Καναδική αναθεώρηση φιλοξενίας: Ο μεγάλος οικοδεσπότης από το Βορρά;

Εισαγωγή στον Καναδά Web Hosting:

Το Canadian Web Hosting είναι μια καναδική επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει ειδικά προγράμματα VPS, cloud και μεταπωλητές. Αντιμετωπίζοντας τους, θα συνεργαστείτε με μια καναδική εταιρεία, θα αξιοποιήσετε την καναδική ομάδα υποστήριξής τους και τα δεδομένα σας θα φιλοξενηθούν σε ένα από τα δύο καναδικά κέντρα δεδομένων.


Στην επιχείρηση από το 1998, αυτή η εταιρεία προσφέρει ένα πλήθος επιλογών που επικεντρώνονται στη συμμόρφωση του Καναδά. Η καναδική φιλοξενία ιστοσελίδων είναι γνωστή ως πράσινη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι μέλος του Green Business Bureau.

Υπηρεσίες Web Hosting του Καναδά & Ειδικεύσεις:

Τα προσφερόμενα προγράμματα υπηρεσιών περιλαμβάνουν: κοινόχρηστο, αποκλειστικό και εικονικό ιδιωτικό διακομιστή, cloud hosting και επιλογές προγράμματος μεταπωλητών.

Κοινή φιλοξενία:

Τα προγράμματα κοινής φιλοξενίας προσφέρονται με την επιλογή του λειτουργικού συστήματος Linux ή Windows και μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της εταιρείας ή να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες τους για τη μεταφορά του υπάρχοντος ιστότοπού σας στην καναδική webhosting. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο email και θα μπορούσαν να είναι ιδανικά για μικρές επιχειρήσεις, προσωπικούς ιστότοπους και ιστολόγια, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Αφιερωμένη φιλοξενία:

Διατίθενται διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές και εταιρικές επιλογές διακομιστών και τα οφέλη αυτού του τύπου προγράμματος περιλαμβάνουν: δωρεάν αντικαταστάσεις υλικού, εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων, πρόληψη εισβολών, επανεκκίνηση από απόσταση, ενημερώσεις ασφαλείας στο λειτουργικό σας σύστημα, τεχνική υποστήριξη σε βάση προτεραιότητας, 100% χρόνος λειτουργίας και άλλα.

Εικονικός ιδιωτικός διακομιστής:

Τα σχέδια VPS προσφέρουν εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, επιλογές πίνακα ελέγχου, επιλογή O / S και πολλά άλλα. Υπάρχει μια επιλογή VPS Linux (Xen Cloud), VPS Windows (Hyper V) και Enterprise (VMWare) VPS. Τα σχέδια έχουν πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, εξισορρόπησης φορτίου και επιλογές ανακατεύθυνσης.

Φιλοξενία Cloud:

Τα προγράμματα φιλοξενίας Cloud είναι διαθέσιμα σε κοινόχρηστες και ιδιωτικές επιλογές cloud με ποικίλο κόστος, συμπεριλαμβανομένων των Flexible Cloud VMs, του Elastic Cloud Server και των προγραμμάτων Private Cloud. Αυτά τα πακέτα προσφέρουν 100% χρόνο λειτουργίας δικτύου και το VPS με διαχειριζόμενο πρόγραμμα υποστήριξης προσφέρει επίπεδα εξυπηρέτησης προτεραιότητας.

Σχέδια μεταπωλητών:

Όσοι θέλουν να συσκευάσουν τις δικές τους καναδικές φιλοξενούμενες λύσεις μπορούν να το κάνουν, εκμεταλλευόμενοι τα καναδικά κέντρα δεδομένων του καναδικού Web Hosting και μια σειρά προσφορών λύσεων, καθώς και την υποστήριξη του καναδικού Web Hosting. Αυτή η υπηρεσία με λευκή ετικέτα προσφέρει διάφορες βαθμίδες με απεριόριστες επιλογές σε αρκετές περιοχές, όπως: ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, υποτομείς, τομείς, διακομιστές ονομάτων και βάσεις δεδομένων SQL.

Φαίνεται ότι δεν έχουμε ακόμη κριτικές για το Canadian Webhosting.

Κέντρα δεδομένων

  Το Canadian Web Hosting έχει δύο κέντρα δεδομένων:
 1. Βανκούβερ
 2. Τορόντο

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο μέσω τηλεφώνου, email ή συστήματος εισιτηρίων για να βοηθήσει σε θέματα και υπάρχει διαθέσιμη βάση γνώσης. Τα email και τα εισιτήρια υποστήριξης έχουν SLA 24 ωρών.

Ασφάλεια & Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας:

Τα αντίγραφα ασφαλείας περιλαμβάνονται σε ορισμένα σχέδια, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε μεμονωμένα σχέδια για τη συχνότητα. Υπάρχουν επίσης υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, οι οποίες μπορούν να παραγγελθούν για επιλογές τοπικών αντιγράφων δεδομένων, εφεδρικών αντιγράφων εκτός θέσης και διακομιστή αντιγράφων ασφαλείας με χρέωση ανά GB και ανά μήνα. Ορισμένα σχέδια προσφέρουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Επιπλέον, το Canadian Web Hosting προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς, εάν έχετε έναν ιστότοπο με άλλον κεντρικό υπολογιστή.

Από άποψη ασφάλειας, πρόληψη εισβολής, προστασία DDoS, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, υπηρεσίες τείχους προστασίας και VPN, τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού και διαχειριζόμενες επιλογές ασφαλείας σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε υπηρεσίες βάσει αμοιβής με βάση αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν πακέτα για προστασία από εισβολές, για προστασία στο διαδίκτυο και για ετοιμότητα PCI.

Χρέωση & Πολιτικές πληρωμής

Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στο webhosting. Το Canadian Web Hosting προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών για λογαριασμούς για πρώτη φορά, εκτός από αποκλειστικούς διακομιστές ή για πρόσθετες χρεώσεις, όπως εγκατάσταση λογισμικού. Η χρέωση γίνεται μηνιαία εκ των προτέρων μέσω πολλαπλών επιλογών πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα, PayPal, μεταφορά email INTERAC, τραπεζικό έμβασμα ή επιταγή. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις σύμβασης και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα:

  Πλεονεκτήματα:
 • 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, 100% χρόνος λειτουργίας για ειδικά προγράμματα.
 • Καναδικά κέντρα δεδομένων
 • Μεγάλη γκάμα επιλογών και πρόσθετων προγραμμάτων
 • Προσιτότητα
 • Δεν απαιτούνται συμβόλαια
 • cPanel
 • Σενάρια αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης
 • Ένας αριθμός δωρεάν σχεδιασμών ιστοσελίδων από ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
 • Μεγάλη γκάμα VPS & Επιλογές cloud
 • Πιθανά μειονεκτήματα:

 • Με ένα 24ωρο SLA για εισιτήρια υποστήριξης σε ορισμένα σχέδια θα μπορούσε να μεταφραστεί σε χρόνο διακοπής.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, 100% για ειδικά προγράμματα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 60 ημερών.

Συμπέρασμα καναδικού Web Hosting:

Εάν θέλετε ή χρειάζεστε τον ιστότοπό σας που φιλοξενείται στον Καναδά, υπάρχουν πολλές επιλογές και η καναδική φιλοξενία ιστοσελίδων, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, τη γνώση και την τήρησή τους στα πρότυπα απορρήτου και ασφάλειας του Καναδά, την περιττή υποδομή και την τοπική παρουσία, αυτός είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που εσείς μπορεί να θέλει να σκεφτεί.

Συνήθεις ερωτήσεις για την Καναδική Ιστοσελίδα

 • Προσφέρουν προγράμματα φιλοξενίας Windows και Linux?

  Ναι, το Canadian Web Hosting παρέχει προγράμματα φιλοξενίας για Windows και Linux. Αν και και τα δύο σύνολα σχεδίων έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, τα προγράμματα φιλοξενίας των Windows είναι λίγο πιο ακριβά.

 • Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζω?

  Όταν παραγγέλνετε φιλοξενία από την εταιρεία, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Ωστόσο, οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι ενδέχεται να χρεωθούν φόροι ανάλογα με το πού βρίσκονται.

 • Πώς μπορώ να πληρώσω για τη φιλοξενία μέσω καναδικού Ιστού?

  Το Canadian Web Hosting είναι ευέλικτο και επιτρέπει στους πελάτες του τη δυνατότητα να επιλέγουν διαφορετικούς όρους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων μηνιαίων και ετήσιων προγραμμάτων.

  Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν για τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μεγάλες πιστωτικές κάρτες, PayPal, τραπεζικά εμβάσματα ή επιταγή.

 • Διαχειρίζονται οι αποκλειστικοί διακομιστές?

  Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία αποκλειστικών προγραμμάτων διακομιστή, ορισμένα από τα οποία διαχειρίζονται.

  Όταν επιλέγετε έναν διαχειριζόμενο διακομιστή, όχι μόνο αποκτάτε αποκλειστικό διακομιστή με μνήμη RAM, αποκλειστικούς επεξεργαστές και χώρο στο σκληρό δίσκο, αλλά λαμβάνετε επίσης πλήρη υποστήριξη από το τεχνικό προσωπικό του καναδικού ιστού.

  Η υποστήριξη περιλαμβάνει εγκαταστάσεις λογισμικού, αντικαταστάσεις υλικού και διαχείριση διακομιστή.

 • Προσφέρουν εγγραφή τομέα?

  Ναι, το Canadian Web Hosting παρέχει υπηρεσίες εγγραφής τομέα, αλλά μόνο όταν εγγραφείτε σε πρόγραμμα φιλοξενίας.
  Μερικά από τα προγράμματα φιλοξενίας επιτρέπουν πολλούς τομείς που σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους. Είναι δυνατό να αποκτήσετε απόρρητο τομέα κατά την εγγραφή ενός τομέα με επιπλέον χρέωση.

 • Το Canadian Web Hosting έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Το Canadian Web Hosting προσφέρει εγγύηση 60 ημερών χωρίς ερωτήσεις. Ωστόσο, το αίτημα ακύρωσης πρέπει να υποβληθεί γραπτώς μέσω email, φαξ ή κανονικού ταχυδρομείου.

  Μόνο για πρώτη φορά οι πελάτες δικαιούνται επιστροφή χρημάτων και ορισμένες υπηρεσίες όπως πιστοποιητικά SSL δεν επιστρέφονται.

 • Προσφέρουν προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και προστασίας δεδομένων?

  Ναι, η εταιρεία προσφέρει διάφορα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός του ιστότοπου και περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας SQL.

 • Τι πίνακες ελέγχου χρησιμοποιούνται?

  Παρέχουν cPanel για προγράμματα που βασίζονται σε Linux ή Plesk για προγράμματα που βασίζονται σε Windows.

 • Πώς παρέχει το Canadian Web Hosting υποστήριξη πελατών?

  Οι πελάτες που χρειάζονται βοήθεια για την επίλυση των τεχνικών τους προβλημάτων μπορούν να λάβουν βοήθεια από την εταιρεία στέλνοντας email στο τεχνικό ερώτημα του προσωπικού, υποβάλλοντας εισιτήρια υποστήριξης ή κάνοντας ένα τηλεφώνημα. Η υποστήριξη παρέχεται στα Αγγλικά και είναι διαθέσιμη 24/7.

 • Πού φιλοξενεί το Canadian Web τις υπηρεσίες του?

  Το Canadian Web Hosting δεν έχει μόνο τα κεντρικά του γραφεία στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας, αλλά και ένα κέντρο δεδομένων σε αυτήν την τοποθεσία, καθώς και άλλες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον Καναδά.

 • Ποια είναι η εγγύηση λειτουργίας τους?

  Το Canadian Web Hosting υπόσχεται 99,9% χρόνο λειτουργίας σε όλα τα σχέδιά του. Εάν η εταιρεία δεν εκπληρώσει αυτό το κατώτατο όριο, θα πιστώσει τον λογαριασμό σας κατά ένα ποσοστό του μηνιαίου λογαριασμού σας βάσει ενός προγράμματος προμηθειών.

  Για να λάβουν την πίστωση, οι πελάτες πρέπει να υποβάλουν αίτημα εντός 1 εργάσιμης ημέρας μετά το τέλος του μήνα κατά τον οποίο πραγματοποιήθηκε ο χρόνος διακοπής.

 • Τι γλώσσες προγραμματισμού και scripting υποστηρίζουν?

  Η υποστήριξη για όλες τις ευρέως χρησιμοποιούμενες γλώσσες, βάσεις δεδομένων και πλαίσια είναι διαθέσιμη σε όλα τα σχέδια και περιλαμβάνει Perl, Python, PHP, ASP .NET 4.0 και SQL.

 • Έχουν σχέδια μεταπωλητών?

  Ναι, η εταιρεία προσφέρει τρία προγράμματα μεταπωλητών που βασίζονται σε Linux. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα κοινόχρηστα σχέδια. Περιλαμβάνουν επίσης μια δυνατότητα λευκής ετικέτας για να βοηθήσουν τους πελάτες να δημιουργήσουν τη δική τους επωνυμία φιλοξενίας.

 • Το Canadian Web Hosting θα με βοηθήσει να μεταφέρω τον υπάρχοντα ιστότοπό μου στον κεντρικό υπολογιστή τους?

  Ναι, η εταιρεία θα μεταφέρει το περιεχόμενο του παλιού σας ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος domain, στους νέους διακομιστές.

  Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για κοινόχρηστα προγράμματα Linux ή Windows με υπηρεσία για τουλάχιστον ένα χρόνο. Η εταιρεία δεν εγγυάται ότι ο ιστότοπος θα μεταφερθεί πλήρως και υπάρχει όριο 2 GB.

  Ισχύουν άλλοι περιορισμοί, επομένως επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Καναδικού Web Hosting για περισσότερες λεπτομέρειες.

 • Μπορώ να φιλοξενήσω και να διαχειριστώ πολλούς ιστότοπους με το Canadian Web Hosting?

  Δεδομένου ότι πολλά από τα σχέδια υποστηρίζουν πολλούς τομείς και διαθέτουν τουλάχιστον αρκετά gigabyte ή ακόμη και απεριόριστο χώρο στο δίσκο, είναι δυνατή η εγγραφή πολλών τομέων και η διαχείριση τους με ένα μόνο σχέδιο.

 • Είναι δυνατόν για έναν αρχάριο να δημιουργήσει έναν ιστότοπο με τα σχέδια φιλοξενίας της εταιρείας?

  Ναι, είναι δυνατόν για έναν πλήρη αρχάριο να δημιουργήσει έναν ιστότοπο.

  Η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις με ένα κλικ μέσω της Softaculous, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν εξαιρετικούς ιστότοπους με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το WordPress.

  Διαθέτει επίσης ένα πακέτο SiteBuilder που διαθέτει πάνω από 300 πρότυπα και επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάσουν έναν ιστότοπο με μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

 • Τι χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν τα σχέδια φιλοξενίας της εταιρείας?

  Το Canadian Web Hosting προσφέρει πολλές υπηρεσίες που βοηθούν στη βελτίωση της ασφάλειας του ιστότοπού σας. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν σχέδια για αποκλειστικά τείχη προστασίας, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, προστασία DDoS και τείχη προστασίας συγκεκριμένων εφαρμογών.

  Συνολικά, αυτές οι υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε μια επίθεση ή να μπορέσετε να ανακτήσετε γρήγορα σε περίπτωση επίθεσης στον ιστότοπό σας.

 • Μπορώ να εκτελέσω έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σε καναδικά προγράμματα Web Hosting?

  Ναι, τα σχέδια της εταιρείας σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το OpenCart μέσω της Softaculous και να εγκαταστήσετε πιστοποιητικά SSL από διάφορους παρόχους.

  Η εταιρεία προσφέρει επίσης υπηρεσίες για να καταστήσει τον ιστότοπό σας συμβατό με PCI για αποθήκευση πληροφοριών πελατών και αποδοχή διαδικτυακών πληρωμών.

 • Το Canadian Web Hosting έχει πρόγραμμα θυγατρικών?

  Το Canadian Web Hosting προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών που ανταμείβει με βάση τον αριθμό των εγγραφών που ολοκληρώθηκαν σε ένα μήνα.

  Για παράδειγμα, οι συνεργάτες που επιτυγχάνουν 1 έως 5 παραπομπές ανά μήνα θα κερδίσουν 60 $ ανά παραπομπή, ενώ όσοι λαμβάνουν περισσότερα από 11 θα λάβουν 100 $ ανά εγγραφή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map