Vultr Review: Πώς μετράται το Cloud Infrastructure;

Η ετυμηγορία μας: # 1 για υπολογιστικές παρουσίες

Vultr
προσφέρει διάφορα προγράμματα φιλοξενίας cloud, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών διακομιστών cloud και αποθήκευσης αποκλεισμού. Διαθέτουν καθαρή αποθήκευση SSD, επεξεργαστές Intel Xeon, μια επιλογή από πίνακες ελέγχου προσαρμοσμένων και βιομηχανικών προτύπων και παγκόσμια κέντρα δεδομένων, ενώ σας επιτρέπουν να επιλέξετε από διάφορες διανομές Linux, συμπεριλαμβανομένου του CentOS.


Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα Vultr
συνδέσμους σε αυτήν τη σελίδα για να λάβετε υπηρεσίες φιλοξενίας cloud υψηλής απόδοσης ξεκινώντας από 60 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη γκάμα σχεδίων τόσο σε απόδοση όσο και σε τιμές
 • Ανθεκτική υποδομή cloud
 • Εύκολη παρακολούθηση ωριαίας χρέωσης

Μειονεκτήματα:

 • Όχι φιλικός για αρχάριους
 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη

Διαβάστε κριτικές από πραγματικούς πελάτες Vultr. Εάν το Vultr δεν φαίνεται να είναι κατάλληλο για τον ιστότοπό σας, ανατρέξτε στην καλύτερη σελίδα φιλοξενίας ιστοσελίδων για εναλλακτικές λύσεις.

Είναι το Vultr ο καλύτερος οικοδεσπότης για τον ιστότοπό σας?

Είστε περίεργοι για κάτι συγκεκριμένο; Μεταβείτε στις πιο δημοφιλείς ενότητες μας:

 • Κριτική εμπειρογνωμόνων – διαβάστε τη λεπτομερή ανάλυσή μας από τον ειδικό φιλοξενίας, David Delony.
 • Καλύτερες κριτικές – δείτε τι έχουν να πουν σχεδόν οι πελάτες της Vultr.
 • Σχέδια φιλοξενίας – συγκρίνετε τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας Vultr και τις τιμές τους.
 • Συχνές ερωτήσεις – βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Vultr!

Vultr.com
είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με ομάδα άνω των 60 ατόμων με έδρα το Matawan, New Jersey. Εχουν 16 κέντρα δεδομένων απέναντι 4 ηπείρους και προσφέρουν υπηρεσίες cloud – συμπεριλαμβανομένου του cloud και της αποκλειστικής φιλοξενίας.

Αυτός ο πάροχος φιλοξενίας εξυπηρετεί μια ποικιλία πελατών, είτε πρόκειται για cloud hosting 2,50 $ ανά μήνα είτε για διακομιστή bare metal υψηλής απόδοσης. Σε αυτήν την κριτική, θα εξετάσω τι προσφέρει ο Vultr και για ποιον είναι κατάλληλο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Vultr

Εάν δεν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική Vultr, ξεκινήστε με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για να πάρετε μια γενική ιδέα για το τι προσφέρεται.

Πλεονεκτήματα

 • Ανθεκτική υποδομή cloud

 • Μεγάλη γκάμα σχεδίων τόσο σε απόδοση όσο και σε τιμές

 • Παγκόσμια κέντρα δεδομένων σε 4 ηπείρους

 • Καθαρή αποθήκευση SSD

 • Εύκολη παρακολούθηση ωριαίας χρέωσης.

Μειονεκτήματα

 • Φιλοξενία τεχνολογίας και πιθανώς όχι φιλική προς τους αρχάριους

 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη

 • Δεν υπάρχει ευελιξία στην ημερομηνία πληρωμής.

Υπηρεσίες και εξειδικεύσεις

Η εταιρεία διαθέτει τρεις κύριες υπηρεσίες: Vultr Cloud Compute ή VC2, block storage και ειδικές παρουσίες.

Το VC2 προορίζεται για έντονες υπολογιστικές εργασίες, η αποθήκευση μπλοκ προορίζεται για αποθήκευση και η ειδική παρουσία προσφέρει τα πλεονεκτήματα τόσο ενός ιδιωτικού cloud όσο και ενός διαχειριζόμενου διακομιστή.

Ένα πράγμα που προσφέρει η Vultur που πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας δεν είναι η πρόσβαση root.

Λειτουργικό σύστημα και ευελιξία λογισμικού

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να κάνουν σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα, καθώς και να μπορούν να επεξεργάζονται τα κύρια αρχεία διαμόρφωσης χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν αρχεία όπως το .htaccess του Apache.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολλές μεγάλες διανομές Linux όπως το Ubuntu, το CentOS και το Debian. Διατίθενται επίσης Windows και FreeBSD. Οι πελάτες μπορούν να ανεβάσουν τα δικά τους αρχεία με δυνατότητα εκκίνησης .iso. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες έχουν τη μέγιστη ευελιξία με το λογισμικό.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα βασικό LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) ή να συνδυάσουν τα πράγματα με το διακομιστή FreeBSD χρησιμοποιώντας το NGINX για το διακομιστή web, το PostgreSQL για τη βάση δεδομένων και το Python για τη φιλοξενία της πραγματικής εφαρμογής.

Vultr Cloud Compute V2

Αυτό το βασικό αλλά αποτελεσματικό πρόγραμμα cloud computing είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και προσφέρεται σε 10 διαφορετικές βαθμίδες:

Αποθήκευση (SSD)
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ
Μνήμη
εύρος ζώνης
Τιμή / μήνα
Τιμή / ώρα
10 GB1512 MB0,5 TB2,50 $0,004 $
10 GB1512 MB0,5 TB3,50 $0,005 $
25 GB11024 MB1 TB5,00 $0,007 $
55 GB12 GB2 TB10,00 $0,015 $
80 GB24 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ3 TB20,00 $0,030 $
160 GB48 GB4 TB40,00 $0,060 $
320 GB616 GB5 TB80,00 $0.119 $
640 GB832 GB6 TB160,00 $0,238 $
1280 GB664 GB10 TB320,00 $0,476 $
1600 GB2496 GB15 TB640,00 $0,92 $

Αποκλειστικές παρουσίες και απλό απλό μέταλλο (Dedicated Servers)

Το Vultr παρουσιάζει δύο αποκλειστικές επιλογές διακομιστή: Dedicated Instances (cloud servers) ή Bare Metal Simplified (Dedicated hardware servers).

Αυτές οι λύσεις είναι ιδανικές για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόδοση ή υψηλή ιδιωτικότητα, καθώς το σύστημα δεν κοινοποιείται.

Όλα τα ειδικά σχέδια συνοδεύονται από:

 • 100% εγγυημένη SLA

 • Μονάδες στερεάς κατάστασης

 • Πρόσβαση ρίζας

 • Δωρεάν προστασία DDoS (μόνο Βόρεια Αμερική)

 • Απλό για ενσωμάτωση API

 • Πανίσχυρος πίνακας ελέγχου της Vultr (ή Plesk, cPanel και άλλες εναλλακτικές λύσεις).

Αποκλειστικοί διακομιστές cloud

Για όσους θέλουν περισσότερο έλεγχο από τις προσφορές ενός κοινόχρηστου συστήματος, οι ειδικές περιπτώσεις επιτρέπουν στους χρήστες να νοικιάσουν ένα ποσοστό διακομιστή ή ολόκληρου μηχανήματος.

Το αποκλειστικό σύννεφο είναι διατίθεται μόνο στο Vultr’s New Jersey και την Ιαπωνία κέντρα δεδομένων. Το βασικό Dedicated Instance ξεκινά από 60,00 $ ανά μήνα και διαθέτει 2 CPU, 8192 MB Memory και 10 TB Bandwidth.

Διακομιστές Bare Metal

Οι διακομιστές Bare Metal είναι νέοι και μπορούν να αγοραστούν ως ένα πακέτο προσφοράς:

 • Ε3-1270v6 Επεξεργαστής

 • 8 επεξεργαστές @ 3.8Ghz

 • Μνήμη 32768 MB

 • Εύρος ζώνης 5000 GB

 • 10GbE Ethernet.

Αυτό το πακέτο κοστίζει 120,00 $ / μήνα ή σε μορφή χρέωσης του Vultr, 0,179 $ ανά ώρα.

Πίνακες ελέγχου και εφαρμογές

Οι πελάτες διαχειρίζονται τις παρουσίες τους μέσω ενός ελκυστικού πίνακα ελέγχου μέσω διαδικτύου. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν διακομιστές, να τους επανεκκινήσουν, να δημιουργήσουν νέες εικόνες και να επανεγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα.

Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να εκτελέσετε διαχείριση εκτός ζώνης ή πράγματα που είναι αδύνατο να κάνετε χωρίς πρόσβαση στην κονσόλα, όπως επανεκκίνηση ενός συστήματος, χωρίς αποσύνδεση, όπως μπορεί να συμβεί με το SSH.

Ο πίνακας ελέγχου παρέχει επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε υποστήριξη, χρέωση, συνεργάτες και κατάσταση λογαριασμού. Μπορούν να δουν τη χρήση της CPU, τη χρήση εύρους ζώνης και τις χρεώσεις τους με μια ματιά.

Εφαρμογές, εφαρμογές για κινητά και πρόσβαση στην κονσόλα

Ο πίνακας ελέγχου είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για κινητά, ώστε οι πελάτες να μπορούν να ελέγχουν τους διακομιστές τους εν κινήσει. Είναι επίσης χρήσιμο για μηχανικούς κατ ‘οίκον, δεδομένου ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να διαγνώσουν προβλήματα με διακομιστές από απόσταση, ακόμη και όταν ενδέχεται να μην βρίσκονται κοντά σε υπολογιστή.

Ο πίνακας ελέγχου προσφέρει πρόσβαση στην κονσόλα. Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές να χρησιμοποιούν τη γραμμή εντολών για να εκτελούν εργασίες εκτός ζώνης ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι.

Το Vultr διαθέτει επίσης πολλές δημοφιλείς εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν με ένα κλικ, όπως το Drupal, το Docker και το WordPress. Αυτό εξοικονομεί στους χρήστες πολύ χρόνο εγκατάστασης αυτών των εφαρμογών από το μηδέν.

Υποδομή και ασφάλεια Vultr

Όλες οι παρουσίες του Vultr εκτελούνται σε SSD, γεγονός που δίνει σημαντική ώθηση ταχύτητας σε σχέση με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους. Αυτό μεταφράζεται σε γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Τα SSD φιλοξενούνται σε πολύ διαθέσιμες ομάδες.

Το Vultr φιλοξενεί τρία αντίγραφα μονάδων αποθήκευσης μπλοκ για απολύσεις σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε μια μονάδα δίσκου.

Κέντρα δεδομένων

Η Vultr διαθέτει 16 κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε πολλές ηπείρους, όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία και η Αυστραλία. Το Vultr μπορεί να εξυπηρετεί ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε διεύθυνση.

Κέντρο δεδομένων Vultr

9 κέντρα δεδομένων βρίσκονται στις Η.Π.Α. με άλλα 7 σε:

 • Λονδίνο

 • Παρίσι

 • Φρανκφούρτη

 • Άμστερνταμ

 • Σιγκαπούρη

 • Τόκιο

 • Σίδνεϊ.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας πελάτης αναπτύξει διακομιστές σε κέντρα δεδομένων Vultr σε διαφορετικές τοποθεσίες, οι χρήστες θα λάβουν τη σελίδα που είναι γεωγραφικά πιο κοντά σε αυτούς.

Η αξιοπιστία και η πίστη της εταιρείας στην ταχύτητα υποστηρίζονται από την ευρεία παγκόσμια εξάπλωση κέντρων δεδομένων.

Ιδιωτικά δίκτυα

Το Vultr επιτρέπει επίσης περιφερειακά ιδιωτικά δίκτυα για έναν λογαριασμό. Ένας πελάτης μπορεί να έχει έναν διακομιστή μεσολάβησης διεπαφής, πολλούς διακομιστές υπολογιστών και να αποκλείει την αποθήκευση όλων των συνδεδεμένων.

Λογικά, θα μοιάζουν με το δικό τους δίκτυο, παρόλο που φιλοξενούνται σε μια απομακρυσμένη εταιρεία. Κάθε διακομιστής μπορεί να έχει πολλαπλές διευθύνσεις IPv4, με την επιλογή για υποστήριξη IPv6.

Το Vultr διαθέτει επίσης ανακοίνωση BGP σχετικά με τον χώρο διευθύνσεων IP ενός πελάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ένας πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δικές του διευθύνσεις IP με το Vultr.

Εξαιρετική επιλογή για προγραμματιστές

Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το API του Vultr για να εμφανίσουν αυτόματα τις παρουσίες και να ρωτήσουν την κατάστασή τους. Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται μέσω τυπικού HTTP.

Αυτό καθιστά το Vultr μια καλή επιλογή για άτομα που αναπτύσσουν διαδικτυακές εφαρμογές. Δεδομένου ότι το API χρησιμοποιεί HTTP και JSON, οι προγραμματιστές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με σχεδόν οποιαδήποτε γλώσσα δέσμης ενεργειών, καθώς πολλές από αυτές περιέχουν ήδη βιβλιοθήκες για να χειριστούν και τις δύο αυτές μεθόδους.

Οι διακομιστές ενός πελάτη που διανέμονται σε κέντρα δεδομένων θα αποτύχουν σε περίπτωση που κάποιος πέσει για επιπλέον αξιοπιστία χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση IP.

Υποστήριξη πελατών, ώρα λειτουργίας και χρέωση

Η τεχνική υποστήριξη αντιμετωπίζεται με τη δημιουργία εισιτηρίων μέσω του ταμπλό. Η ομάδα υποστήριξης πελατών της Vultr δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη.

Η Vultr διαθέτει επίσης μια εκτενή ενότητα τεκμηρίωσης στον ιστότοπό της που καλύπτει μια σειρά κοινών διοικητικών εργασιών. Θα πρέπει να ταιριάζει σε όλους από αρχάριους έως έμπειρους οδηγούς Unix / Linux.

Τα θέματα περιλαμβάνουν την εγκατάσταση και διαμόρφωση Linux, διακομιστές ιστού και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές.

Εγγύηση και αποζημίωση

Η εταιρεία ισχυρίζεται α 100% κόμβος κεντρικού υπολογιστή και χρόνος λειτουργίας δικτύου στο SLA του.

Η Vultr προσφέρει πιστώσεις χρόνου λειτουργίας σε περίπτωση που η εταιρεία υποστεί διακοπή λειτουργίας, έως και 672 ώρες σε περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας για επτά ώρες.

Χρέωση υπηρεσιών φιλοξενίας

Η Vultr δεν έχει μακροπρόθεσμα συμβόλαια, γεγονός που δίνει στους πελάτες περισσότερη ευελιξία. Το Vultr μπορεί να χρεώνει χρήστες είτε κατά το μήνα είτε ανά ώρα.

Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν με δημοφιλείς πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Περίληψη

Η Vultr είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που ειδικεύεται στο cloud computing και το πιο σημαντικό, γρήγορα υπολογιστικό νέφος. Είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν μια προσαρμόσιμη εμπειρία.

Με πολλαπλά κέντρα δεδομένων και αποθήκευση SSD, το Vultr είναι μια αξιόπιστη επιλογή για σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή.

Εάν είστε προγραμματιστής ιστού – μόλις ξεκινήσετε ή με χρόνια εμπειρίας – είναι μια καλή επιλογή. Επισκεφτείτε το Vultr.com
τώρα για να δούμε αν είναι κατάλληλα για εσάς.

Συχνές ερωτήσεις Vultr

 • Τι είδους φιλοξενία προσφέρει η Vultr?

  Η Vultr προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας cloud: Vultr Cloud Compute (VC2) και Vultr Dedicated Instances (αποκλειστικοί διακομιστές cloud). Ο τρίτος τύπος προγράμματος φιλοξενίας είναι ένας συμβατικός αποκλειστικός διακομιστής που ονομάζεται Bare Metal Simplified.

 • Το Vultr έχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας?

  Το Vultr δεν παρέχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Η μόνη οδός υποστήριξης πελατών που προσφέρει η Vultr είναι ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων μέσω email. Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν ένα εισιτήριο στην ομάδα υποστήριξης με γενικές ερωτήσεις, ενώ οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν επίσης να υποβάλουν τεχνικά ερωτήματα.

 • Τι είδους αποθηκευτικό χώρο προσφέρει η Vultr?

  Μαζί με τους ισχυρούς διακομιστές cloud και τις υπηρεσίες φιλοξενίας, η Vultr προσφέρει καθαρά χώρο αποθήκευσης SSD. Τα μεγαλύτερα διαθέσιμα πακέτα αποθήκευσης περιλαμβάνουν είτε μπλοκ αποθήκευσης SSD 2 × 240 GB, εναλλακτικά μπλοκ SSD 4 × 120 GB.

 • Πώς λειτουργεί η ωριαία χρέωση με το Vultr?

  Η Vultr χρεώνει όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε ωριαία τιμή. Μέχρι μηνιαίο όριο τιμών 672 ωρών (28 ημέρες) του διαδικτυακού χρόνου, οι χρήστες χρεώνονται με τις αντίστοιχες ωριαίες τιμές τους. Ο διαδικτυακός χρόνος που ξεπερνά τις 28 ημέρες έρχεται χωρίς επιπλέον κόστος. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε συμβόλαιο διακομιστή αποκλειστικής χρήσης της Bare Metal και συνδεθήκατε στο Διαδίκτυο για 592 ώρες τον προηγούμενο μήνα, θα χρεωθείτε 592 x την ωριαία τιμή σας.

 • Πώς υπολογίζεται η χρέωση εύρους ζώνης?

  Οι χρεώσεις εύρους ζώνης δεν υπολογίζονται σε μεμονωμένη εισερχόμενη ή εξερχόμενη βάση. Οι συνολικές χρεώσεις εύρους ζώνης της φιλοξενίας cloud ή του αποκλειστικού προγράμματος διακομιστή καθορίζονται από το υψηλότερο εύρος ζώνης είτε της εισερχόμενης είτε της εξερχόμενης κίνησης. Εάν έχετε εύρος ζώνης εισόδου 15 GB και εύρος ζώνης εξόδου 8 GB, θα χρεωθείτε για εύρος ζώνης 15 GB.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map