Οι 10 κορυφαίοι Django φιλοξενούν το 2020 – Ποιος παίρνει το κορυφαίο σημείο; Μάθε τώρα

Contents

Συγκρίνετε το Django Hosting

Το Django είναι ένα δημοφιλές πλαίσιο Python για γρήγορη ανάπτυξη ισχυρών εφαρμογών Ιστού. Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού της Python το Django.


Κατά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή ιστού, βεβαιωθείτε ότι το Python 3.2 ή νεότερο είναι εγκατεστημένο ή ότι ο κεντρικός υπολογιστής θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση του Python στον αρχικό κατάλογο του λογαριασμού σας. Ο οικοδεσπότης Django που είναι καλύτερος για εσάς θα εξαρτηθεί από τους στόχους και τις προτιμήσεις σας.

Παρακάτω, εξετάζουμε λεπτομερώς τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστού για εφαρμογές Django. Εδώ είναι οι κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες:

 1. Μπλε Χοστ
  – Φιλοξενία VPS με βάση SSD με υποστήριξη 24/7
 2. Φιλοξενία Α2
  – Φιλοξενία χαμηλού κόστους και υψηλής ταχύτητας
 3. HostGator
  – Φιλοξενία VPS αλλά καμία υποστήριξη πελατών για το Django
 4. Υγρός Ιστός
  – Υψηλής απόδοσης VPS, υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης
 5. WebHostFace
  – Προϋπολογισμός κοινής χρήσης, μεταπωλητής και προγράμματα VPS

Πώς επιλέξαμε τους καλύτερους οικοδεσπότες Django?

Ταξινομήσαμε εκατοντάδες κεντρικούς υπολογιστές για να βρούμε προγράμματα VPS που παρέχουν υποστήριξη για πρόσβαση Django και SSH για τη δημιουργία προσαρμοσμένων ρυθμίσεων διακομιστή. Επιλέξαμε μόνο αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές που παρέχουν γρήγορες ταχύτητες διακομιστή μέσω τεχνολογιών όπως SSD (μονάδες στερεάς κατάστασης) και CDN.

Στη συνέχεια, παραπέμψαμε την ανάλυσή μας στα αποτελέσματα χιλιάδων κριτικών χρηστών από τη βάση δεδομένων μας.

Συγκρίνετε το Django Hosting

Το Django είναι ένα ισχυρό πλαίσιο για τη δημιουργία εντυπωσιακών, διαδραστικών ιστότοπων. Όμως, δεν είναι όλοι οι οικοδεσπότες που εργάζονται. Παρακάτω θα συζητήσουμε ποιοι οικοδεσπότες είναι καλές επιλογές εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με το Django.

συγκρίνετε τη φιλοξενία django

Τι είναι το Django Hosting?

Μόνο οι προγραμματιστές Ιστού θα ονόμαζαν το υψηλό επίπεδο πλαίσιο Python με ένα όνομα που οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν με έναν ιδιόμορφο δυτικό χαρακτήρα σπαγγέτι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ισχυρούς, διαδραστικούς ιστότοπους.

Το Django είναι ένα πλαίσιο για την Python που κάνει την ανάπτυξη γρηγορότερη και κάνει μια ήδη φιλική προς το χρήστη γλώσσα ακόμη πιο εύκολη.

Ο ιστότοπος του Django μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι δυνατόν να αναπτυχθεί μια ιδέα μέσα σε λίγες ώρες. Το Django περιλαμβάνει έναν αριθμό συντομεύσεων που αναδημιουργούν κοινά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που παράγουν και δημοσιεύουν περιεχόμενο.

Ιστορία Django

Ο Django σχεδιάστηκε το 2003 από δύο προγραμματιστές της Python, τον Adrian Holovaty και τον Simon Willison.

Κυκλοφόρησε στο κοινό δύο χρόνια αργότερα. Το Django πήρε το όνομά του από τον Jean Django Reinhardt, έναν Βέλγο μουσικό γνωστό για τη μουσική τζαζ και τις ικανότητες της κιθάρας.

Το Django υποστηρίζεται επί του παρόντος από ένα ίδρυμα που είναι εγγεγραμμένο στις ΗΠΑ ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Το έργο είναι ανοιχτού κώδικα. Αυτό συνέβαλε στην τεράστια επεκτασιμότητα, την υψηλή ασφάλεια και την ευκολία με την οποία οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές το συντομότερο δυνατό.

Οι μεγάλοι παίκτες χρησιμοποιούν το Django

Στον σύγχρονο ιστό, το Django έχει μερικούς χρήστες υψηλού προφίλ. Έχει υιοθετηθεί από το OpenStack, το Instagram και τη NASA, για να ονομάσουμε μόνο τρία.

Το Django χρησιμοποιείται περαιτέρω από προγραμματιστές για αμέτρητους τύπους έργων και είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για την ανάπτυξη εφαρμογών ιστού.

Στιγμιότυπο οθόνης αρχικής σελίδας Django
Στιγμιότυπο οθόνης αρχικής σελίδας Django μέσω WhoIsHostingThis

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Django?

Το Django διευκολύνει την ανάπτυξη ιστότοπων δίνοντας στους προγραμματιστές συντομεύσεις για κοινά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές μπορούν να μετακινηθούν από τον πίνακα σχεδίασης στην ανάπτυξη πολύ πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τον προγραμματισμό μόνο στην Python.

Η διεπαφή διαχειριστή δημιουργεί τις δικές της επιλογές, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήσατε την εφαρμογή σας, οπότε έχετε άμεσα πλήρη έλεγχο του back-end. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ταχύτερη προβολή του περιεχομένου.

Πώς λειτουργεί το Django

Κατά την κωδικοποίηση στο Python, οι χρήστες δημιουργούν λειτουργικές μονάδες χρησιμοποιώντας το Python στο Django. Το Django έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει ελάχιστο επιπλέον χρόνο μάθησης και πρέπει να φαίνεται οικείο σε όσους μπορούν να κωδικοποιήσουν βασικό HTML.

Κάθε ιστότοπος δημιουργείται σε μια αυτόνομη μονάδα που ονομάζεται έργο και κάθε σελίδα περιέχει ένα μείγμα στοιχείων που αποδίδονται στο πρόγραμμα περιήγησης.

Django Ικανότητες

Μερικά παραδείγματα των ικανοτήτων του Τζάνγκο έξω από το κουτί:

 1. Έλεγχος ταυτότητας χρήστη και δικαιώματα
 2. Cookies συνεδρίας
 3. Χειρισμός φορμών
 4. Διαχείριση περιεχομένου
 5. Δημιουργία χαρτών ιστότοπου
 6. Δημιουργία τροφοδοσιών RSS
 7. Σχολιασμός και διαχείριση ιστολογίου
 8. Πολυγλωσσική υποστήριξη.

Το Django μπορεί επίσης να χειριστεί μεγάλες ποσότητες κίνησης, οπότε είναι κατάλληλο για χρήση σε εταιρικούς ιστότοπους και πολυάσχολα ιστολόγια, καθώς και σε μικρά έργα με άμμο και σε μικρές επιχειρήσεις.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Django

Το Django μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλους σκοπούς και από ένα ευρύ φάσμα οργανισμών. Ορισμένες από τις λειτουργίες τους προσφέρονται φυσικά για τη διαχείριση περιεχομένου, αλλά αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε μια σειρά σεναρίων.

Η εκμάθηση του Python με το Django είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μάθετε πώς να προγραμματίζετε. Έτσι, ακόμη και αν δεν θέλετε να αναπτύξετε εφαρμογές ιστού, είναι καλό να μάθετε.

Το Django είναι ένα πλαίσιο Python

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα microblogging, να συνδέσετε φίλους σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ή να δημοσιεύσετε ενημερωτικά δελτία ή συνταγές σε ένα blog, το Django θα σας δώσει τα δομικά στοιχεία που χρειάζεστε.

Εάν εξακολουθείτε να αποφασίσετε ποια γλώσσα κωδικοποίησης θα μάθετε, σημειώστε ότι ο ιστότοπος Django είναι ασυνήθιστα φιλικός για τους αρχάριους.

Αυτό μπορεί να είναι βασικό εάν θέλετε να μάθετε την Python, αλλά σας εκφοβίζει η τεχνική φύση πολλών ιστότοπων κωδικοποίησης, που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Το Django είναι ένα πλαίσιο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή εφαρμογών Ιστού με τη γλώσσα προγραμματισμού, Python.

Η χρήση του είναι κυρίως για λογισμικό που υποστηρίζεται από μια βάση δεδομένων. Ουσιαστικά, Το Django χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστότοπων που βασίζονται σε βάση δεδομένων.

Ιστότοποι βάσει βάσης δεδομένων

Οι ιστότοποι που βασίζονται σε βάση δεδομένων επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με μια ιστοσελίδα μέσω του προγράμματος περιήγησής τους.

Αυτό διαφέρει από τους στατικούς ιστότοπους που δεν διαθέτουν υποστήριξη για την αποθήκευση δεδομένων.

Για παράδειγμα, η ανάπτυξη back-end θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εάν θέλετε οι χρήστες να δημιουργούν λογαριασμούς σε αυτόν.

Το πλαίσιο Django επιτρέπει σε πράγματα όπως κωδικούς πρόσβασης να αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων για να ενεργοποιούνται λειτουργίες όπως αυτή.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα

Όμως, αυτή είναι μόνο μία χρήση του πλαισίου. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες. Για παράδειγμα, ιστότοποι όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube είναι όλοι χτισμένοι σε πλαίσια όπως το Django.

Τα πλαίσια βοηθούν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τέτοιου είδους ιστότοπους. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε παιχνίδια, εργαλεία αριθμομηχανής ή οτιδήποτε άλλο απαιτεί ανάπτυξη back-end χρησιμοποιώντας το Django.

Τελικά, το Django επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη τέτοιων ειδών διαδικτυακών εφαρμογών.

Δημιουργία δυναμικών ιστότοπων

Δεδομένου ότι το Django παρέχει μια πλατφόρμα για την κατασκευή εφαρμογών ιστού, επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν δυναμικούς ιστότοπους εύκολα με την Python.

Το πλαίσιο ιστού Python δεν θα χρησιμοποιείται κανονικά για τη δημιουργία στατικών ιστότοπων. Αντ ‘αυτού, αυτά συνήθως δημιουργούνται χρησιμοποιώντας HTML.

Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος που έχει μόνο μερικές εικόνες και κείμενο σε αυτόν δεν θα έχει λόγο να έχει ένα back-end.

Η κατασκευή αυτού του είδους ιστότοπου χρησιμοποιώντας το Python στο Django θα ήταν περιττή και θεωρείται υπερβολική.

Ρύθμιση του περιβάλλοντος ανάπτυξης του Django

Για να κωδικοποιήσετε τον Python στο Django, χρειάζεστε ένα εικονικό περιβάλλον. Αυτό διαφέρει από την κωδικοποίηση σε CSS και JavaScript όπου γράφετε κώδικα απευθείας στο μηχάνημά σας.

Εικονικά περιβάλλοντα

Οι περισσότερες γλώσσες back-end γράφονται σε εικονικά περιβάλλοντα για να τις απομονώσουν και να αποτρέψουν προβλήματα με εξαρτήσεις και εκδόσεις.

Υπάρχουν διάφορα εικονικά περιβάλλοντα που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να γράψουν το Python. Πρώτον, το virtualenv είναι ένα τέτοιο εργαλείο που δημιουργεί απομονωμένα περιβάλλοντα Python. Ένας από τους τρόπους για να εγκαταστήσετε το virtualenv στο σύστημά σας είναι χρησιμοποιώντας το pip.

Χρησιμοποιώντας Pip

Το Pip χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση πακέτων λογισμικού που είναι γραμμένα στο Python.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pip για να εγκαταστήσετε εύκολα το Bootstrap από τη γραμμή εντολών ή το τερματικό σας. Γιατί θα θέλατε να το κάνετε αυτό; Επειδή το Bootstrap σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εφαρμογές web που ανταποκρίνονται πολύ πιο εύκολα.

Το Pip σας επιτρέπει τελικά να συντομεύσετε τη διαδικασία εγκατάστασης πακέτων που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή των προγραμματιστών. Και υπάρχουν αμέτρητα πακέτα που μπορούν να εγκατασταθούν για να επεκτείνουν ό, τι μπορείτε να κάνετε με το Python.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε πολλά για τη φιλοξενία του Django?
Η A2 Hosting κατέλαβε την πρώτη θέση στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% στα σχέδιά τους για προγραμματιστές. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο έκπτωσης
για να πάρει τη συμφωνία.

Διατηρώντας ασφαλή τον ιστότοπό σας στο Django

Ένα από τα μεγάλα μπόνους του Django είναι η εστίασή του στην ασφάλεια. Εάν είστε νέοι στην ανάπτυξη στο Python, Το Django θα σας προστατεύσει από τρύπες ασφαλείας και κοινές επιθέσεις.

Το Python συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας με:

 • Αποτροπή δέσμης ενεργειών μεταξύ ιστότοπων (XSS) και αίτηση πλαστογράφησης (CSRF)
 • Διακοπή έγχυσης κώδικα SQL
 • Εξαλείψτε το Clickjacking (ιστότοποι που φορτώνουν άλλο σε iframe)
 • Προσθέτει χώρο αποθήκευσης των στοιχείων σύνδεσης χρήστη
 • Παρέχει υποστήριξη HTTPS
 • Βοηθά στην παρακολούθηση του περιεχομένου που μεταφορτώνεται στο διακομιστή σας από τους χρήστες.

Για αρχάριους (ή κωδικοποιητές που βιάζονται), όλα αυτά προσφέρουν ηρεμία.

Δεν υπάρχει προστασία για βίαιες επιθέσεις, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε ένα πρόσθετο για να το βοηθήσετε.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αποθηκεύετε έργα Django (και άλλα έργα Python) μακριά από τη ρίζα ιστού στον διακομιστή σας.

Αυτή είναι μια βασική διαφορά από άλλους τύπους γλωσσών δέσμης ενεργειών, αλλά πραγματικά δεν θέλετε να μπορεί κανείς να δει τον κώδικα Python μέσω ιστού σε απλό κείμενο.

Απαιτήσεις συστήματος Django Hosting

Όταν επιλέγετε ένα πακέτο φιλοξενίας για τον ιστότοπο ή την εφαρμογή Django, βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις και συνοδεύει τα προτεινόμενα εργαλεία.

Συστατικό
Σκοπός
ΗρόκουCloud πλατφόρμα
ΓκιτΈλεγχος αναθεώρησης
PythonAnywhereΠλατφόρμα φιλοξενίας Python cloud
Υπηρεσίες Web AmazonΠλατφόρμα φιλοξενίας cloud (προαιρετικό)

Επιλέγοντας PaaS ή VPS

Οι επιλογές VPS υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι νέες επιλογές PaaS σημαίνουν ότι υπάρχει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την επιλογή κάτι διαφορετικό από τη φιλοξενία VPS.

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε ότι οι επιλογές PaaS θα περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα όσον αφορά τις επαγγελματικές υπηρεσίες από τις επιλογές VPS.

Μπορείτε να περιμένετε ένα περιβάλλον με βελτιωμένη ασφάλεια, που υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα πολλαπλών μισθώσεων και προκαθορισμένα.

Εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο του περιβάλλοντος φιλοξενίας σας, αλλά εξ ορισμού, οι επιλογές PaaS συνοδεύονται από τεχνική βοήθεια στη ρύθμιση και τη διατήρησή του.

Με αυτό είπε, γιατί θα επιλέγατε ένα σχέδιο VPS; Λοιπόν, τα σχέδια VPS είναι πιθανό να είναι φθηνότερα και σας προσφέρουν πλήρη έλεγχο στο περιβάλλον σας.

Εάν είστε άνετοι με τη διαχείριση του συστήματος, θέλετε τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος φιλοξενίας σας ή θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα, ένα πρόγραμμα φιλοξενίας VPS είναι η επιλογή για εσάς.

Ηρόκου

Για τη φιλοξενία εφαρμογών ιστού που βασίζονται στο Django, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αναπτύξετε την εφαρμογή. Μία από αυτές τις πλατφόρμες είναι το Heroku.

Το Heroku είναι μια πλατφόρμα cloud στην οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές.

Το Heroku βασίζεται στο Git, ένα σύστημα ελέγχου αναθεώρησης που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον κωδικό προγράμματος της εφαρμογής σας. Θα πρέπει να διαχειριστείτε την αίτησή σας στο Git για να μπορέσετε να την προωθήσετε στο Heroku.

Γκιτ

Το Git μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για τη διαχείριση κώδικα εάν εργάζεστε σε μια εφαρμογή με άλλα άτομα. Εάν έχετε μια ομάδα που εργάζεται στην ίδια εφαρμογή ιστού, το GitHub μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη ενσωμάτωση εργασιών από διαφορετικούς προγραμματιστές που εργάζονται στο ίδιο έργο.

Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να σπρώχνουν και να τραβούν τον κώδικα στην εφαρμογή, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να εργαστούν για το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα.

PythonAnywhere

Μια άλλη πλατφόρμα όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε εφαρμογές ιστού Python είναι το PythonAnywhere. Το PythonAnywhere φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα στη φιλοξενία έργων μικρότερης κλίμακας, αλλά δεν είναι τόσο ικανό να χειρίζεται εργασίες με εντατική CPU. Ωστόσο, πολλοί χρήστες του PythonAnywhere έχουν επαινέσει την ευκολία χρήσης του για μικρότερα έργα.

Υπηρεσίες Web Amazon

Ορισμένα άτομα φιλοξενούν τις εφαρμογές ιστού τους χρησιμοποιώντας το Amazon Web Services (AWS). Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους φιλοξενίας εφαρμογών ιστού.

Το AWS σάς προσφέρει μια πλατφόρμα φιλοξενίας cloud για εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί στο Django. Με αυτές τις υπηρεσίες, έχετε πρόσβαση στο Amazon CloudFront, ένα παγκόσμιο CDN που θα αυξήσει τις ταχύτητες του ιστότοπού σας για χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ένα CDN θα παραδίδει αρχεία ιστότοπου σε χρήστες με βάση τη γεωγραφική τους θέση, βελτιστοποιώντας την ταχύτητα με την οποία φορτώνεται ο ιστότοπός σας. Το Amazon Web Services διαθέτει ακόμη μια δωρεάν βαθμίδα φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε για τους νέους που φιλοξενούν το Django.

Ελαστικό Beanstalk

Εάν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε από το AWS Elastic Beanstalk. Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάπτυξης και κλιμάκωσης εφαρμογών ιστού, διευκολύνοντας τους προγραμματιστές που διαχειρίζονται εφαρμογές ιστού.

Για να χρησιμοποιήσετε το Elastic Beanstalk, πρέπει απλώς να ανεβάσετε τον κωδικό σας και θα φροντίσει για όλα όσα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την κλιμάκωση της εφαρμογής ιστού σας.

Για παράδειγμα, το Elastic Beanstalk χειρίζεται την εξισορρόπηση φορτίου και την παρακολούθηση της υγείας της εφαρμογής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετρήσεις CPU για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη κλιμάκωση, ώστε η εφαρμογή ιστού σας να μπορεί να χειριστεί τις κορυφές των επισκεπτών χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τη χρήση του Elastic Beanstalk όταν πληρώνετε για AWS.

Google Cloud Platform

Η Google είναι ένας πάροχος υπηρεσιών cloud που προσφέρει υποστήριξη για εφαρμογές Django.

Η Google σάς προσφέρει τέσσερις κύριες επιλογές για την ανάπτυξη του Django. (Σημειώστε ότι οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές είναι αρκετά τεχνικές και μπορεί να είναι συντριπτικές για κάποιον νέο στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων).

Επιπλέον, εάν χρειάζεστε πρόσθετα, όπως βάσεις δεδομένων και προσωρινή αποθήκευση, είστε μόνοι σας όσον αφορά τη ρύθμιση.

Εν ολίγοις, εάν είστε έμπειροι στην τεχνολογία και θέλετε πλήρη έλεγχο στο περιβάλλον Django, η Google μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Microsoft Azure

Όπως το Google Cloud Platform, το Azure της Microsoft είναι μια άλλη πλατφόρμα φιλική για προγραμματιστές που υποστηρίζει την ανάπτυξη εφαρμογών Django.

Η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς πρέπει να δημιουργήσετε μια εικονική μηχανή Ubuntu, να εγκαταστήσετε Python, Django και Apache και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε ή να ανεβάσετε την εφαρμογή Django.

Τούτου λεχθέντος, όσοι είναι άνετοι με αυτήν τη διαδικασία και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα της Microsoft θα βρουν το Azure ελκυστικό.

Εύρεση παρόχων φιλοξενίας φιλικών προς το Django

Μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε τις εφαρμογές ιστού σας σε κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το A2 Hosting και το BlueHost.

Ωστόσο, αυτό είναι συχνά πιο περίπλοκο και μπορεί να είναι δαπανηρό. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου όταν αναζητάτε έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Εάν ο οικοδεσπότης σας προσφέρει την Python, θα μπορούσε (ή θα έπρεπε) να προσφέρει επίσης υποστήριξη Django.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες εκδόσεις του Python δεν είναι συμβατές με το Django, όπως εκδόσεις που χρονολογούνται πριν από το Python 3.2.

Παραπομπή στον ιστότοπο του Django με τις προδιαγραφές του κεντρικού υπολογιστή σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβατή ρύθμιση.

Δεν υπάρχει κόστος για την απόκτηση του Django και αποστέλλεται με ορισμένα λειτουργικά συστήματα από προεπιλογή.

Εάν δεν υπάρχει καμία αναφορά για την υποστήριξη του Django, ρωτήστε τον οικοδεσπότη σας πριν εγγραφείτε και ρωτήστε τους εάν θα το προσθέσουν δωρεάν στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

Σκεφτείτε: VPS

Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε εικονικές μηχανές για τη φιλοξενία της εφαρμογής ιστού σας, αν νομίζετε ότι θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερα ποσοστά επισκεψιμότητας που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.

Παρόλο που πολλά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν απεριόριστους πόρους, αυτοί οι πόροι κοινοποιούνται μεταξύ άλλων ατόμων στον διακομιστή σας και ενδέχεται να μην είναι πάντα διαθέσιμοι σε εσάς όταν τα χρειάζεστε.

Τα σχέδια VPS θα παρέχουν πολύ περισσότερη ισχύ και θα δώσουν στους προγραμματιστές μεγαλύτερο έλεγχο στο περιβάλλον φιλοξενίας τους.

Τα προγράμματα VPS είναι διαθέσιμα από σχεδόν οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας. Αυτό μπορεί να κάνει το Django hosting ακριβό από παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Θα σας ζητηθεί να αγοράσετε τον δικό σας εικονικό ιδιωτικό διακομιστή αντί να μοιραστείτε έναν διακομιστή με άλλους χρήστες.

Παρόλο που πολλά κοινά σχέδια φιλοξενίας υποστηρίζουν την Python, για να φιλοξενήσετε εφαρμογές ιστού πρέπει ουσιαστικά να επιλέξετε έναν πάροχο που υποστηρίζει βάσεις δεδομένων όπως η MySQL.

Κοινά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχετε

Όταν επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας και σχεδιάζετε, θα θελήσετε επίσης να δώσετε προσοχή στο εάν ο οικοδεσπότης προσφέρει τα ακόλουθα:

 • Πίνακες ελέγχου: Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τη γραμμή εντολών, βεβαιωθείτε ότι το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που επιλέγετε συνοδεύεται από έναν πίνακα ελέγχου GUI, όπως το cPanel. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές το συμπεριλαμβάνουν στα πακέτα VPS τους, ενώ άλλοι το προσφέρουν ως πρόσθετη υπηρεσία
 • Επιλογή κέντρου δεδομένων: Καθώς τα επίπεδα επισκεψιμότητας ανεβαίνουν, θα θέλετε να αναζητήσετε κέρδη απόδοσης όπου είναι δυνατόν. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας σε ένα κέντρο δεδομένων που βρίσκεται κοντά στην κύρια βάση χρηστών σας – ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές σας επιτρέπουν να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε
 • Επεκτασιμότητα: Εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας, ίσως θελήσετε να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που θα διευκολύνει την κλιμάκωση των πόρων σας ή ακόμη και τη μετάβαση σε έναν αποκλειστικό διακομιστή με ευκολία

Οι επιλογές μου: Οι τρεις κορυφαίοι οικοδεσπότες του Django

Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με το τι θέλει να κάνει με το Django. Παρακάτω, θα αναφέρω τους αγαπημένους μου οικοδεσπότες για την ανάπτυξη Django.

Διακομιστής

Αρχική σελίδα Interserver
Αρχική σελίδα του InterServer.

Η κορυφαία μου επιλογή για τη φιλοξενία του Django είναι το Interserver.

Θα διαπιστώσετε ότι τα πακέτα cloud VPS της InterServer έχουν την ίδια τιμή με εκείνα του A2 Hosting.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί μονάδες SSD υψηλής απόδοσης που είναι 20 φορές γρηγορότερες από τις μονάδες δίσκου SATA.

Οι λογαριασμοί με το InterServer συνοδεύονται από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις πολλών γλωσσών κωδικοποίησης που είναι προεγκατεστημένες, συμπεριλαμβανομένης της Python.

Με το Interserver, μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τον διακομιστή σας με οποιαδήποτε εφαρμογή που βασίζεται σε Linux.

Το InterServer σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε τη θέση του διακομιστή σας από τρία μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η πρόσβαση στο cPanel θα κοστίσει επιπλέον χρεώσεις.

Φιλοξενία Α2

Στιγμιότυπο οθόνης φιλοξενίας Α2

Το A2 Hosting προσφέρει ένα φτηνό και προσιτό
μη διαχειριζόμενο πρόγραμμα VPS.

Αλλά να είστε προσεκτικοί με το μη διαχειριζόμενο VPS, εκτός εάν είστε αρκετά τεχνικά καταλαβαίνω. Εάν δεν είστε, το A2 έχει επίσης κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας που υποστηρίζουν εκδόσεις Python έως και 3.2.

Τα πακέτα φιλοξενίας τους παρέχονται με προαιρετικά “τούρμπο” διακομιστές
που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει τις ταχύτητες του ιστότοπου έως και 20 φορές.

Το A2 Hosting περιλαμβάνει δωρεάν προστασία HackScan με αυτά τα σχέδια που μπορούν να κρατήσουν τον ιστότοπό σας ασφαλή από ζημιές από χάκερ.

Μπλε Χοστ

Εάν αναζητάτε μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού για να φιλοξενήσετε μια εφαρμογή ιστού Django, η τελική μας πρόταση είναι το Bluehost.

Για άτομα που στοχεύουν σε σχέδια VPS, η Bluehost έχει φθηνότερα διαχειριζόμενα σχέδια
από άλλες εταιρείες όπως το A2 Hosting.

Σε αντίθεση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές, ωστόσο, το Bluehost δεν σας δίνει την επιλογή μη διαχειριζόμενου VPS για φθηνότερες τιμές.

Θα είναι επίσης λίγο πιο περίπλοκο να εγκαταστήσετε το Python όταν φιλοξενείτε με το Bluehost καθώς η γλώσσα δεν είναι προεγκατεστημένη.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Django

Όλες οι γλώσσες προγραμματισμού και τα πλαίσια έχουν τα καλά και τα κακά τους σημεία. Εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού μπείτε στο Django.

Πλεονεκτήματα Django

Το Python είναι μια εύκολη γλώσσα για εκμάθηση για νέους προγραμματιστές. Αυτό συμβαίνει επειδή το πλαίσιο Django απλοποιεί τη γλώσσα. Επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές πολύ γρήγορα.

Και, δεδομένου ότι το Django είναι επεκτάσιμο, οι πολυσύχναστοι ιστότοποι μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κυκλοφορίας χωρίς πρόβλημα. Το Django είναι επίσης εξαιρετικό για να διασφαλίσει ότι οι προγραμματιστές δεν κάνουν λάθη που μπορούν να οδηγήσουν σε ζητήματα ασφαλείας.

Μειονεκτήματα Django

Αλλά η χρήση του Django μπορεί να είναι υπερβολική για μικρότερα έργα. Θα περιλαμβάνει επίσης κάποιες βαθιές καμπύλες μάθησης που πρέπει να ξεπεραστούν. Ωστόσο, το Django έχει κάποια καλή τεκμηρίωση που είναι απαραίτητη για τους νέους στο πλαίσιο.

κουπόνι φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ψάχνετε για τον κατάλληλο οικοδεσπότη Django?
Τα σχέδια της InterServer έρχονται με προεγκατεστημένο το Python. Η “Εγγύηση κλειδώματος τιμών” του InterServer σημαίνει ότι τα τέλη φιλοξενίας σας δεν θα αυξηθούν ποτέ. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να λάβετε πακέτα InterServer με έκπτωση. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο
για να πάρει τη συμφωνία.

Τελικές σκέψεις

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν κανονικό ιστότοπο, μάλλον προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε εφαρμογές ιστού, θα πρέπει να κάνετε προγραμματισμό – και αυτό σημαίνει να επιλέξετε μια γλώσσα και πιθανότατα ένα πλαίσιο που να ταιριάζει με αυτήν.

Τι γίνεται αν γνωρίζετε ήδη μια γλώσσα?

Εάν γνωρίζετε ήδη μια γλώσσα, όπως η PHP, τότε μάλλον προτιμάτε να τη χρησιμοποιείτε – ειδικά αν χρησιμοποιείτε ήδη ένα κατάλληλο πλαίσιο για αυτήν. Αλλά αν ξεκινάτε από το μηδέν, το Django είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η Python δεν είναι τόσο δύσκολη γλώσσα για να μάθει. Αλλά η χρήση του με το Django είναι ακόμα πιο εύκολη. Θα βρίσκεστε στον ιστό για να γράφετε εφαρμογές ιστού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ταχύτητα και ισχύς

Εάν επιλέξετε να πάτε με τους Python και Django, δεν θα επιλέξετε απλά μια γλώσσα που είναι εύκολο να μάθει. Το Django είναι γρήγορο και δυνατό. Γνωρίζετε λοιπόν ότι θα εξαρτηθεί από αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε. Επιπλέον, μπορείτε να βασιστείτε στην αποτελεσματικότητά σας: η χρήση πόρων καλά και η γρήγορη λειτουργία.

Το Django είναι ένα από τα λίγα πλαίσια προγραμματισμού όπου μπορείτε να πείτε, “Εάν δεν είστε σίγουροι, θα πρέπει σίγουρα να το χρησιμοποιήσετε.” Δεν θα απογοητευτείτε.

Άλλα χαρακτηριστικά στις γλώσσες και τα πλαίσια

 • ASP.NET
 • .Πλαίσιο δικτύου
 • VB.NET
 • Λάραβελ
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Πύθων
 • Περιλαμβάνει πλευρά διακομιστή
 • Ιάβα
 • ColdFusion
 • ΑΣΠΙΔΑ
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Συμφωνία
 • PHP 5
 • PHP 7

Συχνές ερωτήσεις του Django

 • Είναι το Django διακομιστή Ιστού?

  Το Django δεν είναι διακομιστής διαδικτύου, αλλά πλαίσιο Python για ανάπτυξη ιστοσελίδων. Ο σκοπός του Django είναι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολύπλοκους ιστότοπους που βασίζονται σε βάση δεδομένων με ευκολία. Πιο συγκεκριμένα, το πλαίσιο δίνει έμφαση στη δημιουργία επαναχρησιμοποιήσιμων αποσπασμάτων κώδικα που μπορούν να συνδεθούν σε άλλα μέρη της εφαρμογής σας, καθιστώντας την ανάπτυξη πιο γρήγορη και επιτρέποντας εύκολη επεκτασιμότητα.

 • Τι είναι το πλαίσιο Django REST?

  Το πλαίσιο Django REST είναι μια εργαλειοθήκη που σας βοηθά να δημιουργείτε και να προστατεύετε αποτελεσματικά τα API Ιστού. Για παράδειγμα, η σειριοποίηση στο πλαίσιο REST είναι ευέλικτη. Επιτρέπει τη μετατροπή σύνθετων δεδομένων σε εγγενείς τύπους δεδομένων Python και από εκεί σε XML, JSON ή άλλες μορφές. Χάρη σε πακέτα τρίτων όπως το Django REST marshmallow και το Dynamic Rest μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα της σειριοποίησης. Όσον αφορά τον έλεγχο ταυτότητας, το Django REST περιλαμβάνει πακέτα για OAuth1a και OAuth2.

 • Το Anaconda περιλαμβάνει το Django?

  Ναι, το Anaconda περιλαμβάνει το Django. Μετά τη λήψη της διανομής Anaconda, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Django χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο πρόγραμμα διαχείρισης πακέτων Conda. (Το Anaconda είναι μια δωρεάν διανομή των Python και R που έχουν σχεδιαστεί για αποτελεσματική δημιουργία εφαρμογών επιστήμης δεδομένων και μηχανικής μάθησης.) Πρώτα δημιουργήστε ένα φάκελο. Στη συνέχεια, εκτελέστε αυτήν την εντολή στο τερματικό σας: conda install -c anaconda django

 • Το GoDaddy υποστηρίζει το Django?

  Ναι, το GoDaddy υποστηρίζει ιστότοπους και εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το Django. Ωστόσο, η εταιρεία συνιστά την επιλογή ενός προγράμματος φιλοξενίας VPS
  ή ένα ειδικό πρόγραμμα διακομιστή για αυτές τις εφαρμογές. Μόλις επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου cPanel για να εγκαταστήσετε το Python και το Django. (Κάντε κλικ στο “Ρύθμιση εφαρμογής Python”.)

 • Μπορεί το Django να τρέξει σε Windows?

  Ναι, το Django μπορεί να εκτελεστεί σε Windows. Τόσο η Python όσο και το Django είναι πλατφόρμα αγνωστικιστικά. Έτσι, μπορείτε να αναπτύξετε ιστότοπους και εφαρμογές χρησιμοποιώντας υπολογιστές Windows. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους και εφαρμογές που δημιουργήθηκαν με το Django στα Windows. Για να εγκαταστήσετε το Django στα Windows ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ.

 • Πόσο κοστίζει το Heroku?

  Η Heroku προσφέρει πολλά σχέδια όλα σε διαφορετικά σημεία τιμών. Οι νέοι χρήστες θα εξυπηρετηθούν καλά από το δωρεάν πρόγραμμα (ιδανικό για πειραματισμό) ή το πρόγραμμα Hobby, το οποίο ξεκινά από 7 $ ανά δυναμόνα ανά μήνα. Για επαγγελματική χρήση, το Heroku προσφέρει μια ποικιλία επιλογών με τιμές που κυμαίνονται από 25 $ έως 500 $ ανά δυναμό ανά μήνα.

 • Πώς μπορώ να εκτελέσω ένα έργο Django?

  Για να εκτελέσετε το έργο Django κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης, μπορείτε να ρυθμίσετε τον δικό σας διακομιστή ιστού για να φιλοξενεί τον ιστότοπο / την εφαρμογή σας. Για να εκτελέσετε τη διαδικασία Django σε δοκιμαστικό περιβάλλον με έναν οικοδεσπότη Ιστού, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων για να συζητήσετε τη δυνατότητα δημιουργίας μη παραγωγικών περιβαλλόντων.

 • Γιατί οι κωδικοποιητές χρησιμοποιούν το Django?

  Οι κωδικοποιητές χρησιμοποιούν το Django επειδή επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη ασφαλών εφαρμογών Python που έχουν κατασκευαστεί με καθαρό κώδικα που είναι εύκολο να διατηρηθεί. Το Django το κάνει αυτό, εν μέρει, παρέχοντας μια εργαλειοθήκη επαναχρησιμοποιήσιμων στοιχείων κώδικα, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να μην χρειάζεται να δημιουργήσουν κάθε μέρος μιας εφαρμογής από το μηδέν. Το Django μπορεί επίσης να βοηθήσει τους αρχάριους να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα απλοποιώντας μερικές από τις διαδικασίες ανάπτυξης εφαρμογών.

 • Πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι χρησιμοποιούν το Django?

  Το Django χρησιμοποιείται από ορισμένους δημοφιλείς ιστότοπους, αλλά το μερίδιο αγοράς του είναι 0,13% σύμφωνα με την Datanyze. Τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του Django είναι συγκρίσιμα με αυτά των Vue.js και Express. Οι δημοφιλείς ιστότοποι που χρησιμοποιούν το Django περιλαμβάνουν το National Geographic, το Pinterest και το Instagram. Ορισμένοι γνωστοί οργανισμοί χρησιμοποιούν το Django για τμήματα των ιστότοπών τους, συμπεριλαμβανομένων των Disqus, NASA και Mozilla Firefox.

 • Πόσο καιρό ήταν διαθέσιμο το Django?

  Το Django κυκλοφόρησε επίσημα το 2005. Δημιουργήθηκε το 2003 χρόνια από δύο προγραμματιστές που εργάστηκαν για την εφημερίδα Lawrence Journal-World του Κάνσας. Το Django Software Foundation, το οποίο αναπτύσσει και διατηρεί το πλαίσιο, κυκλοφόρησε το 2008.

 • Ποια είναι τα μειονεκτήματα του Django?

  Αν γνωρίζετε Python, το Django μπορεί να είναι πολύ βασικό. Οι συντομεύσεις βοηθούν τους προχωρημένους προγραμματιστές να ολοκληρώσουν εφαρμογές με μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά μπορούν επίσης να περιορίσουν τις δυνατότητες προσαρμογής.

 • Πρέπει να εγκαταστήσω έναν διακομιστή ιστού για να χρησιμοποιήσω το Django?

  Ναί. Το Django διαθέτει δικό του διακομιστή για δοκιμές, αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσετε λογισμικό διακομιστή όπως το Apache για να το χρησιμοποιήσετε σε μια ζωντανή ιστοσελίδα.

 • Ποια έκδοση του Python χρειάζομαι?

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Django με Python v2 και v3, αλλά συνιστάται το v3. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Python v2 για το έργο σας, το Django θα συνεχίσει να λειτουργεί. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι εκδόσεις που επιλέγετε είναι συμβατές μεταξύ τους. Ελέγξτε ότι ο οικοδεσπότης Ιστού σας παρέχει το σωστό.

 • Τι είναι ένα πακέτο?

  Τα πακέτα Django επιτρέπουν στους κωδικοποιητές να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του Django. Τα πακέτα συνεισφέρουν οι χρήστες. θα βρείτε ένα μεγάλο αποθετήριο στο djangopackages.org. Ελέγξτε ότι το πακέτο υποστηρίζεται από την έκδοση του Django που χρησιμοποιείτε.

 • Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για το web hosting του Django?

  Το Django είναι ένα πλαίσιο Python, οπότε ο οικοδεσπότης σας θα πρέπει πρώτα να υποστηρίξει την Python. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ελέγξετε ότι το Django είναι ήδη εγκατεστημένο ή να ζητήσετε από τον οικοδεσπότη να το κάνει για εσάς Εάν διαθέτετε VPS ή αποκλειστικό διακομιστή, ενδέχεται να μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας. Για ζωντανές τοποθεσίες, θα χρειαστείτε λειτουργικό σύστημα Linux με διακομιστή λογισμικού διακομιστή ιστού, καθώς και βάση δεδομένων MySQL, PostgreSQL, SQLite ή Oracle.

 • Μπορώ να φιλοξενήσω μια εγκατάσταση Django σε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας?

  Ναί. Ελέγξτε ότι ο οικοδεσπότης σας υποστηρίζει Python και Django προτού εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα.

 • Πρέπει να ξέρω πώς να προγραμματίζω τη χρήση του Django?

  Εάν δεν έχετε καθόλου τεχνογνωσία κωδικοποίησης, ίσως δυσκολευτείτε. Αλλά οι αρχάριοι προγραμματιστές Python θα μπορούν να πάρουν το Django και να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς σχετικά γρήγορα.

 • Πόσο συχνά ενημερώνεται το Django?

  Υπάρχει μια νέα σταθερή κυκλοφορία του Django τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

 • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για το Django?

  Το Ruby On Rails είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στο Django που αξιοποιεί τη γλώσσα προγραμματισμού Ruby με το πλαίσιο Rails. Για την ανάπτυξη PHP, οι εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν το CodeIgniter και το Zend Framework.

 • Πώς συγκρίνεται το Django με το Rails?

  Το Rails χρησιμοποιεί πολλά μοτίβα που ταιριάζουν για τον εξορθολογισμό του κώδικα. Το Django επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και έναν ελαφρύτερο κύκλο ενημέρωσης. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τον κωδικό σας πιο γρήγορα και να το δοκιμάσετε, δοκιμάστε το Rails. Αν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμογές, το Django είναι μια καλύτερη επιλογή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map