Η καλύτερη φιλοξενία του CiviCRM: Ποιο είναι το καλύτερο για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία CiviCRM

Το CiviCRM είναι μια συστατική εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων που στοχεύει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Σκεφτείτε το ως εργαλείο διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) για το NPO σας. Η πλατφόρμα CiviCRM έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις φιλοξενίας, οπότε δεν θα ταιριάζει κάθε οικοδεσπότης.


Θα χρειαστείτε PHP 7.1 ή μεγαλύτερη και MySQL 5.6 ή μεγαλύτερη. Το CiviCRM αναπτύσσεται ευρύτερα στο Linux – το πιο κοινό λειτουργικό σύστημα για τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε υποστήριξη σε φόρουμ του CiviCRM εάν εκτελέσετε την εφαρμογή σε διακομιστή Windows.

Παρακάτω, συζητάμε λεπτομερώς τη φιλοξενία του CiviCRM. Αλλά αν βιάζεστε, ακολουθούν οι κορυφαίες 5 επιλογές για οικοδεσπότες για το CiviCRM:

 1. SiteGround
  – Δωρεάν εγκατάσταση CiviCRM, μεταφορά ιστότοπου και 99,9% χρόνος λειτουργίας
 2. Μπλε Χοστ
 3. Φιλοξενία Α2
 4. LiquidWeb
 5. Hostwinds

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για το CiviCRM?

Επιλέξαμε κεντρικούς υπολογιστές που διευκόλυναν την εγκατάσταση του CiviCRM ή που το εγκατέστησαν για εσάς. Στη συνέχεια, επιλέξαμε κεντρικούς υπολογιστές που προσέφεραν ισχυρό χρόνο λειτουργίας, 24/7 υποστήριξη πελατών και αυτόματες εγκαταστάσεις CMS όπως το WordPress.

Από αυτήν τη λίστα, κατατάξαμε τους κεντρικούς υπολογιστές με τις καλύτερες βαθμολογίες σύμφωνα με τη βάση δεδομένων μας για ανεξάρτητα σχόλια πελατών.

Συγκρίνετε τη φιλοξενία CiviCRM

εικόνα civicrm

Τι θα μάθετε

Η ύπαρξη του κατάλληλου συστήματος διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) είναι ένας εναλλάκτης παιχνιδιών για τις περισσότερες επιχειρήσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι συστημάτων CRM, με το CiviCRM να είναι ένας από αυτούς. Σε αυτήν τη σελίδα, θα εξοικειωθείτε με πώς λειτουργεί το CiviCRM και το πιο σημαντικό τι μπορεί να κάνει για εσάς.

Ας ξεκινήσουμε διευκρινίζοντας τι είναι ακριβώς το CiviCRM και γιατί μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για την επιχείρηση ή το έργο σας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πώς το ακρωνύμιο «CRM» μπορεί πράγματι να προκαλέσει σύγχυση – το διευκρινίζουμε αργότερα στη σελίδα.

Τι είναι το CiviCRM Hosting?

Το CiviCRM είναι μια συστατική λύση διαχείρισης σχέσεων που διαθέτει εργαλεία σχεδιασμένα ειδικά για μη κερδοσκοπικούς και πολιτικούς οργανισμούς.

Γρήγορη και ευέλικτη για οργανισμούς πολιτών

Η χρηματοδότηση για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς είναι συχνά κυκλική και η ανάγκη για ένα εργαλείο σχέσεων μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο και ακόμη μεγαλύτερη από εκείνη των οργανισμών στον τομέα των κερδών λόγω της ρύθμισης, της συμμόρφωσης και του διεθνούς χαρακτήρα πολλών μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρόνος για σπατάλη για διαχειριστές, διευθυντές, και συντονιστές – οι λύσεις πρέπει να είναι γρήγορες, ευέλικτες και έτοιμες να ξεκινήσουν.

Εκεί το CiviCRM λάμπει ως ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης σχέσεων συστατικών. Όταν το φιλοξενείτε, θα θέλετε μια άμεση πλατφόρμα με γρήγορη ανάπτυξη. Ας δούμε τι είναι το CiviCRM, πώς λειτουργεί και πώς όλες αυτές οι λειτουργίες ενημερώνουν τον τύπο του κεντρικού υπολογιστή που θα χρειαστείτε.

ευέλικτα χαρακτηριστικά civicrm

Γιατί να επιλέξετε το CiviCRM?

Η διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM) είναι ένας όρος ομπρέλας που καλύπτει μια ποικιλία λογισμικού που επικεντρώνεται στον εξορθολογισμό της διαχείρισης των πληροφοριών των πελατών. Ωστόσο, αυτοί οι τύποι λογισμικού μην παρέχετε όλα όσα απαιτεί μια μη κερδοσκοπική.

Ορισμένες λύσεις CRM δεν είναι πολύ περισσότερα από βιβλία διευθύνσεων. Στην περίπτωση του CiviCRM, το όνομα περιλαμβάνει τη λέξη «civic» επειδή αυτό το λογισμικό έχει δημιουργηθεί ειδικά για αντιμετώπιση των μοναδικών αναγκών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και οργανώσεων του αστικού τομέα.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το CiviCRM?

Αρχική σελίδα CiviCRM

Η CiviCRM διαθέτει έναν κατάλληλο ιστότοπο με πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Το CiviCRM είναι μια καλύτερη επιλογή για οργανισμούς που ασχολούνται με μέλη, δωρεές, ενδιαφερόμενους και εκστρατείες. Το CiviCRM ξέρει οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί έχουν ανάγκες εκτός από αυστηρά επιχειρηματικές ανησυχίες όπως διαχείριση πελατών, πελατών, δυνητικών πελατών και πωλήσεων.

Παρόμοιο με το CRM, αλλά με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά

Είναι λίγο περίπλοκο επειδή μοιράζεται ένα αρκτικόλεξο με συστήματα διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM), αλλά αυτό Το εργαλείο εστιάζεται στην πραγματικότητα στις ανάγκες των φιλανθρωπικών οργανώσεων, έχοντας κατά νου τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τις οργανώσεις του δημόσιου τομέα, σε αντίθεση με τις εμπορικές ανάγκες.

Με αυτήν την ειδικότητα στα μέλη, τις δωρεές, τους ενδιαφερόμενους και τις καμπάνιες, αντί με τους πελάτες, τους πελάτες, τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις, το CiviCRM είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη διαχείριση ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Θήκες χρήσης CiviCRM

στιγμιότυπο οθόνης στατιστικών civicrm

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση του CiviCRM.

Ναι, υπάρχουν πολλά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά για συζήτηση, αλλά είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με εργασίες που εξαλείφει ή απλοποιεί. Έχοντας ένα καλό λογισμικό CRM μπορεί να μειωθεί δραστικά ο χρόνος που αφιερώνεται συχνά στην αποστράγγιση της διαχείρισης και των επακόλουθων ενεργειών.

Το CiviCRM βοηθά οργανισμούς με επτά βασικές εργασίες:

 1. Επικοινωνία
 2. Διαχείριση μελών
 3. Μάρκετινγκ μέσω email
 4. Δημιουργία συγκέντρωσης χρημάτων από Peer-to-Peer
 5. Διαχείριση συνεισφορών
 6. Διαχείριση υπόθεσης
 7. Διαχείρηση γεγονότων

Επικοινωνία

Δεν υπάρχουν πλέον τεράστιοι φάκελοι γεμάτοι χαρτονομίσματα και επαγγελματικές κάρτες με σκονισμένο χαρτί. Δεν υπάρχουν πλέον φύλλα excel γεμάτα με μη αυτόματη διαχείριση λιστών άσχετων δεδομένων. Το CiviCRM σας επιτρέπει να το κάνετε απλώς διατηρήστε τις επαφές σας και διαχειριστείτε τις όπως θα έπρεπε.

Διαχείριση μελών

Το CiviCRM σας επιτρέπει να οργανώσετε διαφορετικά επίπεδα και επίπεδα συμμετοχής ως οργανισμός. Οι τύποι μελών πρέπει να ρυθμιστούν για να λειτουργήσει αυτή η δομή, οι οποίες είναι ουσιαστικά διαφορετικά σχέδια για διαφορετικούς λογαριασμούς.

Υπάρχουν τόνοι επιλογών που μπορούν να διαμορφωθούν για προσαρμοσμένους τύπους μελών, καθιστώντας το ιδανικό εργαλείο για δομές κάθε είδους.

Μάρκετινγκ μέσω email

Τα τελευταία δέκα χρόνια είδαμε την αγορά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να πλημμυρίζει με λογισμικό και εργαλεία. Αυτά τα βασικά στοιχεία διευκολύνουν τους παρόχους επιχειρήσεων να επικοινωνούν απευθείας ή να αγοράζουν τη βάση χρηστών τους στο διαδίκτυο.

Το CiviCRM διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχεδιασμένο να δημιουργεί προσαρμοσμένες διαδρομές χρήστη. Επιπλέον, μπορούν να ρυθμιστούν διαφορετικά ενεργοποιητές υπό όρους, τμηματοποιώντας τους χρήστες.

Δημιουργία συγκέντρωσης χρημάτων από Peer-to-Peer

Τα μέλη μπορούν να εκτελούν τις δικές τους προσωπικές καμπάνιες, με τις οποίες ικανότητα συγκέντρωσης χρημάτων Peer-to-Peer (P2P) μπαίνει. Κάθε έρανος δημιουργεί μια νέα επαφή, εναλλακτικά, συνδέει τη συναλλαγή με μια υπάρχουσα επαφή.

Επιπλέον, αυτές οι δωρεές ή πληρωμές πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τους ίδιους επεξεργαστές και αμοιβές.

Διαχείριση συνεισφορών

Η δυνατότητα αναγνώρισης της αναγνώρισης είναι ανεκτίμητη. Το CiviCRM σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να επεξεργάζεστε τις συνεισφορές με μια φιλική προς το χρήστη ροή. Οι συνεισφορές μπορούν εύκολα να εντοπιστούν, να ελεγχθούν και στη συνέχεια να συνδεθούν με τα κατάλληλα αρχεία επαφών.

Διαχείριση υπόθεσης

Πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι η διαχείριση ροών εργασίας με ένα ανάρμοστο σύστημα; Το CiviCRM διαθέτει μια προσαρμοσμένη λύση διαχείρισης ροής εργασίας με τη μορφή CiviCase. Το CiviCase λειτουργεί ως κοντέινερ για δραστηριότητες με καθορισμένα χρονοδιαγράμματα και χρονοδιαγράμματα.

Αυτό είναι πιθανώς το μεγαλύτερο πρόβλημα που το CiviCRM εξαλείφει κατά τη γνώμη μου. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα χειρότερα από το να αποκλίνουμε.

Διαχείρηση γεγονότων

Το CiviEvent λειτουργεί ως πλήρες εργαλείο σχεδιασμού και διαχείρισης εκδηλώσεων. Αυτό το προσαρμοσμένο εργαλείο διαχείρισης συμβάντων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διάφορα κριτήρια, οδηγίες και προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίτε κατά τη φιλοξενία μιας εκδήλωσης. Όπως γνωρίζουμε, όσο περισσότερα από αυτά είναι αυτοματοποιημένα τόσο το καλύτερο – εδώ έρχεται το CiviCRM.

Το CiviCRM είναι ανοιχτού κώδικα με πολλές δυνατότητες

Το CiviCRM είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα που είναι μοναδικό επειδή έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση πάνω από άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (CMS) συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Drupal και Joomla.

Το λογισμικό περιλαμβάνει ένα πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών. Τα εργαλεία που περιλαμβάνονται σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε πράγματα όπως:

 • Επαφές
 • Συνεισφορές
 • Διαβιβάσεις
 • Συγκέντρωση χρημάτων από ομοτίμους
 • Εκστρατείες υπεράσπισης
 • Εκδηλώσεις
 • Μέλη
 • Αναφορές
 • Διαχείριση υπόθεσης.

Θα εξετάσουμε μερικές από αυτές τις δυνατότητες με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για το σωστό οικοδεσπότη CiviCRM?
Το SiteGround θα εγκαταστήσει το CiviCRM για εσάς ή θα μεταφέρει δωρεάν τον ιστότοπό σας στο CiviCRM. Προς το παρόν μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 67% στα πακέτα SiteGround χρησιμοποιώντας αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
.
Το SiteGround βαθμολογείται # 1 από τους αναγνώστες μας.

Πόσο καλά ενσωματώνεται το CiviCRM?

Το civicrm διαθέτει στιγμιότυπο οθόνηςΜερικές δυνατότητες του CiviCRM

Μια αρμονική ένταξη σημαίνει α πολλές δυνατότητες ξεκινούν στις πλατφόρμες, παρέχοντας τα οφέλη και των δύο με μοναδικό τρόπο που καθιστά αυτό το λογισμικό ισχυρό. Με εξαιρετική ευκολία, ένας οργανισμός μπορεί να παρακολουθεί τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τα μέλη του, να συγκεντρώνει καμπάνιες και να παρακολουθεί στατιστικά στοιχεία.

Το CiviCRM συλλέγει επίσης πληροφορίες στο ισχυρές αναφορές που περιλαμβάνουν περιλήψεις μελών. Αυτές οι περιλήψεις μπορούν να αναλυθούν κατά:

 • Ο τύπος μέλους
 • Ο αριθμός των συνεισφορών
 • Με το μήνα
 • Με πλήρη στοιχεία πληρωμής

Υπάρχουν πολλά περισσότερα πεδία συμμετοχής για να ταιριάσουμε, τα παραπάνω είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά.

Χαρακτηριστικά διαχείρισης εκδηλώσεων

Επίδειξη CiviCRM

Η επίδειξη CiviCRM σάς επιτρέπει να παίζετε με διαφορετικές λειτουργίες σε διάφορες λειτουργίες.

Το CiviCRM διαθέτει επίσης δυνατότητες διαχείρισης εκδηλώσεων που το ξεχωρίζουν. Οι δυνατότητες διαχείρισης εκδηλώσεων περιλαμβάνουν:

 • Παρακολούθηση συμμετεχόντων
 • Εγγραφή
 • Πληροφορίες συμμετοχής

Ομοίως με τις επιλογές συμμετοχής, το εργαλείο σχεδιασμού και διαχείρισης εκδηλώσεων έχει δεκάδες προσαρμόσιμα πεδία.

Διαχείριση συνεισφορών

Το CiviCRM σάς επιτρέπει να δέχεστε συνεισφορές (διαδικτυακά και εκτός λειτουργίας), να δημιουργείτε αυτόματα αποδείξεις και ευχαριστίες, ακόμη και επιτρέψτε τη συγκέντρωση χρημάτων από ομοτίμους. Η καλή διαχείριση των συνεισφορών αποφεύγει τη σύγχυση, τα οργανωτικά σφάλματα και την επιπλέον διοικητική εργασία.

Διαχείριση επικοινωνιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η επικοινωνία μέσω email περιλαμβάνει όλα όσα θα περίμενε ένας οργανισμός από το CRM και τα συμβάντα μπορούν να συγχρονιστούν με το iCal, την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων και τους Χάρτες Google. Οι σταθερές εκδόσεις είναι προς το παρόν συμβατές με το Drupal, το Joomla και το WordPress και το Το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 20 γλώσσες.

Το CiviCRM μπορεί επίσης να αναπτύξει και να διανείμει φιλανθρωπικά ενημερωτικά δελτία για μέλη.

Εύκολο στη χρήση, προσαρμόσιμο ταμπλό

Θα χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα ελέγχου που βασίζεται στον Ιστό για να έχετε πρόσβαση σε όλα. Κάθε δυνατότητα έχει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, Τα μέλη μπορούν να δημιουργηθούν για να συνεργάζονται με πολλούς οργανισμούς, και σε διαφορετικά επίπεδα σε κάθε ένα.

Αφού δημιουργήσετε φόρμες μέλους, αλληλογραφίες υπενθύμισης ανανέωσης, οργανώσετε λίστες μελών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λίστες για να ορίσετε δικαιώματα πρόσβασης ιστότοπου.

Υπενθύμιση ορισμένων καταπληκτικών λειτουργιών

Επομένως, είναι σαφές ότι το CiviCRM έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες:

 • Γράφτηκε σε PHP
 • Ενσωματώνεται εύκολα με δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το Drupal, το WordPress ή το Joomla
 • Σας επιτρέπει να έχετε το δικό σας CMS
 • Είναι ένα CRM ανοιχτού κώδικα, επομένως υποστηρίζεται από χιλιάδες άτομα παγκοσμίως
 • Πλήρως προσαρμόσιμο και επεκτάσιμο

εγκαταστήστε το civicrm

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εγκατάσταση του CiviCRM

Η εγκατάσταση του CiviCRM είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε WordPress, Drupal ή Joomla ακολουθώντας έναν οδηγό εγκατάστασης στον ιστότοπο του CiviCRM.

Θα χρειαστεί βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης σας διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες.

Απαιτήσεις διακομιστή για εγκατάσταση CiviCRM

Ακολουθούν οι απαιτήσεις διακομιστή για την εγκατάσταση του CiviCRM. Αξίζει να διαβάσετε, εναλλακτικά κάνετε περισσότερα σκάβοντας στον επίσημο ιστότοπο πριν ξεκινήσετε. Μερικοί Τα φόρουμ έχουν συμβουλές από πρώτο χέρι από έμπειρους χρήστες και μέλη της ομάδας επίσης.

Εκδόσεις CMSWordPress 3.4.x ή νεότερο (το CiviCRM δεν είναι συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις του WordPress)
Drupal 7.x (το CiviCRM δεν είναι συμβατό με το Drupal 5)
Joomla 2.5.x ή 3.x (το CiviCRM δεν είναι συμβατό με το Joomla 1.0.x ή 1.5.x)
PHPPHP 5.3.3+
Βάση δεδομένων MySQLMySQL 5.1.x ή νεότερη έκδοση
Λοιπές απαιτήσειςPCRE με υποστήριξη ιδιοτήτων Unicode
MAMP XCache σε συμβατότητα
eAccelerator

Δωρεάν για χρήση και προσαρμογή

Ως έργο ανοιχτού κώδικα, το CiviCRM είναι ελεύθερο να χρησιμοποιεί και να προσαρμόζεται. Από τον Δεκέμβριο του 2013, η σταθερή έκδοση έχει άδεια βάσει της άδειας GNU Affero General Public License 3 (GNU AGPL 3) και της εξαίρεσης CiviCRM Licensing.

Το CiviCRM ενθαρρύνει ενεργή συμμετοχή από εσάς με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε να διαχειριστείτε, ακόμα κι αν δεν είστε προγραμματιστής. Οι μεταφράσεις και οι δωρεές είναι δύο από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τους μη προγραμματιστές να υποστηρίξουν ένα έργο ανοιχτού κώδικα όπως το CiviCRM.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του civicrm

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του CiviCRM

Το CiviCRM μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για κάθε οργανισμό, αλλά είναι ισχυρή βοήθεια σε όσους βρίσκονται στην αγορά-στόχο.

Εάν αναζητάτε μια ανοιχτή πηγή, προσαρμόσιμη λύση CRM με το σωστό συνδυασμό εργαλείων για συγκέντρωση χρημάτων και υποστήριξη, πιθανότατα θα βρείτε διαρκή αξία σε αυτήν την εφαρμογή. Οι ακόλουθες λίστες αναλύουν το τα πιο συνηθισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του CiviCRM.

Πλεονεκτήματα

 • Το CiviCRM είναι τεχνολογία ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι είναι δωρεάν για χρήση από οποιονδήποτε οργανισμό
 • Ενσωματώνεται εύκολα με έναν υπάρχοντα ιστότοπο CMS όπως το WordPress
 • Η υπηρεσία είναι πολύ στιβαρό σύστημα για τη διαχείριση σχέσεων επαφής
 • Πολλές δυνατότητες είναι αφιερωμένες σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
 • Τα αρχεία και οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στο CiviCRM μπορούν να είναι πρόσβαση από οπουδήποτε επειδή βασίζεται στον Ιστό

Μειονεκτήματα

 • Το CRM απαιτεί τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για να διατηρείται το σύστημα ασφαλές
 • Μερικά απο Οι δυνατότητες του CiviCRM μπορεί να είναι δύσκολο να ρυθμιστούν
 • Η προσαρμογή του CiviCRM θα απαιτήσει να προσλάβετε έναν προγραμματιστή εάν δεν έχετε γνώσεις προγραμματισμού

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για σοβαρή απόδοση φιλοξενίας CiviCRM?
Το Liquid Web είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα σχέδια VPS υψηλής απόδοσης. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

φιλοξενεί το civicrm

Κορυφαίοι 3 οικοδεσπότες για το CiviCRM

Ψάχνετε για οικοδεσπότη για το CiviCRM; Αν θέλετε να βάλετε το CiviCRM hosting σε καλά χέρια, σκεφτείτε τους ακόλουθους οικοδεσπότες. Κάθε ένα από Οι παρακάτω κεντρικοί υπολογιστές προσφέρουν 99,9% χρόνο λειτουργίας, παρόμοιες τιμές και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Ας δούμε τα χαρακτηριστικά κάθε οικοδεσπότη σε μεγαλύτερο βάθος.

Siteground

Φιλοξενία Siteground για CiviCRM

Φιλοξενία Siteground για CiviCRM.

Ως συνήθως, το Siteground βγαίνει στην κορυφή ως η καλύτερη φιλοξενία του CiviCRM σε βελτιστοποιημένους διακομιστές. Τα φθηνότερα πακέτα φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν επαγγελματική εγκατάσταση CiviCRM ή δωρεάν μεταφορά ιστότοπου CiviCRM.

Σε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, μπορείτε να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτόματα για WordPress και Joomla καθημερινά. Καλύτερα ακόμα, περιλαμβάνουν τους SuperCacher για βελτιστοποίηση της ταχύτητας των ιστότοπων CMS.

Φιλοξενία Α2

A2 Φιλοξενία για το CiviCRM

A2 Φιλοξενία για το CiviCRM.

Για την ευκολότερη εγκατάσταση, μεταβείτε στο A2 Hosting. Η εκπληκτική ομάδα υποστήριξης πελατών τους θα το κάνει Εγκαταστήστε ευτυχώς το CiviCRM στον ιστότοπό σας για εσάς, δωρεάν. Η φιλοξενία τους είναι βελτιστοποιημένη για WordPress, Joomla και Drupal, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο CMS θέλετε το CiviCRM.

GreenGeeks

Φιλοξενία GreenGeeks για το CiviCRM

Φιλοξενία GreenGeeks για το CiviCRM.

Η GreenGeeks μπορεί να βγει στην κορυφή ως η φθηνότερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων της CiviCRM. Η υπηρεσία λειτουργεί γρήγορα στους βελτιστοποιημένους διακομιστές CiviCRM. Όπως το SiteGround, περιλαμβάνουν επίσης προσαρμοσμένη εγκατάσταση και δωρεάν μεταφορά ιστότοπου. Πιστός στο όνομά τους, το GreenGeeks είναι τροφοδοτείται από 300% ανανεώσιμη ενέργεια.

Άλλα χαρακτηριστικά στο CRM

 • Ζάχαρη CRM
 • vtiger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map