Το SiteBuilder.com πωλεί την απλότητα: Ζητήσαμε από 11 πραγματικούς χρήστες εάν οι αξιώσεις συσσωρεύονται

Το SiteBuilder επικεντρώνεται στην παροχή απλών, all-inclusive πακέτων δημιουργίας ιστοσελίδων σε χαμηλές τιμές.


Χαρακτηριστικά

Τα σχέδια του SiteBuilder συνοδεύονται από όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας, όπως:

 • ΕΝΑ όνομα τομέα: Οι πελάτες που αγοράζουν ένα ετήσιο πρόγραμμα με λαμβάνουν ένα δωρεάν προσαρμοσμένο όνομα τομέα για το πρώτο έτος υπηρεσίας με το SiteBuilder

 • Κατασκευαστές ιστοσελίδων: Εάν δεν διαθέτετε ήδη ιστότοπο, το SiteBuilder σας προσφέρει δύο επιλογές για να ξεκινήσετε: ένα τεστ AI Express Editor και ένα παραδοσιακός συντάκτης που προσφέρει λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης και περιλαμβάνει εκατοντάδες προσαρμόσιμα πρότυπα

 • Ανάλυση: Το SiteBuilder διαθέτει δυνατότητες συλλογής δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων, ώστε να μπορείτε να συλλέγετε πληροφορίες για τους επισκέπτες σας, ποιες σελίδες βλέπουν, πόσο καιρό πέρασαν στον ιστότοπό σας κ.ο.κ.

 • Blogging: Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο που σχετίζεται με τον ιστότοπό σας, μπορείτε να το κάνετε με τη συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία ιστολογίου
 • Λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου: Όσοι έχουν το υψηλότερο επίπεδο επί πληρωμή πρόγραμμα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας τη συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου

Προσφορές SiteBuilder υπηρεσίες email, αλλά αυτό είναι ένα πρόσθετο. Με το πρόσθετο email, μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα χρησιμοποιώντας τον τομέα του ιστότοπού σας.

Σχέδια

Το SiteBuilder προσφέρει τρία διαφορετικά σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Σημείωση: Το SiteBuilder προσφέρει στους χρήστες ένα δωρεάν πακέτο, αυτό δεν είναι πλέον μια επιλογή. Όλα τα προγράμματα SiteBuilder είναι προσφορές υψηλής ποιότητας.

Υπέρ

Το επίπεδο εισόδου Υπέρ πρόγραμμα, που είναι η πιο δημοφιλής επιλογή του SiteBuilder, συνοδεύεται από:

 • Δωρεάν φιλοξενία
 • Πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης
 • Προσαρμόσιμα πρότυπα για χρήση στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
 • Όνομα τομέα (με αγορά ενός ή δύο ετών συμβολαίου)
 • Στατιστικά στοιχεία ιστότοπου / λειτουργικότητα αναλυτικών στοιχείων
 • Διαφημίσεις για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ για τον ιστότοπό σας

Ασφάλιστρο

Το μεσαίο εύρος Ασφάλιστρο το σχέδιο είναι πανομοιότυπο με το σχέδιο Pro όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, οι πελάτες με το πρόγραμμα Premium λαμβάνουν υποστήριξη προτεραιότητας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Το υψηλό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Το πρόγραμμα βασίζεται στο πρόγραμμα Premium προσθέτοντας υποστήριξη για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα εξακολουθείτε να έχετε τις ίδιες δυνατότητες και λειτουργίες με αυτές των προγραμμάτων Pro και Premium, καθώς και υποστήριξη προτεραιότητας.

Τιμολόγηση και πληρωμές

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε για τη συνδρομή σας κάθε μήνα, ετησίως ή κάθε δύο χρόνια. Όσοι επιλέγουν μια εκτεταμένη σύμβαση θα λάβουν ένα δωρεάν όνομα τομέα και χαμηλότερες τιμές ανά μήνα μακροπρόθεσμα.

Για να πληρώσετε για τα προγράμματα φιλοξενίας σας, το SiteBuilder δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες (συμπεριλαμβανομένων των Visa, MasterCard, Discover και American Express), καθώς και PayPal.

Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων και επιστροφής χρημάτων

Το SiteBuilder προσφέρει στους πελάτες του εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας εντός 14 ημερών, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, μείον τυχόν χρεώσεις που σχετίζονται με το όνομα τομέα.

Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας μετά τις 14 ημέρες, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του SiteBuilder μπορεί να προσεγγιστεί με έναν από τους τρεις τρόπους:

 1. Τηλέφωνο
 2. Ζωντανή συζήτηση
 3. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε με το SiteBuilder μέσω email, η ομάδα σας ζητά να τους αφήσετε 24-48 ώρες να απαντήσουν.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε, θα δοθεί προτεραιότητα σε πελάτες με τα προγράμματα Premium ή eCommerce.

Όσον αφορά τους πόρους αυτοβοήθειας, το SiteBuilder.com προσφέρει μια βάση γνώσης με δυνατότητα αναζήτησης, η οποία περιλαμβάνει απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με θέματα όπως δημιουργία ιστότοπων, ονόματα τομέων και email.

συμπέρασμα

Το SiteBuilder παρέχει πακέτα ιστότοπων all-in-one που περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Η εταιρεία δεν προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, αλλά κάποιος που ψάχνει μια απλή, εύχρηστη επιλογή δημιουργίας και φιλοξενίας ιστότοπων θα ήταν ευχαριστημένος με την απλότητα του SiteBuilder. Όσοι χρειάζονται έναν ιστότοπο πέρα ​​από έναν απλό ιστότοπο και ιστολόγιο θα τα πάνε καλά, ωστόσο, να αναζητήσουν μια πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά προσφορά.

Συχνές ερωτήσεις για το SiteBuilder.com

 • Τι είναι το SiteBuilder?

  Το SiteBuilder είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα έναν λειτουργικό ιστότοπο. Είναι σχεδιασμένο να είναι εύκολο στη χρήση, επομένως δεν χρειάζεστε καμία γνώση για την ανάπτυξη ιστού ή κώδικα. Το SiteBuilder.com είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που παρέχει πρόσβαση σε αυτό το εργαλείο. Υπάρχουν τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map