Η καλύτερη φιλοξενία προγραμματιστών: Ποιος είναι ο καλύτερος για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Συγκρίνετε τη φιλοξενία προγραμματιστών

Η φιλοξενία προγραμματιστών παρέχει εργαλεία και πόρους που χρησιμοποιούνται συνήθως σε έργα κωδικοποίησης. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από διάφορους τύπους βάσεων δεδομένων, εγκαταστάσεις με ένα κλικ CMS και πλαίσια κώδικα και ροές εργασίας που βασίζονται στο GitHub.


Εκτός από τα εργαλεία, τα βοηθητικά προγράμματα και τα πλαίσια που χρησιμοποιείτε, αναζητήστε οικοδεσπότες που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση SSH, γρήγορους διακομιστές, υψηλό χρόνο λειτουργίας και τεκμηρίωση ποιότητας.

Ακολουθούν οι επιλογές των ειδικών μας για την καλύτερη φιλοξενία προγραμματιστών:

 1. Φιλοξενία Α2
  – Γρήγοροι διακομιστές, μεγάλος αριθμός εργαλείων και γλωσσών
 2. Μηχανή WP
 3. Υγρός Ιστός
 4. Hostinger
 5. Διακομιστής

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες προγραμματιστών?

Από εκατοντάδες κεντρικούς υπολογιστές, επιλέξαμε αυτούς που απευθύνονται σε προγραμματιστές προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από τις πιο πρόσφατες γλώσσες προγραμματισμού, πλαίσια, διακομιστές εφαρμογών και τεχνολογίες ταχύτητας.

Επιλέξαμε αυτούς που προσέφεραν εξαιρετική τεκμηρίωση και τεχνική υποστήριξη. Στη συνέχεια, παραπέμψαμε τις επιλογές μας με χιλιάδες κριτικές χρηστών από τη βάση δεδομένων μας.

Φιλοξενία προγραμματιστή

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές φιλοξενίας και τεχνολογίες, αλλά ποια είναι η καλύτερη επιλογή για προγραμματιστές; Εξαρτάται από την κλίμακα των αναπτυξιακών σας έργων και λειτουργιών, τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και τον τύπο των εφαρμογών που αναπτύσσετε ή σχεδιάζετε να αναπτύξετε.

Ως προγραμματιστής, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά διαφορετικών επιλογών: Παραδοσιακά κοινόχρηστα και αποκλειστικά προγράμματα φιλοξενίας, εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS), υποδομή ως υπηρεσία (IaaS) ή πλατφόρμα ως υπηρεσία φιλοξενίας cloud (PaaS).

Κοινόχρηστα και αποκλειστικά σχέδια φιλοξενίας

Η παραδοσιακή κοινόχρηστη φιλοξενία και τα αποκλειστικά παραδοσιακά προγράμματα φιλοξενίας είναι ενδιαφέρουσες επιλογές εάν διαθέτετε ήδη πλατφόρμα ανάπτυξης.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι η φθηνότερη επιλογή για να διαλέξετε και αν ξεκινάτε την καριέρα σας για προγραμματιστές, μπορείτε να τα ρίξετε μια ματιά. Φυσικά, φροντίστε να επιλέξετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας με την κατάλληλη πλατφόρμα για τα έργα σας, όπως. Net, PHP και ούτω καθεξής. Επίσης, έχετε υπόψη ότι η κοινή φιλοξενία είναι περιορισμένη όσον αφορά την πρόσβαση και τον έλεγχο των χρηστών.

Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας δεν έρχονται φθηνά και προσφέρουν πολύ καλύτερη απόδοση από τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Επιπλέον, τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας σάς προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ευελιξία, ανάλογα με τον τρόπο ρύθμισης και προσαρμογής του διακομιστή σας. Με ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστή έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε είδος λογισμικού ή πλαισίου, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης και τις ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. Αυτό το επίπεδο ελέγχου είναι απαραίτητο για ορισμένες εφαρμογές και ορισμένα είδη ανάπτυξης.

Οι διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές προσφέρουν ανώτερη αξιοπιστία και υποστήριξη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να προσφέρουν ανταγωνιστική σχέση ποιότητας / τιμής. Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας χρησιμοποιούνται συνήθως για τη φιλοξενία ολοκληρωμένων και αναπτυσσόμενων έργων, επομένως δεν είναι πιθανό να είναι η ιδανική λύση για μεμονωμένους προγραμματιστές.

Φιλοξενία VPS

Τα προγράμματα φιλοξενίας VPS (Virtual Private Server) είναι σημαντικά φθηνότερα για τους αποκλειστικούς διακομιστές και είναι εύκολα εντός του προϋπολογισμού των μεμονωμένων προγραμματιστών και των επιχειρήσεων ανάπτυξης εφαρμογών.

Από τις περισσότερες απόψεις, η φιλοξενία VPS ταιριάζει ανάμεσα σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας και είναι μια καλή επιλογή μεσαίας εμβέλειας για μεγαλύτερα έργα και έμπειρους προγραμματιστές που εξακολουθούν να μην χρειάζονται πλατφόρμες cloud αποκλειστικού υλικού.

Η φιλοξενία VPS σας προσφέρει ουσιαστικά έναν εικονικό αποκλειστικό διακομιστή αντί για έναν πραγματικό αποκλειστικό διακομιστή, επιτρέποντας μεγαλύτερο έλεγχο και πολλά οφέλη που σχετίζονται με αποκλειστικούς διακομιστές.

Το μειονέκτημα της χρήσης του VPS είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση και τη διαχείριση του διακομιστή.

Αν και ένα μη διαχειριζόμενο VPS είναι μια φθηνότερη επιλογή, εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά ακριβά. Επομένως, το διαχειριζόμενο VPS είναι μια πιο έξυπνη επιλογή για χρήστες που δεν είναι σίγουροι ότι μπορούν να χειριστούν τη διαχείριση διακομιστή μόνοι τους.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τη φιλοξενία προγραμματιστών?
Η A2 Hosting κατέλαβε την πρώτη θέση στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Φιλοξενία IaaS: Ενσωματωμένη κλίμακα

Η υπηρεσία cloud IaaS (Infrastructure as a Service) σάς παρέχει εικονική υποδομή υπολογιστών – διακομιστές, αποθήκευση, τείχη προστασίας, διαχειριστές εύρους ζώνης, ομάδες διευθύνσεων IP κ.λπ..

Το IaaS μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν τις επενδύσεις κεφαλαίου σε υπολογιστικές υποδομές.

Λάβετε υπόψη ότι οι υπηρεσίες IaaS παρέχουν μόνο εικονικό υπολογιστικό υλικό, το υπόλοιπο εξαρτάται από τον χρήστη: εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων, λογισμικού, βάσεων δεδομένων, πλαισίων κ.λπ..

Στο μοντέλο υπηρεσίας IaaS, ο χρήστης διατηρεί το λογισμικό, ενώ ο πάροχος υπηρεσιών διατηρεί την εικονική υποδομή υλικού.

Η υπηρεσία cloud IaaS επωφελείται από εξαιρετικές επιλογές κλιμάκωσης, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής κλιμάκωσης (οι πόροι κατανέμονται και προστίθενται δυναμικά όταν χρειάζονται, στις ώρες αιχμής για παράδειγμα).

Τα μειονεκτήματα στη χρήση του IaaS περιλαμβάνουν τον μικρό κίνδυνο διακοπής λειτουργίας του παρόχου IaaS και χωρίς έλεγχο υψηλού επιπέδου σε εγκαταστάσεις και πόρους υποδομής πληροφορικής.

Οι υπηρεσίες cloud του IaaS είναι συνήθως φθηνότερες από την PaaS (Platform as a Service), οπότε αν δεν σας απασχολεί η επιπλέον προσπάθεια για τη ρύθμιση του περιβάλλοντος λογισμικού σας, είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Οι πάροχοι υπηρεσιών χρεώνουν συνήθως τους πελάτες IaaS σε ένα μοντέλο pay-as-you-go και οι χρήστες πληρώνουν μόνο για τους πόρους που πραγματικά χρησιμοποίησαν. Από αυτή την άποψη, είναι παρόμοιο με τον ηλεκτρικό λογαριασμό σας.

Το PaaS είναι μια καλή επιλογή για προγραμματιστές

Μια υπηρεσία cloud PaaS (Platform as a Service) είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανάπτυξης εικονικού λογισμικού, έτοιμη να ξεκινήσει. Σε αυτό το μοντέλο υπηρεσίας, ο πάροχος υπηρεσιών φροντίζει για τη συντήρηση υλικού και λογισμικού, λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σε εγκατεστημένα στοιχεία χωρίς να ανησυχείτε.

Το PaaS είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή για νεοσύστατες επιχειρήσεις, επειδή απλά χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο PaaS σας και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να εργάζεστε στα έργα σας.

Πολλές λύσεις PaaS έχουν ενσωματωμένες υπηρεσίες ομαδικής συνεργασίας, έτσι ώστε η ομάδα ανάπτυξης να μπορεί να εργαστεί από οποιαδήποτε τοποθεσία με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι λύσεις PaaS είναι πολύ κατάλληλες για ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών ιστού, με τη συμμετοχή πολλών απομακρυσμένων προγραμματιστών.

Τα μειονεκτήματα στη χρήση του PaaS περιλαμβάνουν τους κινδύνους του λεγόμενου “κλειδώματος προμηθευτή” και την πιθανότητα διακοπής λειτουργίας του παρόχου PaaS.

Οι υπηρεσίες PaaS έχουν υψηλότερη τιμή από το IaaS και οι περισσότεροι πάροχοι χρεώνουν για υπηρεσίες PaaS σε μηνιαία ή ημερήσια βάση.

Πολλοί πάροχοι PaaS προσφέρουν δωρεάν δοκιμές των υπηρεσιών τους, οπότε φροντίστε να τις δοκιμάσετε και να δείτε πώς ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

προσφορές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Φαίνεται σοβαρή απόδοση φιλοξενίας?
Το Liquid Web είναι γνωστό για την ταχύτητα και την απόδοσή τους. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στα προγράμματα VPS που είναι προσανατολισμένα στον προγραμματιστή χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
.

Σημεία που πρέπει να θυμάστε

Δεν υπάρχει απλή απάντηση ως προς το ποιο πρόγραμμα φιλοξενίας ταιριάζει καλύτερα στους προγραμματιστές. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και είναι αδύνατο να προτείνουμε ένα μέγεθος να ταιριάζει σε όλες τις λύσεις. Εναπόκειται στον χρήστη να αποφασίσει, με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του.

Συνήθως βγαίνει στην αξία για τα χρήματα και την επεκτασιμότητα. Για πολλούς μικρούς προγραμματιστές, τα προσιτά σχέδια VPS είναι ο τρόπος να ξεκινήσετε. Ωστόσο, εάν η επιχείρησή τους αρχίσει να αναπτύσσεται, τίποτα δεν ξεπερνά μια επεκτάσιμη ρύθμιση cloud.

Το PaaS είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή για σοβαρούς προγραμματιστές, ειδικά εάν συνεργάζονται με πολλούς ανεξάρτητους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο ή εάν διανέμεται ολόκληρη η ομάδα dev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map