Η καλύτερη δωρεάν φιλοξενία καλαθιού αγορών: Ποιος είναι ο καλύτερος για τον ιστότοπό σας; [Ενημερώθηκε: 2020]

Contents

Συγκρίνετε τη δωρεάν φιλοξενία καλαθιού αγορών

Αυτές τις μέρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν καλάθι αγορών για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα λεπτό. Αλλά πρέπει να επενδύσετε σε έναν οικοδεσπότη που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Και δεν είναι όλοι οι οικοδεσπότες ίσοι όταν πρόκειται για αυτό.


Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ως εγκατάσταση με ένα κλικ μέσω του πίνακα ελέγχου. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτούν επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP, συμμόρφωση με PCI και πιστοποιητικό SSL για την ασφαλή επεξεργασία συναλλαγών.

Αργότερα σε αυτό το άρθρο, θα παρέχουμε μια λεπτομερή ανάλυση κάθε κεντρικού υπολογιστή. Εάν θέλετε μια προεπισκόπηση, οι καλύτεροι 5 οικοδεσπότες για δωρεάν λογισμικό καλαθιού αγορών είναι:

 1. SiteGround
  – Σχέδια βελτιστοποιημένα για ταχύτητα και ασφάλεια, με πολλά δωρεάν κάρρα αγορών που προσφέρονται
 2. BlueHost
 3. Φιλοξενία Α2
 4. Φιλοξενία InMotion
 5. HostPapa

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες δωρεάν καλαθιού αγορών?

Μελετήσαμε κεντρικούς υπολογιστές που παρέχουν πολλές δωρεάν επιλογές καλαθιού αγορών, λειτουργίες ασφαλείας όπως πιστοποιητικά SSL. Ελέγξαμε επίσης τους κεντρικούς υπολογιστές που προσφέρουν SEO για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα των καταστημάτων σας και να ενσωματωθούν στις πύλες πληρωμής.

Στη συνέχεια, επικυρώσαμε τη λίστα μας έναντι σχολίων από πραγματικούς κατόχους διαδικτυακών καταστημάτων.

συγκρίνετε δωρεάν καροτσάκια

Τι είναι η δωρεάν φιλοξενία καλαθιού αγορών?

Θα βρείτε σχεδόν τόσες πολλές δωρεάν λύσεις καλαθιού αγορών στο διαδίκτυο με προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ένα καλάθι αγορών αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χωρίς διαδικτυακό καλάθι αγορών, οι πελάτες σας δεν μπορούν να κάνουν αγορές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, κάτι που χάνει ολόκληρο τον σκοπό της ύπαρξης ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου στην πρώτη θέση.

επιλέξτε δωρεάν καροτσάκια

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν καλάθι αγορών για τον ιστότοπό μου?

Είναι σημαντικό να σκεφτείτε γιατί αναζητάτε ένα δωρεάν σύστημα καλαθιού αγορών, προτού αποφασίσετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Η τιμή είναι σίγουρα ένας παράγοντας κατά την επιλογή επιχειρηματικών εργαλείων και μια μικρή εταιρεία ή εκκίνηση ενδέχεται να μην είναι σε θέση να προσφέρει μια εμπορική λύση, οπότε η «δωρεάν» είναι μια ελκυστική επιλογή.

Πριν επιλέξετε, λάβετε υπόψη τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια σοβαρή επιχείρηση, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε εάν εκτιμάτε πραγματικά το επιχειρηματικό σας μοντέλο εάν δεν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε σε μια λύση καλαθιού αγορών.

Η πληρωμή περισσότερων δεν σημαίνει πάντα καλύτερο προϊόν

Η πληρωμή για κάτι δεν εγγυάται ποιότητα σε σχέση με μια δωρεάν επιλογή.

Μπορεί να είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ένα premium προϊόν καλαθιού αγορών, αλλά μπορεί να μην χρειαστεί.

Μπορεί να υπάρχει ένα δωρεάν που είναι καλύτερο.

Για να καταλάβουμε γιατί, πρέπει να εξετάσουμε διαφορετικούς τύπους «δωρεάν».

δωρεάν καροτσάκια

Προσοχή στα δωρεάν καλάθια αγορών

Όταν κάποιοι μη τεχνικοί άνθρωποι μιλούν για «ελεύθερο λογισμικό», συχνά μιλούν για δωρεάν λογισμικό.

Αυτό είναι λογισμικό που παρέχεται δωρεάν, συνήθως σε κάποιο είδος διασταυρωτικής προώθησης ή για κάποιο άλλο επιχειρηματικό λόγο.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό?

Ενώ υπάρχουν σίγουρα εξαιρέσεις, το δωρεάν λογισμικό συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας.

Συχνά είναι κάτι περισσότερο από μια “εκτός εμπορικής επωνυμίας” έκδοση καλύτερου, premium λογισμικού.

Συχνά, ήταν ανεπιτυχή εμπορικά προγράμματα λογισμικού που εξαγοράστηκαν (ή αγοράστηκαν χονδρικά) από διανομείς που ήθελαν να προσφέρουν κάτι δωρεάν ή πολύ φθηνό.

Μειονεκτήματα δωρεάν καλαθιού αγορών

Το πρόβλημα με το δωρεάν λογισμικό είναι ότι είναι συνήθως κακώς σχεδιασμένο λογισμικό και συχνά δεν υποστηρίζεται καθόλου.

Φιλοξενία δωρεάν καλαθιού αγορών

Πολλά (όχι όλα, αλλά πολλά) από τα συστήματα “Δωρεάν Καλάθι Αγορών” που προσφέρονται από παρόχους φιλοξενίας έκπτωσης ως μέρος του πακέτου λύσεων χαμηλού κόστους εμπίπτουν στην κατηγορία του δωρεάν λογισμικού.

καροτσάκια freemium

Καλάθια αγορών Freemium

Το Freemium είναι ένας συνδυασμός «δωρεάν» και «premium». Το λογισμικό Freemium είναι λογισμικό που είναι διαθέσιμο δωρεάν, έως ένα σημείο, και στη συνέχεια πρέπει να αγοραστεί ή να λάβει άδεια πέραν αυτού.

Η διαφορά μεταξύ δωρεάν και premium προγραμμάτων βασίζεται συχνά σε κάποιο όριο.

Για παράδειγμα, πολλά καλάθια αγορών freemium είναι δωρεάν έως έναν ορισμένο αριθμό προϊόντων ή συναλλαγών, αλλά εάν υπερβείτε αυτό το όριο, πρέπει να πληρώσετε.

Σε άλλες περιπτώσεις, η δωρεάν έκδοση έχει ένα περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών.

Για παράδειγμα, ένα καλάθι αγορών μπορεί να είναι δωρεάν για κανονικές πωλήσεις, αλλά η δυνατότητα ρύθμισης επαναλαμβανόμενων πληρωμών συνδρομής μπορεί να είναι μια λειτουργία μόνο για premium.

Φιλοξενία καλαθιού αγορών Freemium

Τα σχέδια καλαθιού αγορών Freemium είναι συχνά διαθέσιμα ως λύσεις εγκατάστασης με ένα κλικ σε πίνακες ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Μέρος αυτού του λόγου είναι ότι οι εταιρείες φιλοξενίας έχουν συμφωνίες μάρκετινγκ με τους παρόχους καλαθιών αγορών.

Είναι ένα καλάθι αγορών Freemium Fight For Me?

Τα καλάθια αγορών Freemium είναι ιδιαίτερα καλά για επιχειρήσεις που χρειάζονται ή θέλουν την premium υπηρεσία, αλλά δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Συνήθως, εάν το δωρεάν πρόγραμμα περιορίζεται από πράγματα όπως ο αριθμός των συναλλαγών ή ο αριθμός των πελατών, φτάσατε στο σημείο όπου πρέπει να πληρώσετε για την ίδια περίπου στιγμή που αρχίζετε να έχετε αρκετά έσοδα για να το κάνετε να λειτουργεί.

Απλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους περιορισμούς και γνωρίζετε τι θα είναι το κόστος όταν πρέπει να τα ξεπεράσετε.

κάρρα ανοιχτού κώδικα

Καλάθια αγορών δωρεάν και ανοιχτού κώδικα

Η τελευταία κατηγορία δωρεάν «Δωρεάν και Ανοιχτού Κώδικα» είναι δωρεάν με την πλήρη έννοια της λέξης. Είναι δωρεάν στο κόστος και είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτό (επωνυμοποιήστε το, τροποποιήστε το, προσθέστε νέες δυνατότητες).

Οι λύσεις δωρεάν και ανοιχτού κώδικα είναι συχνά οι πιο πλήρως διαθέσιμες και τείνουν να είναι λογισμικού υψηλότερης ποιότητας συνολικά. (Αυτό δεν είναι απολύτως αληθινό, απλώς μια γενική τάση.)

Οι λύσεις καλαθιού αγορών ανοιχτού κώδικα αποτελούν συχνά μέρος μεγαλύτερων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα, όπως το WordPress και το Drupal.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να ενσωματώσετε ένα καλάθι αγορών με έναν νέο ή υπάρχοντα ιστότοπο βάσει περιεχομένου, όπως ένα ιστολόγιο.

Προβλήματα καλαθιού αγορών ανοιχτού κώδικα

Το πρόβλημα με το λογισμικό Ελεύθερου και Ανοικτού Κώδικα είναι ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα εγκατάστασης και διαμόρφωσης ή ανάγκες ανάπτυξης που ενδέχεται να μην είστε έτοιμοι να χειριστείτε.

Ανοιχτός κώδικας και δωρεάν φιλοξενία καλαθιού αγορών

Επειδή τα καλάθια αγορών ανοιχτού κώδικα αποτελούν συχνά μέρος των μεγαλύτερων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, συνήθως μπορείτε να βρείτε υποστήριξη και εγκατάσταση με ένα κλικ για αυτά από την εταιρεία φιλοξενίας ιστού μέσω των οδηγών εγκατάστασης, όπως Simple Scripts ή Softaculous.

τα καλύτερα δωρεάν κάρρα αγορών

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές καλαθιού αγορών για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου?

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν καλάθι αγορών για να δημιουργήσετε το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε ίσως είναι πιο λογικό να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτει ένα πακέτο αγορών.

Παρακάτω θα δούμε μερικούς από τους πιο διαδεδομένους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου και τα καλάθια αγορών ανοιχτού κώδικα που είναι διαθέσιμα σήμερα.

 1. Το Ecwid είναι ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα καλάθι αγορών στο WordPress, στο Facebook και στους περισσότερους υπάρχοντες ιστότοπους. Χρησιμοποιείται ευρέως και έχει μια μεγάλη και υποστηρικτική κοινότητα.
 2. Το ZenCart είναι ένα δωρεάν λογισμικό καλαθιού αγορών ανοιχτού κώδικα που είναι αρκετά φιλικό προς τον χρήστη. Διαθέτει πολλές ενσωματωμένες πύλες πληρωμής και συνεργάζεται με τις περισσότερες υπάρχουσες εταιρείες φιλοξενίας.
 3. Το WooCommerce είναι μια δωρεάν λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Η δωρεάν επιλογή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα βασικό κατάστημα, αλλά περιμένετε να πληρώσετε για προχωρημένες αναβαθμίσεις.
 4. Το Webplus Shop θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο δωρεάν. Το λογισμικό είναι πολύ απλό στη χρήση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την πώληση των προϊόντων σας σε λίγα λεπτά.
 5. Το Magento Community Edition είναι ένα άλλο ισχυρό εργαλείο ηλεκτρονικού εμπορίου που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σύνθετο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν είναι τόσο φιλικό για αρχάριους όσο μερικά από τα άλλα εργαλεία, αλλά μπορείτε να πετύχετε πολλά με αυτήν τη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.
 6. Το OpenCart είναι ένα εργαλείο ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως. Είναι εξοπλισμένο με χιλιάδες θέματα, οπότε θα μπορείτε να προσαρμόζετε γρήγορα τη βιτρίνα σας ώστε να ταιριάζει στη θέση σας.
 7. Το PrestaShop είναι μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που είναι εξοπλισμένη με πολλά πρότυπα, εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και ενσωματωμένη υποστήριξη πληρωμών.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για δωρεάν φιλοξενία καλαθιού αγορών?
Το SiteGround – με βαθμολογία # 1 από τους αναγνώστες μας – παρέχει γρήγορη και ασφαλή υποστήριξη για δωρεάν κάρρα αγορών. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 67% στα σχέδιά τους. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Τι να ψάξετε στη δωρεάν φιλοξενία καλαθιού αγορών

Τελικά επιλέγοντας έναν δωρεάν οικοδεσπότη καλαθιού αγορών, θα θελήσετε να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας που θα σας διευκολύνει να φιλοξενήσετε, να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εναλλακτικά, απλώς διευκολύνετε να ξεκινήσετε την πώληση προϊόντων μέσω του υπάρχοντος ιστότοπού σας.

 • Μερικές διαφορετικές επιλογές δωρεάν καλαθιού αγορών για να διαλέξετε
 • Το πιστοποιητικό SSL περιλαμβάνεται ή διατίθεται ως πληρωμένο πρόσθετο
 • Πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία του καταστήματός σας
 • Πρόσθετες δυνατότητες μάρκετινγκ όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να αποκτήσει επισκεψιμότητα
 • Πολλαπλές επιλογές πύλης πληρωμής και υποστήριξη πιστωτικών καρτών

Θα μεγαλώσει μαζί σας?

Τέλος, όταν επιλέγετε έναν κεντρικό υπολογιστή καλαθιού αγορών, θα θελήσετε να σκεφτείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους του ιστότοπού σας.

Για παράδειγμα, απλώς και μόνο επειδή πουλάτε μόνο μερικά προϊόντα τώρα δεν σημαίνει ότι δεν θα εξελιχθείτε σε μεσαίου μεγέθους επιχείρηση στο μέλλον.

Επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή καλαθιού αγορών που μπορεί να κλιμακωθεί με τον ιστότοπό σας καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητα και το απόθεμά σας.

Κορυφαίοι δωρεάν οικοδεσπότες για δωρεάν καλάθια αγορών

Κορυφαίοι 3 οικοδεσπότες για δωρεάν καλάθια αγορών

Αναζητάτε τον καλύτερο οικοδεσπότη για να σταθμεύσετε τον ιστότοπό σας; Οι ακόλουθοι τρεις οικοδεσπότες είναι ισχυροί υποψήφιοι για τις ανάγκες σας.

SiteGround

Το SiteGround είναι μια σταθερή επιλογή για αρχάριους. Είναι φθηνό, εξαιρετικά γρήγορο και εξοπλισμένο με εργαλεία όπως η ενσωμάτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce και WordPress.

Στιγμιότυπο οθόνης αρχικής σελίδας SiteGround

Προσφέρει επίσης κορυφαία υποστήριξη, η οποία μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη αν είναι η πρώτη σας πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο.

iPage

Το iPage είναι μια άλλη σταθερή επιλογή για αρχάριους. Για την πώληση προϊόντων προσφέρει τη δική του λύση που ονομάζεται ShopSite, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε το κατάστημά σας και να αρχίσετε να πωλείτε online σε χρόνο ρεκόρ.

Στιγμιότυπο οθόνης αρχικής σελίδας iPage

Επιπλέον, ενσωματώνεται εύκολα με τα περισσότερα άλλα δημοφιλή καλάθια αγορών που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Α2

Εάν η απόδοση του ιστότοπου είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σας, τότε σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το A2 Hosting.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας A2Hosting

Το A2 δεν θα σας δώσει μόνο μια γρήγορη βιτρίνα, αλλά περιλαμβάνει διάφορα λογισμικά ηλεκτρονικού εμπορίου όπως τα Magento, OpenCart και Prestashop. Επιπλέον, το πρόγραμμα εκκίνησης είναι απίστευτα φθηνό, οπότε δεν θα σπάσετε την τράπεζα.

Άλλα χαρακτηριστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο

 • WooCommerce
 • Πύλη Πληρωμών
 • Συμβατό με PCI
 • Καλάθι Zen
 • Ματζέντο
 • PrestaShop

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων
Ψάχνετε για το σωστό δωρεάν οικοδεσπότη καλαθιού αγορών?
Η A2 Hosting σημείωσε το # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Και η ταχύτητα σχετίζεται άμεσα με τις πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα ασφαλή πακέτα τους χρησιμοποιώντας αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο έκπτωσης
.

Συχνές Ερωτήσεις Δωρεάν Καλάθι Αγορών

 • Τι είναι η δωρεάν φιλοξενία καλαθιού αγορών?

  Τα καλάθια αγορών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος σχεδόν κάθε ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν προϊόντα για αγορά και να κάνουν παραγγελίες και να πληρώνουν.

  Διατίθενται πολυάριθμα εμπορικά και ανοιχτά κάρρα αγορών και πολλά από αυτά προσφέρονται σε προγράμματα φιλοξενίας, είτε ως προεγκατεστημένες λειτουργίες είτε ως εγκαταστάσεις με ένα κλικ. Πολλά σχέδια φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου συνοδεύονται από μια επιλογή πολλών προεγκατεστημένων καλαθιών αγορών, μαζί με άλλο λογισμικό που χρησιμοποιείται συνήθως σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

 • Πόσο καλές είναι οι δωρεάν εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου?

  Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα δωρεάν καλάθια αγορών είναι τόσο καλά όσο και τα εμπορικά καλάθια αγορών για τη χρήση λιγότερο απαιτητικών ιστότοπων.

 • Είναι δωρεάν τα καλάθια αγορών που συνδυάζονται με σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου?

  Ακριβώς επειδή κάτι είναι δωρεάν δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Πάρτε για παράδειγμα το WordPress – το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στο Διαδίκτυο δωρεάν. Ωστόσο, εάν δημιουργείτε μια πολύ μεγάλη βιτρίνα ηλεκτρονικού εμπορίου, ίσως θελήσετε να εξετάσετε λύσεις επί πληρωμή, επειδή ίσως χρειαστείτε πολύ περισσότερη υποστήριξη από μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργεί τον πρώτο ιστότοπό του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης, τα εμπορικά καλάθια αγορών έχουν συχνά εξειδικευμένες λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες σε δωρεάν καλάθια αγορών.

 • Πόσα διαφορετικά είδη δωρεάν καλαθιών αγορών υπάρχουν?

  Μπορούμε να τα χωρίσουμε σε τρεις διαφορετικές ομάδες: δωρεάν λογισμικό, freemium και λύσεις ανοιχτού κώδικα:

  1. Τα δωρεάν καροτσάκια διατίθενται χωρίς χρέωση και τείνουν να μιμούνται εμπορικές λύσεις.
  2. Τα καροτσάκια Freemium είναι συνήθως «lite» εκδόσεις εμπορικών καλαθιών, χωρίς πολλές δυνατότητες που μπορούν να ξεκλειδωθούν αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
  3. Τα καλάθια αγορών ανοιχτού κώδικα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή επειδή μπορούν να διανεμηθούν και να τροποποιηθούν ελεύθερα. Πολλές είναι διαθέσιμες για κορυφαίες πλατφόρμες περιεχομένου όπως το WordPress, το Drupal και το Joomla, και πολλές είναι πακέτα φιλοξενίας.
 • Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές καλαθιού αγορών ανοιχτού κώδικα?

  Υπάρχουν δεκάδες κάρρα αγορών ανοιχτού κώδικα, αλλά μερικά από αυτά είναι πιο δημοφιλή από άλλα. Τα πιο γνωστά είναι τα Zen Cart, Agora, Broadleaf Commerce, osCommerce, Magento, OpenCart, Prestashop, Zeuscart, Commerce.CGI, Spree, LiceCommerce και Loaded Commerce.

 • Είναι δωρεάν τα καλάθια αγορών ή θα πρέπει να πληρώσω αργότερα?

  Εξαρτάται από το που θα επιλέξετε. Ένα καλάθι freemium είναι δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι είστε πρόθυμοι να ζήσετε με τους περιορισμούς του – εάν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες, θα πρέπει να πληρώσετε για να το αποκτήσετε. Τα δωρεάν καροτσάκια αγορών δωρεάν και ανοιχτού κώδικα δεν θα προσθέσουν στον λογαριασμό φιλοξενίας σας.

 • Τι γίνεται με τις απαιτήσεις υλικού και λογισμικού?

  Τα δωρεάν καροτσάκια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη συμβατότητα και τη διαλειτουργικότητα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματωθούν σε δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress. Εφόσον ο διακομιστής σας μπορεί να φιλοξενήσει ένα τυπικό CMS, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα συμβατότητας, επομένως δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε.

 • Ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της χρήσης δωρεάν καλαθιών αγορών?

  Η έλλειψη εμπορικής υποστήριξης μπορεί να είναι πρόβλημα σε ορισμένες περιπτώσεις. Ευτυχώς, οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές έχουν μεγάλες κοινότητες και είναι καλά τεκμηριωμένες, οπότε οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να φτάσουν χωρίς επαγγελματική υποστήριξη.

 • Πόσο κοστίζουν τα εμπορικά καλάθια αγορών?

  Υπάρχει μια σειρά από μεγάλες, επαγγελματικές λύσεις και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μερικά κοστίζουν μόνο ένα μικρό ποσό μία φορά και άλλα κοστίζουν εκατοντάδες δολάρια το μήνα.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω δωρεάν κάρρα αγορών σε περιβάλλον Windows?

  Ενώ τα περισσότερα δωρεάν καροτσάκια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πλατφόρμες Linux / Apache, τα περισσότερα από αυτά μπορούν να εκτελούνται και σε Windows. Συνήθως απαιτούν συγκεκριμένες εκδόσεις PHP και MySQL για να λειτουργήσουν σωστά, αλλά εφόσον διαθέτετε έναν σωστά συντηρημένο διακομιστή, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

 • Τι γίνεται με τη μετανάστευση καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή μου?

  Τα περισσότερα δωρεάν καροτσάκια αγορών είναι αρκετά επεκτάσιμα και πρέπει να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των περισσότερων εμπόρων. Ωστόσο, σε περίπτωση που περιμένετε να αναπτυχθείτε γρήγορα και να ζητήσετε επαγγελματική υποστήριξη και επιπλέον χαρακτηριστικά, τα καλάθια αγορών freemium θα μπορούσαν να εξεταστούν. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε εκ των προτέρων, αλλά εάν η επιχείρησή σας αναπτυχθεί, μπορείτε απλά να πληρώσετε για μια συνδρομή και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες και πλήρη υποστήριξη.

 • Είναι δωρεάν τα καλάθια αγορών?

  Η ασφάλεια είναι πάντα μια ανησυχία, ειδικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές καλαθιών αγορών το παίρνουν στα σοβαρά και οι περισσότεροι από αυτούς ενημερώνουν τα προϊόντα τους σε τακτική βάση. Ωστόσο, είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε λίγη έρευνα και να δείτε το ιστορικό κάθε υπό εξέταση καλαθιού αγορών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map