Καρδιά Διαδικτυακή αναθεώρηση: Αγαπούν το Resller Hosting. Θα μάθουμε αν θα τους αγαπήσετε.

Εισαγωγή στην καρδιά του Διαδικτύου

Το Heart Internet είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και επικεντρώνεται στη φιλοξενία μεταπωλητών. Στην πραγματικότητα, οι ιδρυτές τους ισχυρίζονται ότι είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν το πακέτο μεταπωλητών το 1998 (ως μέρος της Webfusion).


Το Heart Internet προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα άλλων προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως κοινόχρηστη φιλοξενία, VPS και αποκλειστική φιλοξενία.

Το Heart Internet ιδρύθηκε το 2004, αφού οι ιδρυτές του εγκατέλειψαν το Webfusion. Τώρα, όπως το Webfusion και άλλες εταιρείες φιλοξενίας όπως το 123-Reg, αποτελούν μέρος του Host Europe Group που ισχυρίζεται ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες φιλοξενίας στην ΕΕ.

Η Heart Internet αναφέρει ότι είναι η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας μεταπωλητών στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας ένα επίπεδο ευελιξίας «σε αντίθεση με οτιδήποτε προσφέρει οποιαδήποτε άλλη εταιρεία φιλοξενίας».

Σχέδια φιλοξενίας καρδιάς στο Διαδίκτυο

Το Heart Internet προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux με τρία διαφορετικά σχέδια, τα οποία επιτρέπουν επίσης κάποια προσαρμογή.

 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων Starter έχει σχεδιαστεί για μικρούς ιστότοπους. Παρέχει 5.000 MB χώρου στο Web, εύρος ζώνης 30.000 MB και επιτρέπει έναν ιστότοπο. Ωστόσο, προσελκύει χρέωση εγκατάστασης. Για μια επιπλέον χρέωση μπορείτε να λάβετε μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια, ένα πρόγραμμα σάρωσης ιών, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για κινητά, την ασφάλεια του ιστότοπου StopTheHacker, πολλές αντιστοιχίσεις τομέα κ.ο.κ..
 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων Home Pro έχει σχεδιαστεί για ιστότοπους που χρειάζονται επίσης λειτουργίες blogging, βάσης δεδομένων και ηλεκτρονικού εμπορίου. Παρέχει απεριόριστο χώρο στο Web και εύρος ζώνης και επιτρέπει μόνο έναν ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρόσθετα, όπως παραπάνω, εάν θέλετε να ενισχύσετε το πρόγραμμα.
 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων Business Pro έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερους οργανισμούς και μικρές επιχειρήσεις. Παρέχει απεριόριστο χώρο στο Web και εύρος ζώνης και επιτρέπει τρεις ιστότοπους. Μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα, αλλά περιλαμβάνεται ένας σαρωτής ιών και άλλα κομμάτια.

Η φιλοξενία μεταπωλητών μέσω του Heart Internet μπορεί να βασίζεται σε Windows ή Linux. Παρέχει απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης και επιτρέπει απεριόριστους τομείς. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προηγμένη υποβολή μηχανών αναζήτησης, μεγαλύτερα γραμματοκιβώτια και σαρωτή ιών email εάν το επιθυμείτε.

Το Heart Internet έχει τρία προγράμματα VPS. Κάθε ένα είναι προσαρμόσιμο και η εταιρεία σας επιτρέπει να αγοράσετε έως και 12 πυρήνες, 500 GB χώρου στο σκληρό δίσκο και 32 GB μνήμης RAM. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων που βασίζονται σε Windows ή Linux.

 • Το σχέδιο βάσης παρέχει 1 πυρήνα, χώρο δίσκου 50 GB και 1 GB μνήμη RAM.
 • Το πρόγραμμα Plus παρέχει 2 πυρήνες, χώρο δίσκου 100 GB και μνήμη RAM 3 GB.
 • Το πρόγραμμα Pro παρέχει 4 πυρήνες, χώρο δίσκου 150 GB και μνήμη RAM 6 GB.

Υπάρχουν πέντε τύποι αποκλειστικών διακομιστών για να διαλέξετε με το Heart Internet. Καθένα παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και σύνδεση 100 Mbps. Οι διακομιστές κυμαίνονται από επεξεργαστή διπλού πυρήνα 2,33 Ghz με RAM 4 GB έως επεξεργαστή 2,8 GHz και RAM 32 GB. Και πάλι, μπορείτε να επιλέξετε από λειτουργικά συστήματα που βασίζονται σε Windows και Linux.

Λειτουργία / Διακοπή λειτουργίας Διαδικτύου καρδιάς

Το κέντρο δεδομένων Heart Internet εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στελεχώνεται από την ομάδα όλο το 24ωρο. Επίσης παρακολουθείται από CCTV ανά πάσα στιγμή. Το σύμπλεγμα διακομιστών διαθέτει επίσης εφεδρικά συστήματα τροφοδοσίας σε περίπτωση διακοπής της κύριας τροφοδοσίας.

Το Heart Internet δεν κάνει υποσχέσεις αναμονής στα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας του, αλλά το προϊόν φιλοξενίας VPS διαθέτει 99,99% SLA και η αποκλειστική φιλοξενία συνοδεύεται από 99,9% SLA. Η εταιρεία θα πιστώσει τον λογαριασμό σας με μια δωρεάν ημέρα υπηρεσίας για κάθε επιπλέον ώρα εκτός λειτουργίας πέραν των τεσσάρων ωρών.

Υποστήριξη στο Διαδίκτυο καρδιάς

Το Heart Internet διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρέχει υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται μόνο μέσω ενός διαδικτυακού συστήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Το Heart Internet διαθέτει έναν χάρτη πελατών που περιγράφει την υπηρεσία που πρέπει να περιμένετε από το προσωπικό τους. Δεν κάνουν υποσχέσεις σχετικά με το χρόνο απόκρισης υποστήριξης, αλλά στοχεύουν να απαντήσουν σε αιτήματα υποστήριξης μέσα σε λίγα λεπτά από την εγγραφή τους.

Οι σελίδες Heart Internet Facebook, Google Plus και Twitter είναι πολύ ενεργές και η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να αλληλεπιδράσει με τους πελάτες της. Ωστόσο, οι πελάτες που αναζητούν υποστήριξη φαίνεται να κατευθύνονται στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, οπότε δεν υπάρχουν συντομεύσεις εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω κοινωνικών μέσων.

Διαδίκτυο καρδιάς στις ειδήσεις

Δεν υπήρξαν προφανή σκάνδαλα γύρω από το Heart Internet στις ειδήσεις. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι παρέχουν μια αρκετά σταθερή και αξιόπιστη υπηρεσία.

Πίνακας ελέγχου καρδιάς Διαδικτύου

Το Heart Internet παρέχει τον δικό του εσωτερικό πίνακα ελέγχου, το eXtend, για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και μεταπωλητών. Ο κατά παραγγελία πίνακας ελέγχου έχει μια τακτοποιημένη και τακτοποιημένη εμφάνιση και δεν είναι πολύ διαφορετικός με το cPanel με την πρώτη ματιά. Η εταιρεία παρέχει πρόσβαση σε μια χρήσιμη επίδειξη μέσω της ιστοσελίδας τους, ώστε οι μελλοντικοί πελάτες να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν, κάτι που είναι πάντα καλό σημάδι. Το eXtend του Heart Internet παρέχει επίσης στους πελάτες μια χρήσιμη εφαρμογή iPhone ή Android, παρέχοντας πρόσβαση σε πίνακες ελέγχου ιστότοπων ενώ κινείστε.

Η φιλοξενία VPS επιτρέπει την επιλογή του cPanel ή του Plesk για τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Η αποκλειστική φιλοξενία επιτρέπει την επιλογή cPanel ή WebMin.

Πρόσθετα καρδιά στο Διαδίκτυο

Τα σχέδια του Heart Internet συνοδεύονται από εγκαταστάσεις με ένα κλικ για WordPress, Joomla, Concrete5, Drupal, Nucleus CMS και άλλα, όλα εγκατεστημένα μέσω του πίνακα ελέγχου eXtend. PrestaShop, OpenCart, ZenCart και άλλα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι επίσης διαθέσιμα, μαζί με phpBB, BuddyPress και Vanilla φόρουμ και AWStats, OpenX, Open Web Analytics εργαλεία για να δείτε ποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Το Heart Internet παρέχει επίσης τη φιλοξενία του Ruby on Rails.

Στους λογαριασμούς φιλοξενίας και μεταπωλητή Ιστού παρέχεται επίσης ένα κουπόνι Google Adwords για να βελτιώσει τη συμφωνία.

Η εταιρεία επιθυμεί να αναδείξει τα πράσινα διαπιστευτήριά της στον ιστότοπο. Λειτουργεί γραφείο χωρίς χαρτί και δεσμεύεται επίσης να αντισταθμίσει τον άνθρακα μέσω της φύτευσης δέντρων και της χορηγίας του International Tree Foundation. Τα κέντρα δεδομένων του διαθέτουν σύστημα συγκράτησης ψυχρού διαδρόμου για τη βελτίωση της απόδοσης ψύξης, καθώς και ένα διαχειριζόμενο σύστημα ισχύος που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας σε όλη την εγκατάσταση.

Πολιτική εγγύησης / ακύρωσης επιστροφής χρημάτων μέσω Διαδικτύου καρδιάς

Το Heart Internet προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων «χωρίς φασαρία» 30 ημερών για πελάτες δυσαρεστημένους με την υπηρεσία του. Αυτό δεν περιλαμβάνει το κόστος ονομάτων τομέα που έχετε αγοράσει μέσω αυτών, αν και εξακολουθείτε να διατηρείτε τα δικαιώματα για αυτά. Η πολιτική επιστροφής χρημάτων δεν καλύπτει πρόσθετα που ενδέχεται να έχετε αγοράσει εκτός από το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας.

Περίληψη Διαδικτύου καρδιάς

Η εστίαση του Heart Internet στη φιλοξενία μεταπωλητών θα προσελκύσει πελάτες που πρέπει να παρέχουν χώρο σε πελάτες που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι φιλικές προς το περιβάλλον προσπάθειες που καταβάλλει η εταιρεία είναι αξιέπαινες και η εταιρεία θα απευθυνθεί σε όσους προτιμούν να γνωρίζουν ακριβώς πού φιλοξενείται ο ιστότοπός τους.

Οι πελάτες που επιθυμούν να κολλήσουν με το cPanel ενδέχεται να μην βλέπουν το Heart Internet ως καλή επιλογή. Ωστόσο, ο κατά παραγγελία πίνακας ελέγχου που προσφέρουν φαίνεται ομαλός, φιλικός προς το χρήστη και αρκετά καλός σε αυτό που πρέπει να κάνει.

Συνολικά, το Heart Internet συγκρίνεται αρκετά ευνοϊκά με πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι υπηρεσίες του είναι αρκετά περιεκτικές και η δυνατότητα προσαρμογής των περισσότερων σχεδίων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας είναι ένα μπόνους που δεν είναι συχνά διαθέσιμο στο τέλος του χαμηλού κόστους της αγοράς.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών είναι αρκετά τυπική για τη φιλοξενία ιστοσελίδων και παρέχει σιγουριά. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη χρήση ενός προσαρμοσμένου πίνακα ελέγχου, αυτό προσφέρει έναν τρόπο χωρίς κίνδυνο για να το δοκιμάσετε χωρίς δέσμευση.

Συχνές Ερωτήσεις για το Heart Internet

 • Πού βρίσκονται τα γραφεία του Heart Internet?

  Η εταιρεία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός του Νότινγχαμ.

 • Πού βρίσκονται οι διακομιστές του?

  Η εταιρεία συνήθιζε να τοποθετεί σε κέντρο δεδομένων στο Ντέρμπι του Ηνωμένου Βασιλείου. Μετακόμισε σε μια εγκατάσταση στο Λιντς το 2014, η οποία εξακολουθεί να καταλαμβάνει.

 • Το Heart Internet προσφέρει ειδική φιλοξενία και φιλοξενία VPS?

  Ναί. Επιλέξτε από λειτουργικά συστήματα Windows ή Linux.

 • Το Heart Internet προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο?

  Ναι, μόνο για κοινόχρηστη φιλοξενία. Τα κορυφαία πακέτα του προσφέρουν απεριόριστο δίσκο και εύρος ζώνης για κανονική χρήση, όπως ορίζεται στο έγγραφο όρων υπηρεσίας. Η πλειονότητα των κοινών ιστότοπων δεν θα προκαλέσει πρόβλημα.

 • Εάν εγγραφώ τώρα στο Heart Internet, θα αυξηθεί η τιμή όταν ανανεώσω?

  Η τιμολόγηση είναι συνεπής, ακόμη και κατά την ανανέωση. Ωστόσο, ενδέχεται να μπορείτε να εξασφαλίσετε έκπτωση για την επιλογή μακροπρόθεσμης διάρκειας.

 • Προσφέρει η εταιρεία τηλεφωνική υποστήριξη?

  Όχι. Η εταιρεία παρέχει υποστήριξη μόνο μέσω email.

 • Το Heart Internet έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Ναι, αλλά μόνο σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Το Heart Internet προσφέρει στους πελάτες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Δεν υπάρχει περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων για VPS ή αφοσιωμένους πελάτες φιλοξενίας.

 • Παίρνω ένα δωρεάν όνομα τομέα με εγγραφή?

  Όχι. Τα δωρεάν ονόματα τομέα δεν προσφέρονται ως προνόμιο για την εγγραφή.

 • Το Heart Internet προσφέρει εκπτώσεις ή ειδικές τιμές για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς?

  Όχι. Δεν υπάρχουν προγράμματα έκπτωσης για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.

 • Διαθέτει εγγύηση χρόνου λειτουργίας και θα λάβω πίστωση για το χρόνο διακοπής λειτουργίας?

  Το Heart Internet προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Πιστώνει 1 ημέρα για κάθε 30 λεπτά βλάβης, έως και 30 ημέρες το μήνα.

 • Μπορεί η τεχνική ομάδα να με βοηθήσει να μεταναστεύσω από τον παλιό μου οικοδεσπότη?

  Όχι. Η εταιρεία δεν προσφέρει καμία μορφή μετεγκατάστασης ή υποστήριξης μεταφοράς.

 • Ποια γλώσσα μιλά η ομάδα υποστήριξης?

  Η ομάδα υποστήριξης παρέχει υποστήριξη μόνο στα Αγγλικά.

 • Παρέχει το Heart Internet drag-and-drop sitebuilder?

  Ναι, αλλά δεν είναι δωρεάν. Προσφέρει δύο επίπεδα τιμολόγησης για το SiteDesigner και και τα δύο περιλαμβάνουν το κόστος φιλοξενίας. Κάθε λογαριασμός SiteDesigner επιτρέπει τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

 • Υπάρχουν κάποια ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας?

  Το Stopthehacker και το Siteguard είναι διαθέσιμα. Αυτές οι υπηρεσίες κοστίζουν επιπλέον.

 • Μπορώ να αγοράσω ένα πιστοποιητικό SSL με το πρόγραμμα φιλοξενίας μου?

  Υποστηρίζονται αναπτύξεις ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου και μπορούν να αγοραστούν πιστοποιητικά SSL με επιπλέον χρέωση.

 • Υποστηρίζει ο οικοδεσπότης το Magento?

  Ναί. Οι εγκαταστάσεις Magento υποστηρίζονται σε premium, VPS και αποκλειστικούς λογαριασμούς.

 • Τι προσφέρει ο πίνακας ελέγχου του Heart Internet?

  Διαθέτει έναν αποκλειστικό πίνακα ελέγχου που ονομάζεται eXtend σε κοινόχρηστους λογαριασμούς και λογαριασμούς μεταπωλητών. Οι αφοσιωμένοι πελάτες και οι πελάτες VPS μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Plesk ή το cPanel.

 • Ποιες επιλογές πληρωμής δέχεται το Heart Internet?

  Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν όλες τις κύριες πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και άμεσες χρεώσεις χωρίς χαρτί. Ορισμένες υπηρεσίες μπορούν να πληρωθούν για τη χρήση του PayPal.

 • Παρέχει CDN?

  Όχι. Μπορείτε να ενσωματώσετε ένα CDN τρίτου μέρους, εάν το επιθυμείτε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map