Φιλοξενία ASP.NET: Φιλοξενίες που ενδέχεται να αλλάξουν γνώμη για το Windows Hosting τώρα.

Contents

Συγκρίνετε τη φιλοξενία ASP.NET

Σχεδιασμένο για προγραμματιστές, το ASP.NET είναι το πλαίσιο διακομιστή της Microsoft για τη δημιουργία δυναμικών εφαρμογών ιστού. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας υποστηρίζουν ASP.NET, αλλά υπάρχουν δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε.


Το ASP.NET μπορεί να εκτελεστεί σε διακομιστές Windows και Linux, αλλά τα προγράμματα φιλοξενίας των Windows είναι συνήθως βελτιστοποιημένα για ιστότοπους ASP.NET. Θα χρειαστείτε έναν κεντρικό υπολογιστή που παρέχει μια βάση δεδομένων διακομιστή SQL, όπως το MS SQL, για την αποθήκευση των δεδομένων της εφαρμογής σας.

Υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, αλλά εδώ είναι μια σύνοψη των 5 καλύτερων κεντρικών υπολογιστών για φιλοξενία ASP.NET βάσει αξιολογήσεων πελατών και ανάλυσης ειδικών:

 1. HostGator
  – Εύκολη εγκατάσταση ASP.NET με 1 κλικ και εγγύηση υψηλού χρόνου λειτουργίας
 2. Πάμε μπαμπά
  – Απεριόριστοι πόροι και υψηλή ασφάλεια
 3. Υγρός Ιστός
  – Υψηλή απόδοση και 100% χρόνο λειτουργίας
 4. Εγγραφείτε.com
  – Φτηνή κοινόχρηστη φιλοξενία με SSL
 5. Διακομιστής
  – Σχέδια κλειδωμένων τιμών και εξαιρετική υποστήριξη

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες για το ASP.NET?

Ελέγξαμε ποιοι κεντρικοί υπολογιστές παρείχαν υποστήριξη για πολλές εκδόσεις των πλαισίων ASP.NET και Microsoft. Επιλέξαμε κεντρικούς υπολογιστές με υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης για το ASP.NET, έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου όπως το cPanel και την υποστήριξη των Windows. Επιλέξαμε οικοδεσπότες με τις καλύτερες βαθμολογίες πελατών.

Σύγκριση κεντρικών υπολογιστών ASP.NET

συγκρίνετε τη φιλοξενία asp-net

Τι θα μάθετε

Για τη δημιουργία και ανάπτυξη εφαρμογών, είναι σημαντικό για τους προγραμματιστές και τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την καλύτερη, πιο αξιόπιστη διαθέσιμη φιλοξενία.

Αυτό πιθανότατα ισχύει για οποιοδήποτε είδος αναπτυξιακού έργου, αλλά όταν πρόκειται για έργα ASP.NET, συγκεκριμένα, υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην επιλογή ενός μόνο.

Επιλέγοντας τη σωστή επιλογή φιλοξενίας για τις ανάγκες σας απαιτεί μια βασική κατανόηση του πλαισίου ASP.NET και ποιες είναι οι επιπτώσεις της χρήσης του πλαισίου για το έργο σας&Τις ανάγκες.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι να ψάξετε σε έναν κεντρικό υπολογιστή ASP.NET. Και θα μοιραστώ τις προσωπικές μου προτάσεις για να σας δώσω ένα προβάδισμα στην αναζήτησή σας.

τι είναι το asp-net

Τι είναι το ASP.NET?

Το ASP.NET είναι ένα πλαίσιο εφαρμογής Web που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα πράγματα που βγαίνουν από το Redmond, το ASP.NET είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα.

Σε μια κίνηση που καλωσορίστηκε από τους περισσότερους (αν όχι όλους) προγραμματιστές, η εταιρεία έκανε τον πυρήνα .NET ανοιχτού κώδικα τον Νοέμβριο του 2014.

Το ASP.NET είναι ένα πλαίσιο διακομιστή που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν δυναμικούς ιστότοπους, υπηρεσίες και εφαρμογές. Οι σελίδες ASP.NET αναφέρονται επίσημα ως φόρμες ιστού, αν και οι προγραμματιστές τείνουν να παραλείπουν τις διατυπώσεις.

αρχική σελίδα asp-net

Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός με το πλαίσιο ASP.NET

Το ASP.NET είναι αντικειμενοστραφές και επιτρέπει κληρονομικότητα, καθώς και για ανάπτυξη σελίδων βάσει προτύπων. Βασικά βελτιστοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν λιγότερο κώδικα για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

Το πλαίσιο χρησιμοποιεί επίσης ευρεία χρήση της προσωρινής αποθήκευσης από την πλευρά του διακομιστή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση διαφορετικών αντικειμένων σε όλη την εφαρμογή.

Τα ASP και ASP.NET δεν είναι τα ίδια πράγματα. Το ASP.NET υποστηρίζει διάφορες γλώσσες προγραμματισμού στο πλαίσιο.

Ωστόσο, το ίδιο το ASP.NET δεν είναι γλώσσα προγραμματισμού. Το Classic ASP (Active Server Pages) ήταν Η πρώτη γλώσσα δέσμης ενεργειών από την πλευρά του διακομιστή της Microsoft. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το ASP.NET το 2002 ως διάδοχός της.

Εκτέλεση εφαρμογών ASP.NET

Χρησιμοποιώντας το ASP.NET για τη δημιουργία εφαρμογών ιστού, οι προγραμματιστές μπορούν να απομονώσουν εφαρμογές που εκτελούνται στον ίδιο διακομιστή χρησιμοποιώντας το ομάδα εφαρμογών. Αυτό αποτρέπει τα προβλήματα μιας εφαρμογής να επηρεάσουν άλλες.

Η απομόνωση επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές να εφαρμόζουν διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας σε μεμονωμένες εφαρμογές ιστού, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Για να εκτελέσετε εφαρμογές ASP.NET, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε mod_mono που υποστηρίζει φιλοξενία Apache. Αυτός είναι ο προτεινόμενος τρόπος για ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών ASP.NET.

Τι είναι το ASP.NET MVC?

Το ASP.NET MVC είναι ένας εναλλακτικός τρόπος δημιουργίας εφαρμογών ιστού με το ASP.NET. Δεν αντικαθιστά τις φόρμες ιστού ASP.NET, απλώς χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό αρχιτεκτονικό μοτίβο.

Το MVC σημαίνει Model-View-Controller. Αυτό το αρχιτεκτονικό σχέδιο χωρίζει μια εφαρμογή σε τρία κομμάτια.

Αυτά τα στοιχεία είναι το μοντέλο, η προβολή και ο ελεγκτής.

asp-net mvc

Αυτός ο διαχωρισμός των ανησυχιών διευκολύνει τη διαχείριση σύνθετων εφαρμογών.

Ένα παράδειγμα μιας εφαρμογής που βασίζεται στο ASP.NET είναι το BlogEngine.NET. Πρόκειται για μια πλατφόρμα blogging ανοιχτού κώδικα που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες .NET.

Ανοιχτός κώδικας, αλλά εξαρτάται από τη Microsoft

Ενώ το ASP.NET είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το πλαίσιο .NET και τις υπηρεσίες Internet Internet Information Services (IIS). Ευτυχώς, το .NET Core της Microsoft είναι πλέον ανοιχτού κώδικα.

Οι εταιρείες φιλοξενίας τείνουν προσφέρουν πολλές επιλογές για το ASP.NET, που κυμαίνονται από φθηνά κοινόχρηστα σχέδια έως ακριβότερα προγράμματα αποκλειστικού διακομιστή.

Ένας από τους κύριους σχεδιασμούς της Microsoft για το ASP.NET ήταν να κερδίσει μερίδιο αγοράς από πλαίσια ανταγωνιστών σεναρίων, παρέχοντας ανώτερα οφέλη απόδοσης.

Αυτό γίνεται με τη μεταγλώττιση του κώδικα από τον διακομιστή σε αρχεία DLL, επιτρέποντας το χρήση ενός κοινού χρόνου εκτέλεσης γλώσσας που παρέχει ώθηση στην απόδοση σε σχέση με άλλες γλώσσες σεναρίου.

Σημαντική ενίσχυση απόδοσης

Η Microsoft προσπάθησε να προσφέρει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους συνδυάζοντας την απόδοση που κατέστη δυνατή χάρη στα πλήρως επεξεργασμένα δυαδικά αρχεία με την ευκολία χρήσης που παρέχεται από τις γλώσσες σεναρίου.

Η τρέχουσα έκδοση του ASP.NET είναι 4.8 και κυκλοφόρησε το Απρίλιος 2019. Ακολουθούν οι παλαιότερες εκδόσεις με τις αντίστοιχες ημερομηνίες κυκλοφορίας που εξακολουθούν να υποστηρίζονται:

 • 4.5.2 – Μάιος 2014
 • 4.6 (με Visual Studio 2015) – Ιούλιος 2015
 • 4.6.1 – Νοέμβριος 2015
 • 4.6.2 – Αύγουστος 2016
 • 4.7 – Απρίλιος 2017
 • 4.7.1 – Οκτώβριος 2017

κατανόηση των πραγμάτων φιλοξενίας asp-net

Κατανόηση της φιλοξενίας ASP.NET

Λόγω ASP.NET&Δημοτικότητα, δεν υπάρχει έλλειψη φιλοξενίας σχεδίων κατάλληλα για εργασία με αυτό το πλαίσιο.

Ποιοι τύποι σχεδίων φιλοξενίας ASP.NET είναι διαθέσιμοι?

Τα σχέδια φιλοξενίας για ASP.NET μπορεί να κυμαίνονται από λίγα δολάρια το μήνα έως εκατοντάδες δολάρια, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες σας. Κυμαίνονται από βασική κοινή φιλοξενία έως αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή.

Τι κοστίζει ένα βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας ASP.NET?

Το περισσότερο βασικά σχέδια ξεκινήστε με λίγα δολάρια το μήνα και έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν έναν ή περισσότερους ιστότοπους.

Πιο περίπλοκα κοινόχρηστα σχέδια περιλαμβάνουν τη φιλοξενία απεριόριστου αριθμού ιστότοπων, με άφθονο χώρο αποθήκευσης και περισσότερο εύρος ζώνης.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Χρειάζεστε σοβαρή απόδοση ASP.NET?
Το Liquid Web είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές μας. Διαβάστε τις κριτικές Liquid Web και χρησιμοποιήστε τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για την καλύτερη προσφορά.

Αφιερωμένη φιλοξενία για ASP.NET

Στο άλλο άκρο του φάσματος, διατίθενται αποκλειστικοί διακομιστές, συνήθως σε εύρος τιμών μεταξύ 150 και 400 $.

Οι διακυμάνσεις του κόστους θα εξαρτηθούν από παράγοντες όπως:

 • Διαμόρφωση υλικού
 • Ταχύτητα διακομιστή
 • εύρος ζώνης.

Χαρακτηριστικά των ειδικών σχεδίων φιλοξενίας για ASP.NET

Χωρίς καμία σοβαρή παραβίαση, ας πάμε κατευθείαν στην προβολή αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών των ειδικών προγραμμάτων φιλοξενίας ASP.NET.

Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν συνήθως με:

 • Επεξεργαστές διπλού πυρήνα Xeon
 • 4 GB μνήμης RAM
 • Μηχανική αποθήκευση RAID

Διατίθενται ακριβότερες επιλογές, προσφέροντας:

 • Τετραπύρηνο Xeons
 • Ταχύτητες ανόδου έως 1Gbps
 • Περισσότερο εύρος ζώνης
 • Πρόσθετες αποκλειστικές IP

Τις περισσότερες φορές, δεν είναι δυνατόν προσαρμόστε αυτά τα σχέδια προσθέτοντας:

 • Χώρος αποθήκευσης στερεάς κατάστασης (SSD)
 • Περισσότερη μνήμη RAM
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα και εύρος ζώνης

Τόσο τα φθηνότερα κοινόχρηστα προγράμματα όσο και τα πιο ακριβά ειδικά σχέδια τείνουν να καλύπτει τα βασικά, συμπεριλαμβανομένων:

 • IIS 8 ·
 • Η τελευταία επανάληψη του ASP.NET;
 • Φιλοξενία MSSQL (συνήθως κυκλοφορίες 2012 και 2014). και
 • Συμβατότητα με το Visual Studio.

απαιτήσεις φιλοξενίας asp-net

Τεχνικές απαιτήσεις για τη φιλοξενία εφαρμογών ASP.NET

Το ASP.NET μπορεί να εκτελεστεί τόσο σε διακομιστές Windows όσο και σε διακομιστές Linux. Λοιπόν, μη&Δεν αισθάνομαι περιορισμένος σε έναν κεντρικό υπολογιστή Windows, παρόλο που οι υπηρεσίες φιλοξενίας των Windows θα είναι βελτιστοποιημένο για ASP.NET ιστοσελίδες και εφαρμογές.

Ο κεντρικός υπολογιστής σας θα χρειαστεί μια βάση δεδομένων διακομιστή SQL, όπως η MySQL, για να μπορεί να φιλοξενεί εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το ASP.NET.

Εξειδικευμένοι οικοδεσπότες

Μπορείτε να βρείτε μερικούς εξειδικευμένους οικοδεσπότες Ιστού ASP.NET εκεί έξω, όπως το DiscountASP.NET.

Αυτή η εταιρεία παρέχει πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων ειδικά για ιστότοπους και εφαρμογές ASP.NET και περιλαμβάνει βάσεις δεδομένων MSSQL / MySQL και μεμονωμένες ομάδες εφαρμογών. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η συγκεκριμένη εταιρεία υποδοχής είναι απευθύνεται κυρίως σε προγραμματιστές.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πακέτα φιλοξενίας ASP.NET από τους πιο συνηθισμένους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως το HostGator και το A2 Hosting.

Σημεία που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε έναν κεντρικό υπολογιστή ASP.NET

Ενώ οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις όλων των σχετικών πλαισίων, είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγξετε πριν δεσμεύσετε το πακέτο τους. Εδώ είναι μερικοί δείκτες για να σας καθοδηγήσουν.

Περιουσιακό στοιχείο
Απαιτείται
Προαιρετικός
Το .NET Framework 2.0Ναί
Ένα περιβάλλον σύνταξης κώδικαΝαί
Ένας διακομιστής (π.χ. Internet Information Services ή IIS), καθώς και δικαιώματα εγγραφής αρχείων στο διακομιστήΝαί
Ένα προϊόν βάσης δεδομένων (π.χ. Microsoft SQL Server) για αποθήκευση δεδομένων εφαρμογήςΝαί
Ένας διακομιστής SMTP για αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εφαρμογήΝαί
 1. Ενημερώσεις
 2. Υποστήριξη για εκδόσεις του ASP.NET
 3. Πολλαπλές εκδόσεις των πλαισίων της Microsoft
 4. Έκδοση MSSQL
 5. Έκδοση λειτουργικού συστήματος
 6. Επίπεδα εμπιστοσύνης ASP.NET
 7. Πρόσθετα
 8. Πίνακες ελέγχου
 9. Απαιτήσεις υλικού
 10. Ποιότητα τεχνικής υποστήριξης

Ενημερώσεις

Ελέγξτε εάν ο κεντρικός υπολογιστής που σκέφτεστε έχει ένα καλό ιστορικό όσον αφορά το λογισμικό ενημερώσεις.

Υποστήριξη για εκδόσεις του ASP.NET

Κάνετε την εργασία σας σε οποιαδήποτε εταιρεία φιλοξενίας που σκέφτεστε. Βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζονται όλες οι απαραίτητες εκδόσεις και όχι μόνο η τελευταία έκδοση του ASP.NET.

Πολλαπλές εκδόσεις του Microsoft Frameworks

Αναζητήστε οικοδεσπότες που προσφέρουν αυτό το επίπεδο επιλογής. μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο.

Έκδοση MSSQL

Βεβαιωθείτε ότι η έκδοση MSSQL που υποστηρίζεται από τις αντιστοιχίσεις του κεντρικού υπολογιστή σας που βρέθηκαν στην εφαρμογή σας.

Έκδοση λειτουργικού συστήματος

Ελέγξτε τις εκδόσεις λειτουργικού συστήματος που υποστηρίζονται από τον κεντρικό υπολογιστή. Αυτό θα είναι συνήθως Windows Server 2012R2 ή Windows Server 2012.

Επίπεδα εμπιστοσύνης ASP.NET

Τα επίπεδα εμπιστοσύνης για το ASP.NET σχετίζονται με την ασφάλεια και καθορίζονται από αρχεία πολιτικής.

Τα διαθέσιμα επίπεδα εμπιστοσύνης είναι: Πλήρης, Υψηλή, Μεσαία, Χαμηλή και Ελάχιστη. Το επίπεδο εμπιστοσύνης που θα έχετε στη διάθεσή σας θα εξαρτηθεί από τον τύπο των υπηρεσιών φιλοξενίας που θα επιλέξετε.

Συμβουλή: Αναζητήστε τους γνώστες του κεντρικού υπολογιστή που σας ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα επίπεδα εμπιστοσύνης.

Πρόσθετα

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα των πρόσθετων που ίσως χρειαστείτε τώρα ή στο μέλλον.

Πίνακες ελέγχου

Ελέγξτε για πρόσβαση σε εύχρηστους δημοφιλείς πίνακες ελέγχου όπως το Plesk ή το cPanel.

Απαιτήσεις υλικού

Όπως πάντα, οι απαιτήσεις υλικού εξαρτώνται από τις ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει τις απαιτήσεις σας πριν ελέγξετε έναν οικοδεσπότη. Ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι η τεχνολογία τους ταιριάζει με τις απαιτήσεις.

Θέλετε επίσης να διασφαλίσετε ότι ο πάροχος φιλοξενίας σας μπορεί να κλιμακώσει τις λύσεις του για εσάς και να ανταποκριθεί στη ζήτηση. Έτσι, εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο που θα μπορούσε να βιώσει ταχεία ανάπτυξη, φροντίστε να ρωτήσετε σχετικά με τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερης μνήμης RAM, αποθήκευσης SSD ή μετεγκατάστασης σε ένα καλύτερο σχέδιο.

Ποιότητα τεχνικής υποστήριξης

Η καλή τεχνική υποστήριξη είναι εξίσου σημαντική.

Ωστόσο, υπάρχει ένα επιπλέον σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη: Εάν δεν είστε νέοι στην επιχείρηση, χρησιμοποιήστε ήδη προγράμματα LAMP που βασίζονται σε Linux και είστε ευχαριστημένοι με το επίπεδο παρεχόμενης υποστήριξης από τον κεντρικό υπολογιστή σας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχετε την ίδια ποιότητα τεχνικής υποστήριξης όταν πρόκειται για την τεχνολογία της Microsoft.

Αριστεία σε έναν τομέα δεν μεταφράζεται απαραίτητα στην αριστεία στην άλλη.

Βασικά, εάν ο τρέχων οικοδεσπότης σας ειδικεύεται σε σχέδια LAMP και προσφέρει μερικά σχέδια Windows στο πλάι, αυτό μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία. Εάν συμβαίνει αυτό, φροντίστε να ελέγξετε το ιστορικό του κεντρικού υπολογιστή και στο μπροστινό μέρος των Windows.

καλύτεροι οικοδεσπότες asp-net

Οι κορυφαίες 3 προτάσεις μου για το ASP.Net Hosting

Είναι ώρα. Γνωρίζοντας ή ακόμα και έχοντας μια ασαφή ιδέα για το ποιος πάροχος φιλοξενίας θα πάει θα βοηθήσει την απόφασή σας να έρθει.

Πλήθος
Ιστοσελίδες
Βάσεις δεδομένων
Αποθήκευση
Αρχική τιμή
Φιλοξενία Α215Απεριόριστος4,90 $ / μήνα
HostGator1ΑπεριόριστοςΧωρίς μετρήσεις4,76 $ / μήνα
Πάμε μπαμπά110100 GB5,99 $ / μήνα

Φιλοξενία Α2

a2 φιλοξενία asp.net

A2 Φιλοξενία για ASP.NET

Μία από τις πιο προσιτές εταιρείες web hosting για υποστήριξη ASP.NET είναι η A2 Hosting. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας παραθύρων είναι βελτιστοποιημένα για ASP, ASP.NET και Microsoft SQL.

Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου Plesk και σας παρέχουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Ένα πράγμα που αγαπάμε για το A2 Hosting είναι το δικό τους ανά πάσα στιγμή εγγύηση επιστροφής χρημάτων που σας επιτρέπει να τους φιλοξενήσετε χωρίς κίνδυνο.

HostGator

hostgator asp.net

HostGator για ASP.NET

Το HostGator σάς δίνει πρόσβαση στο ίδια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που προσφέρονται από τον Α2&Το πρόγραμμα φιλοξενίας παραθύρων. Οι τιμές τους είναι επίσης παρόμοιες.

Το HostGator περιλαμβάνει δωρεάν εγκαταστάσεις με ένα κλικ σεναρίων φιλικών προς το ASP.NET. Ωστόσο, το HostGator δεν προσφέρει το Μπότες ταχύτητας 20x ότι η φιλοξενία Α2 προσφορές με τους προαιρετικούς διακομιστές Turbo.

Πάμε μπαμπά

godaddy asp.net

GoDaddy φιλοξενία για ASP.NET

Μια άλλη επιλογή φιλοξενίας που πρέπει να εξετάσετε είναι το GoDaddy. Μας αρέσει αυτή η δημοφιλής εταιρεία να σας παρέχει δωρεάν εγγραφή τομέα με τα σχέδιά τους. Ωστόσο, εσύ&Θα είμαι πληρώστε λίγο περισσότερο για απεριόριστους πόρους και βάσεις δεδομένων που θα κάνατε με το A2 και το HostGator.

Τα σχέδια GoDaddy θα σας προσφέρουν επίσης εύκολη εγκατάσταση εφαρμογών με ένα κλικ μέσω του φιλικού προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου. Επιπλέον, η εταιρεία τονίζει την ασφάλεια του διακομιστή, προσφέροντας παρακολούθηση 24/7 και προστασία από επιθέσεις DDoS.

Σύνοψη των κεντρικών υπολογιστών ASP.NET

Και οι τρεις από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας σας προσφέρουν ένα 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, τόσο λειτουργικά, δεν υπάρχει&Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.

Η βασική μου πρόταση είναι να εξετάσω προσεκτικά τις ανεξάρτητες κριτικές για κάθε εταιρεία που εσείς&Σκέφτομαι. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον πάροχο φιλοξενίας με τις καλύτερες συνολικές κριτικές και υποστήριξη πελατών.

συμβουλές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία των Windows?
Προς το παρόν, μπορείτε να λάβετε τη φιλοξενία των HostGator για Windows με απότομη έκπτωση. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Άλλα χαρακτηριστικά στις γλώσσες και τα πλαίσια

 • .Πλαίσιο δικτύου
 • VB.NET
 • Λάραβελ
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Τζάνγκο
 • Πύθων
 • Περιλαμβάνει πλευρά διακομιστή
 • Ιάβα
 • ColdFusion
 • ΑΣΠΙΔΑ
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Συμφωνία
 • PHP 5
 • PHP 7

Συχνές ερωτήσεις ASP.NET

 • Τι είναι το ASP.NET?

  Το ASP.NET είναι ένα πλαίσιο εφαρμογών ιστού ανοιχτού κώδικα για την ανάπτυξη δυναμικών ιστότοπων, υπηρεσιών και εφαρμογών. Είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης που δημιουργήθηκε από τη Microsoft με επαρκή στοιχεία για τη δημιουργία εφαρμογών. Το πλαίσιο περιλαμβάνει ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας για την επεξεργασία αιτημάτων ιστού και είναι γραμμένο σε C #.

 • Σε ποια λειτουργικά συστήματα λειτουργεί το ASP.NET?

  Το ASP.NET λειτουργεί μόνο σε Windows. Ωστόσο, οι εφαρμογές ASP.NET μπορούν να εκτελούνται σε μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν Linux, MacOS, Docker και μια σειρά από εκδόσεις των Windows. Προς το παρόν, το ASP.NET υποστηρίζει Windows XP, Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1 και επιλεγμένες εκδόσεις των Windows 10.

 • Μπορώ να εκτελέσω μια εφαρμογή ASP.NET σε Linux?

  Το έργο Mono δημιούργησε ένα Open Source, υλοποίηση πολλαπλών πλατφορμών του πλαισίου .NET, που σημαίνει ότι είναι συμβατό με το ASP.NET και μπορεί να εκτελεστεί σε Linux. Δεν υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες, οπότε φροντίστε να συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση Mono προτού αποφασίσετε να πάτε προς αυτήν την κατεύθυνση.

 • Τι γλώσσες υποστηρίζει το ASP.NET?

  Το ASP.NET μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία HTML, CSS, JS, XML και οποιασδήποτε άλλης γλώσσας σήμανσης ή scripting από την πλευρά του πελάτη. Το ASP.NET χρησιμοποιεί την υποδομή Common Language Runtime, που σημαίνει ότι ο προγραμματισμός από διακομιστή μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες CLI. Αυτά περιλαμβάνουν C #, Visual Basic και C++.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ASP και ASP.NET?

  Το ASP είναι ένα παλαιότερο πλαίσιο ανάπτυξης, ενώ το ASP.NET είναι το νέο αντίστοιχο. Το αρχικό ASP (Active Server Pages) ήταν ένα πρώιμο πλαίσιο ανάπτυξης ιστού που κυκλοφόρησε η Microsoft στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ο προγραμματισμός έγινε κυρίως στις γλώσσες VBscript ή JScript, με άλλες γλώσσες να διατίθενται μέσω μηχανών τρίτων. Το ASP.NET είναι ένα εντελώς νέο (το 2002, δηλαδή) πλαίσιο ανάπτυξης ιστού που βασίζεται στην πλατφόρμα .NET.

 • Πώς είναι δομημένες οι εφαρμογές ASP.NET?

  Οι εφαρμογές ASP.NET μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε αριθμό παραδειγμάτων κωδικοποίησης.

  Η Microsoft προτείνει μια στρατηγική οργάνωσης κώδικα που ονομάζουν το μοντέλο “code behind”, όπου ο κώδικας προτύπου διατηρείται σε αρχεία .aspx. Ο λειτουργικός κώδικας βρίσκεται σε ξεχωριστά αρχεία με διπλασιασμένες επεκτάσεις (όπως .aspx.cs). Τα στοιχεία ελέγχου χρήστη που έχουν συσχετισμένο GUI δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ένα αρχείο σήμανσης που αποθηκεύει πληροφορίες παρουσίασης και αρχεία ελεγκτή. Οι εσωτερικοί ελεγκτές δεν έχουν ξεχωριστά αρχεία σήμανσης αλλά συγκεντρώνονται σε DLL (δυναμικά συνδεδεμένες βιβλιοθήκες).

 • Ποιες είναι οι καταστάσεις περιόδου λειτουργίας στο ASP.NET?

  Με το ASP.NET, οι προγραμματιστές μπορούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες της Κατάστασης εφαρμογής, οι οποίες είναι επίμονες καθολικές μεταβλητές προσβάσιμες σε όλους τους χρήστες. Οι μεταβλητές περιόδου λειτουργίας, συγκεκριμένες για έναν χρήστη, μπορούν να αποθηκευτούν στη μνήμη του διακομιστή, εκτός της διαδικασίας ASP.NET, εντός της μεγαλύτερης δομής .NET. Μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων ή να αντιμετωπιστούν με πιο συμβατικούς τρόπους, όπως cookie προγράμματος περιήγησης ή μεταβλητές αιτήματος HTTP.

 • Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του ASP.NET?

  Με το ASP.NET, η ανάπτυξη μπορεί να γίνει σε πολλές γλώσσες. Αυτό είναι ευεργετικό επειδή ορισμένοι τύποι εργασιών είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν σε ορισμένες γλώσσες από ό, τι σε άλλες. Επίσης, ακόμα και αν η ομάδα ανάπτυξης θα κωδικοποιήσει μόνο σε μία γλώσσα, τα DLL και άλλα εργαλεία που είναι γραμμένα σε άλλες γλώσσες μπορούν να συμπεριληφθούν. Εφαρμογές Ιστού γραμμένες σε γλώσσες δέσμης ενεργειών ερμηνεύονται κατά το χρόνο εκτέλεσης. Ο κώδικας ASP.NET καταρτίζεται, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο γρήγορο.

 • Ποια είναι τα μειονεκτήματα του ASP.NET?

  Το ASP.NET εκτελείται μόνο σε διακομιστές της Microsoft, οπότε αν ξεκινήσετε με αυτό, θα είστε υποχρεωμένοι να πληρώνετε για το λειτουργικό σας σύστημα και τον διακομιστή ιστού για πάντα, κάτι που είναι ακριβό. Περισσότερο, σε σύγκριση με τα πιο «διασκεδαστικά» εργαλεία, όπως το Ruby on Rails ή το Node.js, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρείτε εξειδικευμένους προγραμματιστές ASP.NET, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του ταλέντου τείνει να έλκει πιο δημοφιλείς γλώσσες.

 • Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το ASP.NET?

  Μερικές εναλλακτικές εφαρμογές ιστού στο ASP.NET περιλαμβάνουν διαθέσιμα πλαίσια ανάπτυξης, όπως Ruby on Rails, Django (Python) και Zend (PHP). Ωστόσο, σε αντίθεση με το ASP.NET, τα περισσότερα από αυτά απαιτούν όλο ή τον μεγαλύτερο προγραμματισμό να γίνεται σε μία γλώσσα και να βασίζονται σε δέσμες ενεργειών και όχι σε μεταγλωττισμένο κώδικα. Υπάρχει επίσης το Maverick.NET, το Entity Framework και το ASP.NET MVC, ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε επίσης από τη Microsoft.

 • Πότε είναι το ASP.NET μια καλή επιλογή πλατφόρμας?

  Το ASP.NET είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία σύνθετων εφαρμογών ιστού που πρέπει να αλληλεπιδρούν σε μεγάλο βαθμό με τα υπάρχοντα στοιχεία της Microsoft. Συνήθως, απαιτείται ένα ορισμένο επίπεδο λειτουργικής πολυπλοκότητας πριν το ASP.NET είναι καλύτερη επιλογή από απλούστερα πλαίσια ανάπτυξης ιστού.

 • Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το ASP.NET?

  Το ASP.NET είναι μια καλή πλατφόρμα για εξειδικευμένους προγραμματιστές και μηχανικούς που έχουν μεγάλη εμπειρία με την κατασκευή εφαρμογών επιφάνειας εργασίας σε περιβάλλον Windows και σχετικά μικρή εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών ιστού. Τούτου λεχθέντος, οποιοσδήποτε έχει μια σταθερή βάση στον προγραμματισμό μπορεί να μάθει τα σκαμπανεβάσματα του ASP.NET.

 • Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Microsoft Silverlight?

  Το Microsoft Silverlight είναι ένα πρόσθετο που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη διαδραστικών εφαρμογών ιστού, που συχνά θεωρείται εναλλακτική λύση για το ASP.NET. Είναι συμβατό με πολλαπλά προγράμματα περιήγησης και πλατφόρμες και επιτρέπει μια πιο ευέλικτη χρήση στοιχείων ελέγχου τρίτων σε σύγκριση με το ASP.NET και προτιμάται από προγραμματιστές σε ορισμένες περιπτώσεις χρήσης. Το ένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο, αλλά είναι διαφορετικά.

 • Τι είναι το Ajax?

  Το Ajax σημαίνει “ασύγχρονη JavaScript και XML”. Δεν είναι μια γλώσσα προγραμματισμού, αλλά ένας συνδυασμός μεθόδων ανάπτυξης που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εφαρμογών ιστού από τον πελάτη. Οι κύριες λειτουργίες του είναι η δημιουργία κώδικα που επιτρέπει την αποστολή δεδομένων από και προς βάσεις δεδομένων.

 • Ποια είναι η χρήση του Ajax στο ASP.NET?

  Στο ASP.NET, οι τεχνικές Ajax επιτρέπουν στις ιστοσελίδες να ενημερώνονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιτρέπει τη μεταφορά μικρών συνόλων δεδομένων για την ενημέρωση συγκεκριμένων τμημάτων ιστοσελίδων. Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για τη βελτίωση της συνολικής ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων, επομένως της απόδοσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map