Η καλύτερη φιλοξενία για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου Μάιος 2020

Αποκάλυψη: Η υποστήριξή σας βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας του ιστότοπου! Κερδίζουμε ένα τέλος παραπομπής για ορισμένες από τις υπηρεσίες που προτείνουμε σε αυτήν τη σελίδα.


Contents

Βρείτε τη φιλοξενία με αυτές τις δυνατότητες στο ηλεκτρονικό εμπόριο

 • WooCommerce
 • Πύλη Πληρωμών
 • Συμβατό με PCI
 • Δωρεάν καλάθι αγορών
 • Καλάθι Zen
 • Ματζέντο
 • PrestaShop

Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου

εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου

Το ηλεκτρονικό εμπόριο, ή οι διαδικτυακές αγορές, θεωρήθηκαν κάποτε με σκεπτικισμό. Αλλά με το άνοδος επιτυχημένων λιανοπωλητών Διαδικτύου όπως τα Amazon, eBay και Zappos, καθώς και καταστήματα από τούβλα και κονίαμα που προσφέρουν υπέροχες ψηφιακές εμπειρίες, οι διαδικτυακές αγορές είναι πλέον ένα κοινό, καθημερινό φαινόμενο.

Η ανάπτυξη των διαδικτυακών αγορών

Δεν υπάρχει έλλειψη μέσων που τεκμηριώνουν τους αγώνες των καταστημάτων τούβλου.

Οι προβλέψεις για συνεχή μείωση μπορεί να είναι πρόωρες ή λίγο υπερβολικές, αλλά δεν είναι υπερβολή να το πούμε αυτό:

 • Υπάρχει σημαντική ανάπτυξη στην ψηφιακή αγορά.
 • Εάν η επιχείρησή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, χάνει μια μεγάλη (και αναπτυσσόμενη) αγορά.
 • Ακόμα κι αν δεν έχετε υψηλό ποσοστό πωλήσεων στο διαδίκτυο, η συντήρηση ενός διαδικτυακού καταστήματος για τη συμπλήρωση του καταστήματός σας είναι ωφέλιμη.
 • Οι χρήστες μπορούν να σας ανακαλύψουν στο διαδίκτυο και να δουν τα προϊόντα σας. Οι πελάτες σας ενδέχεται να είναι πιο πιθανό να σταματήσουν εάν γνωρίζουν ότι έχετε αυτό που θέλουν.

Δεν είναι πάντα εύκολο να ξεκινήσετε με επιτυχία

Ωστόσο, το καταλαβαίνουμε αυτό Η έναρξη της διαδικτυακής επιχείρησής σας μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχουν αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν για πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζετε, όπως:

 • Προϊόντα
 • Πλατφόρμες
 • Ψηφιακά εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων (συχνά αυτά περιλαμβάνονται σε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου).

Η αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε, αλλά πώς μπορείτε να περάσετε από όλες τις πληροφορίες που εμφανίζονται?

Shopify λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
Κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one όπως το Shopify
παρέχετε έναν θησαυρό των τρόπων και των βίντεο.

Μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Αναρωτιέστε τι θα μάθετε σήμερα?

Σε αυτό το άρθρο, θα προχωρήσουμε τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με βάση το επίπεδο άνεσής σας με την τεχνολογία και πόση δουλειά σας ενδιαφέρει να κάνετε μόνοι σας.

Λειτουργίες, εργαλεία και επιλογές

Επιπλέον, θα συζητήσουμε (σε υψηλό επίπεδο) τα προϊόντα, τις πλατφόρμες, τα εργαλεία και τις διαθέσιμες λύσεις, από μεμονωμένες επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν μαζί (όπως οικοδεσπότες Ιστού, κατασκευαστές ιστότοπων, διαχειριστές αποθέματος και λογισμικό καλαθιού αγορών) πακέτα all-in-one όπου έχετε όλες τις δυνατότητες και τα εργαλεία χρειάζεσαι.

Θα καλύψουμε επίσης λειτουργίες που θα βρείτε χρήσιμες (ή ακόμη και απαραίτητο) όταν πρόκειται για τη ρύθμιση και τη διαμόρφωση του καταστήματός σας. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν συμμόρφωση PCI, πιστοποιητικά SSL και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Πλατφόρμες και σχέδια

Εκτός από τις δυνατότητες, θα παρέχω ορισμένα προτάσεις πλατφόρμας για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να τα τροποποιήσετε ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ο στόχος εδώ είναι να σας κάνει να προχωρήσετε μπροστά στο όνειρό σας να ξεκινήσετε το κατάστημά σας.

Αυτό ακούγεται πολύ, αλλά μην ανησυχείτε! Θα καταστρέψουμε τα πάντα σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος, έτσι ώστε τα πράγματα να είναι λιγότερο συντριπτικά.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να ξεκινήσετε με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα?

Σε υψηλό επίπεδο, θα χρειαστείτε μετά από 5 σημεία που καλύπτονται για να λειτουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα:

 1. Ενα προϊόν τα οποία μπορείτε να αγοράσετε, να αντιπροσωπεύσετε και να πουλήσετε με αυτοπεποίθηση.
 2. Εμφάνιση σελίδων για τα προϊόντα σας. Αυτές περιλαμβάνουν εικόνες προϊόντων, περιγραφές και άλλες πληροφορίες.
 3. Κάποιο είδος διαχείριση αποθεμάτων, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μην μπορούν να παραγγείλουν πράγματα που δεν είναι διαθέσιμα.
 4. Λογισμικό καλαθιού αγορών (έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να παραγγέλνουν πολλά προϊόντα ταυτόχρονα) και κάποιο είδος διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς, ώστε να μπορείτε να πληρώσετε.
 5. Φιλοξενία Ιστού, που μεταφέρει τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλους.

Πέρα από τα βασικά: Προσθήκη αξίας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Αυτά είναι τα ελάχιστες απαιτήσεις. Ακολουθούν μερικά ακόμη πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προσθέσετε αξία στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα:

 • Πρόσθετες σελίδες ιστότοπου ή a ιστολόγιο.
 • Σελίδες εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών αναφορών των πολιτικών καταστήματός σας για πράγματα όπως αποστολή και χειρισμός, ανταλλαγές και επιστροφές και επιστροφές χρημάτων. Σκεφτείτε εάν μια σελίδα FAQ θα βοηθήσει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να επιτύχουν τους στόχους τους.
 • Φόρουμ ή άλλες μεθόδους αλληλεπίδρασης διαθέσιμες στους πελάτες σας.
 • Μια δωρεάν εφαρμογή σχολίων (όπως το Hotjar) για λήψη σχόλια επισκεπτών του ιστότοπου.
 • Ένα σχέδιο για την έρευνα της ικανοποίησης των πελατών χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν εργαλείο όπως το Survey Monkey.

Ωστόσο, αυτά τα στοιχεία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου – όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά ιστότοπου, ο ουρανός είναι το όριο!

επιλογές εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου

Επιλογές για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Όταν ξεκινάτε τη διαδικασία δημιουργίας του διαδικτυακού σας καταστήματος, θα πρέπει να σκεφτείτε πόση δουλειά θα θέλατε να κάνετε μόνοι σας και ποιες εργασίες θέλετε να εκφορτώσετε σε κάποιον άλλο.

Τι είναι οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου All-in-One?

Όλες οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι σε ένα φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές λογισμικού που συνδυάζουν τα περισσότερα ή όλα τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, συμπεριλαμβανομένων, συνήθως:

 • Φιλοξενία Ιστού
 • Προκατασκευασμένος, προσαρμόσιμος ιστότοπος
 • Καλάθι αγορών
 • Εύκολα στην εφαρμογή ενσωματώσεις για επεξεργαστές πληρωμών όπως το Stripe και το Paypal
 • Επιλογές εμφάνισης προϊόντος (π.χ. πολλαπλές εικόνες για ένα προϊόν, ζουμ εικόνας)
 • Επιλογές παραλλαγής προϊόντος (μεγέθη, χρώματα κ.λπ.)
 • Επιλογές αποστολής
 • Ενσωματώσεις τρίτων για πράγματα όπως μάρκετινγκ μέσω email και τιμολόγηση
 • Μια ποικιλία εργαλείων πωλήσεων και μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εφαρμογής εκπτώσεων, δημιουργίας κωδικών κουπονιών, εκτέλεσης πωλήσεων, επισήμανσης νέων προϊόντων, λήψης εγγραφών ενημερωτικών δελτίων μέσω email και άλλων.)

Αυτές οι πλατφόρμες τείνουν να είναι ευκολότερες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου στη χρήση και για να ξεκινήσετε.

Τι είναι το καλύτερο στοίχημά μου?

ο οι λεπτομέρειες διαφέρουν από πωλητή σε πωλητή. Για παράδειγμα, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν μόνο έναν δωρεάν υποτομέα, ενώ άλλες μπορεί να προσφέρουν έναν δωρεάν προσαρμοσμένο τομέα.

Ορισμένοι θα περιλαμβάνουν μόνο ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας με τις πλατφόρμες τους, ενώ άλλοι προσφέρουν επεκτάσιμη, υψηλής απόδοσης φιλοξενία Ιστού βάσει cloud. Πολλοί θα έρθουν με την ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων.

Μερικοί all-in-one λύσεις, όπως το Shopify και το Big Cartel, φροντίστε τα πάντα για εσάς και βεβαιωθείτε ότι όλες οι πτυχές του καταστήματός σας λειτουργούν ομαλά μαζί.

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου Do-It-Yourself (DIY)

Στο άλλο άκρο του φάσματος, υπάρχουν εκείνοι που επιδιώκουν χτίζουν τα καταστήματά τους από το μηδέν. Επιλέγουν και συγκεντρώστε όλα τα μεμονωμένα συστατικά: συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας και της διαμόρφωσης των δικών τους διακομιστών φιλοξενίας ιστοσελίδων και της κωδικοποίησης των ιστότοπων αγορών τους.

Η πραγματοποίηση όλων των ενσωματώσεων που απαιτούνται για πράγματα όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα καροτσάκια αγορών, οι πύλες πληρωμής και οι πάροχοι αποστολών είναι επίσης μέρος του παιχνιδιού.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το WordPress ως το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του, το A2 Hosting για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και δημιουργήσουν τη δική τους λύση ολοκλήρωσης αγοράς με το PayPal να ενεργοποιεί τις νομισματικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται.

Ενώ αυτή η επιλογή είναι πολλή δουλειά, υπάρχει καμία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που σας προσφέρει ένα «τέλειο» σύνολο δυνατοτήτων – να το κάνετε μόνοι σας είναι να διασφαλίσετε ότι το κάνετε.

Μια υβριδική λύση για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Υπάρχουν, προφανώς, επίσης υβριδικές επιλογές που βρίσκονται κάπου ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα.

Ακριβώς όπως ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τους συνδυασμούς που μπορείτε να δημιουργήσετε όταν κάνετε τα πράγματα μόνοι σας, είναι πανομοιότυπο όταν συνδυάζετε μερικά περισσότερα ισχυρά εργαλεία με βασικές επιλογές.

εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου

Κατανόηση των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου All-in-One

Όταν επιλέγετε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one, από πού ξεκινάτε?

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που μπορεί να εξετάσετε κατά την αναζήτηση των επιλογών που έχετε στη διάθεσή σας.

 • Χαρακτηριστικά
 • Κόστος πλατφόρμας
 • Υποστήριξη πελατών
 • How-tos και Tutorials
 • Συμφωνίες επιπέδου υπηρεσίας

Χαρακτηριστικά

Πάνω απ ‘όλα, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα, ένα προϊόν all-in-one θα πρέπει να περιλαμβάνει ενοποίηση αποστολής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενσωματωθεί στο προϊόν αποστολής της επιλογής σας. Μπορείς επιλέξτε τη διάταξη του καταστήματός σας, αλλά είναι τα πρότυπα για να το κάνετε αυτό που σας φαίνεται ελκυστικό?

Μπορεί να υπάρχει καλάθι αγορών, αλλά είναι υπάρχουν εναλλακτικά καροτσάκια σε περίπτωση που δεν σας αρέσει αυτό που έχει οριστεί ως προεπιλογή; Επιπλέον, παρόλο που τα προϊόντα all-in-one συνήθως διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε, πολλά θα περιλαμβάνουν πράγματα που θα θέλατε – πόντους μπόνους εάν υπάρχουν όχι πρόσθετα τέλη για αυτό.

Κόστος πλατφόρμας

Τι κοστίζει η χρήση των προϊόντων; Συνήθως, οι προμηθευτές είναι αρκετά εκ των προτέρων σχετικά με τις μηνιαίες χρεώσεις, αλλά ελέγχουν για να δουν αν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής.

Για παράδειγμα, ορισμένες πλατφόρμες θα σας χρεώσουν 3% από ό, τι κερδίζετε ανά συναλλαγή – εάν είστε πωλητής μεγάλου όγκου, αυτό αυξάνεται! Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι οι δυνατότητες που περιμένετε με ένα δεδομένο πακέτο είναι στάνταρ και ότι δεν είναι πρόσθετα που κοστίζουν επιπλέον.

Υποστήριξη πελατών

Πόσο καλοί είναι οι τεχνικοί στο άλλο άκρο του τηλεφώνου, του παραθύρου ζωντανής συνομιλίας ή της αλυσίδας email; Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιον όταν το κατάστημά σας κατεβαίνει στις 3:00 π.μ. την ημέρα κυκλοφορίας σημαντικών προϊόντων και οι άνθρωποι παρατάσσονται (ψηφιακά) για να πάρουν αυτό το προϊόν?

Το πράγμα με τις εφαρμογές all-in-one είναι αυτό εγκαταλείπετε κάποιον έλεγχο πάνω από τα πνεύματα του λογισμικού σας. Εάν τα πράγματα πάνε πάρα πολύ στραβά, θα θελήσετε να μιλήσετε με τον προμηθευτή σας το συντομότερο δυνατό.

How-Tos και Tutorials

Καλές πλατφόρμες όλα σε ένα θα Προσφέρετε μια ποικιλία από τρόπους για να ξεκινήσετε τη λειτουργία σας γρήγορα και για να εμπνεύσετε τη δημιουργικότητά σας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν διαδικτυακά βίντεο, μια βάση γνώσεων, συχνές ερωτήσεις και άλλα.

Συμφωνίες επιπέδου υπηρεσίας

Εάν το πακέτο σας συνοδεύεται από φιλοξενία, θα θελήσετε να δείτε εάν η εταιρεία προσφέρει οποιοδήποτε είδος συμφωνίας επιπέδου υπηρεσίας (SLA). Βασικά, αυτά είναι υποσχέσεις από τον πωλητή ότι ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια ενός μήνα (εκτός των ωρών προγραμματισμένης συντήρησης).

Οι τυπικές τιμές περιλαμβάνουν 99%, 99,9% και 99,99% – προφανώς, το όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο λειτουργίας, τόσο περισσότερο θα πληρώσετε. Ως ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτός δεν είναι ένας τομέας στον οποίο θέλετε να μειώσετε και να εξοικονομήσετε χρήματα – ο χρόνος διακοπής είναι ο χρόνος που οι πελάτες σας δεν μπορούν να φτάσουν στον ιστότοπό σας για να πραγματοποιήσουν αγορές.

Επιπλέον, οι πελάτες τείνουν να παραφρονούν τους πωλητές που δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν οι ιστότοποί τους και δεν θα επιστρέψουν αργότερα.

shopify θεματικό κατάστημαΤο Shopify έχει το δικό του θεματικό κατάστημα
όπου μπορείτε να αγοράσετε έναν προ-κατασκευασμένο ιστότοπο σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να φανταστεί κανείς. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την επιλογή σας με τα χρώματα της επωνυμίας σας και πολλές άλλες μεταβλητές.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου?
Η A2 Hosting σημείωσε το # 1 στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Και παρέχουν πλήρη υποστήριξη για τη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα σχέδιά τους χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
.

εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου

Κατανόηση των λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου DIY

Όταν επιλέγετε μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου DIY, θα πρέπει να συνδυάσετε μόνοι σας τα διάφορα στοιχεία.

Τι χρειάζομαι για να δημιουργήσω τη δική μου λύση ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Φιλοξενία Ιστού και έναν διακομιστή στον οποίο αποθηκεύετε όλα τα αρχεία του ιστότοπού σας.
 • ΕΝΑ οικοδόμος (αν και μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε το δικό σας HTML, CSS και JavaScript).
 • Κάποιο είδος καλάθι αγορών λογισμικό, check-out και επεξεργασία πληρωμής λύση – μπορείτε εύκολα να λάβετε κάτι για κάθε βήμα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ενσωματωμένο εργαλείο.
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως πιστοποιητικά SSL και αποκλειστικές διευθύνσεις IP. Η πύλη πληρωμής σας πιθανότατα θα φροντίσει για τις ανάγκες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση για τις πληρωμές σας. Θυμηθείτε, οι διευθύνσεις των πελατών σας, οι αριθμοί τηλεφώνου και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι όλες οι πληροφορίες που πρέπει να προσπαθείτε να προστατεύσετε επίσης.

Σε όλο αυτό το άρθρο, έχουμε μιλήσει για επιπλέον, όπως ιστολόγια (WordPress ή όχι), φόρουμ, ενσωματώσεις με εργαλεία όπως τα προϊόντα διαχείρισης αποθεμάτων και τα παρόμοια. Εάν θέλετε αυτά τα πράγματα, θα πρέπει να τα προμηθευτείτε μόνοι σας.

Επιπλέον, τα κοινωνικά μέσα και οι ψηφιακές αγορές συμβαδίζουν, οπότε πιθανότατα θα πρέπει να τα ρυθμίσετε μόνοι σας.

DIY E-Commerce Platforms: Άφθονο Ποικιλία

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες DIY ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέσιμες για χρήση, αλλά δεν περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να τρέχετε (συνήθως, δεν περιλαμβάνεται το bit διακομιστή / φιλοξενίας ιστοσελίδων, αν και αυτό προφανώς διαφέρει).

Υπάρχουν μερικά που είναι ανεξάρτητα, όπως το Magento και άλλα που είναι πρόσθετα (όπως το WooCommerce, το οποίο είναι ένα πρόσθετο WordPress).

Ποια είναι μερικά χαρακτηριστικά των λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου DIY?

Τα σύνολα χαρακτηριστικών αυτών των αντικειμένων διαφέρουν περισσότερο από ό, τι με ένα πακέτο all-in-one. Ωστόσο, μπορείτε περιμένετε να λάβετε χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένων:

 • Εμφάνιση σελίδων για τα προϊόντα σας
 • Διαχείριση αποθεμάτων
 • Λίστες παραλλαγών προϊόντων
 • Καλάθια αγορών και επεξεργασία πληρωμών / πύλες
 • Διαχείριση αποστολών και παραγγελιών

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου DIY

Όπως με όλα, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και με τις επιλογές DIY, οπότε εδώ είναι.

Πλεονεκτήματα

 • Το μεγαλύτερο όφελος μπορεί να είναι το χαμηλό κόστος.
 • Πολλές από αυτές τις επιλογές είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα και επομένως δωρεάν για χρήση.
 • Επιπρόσθετα εξοικονόμηση μηνιαίων τελών, ούτε θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη ανά συναλλαγή.
 • Πολλές από αυτές τις λύσεις είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο επισης. Μπορείτε να αποκτήσετε λεπτομερή έλεγχο των επιλογών.

Μειονεκτήματα

 • Ένα μειονέκτημα είναι ότι η ρύθμιση και η διαμόρφωση είναι ευθύνες σας.
 • Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν τον τύπο πλατφόρμας στο παρελθόν, κινδυνεύετε να κολλήσετε, ίσως να αντιμετωπίσετε απογοήτευση και καθυστερεί την κυκλοφορία του καταστήματός σας.
 • Εάν χρειάζεστε βοήθεια, το καλύτερο στοίχημά σας θα είναι να επικοινωνήσετε με την κατάλληλη κοινότητα σε ένα φόρουμ Διαδικτύου.
 • Δεδομένου ότι πρόκειται για πλατφόρμες λογισμικού ανοιχτού κώδικα, εκεί συχνά δεν υπάρχει πωλητής, Επομένως, η κλήση της εξυπηρέτησης πελατών με τις ερωτήσεις σας δεν είναι επιλογή.

Ποιες είναι μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα?

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές διαθέσιμες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα.

Drupal Commerce

Πρόσθετο Drupal στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Drupal (CMS), το οποίο είναι το ίδιο ανοιχτού κώδικα και ελεύθερο στη χρήση.

Το Drupal Commerce κάνει ό, τι περιμένετε ένα ηλεκτρονικό εμπόριο πρόσθετο πλατφόρμας να κάνουμε:

 • εμφανίζει προϊόντα
 • διαχειρίζεται το απόθεμα στο back-end
 • διοχετεύει πελάτες μέσω της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς
 • διευκολύνει τις διαδικασίες πληρωμής και αποστολής
 • προσφέρει χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης για πράγματα όπως παραγγελίες, αποδείξεις και τιμολόγια.

Όπως και το κύριο προϊόν Drupal, το Drupal commerce είναι επεκτάσιμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε στην προεπιλεγμένη λειτουργικότητα χρησιμοποιώντας λειτουργικές μονάδες.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από 300 ενότητες (για πράγματα όπως καροτσάκια αγορών και ενοποιήσεις πληρωμών και αποστολών) για το Drupal Commerce που διατίθενται δωρεάν.

Magento Open Source

Ανοιχτός κώδικας Magento Εδώ είναι το Magento Demo για κάποια οπτική και λειτουργικότητα.

Το Magento (παλαιότερα γνωστό ως Magento Community Edition) είναι παρόμοιο με το Drupal, καθώς και τα δύο είναι συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα.

Ωστόσο, η Magento διαφέρει στο ότι το προϊόν στο σύνολό του είναι προσανατολισμένο στο ηλεκτρονικό εμπόριο – δεν χρειάζεστε πρόσθετα για να αποκτήσετε την απαραίτητη λειτουργικότητα. Ήταν αρχικά υποτίθεται ότι ήταν ένα πιρούνι του osCommerce (το οποίο θα συζητήσουμε στη συνέχεια σε αυτήν τη λίστα), αλλά οι αρχικοί προγραμματιστές αποφάσισαν να ξαναγράψουν ολόκληρο το προϊόν.

Ματζέντο η δύναμη είναι η ευελιξία της – επειδή το προϊόν είναι ανοιχτού κώδικα, έχετε τον πλήρη έλεγχο του τρόπου λειτουργίας των πραγμάτων. Μπορείτε να ανταποκριθείτε όσο είναι απαραίτητο στις μεταβαλλόμενες τάσεις πολύ γρήγορα.

osCommerce

Το osCommerce, το οποίο είναι σύντομο για το “εμπόριο ανοικτού κώδικα”, είναι ένα άλλο προϊόν διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα. Η ανάπτυξη του osCommerce ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2000. είναι ένα καθιερωμένη πλατφόρμα λογισμικού.

Το osCommerce είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα / λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά υπάρχουν μόλις 9000 πρόσθετα διαθέσιμα σε εσάς δωρεάν εάν υπάρχουν δυνατότητες που θα θέλατε αλλά δεν συνοδεύετε από την τυπική εγκατάσταση (ή εάν, όπως με καροτσάκια αγορών, προτιμάτε μια διαφορετική επιλογή).

Επιπλέον, το osCommerce είναι συνήθως προσφέρεται με προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ που συνοδεύονται από πολλά πακέτα κοινής φιλοξενίας, οπότε η εγκατάσταση με το osCommerce μπορεί να είναι αρκετά απλή.

WooCommerce

Το WooCommerce έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει τους ιστότοπους του WordPress σε πλήρη διαδικτυακά καταστήματα.

Το ίδιο το Woocommerce λειτουργεί στην πλατφόρμα WordPress, οπότε μπορείτε να περιμένετε σχεδόν απρόσκοπτη ενοποίηση εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Το WooCommerce είναι αρθρωτό, έτσι το προϊόν είναι όσο πιο αδύνατο γίνεται αφού προσθέτετε μόνο τις λειτουργίες που χρειάζεστε και θέλετε (αν θέλετε μόνο μία σελίδα προβολής για τα προϊόντα σας, ένα καλάθι αγορών και μια διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, το έχετε).

Θα έχετε πρόσβαση σε πολλές επεκτάσεις, θέματα και άλλα αντικείμενα για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιστότοπο που θέλετε.

Αν και το Woocommerce είναι ανοιχτού κώδικα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανοιχτού κώδικα με πολλούς προγραμματιστές που δραστηριοποιούνται στη βελτίωσή του (βοηθά να γίνει μέρος του οικοσυστήματος του WordPress). Βασικά, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το WooCommerce εάν βρίσκεστε στην πλατφόρμα WordPress.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Web Hosting για το ηλεκτρονικό εμπόριο?

Όπως αναφέραμε, οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που δεν είναι λύσεις all-in-one τείνουν να μην περιλαμβάνουν web hosting. Έτσι θα πρέπει να βρείτε την καλύτερη λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων για τις ανάγκες σας.

Όταν ψάχνετε για web hosting για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, θα θελήσετε να δώσετε προτεραιότητα στους ακόλουθους 3 παράγοντες:

 1. Ασφάλεια
 2. Εκτέλεση
 3. Ώρα

Παράγοντες ασφαλείας για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, ειδικά επειδή θα αντιμετωπίζετε αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά τον τρόπο χειρισμού των πληροφοριών των πελατών σας.

Εκτός από ευαίσθητες, αναγνωρίζοντας πληροφορίες όπως ονόματα, διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνου, θα είστε χειρισμός (πιθανώς) πραγμάτων όπως πληροφορίες πιστωτικών καρτών στη διαδικασία αγορών / αγοράς. (Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με νόμους και κανονισμούς σχετικά με την ασφάλεια του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε μια γρήγορη επισκόπηση για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.)

Ορισμένοι προμηθευτές είναι πιο επιρρεπείς στο προσαρμογή πρέπει να κάνετε για να ασφαλίσετε τα πάντα, ενώ άλλοι (ή άλλοι τύποι φιλοξενίας, όπως κοινόχρηστη φιλοξενία) μπορεί να είναι απαγορευμένες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Απόδοση και ταχύτητα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου

Εκτέλεση είναι βασιλιάς, και οι χρήστες σας δεν θέλουν να περιμένουν κατά τη φόρτωση της σελίδας σας. Εάν η σελίδα σας είναι πολύ αργή, οι χρήστες σας θα αναπηδήσουν – ή θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας – και θα μεταφέρουν την επιχείρησή τους αλλού.

Η ψηφιακή αγορά είναι κάπως επιβλητική και η απόδοση του ιστότοπού σας είναι ένα από τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε παρά να επηρεάζει ενεργά την κατώτατη γραμμή σας.

Uptime και E-Commerce

Το Uptime είναι μια επέκταση της απόδοσης, αλλά θέλουμε να ξεχωρίσουμε αυτήν τη μέτρηση.

Συνήθως, όταν οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων σας προσφέρουν κάποιο είδος εγγύησης χρόνου λειτουργίας, είναι υπό τη μορφή συμφωνίας επιπέδου υπηρεσίας που υπόσχεται ένα ελάχιστο ποσό χρόνου λειτουργίας.

Εξάλλου, Ο χρόνος λειτουργίας είναι απαραίτητος, ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής των αγορών όπου μπορείτε να περιμένετε πολλή κίνηση – δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή για να μειωθεί ο ιστότοπός σας από ό, τι κατά τη Black Friday ή Cyber ​​Monday.

οι καλύτεροι οικοδεσπότες ιστού ηλεκτρονικού εμπορίου

Ποιοι είναι μερικοί καλοί οικοδεσπότες Ιστού για το ηλεκτρονικό εμπόριο?

Υπάρχει ένας ζαλισμένος αριθμός παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω, οπότε από πού ξεκινάτε όταν αναζητάτε το πρόγραμμα φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργεί για εσάς?

Λοιπόν, τα παρακάτω είναι α λίστα προϊόντων και επιλογών που πιστεύουμε ότι είναι καλά μέρη για να αρχίσετε να ψάχνετε.

GreenGeeks

Θέλετε φιλική προς το περιβάλλον φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου; Το GreenGeeks σας έχει καλύψει. Η GreenGeeks είναι μια ουδέτερη από άνθρακα επιχείρηση που προσφέρει επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων πιο κατάλληλο για όσους μόλις ξεκινήσουν ή με μικρότερες διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Φιλοξενία InMotion

Η InMotion είναι ηγέτης στον κόσμο φιλοξενίας ιστοσελίδων όσον αφορά τα σχέδια φιλοξενίας για επιχειρηματικούς πελάτες. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας, και πολλές έρχονται με πρόσθετα θα βρείτε χρήσιμα, όπως μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης (θυμηθείτε, η απόδοση είναι βασιλιάς) και δωρεάν ονόματα τομέα.

Υγρός Ιστός

Το Liquid Web προσφέρει διαχειριζόμενες cloud, VPS και αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας. Αν χρειάζεσαι φιλοξενία επιπέδου premium, αλλά δεν θέλετε να είστε 100% υπεύθυνοι για τη συντήρησή του, το Liquid Web μπορεί να είναι το ιδανικό για εσάς.

SiteGround

Το SiteGround είναι ένας πανέμορφος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, έτσι είστε είναι πιθανό να είναι ικανοποιημένος με ό, τι σχέδιο επιλέγετε. Εάν ξεκινάτε απλώς με τη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου και θέλετε ένα ποιοτικό πακέτο (και θέλετε τη δυνατότητα κλιμάκωσης σε ένα πιο προηγμένο πακέτο αργότερα), το SiteGround μπορεί να είναι εξαιρετικό για αυτό.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι για να λάβετε τα πλήρη χαρακτηριστικά πρέπει να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας, πιθανότατα θα χρειαστεί να επιλέξετε το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή.

Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και ασφάλεια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Έχουμε αναφέρει σύντομα πράγματα όπως συμμόρφωση με PCI, πιστοποιητικά SSL και αποκλειστικές διευθύνσεις IP, καθώς και την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής.

Για να είμαστε σίγουροι, ολόκληρο το πεδίο ασφάλειας του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν εμπίπτει στο πεδίο αυτού του άρθρου, αλλά υπάρχουν μερικά σημεία υψηλού επιπέδου που θέλαμε να επισημάνουμε.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για σοβαρή φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου?
Το Liquid Web παρέχει εξαιρετική ταχύτητα και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές. Οι αναγνώστες μας μπορούν να λάβουν ειδικές τιμές για τα σχέδιά τους χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
.

Αξιοσημείωτοι παράγοντες ασφαλείας

 • Κάποια στιγμή, το HTTPS χρησιμοποιήθηκε μόνο σε τμήματα ενός ιστότοπου όπου υπήρχαν καροτσάκια αγορών ή όπου χειρίζονταν τις πληρωμές – η τάση σήμερα, ωστόσο, είναι να χρησιμοποιήσετε το HTTPS (το οποίο απαιτεί πιστοποιητικό SSL για να λειτουργεί σωστά) για ολόκληρο τον ιστότοπο.
 • Η επεξεργασία πληρωμών (και η κατασκευή καλαθιού αγορών) είναι δύσκολη και ο χειρισμός της πιστωτικής κάρτας (και άλλων πληροφοριών πληρωμής) μπορεί να είναι επικίνδυνος, επομένως ένας τρόπος για να κάνετε αυτό το τμήμα εύκολο στον εαυτό σας είναι η απλή ενσωμάτωση με έναν τρίτο πάροχο που προσφέρει συμβατό με PCI λύσεις.
 • Ρυθμίστε ισχυρά εργαλεία ανίχνευσης απάτης, προστασίας από ιούς και παρακολούθησης για να αποτρέψετε και να διαχειριστείτε ενεργά τυχόν απειλές κατά του καταστήματός σας.

Ανάλογα με το επίπεδο άνεσής σας με την εφαρμογή τέτοιων πραγμάτων, μπορεί να αναζητήσετε προϊόντα all-in-one που μπορούν να αναπτυχθούν εύκολα στον ιστότοπό σας / στο ηλεκτρονικό εμπόριο κατάστημα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map