Pickaweb Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών Pickaweb;

Pickaweb Web Hosting

Η Pickaweb είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Λονδίνο. Ιδρύθηκαν το 1999 και είναι ένα από το Ηνωμένο Βασίλειο’παλαιότερες εταιρείες φιλοξενίας. Σήμερα φιλοξενούν δεκάδες χιλιάδες ιστότοπους, που εξυπηρετούν κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και προσωπικά bloggers.


Υπηρεσίες και ειδικότητες

Το Pickaweb προσφέρει διάφορα επίπεδα κοινής φιλοξενίας, δύο διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων VPS σε πολλά επίπεδα υπηρεσίας, αποκλειστικούς διακομιστές και προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι διαθέσιμα σε διάφορα επίπεδα, το καθένα με υψηλότερα όρια στη χρήση και την απόδοση. Είναι επίσης μεγαλύτερες ομάδες προσφερόμενων υπηρεσιών. Τα βασικά κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας χρησιμοποιούν συμβατικό υλικό, ενώ τα πακέτα κοινής φιλοξενίας Premium λειτουργούν σε καλύτερα μηχανήματα εξοπλισμένα με Solid State Drives (SSD).

Όλα τα Pickaweb’Οι προσφορές VPS είναι “βασισμένο σε σύννεφο” (αν και μερικά από τα τεχνικά αντίγραφα μάρκετινγκ τους είναι λίγο μπερδεμένα σε αυτό το σημείο). Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδιά τους VPS δεν εκτελούνται σε μεμονωμένα μηχανήματα (“γυμνό μέταλλο”), αλλά αναπτύσσονται σε ένα σύννεφο ή ένα σύμπλεγμα επεκτάσιμων υπολογιστικών πόρων. Τα πακέτα φιλοξενίας VPS, τα οποία διατίθενται σε διάφορες κατηγορίες που καθορίζονται από τη χρήση, είναι διαθέσιμα σε συμβατικά και SSD πακέτα.

Το Pickaweb προσφέρει μια μικρή προ-διαμορφωμένη επιλογή αποκλειστικών προγραμμάτων διακομιστή και επιτρέπουν επίσης προσαρμοσμένες εξέδρες.

Προσφέρουν επίσης πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών, για πελάτες που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία φιλοξενίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα προγράμματα VPS και Dedicated server από το Pickaweb έχουν την επιλογή πλήρους υπηρεσίας διαχείρισης διακομιστή.

Κέντρο δεδομένων και τεχνολογία

Όλα τα Pickaweb’Οι διακομιστές βρίσκονται στο Λονδίνο, τοποθετώντας τους κοντά σε ένα σημαντικό κέντρο παγκόσμιας χρηματοδότησης και επιχειρήσεων. Αυτό είναι επίσης ιδανικό για εταιρείες που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρέχουν περιεχόμενο σε ένα κυρίως τοπικό κοινό.

Το φυσικό κτίριο διαθέτει πολλαπλή πλεονασμό σε προστατευμένη ισχύ, HVAC, καταστολή πυρκαγιάς, συνδεσιμότητα δικτύου και επί τόπου ασφάλεια. Λειτουργεί με 100% βιώσιμη ενέργεια.

 • 24/7/365 στην ομάδα ασφαλείας του ιστότοπου
 • Αφιερωμένο N + N στη σειρά UPS
 • Κεντρικές γεννήτριες εφεδρικής ντίζελ N + 1 HV με χωρητικότητα 72 ωρών επί τόπου
 • 6 αυτόνομες αίθουσες δεδομένων στην κύρια εγκατάσταση
 • Ποικιλομορφία των μεταφορέων που προσφέρουν πλήρως ανθεκτική συνδεσιμότητα
 • Διαφορετικά σημεία εισόδου ινών στον ιστότοπο
 • Περίμετρος ύψους 3 μέτρων
 • Επανδρωμένη πύλη εισόδου οχήματος στον ιστότοπο
 • Εσωτερική και εξωτερική IP CCTV πλήρη κάλυψη ιστότοπου
 • Σύστημα ανίχνευσης διαρροών
 • Σε σύνδεση ‘πραγματικός χρόνος’ διαδραστικό σύστημα παρακολούθησης του περιβάλλοντος
 • Βιομετρικό σύστημα εισόδου
 • Πλήρης έλεγχος ταυτότητας & έλεγχος πολιτικής πρόσβασης
 • Κολώνες ασφαλείας σε περίμετρο κτιρίου
 • Ασφαλής χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις
 • Κεντρικό σύστημα καταστολής πυρκαγιάς νερού N + 1 με ανίχνευση VESDA
 • Λειτουργίες ελεύθερης ψύξης σε περιβαλλοντικές υποδομές
 • Αποτελεσματική μέτρηση και παρακολούθηση

Το Pickaweb χρησιμοποιεί διακομιστές Dell προηγμένης τεχνολογίας, με επεξεργαστές Intel Xeon E3-1220v3. Ορισμένα σχέδια συνοδεύονται από Solid State Drives (SSD).

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών

Pickaweb’Οι πελάτες απολαμβάνουν 24 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Υπάρχει επίσης μια εκτεταμένη βάση γνώσεων και ένα σύνολο βίντεο εκπαιδευτικών διαθέσιμων.

Ασφάλεια και αντίγραφα ασφαλείας

Pickaweb’Το κέντρο δεδομένων είναι φυσικά ασφαλές και το δίκτυό του προστατεύεται από πολλά επίπεδα ασφάλειας και πλεονασμού.

Ορισμένα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν premium καθημερινή εφεδρική υπηρεσία, με επαναφορά βάσει CPanel, αλλά δεν περιλαμβάνουν όλα αυτά τα προγράμματα αυτήν τη δυνατότητα.

Εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας

Η Pickaweb προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, υπό τους συνήθεις περιορισμούς:

 • Το Pickaweb δεν είναι υπεύθυνο για τη διακοπή λειτουργίας που προκαλείται από ενέργεια χρήστη ή αμέλεια του χρήστη
 • Το Pickaweb δεν είναι υπεύθυνο για τη διακοπή λειτουργίας που προκαλείται από εφαρμογές τρίτων ή παρόχους ανάντη
 • Η τακτικά προγραμματισμένη συντήρηση δεν υπολογίζεται στο χρόνο διακοπής λειτουργίας

Κόστος και πολιτικές πληρωμής

Το Pickaweb είναι λίγο πιο ακριβό από τις εταιρείες φιλοξενίας με έδρα τις ΗΠΑ που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες, αλλά είναι αρκετά ευθυγραμμισμένη με άλλες εταιρείες φιλοξενίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Εάν προβάλλετε περιεχόμενο και εφαρμογές ιστού σε αυτήν την αγορά, είναι λογικό να πληρώνετε για να έχετε ένα κέντρο δεδομένων πιο κοντά στο κοινό σας.

Όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές, καθώς και το PayPal.

Φόρος Προστιθέμενης Αξίας

Οι πελάτες με έδρα τις ΗΠΑ που έχουν συνηθίσει να μηδενίζουν το φόρο επί των πωλήσεων στο web hosting και σε άλλες υπηρεσίες μπορεί να εκπλαγούν από τον ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) Αυτή είναι μια μορφή φόρου επί των πωλήσεων που χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν είναι ένα αυστηρό ποσοστό στην τελική τιμή πώλησης, αλλά βασίζεται στα περιθώρια. (Δηλαδή, δύο προϊόντα στην ίδια τιμή για εσάς ενδέχεται να έχουν διαφορετικό ΦΠΑ και επομένως διαφορετικό κόστος).

Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ στις διαφημιζόμενες τιμές τους, αλλά η Pickaweb δεν το κάνει. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, προτού λάβετε μια απόφαση σχετικά με την εταιρεία φιλοξενίας που θα χρησιμοποιήσετε.

Περίληψη / Συμπεράσματα

Το Pickaweb είναι μια εταιρεία φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης όπου το κύριο κοινό εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό περιλαμβάνει Βρετανούς bloggers και εκδότες, επιχειρήσεις χρηματοοικονομικής βιομηχανίας με έδρα το Λονδίνο και προγραμματιστές εφαρμογών που στοχεύουν την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συχνές ερωτήσεις για το Pickaweb

 • Τι είδους σχέδια φιλοξενίας προσφέρει το Pickaweb?

  Το Pickaweb προσφέρει διάφορα επίπεδα κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας, καθώς και VPS, εικονικούς διακομιστές που βασίζονται σε σύννεφο (που είναι, ουσιαστικά, VPS), αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία μεταπωλητών.

 • Ποιες μέθοδοι πληρωμής γίνονται αποδεκτές?

  Το Pickaweb δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, καθώς και το PayPal.

 • Υπάρχει πλεονέκτημα για πληρωμή για ένα έτος ή περισσότερο εκ των προτέρων?

  Ναί. Τα ετήσια προγράμματα έχουν χαμηλότερο μηνιαίο κόστος από τα προγράμματα σε μήνα. Τα διετή σχέδια είναι ακόμη καλύτερη αξία.

 • Μπορώ να πληρώσω για τη φιλοξενία από μήνα σε μήνα?

  Ναι, στα περισσότερα σχέδια. Το χαμηλότερο επίπεδο κοινόχρηστης φιλοξενίας δεν επιτρέπει τη μηνιαία χρέωση.

 • Ποιοι άλλοι όροι πληρωμής είναι διαθέσιμοι?

  Τα περισσότερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι διαθέσιμα για μηνιαία, ετήσια και διετή χρέωση. Το χαμηλότερο επίπεδο κοινόχρηστης φιλοξενίας μπορεί να πληρώνεται για τριμηνιαία, ετήσια ή διετή. Τα προγράμματα φιλοξενίας VPS και Dedicates έχουν επιλογές χρέωσης μηνιαίων, τριμηνιαίων και ετήσιων.

 • Το Pickaweb προσφέρει οποιαδήποτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Ναί. Τα σχέδια Pickaweb συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. (Αυτό δεν ισχύει για Dedicated Servers.)

 • Τι είδους υποστήριξη προσφέρει το Pickaweb?

  Το Pickaweb προσφέρει τεχνική υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email. Έχουν επίσης μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων και εκτεταμένα εκπαιδευτικά βίντεο.

 • Θα πρέπει να πληρώσω για εγγραφή ανανέωσης στο δωρεάν όνομα τομέα μου?

  Ναί. Τα δωρεάν ονόματα τομέα είναι δωρεάν μόνο κατά το πρώτο έτος.

 • Τα σχέδια φιλοξενίας έρχονται με ένα δωρεάν όνομα τομέα?

  Ναί. Σχεδόν όλα τα σχέδια λιανικής φιλοξενίας της Pickaweb περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα. Ωστόσο, το χαμηλότερο επίπεδο κοινής φιλοξενίας δεν περιλαμβάνει όνομα τομέα.

 • Πρέπει να λάβω ένα πρόγραμμα αποθήκευσης SSD; Ποιά είναι η διαφορά?

  Το SSD, ή μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης, είναι ένας τύπος σκληρού δίσκου. Οι συμβατικοί υπολογιστές διαθέτουν περιστρεφόμενες μονάδες δίσκου (οι περισσότεροι έχουν αυτά σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές). Το SSD, παρόμοιο με τον τύπο αποθήκευσης που χρησιμοποιείται σε USB Flash Drives, είναι πολύ ταχύτερο από τους συμβατικούς περιστρεφόμενους δίσκους. Αλλά είναι επίσης πολύ πιο ακριβό. Εάν χρειάζεστε ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, τα προγράμματα φιλοξενίας SSD είναι συνήθως μια καλύτερη επιλογή.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων φιλοξενίας VPS και Cloud του Pickaweb?

  Το VPS και το Cloud Hosting είναι (συνήθως) εναλλάξιμοι όροι. Το Pickaweb χρησιμοποιεί το “Cloud hosting” για να αναφέρεται στα πακέτα VPS που έχουν δημιουργηθεί με χώρο αποθήκευσης Solid State Drive (SSD).

 • Ποιο πρόγραμμα φιλοξενίας πρέπει να λάβω?

  Αυτό εξαρτάται από το τι χρειάζεστε. Εάν δημιουργείτε ένα προσωπικό ιστολόγιο ή έναν απλό ιστότοπο για μικρές επιχειρήσεις ή τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τότε ένα από τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας είναι πιθανότατα κατάλληλο για εσάς. Εάν δημιουργείτε έναν εταιρικό διακομιστή ιστού (έναν διακομιστή για εσωτερική χρήση σε μια μεγάλη εταιρεία), έναν ιστότοπο υψηλής επισκεψιμότητας, μια εφαρμογή ιστού SaaS ή έναν άλλο τύπο ιστότοπου που είτε θα δημιουργήσει πολλή κίνηση είτε απαιτεί πολλή προσαρμοσμένη ρύθμιση, τότε ένα σχέδιο VPS (ή βάσει cloud) είναι συνήθως η σωστή επιλογή. Τα άτομα που χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό διακομιστή συνήθως γνωρίζουν ότι το χρειάζονται. Αυτό χρησιμοποιείται συχνά για τους ίδιους σκοπούς με το VPS, αλλά όταν υπάρχουν συγκεκριμένες προσαρμοσμένες απαιτήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του υλικού ή την ασφάλεια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map