Πώς να επιλέξετε τον σωστό οικοδεσπότη Ιστού για εσάς: Ο οδηγός 2020 που χρειάζεστε τώρα

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Contents

Βρείτε τη φιλοξενία με αυτές τις δυνατότητες στους τύπους φιλοξενίας

 • Συντοπισμός
 • Διαχειριζόμενο WordPress
 • VPS
 • Διαχειρίζεται
 • Αφιερωμένος διακομιστής
 • Κατασκευαστές ιστοσελίδων
 • Κοινή φιλοξενία
 • Σύννεφο
 • Μεταπωλητής

Κατανόηση των διαφορετικών τύπων Web Hosting: Ποιος τύπος χρειάζεστε?

τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Το να καταλάβεις ποιος τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων χρειάζεσαι για τον ιστότοπό σου μπορεί να είναι δύσκολος δεδομένης της απόλυτης αριθμός διαθέσιμων επιλογών.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δημιουργήσαμε αυτό το εργαλείο σύγκρισης φιλοξενίας ιστού για εσάς. Εάν είστε νέοι στο web hosting, ενδέχεται να μην συνειδητοποιήσετε τις διαφορές μεταξύ των τύπων φιλοξενίας, των χαρακτηριστικών τους ή γιατί οι τιμές διαφέρουν τόσο πολύ. Ας καλύψουμε λοιπόν ορισμένα βασικά εδώ.

Τι θα καλύψουμε?

Όποιος χειρίζεται έναν αυτο-φιλοξενούμενο ιστότοπο θα χρειαστεί κάποιο είδος υπηρεσίας φιλοξενίας για να αποθηκεύσει τα δεδομένα του ιστότοπού του και να βοηθήσει στην παράδοση περιεχομένου ιστού στους επισκέπτες του ιστότοπου.

Γι ‘αυτό σήμερα πρόκειται να αναλύσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Θα καλύψουμε:

 • Χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού
 • Οι διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι διαθέσιμοι
 • Πώς να μάθετε ποιο πρόγραμμα φιλοξενίας και τύπο θα ταιριάζει καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες.

τι είναι η φιλοξενία Ιστού

Τι είναι το Web Hosting?

Όταν ένας επισκέπτης ιστότοπου κάνει κλικ στον ιστότοπό σας σε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης, βλέπει στην πραγματικότητα γλώσσες κωδικοποίησης που έχουν αναδιαταχθεί από το πρόγραμμα περιήγησής τους σε κατανοητό και ορατό περιεχόμενο.

Με άλλα λόγια, ο κώδικας έχει μορφοποιηθεί έτσι ώστε να μοιάζει με το γραπτό κείμενο και τις εικόνες που έχετε στον ιστότοπό σας, ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπου να μπορούν να το δουν.

Οι ιστότοποι είναι Κώδικας

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής τους δεν μορφοποίησε τη γλώσσα κωδικοποίησης που αποτελεί τα δεδομένα του ιστότοπού σας και αντ ‘αυτού παρέδωσε τον πραγματικό κώδικα στην οθόνη του υπολογιστή τους, δεν θα είχαν ιδέα τι έβλεπαν.

Ο διαχειριστής προγράμματος Xbox Jasmine Lawrence και ο ιδρυτής του Tumblr David Karp εξηγούν τα βασικά στοιχεία του τρόπου πρόσβασης των υπολογιστών σε ιστοσελίδες.

Ο κώδικας που αποτελεί τα δεδομένα του ιστότοπού σας συγκεντρώνεται σε μια δέσμη ξεχωριστών αρχείων ανάλογα με τον τύπο δεδομένων που είναι.

Τι είδους κώδικας χρησιμοποιεί ένας ιστότοπος?

Ο ιστότοπός σας είναι συνήθως χωρισμένος σε:

 • Κωδικός HTML
 • Κείμενο
 • Εικόνες
 • CSS (Cascading Style Sheets),
 • Αρχεία JavaScript.

Χρειάζεσαι κάπου ασφαλές για την αποθήκευση όλων αυτών των αρχείων δημιουργεί τον ιστότοπό σας.

Τύπος αρχείου
HTMLΜορφοποίηση / Γενική διάταξη της σελίδας
ΕικόνεςΑπεικονίστε περιεχόμενο
Φύλλα στυλ CSSΟρισμός στυλ σελίδας (συμπεριλαμβανομένων σχημάτων, χρωμάτων, φόντων, γραμματοσειρών)
JavaScriptΔιαδραστικότητα (αναδυόμενα παράθυρα, συρόμενες εικόνες κ.λπ.)

Χρειάζεστε έναν τρόπο να “παραδώσετε” τον ιστότοπό σας (ο οποίος, όπως βλέπουμε, αποτελείται από διάφορα αρχεία) σε επισκέπτες σε όλο τον κόσμο που θέλουν να τον δουν.

Εκεί είναι ένα διακομιστής ιστού μπαίνει στο παιχνίδι.

τι είναι ένας διακομιστής ιστού

Τι είναι διακομιστής Web?

Ένας διακομιστής Ιστού κάνει δύο πράγματα για τον ιστότοπό σας:

 • Το αποθηκεύει τα αρχεία που αποτελούν τον ιστότοπό σας
 • Το βοηθά στην παράδοση αυτών των αρχείων στους επισκέπτες του ιστότοπου όταν κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

Τι είναι οι φυσικοί διακομιστές?

Οι φυσικοί διακομιστές είναι μεγάλους υπολογιστές που αποθηκεύουν φυσικά τα δεδομένα του ιστότοπού σας για φύλαξη.

Οι διακομιστές αποθηκεύονται σε πολύ ασφαλή μέρη που ονομάζονται κέντρα δεδομένων. Αυτά τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Ταχύτητα διακομιστή

Όσο πιο κοντά είναι ένας επισκέπτης του ιστότοπου στον φυσικό διακομιστή που αποθηκεύει τα δεδομένα του ιστότοπού σας, τόσο πιο γρήγορα θα λάβει το περιεχόμενο στην οθόνη του υπολογιστή του.

Τώρα, μιλάμε μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για την εμπειρία των χρηστών και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο εάν οι επισκέπτες του ιστότοπου θα αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας ή θα φύγουν.

Ανταλλαγή δεδομένων

Οι φυσικοί διακομιστές είναι επίσης το στοιχείο που υποστηρίζει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συσκευών που συνδέονται στο Διαδίκτυο, όπως υπολογιστές ή κινητές συσκευές στις οποίες είναι ενεργοποιημένος ο επισκέπτης του ιστότοπού σας όταν κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

Με άλλα λόγια, ο φυσικός διακομιστής “εξυπηρετεί” το περιεχόμενο του ιστότοπού σας σε επισκέπτες του ιστότοπου όταν το θέλουν.

Ωστόσο, οι φυσικοί διακομιστές δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πλήρως τα δεδομένα του ιστότοπου χωρίς τη βοήθεια διακομιστών λογισμικού.

Τι είναι οι διακομιστές λογισμικού?

Οι διακομιστές λογισμικού είναι προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο με τη βοήθεια ενός λειτουργικού συστήματος Linux ή Microsoft Windows.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή χρησιμοποιούν οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων συγκεκριμένους τύπους λειτουργικών συστημάτων όταν αποθηκεύουν τα αρχεία του ιστότοπού σας και τα παραδίδουν στους επισκέπτες σας.

Linux εναντίον Windows

Και, ενώ τα λειτουργικά συστήματα Linux είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα από παρόχους φιλοξενίας, υπάρχουν και εκείνα που προσφέρουν υπηρεσίες Windows. Εάν προτιμάτε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, είναι είναι σημαντικό να το εξετάσετε πριν εγγραφείτε με έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις διαφορές μεταξύ των διακομιστών Linux και Microsoft Windows, ρίξτε μια ματιά στο χρήσιμη σύγκριση εδώ.

Ωστόσο, σχετικά με τον εαυτό σας με τον τύπο του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί ο πάροχος φιλοξενίας σας δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού σας παρέχει πρόσβαση στον λογαριασμό διακομιστή σας χρησιμοποιώντας έναν πίνακα ελέγχου που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, όπως το cPanel.

Επιπλέον, οι περισσότερες εφαρμογές ιστότοπου, όπως το WordPress είναι πολλαπλών πλατφορμών.

Γιατί χρειάζεστε web hosting

Γιατί χρειάζομαι Web Hosting?

Εκτός αν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα όπως το WordPress.com για τη λειτουργία του ιστότοπού σας, θα χρειαστείτε web hosting για τον ιστότοπό σας, έτσι ώστε να εμφανίζεται ζωντανά στο Διαδίκτυο και άλλοι μπορούν να το δουν.

Και, ενώ έχοντας έναν ιστότοπο WordPress.com είναι ιδανικός για όσους ξεκινούν, επειδή προσφέρουν δωρεάν φιλοξενία, και ένα περιορισμένος αριθμός άλλων χαρακτηριστικών, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μια αυτο-φιλοξενούμενη λύση όπως το WordPress.org.

Έχοντας έναν ιστότοπο που απαιτεί φιλοξενία ιστοσελίδων προσφέρει πολλά οφέλη στους ιδιοκτήτες ιστότοπων:

 • Ελεγχος
 • Προσαρμογή
 • Επιλογή
 • Ασφάλεια
 • Εσοδα

Μειονεκτήματα των δωρεάν πλατφορμών

Η χρήση μιας δωρεάν πλατφόρμας όπως το Blogger ή το Tumblr περιορίζει τον έλεγχό σας.

Για παράδειγμα, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους παροχής υπηρεσιών και ανά πάσα στιγμή μπορούν να κλείσουν τον ιστότοπό σας χωρίς προειδοποίηση. Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά να ξεκινήσετε ένα blog ή μια διαδικτυακή επιχείρηση, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να διακινδυνεύσετε.

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε εάν χρησιμοποιείτε μια δωρεάν πλατφόρμα είναι το έλλειψη επιλογών προσαρμογής.

Ενδέχεται να μην μπορείτε να:

 • Ξεκινήστε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Αλλάξτε τη σχεδίαση του ιστολογίου σας
 • Επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας για να κάνετε πράγματα όπως:
  • Δημοσίευση φόρμας επικοινωνίας
  • Βελτιστοποίηση για SEO
  • Να επιτρέπονται οι εγγραφές χρηστών.

Ασφάλεια και προβλεψιμότητα: Δύο οφέλη από τη χρήση επαγγελματικής φιλοξενίας ιστοσελίδων

Με έναν φιλοξενούμενο ιστότοπο, έχετε τη διαβεβαίωση του κεντρικού υπολογιστή σας ότι τα δεδομένα του ιστότοπού σας είναι ασφαλή και ασφαλή.

Θυμηθείτε, σας Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε διακομιστές που βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων.

Αυτά τα κέντρα δεδομένων στελεχώνονται από φρουρούς ασφαλείας και χρησιμοποιούν τεχνολογία όπως παρακολούθηση βίντεο για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας και όλα τα αρχεία του είναι ασφαλή.

Το HostDime της Φλόριντα παρέχει μια περιήγηση βίντεο στο κέντρο δεδομένων των ΗΠΑ. Επισημαίνονται χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως βιομετρικά σημεία πρόσβασης.

Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται να επενδύσετε σε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων διευκολύνετε την κατασκευή, την ασφάλεια και τη λειτουργία του ιστότοπού σας.

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιος τύπος φιλοξενίας χρειάζεστε.

Μη διαχειριζόμενη έναντι διαχειριζόμενης φιλοξενίας

Διαχειριζόμενη έναντι μη διαχειριζόμενης φιλοξενίας

Πριν μεταβείτε στους διαφορετικούς τύπους διαθέσιμων υπηρεσιών φιλοξενίας, είναι σημαντικό να σημειώσετε τη διαφορά μεταξύ μη διαχειριζόμενης και διαχειριζόμενης φιλοξενίας, έτσι ώστε όταν εμφανιστούν αυτοί οι όροι πλήρη κατανόηση του τι σημαίνουν.

Μη διαχειριζόμενη φιλοξενία

Η μη διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που έχει πολύ περιορισμένες υπηρεσίες.

Για παράδειγμα, θα λάβετε χώρο διακομιστή για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του ιστότοπού σας με λειτουργικό σύστημα όπως Linux ή Windows σε αυτό.

Και αυτό είναι.

Έχετε τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη μη διαχειριζόμενη φιλοξενία?

Θα χρειαστεί εγκαταστήστε όλο το απαραίτητο λογισμικό στον διακομιστή σας όπως το Apache και το PHP, ακόμη και εφαρμογές web όπως το WordPress, χωρίς τη βοήθεια του παρόχου φιλοξενίας.

Στην πραγματικότητα, όποτε χρειαστεί να διαχειριστείτε τον διακομιστή ιστού σας με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να το φροντίσετε μόνοι σας. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον δικό σας διακομιστή, αυτό το πρόγραμμα φιλοξενίας δεν θα λειτουργήσει για εσάς. Εάν ο διακομιστής σας πέσει, πρέπει να το διορθώσετε.

Εγκατάσταση σύνθετου λογισμικού μπορεί να μην είναι κάτι που ξέρετε πώς να κάνετε. Η πρόσβαση στον διακομιστή σας μέσω ενός πίνακα ελέγχου δεν θα είναι διαθέσιμη, καθιστώντας τα πράγματα πιο δύσκολα για εσάς.

Έχετε ακόμη χρόνο να διαχειριστείτε τον διακομιστή σας σε αυτό το επίπεδο, μαζί με τη διαχείριση των καθημερινών λειτουργιών του ιστότοπού σας; Πιθανότατα όχι.

A Plus: Προηγμένος έλεγχος διακομιστή

Το καλό πράγμα για τη μη διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι αυτό διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή σαν να ήταν δικός σας, παρά το γεγονός ότι το νοικιάζετε από την εταιρεία φιλοξενίας.

Οι μη διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας είναι γενικά πολύ φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, επειδή απλώς νοικιάζετε χώρο σε διακομιστή και είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε άλλο.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία

Αφ ‘ετέρου, Η διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι όταν η εταιρεία φιλοξενίας που επιλέγετε σας βοηθά να “διαχειρίζεστε” τον διακομιστή στον οποίο αποθηκεύονται τα δεδομένα του ιστότοπού σας.

Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε απαιτεί ο διακομιστής σας, είτε πρόκειται για συντήρηση, επισκευή ή ακόμα και αναβαθμίσεις, ο πάροχος φιλοξενίας σας θα το φροντίσει.

Οφέλη της Managed Hosting

Σημαίνει επίσης ότι εκτός από τα λειτουργικά συστήματα διακομιστή Linux ή Windows, θα έχετε:

 • Λογισμικό όπως το Apache και το PHP έχουν ήδη εγκατασταθεί.
 • Πρόσβαση σε εύκολες εγκαταστάσεις με ένα κλικ για WordPress, Drupal, Joomla και άλλα δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στα οποία βασίζονται οι ιστότοποι.
 • Πρόσβαση σε εύκολες εγκαταστάσεις με ένα κλικ εκατοντάδων ενοτήτων που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν συνήθως χαρακτηριστικά μάρκετινγκ, αποστολής, email και διαδικτυακής κοινότητας όπως φόρουμ.
 • Ένας εύχρηστος πίνακας ελέγχου, όπως cPanel ή Plesk.

Μπορεί επίσης να έχετε δυνατότητες όπως αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας με εύκολες επιλογές επαναφοράς όπως:

 • Παρακολούθηση κατάστασης του διακομιστή
 • Παρακολούθηση κατάστασης του μεμονωμένου ιστότοπού σας
 • Σαρώσεις ασφαλείας που περιλαμβάνουν αναγνώριση κακόβουλης δραστηριότητας
 • Επιδιόρθωση και ειδοποιήσεις

Αυτό, φυσικά, είναι το μόνο εξαρτάται από το πρόγραμμα φιλοξενίας που επιλέγετε.

χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε στο web hosting

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν πάροχο φιλοξενίας

Εκτός από το να γνωρίζετε εάν θέλετε να έχετε μη διαχειριζόμενη ή διαχειριζόμενη φιλοξενία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες δυνατότητες φιλοξενίας είναι οι πιο σημαντικές για εσάς.

Ενώ οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν παρόμοιες λειτουργίες, είναι καλό να γνωρίζουμε τι διαχωρίζει τα καλύτερα από τα υπόλοιπα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά βασικά χαρακτηριστικά κάθε αξιόπιστου οικοδεσπότη Ιστού θα σας παρέχει, ανεξάρτητα από τον τύπο του web hosting που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε:

 1. Ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης για τα αρχεία του ιστότοπού σας
 2. Πόσο εύρος ζώνης είναι διαθέσιμο
 3. Υποστήριξη βάσης δεδομένων
 4. Ο αριθμός τομέων και υποτομέων που μπορείτε να εγγραφείτε
 5. Είτε μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές ιστού όπως το CMS WordPress
 6. Τι είδους τεχνική υποστήριξη παρέχεται
 7. Εάν παρέχεται πρόσβαση στο κέλυφος
 8. Είτε θα έχετε αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας και εύκολες επιλογές επαναφοράς
 9. Εάν μπορείτε να επιλέξετε λειτουργικά συστήματα
 10. Εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας

Αποθήκευση είναι απαραίτητο για τα αρχεία του ιστότοπού σας.

εύρος ζώνης είναι ο όγκος των δεδομένων που ο οικοδεσπότης Ιστού σας επιτρέπει σε εσάς και τους επισκέπτες σας να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κάθε μήνα.

→ Εξερεύνηση υποστήριξη βάσης δεδομένων εάν χρειάζεστε κάτι διαφορετικό από την τυπική βάση δεδομένων MySQL.

Πρόσβαση στο κέλυφος, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη γραμμή εντολών από απόσταση, είναι ιδανική για προχωρημένους κατόχους ιστότοπων που χρειάζονται περισσότερο έλεγχο.

Εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας είναι για περιπτώσεις που ο διακομιστής διακόπτεται ή χρειάζεται συντήρηση.

Εξειδικευμένες δυνατότητες φιλοξενίας

Άλλα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Υπηρεσίες δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN) για την επιτάχυνση των χρόνων φόρτωσης ιστότοπου
 • Λογαριασμοί email

Αν και αυτή η λίστα δεν είναι καθόλου εξαντλητική, σας δίνει κάτι να αναφέρετε κατά την έρευνα ενός παρόχου φιλοξενίας. Μετά από όλα, με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές πρέπει να ξέρετε τι να ψάξετε.

συνήθεις τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Κοινοί τύποι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων

Τώρα που έχετε μια σταθερή ιδέα πίσω από την έννοια της φιλοξενίας ιστού, ας δούμε τα διάφορα είδη υπηρεσιών φιλοξενίας που είναι διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε την απόφασή σας.

Τι είναι η Κοινή φιλοξενία?

Κοινή φιλοξενία είναι η πιο βασική και φθηνότερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά.

Είναι υπέροχο για αρχάριοι με περιορισμένες τεχνολογικές γνώσεις, άτομα με ιστότοπους χαμηλής επισκεψιμότητας και αυτά που δεν έχουν πολύ περιεχόμενο στον ιστότοπό τους.

Επιπλέον, παρέχει σε αυτούς με περιορισμένο προϋπολογισμό τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη δική τους ιστοσελίδα.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για κοινόχρηστη φιλοξενία?
Η A2 Hosting σημείωσε το # 1 στην πρόσφατη δοκιμή ταχύτητας και απόδοσης. Επί του παρόντος, οι αναγνώστες μας μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Γιατί η Κοινή Φιλοξενία είναι τόσο φθηνή?

Με την κοινή φιλοξενία, τα δεδομένα του ιστότοπού σας αποθηκεύονται σε έναν μόνο διακομιστή μαζί με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλους κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας.

Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό ποσό πόρων που διαθέτει ο διακομιστής ιστού όσον αφορά την ταχύτητα της CPU, τη μνήμη RAM και τον χώρο του σκληρού δίσκου μοιράζεται μεταξύ όλων σε αυτόν τον διακομιστή.

Έτσι οι κοινές εταιρείες φιλοξενίας είναι σε θέση να προσφέρουν τόσο χαμηλές τιμές για τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους, οι οποίες συνήθως ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα.

Περιορισμοί της κοινής φιλοξενίας

Το ζήτημα της κοινής χρήσης πόρων δεν είναι συνήθως ζήτημα για τους περισσότερους μικρούς ιστότοπους. Εάν ένας ιστότοπος αντιμετωπίζει μια ασυνήθιστη αύξηση της επισκεψιμότητας ή έχει κακό κώδικα που καταναλώνει ένα μεγάλο μέρος των πόρων του διακομιστή ταυτόχρονα, απομένουν πολύ λίγα για εσάς και όλους τους άλλους.

αυτο εχει ως αποτελεσμα αργή φόρτωση σελίδας, σφάλματα και ακόμη και χρόνος διακοπής, κάτι που δεν είναι καλό για οποιονδήποτε κάτοχο ιστότοπου, ανεξάρτητα από το πόσο μικρός μπορεί να είναι ο ιστότοπός του.

Και μην ξεχνάτε ότι ο διακομιστής ιστού σας είναι αυτός που παρέχει περιεχόμενο ιστότοπου στους επισκέπτες του ιστότοπου όταν κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

Και, κάθε φορά που εξυπηρετούν αυτά τα δεδομένα, ο διακομιστής πρέπει να εργαστεί για να το κάνει.

Αργή παράδοση αρχείων

Εάν ο διακομιστής στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπός σας έχει παραδοθεί χιλιάδες άλλα αρχεία ταυτόχρονα σε επισκέπτες του ιστότοπου που κοιτάζουν αυτούς τους ιστότοπους, φανταστείτε την πίεση που υποφέρει ο διακομιστής.

Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πιο αργή φόρτωση σελίδας και σε κακή εμπειρία χρήστη.

Όσον αφορά τους παρόχους φιλοξενίας που υπερέχουν στα κοινά σχέδια φιλοξενίας, Μπλε Χοστ, SiteGround, και Φιλοξενία InMotion είναι όλες αξιόπιστες επιλογές.

Τι είναι το VPS Hosting?

VPS, ή εικονικός ιδιωτικός διακομιστής, η φιλοξενία είναι η επόμενο βήμα από την κοινή φιλοξενία. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με την έννοια ότι μοιράζεστε χώρο διακομιστή, αν και είναι εικονικό οι ομοιότητες σταματούν εκεί.

Η φιλοξενία VPS είναι μια καλή επιλογή για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, προγραμματιστές ιστού και επιχειρήσεις με περιθώρια ανάπτυξης, χάρη στην ικανότητά του να κλιμακώνει, την ευελιξία και τη λογική τιμολόγηση, η οποία συνήθως ξεκινά από 29,99 $ / μήνα.

Εικονικές μηχανές

Με φιλοξενία VPS, τα δεδομένα του ιστότοπού σας αποθηκεύονται σε μια εικονική μηχανή που υπάρχει ως λογισμικό σε διακομιστή.

Με άλλα λόγια, είναι σαν να έχετε εγκατεστημένους πολλούς υπολογιστές σε έναν μεγαλύτερο υπολογιστή, όλοι να έχουν τη δική τους CPU, RAM και χώρο στο σκληρό δίσκο.

Στη συνέχεια, αυτοί οι πόροι κατανέμονται εξίσου μεταξύ εκείνων της εικονικής μηχανής. Υπάρχουν συνήθως όχι περισσότεροι από 20 χρήστες σε έναν διακομιστή κάθε φορά.

Πλεονεκτήματα της φιλοξενίας VPS: Έλεγχος και προσαρμογή

Οι πόροι που διατίθενται είναι δικοί σας και μόνοι σας.

Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος βιώσει αύξηση της κυκλοφορίας ή καταναλώνει τους πόρους τους λόγω κακού κώδικα, οι πόροι σας παραμένουν ανέγγιχτοι και ο ιστότοπός σας δεν υποφέρει.

Πώς λειτουργεί η φιλοξενία VPS; Αυτή η επισκόπηση παρέχεται από την Bluehost.

Επιπλέον, με τη φιλοξενία VPS έχετε περισσότερο έλεγχο όσον αφορά την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Εάν βρεθείτε ότι χρειάζεστε περισσότερους πόρους από ό, τι αρχικά εγγραφήκατε, απλώς αναβαθμίστε και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε περισσότερο χώρο διακομιστή από πριν.

Έλεγχος του περιβάλλοντος του διακομιστή σας

Επιπλέον, εάν θέλετε άμεσο έλεγχο του ίδιου του διακομιστή, το έχετε και αυτό. Σε ένα κοινόχρηστο περιβάλλον, δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο διακομιστή, επειδή τυχόν αλλαγές που κάνετε θα επηρεάσουν κάθε άλλο χρήστη στον ίδιο διακομιστή.

Ωστόσο, με έναν διακομιστή VPS, μπορείτε κάντε πράγματα όπως εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού στο τμήμα του διακομιστή σας χωρίς να επηρεάζετε άλλους χρήστες στον ίδιο διακομιστή. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για όσους βρίσκονται στην ανάπτυξη ιστού.

Φιλοξενία InMotion, HostPapa, iPage, και Φιλοξενία Α2 είναι μερικοί από τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού VPS.

Τι είναι το Cloud Hosting?

Φιλοξενία cloud είναι παρόμοια με τη φιλοξενία VPS όσον αφορά την επεκτασιμότητα, αν και χρειάζεται να αναπτύξετε την επιχείρησή σας πέρα ​​από οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένας οικοδεσπότης Ιστού VPS.

Αντί να διαιρεί έναν μεμονωμένο διακομιστή σε ίσα μέρη για τους χρήστες, με φαινομενικά ατελείωτους πόρους, η φιλοξενία cloud απαιτεί ένα τεράστιος αριθμός διακομιστών και τους συνδυάζει σε έναν μεγάλος εικονικός διακομιστής για χρήση από όλους.

Cloud Hosting: Πληρώστε μόνο για ό, τι χρησιμοποιείτε

Λόγω του απεριόριστου αριθμού διαθέσιμων πόρων και του τυπικού μοντέλου τιμολόγησης πληρωμής για ό, τι χρησιμοποιείτε, αυτός ο τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και για μεγάλους ιστότοπους με πολλή κίνηση.

Σε τελική ανάλυση, δεν έχετε πάντα πολλή κίνηση και δεν θέλετε να πληρώνετε για όσα δεν χρησιμοποιείτε.

Είναι εύκολο να κλιμακωθεί με το Cloud Hosting

Παρά την εικονική του έκκληση, η φιλοξενία VPS έχει το όριό της, επειδή εξακολουθεί να λειτουργεί από έναν μόνο φυσικό διακομιστή.

Και, ενώ μπορεί να έχει πολλές εικονικές μηχανές εγκατεστημένες σε αυτό με το δικό της σύνολο πόρων, η αλήθεια είναι, ότι ένας μόνο διακομιστής έχει τόσο πολύ χώρο σε αυτόν.

Ωστόσο, με το cloud hosting, οι ελάχιστοι πόροι αρχίζουν να εξαντλούνται λόγω της αύξησης της ζήτησης, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας άλλος φυσικός διακομιστής που θα προστεθεί στο μείγμα για να προσθέσει περισσότερους πόρους.

Το Cloud Hosting παρέχει προστασία από επιθέσεις DDoS

Οι οικοδεσπότες Ιστού που βασίζονται σε σύννεφο συμβάλλουν στην προστασία από επιθέσεις DDoS. Κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης DDoS, αποστέλλεται μια μαζική εισροή αιτημάτων σε έναν διακομιστή.

Αυτά τα αιτήματα κατακλύζουν και συντρίβουν τον διακομιστή, καθώς και κάθε ιστότοπο που φιλοξενείται στον διακομιστή.

Ενώ αυτό είναι όχι μια άμεση απειλή για την ασφάλεια, Ο χρόνος διακοπής βλάπτει την εμπειρία του χρήστη και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια εσόδων για πολλούς ιστότοπους.

Οι επιθέσεις DDoS συντρίβουν εύκολα έναν μόνο διακομιστή. Αλλά με τη φιλοξενία cloud, υπάρχουν πολλοί διακομιστές στο πλέγμα ότι θα έχει μια εισροή αιτημάτων, ακόμη και σε επίπεδο DDoS μηδενικό αποτέλεσμα.

HostGator, SiteGround και Φιλοξενία Α2 είναι οι εταιρείες φιλοξενίας για να ελέγξουν αν θέλετε να επενδύσετε στο cloud hosting.

Τι είναι η αφιερωμένη φιλοξενία?

Με ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας, νοικιάζετε ολόκληρο τον διακομιστή στον οποίο αποθηκεύονται τα δεδομένα του ιστότοπού σας.

Αν και οι πόροι στον αποκλειστικό σας διακομιστή περιορίζονται από την ικανότητά του να αποθηκεύει μόνο όσα δεδομένα μπορεί φυσικά, το καλό είναι ότι κανείς δεν αγγίζει ποτέ τους πόρους σας ή επηρεάζει αρνητικά τον ιστότοπό σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Ultimate Control: Προσαρμόστε τον διακομιστή σας

Συνήθως μπορείτε να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας όπως θέλετε, όπως αύξηση της διαθέσιμης μνήμης RAM ή επιλογή του λειτουργικού συστήματος με το οποίο θέλετε να εργαστείτε.

Αυτό είναι υπέροχο για προχωρημένους ιδιοκτήτες ιστότοπων που γνωρίζουν πραγματικά τι κάνουν και θέλουν να εγκατασταθεί εξειδικευμένο λογισμικό διακομιστή.

Τι είναι η ειδική φιλοξενία διακομιστή; Αυτό το βίντεο παρέχει μια απλή επισκόπηση.

Αφιερωμένες προκλήσεις διακομιστή: Χρειάζεστε ορισμένες τεχνικές δεξιότητες

Ωστόσο, η χρήση ενός αποκλειστικού διακομιστή έρχεται με πολλές προκλήσεις.

Πρέπει να είστε αρκετά πεπειραμένοι για να διαχειριστείτε τον ίδιο τον φυσικό διακομιστή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες εταιρίες φιλοξενίας δεν προσφέρουν διαχειριζόμενες αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας.

Και ακόμη κι αν το κάνουν, πρέπει να το κάνετε ξέρεις τι κάνεις για να φιλοξενήσετε μόνοι σας τα δεδομένα του ιστότοπού σας στο διακομιστή.

Επιπλέον, εάν το υλικό σας αποτύχει, ο ιστότοπός σας θα είναι εκτός λειτουργίας έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα. Αυτός είναι ένας κίνδυνος που δεν θέλουν να αναλάβουν πολλοί.

Χρειάζομαι ειδική φιλοξενία?

Αν και η ειδική φιλοξενία προσφέρει πολλούς πόρους και είναι κατάλληλη για μεγάλους ιστότοπους με πολλή κίνηση, η αλήθεια είναι ότι το κόστος που συνοδεύει τη λειτουργία ενός αποκλειστικού διακομιστή. Αυτό είναι τουλάχιστον σας κοστίζει 99,99 $ / μήνα, και η ευθύνη για τη διατήρησή του είναι δύσκολο να επικυρωθεί όταν είναι διαθέσιμες άλλες επιλογές, όπως το cloud hosting.

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να πάτε με ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας, ρίξτε μια ματιά Φιλοξενία InMotion, iPage, και ακόμα HostGator.

Τι είναι το Colocation Hosting?

Η φιλοξενία Colocation είναι μοναδική σε αυτό αγοράζετε τον δικό σας φυσικό διακομιστή και απλά νοικιάζετε το χώρο στο κέντρο δεδομένων στο οποίο βρίσκεται. Η εταιρεία φιλοξενίας παρέχει ισχύ, ψύξη, φυσική ασφάλεια και σύνδεση στο Διαδίκτυο για να σας συνδέσει, ενώ παρέχετε τα υπόλοιπα.

Πληρώνετε επίσης για το εύρος ζώνης που χρησιμοποιεί ο ιστότοπός σας κάθε μήνα.

Μειονεκτήματα της συνεγκατάστασης

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα στη φιλοξενία colocation είναι ότι εάν το υλικό σας αποτύχει, είστε εκτός διακομιστή και ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας.

Η επισκευή ή η αντικατάσταση ενός διακομιστή Ιστού είναι μια δαπανηρή δοκιμασία. Και, γίνεται ακόμη πιο ακριβό εάν ο ιστότοπός σας βασίζεται σε αγορές που πραγματοποιούνται από επισκέπτες του ιστότοπου. Εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, κανείς δεν μπορεί να αγοράσει τίποτα έως ότου δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και λειτουργίας.

Απώλεια εσόδων

Αυτή η απώλεια εσόδων μπορεί να είναι καταστροφική ακόμη και για τις πιο καθιερωμένες διαδικτυακές επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας, μπορείτε να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα θέλετε, Αυξήστε την ταχύτητα και τη μνήμη της CPU όποτε θέλετε, και εγκαταστήστε οποιοδήποτε εξειδικευμένο λογισμικό επιθυμείτε σε αυτό. Αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Τι είναι το Reseller Hosting?

Οταν πρόκειται για φιλοξενία μεταπωλητών πραγματικά επενδύετε σε πολλούς κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας και μεταπωλείτε τους στους δικούς σας πελάτες για κέρδος. Τα πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών διαθέτουν πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τους κοινόχρηστους λογαριασμούς που μεταπωλείτε.

Εργαλεία φιλοξενίας μεταπωλητών

Για παράδειγμα, το Web Host Manager (WHM) είναι ιδανικό για τον έλεγχο όλων των λογαριασμών από μία τοποθεσία και το λογισμικό χρέωσης που συνοδεύει το πακέτο σας είναι ιδανικό για την τιμολόγηση των χρηστών σας.

Άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας μεταπωλητών

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού μεταπωλητών προσφέρουν δωρεάν πρότυπα ιστού, δυνατότητα λευκής ετικέτας και τεχνική υποστήριξη και ιδιωτικούς διακομιστές ονομάτων οι πελάτες πιστεύουν ότι είστε εδραιωμένη εταιρεία και όχι μεταπωλητής.

Αν ενδιαφέρεστε να μπείτε στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων, ρίξτε μια ματιά SiteGround, Φιλοξενία Α2, και HostPapa.

εξειδικευμένη εξειδικευμένη φιλοξενία

Εξειδικευμένα (εξειδικευμένα) σχέδια φιλοξενίας

Εκτός από τους κοινούς τύπους φιλοξενίας που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν μερικά εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας που αξίζει να αναφερθούν για εκείνους που έχουν συγκεκριμένες ανάγκες φιλοξενίας.

Φιλοξενία WordPress

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν διαχειριζόμενες Σχέδια φιλοξενίας WordPress.

Δεδομένου ότι το WordPress είναι το πιο δημοφιλές CMS μέχρι σήμερα, πολλοί ιδιοκτήτες ιστότοπων αναζητούν εμπειρογνώμονες στη φιλοξενία WordPress και στην ίδια την πλατφόρμα.

Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού, όπως το WP Engine, παρέχουν εξειδικευμένη φιλοξενία που προσανατολίζεται σε ένα συγκεκριμένο CMS, όπως το WordPress.

Βοηθώντας να διατηρήσετε τον πυρήνα του WordPress, προσθήκες, και ενημερωμένα θέματα, Εκτός από την προσφορά δυνατοτήτων όπως παρακολούθηση ασφάλειας, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορές και ειδική υποστήριξη WordPress, αυτή η προσιτή επιλογή φιλοξενίας είναι ελκυστική για πολλούς ιδιοκτήτες ιστότοπων WordPress.

SiteGround, Μηχανή WP, και Φιλοξενία Α2 είναι μερικοί από τους καλύτερους διαχειριστές WordPress στον κλάδο σήμερα.

Φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου

Η φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου εξυπηρετεί εκείνους που εκτελούν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που χρειάζονται φιλοξενία ιστοσελίδων.

Τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Πιστοποιητικά SSL
 • Ένας κατασκευαστής ιστοτόπων DIY
 • Καλάθια αγορών
 • Υποστήριξη βάσης δεδομένων
 • Επεξεργαστές πληρωμών.

Αυτός ο τύπος παρόχου φιλοξενίας στοχεύει να παρέχει στις επιχειρήσεις τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού, όπως το iPage, προσφέρουν κατασκευαστές ιστοτόπων DIY που συνοδεύονται από προκατασκευασμένα, επαγγελματικά πρότυπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρέχετε το περιεχόμενό σας.

Εάν έχετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και χρειάζεστε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ρίξτε μια ματιά Μπλε Χοστ, SiteGround, και Φιλοξενία InMotion.

Φιλοξενία τυχερών παιχνιδιών

Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, Το πρόγραμμα φιλοξενίας που πηγαίνετε θα απαιτήσει πολλούς πόρους. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστείτε κάτι σαν αποκλειστικός διακομιστής τυχερού παιχνιδιού ή σχέδιο φιλοξενίας cloud για την κάλυψη των απαιτούμενων απαιτήσεων υλικού και πόρων.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας που χρειάζεστε εξαρτώνται πραγματικά από τον έλεγχο που θέλετε στο περιβάλλον παιχνιδιού, από τι είδους προσαρμογές θέλετε να κάνετε και από πόσα άτομα περιμένετε να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας καθημερινά.

Αφιερωμένη φιλοξενία

Για έναν αποκλειστικό διακομιστή τυχερών παιχνιδιών, αναζητήστε τους οικοδεσπότες Ιστού όπως Μπλε Χοστ, SiteGround, και iPage.

Στο τέλος, επιλέγοντας τον σωστό τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων εξαρτάται από μια ποικιλία πραγμάτων όπως το μέγεθος του ιστότοπού σας, οι δυνατότητες που χρειάζεστε και η γνώση σας όσον αφορά τη διαχείριση πόρων διακομιστή.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον τύπο του ιστότοπου που διαθέτετε, υπάρχει ένας εξειδικευμένος οικοδεσπότης Ιστού που έχει ακριβώς αυτό που ψάχνετε, που είναι εντός του προϋπολογισμού σας και μπορεί να αποθηκεύσει τα δεδομένα του ιστότοπού σας με ασφάλεια. VPS ή αποκλειστική φιλοξενία?

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Χρειάζεστε σοβαρό VPS ή αποκλειστική φιλοξενία?
Το Liquid Web παρέχει φιλοξενία υψηλής απόδοσης και εξαιρετική υποστήριξη. Αυτήν τη στιγμή οι αναγνώστες μας μπορούν να λάβουν ειδικές τιμές για τα προγράμματα Liquid Web. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Τύποι φιλοξενίας Συχνές ερωτήσεις

 • Μπορώ να προσθέσω ένα τείχος προστασίας σε ένα κοινό σχέδιο για να αυξήσω την ασφάλεια?

  Πολλοί οικοδεσπότες θα προσφέρουν κάποια έκδοση προστασίας από τείχος προστασίας, ακόμη και για κοινόχρηστα σχέδια. Να είστε προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι πραγματικά λαμβάνετε.

  Ένα κοινόχρηστο τείχος προστασίας που παρακολουθεί απλώς την κυκλοφορία που εισέρχεται και εξέρχεται από τον διακομιστή θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από πράγματα έξω, αλλά όχι κάτι που έχει ήδη μολύνει έναν άλλο πελάτη στον ίδιο διακομιστή.

  Πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν επίσης αποκλειστική προστασία τείχους προστασίας με επιπλέον χρέωση. Εάν η ασφάλεια είναι σημαντική για τον ιστότοπό σας, αυτή είναι σίγουρα μια καλύτερη επιλογή. Λειτουργεί τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και σε επίπεδο λογισμικού, οπότε μπορεί να παρακολουθεί το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο διακομιστή.

  Ακόμα και με ένα ειδικό τείχος προστασίας στη θέση του, δεν θα έχετε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με το VPS ή την αποκλειστική φιλοξενία, αλλά μπορεί να παρέχει αξιοπρεπή, οικονομικά αποδοτική προστασία.

 • Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί VPS εξακολουθούν να μοιράζονται τους ίδιους διακομιστές, έχουν τους ίδιους κινδύνους ασφαλείας με τον κοινόχρηστο hosting?

  Με τη φιλοξενία VPS, παρά την κοινή χρήση του ίδιου υλικού με πολλούς άλλους λογαριασμούς VPS, ο πραγματικός σας διακομιστής είναι εντελώς ξεχωριστός από κάθε άλλο διακομιστή.

  Εάν ένας διακομιστής μολυνθεί από ιό ή άλλη ευπάθεια, αυτά τα ζητήματα περιέχονται στο δικό του εικονικό περιβάλλον.

  Η κοινόχρηστη φιλοξενία μοιάζει περισσότερο με την ύπαρξη πολλών χρηστών σε έναν μόνο σταθμό εργασίας των Windows. Εάν το παιδί σας κατεβάσει κακόβουλο λογισμικό κατά την προσπάθειά του να εγκαταστήσει το νέο αγαπημένο του παιχνίδι, τίθεται σε κίνδυνο κάθε άλλος λογαριασμός στον υπολογιστή.

 • Ως μεταπωλητής, τι είδους φιλοξενία μπορώ να προσφέρω?

  Μπορείτε να προσφέρετε οποιοδήποτε είδος φιλοξενίας θέλετε, ανάλογα με το υλικό και το λογισμικό που έχετε στη διάθεσή σας από τον κεντρικό υπολογιστή σας.

  Τα περισσότερα πακέτα μεταπωλητών σάς επιτρέπουν να προσφέρετε κοινόχρηστη φιλοξενία και φιλοξενία VPS, αλλά μερικά ενδέχεται να σας περιορίζουν στην κοινή χρήση φιλοξενίας.

  Ορισμένοι πάροχοι θα σας δώσουν ακόμη και την επιλογή να μεταπωλήσετε αποκλειστική φιλοξενία, αλλά αυτό θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί και πιο ακριβό.

  Φροντίστε να κάνετε την εργασία σας και κάντε πολλές ερωτήσεις πριν υπογράψετε συμβόλαιο.

 • Πώς συγκρίνεται η ειδική φιλοξενία με τη φιλοξενία VPS?

  Η αποκλειστική φιλοξενία, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα προσφέρει την ταχύτερη, πιο προσαρμόσιμη και ασφαλή εμπειρία φιλοξενίας.

  Ενώ η φιλοξενία VPS επιτρέπει πολύ εύκολες αυξήσεις πόρων, τελικά δεσμεύονται από το υλικό στο οποίο τοποθετούνται, το οποίο είναι κοινόχρηστο από πολλούς άλλους πελάτες VPS.

  Με έναν αποκλειστικό διακομιστή, έχετε ένα πεπερασμένο ποσό πόρων στη διάθεσή σας, αλλά αυτοί οι πόροι είναι εντελώς δικοί σας.

  Με διακομιστή VPS, ενώ συνήθως έχετε πρόσβαση root στον διακομιστή σας, ο κεντρικός υπολογιστής σας ενδέχεται να θέσει ορισμένους περιορισμούς στο λογισμικό που μπορείτε να εγκαταστήσετε και τους πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

  Με αποκλειστική φιλοξενία, έχετε πλήρη ελευθερία. Όσον αφορά την ασφάλεια, και οι δύο προσφέρουν παρόμοια επίπεδα ασφάλειας από εξωτερικές ευπάθειες.

  Ωστόσο, η ειδική φιλοξενία παρέχει συνήθως υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από εσωτερικές απειλές, συμπεριλαμβανομένου του παρόχου φιλοξενίας.

  Αυτή η διαφορά καθιστά την ειδική φιλοξενία ιδιαίτερα ελκυστική για επιχειρήσεις που διαθέτουν πολύ εμπιστευτικές πληροφορίες.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ συντοπισμού και αποκλειστικής φιλοξενίας?

  Όπως και η ειδική φιλοξενία, με συνεγκατάσταση θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση στον εξοπλισμό διακομιστή.

  Η μεγάλη διαφορά είναι ότι είστε επίσης υπεύθυνοι για την παροχή και τη συντήρηση του φυσικού υλικού.

  Η τοποθέτηση μοιάζει πολύ με τη δημιουργία διακομιστή στο υπόγειό σας, εκτός από κάποιον άλλον που παρέχει ηλεκτρικό, κλιματισμό και πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με τη ρύθμιση συναρμολόγησης, εάν ο υπολογιστής αποτύχει, είναι δική σας ευθύνη να το διορθώσετε.

  Ομοίως, εάν ξεπεράσετε το τρέχον σύστημά σας, είστε υπεύθυνοι για την προσθήκη ενός νέου σκληρού δίσκου ή την αναβάθμιση σε μια ταχύτερη CPU.

  Με αφοσιωμένη φιλοξενία, ο κεντρικός υπολογιστής διατηρεί όλο τον εξοπλισμό διακομιστή και το μόνο πράγμα για το οποίο είστε υπεύθυνοι είναι το λογισμικό που εκτελεί.

  Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, το ζητάτε από τον κεντρικό υπολογιστή και θα προσθέσουν έναν επιπλέον σκληρό δίσκο (φυσικά, με επιπλέον χρέωση). Εάν χρειάζεστε περισσότερους πόρους συστήματος, θα σας βοηθήσουν στη μετάβαση σε νέο διακομιστή ή θα το κάνετε για εσάς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map