Sedo Domain Parking Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών της Parking Parking Sedo Domain;

Sedo – Αγορά ονόματος τομέα

Το Sedo.com είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές ονόματος τομέα στο Διαδίκτυο, διευκολύνοντας κατά μέσο όρο 3.500 πωλήσεις ονομάτων τομέα κάθε μήνα.


Με τους αριθμούς

Οι δραστηριότητες της Sedo στην αγορά είναι εντυπωσιακές.

 • Όγκος πωλήσεων άνω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ
 • Πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες
 • Περισσότεροι από 18.000.000 διαθέσιμοι τομείς

Πώληση τομέων με Sedo

Η Sedo προσφέρει πολλές επιλογές για την πώληση των ονομάτων τομέα σας.

Αγορά τώρα – Σταθερή τιμή

Ο πιο απλός τρόπος για να πουλήσετε έναν τομέα στο Sedo είναι να ορίσετε μια τιμή “αγορά τώρα”. Αυτό επιτρέπει στους δυνητικούς αγοραστές να γνωρίζουν ακριβώς τι ψάχνετε για ένα όνομα τομέα.

Μερικά άτομα ανησυχούν ότι θα τιμολογήσουν τον τομέα τους πολύ χαμηλά με αυτόν τον τρόπο και προτιμούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία “Πραγματοποίηση προσφοράς” (δείτε παρακάτω). Αυτός είναι συνήθως ο λανθασμένος τρόπος να πάτε.

Οι αγοραστές τείνουν να υποτιμούν – αυτό είναι καθολικό γεγονός, επειδή όλοι ψάχνουν πάντα για μια συμφωνία. Ορίζοντας τη δική σας τιμή “Αγορά τώρα”, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα premium στην τιμή του τομέα σας.

Εάν ανησυχείτε ότι λιγότερα άτομα θα θέλουν να αγοράσουν έναν τομέα λόγω μιας φαινομενικά «σταθερής» τιμής, μην είστε – Οι τομείς “Αγορά τώρα” στο Sedo είναι 3 φορές πιο πιθανό να αγοραστούν από τους τομείς “Πραγματοποίηση προσφοράς”. Οι περισσότεροι αγοραστές βλέπουν τους τομείς “Αγορά τώρα” ως πιο εύκολο να αποκτήσουν. ξέρουν τι τους ζητείται και αν είναι πρόθυμοι να το πληρώσουν. Αυτή η απλοποίηση επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία πωλήσεων τομέα.

Κάνετε την προσφορά

Μια πιο περίπλοκη προσέγγιση – αλλά που μπορεί δυνητικά να αποφέρει υψηλότερες αποδόσεις, ειδικά με σπάνια ή premium πεδία – είναι η επιλογή “Πραγματοποίηση προσφοράς”.

Με αυτήν τη μέθοδο πώλησης, τα ονόματα τομέα παρατίθενται στη βάση δεδομένων της Sedo χωρίς σταθερή τιμή, αλλά μάλλον ένα κουμπί “Πραγματοποίηση προσφοράς”, επιτρέποντας σε δυνητικούς αγοραστές να επικοινωνήσουν μαζί σας με την προσφορά τους.

Αυτή είναι μια μακρύτερη και πιο περίπλοκη διαδικασία.

Άμεση δημοπρασία

Εάν θέλετε να προσπαθήσετε να λάβετε την υψηλότερη δυνατή τιμή για ένα όνομα τομέα, μπορείτε να εκτελέσετε μια απευθείας δημοπρασία.

Με μια άμεση δημοπρασία, η Sedo παραθέτει το όνομα τομέα σας στην αρχική τους σελίδα και στα σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορείτε να ορίσετε την ελάχιστη (αποθεματική) τιμή σας. Οι δημοπρασίες διεξάγονται για μια εβδομάδα.

Η Sedo χρεώνει μη επιστρέψιμη χρέωση για τη διεξαγωγή δημοπρασιών – το πληρώνετε την παραμονή, εάν ο τομέας σας δεν πωλείται. Εξαιτίας αυτού και του περιορισμένου χρονικού διαστήματος των δημοπρασιών, αυτή η επιλογή είναι πιθανώς μόνο μια καλή ιδέα με premium ονόματα τομέα που είναι πολύ πιθανό να πουλήσουν.

Δημοπρασίες Marketplace

Μπορείτε πραγματικά να συνδυάσετε αυτές τις διαφορετικές επιλογές σε μια υπηρεσία που καλεί η Sedo “Marketplace Auction”. Λειτουργεί έτσι: Μόλις λάβετε μια προσφορά σε έναν τομέα, μπορείτε στη συνέχεια να ξεκινήσετε μια δημοπρασία. Η υπάρχουσα προσφορά γίνεται η ελάχιστη (αποθεματική) τιμή.

Εάν δεν υπάρχουν άλλες (υψηλότερες) προσφορές, εξακολουθείτε να είστε εγγυημένοι για την πώληση, αλλά υπάρχει πιθανότητα να λάβετε υψηλότερη προσφορά και να κερδίσετε ακόμη περισσότερα.

Υπηρεσίες μεσιτείας

Οι μεμονωμένοι τομείς που πληρούν τις προϋποθέσεις (δηλαδή, εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ονόματα τομέων) είναι κατάλληλοι για εξειδικευμένες υπηρεσίες μεσιτείας. Με αυτήν την προσέγγιση, οι ειδικοί του τομέα της Sedo εμπορεύονται ενεργά το όνομα τομέα σας σε ενεργούς πελάτες επενδυτών. Τα περισσότερα ονόματα τομέα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την υπηρεσία, αλλά μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για πολύ σπάνια ονόματα τομέα.

Sedo MLS

Όλα τα ονόματα τομέα που έχουν καταχωριστεί προς πώληση στο Sedo.com διατίθενται επίσης σε ένα μεγάλο δίκτυο καταχωρητών μέσω ενός συστήματος που ονομάζουν SedoMLS (Multiple Listing Service). Αυτή η υπηρεσία τοποθετεί την καταχώριση ονόματος domain σας σε περισσότερους από 650 ιστότοπους καταχώρησης τομέα.

Φαίνεται ότι δεν έχουμε ακόμη κριτικές για το Sedo Domain Parking.

Αγορά τομέων με Sedo

Εάν θέλετε να αγοράσετε έναν τομέα, το Sedo το κάνει πολύ εύκολο. Έχουν ένα ισχυρό εργαλείο αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρείτε το όνομα που αναζητάτε, καθώς και εκατοντάδες ή χιλιάδες εναλλακτικά σχετικά ονόματα τομέα. Εάν ο τομέας που αναζητάτε δεν έχει εγγραφεί, μπορείτε να τον καταχωρίσετε αμέσως από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν δεν περιλαμβάνεται στο Sedo, μπορείτε να ζητήσετε από έναν μεσίτη να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια πώληση. Εάν είστε ενεργός επενδυτής που επιθυμεί να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό σας με πολλά premium ονόματα τομέα, οι ειδικοί της Sedo μπορούν να βοηθήσουν και σε αυτό.

Πόροι

Η Sedo είναι επίσης υψηλής ποιότητας πάροχος σημαντικών πληροφοριών για τον κλάδο τομέα.

Επειδή επεξεργάζονται τόσες πολλές συναλλαγές ονομάτων τομέα, έχουν μια μοναδική προοπτική σχετικά με τις τάσεις τιμολόγησης ονομάτων τομέα. Οι αγοραστές, οι πωλητές και οι επενδυτές ονομάτων τομέα μπορούν να περιηγηθούν στα δημόσια στατιστικά τους, αναφέροντας τα μέσα και τα κορυφαία στοιχεία πώλησης για κάθε TLD, καθώς και αριθμούς όγκου πωλήσεων και άλλα δεδομένα.

Διατηρούν μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη πληροφοριών τομέα, συμπεριλαμβανομένων άρθρων σχετικά με τη νομοθεσία τομέα. Έχουν επίσης στη διάθεσή τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τομέα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Περίληψη

Η Sedo είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές ονόματος τομέα. Όποιος ασχολείται σοβαρά με τη βιομηχανία ονόματος τομέα θα ήταν συνετό να αφιερώσει λίγο χρόνο για να εξερευνήσει τις υπηρεσίες του.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map