Names.co.uk Το 2020: Τι λένε οι κριτικές πελατών Names.co.uk;

Εισαγωγή Names.co.uk

Το Names.co.uk είχε αρχικά την επωνυμία Namesco και ιδρύθηκε το 2000. Τώρα ανήκει στον Όμιλο Dada, μια ευρωπαϊκή εταιρεία που διαθέτει μια ποικιλία εταιρειών φιλοξενίας και διαφήμισης. Η Names.co.uk εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η Dada έχει γραφεία για άλλα όπλα της εταιρείας στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και τις Κάτω Χώρες. Προηγουμένως, το Names.co.uk έχει συσχετιστεί με άλλες επωνυμίες όπως Simply Names, Register365 και UKdomains.


Η φιλοξενία που διατίθεται στο Names.co.uk έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις μικρές επιχειρήσεις της Βρετανίας: οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τον ΦΠΑ, ο οποίος είναι ένας αρκετά σταθερός δείκτης της αγοράς-στόχου. Όλα τα πακέτα είναι ουσιαστικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.

Σχέδια φιλοξενίας Names.co.uk

Τα πακέτα φιλοξενίας του Names.co.uk περιγράφονται σε απλή γλώσσα, με πολλή βοήθεια για να βοηθήσουν μη τεχνικούς χρήστες. Επικεντρώνεται κυρίως στην κοινή φιλοξενία. Τα πακέτα του Names.co.uk έχουν μερικές ιδιαιτερότητες που ίσως δεν έχετε δει αλλού.

 • Τα προγράμματα Starter and Professional είναι αρκετά τυπικά σχέδια με όρια αποθήκευσης, εύρους ζώνης, βάσεις δεδομένων και λογαριασμούς email. Και τα δύο είναι διαθέσιμα σε Linux ή Windows και διαθέτουν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου. Τα σχέδια Premium και Platinum είναι, παράξενα, διαθέσιμα ως προγράμματα διπλής πλατφόρμας. Ουσιαστικά, έχετε την επιλογή των Windows και του Linux με το ίδιο πακέτο, το οποίο είναι περίεργο. Το Platinum είναι επίσης ένα πρόγραμμα μεταπωλητών. Και πάλι, και οι δύο πλατφόρμες έχουν έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που είναι μοναδικός για το Names.co.uk.
 • Το Names.co.uk προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων SiteMarker. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, το SiteMaker και το SiteMaker Pro. Και οι δύο προσφέρουν 100 πρότυπα, μια μονάδα δημιουργού καταστημάτων και μια ενότητα δημιουργού ιστότοπων για κινητά.
 • Υπάρχουν τέσσερα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου – πρόκειται ουσιαστικά για προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων που στρέφονται προς το διαδικτυακό λιανικό εμπόριο. Τα χαρακτηριστικά δεν είναι παρόμοια με κάτι σαν το Magento. Οι πελάτες χρεώνονται ουσιαστικά ως προς τον αριθμό των προϊόντων που θέλουν να πουλήσουν.
 • Κάτω από το μενού Servers, θα βρείτε αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία VPS. Και τα δύο είναι διαθέσιμα με Linux ή Window και το Plesk συνοδεύεται από όλα τα σχέδια ως στάνταρ.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ απλοποιημένο, το περιεχόμενο στον ιστότοπο είναι γενικά αρκετά συμπαγές και οι αρχάριοι θα μπορούσαν να πάρουν το κεφάλι τους γύρω από τη φιλοξενία αρκετά γρήγορα. Υπάρχουν μερικές περίεργες φράσεις που χρησιμοποιούνται – το WordPress περιγράφεται ως “εξωτερική εφαρμογή”, για παράδειγμα – αλλά εάν έχετε μια βασική βάση στη φιλοξενία, θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Names.co.uk Λειτουργία / Διακοπή χρόνου λειτουργίας

Οι πελάτες του Names.co.uk επωφελούνται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Όταν ελέγχετε τα τεχνικά δεδομένα για ένα πακέτο φιλοξενίας, ενδέχεται να βλέπετε αυτό ως 99%, αλλά το smallprint επιβεβαιώνει ότι είναι 99,99%. Προφανώς το εναλλακτικό σχήμα είναι ένα τυπογραφικό λάθος.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία cloud, οπότε θα περίμενα να εκπληρώσουν αυτήν την υπόσχεση λειτουργίας χωρίς πολύ κόπο. Η σελίδα Κατάσταση δικτύου δείχνει την τρέχουσα διαθεσιμότητα σε όλους τους διακομιστές, αλλά δεν παρέχει αρχειοθετημένα ή ιστορικά δεδομένα χρόνου λειτουργίας.

Όλα τα κέντρα δεδομένων του Names.co.uk βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που αποτελεί έναν ακόμη καλό λόγο για τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να εξετάσουν τη φιλοξενία τους. Έχει χώρο στην εγκατάσταση Tier 4 Pulsant στο Milton Keynes και χρησιμοποιεί επίσης ορισμένα κέντρα δεδομένων Telehouse (πιθανώς στο Λονδίνο). Οι πληροφορίες σχετικά με τα κέντρα δεδομένων της είναι αρκετά λιγοστές, αλλά αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτά, μπορείτε να τις ερευνήσετε απευθείας στους ιστότοπους Pulsant ή Telehouse.

Δεν αναφέρεται καμία διάταξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επομένως θα πρέπει να υποθέσουμε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας δεν παρέχονται ως μέρος της συμφωνίας.

Υποστήριξη Names.co.uk

Όσον αφορά την υποστήριξη, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τεχνικοί δεν είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ. έως 7 μ.μ. και 10 π.μ. έως 6 μ.μ. τα σαββατοκύριακα.

Ο αποκλειστικός διακομιστής και η υποστήριξη VPS διατίθενται μόνο τις καθημερινές, κάτι που είναι αρκετά φτωχό, δεδομένου ότι αυτά είναι τα πιο ακριβά σχέδια που προσφέρονται.

Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τμήματα υποστήριξης του Names.co.uk μέσω ενός αριθμού 0845. Δεν μπορείτε να καλέσετε. Υπάρχει επίσης ένας συνηθισμένος αριθμός τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτός παρέχεται μόνο για πελάτες εκτός ΗΒ, κάτι που είναι λίγο κρίμα.

Η σελίδα υποστήριξης είναι ουσιαστικά μια μεγάλη βάση γνώσεων με ορισμένα εκπαιδευτικά βίντεο και έγγραφα γρήγορης εκκίνησης. Υπάρχει ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων που φαίνεται να είναι κρυμμένο στον πίνακα ελέγχου. Περιορισμένη υποστήριξη παρέχεται επίσης στις σελίδες Facebook και Twitter της εταιρείας. Η σελίδα Google+ δεν χρησιμοποιείται κανονικά.

Names.co.uk στις Ειδήσεις

Τον Ιανουάριο του 2012, οι εισβολείς απέκτησαν πρόσβαση στο σύστημα χρέωσης Names.co.uk. Οι χάκερ έκλεψαν στοιχεία πιστωτικής κάρτας και προσωπικά στοιχεία που ανήκουν σε 178 πελάτες.

http://www.zdnet.com/hackers-nab-namesco-customer-details-4010025220/

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραβίαση στο The Register. Οι πελάτες ήταν απογοητευμένοι με τον τρόπο με τον οποίο η Names.co.uk χειρίστηκε την παραβίαση της πιστωτικής κάρτας.

http://www.theregister.co.uk/2012/01/13/namesco_phish_like_security_warning/

Πίνακας ελέγχου Names.co.uk

Οι κοινόχρηστοι πελάτες φιλοξενίας παρέχονται με τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου Names.co.uk. Ο πίνακας ελέγχου προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση στις περισσότερες βασικές λειτουργίες λογαριασμού: διαχείριση λογαριασμού email, πρόσβαση σε αναφορές εύρους ζώνης και βασικά αναλυτικά στοιχεία, ένα εργαλείο διαχείρισης αρχείων στο διαδίκτυο και βασικές λειτουργίες μεταπωλητών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν εφαρμογές με ένα κλικ.

Οι πελάτες φιλοξενίας VPS και αποκλειστικοί διακομιστές αποκτούν πρόσβαση στο Plesk – αυτό περιλαμβάνεται στην προμήθεια συνδρομής λογαριασμού, επομένως δεν υπάρχει τέλος αδείας στην κορυφή.

Πρόσθετα Names.co.uk

Πολλά σχέδια Names.co.uk περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, αλλά θα πρέπει να πληρώνετε ετησίως για να διεκδικήσετε το δικό σας. Μόνο τα ονόματα τομέα co.uk είναι κατάλληλα για την προσφορά.

Οι πελάτες λαμβάνουν επίσης 5 δωρεάν πιστώσεις μετοχών και έκπτωση 25% στην υπηρεσία διαχείρισης της ΔΕΗ του Names.co.uk. (Μην το συγχέετε με ένα γνήσιο κουπόνι Google AdWords).

Στο εργαλείο εγκατάστασης με ένα κλικ, το Softaculous, θα βρείτε μια σειρά από εύχρηστα σενάρια, όπως WordPress, Joomla, Piwik, Coppermine και άλλα.

Names.co.uk Εγγύηση επιστροφής χρημάτων / Πολιτική ακύρωσης

Έψαξα στον ιστότοπο Names.co.uk για εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμία αναφορά σε αυτήν. Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις του χωρίζονται σε πολλά μικρά έγγραφα και αυτό δυσκολεύτηκα να αναζητήσω τυχόν αναφορές σε μια εγγύηση, αλλά ίσως είναι καλύτερο να υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει κανείς να δει καθώς δεν διαφημίζεται πουθενά.

Το Names.co.uk έχει πολιτική επιστροφών χρημάτων, αλλά είναι αρκετά ασαφές – βασικά λέει ότι τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων θα αποφασιστούν βάσει της αξίας. Εάν θέλετε να ακυρώσετε, θα πρέπει να στείλετε το αίτημά σας από τον πίνακα ελέγχου.

Περίληψη Names.co.uk

Το Names.co.uk έχει μια πολύ σαφώς καθορισμένη αγορά-στόχο: μικρές επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο με μη τεχνικό προσωπικό. Παρόλο που τα πακέτα του καλύπτουν και τα περιθώρια αυτού του τομέα, ενδιαφέρεται κυρίως να προσελκύσει μοναδικούς εμπόρους και επιχειρηματίες που δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν πολύ με τις τεχνικές πτυχές της λειτουργίας ενός ιστότοπου.

Όταν οι οικοδεσπότες στοχεύουν αυτήν την αγορά, είναι αρκετά φυσιολογικό να βλέπει κανείς τις γωνίες ως προς την υποστήριξη, και αυτό συμβαίνει σαφώς εδώ: η πλήρης υποστήριξη παρέχεται πραγματικά μόνο τις καθημερινές κατά τις ώρες γραφείου, κάτι που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά όταν δεν υπάρχει φαίνεται να είναι μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να επιστρέψετε αν διαπιστώσετε ότι η υποστήριξη δεν έχει φτάσει μέχρι το τέλος.

Τούτου λεχθέντος, το Names.co.uk έχει δημιουργήσει μια ελκυστική σειρά πακέτων φιλοξενίας που θα σημειώσουν όλα τα κουτιά για πολλούς άπειρους χρήστες.

Names.co.uk Συχνές Ερωτήσεις

 • Προσφέρουν φιλοξενία Windows και Linux?

  Ναι, το names.co.uk προσέφερε διακομιστές Windows και Linux. Για καθένα, προσφέρουν διαφορετικά σχέδια που διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, προσφέρουν προγράμματα διπλής πλατφόρμας.

 • Τι χρησιμοποιεί ο πίνακας ελέγχου names.co.uk?

  Οι προεπιλεγμένοι πίνακες ελέγχου είναι cPanel σε διακομιστές Linux και Plesk σε διακομιστές Windows. Το Names.co.uk διαθέτει επίσης τον δικό του ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου.

 • Πού βρίσκεται το names.co.uk?

  Η Names.co.uk είναι εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κύριο κέντρο δεδομένων τους στην εγκατάσταση Tier 4 Pulsant στο Milton Keynes. Χρησιμοποιούν επίσης τις εγκαταστάσεις Telehouse.

 • Ποιες επιλογές πληρωμής είναι διαθέσιμες?

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες από Visa, MasterCard, Maestro και American Express. Οι πληρωμές μέσω BACS και ταχυδρομικής παραγγελίας γίνονται δεκτές. Το Names.co.uk δεν δέχεται PayPal.

 • Ποιο είναι το ελάχιστο συμβόλαιο?

  Το ελάχιστο συμβόλαιο για τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας είναι ένα έτος και διατίθενται μερικοί διαφορετικοί κύκλοι χρέωσης, ανάλογα με το πρόγραμμα φιλοξενίας ή την υπηρεσία που επιλέγετε.

 • Είναι το names.co.uk καταχωρητή ονόματος τομέα?

  Ναί.

 • Προσφέρουν δωρεάν εγγραφή τομέα?

  Το Names.co.uk προσφέρει δωρεάν εγγραφή τομέα ενός έτους με την αγορά ενός έτους φιλοξενίας. Πρόκειται για μια εισαγωγική συμφωνία και ισχύει μόνο για τον πρώτο χρόνο.

 • Προσφέρουν τις νεότερες επεκτάσεις τομέα?

  Το Names.co.uk προσφέρει τις περισσότερες από τις νεότερες επεκτάσεις τομέα, όπως .bargains και .marketing. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες.

 • Μπορώ να αποκτήσω απόρρητο τομέα με εγγραφή?

  Ναι, είναι διαθέσιμες υπηρεσίες απορρήτου τομέα.

 • Το names.co.uk προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

  Η επιστροφή χρημάτων είναι διακριτική και θα γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών. Δεν προσφέρουν πολιτική «χωρίς ερωτήσεις».

 • Τι είδους υποστήριξη παρέχει το names.co.uk?

  Το Names.co.uk προσφέρει ζωντανή τηλεφωνική υποστήριξη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ. έως 7 μ.μ. τοπική ώρα. Προσφέρουν υποστήριξη 10 π.μ. έως 6 μ.μ. τα σαββατοκύριακα. Έχουν επίσης ένα σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης. Όλη η υποστήριξη είναι στα Αγγλικά.

 • Το names.co.uk θα με βοηθήσει να μεταφέρω τους ιστότοπούς μου?

  Θα παρέχουν κάποια βοήθεια στη μεταφορά των ιστοτόπων σας. Ωστόσο, δεν παρέχουν συγκεκριμένη βοήθεια για τη μεταφορά συστημάτων όπως το WordPress, το Joomla! και Ματζέντο. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών εάν έχετε απορίες.

 • Μπορώ να φιλοξενήσω περισσότερους από έναν ιστότοπους με ένα μόνο σχέδιο?

  Εξαρτάται από το σχέδιο. Ελέγξτε τον ιστότοπο names.co.uk ή ρωτήστε την εξυπηρέτηση πελατών για περισσότερες πληροφορίες.

 • Ποια εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμα?

  Το Names.co.uk προσφέρει επί του παρόντος τρία προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου – δημιουργίας ιστότοπων που βασίζονται σε σύννεφο. Προσφέρουν επίσης τέσσερα διαφορετικά σχέδια SSL, από GeoTrust και Norton.

 • Μπορώ να κάνω ροή ήχου και βίντεο?

  Το Names.co.uk επικεντρώνεται στις μικρές επιχειρήσεις. Αλλά μερικά από τα πιο προηγμένα σχέδιά τους θα σας επιτρέψουν να κάνετε streaming media. Μιλήστε με την υποστήριξη πελατών σχετικά με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 • Το names.co.uk προσφέρει ειδικά εργαλεία για αρχάριους για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας?

  Οι κατασκευαστές ιστότοπων SiteMaker και SiteMakerPRO είναι διαθέσιμοι ως πρόσθετα. Διατίθενται επίσης δωρεάν φωτογραφίες.

 • Ποια είναι η έγκαιρη εγγύησή τους?

  names.co.uk παρέχει 99,99% up-time σε προγράμματα φιλοξενίας που βασίζονται σε cloud.

 • Το εύρος ζώνης και ο χώρος αποθήκευσης σε κοινόχρηστα σχέδια είναι πραγματικά απεριόριστοι?

  Όπως όλες οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το names.co.uk διατηρεί το δικαίωμα να μειώσει το εύρος ζώνης εάν ο μεγάλος όγκος αρχίσει να έχει δυσμενείς επιπτώσεις σε άλλους χρήστες. Ωστόσο, η εταιρεία δηλώνει ότι ποτέ δεν έπρεπε να καταφύγει σε αυτό.

 • Προσφέρουν ένα πρόγραμμα θυγατρικών?

  Ναι, το Names.co.uk έχει ένα απλό πρόγραμμα συνεργατών και προσφέρει προμήθεια έως 90 £ για πωλήσεις προϊόντων σε νέους πελάτες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map