Είναι το WebNode A Solid Beginner Website Builder; _ Η κριτική μας αποκαλύπτει όλα

Προφίλ δημιουργού ιστοτόπου Webnode

Το Webnode είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστού που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ποικιλία ιστότοπων, από προσωπικούς, επιχειρηματικούς, ακόμη και ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχει περάσει από το 2008 και έχει βοηθήσει στην παραγωγή περισσότερων από 27 εκατομμυρίων ιστότοπων.


Απευθύνεται σε αρχάριους και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο σε πέντε λεπτά. Παρακάτω ρίχνουμε μια ματιά σε αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν πρόκειται να είναι η καλύτερη επιλογή για τον νέο σας ιστότοπο.

Πακέτα Webnode

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο με έναν από τους τομείς τους. Αυτό το δωρεάν πακέτο θα σας δώσει ένα λογικό ποσό χώρου στο δίσκο και εύρος ζώνης για να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση για να επιλέξετε τον δικό σας τομέα με αυτό το επίπεδο υπηρεσίας με μια μικρή μηνιαία χρέωση. Ωστόσο, εάν είστε σοβαροί για τον ιστότοπό σας, τότε πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε πλήρη αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή.

Υπάρχουν τρία προγράμματα επί πληρωμή. Διαφέρουν ως προς το μέγεθος του χώρου στο δίσκο και το εύρος ζώνης που προσφέρουν. Επιπλέον, τα πιο ακριβά σχέδια προσφέρουν περισσότερες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες δυνατότητες όπως αντίγραφα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά Webnode

Το Webnode είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ ιστότοπου. Πρόσφατα πέρασε μια σημαντική αναθεώρηση του σχεδιασμού, οπότε τόσο τα backend όσο και τα front-end σχέδια έχουν μια πιο μοντέρνα αίσθηση σε αυτά.

Το κύριο χαρακτηριστικό του δημιουργού τους είναι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Η διάταξη είναι λίγο διαφορετική και λιγότερο διαισθητική από άλλα εργαλεία, αλλά αρκετά εύκολη για να ξεκουραστείτε.

Είναι εξοπλισμένο με πάνω από 60 διαφορετικά πρότυπα για τη βιομηχανία από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, ακόμη και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα. Πέρα από τα βασικά στοιχεία που επισημαίνονται παραπάνω, συνοδεύεται επίσης από μια βασική μηχανή blogging και ένταξη φόρμας επικοινωνίας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν υπάρχουσες ενσωματώσεις τρίτων, αλλά σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε βίντεο YouTube και Vimeo στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να περιμένετε περισσότερες λειτουργίες στο μέλλον.

Ευκολία στη χρήση

Η δημιουργία του πρώτου ιστότοπού σας και η σύνδεσή του στο διαδίκτυο είναι απίστευτα εύκολη. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό με το Webnode, ώστε να μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην υπηρεσία και ο οδηγός εγγραφής θα σας καθοδηγήσει στον υπόλοιπο δρόμο.

Με έναν λογαριασμό στο χέρι, μπορείτε να επιλέξετε το είδος του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε: ηλεκτρονικό εμπόριο, επιχείρηση ή προσωπικό. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα από την κατηγορία που έχετε επιλέξει. Μόλις βρείτε ένα θέμα που σας αρέσει, ο οδηγός εγκατάστασης θα δημιουργήσει αυτόματα τις σελίδες που καθορίζετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας με το εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης για να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Υπάρχει επίσης μια γραμμή προεπισκόπησης, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα καθώς επεξεργάζεστε.

Είναι κατασκευασμένο για αρχάριους, οπότε δεν απαιτείται απολύτως κωδικοποίηση. Εκτός βέβαια, θέλετε να τροποποιήσετε μόνοι σας τον κώδικα CSS. Επιπλέον, με τον οδηγό περιήγησής τους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια βημάτων της διαδικασίας ρύθμισης.

Δημιουργία του ιστότοπού σας

Για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εξήντα θέματα plus που προσφέρονται από το Webnode. Έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση στον κώδικα CSS, ώστε να μπορείτε να κάνετε περαιτέρω σχεδιαστικές προσαρμογές. Πρόσφατα πρόσθεσαν έναν τόνο σύγχρονων θεμάτων που είναι όμοια με αυτά που προσφέρουν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Όλα τα θέματα τους είναι επίσης φιλικά προς κινητά, ακόμη και η δωρεάν έκδοση, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να φαίνεται καλός σε κάθε μέγεθος οθόνης.

Στο πρόγραμμα επεξεργασίας θεμάτων, θα βρείτε πολλά διαφορετικά στοιχεία σχεδίασης, όπως προσθήκη πλαισίων κειμένου, φορμών, γκαλερί και γραφικών στοιχείων κοινωνικών μέσων. Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας, μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε χάρτες Google και Bing για να δώσετε στους επισκέπτες μια ιδέα για την τοποθεσία σας.

Θα βρείτε επίσης ενσωματωμένες λειτουργίες SEO που σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα όπως να προσαρμόσετε τίτλους σελίδων, διευθύνσεις URL, ετικέτες και ακόμη και ετικέτες ALT εικόνας.

Είναι σωστό το Webnode για μένα?

Το Webnode είναι ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που μπορεί να σας βοηθήσει να συνδέσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο σε καθόλου χρόνο. Απευθύνεται σε αρχάριους, οπότε αν έχετε δημιουργήσει έναν ιστότοπο ή δύο πριν, ενδέχεται να βρείτε περιορισμένες τις επιλογές προσαρμογής.

Εάν επιλέξετε πακέτα μεσαίου έως υψηλού επιπέδου, τότε θα έχετε πρόσβαση σε δροσερές λειτουργίες όπως πολύγλωσση υποστήριξη, ενσωμάτωση αναλυτικών στοιχείων Google, έλλειψη διαφημίσεων και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Συνιστάται να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο με τον κατασκευαστή του για να δείτε αν σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα. Μερικά από τα θέματα είναι απίστευτα άμεσα, αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την προσαρμογή ενός θέματος ή προσπαθείτε να αλλάξετε το υπάρχον θέμα σας.

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε ώρες δημιουργώντας έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο, τότε αυτό το εργαλείο αξίζει να δοκιμάσετε. Θα καταλήξετε σε έναν απλό και ελκυστικό ιστότοπο που θα ανταποκρίνεται επίσης.

Κλείνοντας

Συνολικά, το Webnode είναι ένας σταθερός δημιουργός ιστοτόπων για αρχάριους. Οι τιμές του είναι σχεδόν ισοδύναμες με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω και έχει μια αξιοσέβαστη συλλογή θεμάτων. Το πρόγραμμα δημιουργίας drag-and-drop εξυπηρετεί τους αρχάριους και σας επιτρέπει να προσθέσετε γρήγορα νέα στοιχεία ιστότοπου.

Οι επιλογές προσαρμογής μπορεί να σας αφήσουν λίγο να θέλετε, αλλά αν η απλότητα είναι αυτό που επιδιώκετε, τότε αναζητήστε το. Εφόσον μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε πλήρως το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προτού δεσμεύσετε ένα πακέτο επί πληρωμή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map