μέσω HTTPS (με πιστοποιητικό SSL)?

  Το Cloudflare προσφέρει δωρεάν SSL σε όλους τους πελάτες. Εάν έχετε ήδη SSL, τότε μπορείτε να ρυθμίσετε το Cloudflare ώστε να λειτουργεί με το υπάρχον πιστοποιητικό σας, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα premium σχέδιο για να το κάνετε.

  Εάν έχετε ήδη SSL και θέλετε να μεταβείτε σε Cloudflare SSL, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε το υπάρχον SSL σας προτού ρυθμίσετε το Cloudflare.

 • Το Cloudflare θα μειώσει το φορτίο στον διακομιστή ιστού μου?

  Ναί. Δεδομένου ότι το Cloudflare αποθηκεύει αντίγραφα του ιστότοπού σας στο CDN του, πολλοί επισκέπτες θα μπορούν να δουν τον ιστότοπό σας χωρίς ο διακομιστής ιστού να κάνει κάτι.

  Οι επισκέπτες θα δουν απλώς τα στατικά αντίγραφα του ιστότοπού σας που είναι αποθηκευμένα στο CDN. Ο διακομιστής ιστού σας θα πρέπει να επεξεργαστεί ένα αίτημα και να στείλει έναν πόρο μόνο εάν ένας επισκέπτης ζητήσει έναν πόρο που δεν είναι αποθηκευμένος στο CDN ή οποτεδήποτε ενημερώσετε τον ιστότοπό σας.

  Εάν ο διακομιστής ιστού σας αγωνίζεται να χειριστεί την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, η ρύθμιση του Cloudflare θα μειώσει το φορτίο του διακομιστή και θα επιτρέψει στον ιστότοπό σας να χειριστεί περισσότερη επισκεψιμότητα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map