Αναθεώρηση WPWebHost: Είναι φτηνό, αλλά είναι καλό;

Λογότυπο WPWebHost


Όταν αναζητάτε οικοδεσπότες για WordPress, έχετε πολλές επιλογές – και πολλές από αυτές είναι αρκετά ακριβές. Έτσι, είναι αναζωογονητικό να βλέπεις μια εταιρεία φιλοξενίας που προσφέρει φθηνά σχέδια σε αυτήν τη θέση φιλοξενίας.

Ενώ η τιμολόγηση είναι πολύ διαφανής, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού ξεκινήσετε όλα σε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή WordPress με έδρα την Ασία.

Είναι το WPWebHost η σωστή επιλογή για εσάς; Αυτή η κριτική θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση.

Σχετικά με το WPWebHost

Ιδρύθηκε το 2007, το WPWebHost ειδικεύεται ειδικά στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Ανήκουν σε εταιρείες Exabytes Group, οι οποίες είναι αφοσιωμένες στην παροχή στους πελάτες μιας σειράς λύσεων επικοινωνίας και πληροφορικής.

Η έδρα τους είναι στο Penang Cybercity της Μαλαισίας και προσφέρουν στους πελάτες τους την επιλογή τους για δύο κέντρα δεδομένων: ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα άλλο στη Σιγκαπούρη.

Υπάρχουν δύο βασικές πτυχές που ξεχωρίζουν. Πρώτον, δεν έχουν ειδικές τιμές γνωριμίας, επομένως οι χαμηλές τιμές εγγραφής είναι ίδιες με τις τιμές ανανέωσης. Δεύτερον, η φιλοξενία συνοδεύεται από ένα δωρεάν όνομα τομέα για όσο διάστημα φιλοξενείτε με το WPWebHost.

Τι είναι ο χρόνος λειτουργίας του WPWebHost? Προσφέρουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, η οποία είναι στο πρότυπο για τη βιομηχανία.

Συνεχίζεται κάτω από τις κριτικές των χρηστών

Φαίνεται ότι δεν έχουμε ακόμη κριτικές για το WPWebHost.

Τι σχέδια φιλοξενίας προσφέρει το WPWebHost?

Το WPWebHost προσφέρει μόνο φιλοξενία WordPress, οπότε αν δεν χρησιμοποιείτε το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο, αυτός δεν είναι ο οικοδεσπότης για εσάς. Ωστόσο, εάν είστε ένας από τους 75.000.000 ιστότοπους που χρησιμοποιούν WordPress, αυτός ο κεντρικός υπολογιστής είναι μια καλή επιλογή.

Προσφέρουν πέντε προγράμματα και μια επιλογή ενός, δύο ή τριών ετών, με εκπτώσεις για πιο μακροπρόθεσμα προγράμματα. Για παράδειγμα, οι τιμές για διαφορετικούς όρους για το πρόγραμμα WP Blogger είναι:

ΟροςΤιμή (ανά μήνα)
1 μήνα8,00 $
1 χρόνος5,00 $
2 χρόνια4,00 $
3 χρόνια3,00 $

Χαρακτηριστικά WPWebHost Plan

Σύμφωνα με το WPWebhost, είναι αφοσιωμένοι στην παροχή προσιτής φιλοξενίας WordPress που δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στα κέρδη. Για το σκοπό αυτό, προσφέρουν συνολικά πέντε πακέτα φιλοξενίας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις διαφορετικού μεγέθους. Κάθε πρόγραμμα συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Όπως οι περισσότεροι οικοδεσπότες, οι δυνατότητες του προγράμματος διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο που επιλέγετε. Ωστόσο, όλα τα σχέδια συνοδεύονται από:

 • Αποθήκευση SSD
 • 365/24/7 υποστήριξη πελατών
 • Τουλάχιστον 1 φιλοξενούμενος ιστότοπος (έως 30 για μεγαλύτερα σχέδια)
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων
 • Πολλές τοποθεσίες διακομιστή
 • Jetpack (δωρεάν έκδοση)
 • Δωρεάν τομέας διάρκειας ζωής
 • Απεριόριστοι δευτερεύοντες και σταθμευμένοι τομείς
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Ημερήσια δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή
 • Εύκολη αποκατάσταση ιστότοπου
 • Δωρεάν διευθύνσεις email (όριο βάσει σχεδίων)
 • Δωρεάν περιβάλλον σταδιοποίησης
 • Πίνακας ελέγχου Plesk

WPWebHost

Συγκρίσεις προγράμματος φιλοξενίας WPWebHost

Είτε θέλετε να φιλοξενήσετε μόνο έναν μικρό ιστότοπο ή θέλετε να φιλοξενήσετε έως και 30, το WPWebHost έχει ένα σχέδιο για εσάς.

WP Blogger

Οι τιμές για αυτό το πρόγραμμα για αρχάριους ξεκινούν από 3 $ το μήνα και περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες που αναφέρονται παραπάνω. Η συνιστώμενη κίνηση ανά μήνα είναι 10.000 επισκέψεις, κάτι που είναι αρκετά γενναιόδωρο για ένα εργοστάσιο χαμηλού επιπέδου. Λαμβάνετε επίσης 10 GB χώρου στο δίσκο και δύο διευθύνσεις email.

WP Lite

Ως το πιο δημοφιλές πακέτο τους, αυτό συνοδεύεται από όλες τις παραπάνω δυνατότητες καθώς και δωρεάν premium μετεγκατάσταση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας. Έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει έως και 20.000 επισκέπτες ανά μήνα. Έρχεται επίσης με την προσωπική έκδοση του JetPack, 30 GB χώρου στο δίσκο και απεριόριστες διευθύνσεις email.

WP Essential

Σχεδιασμένο για ιστότοπους που λαμβάνουν 30.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του WP Lite συν 45 GB χώρου αποθήκευσης και φιλοξενίας έως και δύο ιστότοπων WordPress. Αυτό το σχέδιο και κάθε υψηλότερο σχέδιο προτείνονται για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά δεν αναφέρουν συγκεκριμένες λειτουργίες για διαδικτυακά καταστήματα.

WP Plus

Αυτό το σχέδιο σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε έως και πέντε ιστότοπους WordPress και προσφέρει έως και 60 GB χώρου στο δίσκο. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες των προηγούμενων σχεδίων, Jetpack professional, και έχει σχεδιαστεί για ιστότοπους που βλέπουν περίπου 50.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα.

WP Geek

Για το “πραγματικό master WordPress”, αυτό το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για εταιρείες που πρέπει να φιλοξενήσουν έως και 30 ιστότοπους υψηλότερης κυκλοφορίας. Τα σχέδια περιλαμβάνουν όλες τις παραπάνω δυνατότητες καθώς και 100 GB αποθηκευτικού χώρου. Συνιστάται για ιστότοπους που βλέπουν περίπου 150.000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες.

Υποστήριξη WPWebHost

Το WPWebHost προσφέρει υποστήριξη 365/24/7, η οποία σίγουρα ακούγεται ενθαρρυντική. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο μέσω ενός συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να μείνετε περιμένοντας ώρες.

Μια δοκιμή του συστήματος συνομιλίας πριν από την πώληση έδειξε ότι δεν ήταν διαθέσιμες στις 4 μ.μ. CST. Ο ιστότοπός τους δεν ανέφερε ώρες ζωντανής υποστήριξης.

Ωστόσο, προσφέρουν υποστήριξη στην κινεζική γλώσσα, η οποία μπορεί να είναι σημαντική για ορισμένους πελάτες.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσης τους, μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι. Φαίνεται αρκετά λεπτό, αν και προσφέρουν διαχειριζόμενη μετεγκατάσταση και άλλα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να περιορίσουν την ανάγκη για μια λεπτομερή βάση γνώσεων.

Εγγυήσεις

Το WPWebHost προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100 ημερών για όλα τα πακέτα φιλοξενίας, η οποία είναι κάτι περισσότερο από σχεδόν κάθε φιλοξενία. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν μεταξύ δύο εβδομάδων και 30 ημερών. Το WPWebHost σας δίνει αρκετό χρόνο για να καταλάβετε εάν είναι κατάλληλα για εσάς.

Προσφέρουν επίσης 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, η οποία είναι σταθερά μέση αν και δεν είναι εκπληκτική. Επιτρέπει έως και 43 λεπτά διακοπής λειτουργίας ανά μήνα.

Υποδομή

Το WPWebHost προσφέρει στους πελάτες την επιλογή τους από δύο τοποθεσίες κέντρων δεδομένων: Ντένβερ, ΗΠΑ και Σιγκαπούρη. Και οι δύο είναι αρκετά ασφαλείς και προσφέρουν μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας. Πληροφορίες για τα δύο κέντρα δεδομένων διατίθενται στον ιστότοπό τους και είναι αρκετά λεπτομερείς.

Κέντρο δεδομένων του Ντένβερ, ΗΠΑ

Το κέντρο δεδομένων του Ντένβερ διαθέτει ασφαλή είσοδο, ανίχνευση κραδασμών, βιομετρική επικύρωση, 24/7 ασφάλεια στο χώρο του ξενοδοχείου, ωριαίες περιπολίες και συναγερμούς θερμοκρασίας, υγρασίας και βασικής γραμμής.

Κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης

Το κέντρο δεδομένων τους στη Σιγκαπούρη είναι ένα ασφαλές συγκρότημα με έναν μισθωτή με περιττούς περιβαλλοντικούς ελέγχους, υψηλής ισχύος και πλεονάζοντα ηλεκτρικά συστήματα, πυροπροστασία, κάμερες CCTV, βιομετρικά χειριστήρια και φρουρούς ασφαλείας 7/24.

Περίληψη

Συνολικά, το WPWebHost είναι μια σταθερή επιλογή για μικρότερους ιστότοπους που αναζητούν μια αξιόπιστη και προσιτή επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων. Παρόλο που δεν υπάρχουν μεγάλες κόκκινες σημαίες, είναι απίθανο να ανταποκριθούν στο καθήκον να υποστηρίξουν ιστότοπους WordPress πολύ υψηλής επισκεψιμότητας ή εταιρικού επιπέδου.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους, δεν είναι η πιο προσιτή επιλογή στην αγορά – τουλάχιστον όταν πρόκειται για τακτικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Επιπλέον, τα περιορισμένα κέντρα δεδομένων μπορεί να είναι ένα κρίσιμο σημείο για επιχειρήσεις που δεν έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ασία.

Διαφορετικά, το WPWebHost είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Δεν βλέπουμε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για τόσο μεγάλες τιμές. Και με όλες τις δυνατότητες που παρέχουν, αξίζει σίγουρα να δείτε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map