Site5 Hosting Review: Φιλοξενία για σοβαρούς σχεδιαστές; Θα είμαστε ο κριτής αυτού.

Εισαγωγή στο Site5

Το Site5 ιδρύθηκε το 2002 και λέει ότι η ποιότητα των υπηρεσιών είναι η υψηλότερη προτεραιότητά της. Η διεύθυνση αλληλογραφίας της εταιρείας βρίσκεται στο Ώστιν του Τέξας και υπερηφανεύεται για την ύπαρξη εσωτερικού τμήματος υποστήριξης. Οι δυνατότητες φιλοξενίας απευθύνονται σε πελάτες που χρειάζονται κάποιο βαθμό ευελιξίας, αλλά διατίθενται στην αγορά χωρίς υπερβολική τεχνική ορολογία. Αυτό καθιστά το Site5 έναν καλό οικοδεσπότη για σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων, καθώς συχνά χρειάζονται ένα σταθερό σύνολο λειτουργιών χωρίς το βάρος της συνεχούς διαχείρισης διακομιστή.


Σε πολλά σχέδια, η μηνιαία χρέωση είναι διαθέσιμη, εκτός από τα τυπικά ετήσια και εξαμηνιαία συμβόλαια. Δωρεάν υπηρεσίες μετανάστευσης περιλαμβάνονται επίσης σε κάθε σχέδιο που διαφημίζεται αυτήν τη στιγμή.

Βασικά χαρακτηριστικά υπηρεσίας

Το Site5 έχει τρεις κατηγορίες υπηρεσιών: κοινόχρηστο, μεταπωλητή και VPS. Οι λειτουργίες που βλέπετε θα διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία φιλοξενίας που αναζητάτε.

Η κοινή φιλοξενία με το Site5 δεν περιλαμβάνει το cPanel, το οποίο είναι πιθανώς η πιο αξιοσημείωτη διαφορά από τον μεταπωλητή και το VPS. Αντ ‘αυτού, οι πελάτες έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου Backstage, ο οποίος είναι ιδιόκτητος. Σε όλα τα σχέδια, ο χώρος στο δίσκο και το εύρος ζώνης δεν είναι μετρημένοι και το Site5 είναι σπάνιο, καθώς εξηγεί με σαφήνεια την πολιτική πόρων χωρίς μετρήσεις.

Τα προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών είναι μια καλύτερη επιλογή εάν θέλετε το cPanel. Μπορείτε να διαιρέσετε το χώρο σας όπως θέλετε και να μεταπωλήσετε όσα σχέδια θέλετε. Η αντιστάθμιση είναι ο περιορισμένος χώρος και το εύρος ζώνης, αν και το όριο πιθανότατα δεν θα ήταν περιοριστικό για την πλειονότητα των ανεξάρτητων ή αυτοαπασχολούμενων σχεδιαστών ιστοσελίδων ή προγραμματιστών.

Η φιλοξενία VPS διατίθεται με μία γεύση: μόνο με πλήρη διαχείριση. Περιλαμβάνει έναν καθορισμένο αριθμό πυρήνων, μια καθορισμένη κατανομή RAM και σταθερό εύρος ζώνης και εκχωρήσεις χώρου. Παρέχονται cPanel και WHM, αλλά χρεώνονται ως επιπλέον. εάν δεν θέλετε να πληρώσετε, μπορείτε να επιλέξετε τον πίνακα ελέγχου SiteAdmin.

Διακομιστές και υποδομές

Το Site5 θέλει να επισημάνει ότι δεν υπερβαίνει τους διακομιστές του. Στα προγράμματα VPS, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων του CentOS, αν και μερικές είναι λιγότερο πλούσιες σε χαρακτηριστικά από άλλες.

Το Site5 ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί κέντρα δεδομένων σε διάφορες παγκόσμιες τοποθεσίες. Ωστόσο, κατά τη διαδικασία εγγραφής, μπορέσαμε να επιλέξουμε μόνο την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων των κεντρικών ΗΠΑ. Δεν είναι σαφές γιατί το Site5 δεν προσέφερε άλλες τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, επειδή γνωρίζουμε ότι αυτή η επιλογή ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν, με περισσότερες από 19 διαφορετικές τοποθεσίες σε προσφορά.

Υποστήριξη

Το Site5 έχει το δικό του τμήμα υποστήριξης, το οποίο φαίνεται να είναι μια αγγλόφωνη ομάδα. Είναι διαθέσιμο 24/7. Η ομάδα φροντίζει για ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία και πραγματοποιεί επίσης μετεγκαταστάσεις ιστότοπων για νέους πελάτες δωρεάν.

Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές περιορίζουν την ελεύθερη μετεγκατάσταση σε έναν μόνο λογαριασμό cPanel, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι το Site5 προχωρά πολύ περισσότερο. θα μεταφέρει έως και 25 λογαριασμούς cPanel όταν γίνετε για πρώτη φορά πελάτης. Θα μετεγκαταστήσει επίσης λογαριασμούς εκτός cPanel, έως και 10. Το πολύ, αυτό είναι ασυνήθιστα γενναιόδωρο. Η μετεγκατάσταση εκτός cPanel περιλαμβάνει μόνο βάσεις δεδομένων και αρχεία, επομένως οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι λογαριασμοί FTP θα πρέπει να αναδημιουργηθούν. Για πλήρως διαχειριζόμενο VPS, αυτό είναι ένα απαλό όριο. η εταιρεία λέει ότι είναι ανοιχτή στη μετεγκατάσταση περισσότερων λογαριασμών, εάν τους χρειάζεστε. Οι μετεγκαταστάσεις πραγματοποιούνται μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά η υπηρεσία προσφέρεται 24/7 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η εταιρεία λέει ότι οι πράκτορες υποστήριξης πελατών της επιδιορθώνουν πλήρως τα ίδια τα ζητήματα, αντί να ζητούν από τους πελάτες να εφαρμόσουν μια αλλαγή και στη συνέχεια να τη δοκιμάσουν για να δουν εάν λειτουργεί.

Το Site5 λέει ότι προσφέρει εγγυημένο χρόνο απόκρισης για τους τεχνικούς υποστήριξης. Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στον ιστότοπό του, επομένως θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών της εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες.

Εγγυήσεις και SLA

Το Site5 διαθέτει δύο εγγυήσεις ικανοποίησης. Ανάλογα με τον τύπο της φιλοξενίας ιστού που επιλέγετε, θα λάβετε 15 ή 45 ημέρες για να δοκιμάσετε την υπηρεσία της. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών ισχύει για την κοινή χρήση και τη φιλοξενία μεταπωλητών, ενώ η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών αφορά τη φιλοξενία VPS. Τα ονόματα τομέα και οι υπηρεσίες εξαιρούνται από την εγγύηση.

Ως πελάτης του Site5, θα έχετε επίσης εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9%, υποστηριζόμενο από πιστώσεις υπηρεσιών. Καθώς αυξάνεται το ποσό του χρόνου διακοπής, το ποσό της πίστωσης αυξάνεται επίσης, έως ένα μέγιστο μηνιαίο ποσό πίστωσης 100%. Και πάλι, διαφορετικά σχέδια έχουν διαφορετικές πιστωτικές δομές. Ωστόσο, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες στη σελίδα εγγύησης του Site5. Εάν πιστεύετε ότι ο μη προγραμματισμένος χρόνος διακοπής λειτουργίας έχει υπερβεί το 0,1%, θα πρέπει να υποβάλετε μια μη αυτόματη αξίωση στο τμήμα χρέωσης.

Περίληψη

Το Site5 εμπορεύεται τα πακέτα φιλοξενίας του σχετικά με την ευελιξία, την ευκολία χρήσης και την ποιότητα της υποστήριξης και έχει σκεφτεί σαφώς για το τι θέλουν οι σχεδιαστές ιστοσελίδων και οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές από τη φιλοξενία. Η λήψη των δεδομένων σας από τον παλιό κεντρικό υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι απλή χάρη στις άφθονες δωρεάν μετεγκαταστάσεις και η εκτέλεση ενός πολλαπλού ιστότοπου VPS γίνεται πολύ πιο εύκολη με την παρεχόμενη υπηρεσία διαχείρισης. Τα πιθανά μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την έλλειψη αποκλειστικών προγραμμάτων διακομιστή και το γεγονός ότι οι τοποθεσίες διακομιστών εκτός των ΗΠΑ δεν είναι πάντα διαθέσιμες.

Site5 Συχνές Ερωτήσεις

 • Πού βρίσκεται η εταιρεία?

  Η διεύθυνση αλληλογραφίας του Site5 βρίσκεται στο Χιούστον, TX στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 • Το Site5 ειδικεύεται σε φιλοξενία Linux ή Windows?

  Όχι. Το Site5 προσφέρει φιλοξενία Linux μόνο.

 • Το Site5 προσφέρει φιλοξενία VPS?

  Ναί. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS είναι διαθέσιμη.

 • Τι εγγύηση ικανοποίησης προσφέρεται?

  Τα κοινόχρηστα και μεταπωλητικά σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Τα πακέτα VPS συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών. Πέρα από αυτήν την περίοδο 45 ημερών ή 15 ημερών, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων εάν ακυρώσετε.

 • Οι τιμές ανανέωσης είναι περισσότερες από την τιμή εισαγωγής?

  Σε ορισμένες περιπτώσεις, ναι. Το Site5 προσφέρει εκπτώσεις εάν πληρώσετε εκ των προτέρων. Μπορείτε να κλειδώσετε την αρχική έκπτωση πληρώνοντας έως και δύο χρόνια.

 • Ποιες επιλογές υποστήριξης παρέχονται?

  Το Site5 προσφέρει υποστήριξη μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7, ενώ η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 π.μ. – 6 μ.μ. EST (UTC -0500).

 • Σε ποιες γλώσσες διατίθεται τεχνική υποστήριξη?

  Η υποστήριξη διατίθεται μόνο στα Αγγλικά.

 • Ποιος είναι ο ελάχιστος συμβατικός όρος?

  Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν έναν μήνα τη φορά ή μπορούν να πληρώσουν εκ των προτέρων, έως και δύο χρόνια. Μην ξεχνάτε ότι το Site5 δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων πέραν της αρχικής περιόδου επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, οπότε αν ακυρώσετε μερικώς μέσω του κύκλου χρέωσής σας, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.

 • Τι περιορισμοί χώρου και μεταφοράς δεδομένων υπάρχουν?

  Το Site5 προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης σε προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τα προγράμματα μεταπωλητών και VPS περιορίζονται από το μέγεθος του δίσκου και το εύρος ζώνης του συγκεκριμένου προγράμματος.

 • Το Site5 προσφέρει πακέτα μεταπωλητών?

  Ναί. Υπάρχουν πολλά σχέδια μεταπωλητών, ώστε να μπορείτε να διαιρέσετε και να μεταπωλήσετε χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων σε πελάτες ή πελάτες.

 • Πώς μπορώ να μετεγκαταστήσω τον υπάρχοντα ιστότοπό μου?

  Το Site5 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ολόκληρου του ιστότοπού σας. Η δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης περιορίζεται σε 25 λογαριασμούς cPanel ή 10 λογαριασμούς εκτός cPanel. Οι λογαριασμοί εκτός cPanel μπορούν να μετεγκατασταθούν μόνο σε περιορισμένη βάση.

 • Τι προσφέρονται πίνακες ελέγχου?

  Τα σχέδια φιλοξενίας έρχονται με το Backstage, το προσαρμοσμένο θέμα cPanel του Site5. Τα σχέδια μεταπωλητών συνοδεύονται από το cPanel / WHM. Τα προγράμματα VPS είναι διαθέσιμα με το Backstage, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το cPanel / WHM με επιπλέον χρέωση.

 • Ποιες επιλογές πληρωμής υποστηρίζονται?

  Εκτός από τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, οι πελάτες μπορούν επίσης να πληρώσουν μέσω PayPal.

 • Τι είναι η εφεδρική πολιτική του Site5?

  Τα αντίγραφα ασφαλείας του διακομιστή πραγματοποιούνται κάθε βράδυ και διατηρούνται για 7 ημέρες. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες επιλογές για την εκτέλεση των δικών σας αντιγράφων ασφαλείας.

 • Είναι το Site5 μια καλή επιλογή για πολλούς ιστότοπους?

  Ναί. Προσφέρει πολλές επιλογές για πολλούς ιστότοπους. Μερικά από τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν απεριόριστη υποστήριξη τομέα.

 • Τι γλώσσες ανάπτυξης υποστηρίζει το Site5?

  Τα προγράμματα φιλοξενίας Linux υποστηρίζουν Perl, PHP, Python, Ruby και Ruby on Rails.

 • Το Site5 διαθέτει προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ?

  Ναί. Τα προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ για εργαλεία όπως το WordPress μπορούν να εγκατασταθούν μέσω του πίνακα ελέγχου Site5 SiteAdmin ή μέσω της λειτουργίας Softaculous στο cPanel.

 • Το Site5 προσφέρει υποστήριξη Magento?

  Ναί. Το Magento υποστηρίζεται πλήρως από το Site5, ακόμη και σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.

 • Το Site5 προσφέρει υπηρεσίες CDN?

  Ναί. Περιλαμβάνεται υποστήριξη CloudFlare.

 • Διαθέτει μειωμένα σχέδια για σχολεία και μη κερδοσκοπικούς σκοπούς?

  Το Site5 δεν προσφέρει δωρεάν φιλοξενία για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map