Η καλύτερη φιλοξενία ASP: Ποιο είναι το καλύτερο για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Συγκρίνετε τη φιλοξενία ASP

Το ASP (Active Server Pages) είναι μια γλώσσα scripting από διακομιστή που κυκλοφόρησε το 1996 από τη Microsoft. Μερικές φορές αναφέρεται ως ASP Classic, αντικαταστάθηκε από το ASP.NET το 2002.


Οι ιστότοποι ASP απαιτούν διακομιστές Windows που εκτελούν την πιο ενημερωμένη έκδοση των Υπηρεσιών πληροφοριών Internet (IIS). Η υποστήριξη για ASP στα IIS αναμένεται να συνεχιστεί τουλάχιστον έως τις αρχές του 2020.

Θα συζητήσουμε την καλύτερη φιλοξενία ASP παρακάτω, αλλά προς το παρόν, εδώ είναι οι επιλογές των ειδικών μας για τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού ASP:

 1. HostGator
  – Προσιτά πακέτα, πολλά εργαλεία διαχείρισης, πίνακας ελέγχου Parallels Plesk
 2. Πάμε μπαμπά
 3. Υγρός Ιστός
 4. Εγγραφείτε.com
 5. Διακομιστής

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες ASP?

Από εκατοντάδες κεντρικούς υπολογιστές, επιλέξαμε αυτούς που προσφέρουν εξειδικευμένη υποστήριξη για ASP και ASP.NET και ενότητες κατά παραγγελία προγραμματισμού όπως το MVC 3.0. Ψάξαμε επίσης μια καλή επιλογή εργαλείων διαχειριστή και την τελευταία έκδοση των υπηρεσιών IIS.

Στη συνέχεια συγκρίναμε τα ευρήματά μας με χιλιάδες κριτικές χρηστών από τις βάσεις δεδομένων μας.

Φιλοξενία ASP

συγκρίνετε φιλοξενία asp

Τι θα μάθετε

Λοιπόν – ας μάθουμε:

 • Τι είναι το ASP?
 • Είναι το ίδιο με το ASP.NET?
 • Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ASP?

Θα καλύψουμε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα καθώς σας καθοδηγώ στις βασικές φιλοξενίες ASP και πώς να βρείτε έναν καλό οικοδεσπότη ASP.

Και εγώ μοιραστείτε τις προτάσεις μου για τρεις κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού ASP για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για το σωστό οικοδεσπότη για το έργο σας.

τι είναι η φιλοξενία asp

Τι είναι το ASP Hosting?

“[T] αυτός που μισεί και δεν λένε λάθος, και το ASP.NET είναι μια τεχνολογία που πρέπει να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε.” – Jeremy McPeak

Με τη φιλοξενία ASP σε διακομιστή που βασίζεται σε Windows, μπορείτε να εκτελέσετε δέσμες ενεργειών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Active Server Pages της Microsoft για τη δημιουργία διαδραστικών σελίδων, παρέχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων και πολλά άλλα.

Διακομιστές και λειτουργικά συστήματα

Ο πάροχος φιλοξενίας ιστού χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό σύστημα (OS) για να εκτελεί τους διακομιστές του, όπως ακριβώς εκτελείτε ένα λειτουργικό σύστημα στον προσωπικό σας υπολογιστή. Ενώ οι διακομιστές που λειτουργούν με Linux είναι η πλειοψηφία μεταξύ των κεντρικών υπολογιστών ιστού, οι κεντρικοί υπολογιστές με διακομιστές που λειτουργούν με Windows γίνονται πιο συνηθισμένοι για ορισμένους ιστότοπους.

Αυτό οφείλεται σε μικρό βαθμό στην αυξανόμενη δημοτικότητα των Active Server Pages (ASP) της Microsoft. Τώρα στην τρίτη επανάληψή του, το ASP είναι μια γλώσσα δέσμης ενεργειών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε δυναμικές και διαδραστικές εφαρμογές Web.

Η ASP και οι ανταγωνιστές της

Ανταγωνιζόμενος με τις προτιμήσεις της PHP και άλλων παρόμοιων γλωσσών προγραμματισμού όπως το CGI, το ASP ήταν η τρίτη δυναμική τεχνολογία που βασίζεται στον Ιστό που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1990.

Το ASP δημιουργήθηκε για να λειτουργεί με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών Διαδικτύου της Microsoft (IIS). Το IIS είναι ένα ενσωματωμένο στοιχείο των Windows που χειρίζεται διακομιστή ιστού και άλλες λειτουργίες Internet στο λειτουργικό σύστημα των Windows.

Μετάβαση στην υπόλοιπη κριτική.

Τι είναι το ASP?

Το ASP είναι μια ευέλικτη γλώσσα scripting από διακομιστή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διαδραστικών ιστότοπων, μεμονωμένων εφαρμογών κώδικα, βάσεων δεδομένων πρόσβασης (όπως βάσεις δεδομένων MySQL ή Microsoft Access), συνδυασμός σελίδων HTML ή ακόμη και για την πραγματοποίηση απλών προσαρμογών χρήστη, όπως η εμφάνιση της τοπικής ημερομηνίας και ώρας για κάθε επισκέπτη σε μια σελίδα.

Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτρέψτε στους επισκέπτες του ιστότοπου να αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας αντικείμενα περιεχομένου όπως στοιχεία Active X ή Java.

τεκμηρίωση ενεργών σελίδων διακομιστήΤο Microsoft Developer Network στεγάζει τεκμηρίωση σε Active Server Pages (ASP). Πατήστε επίσης: Συχνές ερωτήσεις, σεμινάρια και δείγματα κώδικα.

Σελίδες ASP / Active Server

Οι σελίδες ASP / Active Server είναι σελίδες HTML που ενσωματώνονται απευθείας σε σενάρια ASP. Από εκεί, η επεξεργασία σεναρίων ASP στο διακομιστή του παρόχου κεντρικού υπολογιστή σας προτού τα στείλετε στο πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη του ιστότοπού σας για προβολή.

Εν συντομία, Ο διακομιστής λύσεων φιλοξενίας σας εκτελεί τον κώδικα HTML, τότε ο κωδικός ASP και, τέλος, παραδίδει το περιεχόμενο στο πρόγραμμα περιήγησης για να δει ο επισκέπτης του ιστότοπού σας.

Το ASP είναι ιδιαίτερα γνωστό για το:

 1. Ευκολία στη χρήση
 2. Ανεξαρτησία από γλώσσες σεναρίου, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι θέλετε. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε γλώσσες της Microsoft.
 3. Μικρή καμπύλη μάθησης
 4. Πολλή τεκμηρίωση
 5. Μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα

Το ASP μπορεί να αναφέρεται σε δύο διαφορετικά πλαίσια: ASP και ASP.NET.

ASP εναντίον ASP.NET

Εάν είστε λίγο μπερδεμένοι, μπορεί να συμβαίνει επειδή υπάρχουν δύο πράγματα εκεί έξω που πηγαίνουν με το όνομα “ASP”:

 1. ASP ή “ASP Classic”
 2. ASP.NET

Πώς διαφέρει το ASP.NET από το ASP?

Το ASP.NET κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002. Έχει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες με το ASP, αλλά ενσωματώνει μια πιο σταθερή βάση με βάση την τεχνολογία διακομιστή .NET της Microsoft..

αρχική σελίδα asp-netΟ ιστότοπος ASP.NET της Microsoft προσφέρει τεκμηρίωση, εργαλεία και εκπαίδευση.

Η προσθήκη σε αυτό, ενώ το ASP.NET είναι πολύ πιο ασφαλές και λειτουργεί καλά με πολλούς ιστότοπους, ενδέχεται να απαιτούνται περισσότεροι πόροι για να λειτουργήσει σωστά, αφήνοντας Το ASP Classic ως εξαιρετική εναλλακτική λύση για καθιερωμένους ιστότοπους.

Τι είναι μερικές περιπτώσεις χρήσης ASP?

Τόσο ASP Classic όσο και Οι γλώσσες ASP.NET παραμένουν δημοφιλείς, αν και.

Αρκετοί σημαντικοί ιστότοποι, όπως το Yahoo Music και το Newegg.com, λειτουργούν στο ASP Classic, καθώς και στο Microsoft.com.

Κάθε φορά που βλέπετε μια διεύθυνση URL που τελειώνει σε “.asp”, βλέπετε μια ιστοσελίδα που δημιουργείται από ASP. Πολλές άλλες σελίδες βασίζονται επίσης στο ASP, αλλά χρησιμοποιούν ανακατεύθυνση URL για να αποκρύψουν τη χρήση του.

χαρακτηριστικόΑΣΠΙΔΑASP.NET
Τύπος γλώσσαςΕρμηνεύεταιΣυντάχθηκε
Πρωτόκολλο σύνδεσης βάσης δεδομένωνΑντικείμενα δεδομένων ActiveX (ADO)ActiveX Directory Objects (ADO) .NET
Διαχωρισμός των ανησυχιώνΑναμιγνύει HTML με λογική κωδικοποίησηςΔιαχωρίζει τον λογικό κώδικα από HTML
Αντικειμενοστραφής?Εν μέρειΠλήρως

Υποστηρίζει η Microsoft ASP?

Η Microsoft υποσχέθηκε συνεχή υποστήριξη για ASP για τουλάχιστον μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία των Windows 8.

Αυτό έδωσε στους προγραμματιστές και στους χρήστες αρκετό χρόνο για να κάνουν κάτι απαραίτητες αναβαθμίσεις και αντικαταστάσεις στα ιδιόκτητα και φιλοξενούμενα συστήματά τους και αναβαθμίστε σε ASP.NET εάν το επιθυμούν.

Ψάχνετε πολλά για το Windows Hosting?
Οι αναγνώστες μας μπορούν προς το παρόν να εξοικονομήσουν 20% στα προγράμματα Windows του HostGator. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας ASP?

Η φιλοξενία ASP είναι μια καλή επιλογή εάν χρειάζεστε διαδραστικές ιστοσελίδες και εφαρμογές που είναι ισχυρές, αλλά είναι εύκολο να δημιουργηθούν και να συντηρηθούν, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα της Microsoft, όπως το Microsoft Office Suite, με το περιεχόμενο του ιστού σας.

Η ανάγκη για Windows Hosting

Επειδή το ASP είναι μια γλώσσα δέσμης ενεργειών από διακομιστή, απαιτεί έναν διακομιστή ιστού για την εκτέλεση των εργασιών του. Ο διακομιστής ιστού παρέχεται από τις υπηρεσίες IIS της Microsoft, οπότε εάν ο ιστότοπός σας βασίζεται σε ASP για το περιεχόμενό του, θα χρειαστείτε μια επιλογή φιλοξενίας διακομιστή Windows.

Εάν χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα φιλικά προς τον ιστό της Microsoft, όπως Γραφείο και Διακομιστής Exchange, Η ενσωμάτωση του περιεχομένου ιστού σας με τα συστήματα επικοινωνίας και συνεργασίας σας είναι ένα γρήγορο.

επιλέγοντας φιλοξενούν asp

Επιλογή κεντρικού υπολογιστή έτοιμου για ASP

Η συντριπτική πλειονότητα των παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας εκτελούν τους διακομιστές τους χρησιμοποιώντας λειτουργικά συστήματα που βασίζονται σε UNIX ή Linux, όπως το CentOS.

Ενώ το αντίστροφο ισχύει για τους προσωπικούς υπολογιστές, οι ελαφριές, δωρεάν και ανοιχτές πηγές δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος Linux το καθιστούν ιδανική επιλογή για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού να εκτελούν τους διακομιστές τους.

Δεν επιτρέπεται το Linux

Αλλά το Linux δεν μπορεί να κάνει τα πάντα και δεν είναι η ιδανική επιλογή για όλους. Οι ιστότοποι που λειτουργούν με ASP μπορούν να είναι μια καλύτερη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ιστότοπού σας. Και Το ASP δεν μπορεί να εκτελεστεί σε Linux – απαιτεί διακομιστή που βασίζεται σε Windows.

Οι διακομιστές που βασίζονται στα Windows είναι στη μειοψηφία και απαιτούν περισσότερες επενδύσεις εκ μέρους του παρόχου φιλοξενίας.

Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για τη φιλοξενία από ό, τι για ένα συγκρίσιμο επίπεδο φιλοξενίας που βασίζεται στο UNIX.

Γιατί κοστίζει περισσότερο?

Αλλά αυτό είναι αξίζει την επένδυση εάν:

 • Χρησιμοποιείτε το Office ή το Exchange Server
 • Ο ιστότοπός σας εξαρτάται από τα προϊόντα της Microsoft
 • Ο ιστότοπός σας βασίζεται σε τεχνολογίες όπως το Silverlight
 • Χρησιμοποιείτε γλώσσες όπως η Visual Basic ή η Visual Basic.NET για scripting
 • Χρησιμοποιείτε το MS SQL (ιδιόκτητη έκδοση της Δομημένης Γλώσσας Ερωτημάτων της Microsoft) για διανομή περιεχομένου ή συλλογή δεδομένων

Εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο που βασίζεται σε ASP, είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τον πιθανό οικοδεσπότη Ιστού σας για βεβαιωθείτε ότι μπορούν να υποστηρίξουν τον ιστότοπό σας και παρέχετε όλες τις επιλογές που χρειάζεστε.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ASP?

Όπως και τα πάντα, το ASP έχει επίσης την πτέρνα του Αχιλλέα παράλληλα με τα υπέροχα χαρακτηριστικά του.

Πλεονεκτήματα

 • Προσθέστε, επεξεργαστείτε ή αλλάξτε δυναμικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τον διακομιστή Windows του παρόχου φιλοξενίας
 • Χαμηλότερη καμπύλη εκμάθησης από τον προηγμένο διάδοχο, ASP.NET, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας ενσωμάτωσης δεδομένων σε υπάρχουσες ιστοσελίδες
 • Δημιουργήστε εύκολα προηγμένες εφαρμογές ιστού σε ένα οικείο πρόγραμμα προγραμματισμού, με λιγότερη κωδικοποίηση

Μειονεκτήματα

 • Η νεότερη, πιο δημοφιλής λύση ASP.NET διαθέτει στοιχεία που βασίζονται σε XML, καλύτερη υποστήριξη γλώσσας, έλεγχο ταυτότητας χρήστη και νέα στοιχεία ελέγχου για να εκμεταλλευτούν το ASP Classic να φαίνεται κατώτερο
 • Τρέχοντας κάτω από το χώρο επεξεργασίας των IIS, το ASP Classic είναι επιρρεπές σε συντριβή και αναγκάζει τα IIS να επανεκκινήσουν, για να μην αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας
 • Παρά το γρήγορο περιβάλλον ανάπτυξης, η αναγκαστική ερμηνεία κώδικα κάθε φορά που οι σελίδες ASP καθιστούν μειωμένη επεκτασιμότητα

καλύτεροι οικοδεσπότες asp

3 καλύτεροι οικοδεσπότες ASP

Όπως υποσχέθηκα, εδώ είναι οι προσωπικές μου επιλογές για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για φιλοξενία ASP.

Φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Α2
είναι η νούμερο ένα επιλογή για όσους αναζητούν μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού που υποστηρίζει ASP. Στην πραγματικότητα, προσφέρει συγκεκριμένα προγράμματα φιλοξενίας ASP που έρχονται με εκπληκτική γρήγορη απόδοση ιστότοπου, όλο το εικοσιτετράωρο υποστήριξη και 99,9% εγγυήσεις λειτουργίας.

Αρχική σελίδα φιλοξενίας Α2

Επιπλέον, λαμβάνετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, διαρκή ασφάλεια για την προστασία των δεδομένων του ιστότοπού σας και δωρεάν CloudFlare ServerShield για αυξημένη ταχύτητα ιστότοπου, βελτιωμένη ασφάλεια και τα οφέλη ενός συμπαγούς CDN για ταχύτερη παράδοση περιεχομένου σε επισκέπτες του ιστότοπου.

HostGator

Ένας άλλος πάροχος φιλοξενίας που προσφέρει συγκεκριμένη φιλοξενία ASP είναι το HostGator
. Για παράδειγμα, προσφέρει στους πελάτες τον ισχυρό πίνακα Parallels Plesk, τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας που βασίζεται στα Windows, τις υπηρεσίες IIS (Internet Information Services) και τον Microsoft SQL Server 2008 R2.

Αρχική σελίδα HostGator

Επιπλέον, η φιλοξενία Windows του HostGator παρέχει δωρεάν εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων, εγκαταστάσεις με ένα κλικ δημοφιλών σεναρίων και premium υποστήριξη με τη μορφή τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email.

Πάμε μπαμπά

Τέλος, GoDaddy
προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων Windows με δωρεάν όνομα τομέα, αξιοποίηση του Windows Server 2012 R2, εγκαταστάσεις με ένα κλικ για σενάρια όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal, και 24/7 παρακολούθηση ιστότοπων και προστασία ασφάλειας.

Αρχική σελίδα GoDaddy

Επιπλέον, το GoDaddy παρέχει στους χρήστες δωρεάν επιχειρηματικό email Microsoft Office 365 για το πρώτο έτος, 50 χρήστες FTP και πρόσβαση σε έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση των πληροφοριών λογαριασμού του ιστότοπού σας.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιος κεντρικός υπολογιστής ASP είναι κατάλληλος για εσάς?
Προσπαθήστε Φιλοξενία Α2: είναι γρήγοροι και αξιόπιστοι. Εγγραφείτε με τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
και εξοικονομήστε 50% στα πακέτα φιλοξενίας τους.

Άλλα χαρακτηριστικά στις γλώσσες και τα πλαίσια

 • ASP.NET
 • .Πλαίσιο δικτύου
 • VB.NET
 • Λάραβελ
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Τζάνγκο
 • Πύθων
 • Περιλαμβάνει πλευρά διακομιστή
 • Ιάβα
 • ColdFusion
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Συμφωνία
 • PHP 5
 • PHP 7

Συχνές ερωτήσεις ASP

 • Τι σημαίνει το ASP?

  Το ASP σημαίνει Active Server Pages.

 • Τι είναι το ASP?

  Ένα αρχείο ASP περιέχει έναν συνδυασμό HTML και σεναρίων για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων.

 • Τι είναι ένα σενάριο πλευρά διακομιστή?

  Τα σενάρια του διακομιστή εκτελούνται στον διακομιστή πριν από την αποστολή του περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη. Αυτό σας επιτρέπει να παρουσιάσετε προσαρμοσμένο περιεχόμενο, χωρίς να φορτώσετε στον υπολογιστή του επισκέπτη.

 • Είναι ASP μια γλώσσα προγραμματισμού?

  Όχι. Τα ASP Classic και ASP.NET είναι πλαίσια που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν διάφορες γλώσσες για τη δημιουργία ιστότοπων. Το σενάριο VB ή το C # είναι κοινές επιλογές, αλλά υποστηρίζει παραλλαγές Java, Ruby, Python, c ++, PHP και άλλων.

 • Πώς διαφέρουν τα ASP Classic και ASP.NET?

  Υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές. Το ASP Classic χρησιμοποιεί διερμηνευμένα σενάρια, αλλά το ASP.NET έχει συνταχθεί. Αυτό κάνει το ASP.NET πιο γρήγορο. Το ASP.NET υποστηρίζει πιο πολύπλοκες γλώσσες και χρησιμοποιείται ευρύτερα από το ASP Classic.

 • Γιατί τα αρχεία ASP έχουν επεκτάσεις .asp ή .aspx?

  Σε γενικές γραμμές, μια επέκταση .asp δηλώνει ένα ASP Classic αρχείο. Η επέκταση .apsx υποδεικνύει ένα αρχείο ASP.NET.

 • Ποιος χρησιμοποιεί scripting από την πλευρά του διακομιστή?

  Τα πιο συνηθισμένα σενάρια, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών εργαλείων CMS, περιλαμβάνουν ένα στοιχείο δέσμης ενεργειών από πλευράς διακομιστή. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε για να το χρησιμοποιήσετε.

 • Ποιες είναι οι κύριες εναλλακτικές λύσεις για το ASP?

  Η Java και η PHP είναι οι πιο κοινές εναλλακτικές λύσεις, αλλά η Python και η Ruby κερδίζουν έδαφος.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω ASP σε Linux?

  Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, το ASP είναι εγκατεστημένο στα Windows. Υπάρχουν λύσεις για ανάπτυξη Linux, αλλά μπορεί να είναι ασταθείς και δύσκολο να ρυθμιστούν.

 • Κοστίζει περισσότερο για τη χρήση ASP?

  Ναί. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τεχνολογία Windows, θα πρέπει να πληρώνετε περισσότερα σε σύγκριση με το αντίστοιχο Linux. Αυτό οφείλεται στο κόστος των αδειών χρήσης λογισμικού. Εάν αγοράσετε φιλοξενία, ο οικοδεσπότης σας θα αυξήσει το κόστος στη μηνιαία ή ετήσια πληρωμή της συνδρομής σας.

 • Γιατί θα ήθελα το ASP σε άλλες γλώσσες δέσμης ενεργειών?

  Εάν χρησιμοποιείτε ήδη τεχνολογίες Windows, είναι λογικό να διατηρήσετε το ίδιο σετ εργαλείων. Εάν ξεκινάτε από το μηδέν, ενδέχεται να υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, υπό την προϋπόθεση ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε λειτουργικότητα για Windows στην εφαρμογή σας.

 • Ποια τεχνολογία βάσης δεδομένων χρησιμοποιείται καλύτερα με ASP?

  Το MS SQL είναι η προφανής επιλογή. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε το MS Access και άλλα.

 • Γιατί τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων των Windows είναι λιγότερο δημοφιλή?

  Υπάρχουν δύο κύριες προκλήσεις: κόστος και διαθεσιμότητα. Τα Windows κοστίζουν πάντα περισσότερο λόγω της τιμής της άδειας. Επιπλέον, λιγότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν πακέτα Windows.

  Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο, ένα φόρουμ ή έναν απλό ιστότοπο, ίσως να είναι ευκολότερο και φθηνότερο να χρησιμοποιείτε PHP σε Linux.

 • Τι είναι τα IIS?

  Το IIS είναι το λογισμικό διακομιστή ιστού της Microsoft. Το ASP εγκαθίσταται ως λειτουργική μονάδα των IIS.

 • Μπορώ να κωδικοποιήσω σε ASP στον υπολογιστή με Windows?

  Ναί. Στον πίνακα ελέγχου, στην ενότητα Προγράμματα και δυνατότητες, θα πρέπει να ελέγξετε τις δυνατότητες των Windows για να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένα τα ASP και IIS Ελέγξτε στην ενότητα Υπηρεσίες πληροφοριών Διαδικτύου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map