Επανεξέταση διακομιστή M3: Ήταν γύρω από τις πρώτες μέρες του Ιστού. Μάθετε γιατί

Εισαγωγή διακομιστή M3

Από το ταπεινό ξεκίνημά του σε ένα ενιαίο γραφείο που προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία και υπηρεσία dial-up το 1996, ο M3 Server έχει αναπτυχθεί πολύ. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας που προσανατολίζονται στο να κάνουν το “κάθε δολάριο” του πελάτη, ώστε οι πελάτες να μπορούν να επικεντρωθούν στις επιχειρήσεις τους.


Υπηρεσίες και εξειδικεύσεις

Ο διακομιστής M3 προσφέρει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων VPS, αποκλειστικών και WordPress. Εκτός από τη φιλοξενία σχεδίων, η εταιρεία προσφέρει άλλες υπηρεσίες. Ως αποτέλεσμα του «Great Desire to be Excellent», ο M3 Server προσπαθεί να προσφέρει ποιοτική φιλοξενία σε οικονομικά αποδοτικές τιμές σε άτομα και μικρές επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό.

Ο διακομιστής M3 προσφέρει έναν αριθμό σχεδίων VPS. Αυτά τα σχέδια ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος της μνήμης RAM, του σκληρού δίσκου και των πυρήνων της CPU. Τα σχέδια VPS εκτελούνται στον διακομιστή ιστού Apache και έχουν διαμορφωθεί με Nginx και ZEND για να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση του διακομιστή. Τα προγράμματα VPS του M3 Server υποστηρίζουν πρόσθετα πακέτα λογισμικού και γλώσσες δέσμης ενεργειών, όπως PHP, MySQL, WordPress και Joomla! Εκτός από τα τυπικά σχέδια VPS, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τα σχέδια VPS χρησιμοποιώντας τεχνολογία αποθήκευσης SSD που προσφέρει βελτιωμένη απόδοση. Ωστόσο, αυτά είναι λίγο πιο ακριβά και παρέχουν λιγότερο χώρο στο δίσκο.

Εκτός από τα σχέδια VPS, οι πελάτες του M3 Server μπορούν να επιλέξουν από ένα σύνολο αποκλειστικών ή “bare metal διακομιστών”. Αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για πελάτες που θέλουν τον ιστότοπό τους στον δικό τους διακομιστή χωρίς να χρειάζεται να μοιράζονται πόρους με άλλους ιστότοπους. Τα σχέδια χωρίζονται σε πολλές ομάδες για διαφορετικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών επιχειρήσεων και διαθέτουν ταχύτητες δικτύου τουλάχιστον 30 Mbps. Τα ειδικά σχέδια, όπως τα σχέδια VPS, προσφέρουν επίσης υποστήριξη για παρόμοια σενάρια και πακέτα όπως το MySQL, το Joomla, το PHP και το Drupal.

Οι πελάτες που θέλουν απλώς να επικεντρωθούν στη δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου χρησιμοποιώντας το WordPress χωρίς να έχουν να κάνουν με διακομιστές, μπορούν να επιλέξουν τα προγράμματα WordPress του διακομιστή M3. Όπως και τα άλλα σχέδια, τα σχέδια του WordPress συνοδεύονται από τουλάχιστον 2 αποκλειστικούς επεξεργαστές, ένα μεγάλο ποσό επιδόσεων εύρους ζώνης και κάποια μνήμη RAM. Τα σχέδια του WordPress περιλαμβάνουν εγκατάσταση χωρίς πρόσθετα τέλη μαζί με την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του M3 Server έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για να βελτιώσει τους χρόνους απόκρισης και να βελτιώσει την απόδοση του ιστότοπου.

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας για πελάτες, ο διακομιστής M3 προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες. Οι πελάτες που χρειάζονται παρακολούθηση βοήθειας και εκτελούν διαφημιστικές καμπάνιες, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στα προγράμματα AdServer της εταιρείας που ποικίλλουν σε τιμή ανάλογα με τον αριθμό των εμφανίσεων. Όσοι χρειάζονται τεχνική βοήθεια για μετεγκατάσταση ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο πρόγραμμα Site Tech του M3 Server. Άλλα σχέδια που μπορούν να εξετάσουν οι πελάτες περιλαμβάνουν την παρακολούθηση ιστότοπων, το CDN και τις υπηρεσίες ροής βίντεο.

Υποδομή και χρόνος λειτουργίας

Η υποδομή του M3 Server αποτελείται από κέντρα δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες σε όλες τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Αν και το M3 δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα κέντρα δεδομένων, η εταιρεία είναι σε θέση να επιτύχει και να εγγυηθεί 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Οι πελάτες που χρειάζονται τα δεδομένα τους προστατευμένα από απώλεια θα πρέπει να εξετάσουν τα εφεδρικά σχέδια από το M3. Τα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος του χώρου που μπορεί να δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας εκτός του χώρου σε καθημερινή βάση. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται να επιστρέψουν σε προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας θα χαρούν να γνωρίζουν ότι τα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνουν τουλάχιστον 10 σημεία αποκατάστασης.

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών

Ο διακομιστής M3 υπερηφανεύεται για την εξυπηρέτηση των πελατών του, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη με πολλούς τρόπους, όπως τηλέφωνα, e-mail και εισιτήρια υποστήριξης. Εκτός από την επικοινωνία με την υπηρεσία, οι πελάτες μπορούν να ρίξουν μια ματιά σε άρθρα και σεμινάρια στον ιστότοπο της εταιρείας 24/7.

Χρέωση

Αφού επιλέξουν ένα πρόγραμμα, οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό φιλοξενίας χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες ή PayPal. Τα περισσότερα από τα προγράμματα χρεώνονται σε μηνιαία βάση και δεν προσφέρονται εκπτώσεις για προκαταβολή. Πρόσθετες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του AdServers ή της καταχώρησης τομέα, ενδέχεται να απαιτούν εφάπαξ χρέωση ή ετήσιες πληρωμές.

Περίληψη

Ιδρύθηκε το 1996 με ταπεινή αρχή, ο M3 Server έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει πρόσθετες υπηρεσίες και υλικό. Η αποστολή του περιλαμβάνει μια «μεγάλη επιθυμία να είναι εξαιρετική» μέσω της αφοσίωσής της στους πελάτες και της χρήσης ποιοτικού υλικού. Οι πελάτες που αναζητούν ποιοτική φιλοξενία σε χαμηλές τιμές, μπορεί να τα πάνε καλά με τα σχέδια του M3 Server.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map